Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Dutch se vyjádřil: "S LuRym jsem maximálně spokojen"

Aneb "JupiteHansové a spol." vystrkují růžky a budou mít pré.

Vyjádření Dutche, kterého jsem se dožadoval, se nakonec konalo. Já, velmi korektně, z tohoto mailu, z Podpory Chatujme od Dutch nic konkrétního uvádět nebudu. Šlo v podstatě o takové Tiskové prohlášení, stěžejní věta zazněla v titulku glosy. S plným obsahem mailu od Dutch jsem pouze seznámil dvě osoby spoluzabanované, tedy mam-rada-chatujme a LichKingAnathema. Přišlo mi to správné aby i oni věděli a znali vyjádření zakladatele Chatujme.

Tím ovšem moje korektnost také končí. Podíváme se na druhého spolumajitele, LuRyho. U něj se budu řídit heslem, jak se do pekla volá, tak se Azazel bude ozývat.

Nejdříve si pojďme něco říci k tzv. politice LuRyho. Ta je v celku jednoduchá a pro mne nepochopitelná. Pokud se kdokoliv dostane do nějakého střetu, ať už k němu objektivně dojde nebo je veden z jakékoliv či obou stran, anebo si to tak LuRy sám vyhodnotí, tedy nějaké strany a skupiny a gangy a čert ví co, pak zabanuje všechny zúčastněné. Nehledí na to, kdo je prudič, troll, multinick a kdo slušný uživatel pouze poukazující na neplechu konanou některými. Nerozlišuje mezi dobrem a zlem, mezi černou a bílou, mezi těmi, co mají spoustu nicků, některé si mažou a zakládají další, s kterými chvíli prudí aby si je opět smazali, u některých jako Bad je zřejmé, že šlo o jednu osobu, u jiných, mnohdy i mnou mazaných příspěvků nicků, které si ten který prudič pak následně opětovně smazal, však nešlo určit o koho přesně a o jaké lidi se jednalo. Ano, tohoto všeho, napadání od nicků, které byly na chvilkové použití a byly čert ví jakých lidí, tohoto jsme byli svědky a je to klasický postup prudičů. Oproti tomu stály slušní uživatelé s jedním nickem, jako mam-rada-chatujme, LichKingAnathema či moje osoba s nickem Azazel-Andel (nick Xkozel jsem nikdy na diskuzích nepoužil ani v jiných službách, jen jsem občas s tímto nickem vstoupil do místnosti (ovšem s odhlášením mého hlavního nicku), někdy jsem ho použil k testování.

Abych toto vše doložil, ukážeme si email od LuRyho zaslaný jedné ze spoluzabanovaných:


Zdroj: email Anděla Azazela

Pojďme si k tomuto něco říci. "Víťa má ještě aktivní blokaci". Nu, když jsem byl Já zabanován, tak mi byl banován nejen nick Azazel-Andel ale i záložní nick Xkozel. Proti tomu nic nenamítám, naopak to považuji za správné zablokovat oba nicky. Ovšem, porovnejme to s tím, že LuRy hovořil o obcházení blokace, čímž mi zablokoval moji IP (což se mezi námi stejně míjí účinkem). Ale Já a nejen Já se ptám, jak je možné, že Víťa má zablokovaný nick Vita1971 ovšem všichni víme, že používá a na chatu a jsou vídány v místnostech další jeho nicky, např. Chat-Club a mnoho jiných. Ono to totiž ví i sám LuRy, podívejme se na to:

Zdroj: Vzkazník Anděla Azazela

Tudíž jak je tedy možné, že u jednoho uživatele se zablokují oba jeho známé nicky, opakuji velmi správně, a u jiného uživatele, který dle nejen mých odhadů, má celkem možná až nějakých 5-10 nicků, tak tento uživatel se zablokovaným jedním nickem vesele používá své další? To už asi správně nebude. To už je dvojí přístup, dvojí metr. Ano, podivný dvojí metr LuRyho.



A nyní přejděme k tomu, jak se Chatujme zásadně mění, po odchodu hlavně dvou výrazných představitelů Anathemy a Azazela (kteří se oba vyjadřovali podobně, tedy že směrování Chatujme a všechny děje, některé popsané již mnou v minulých glosách, jsou neslučitelné s dalším pokračováním těchto osob na Chatujme). Pro všechny případy Anathemu a Mě ještě LuRy, ve chvíli kdy jsme byli už z toho chatu pryč, zabanoval. A v té souvislosti si řekněme a ukažme, to co už bylo o LuRym známo z předešlých Glos, tedy že si vymýšlí některá svá sdělení veřejnosti a nebudu se bát napsat, že lže nebo nemluví pravdu. Jde například i o to, že veřejně psal pod jednou z mých stížností, že se vždy chce domluvit. Dámy a pánové, není tomu tak. Už jsem dával příklad Ankety, kdy LuRy lživě tvrdil, že jsem ho jednou letmo žádal o nějakou dohodu, bylo to ve skutečnosti vícekráte, a byl to právě LuRy, který na mé výzvy k dohodě v podstatě nereagoval. Ukážeme si i další příklad, kdy LichKingAnathema žádal po LuRym smazání svých dvou diskuzí a místnosti Přátelé Temnoty s tím, že po těchto krocích si sám smaže nick. A Já se ptám, proč tomuto LuRy nevyhověl? Aby mohl o nějaký čas později Anathemu zabanovat? Anathema už mohl mít dávno smazaný nick, ale to jsou právě ty LuRyho (ne)dohody. Opět si předložme důkaz:

Zdroj: Vzkazník Anděla Azazela


A všimněte si datumu, bylo to 19. 3.! Tedy proč se LuRy s Anathemou nedomluvil, když tak horlivě (a hlavně lživě) prohlašuje, jak chce vše nejdříve řešit domluvou. Nějak jsem si toho za celou dobu nestačil všimnout a důkazy vám o tom zde předkládám.





Nyní už k té změně, kdy po odchodech (a následných banech) Anathemy a Azazela, přebírají režii trollové a prudičové. Pojďme nahlédnout nejdříve do minulosti a říci si, že tu byl JupiteHans s jiným nickem, který si přivlastnil několik diskuzí aby na nich mohl následně zakázat vstup Anathemovy. Jak vše dopadlo? Nakones si Jupite svůj nick smazal. Aby se později, již pod svým původním nickem opět zjevil.

Diskuze Hudební pecky, kde zakázal Jupite na podzim minulého roku Anathemovi vstup





Stejné se dělo na diskzi Básně-Poezie




A nyní, když byli někteří z nás vyhnání a pro jistotu LuRym zabanování, pak v dnešní době přebírá režii právě opět JupiteHans, a zde například odkazuje a doporučuje jinému uživateli, aby si řekl v jeho bývalé diskuzi o správcovství. To jsou věci dámy a pánové, což? A toto vše se děje pod záštitou LuRyho.




Karl1, který se neslavně sám odrovnal na diskuzi Řáholec a vším dalším, co činil, tak poté, co byl delší čas neviditelný, nyní po odchodech některých z nás rozjíždí dlouhou dobu mrtvé fórum Morčata na útěku.

Zdroj: Vše Diskuze Chatujme.cz

Moji milí čtenáři, toto je jen začátek, uvidíte, co se bude dít dále, nyní tito vejlupci již nemají a nebudou mít žádných zábran. Ano, krysy vylezly a věřte, budou se rozlézat a množit dál.




A jaký bude závěr dnešní Glosy? Uděláme ho dnes trochu jiný a na závěr si dáme Delisu.. tedy pardon, opravuji Denisu. Ano, nejdříve bych uvedl na pravou míru informace o Denise a Badovi. Nechme to na vlastních slovech Denisy



Nu, ovšem stejně jako Bad, tak i Denisa se mi následně jala vyhrožovat. Někteří říkají, že ti dva, tedy Denisa a Bad se hledali až se našli. A ono to platí asi ve všem. Bad mi vyhrožoval a do mého odchodu s tím pokračoval, Trestním oznámením, Denisa zase vytáhla strýčka na Polici ČR.

Zdroj: 2x Vzkazník Anděla Azazela




Anděl Azazel



Komentáře

  1. Jubileum Xglos

    Dámy a pánové, mé milé čtenářky a milí čtenáři, při pohledu do administrace jsem zjistil, že příští glosa bude stá, ano bude to článek s pořadovým číslem 100. Tudíž Xglosy oslaví vskutku pěkné jubileum. Ono již jedno výročí Xglos proběhlo, neboť začátek tohoto blogu, a první glosa, se datuje k 6. dubnu roku 2017. Tudíž Xglosám jsou již 2 roky. Za tu dobu vyšlo 99 článků, krom většiny vzešlých z mého pera, to bylo i několik článků slečny Dominiky. A za ty dva roky nastřádaly Xglosy téměř 41,5 tisíc zobrazení.

    Xkozel Anděl Azazel
    Xglosy
    AzaNoviny (Xmagazín A-A)
    AzaNoviny@gmail.com
    AzaNoviny@outlook.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Míro, Gratulace! Trošku obdivuju tvojí výdrž, tvým AzaNovinám už budou dokonce tuším roky 4, žejo. Jasnačka se ukazuje, že si kozel, takže plodnej, kozoroh vytrvalej tou ne buldočí silou, ne bejčením ale postupnou neutichající setrvačnou vytrvalostí. No jo, hele, i do horoskopů jsi mě lehounce zasvětil, tak je mi to jasný, kozlíku. A víš co, Miroslave, já na počest tý stovky něco vyhonzuju na svým SuperBulváru. Tak teď už chápeš, proč jsem se minule osobně zajímal o nějaký infa a tahal je z tebe. Neměj strach, že bych pustil něco, cos mi řek, abych nedával na bulvy veřejnosti. Dostal jsem nápad na formu, jakou to pojmu, tak se těš, rád Tebe Mirku, i Tvoje čtenáře překvapím originalitou, na tu si, vím, potrpíš. A jako obvykle, jak je mojím zvykem, se s tím nebudu mazlit. Dost keců, připrav se, že ti tady brzo přistane odkaz :D

      Jan Bulva (r)
      jan.bulva333@gmail.com
      SuperBulvár
      SNB - Sdružení Nezávislých Blogerů

      Vymazat
    2. https://superbulvar.blogspot.com/2019/04/f-jako-ftipny.html

      Hele, Míro, takže jsem, jak vidíš, vyhonzoval "ftipnej" článek. Máš to ode mě k tomu výročí a ať si klidně ti "ftipálkové" ftipně podávaj TÓčka na nás na oba, když mají tu strýcú na fízlárně, tu tetku na soudě, a podle jejich pravopisu (spíš, hele, ftipně, levopisu) /oběť alá oběd mě fakt dostalo :-DDD/, bych řek, že určo i v pedagogickém sboru s atestací a vysokoškolským diplomem v oboru "Český jazyk a gramatika".

      Jan Bulva (r)
      jan.bulva333@gmail.com
      SuperBulvár

      Vymazat
    3. Uf.. Nu, musím říci, že jsi se s tím opravdu nemazal. Ale tak zase, nechť pravda zní širým světem, na faleš, lži, přetvářku a hlavně pokrytectví, jako známý ateista šlehnutý LaVeyem, též nejsem zvědavý. Jinak, milý Jane, musím velmi ale opravdu velmi pochválit tvojí formu a originalitu, myslím, že tento tvůj článek lze zařadit k tvým výstavním kouskům. A též děkuji, že něco tak povedeného, jsi věnoval mně a mým Xglosám k výročí :)

      A na oplátku, rád využiji tvého připomenutí, že na tvém SuperBulváru jsem veden jako autor, a v nějaké dohledné době tam dodám článek, který bude více osobnější a nehodivší se zde do mých Xglos. Nu na oplátku, nepokrytecky si tím Xglosy tu nechci zaneřádit, tak to hodím k tobě.

      Ještě jednou díky, za "dárek" a za to, že jsi podobným nepokryteckým "hovádkem" jako Já.

      S přáním, nechť se nikdy nezměníme
      Anděl Azazel
      Xglosy
      AzaNoviny (Xmagazín A-A)
      AzaNoviny@gmail.com
      AzaNoviny@outlook.com
      SNB (Sdružení Nezávislých Blogerů)

      Vymazat
    4. Nu, tak jsem zaujmul svůj osobní postoj k záležitostem poslední doby na Chatujme.cz. Odklonil jsem tento článek na Honzův SuperBulvár, neboť nechci aby to, jak píšu v článku, narušilo moji profesionalitu novináře, snažícího se objektině informovat o české chatové scéně.

      https://superbulvar.blogspot.com/2019/04/kdyz-rozvod-tak-rozvod.html

      Anděl Azazel
      Xglosy (AzaNoviny - Xmagazín A-A)

      Vymazat
    5. Ještě i sem, stejně jako jsem psal pod samotným článkem na SuperBulváru, tak sdělím, že místnost Hrabě X byla odstálena a již se na portálu Chatujme nenachází. Byl jsem o tom i uvědoměn z Podpory Chatujme, kdy mi bylo oznámeno, že se mé žádosti o odstálení Hrabě X vyhovuje. Tím je to pro mne z osobní stránky uzavřené.

      Vymazat
    6. Ahoj, som (skôr bol) tvoj verný čitateľ ale už by to chcelo uviesť na pravú mieru.
      Okrem výmyslov vo článku mám aj iné výhrady z čisto profesionálneho hľadiska.
      K bodom o ktorých si napísal. Ak más v hlave kúsok technického rozumu tak uvidíš že to opensource rozhdoně nie je.
      K ďalšiemu bodu kedy popisuješ vlastníka superpokecu, tak pravým prvotným vlastníkom je Petr Scheftzu ktorý tento typ chatu vytvoril, zhodou okolností sa aj pracovne poznáme.
      Toľko to tomuto.
      Ďalšia vec ktorá by ma aj určite ďalšie čitateľa zaujímala je veľká podobnosť slovníka a vyjadrovania, napriek tomu, že sa snažíš tak je to poznať.
      Slová ako "uniformním" "předpotopním" "espérádia", "důchodcovském" "BezvaSuperChatujme" "chameleon ... Bad" .. veľmi podobné Azazelovi, nemyslíte?

      Možno, že si Azazel vytvoril umelo fake identitu a nahrával si tak príspevky a komentármi, pretože nikto iný mu tam nepíše? Prečo asi .. môžeme sa len pýtať.

      Tento komentár pošlem aj na druhý fake-hate blog.
      Predpokladám, že bude zmazaný alebo zdiskreditovaný, ale ako vraví Aza alias Bulva "môžeme sa len pýtať"
      Ďakujem za pozornosť Péťa

      Vymazat
    7. Tiež by ma ešte zaujímalo, kde Bulva došiel k záverom ktoré publikuje pričom na Aza blogu tvrdil, že citujem: "Chatujme moc neznám". Veľmi zaujímavé, veľmi ...
      Prosím o vyjadrenie

      Vymazat
    8. @Péťa N.

      Tvůj komentář rozhodně nebude smazaný, není k tomu žádný důvod. Pokud říkáš, že jsi věrný čtenář, pak bys to měl vědět, neboť jsem o tom již několikráte psal. Zde platí tvz. Kodex Xglos, zahrnuje ve stručnosti hrubé vulgární výrazy, těžké osobní napadání anebo uvádění osobních údajů. Názorová svoboda na Xglosách vždy byla je a bude absolutní.

      Zřejmě trpíš jakýmsi syndromem Víta1971, který například ze mě a s LichKingAnathema dělal jednu osobu, podobně jeden čas psal i nechvalně známý bývalý administrátor Chatujme Bad. Ono když se lidé znají hodně dlouhou dobu, pak není nic divného na tom, že používají někdy podobných nebo stejných slov či slovních obratů.

      A pojďme to pro čtenáře upřesnit, vyjadřuješ se zde ke článku Jana Bulvy, jak vyplývá z obsahu tvého komentáře. Já osobně nejsem programátor, ani kolega, každopádně to na čem je postavený ten chat, nevím jestli je úplně opensource, každopádně určitá sdělení okolo toho jsem zachytil například od "ajťácky" znalejších lidí, než jsem Já, a to od DarkHedgehog (Ježek) ještě na Chat.cz a též od Nstorma, který se pohyboval též na tomto chatu a XChatu. A popravdě musím říci, že například vzhled místností na Chatujme, a už jsem to někde psal, to horší má už jedině Rederix na KecejChatu, což je Ajax chat.

      A uvádíš tu nějaké jméno tvůrce SuperPoceku a zároveň vlastníka, neuvádíš další vlastnický vývoj přímo SuperPokecu. Já jsem se k tomu vyjadřoval již v rychlosti na SuperBulvaru, pod příslušným článkem, jen zopakuji, že mně osobně historii vlastnických vztahů na SuperPokecu vyprávěl Jan Bezděk (Grantik)

      @Péťa N.

      Bulva o kousek víš v komentářích: "....A víš co, Miroslave, já na počest tý stovky něco vyhonzuju na svým SuperBulváru. Tak teď už chápeš, proč jsem se minule osobně zajímal o nějaký infa a tahal je z tebe."

      Vymazat
    9. Nemám co dodat................................................ Alebo predsa niečo. Okomentoval som ťa aj na tom druhom blogu a taky ti nič nemazal. No a pretože teraz píšem v slovenčine, tak budem pravdepodobne ešte ku všetkému Péťa N.
      Ďakujem za pozornosť

      =Pravda je ale prozaičtější, neovládám tento jazyk, prohnal jsem to google překladačem, takže případné stížnosti směřujte tam=

      Vymazat
    10. Milý Bulva alias Azazel, to už vyzerá ako čistá chronická paranoja. Tieto zastierací manévre ti veľmi nepomôžu :-*

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024