Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Jak nevýhodně uzavřít smlouvu.

 Pokračování 03. 04. 16:30


Mohl bych tomu dáti podtitul "Aneb LuRy se upsal ďáblu (tomu křesťanskému)" nebo "Aneb Chatujme se stává divizí SuperPokecu" a ještě mě napadá "Aneb jak skomírající Grantík ku rozpínavosti přišel". Nu, zde na Xglosách vždy vládla svoboda, tak si svobodně vyberte (anebo nevyberte a utvořte si svůj vlastní podtitul)



Začněme v minulosti a podívejme se, jak o Grantíkovi (Jan Bezděk) hovořil nejen LuRy (Lukáš Ryšánek) na jedné zdiskuzí portálu Chatujme.cz.

Zdroj: Diskuze Chatujme.cz


Ovšem "přepišme dějiny" a chaty SuperPokec a Chatujme se spojily v projektu Chat Rádio. Musím říci, že jsem z počátku tento projek vítal, ovšem ne nadarmo se říká, že čas vše prokáže. A tak si pojďme říci, co oba zúčastnění, tedy LuRy a Grantik, potažmo Chatujme a SuperPokec touto smlouvou získali.

LuRy - Chatujme
Jediným pozitivem je zaplátování volného a nevyužitého místa po Rádiu Chatujme. Samotnému portálu Chatujme to ovšem nepřineslo nic. Naopak to na portál Chatujme vimplementovalo Honzu Bezděka, tedy Grantika, který nejen získal správce v místnosti Chat Rádio ale též se stal Správcem Diskuze, na které projevil nedávno své cenzorské praktiky, kdy po naprosto nezáživných a týden co týden se opakujících, nebojím se to nazvat spamech, tedy inzercích po 3/4 roku stále jediného pořadu Rádia, tedy Písniček na přání, se neobtěžoval informovat, ač sám přiznal, že to bylo plánováno, o absenci 30. 3. tohoto pořadu. A ve chvíli, kdy mu toto bylo vytknuto, přistoupil na zcenzorování diskuze, která po jeho cenzorském zásahu působí jiným dojmem, než jak ve skutečnosti proběhla. Neslýchané, nevídané!

Grantik - SuperPokec
Grantik (Jan Bezděk) v podstatě získal maximum ze smlouvy. SP Rádio, které díky nulové poslechovosti na svém chatu zrušil, nabídl právě LuRymu a Chatujme, čímž si z mrtvého Rádia vytvořil nový okruch svých fanclubáckých posluchačů na jiném chatu a tím získal naplnění svých soukromých párty při sobotních večerech Písniček na přání. Nejen v této souvislosti získal uživatele pro svůj chat a na statistikách AzaŽurnálu je to dokladovatelné, neboť všechny chaty vykazují jasný pád, krom SuperPokecu, který díky manévru Jana Bezděka jako jediný mírně posílil. Na nejnovější statistiky se můžete podívat zde.

A pro úplnost je ještě třeba dodat, jaké to uživatele přetáhl na svůj chat Honza Bezděk. Jen pro příklad se jedná o uživatele Karl1, který se naprosto znemožnil jako polotroll a vykřikovač do neznáma na své vlastní diskuzi Řáholec. Ale to horší, moji milí čtenáři, teprve přijde, on totiž pod svou kuratelu získal i bývalého administrátora Chatujme, Bada v jeho všech chameleonských podobách. Ano, i na SP měl nejdříve nick wotweb (který krom mnoha jiných mulťácky používal i na Chatujme, např. nick Lexi, což byl ženský nick uvádějící věk 49, a který údajně byl založen až po jeho odstoupení z funkce admonistrátora, ovšem jeden ze spolumajitelů Chatujme, aby tento nick nepůsobil jako nový, prý pozměnil v profilu datum jeho registrace, což pokud je či není pravda, tak v obou případech je to naprosto strašné, co se může za kamufláže s účastí jednoho z majitelů Chatujme dít). Ovšem nick wotweb mu ani na SP moc dlouho nevydržel a nyní používá nick Márty. Kladu si otázku, proč Grantik BANoval svého času multinickovou podvodnici známou z vícero chatů MimiLien, a to za podvody a multinicky, když se v současné době kamarádí s naprostým a prokazatelným chameleonem Badem civilním jménem Ivan D. Pokrytectví?

Mimochodem, moji milí čtenáři, Ivan D. (Bad) je kriminálník, který byl pravomocně odsouzen, a i přes to, poté co se vrátil z vězení, byl LuRym ustaven Administrátorem. Opět nevídané, neslýchané. Nyní je propuštěn na podmínku, pokud by proti němu bylo vzneseno nějaké obvinění, půjde do lochu znovu. A Já se zde táži, jakými to lidmi se obklopuje Honza Bezděk, na jakém okruhu lidí si staví svojí rozpínavost a jak tento člověk může ovlivňovat cokoliv na portálu Chatujme.cz. Dámy a pánové, položte si tyto otázky společně se mnou.

A to by myslím mohl být dobrý závěr dnešní Xglosy.



Anděl Azazel

=======================================================================


Pokračování 03. 04. 2019

Cenzura a nejrůznější šílenosti zřejmě neberou konce. Nejdříve se ovšem vrátíme ještě trochu zpět, a ukážeme si slova spolumajitele Chatujme LuRyho, která psal nejmenované osobě (Já samozřejmě nikdy nezveřejňuji své zdroje). Bude to přepis, skrýn mám ovšem k dispozici.

Vzkaz ze 14. března 2019

a jestli si nepochopil s tim datem registrace.. neprekouknul ses je tam leden nicmene fyzicky nick registrovan ted v breznu. jen sem zmenil datum registrace v databazi o 2 mesice zpet aby se nick nejevil jako uplne novy.. je fakt ze mi mohlo dojit to ze to vyvola tohle.. taky je sranda ze nikoho nenapadlo ze nick muze byt nekoho jineho a ze ho jen vypujcil :D


Jistě jste pochopili, že toto se týká jednoho z mnoha Badových nicků Lexi. V článku jsem již psal k možné změně datumu registrace "což pokud je či není pravda, tak v obou případech je to naprosto strašné". Ano, jednak tomuto zastírání pravého času vzniku Badova nicku moc, a nejen Já, neveřím, tudíž mlžení kolem toho, že Bad měl multinicky již v době svého adminování, a druhak, pokud LuRy nelže a říká pravdu, tak takovéhle kamarádské zásahy přímo přes databázi a přepisování datumů registrace, to je též strašné. Dá se pak vůbec něčemu na portálu Chatujme věřit? A spolumajiteli přijde jako sranda možnost půjčování nicků? Vážně? Půjčování nicků je na všech chatech těžkým porušením pravidel, spolumajiteli Chatujme to přijde jako sranda? Lehce až skandální!

A nyní již přejděme k nejnovějším manipulacím a cenzuře. Na diskuzi Mezilidské vztahy můžeme v tuto chvíli vidět toto:

Zdroj: Diskuze Mezilidské vztahy na Chatujme.cz

Ono to ovšem mělo pokračování, kdy sám spolumajitel Chatujme vyzradil jméno zakladatele ANKETY, tedy kdo se pod nickem skrývá. Ano, napsal moje jméno, tudíž jako oficiální sdělení. Pak se na diskuzi, než byla tato část opět odstraněna, odehrálo toto:

Mam-rada-Chatujme Uživatel je online (Karma: 95) | Předmět: RE: RE: RE: Pro pořádek před 22 minutami | #1673
Zdravím, LuRy. Koukám, že jsi veřejně odhalil, kdo je pod nickem ANKETA.Copak to se může, zveřejnit jiné nicky uživatelů?

Odpovědět Odstranit
+0 0
LuRy Uživatel je online (Karma: 609) | Předmět: RE: RE: RE: RE: Pro pořádek před 17 minutami | #1674
Lobujete tu za postihovani multinicku ne? A treba sem napsal jen domenku

Odpovědět Odstranit
+0 0
Mam-rada-Chatujme Uživatel je online (Karma: 95) | Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: Pro pořádek před 5 minutami | #1675
Lobování za postih multinicků a zveřejnění nicků je rozdíl .To pak lidi odradí a ztratí důvěru a doměnka může taky ublížit a vyvolat sváry .



Podívejme, jak se LuRy opět vykrucuje a mlží. Ono o žádnou domněnku nešlo, jednak si to mohl jako administrátor zjistit, ale hlavně, moji milí čtenáři, jsem to Já sám Vedení ohlásil, tedy rozuměj LuRymu, hned po založení.

Já, Odesláno: 22.12.2018 08:11,

Chtěl bych tě informovat, což by sis jistě zjistil sám, ale přijde mi to seriozní, že jsem založil nick ANKETA a stejnojmenou diskuzi. Nechtěl jsem to dělat pod svým nickem, aby to nebylo svázané s jakýmkoliv uživatelem ale prostě neutrální anketou. Do budoucna,pokud by někdo měl zájem, jsem ochoten někomu, kdo by ankteru přebral, sdělit přihlašovací údaje.


Tudíž LuRy nejen že vyzradil interní informaci o uživateli, ale posléze, když si zřejmě sám uvědomil, že vyzradil něco co neměl, tedy že dosti přestřelil, snažil se opět mlžit výrokem o domněnce. Aby pak ovšem v konečné fázi všechno smazal. Nu..

Ještě se vyjádřím k samotné ANKETĚ a vlastně odpovím uživatelce Anchk. Z tohoto všeho jasně plyne, že Anketa nebyla vůbec založena anonymně ale naopak Vedení mělo ode mě okamžitě informace k dispozici. A o důvodech, proč jsem Anketu udělal tímto způsobem, je tu již též zveřejněno, právě proto, aby to nebylo spojováno s jakýmkoliv uživatelem, aby v tom nebylo pro nikoho nic osobního, aby to byla naprosto neutrální Anketa. A co mě udivilo za dobu působení Ankety nejvíce? To, kolik příspěvků jsem musel smazat, to neskutečné množství lidí, kteří nebyli schopni pochopit a akceptovat podmínky a nastavení Ankety. Musím říci, že mě to překvapilo velmi, že se našlo jen pár jedinců, kteří respektovaly Anketu v té podobě v jaké byla (a mimochodem v podobném fungovala několik let na XChatu, nikdy s tím nikdo neměl problém). Ono přeci jsou i další speciálně nastavené diskuze, třeba Slovní kopaná, tam člověk musí napsat jedno slovo, které začíná dvěma písmeny slova předešlého. Je to hra a podobných her na diskuzích se speciálními pravidly je mnoho. A Anketa už z podstaty je o hlasování, navíc pokud člověk odhlasoval, připsat si k tomu mohl svobodně cokoliv. Opravdu jsem byl zděšen a nechápal, že to takové množství lidí nechápe. Zvláštní to jedinci na tom Chatujme. A to dokonce i v podání LuRyho, kterého jsem na Anketě musel mazat 2x!

Co říci závěrem tohoto pokračování? A je vůbec třeba ještě něco dodávat? Asi si odpovíte společně se mnou, že není.


Anděl Azazel

Komentáře

  1. A už pouze do diskuze dodám skrýn, co se za další šílenosti událo na diskuzi Mezilidské vztahy. To pokud by to bylo opět smazáno nebo dokonce celá diskuze zrušena, jak jsem byl o této možnosti informován.

    http://jyxo.info/uploads/54/548d8b30238f0c5f7c65a5df57c69b575215fdb2.png

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?