Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

LuRyho kejkle - A z ostudy už má megakabát!

Začněme tím, jak má zřejmě úžasně zabezpečený chat pan Lukáš Ryšánek (LuRy). Dnešního dne zaBanovaný LichKingAnathema se mu klidně proháněl se svým nickem po chatu. Například navštívil místnost Ortel nebo vložil příspěvek na diskuzi Chat Rádio (který byl cekem rychle smazán, neboť majitel SuperPokecu a správce Chat Rádia na Chatujme je přilepený k monitoru nepřetržitě celý den). Podívejme se na to:

Zdroj: Kategorie Hudba na Chatujme.cz
Zdroj: Diskuze Chat Rádio na Chatujme.cz



Připomeňme si, že LichKingAnathema dostal Ban na 3 měsíce. A též si připomeňme, jak například Bad a LuRy se oháněli tím, jak je Chatujme pro uživatele skvěle zabezpečené a že toto je to hlavní a ne nějaké omalovánky chatových místností (to když byly některými požadovány alespoň nějaké skiny, a kritizován uniformní vzhled místností). Tudíž co na to LuRy, že se mu Anathema prohání po chatu? Že by zase "chyba"?


Nyní přejděme k uživatelce Mam-rada-Chatujme (MRCH). Vězte, že ona měla být zabanována již někdy ke konci roku. Pravdou je, že trochu vyváděla v místnostech s jedním člověkem. Druhá část je ovšem o tom, že v té době se snažila prokázat zneužívání pravomocí administrátora u admina Bad. Jelikož byla znechucena tím, že se nic neřeší, zametá pod koberec a ještě k tomu byla očerňována, pak si smazala nick, tedy zrušila svůj účet na Chatujme. Za nějaký čas, v době kdy Bad přicházel o své adminství, se na Chatujme vrátila.

Ano, v této nové éře už byli na Chatujme, i v těchto věcech kolem Bada, velmi aktivní Anathema či Azazel. A tady už nešlo zametat pod koberec, krýt a omlouvat Bada, to už byli pro LuRyho silní hráči, kterým se podařilo Bada odstranit.

Přejděme k současným kejklím, které LuRy předvádí u uživatelny MRCH a jejího zaBanování. Ukazovali jsme si, že byla původně zabanována na 6 dní. Den před vypršením blokace ovšem, jak jsme si říkali v minulé Glose, si přečetla při přihlášení, že její Blokace vyprší za 8 dní. Neuvěříte dalšímu příběhu a kejklím LuRyho, který nejdříve říkal toto:

"Tvuj BAN byl od zacatku udelen na 14dni. Pocinaje 7.4 do 21.4."




A ukážme si ještě konec mailu, kde je nejen potvrzení mých slov o uvažované blokaci MRCH již koncem minulého roku, ale hlavně si povšimněte přání LuRyho ku zdaru na XChatu.


"Z meho postoje ti nemusim nic vysvetlovat, blokaci si mela dostat jiz pred koncem roku a moc dobre to vis a tyto blokace byly spravedlive at se ti to libi nebo ne.
Vydrzel jsem toho celkem dost ackoliv sem se snazil jednat fer a narovinu vzdy se vam to povedlo prekroutit a otocit proti me a ja s timhle koncim.
Takze se opravdu nemame uz o cem bavit, lide jako ty azazel a podobni maji neustale potrebu intrikarit a nafukovat vsechno mozne a vyhanet do takovych extremu .
Takze, at se ti dari na xchatu, odeme zadna dalsi reakce na zadny z tvych mailu neprijde, krom tech oficialnich."



Ale pozor! Opět změna a kejkle. LuRy když viděl, jak lidé prchají a to předně na XChat, tak náhle přišel s tím, že v Banování byla jakási "chyba". A MRCH odbanoval. Podívejme se na jeho vyjádření uživatelce, která se za odbanování v obecném smyslu přimlouvala:

Zdroj: Vzkaznik Sahrazada



Mně to přijde velmi úsměvné "někde nastala chyba a tak ji musím odbanovat". To myslí opravdu LuRy vážně. Nejdříve udělí Ban na 6 dní, pak tvrdí že to bylo na 14 dní aby následně, po všech údálostech přišel s nějakou "údajnou chybou" a MRCH odbanoval? A podívejme se na to ještě z jiného úhlu, když by někdo dostal Ban na půl roku a vyskytla by se "chyba", tak by také byl odBanován? Že vám to celé přijde komické a nedává smysl? Nejste sami, moji milí čtenáři.

A teď si ukážme další v řadě kejklí LuRyho. V minulé glose bylo zveřejněno buzerování Bořka na diskuzi Mezilidské vztahy. Jaké bylo pokračování po příchodu MRCH na svoji diskuzi, na to se podíváme, včetně zmiňované kejkle LuRyho.


Zdroj: Diskuze Mezilidské vztahy na Chatujme.cz





A na konec si řekněme něco ještě k jiné kejkli LuRyho. Po zabanování trojlístku Anathema, Azazel, MRCH se LuRy dušoval, že MRCH a Azazel dostanou vyjádření od Dutch, které požadovali oba. Nakonec jsem ale vyjádření obdržel pouze Já a LuRy náhle tvrdil uživatelce MRCH, že to stačí. Nu, a možná se někdy příště, uvidíme, sám ještě nevím, k vyjádření Dutche vrátíme.





A jaký bude závěr dnešní Glosy? LuRy se snad již více ztrapnit a znemožnit nemůže. I když mám silného tucha, že on nám všem ještě dokáže, že může.



Anděl Azazel



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 NÁŠUP 18:10 15. 04.


A prudičové se rozjíždějí

Známý prudič z XChatu a Chat.cz Alees15 zanechal na diskuzi Stížnosti na Chatujme.Cz tento příspěvek:

Zdroj: Diskuze Stížnosti na Chatujme.Cz




Zde, k tomu všemu dění, se myslím hodí nedávná hláška Anathemy poté, co si přečetl vyjádření Dutch:

"Je vidět, že veškeré chaty ovládli sluníčkáři a právě proto!!!!, je jim předpovězen zánik....opakuji...právě proto!!!!"




Komentáře

  1. Myslím, že okrem iného by si mal robiť nejaký výber "screenshotov". Tie od "MRCH" sú snáď fotené zemiakom a ten syfl na monitore (viditeľný na oboch screenshotoch na druhom výraznejšie kúsok čohosi, nechcem ani domýšľať) všeličo vypovedá.
    No... brudné...
    Posúďte sami milý čitatelia.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Prepáč, screenshot je od Sherezada. Nevšimol som si poriadne

      Vymazat
    2. Novinář má přinášet informace. Pokud možno aktuální, pravdivé, objektivní informace. A tak se činím, a tak přináším informace. Vždy jde o informace. Vše ostatní je irelevantní, má nulovou důležitost. O totálně neduležitých věcech hovoří a řeší je jen hlupáci. Mimochodem nedávno mi přišlo jedno moudro, tak ho modifikuji na AzaMoudro: "Hádat se s hlupákem je zcela zbytečné, protože za chvíli zjistíte, že se hádají hlupáci dva." A takových všemožných hlupáků jsou plné diskuze po celém internetu. A neboť nechci rozšiřovat jejich řady, pak si zde uvaděné AzaMoudro vezmu nejen k srdci.

      Vymazat
    3. Narážal som len na to, že verejne hanbíš svoje zdroje, nie je to dobré ani pre teba ani pre tvoj zdroj.
      Ďalšia kritická poznámka je k nepresnostiam v článku. Zrejme si článok písal v nejakom presse, snáď nie v afekte :))
      Tu: http://www.imageworld.sk/images/si73tmulqe2oa30bw0dv.png

      Vymazat
    4. Obrázek, skrýn, fotografie je informace v obrazové podobě a důkazní materiál pro informace v podobě psané. Tudíž vše už je napsáno viz. výše (Azazel Anděl 15. dubna 2019 23:44)

      Vymazat
    5. .....teda...ten screen se musí nechat...je skutečně katastrofa...:D ...a to jsem se tak snažil na diskuzi navodit krásnou anketu....:D , to vypadá, jako by někdo udělal screen screenu v telefonu nebo měl notebook voduvzdorný a měl ho v bazénu a obrazovku vyfotil telefonem pod vodou :)) , nu tak jsem tedy musel zanechat jiné a věcné příspěvky na své diskuzi (a věcné příspěvky se přeci nemažou, že...následuje kouřící smajlík) :D

      Vymazat
    6. Ako som predpokladal. Potopíš svoj zdroj za cenu škandálu a šoku ktorý sa tak škandalózne nejaví a ešte to nedokážeš ani obhájiť.
      Bohužiaľ smutné, čakal som viac od "legendy".

      Vymazat
    7. @LichKingAnathema

      Již jsem se ti k tomu vyjadřoval soukromě, takže teď ještě zde veřejně v komentářích. Nesmíš holt posílat své věci přes ultralamu (Tady chci dodat, že každý má nadání pro něco jiného, Já třeba neumím upéct dort a nazdobit ho, anebo jako správný kozoroh nejsem zrovna příliš manuálně zručný). Jde o ofocený tablet, a na ten se holt šmatlá. Přesto bych rád veřejně poděkoval Sahrazadě, že jsem mohl aktuálně, i díky její fotografii, přinášet rychlé zpravodajství.

      Děkuji za zaslání originálu, více k tvé kauze bude zveřejněno v Informacích zde v komentářích viz. níže

      Vymazat
  2. Ještě se vrátím k diskuzím a k jejich současnému stavu na Chatujme.cz. Už jsme si říkali, že v podstatě jede jen postování videí. Jednu takovou "Jordan Rudess" po dva a půl roce oživil Karl1, který je i celkově na diskuzích jedním z nejaktivnější YouTube postovatelů. A jaké tu máme nové diskuze:

    http://jyxo.info/uploads/51/510a553826d1ce9eadefc691ce31241ec256ff38.png

    velikonoce Založeno: 15.04.2019 11:17 - Opravdu úžasná diskuze, jak vidíte sami. LuRy hasil a uhasil, rozuměj uzamknul.


    http://jyxo.info/uploads/9E/9e4257086346986ffa3e77e8ee5618f134d9c6a2.png

    Srazy v Prostějově Založeno: 31.03.2019 21:05 - To bude zřejmě (tipujme) velmi využívaná diskuze, ať už bude či nebude mít popisek, že.. ovšemže. Zatím obsahuje jen jeden smajlík.


    A na závěr tohoto mého komentáře se podívám na reklamu na Chatujme.cz. Dlouhodobě si toho nelze nevšimnout. Nejdříve musím říci, že používám několik zařízení a několik IP adres (běžných adres samozřejmě) se kterými vstupuji na portál Chatujme. Dále velmi často a víceméně pravidelně promazávám (rozuměj nějakým nástrojem pro čištění a optimalizaci systému). Tudíž reklama může být jen velmi těžko tzv. cílená. A poslední poznámka, na sex weby, ať už jakékoliv, tedy od porna až po sex shopy, chodím velmi občasně. A nyní si řekněme o paradoxu, i vzhledem k samotné politice Chatujme.cz. Tváří se, jako by sex byl fuj a prý ho na portálu moc nechtějí. Sám jsem asi dvakrát na diskuzích kritizoval diskriminaci sex místností neboť kategorie sex má zcela jednoznačně nejvyšší limit pro stálé místnosti. Tudíž na jednu stranu Chatujme říká, že tam nechce míst z toho SexChat, na stranu druhou ale vělšina reklam je sex. Proč mi tento portál nabízí nafukovací pany, sex večery, noční podniky, erotické pomůcky, sex seznámení apod.? Zvláště když jsme si řekli, že to v mém případě nemůže být cílená reklama. Takže Chatujme se tváří cudně a inzeruje sex? Není to pokrytectví? Odpovězte si opět sami.

    Xkozel Anděl Azazel
    Xglosy
    AzaNoviny (Xmagazín A-A)
    AzaNoviny@gmail.com
    AzaNoviny@outlook.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zaiste si si všimol, že si Chatujme využíva partnerských reklám zoznamu Sklik.
      A to znamená, že si nevyberajú reklamy ktoré Sklik ukazuje.
      Sklik využívajú retargeting a tým to ovplyvnujú cookies používateľa, ak je používaš vyčistenie tak sa vyberajú defaultný reklamy podľa nejakej internej politiky Skliku.
      To musí človek tvojho postavenie dozaista poznať, takže opäť tento zmysle zbavený komenář nechápem

      Vymazat
    2. Podumal jsem nad tím, co by mohlo býti horší než hlupák, napadlo mě neinformovaný hlupák. Ovšem okamžitě jsem to zavrhl, neboť jsem si uvědomil, že neinformovanost je jen jednou z mnoha vlastností hlupáků. Každý kdo mě zná, ví, že jsem, řekl bych ve výstupech, bezemoční robot. Další vlastností hlupáků je, čistě pro příklad, nechápavost.

      Vymazat
    3. A další čerstvá ukázka z dnešního rána, kam směřuje úroveň diskuzí na Chatujme.cz

      http://jyxo.info/uploads/25/25382bd29d9634507622d0a4fd9e0eac560e9a84.png

      Vymazat
    4. Ještě dodatek k těm reklamám. Např. na XChatu jsou stejné Seznam reklamy jako na Chatujme. Ovšem XChat mi nabízí mnohdy dosti jiné reklamy. Tudíž v čem to vězí? A srovnáváme jablka s jablky, tedy dva chaty, dva komunitní servery. Tudíž nějaké určení reklam, jejich výber atd. pravděpodobně bude na tom kterém webu. Což je i logické, například web pro ženy si bude na základě nějakého určení zobrazovat reklamní obsah zajímající ženy. Tudíž tak.

      Vymazat
    5. Domnienky a nejaké závery bez hlbšej znalosti sú zbytočné takže vytváraš špekulácie.
      Inak by som sa rád vrátil k téme Jan Bulva, kedy bude to sľúbené vyjadrenie? Naozaj sa na to teším. Pripadá mi, že sa to snažíš zahrať do outu.
      Úroveň tohto "blogu" smeruje k nule. Snáď si nechceš urobiť z hanby kabát sebe.

      Peťa

      Vymazat
    6. Tak ještě jedno, závěrečné AzaMoudro: Nekrmte trolly!

      Vymazat
    7. Prečo neodpovedáš na rovinu ako to teda naozaj je? Tieto úhybné manévre začínajú byť unavené

      Vymazat
    8. http://jyxo.info/uploads/ED/ed4469e35e4223ecb51543d451cc50138684d982.png

      Tady se podívejme, jak Lukášovi Ryšánkovi (LuRy) už velmi úsměvně tiká nervová soustava, neboť si řekněme, že již téměř žádná solidní diskuze na Chatujme.cz nezůstala resp. se nic seriozního na těch oficiálně seriozních neodehrává. Stejně tak, jako mu na jeho chatu nezůstalo moc seriozních uživatelů. Tudíž popřejme Lukášovi hodně zdaru s trollským sajrajtem, který mu tam díky jeho "politice" zbyl. A to čekejme návrat Víti, který prozatím v BANu jen s několika svými dalšími nicky je tzv. hodný a pouze si nachatovává čas ve svých místnostech.


      http://jyxo.info/uploads/A5/a501cf518c0931c88b8edebda0360bafd65311ec.png

      A tady se podívejme (je to jen pár ukázek), jak se někdo, a dle mých informací ne poprvé "vyspal" na vzkazník Chat Rádia. Dle časů příspěvků lze soudit, že s "limitem" si dotyčný hlavu neláme, stejně jako jeden ze zaBanovaných uživatelů si neláme hlavu a dál využívá většinu služeb Chatujme. Lukáš Ryšánek má nejen rozhašené počítadlo hodin, díky čemuž ještě zřejmě limity nespustil, ač to mělo býti již 1. 4. , stejně má zřejmě rozhašený a děravý systém, když se mu na chatu prohánějí Banovaní uživatelé, tak nemá pod kontrolou nic, včetně svých emocí (toto poslední je pouze domněnka, ovšem na základě předchozích zkušeností a výpovědí některých).

      Vymazat
  3. +++INFORMACE XGLOS+++

    1) V článku byl nahrazen obrázek z Dizkuze Chat rádio originálním skrýnem, který dorazil dodatečně.

    2) Byl zaslán e-mail na podpora@chatujme.cz pro pana Lukáše Ryšánka ohledně kauzy LKA. Obsahoval několik dotazů neboť je mojí povinností čerpat informace ze všech zdrojů a dávat prostor k vyjádření všem stranám.

    Xglosy
    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024