Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Šok, Skandál - LuRy na Chatujme dále kryje Bada a BANuje Azazela!

Ano, dámy a pánové, moji milí čtenáři. Poté, co jsem se jal poprvé v životě, znovu upozorňuji, poprvé v životě upozornit vzkazem (nikdy před tím jsem soukromě s Badem nehovořil), opět opakuji vzkazem Bada alias v této době chameleona Maky, což je ženský nick, že by si měl dáti pohov s nějakými Trestními oznámeními a s otázkou, zda li mám poskytnouti své informace či odkazy na jiné lidi svému kamarádovi Honzovi Bulvovi, a  po upozornění, neb přišly ze strany Bada další výhrůžky, upozornění jeho Denise, aby si "svého" Ivánka uklidnila, tak následovalo zaBanování mého nicku jedním z majitelů Chatujme.cz s nickem LuRy (Lukáš Ryšánek).

Zdroj: Chatujme.cz

Mimochodem, aby všem zpravodajským činnostem, bylo učiněno za dost, pak zde zveřejním i to, co všichni můžete vidět v předchozí Glose, resp. v komentářích, a to příspěvek nejspíše samotné Denisy.

Zdroj: Xglosy

Dámy a pánové, tím, kdo poškodil, a to naprosto neskutečně jméno Chatujme.cz, je zcela objektivně Ivan D. tedy Bad, ve všch jeho chameleonských převlecích. A pokud na všechny tyto záležitosti, které vypluly na povrch, jsem Já Azazel upozornil a zveřejnil, pak jsem za toto na portálu Chatujme.cz blokován?! Megaskandální. A opět si pokládám otázku, ví o tomto všem původní zakladatel Dutch? Neb toto jsou již naprostá zvěrstva, co se odehrává na portálu Chatujme.cz. A jak jsem se dozvěděl, někteří uživatelé mizí, jiní se přesouvají jinam, například na Xchat.

Další podrobnější zpravodajství očekávejte v následující době. Tato glosa bude postupně doplňována o nejnovější vývoj a naprostý skandál odehrávající se na chatu Chatujme.cz!

==============================================================

21:35 07.04.2019

Dámy a pánové, pokračujeme v dalších skandálech na Chatujme.cz v podání LuRy. Ano, Lukáš Ryšánek nadále kryje svého kriminálnického gaunera Bada (Ivan D.) a nejen, že zaBanoval můj nick Azazel-Andel ale i můj záložní nick Xkozel. Byl jsem proto nucen, pod tíhou událostí, si založit nick RetorNo1 a tím jsem podal Stížnost na toto neskutečně hanebné chování LuRyho, a to na diskuzi Stížnosti a zároveň jsem odeslal mail se Stížností na podpora@chatujme.cz

Podívejme se na můj příspěvek na fóru:

Zdroj. Diskuze Stížnosti na Chatujme.cz

A zde je můj mail adresovaný na podporu Chatujme Dutchovi"

Zdroj: outlook Anděla Azazela
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 Pokračování šílené kauzy 23:00 07.04.2019

A máme tu opět to, co jsem zmiňoval v předešlém, pokud směřujete stížnost na někoho, tak vám ji vyřídí onen, na kterého si stěžujete. Skandál! Tedy pojďme si to rozklíčovat, Já Azazel, jsem podal stížnost na LuRy k rukám Dutch. Ale vyřizuje to sám LuRy. To je neskutečné, co si ten Lukáš Ryšánek o sobě myslí a o tom, jak má fungovat solidní web. Dámy a pánové, Já vás vyzývám, pojďme všichni hromadně oslovit pana Petra Jiráčka, ať si na svém webu učiní pořádek a vyříká si to se svým spolumajitelem Lukášem Ryšánkem. A ještě jednou opakuji, pokud směřuji svoji stížnost na Lury a oslovuji Dutch, pak nepřijímám jakékoliv rozhodnutí od LuRy. Pojďme se zasadit o to, ať původní majitel k těm všem dějům přijme nějaké stanovisko. Já ho budu respektovat. Lukáše ovšem po tom, co předvádádí, včetně krytí gaunera Bada a dalších nehorázností, o kterých jsem již informoval, respektovat příroděžel nemohu, resp.jeho rozhodnutí.

Zde uvedu reakci LuRyho, která mě ovšem naprosto nezajímá

Zdroj: Diskuze Chatujme.cz


A následně další mail na podporu k rukám pana Jiráčka

Zdroj: Outlook Anděla Azazela





Dámy a pánové, bude tuto šílenost, ve prostěch portálu Chatujme.cz řešit opravdu její původní majitel? Nebo již rezignoval a nechal vše v rukách Lukáše Ryšánka a jeho podivných svoločských a kriminálnických přátel? Ukáže čas.


Mimochodem, dámy a pánové, nejde jen o moji osobu, byla zaBanována i uživatelka mam-rada-chatujeme, ano, a s podobným odůvodněním, podívejme se na to:

Zdroj: email Anděla Azazela

Pan Lukáš Ryšánek naprosto nezvládá provozování svého portálu, tedy spolu s původním majitelem Dutch. Řekněme si zde, že není schopen nalézt vhodné administrátory, nezapnul ještě ani hodiny místností, které měly býti zapnuty již 1.4. a navíc bezhlavě banuje všechno, co se jen tváří, že nesouhlasí s nastaveným trendem Bado-Karl-Grantik-Denisa-Lavely. A Já zde jasně prohlašuji, ne, s tímto směřováním snad nemůže souhlasit žádný uživatel Chatujme.cz, který je při smyslech. A proto bych opravdu přivítal, kdyby se ke všem záležitostem vyjádřil pan Dutch.


----------------------------------------------------------------------------------

Pokračování 08.04. 2019 00:30

Dámy a pánové, pokračujeme v nestoudných neuvěřitolnostech pana Lukáše Ryšánka (LuRyho). Je celkem jedno, jestli přistoupil na mnou již zmiňované a předesílané hromadné blokace. Nějak nechápu, co tím chce řešit. Každopádně věnujme se zatím současnému dění. Byla mnou podána další stížnost. Podívejme se opět na to, nějaké bany nicků či IP adres nemohou zastavit pravdu, nemohou vážení přátelé Chatujme a všech dobrých a solidních Chatů. A stále platí stejná otázka, co na to Dutch?


Zdroj: Chatujme.cz
Dámy a pánové, Já Vás opět všechny vyzývám, pokud Vám ještě vůbec jde o portál Chatujme.cz, pak zakročte a ptejte se, cože se to za nestoudnosti a šílenosti od LuRyho děje, a kam Váš portál směruje. A ptejte se hlavně pana Dutche, jestli s tím, co LuRy provádí, sám souhlasí. Ptejte se, je to Vás portál, jsou to vaše otázky a váš (ne)svobodný svět. Ptejte se!


Anděl Azazel


------------------------------------------------------------------------------------------------

A poté, co jal LuRy vše řešit silovým způsobem, hanba, zasahovat proti slušným uživatelům, ještě jednou hanba, pak se k panu Dutch musela donésti další a opětovná výzva. Jednak na diskuzi Chatujme

Zdroj: Diskze Chatujme.cz


A souběžně na Vzkazník a též Podporu@chatujme

Zdroj: Gmail Anděla Azazela

Dámy a pánové, mám čisté svědomí sám před sebou, podnikl jsem veškeré kroky k nápravě velmi nepříznivých podmínek na Chatujme.cz. Nyní je vše v rukou pana Dutch a Vás uživatelů. Dle toho, jak se vším naloží původní majitel a zakladel Chatujme.cz se Vy, milí uživatelé zachovejte, bude to jistě snad, věřím, Vaší nápovědou.


Anděl Azazel

Komentáře

  1. Milý Azazeli můžeš být v klidu protože Bad má ten BAN taky a nejsi jediný kdo ho dostal a to že to nemůžeš vydýchat to je již jen tvůj osobní problém.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mi je nějaký BAN od LuRyho, na nějakém privátně mrtvém chatu celkem u zádi, Já jsem z toho chatu už odešel, tudíž Já jsem se rozprostřel tam, kde jsem byl před tím, tedy mimo jakékoliv chaty. A vždycky jsem zdůrazňoval svou nezávislost, Já jsem Azazel, který sleduje chatovou scénu a vydává výpovědi o ní. Nicotnosti Vás, co berete svůj nano píseček za své pole, mě opravdu nezajímají. Ovšem děje na těchto písečkáích ano, ne jako osobu, ale jako novináře, a Já o tom všem budu referovat. Můj zdatný novinářský hlas nelze umlčet, a Chatujme.cz si v podání LuRyho nyní podřezává pod sebou větev, přírpodě žel. Uřízlo si dosti zdatnou ostudu. A Já se opět ptám, a co na to zakladatel Dutch?

      Vymazat
  2. Teda Míro teď na to koukám a nestačím bulvit, co to tam ten Lukáš Ryšánek nacvičuje, to je už odpornost sama. Vážně to Chatujme nijak moc neznám ale zdá se mi, že to chlapec sakra hodně nezvládá. A tomu, že ve svý emoční nezvladatelnosti, jak si tady v jedný Glose ukazoval ten screen, že by moh klidně celej portál vypnout, tak tomu se dá i teď docela věřit. Hele, fakt je asi celá ta chatová scéna už v hajzlu, bohužel. Teda sorry, pro tebe Satanužel, viď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. LuRy to jednoduše nezvládá. Tím kdo neskutečně poškodil ten portál Chatujme je jednoznačně Bad v jeho milion chameleonských převlecích. A jestli je i on Banován, je celkem jedno, měl to s ním vyřídit už dávno, nyní je pozdě Bycha honit a jen chlapec LuRy mačká červené tlačítko, naprosto bezmyšlenkovitě a bezkoncepčně, stejně jako bezkoncepční jsou ty jeho Diskuze. Mi je to i celkem líto, páč se mi na tom portálu celkem líbilo, do té doby, než jsem nenadzvednul to víko. A místo toho, aby Lukáš s tím něco dělal, tak zavře ústa všem, co o tom hovoří. A otázka pořád trvá, co na to Dutch?

      Vymazat
    2. Popravdě, milý Honzo, Já na to nemám úpně čas, to všechno sledovat, každopádně jsem se snažil podal výpověď o naprostém nezvládnutí situace a protěžování určitých lidí panem spolumajitelem Chatujme.cz Lukášem Ryšánkem. A mám k tomu dvě záležitosti.

      1) Co na všechno toto říká pan Petr Jiráček (Dutch)
      2) Je mi líto a naprosto nechápu zaBanování Mlynářky (mam-rada-chatujme), neboť to byla právě její diskuze, která ještě jako jediná na Chatujme.cz nějakým způsobem fungovala. Všechno je to skandál, který padá na triko LuRyho a otázka zní jako v prvním bodě. Co na to Dutch?

      Vymazat
    3. Míro, hele, trochu jsem to začal po očku sledovat a můžu ti říct, že ten LuRy si nevede vůbec dobře. Tímhle přístupem jenom zazdí Chatujme. Jo jo, taky sem si všimnul, že ta diskuze na celkem už mrtvým fóru Mezilidské vztahy je jedinou diskuzí, co tam ještě jede. A ten Lukáš zabání i tu správkyni. Asi to fakt nezvládá. Si tak říkám, jak si tu ukazoval ten screen s Bezděkem, jestli se vážně nepřiklonit k variantě, že se Lurák naštval. A mezi náma, Míro, hele je von vůbec schopnej řešit nějaký vážný situace nebo je zvyklej jenom řešit ty blbečky typu Víťa? Nedej bože, sorry, pro tebe nedej Satan, aby mu tam vlítnulo něco jako MacCh, to by se asi chlapec pokakal neřkuli posral :-D A mezi náma, Miroslave, já tyhle Liďáky, stejně jako ty, neměl nikdy rád. Ale o tom víme svoje, žejo.

      Vymazat
    4. Ta diskuze Mrchy, jak jsme ji po trochu nepochopení Lucky Sahrazady překřtili, ano, máš naprostou pravu, je jedinou diskuzí, která tam ještě, po odchodu mém a Anathemy vůbec nějak funguje. A to tam už začly vylézat ty krysy JupiteHansnové, Karlové atd, kteří by si za nás kocourů vylézt neodvážily, tak co chceš od krys. A tohle všechno, ten sajrajt a mikrofanclub SPrádia Grantika plus Bada s tou jeho germánskou megerou podporuje LuRy. Já jsem stará konzerva ale Anathema by určitě napsal něco jako, mě je z toho naprosto ZLE!!! A šel by se poblít, jako že stejně jako Já nikdy neblije! Nu, což, tohle jsou jen komentáře, tak nemusím být až tak úplně korektní ne. :D

      Vymazat
  3. Hmm...nevím teda, proč jsem dostal BAN, když již v podstatě jsem jen jednou týdně chtěl mazat nahlouplé vzkazy, ale je mi to nějak jedno, mne dávno nějaké tyhle intriky nezajímali, šlo mi jen o princip. Jestli si LuRy myslí, že mne tím nějak vytrestal, tak nikoliv, nejvíc tim podle mne vytrestal sebe krytím svého kamarádíčka Bada, já už tam v podstatě ani nechodil a nebylo potřeba mne vůbec BANovat, stačilo mi napsat, abych třeba již nic nepsal a rovnou se smazal. V tom bordelu se tam takto , kdo je spokojen třeba po*erte, pob*lijte a poch*ijte. END!

    LichKingAnathema
    P.S.: nevím, proč mi to píše, že můžu případně napsat administrátorovi, který mne zaBanoval, když to ani nejde a na nějakou obecnou podporu sere pes!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. https://imgur.com/a/1QVSvDT je vidět, i viz výše, že gramatika je problémem snad celého chatujme :D , jinak dodávám, že já nic obcházet ani si zakládat nějaký další nick a něco jím řešit (každý, kdo mne zná, ví, že to nesnáším u jiných další nicky, proč bych to dělal u sebe) nebudu, to je pod mou úroveň, jen jsem chtěl vědět LuRyho vyjádření, ale ani mu nejde napsat vzkaz (trapné), BAN mne v podstatě ani nezajímá, pokud by chatujme mělo směřovat směrem, jakým se dává, neměl bych stejně a nemám ani důvod tam nadále chodit. TOTAL END!

      LichKingAnathema

      Vymazat
    2. Ano, to netuší asi nikdo, proč LuRy banuje lidi, kteří na chatu už v podstatě nepůsobí. Psal jsem tu, že i Já jsem odešel, jen doplním, že jsem před několika dny uzamknul místnost Hrabě X a v popisku a na diskuzi sdělil, že ji nechávám odstálit po nesplnění limitu (pokud se tedy někdy vůbec rozjedou hodiny). A poslední dva dny jsem už byl jen několikrát ve Vzkazníku vyřídit pár vzkazů. Tudíž Banovat lidi, co již na tom chatu ani aktivně nejsou, může jen člověk, který nemá vůbec žádný přehled a nebo tím chtěl LuRy jen ztvrdit směrování Chatujme.

      Jediné o co mi šlo těmi stížnostmi bylo právě a jen dosažení vyjádření druhého spolumajitele Dutche. Jako novinář si na něj rád počkám, přijde li. Jako osobu Azazel mě to nijak již nezajímá.

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024