Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Mega skandál: Grantik plnohodnotným adminem na Chatujme.

Ano, dámy a pánové, moje milé čtenářky a milí čtenáři, je tomu přesně tak, ač jsem tomu sám z dřívějších, ku mně dorazivších, zvěstí nechtěl věřit. Tedy ne, že bych to nepředpokládal, ovšem ty informace, které se ke mně dostávaly, tak nebyly důvěryhodného charakteru, respektive nebyly nijak ověřitelné. Jistě chápete, že nemohu zvěřejňovat jak své domněnky, tak cokoliv, co mi kdo sdělí, pokud je to pozuz tzv. "jedna bába povídala". Nyní ovšem nejnovější informace, které mám k dispozici vypovídají o pravdivosti předešlých zvěstí a hlavně jasně potvrzují řečené v nadpisu, ano, pan Jan Bezděk (Grantik) má k dispozici funce plnohodnotého administrátora na portálu Chatujme.cz. A tyto funkce, možná v rozporu se smluvním ujednáním mezi SuperPokecem a Chatujme, používá!

(Toto je prozatím rychlé bleskové aktuální sdělení. Tato glosa bude doplňována o důkazy, o uvedení všeho do souvislostí, a to jak s minulými výroky LuRyho a Grantika, tak v souvislosti s plněním smlouvy mezi těmito dvěma pány a zamyšlením nad tím, zda li si z nás všech a hlavně z uživatelů Chatujme.cz nedělají oba pánové "dobrý den" a nezastírají před veřejností pravý stav věcí. SKANDÁL!)

Sledujte další vývoj této Xglosy! Odhalím Vám pravdu!

Sledujte též zakončení trilogie "Vlastníci Chatujme - Prudič z Lidé a Lukáš Kristus?" kam jsem již nejnovější informace zakomponoval.

3. ČÁST (Závěr) na SuperBulváru zde

2. ČÁST na SuperBulváru zde

1. ČÁST
  • na Xglosách zde
  • na SuperBulváru zde



Anděl Azazel


Aktualizace 14.05.  00:15

Ano, již dříve jsem zaslechl zvěsti o tom, že někdo na diskuzích Chatujme maže příspěvky, když v tu dobu byl údajně přítomen jen Grantik alias ChatRadio. Nevím co je na tom pravdy, neboť jak jsem již říkal, neměl jsem si to možnost nijak ověřit. Dnešního dne mi přišel ovšem v e-mailu odkaz a jedna jediná věta k němu. Tu větu nebudu zveřejňovat, ovšem ten odkaz je absolutně stěžejním důkazním materiálem o tom, o čem praví název této glosy.

Zdroj: e-mail Anděla Azazela a Imgur



Netuším kdo mi e-mail poslal a co se přesně odehrálo, není to ale vůbec důležité. To nejdůležitější co můžete vidět na obrázku je skutečnost, že majitel SuperPokecu Grantik (Jan Bezděk), který má na Chatujme nick ChatRadio BANuje uživatele. Přitom na mé dotazy, které byly i na diskuzích Chatujme či jsem je obdržel ve Vzkazníku, tak bylo odpovídáno oběma pány v tom smyslu, že Grantik má pravomoce jen jako Správce Chat Radia a v místnosti se stejným názvem, tedy Chat Radio, kde je Stálým správcem. Též bylo sdělováno, že sice má možnost vstupovat do jakékoliv místnosti či že má další adminské funkce k dispozici, ovšem bylo zdůrazňováno, že existuje smluvní ujednání mezi Lukášem Ryšánkem a Janem Bezděkem o jasně vymezeném působení Grantika na portálu Chatujme.cz. A byli jsme všichni ujišťování, že krom samotného rádia, diskuze k Chat Radiu a místnosti Chat Radio nijak nebude a neovlivňuje dění na Chatujme.cz a to právě podloženo tvrzením o smlouvě uzavřené mezi oběma pány. Jak vidíme, všechno je jinak.





Není to poprvé, co Lukáš Ryšánek neříká pravdu, mlží, zastírá či něco nebo někoho kryje (vzpomeňme jak dlouho kryl nejrůznějšími výmluvami a mlžením či pokusem o jakési nalhávání smyšlených ospravedlňování nebo vysvětlení (shrňme to opět do pojmu "kejklířstvím")) nechvalně proslulého bývalého administrátora, kriminálníka Bada. A řekněme si otevřeně, že existují uživatelé na Chatujme.cz, kteří by velmi neradi viděli tu skutečnost, která nyní existuje a je prokázána, aby Grantik cokoliv ovlivňoval a měl velký vliv. Ať už to vychází z jejich minulých a možná letitých zkušeností se SuperPokecem a Janem Bezděkem. Nebude na škodu si připomenout to, co zde na glosách již bylo zveřejněno, tedy jak se vyjadřovali někteří včetně LuRyho k panu Granikovi.


Zdroj: Diskuze Chatujme.cz


Mimochodem, poté, co jsem se začal zajímat před časem o přesné pravomoce Grantika, pak se jeden takový člověk velmi vehementně ozval, s naprostou nelibostí toho, že by Chatujme mohlo být v područí Jana Bezděka. A vzpomeňme, jak jsem byl výzvou LuRyho (kterou jsem uposlechl, jako výzvu administrátora dle Pravidel) a byl jsem umlčen a nemohl již cokoliv, jakoukouliv otázku ohledně působení Grantika na Chatujme vznést. A též si připomeňme, že byl změněn název funkce Grantika jako ChatRadio, kdy původně byl uváděn jako Administrátor, toto bylo změněno na Správce Chat Rádia. Dnes víme, že to byla jen další kejkle LuRyho a zastírací manévr vůči veřejnosti na Chatujme, pouhý optický klam sloužící k tomu aby někteří nereptali.

Tímto okamžikem se též vysvětluje, proč do dnešních dnů ještě není nikdo novým administrátorem. 28. února tohoto roku vyhlásil LuRy konkurz na nové administrátory, nábor nakonec uzavřel 4. dubna. Dnes máme 13. května a noví admini stále nikde. Proč také, když LuRy už svého administrátora má, je jím Grantik, který číhá od rána do noci na Chatujme, jak si velmi dobře jistě všichni uživatelé všimli. Ano, další kejkle LuRyho s předstíráním jakéhosi konkurzu, když plnohodnotný administrátor v podobě Jana Bezděka již existuje.

Ono když se podíváme na docházku administrátorů, tak je též vše zřetelné, LuRy a Grantik (ten celý den visící a přítomný). Další admini včetně zakladatele a původního majitele Dutche již nebyli na portálu téměř měsíc.

Zdroj: Docházka Administrátorů na Chatujme.cz (13.05. cca 23hod)


O propojení dvou chatů a slévání v jeden se zmíním ve svém uvažovaném Xfejetonu "Super Chatujme Pokec aneb 2 v 1", který jsem již avizoval na konci poslední trilogie na SuperBulváru.


A závěr této skandální glosy? Skutečnosti a to, co nám říká vrchní pohlavář LuRy jsou mnohdy v příkrém rozporu. LuRy vám nechce a nemíní sdělovat pravdu a skutečný stav věcí, LuRy má jediný zájem, co považuje za vhodné, před vámi skrývat, pravda není určena vašim uším. Jsem tu ovšem Já Anděl Azazel, který vám, navzdory LuRymu i jeho zřejmě v současnosti "pokrevnímu bratru" Grantikovi, pravdu naservíruje. A bude tomu tak i ve fejetonu, který si rozhodně přečtěte, až ho napíši a publikuji.

Ještě dovětek. Měl bych za normálních okolností pohnutku zeptat se Lukáše Ryšánka e-mailovou zprávou. Zeptal bych se i co na to Dutch. Ovšem po minulých zkušenostech, jistě chápete, že jsem toto vyhodnotil jako bezpředmětné a zbytečné.






Anděl Azazel






AZANOVINY - Nejnovější články

http://azanoviny.wz.cz/2019/05/15/prni-skladaci-tablet-je-na-svete-lenovo/


http://azanoviny.wz.cz/2019/05/13/je-libo-bytelny-tlacitkac/



http://azanoviny.wz.cz/2019/05/13/bitcoin-pokracuje-v-rustu-uz-je-za-hranici-160-000-kc/

http://azanoviny.wz.cz/2019/05/07/site-5g-a-zhorseni-kvality-predpovedi-pocasi/





Komentáře

  1. Rikal jsem si ze sem psat nebudu ze to nestoji za to a opravdu nestoji ale proste nedalo mi to..
    Prvne reknu ze ti velice gratuluji k sokujicimu skandalnimu odhaleni vlastne niceho a akorat ses odhalil sam ze chodis na Chatujme v soucasne dobe prudit spamovat a delat problemy, ale ok pominme to.
    Honza te blokoval s mym poverenim, a nikde nebylo receno ze nema na toto nema prava, pouze to ze je pouzivat nebude pouze v pripade nutnosti jinak jeho pravomoce jsou pouze v ramci radia.
    Nicmene ja nebyl u pocitace k dispozici a kdyz jsem se to dozvedel toto povereni odeme dostal a nick dostal pouze kill ze vsech mistnosti.
    Takze si skandaluj a sokuj dal, ja se sem chodim uprimne dost bavit jake bludy dokazes vyplodit a kolik lidi dokazes potopit.
    A to s tim tvym druhym blogem a "alter-egem" Jan Bulva.. no promin ale jsi dost pokrytec.

    Budu se opravdu tesit na pokracovani

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @LuRy

      Zrovna se chystám, za nějaký krátký čas, publikovat Aktualizaci. A vidím zde tvůj komentář, ač ses zapřísáhl, že sem nikdy nenapíšeš (to jsi psal MRCH). Jinak bludy tu šíříš, milý LuRy pouze ty, stejně odporné bludy, jako je tvá drzost, kdy mě obviňuješ z naprosto nesmyslných věcí. Zřejmě proto, abys zakryl své vlastní, Já to nebudu rozepisovat do mnoha slov, tak to shrnu pod KEJKLE. Těš se, a nejen ty, ještě dodělám jednu upoutávku a pak se vrhnu do publikování.

      Vymazat
    2. @LuRy

      Jinak, teď již po zveřejnění Aktualizace, Já opravdu nevím kde koho Grantik killoval, asi nějaká jiná záležitost, Já na obrázku vidím jasný BAN. Tudíž buď máš špatné informace anebo nám, milý LuRy, opět vědomě podsouváš nepravdy.

      Vymazat
    3. Opet si mi zlepsil naladu :) no nic, preji ti hodne stesti v provozovani tohoto blogísku.
      Dokazal si mi jedine, to ze tohle s nezaujatou novinarinou nema nic spolecneho, ale vlastne jsem ani nic jineho neocekaval.

      Vymazat
    4. Já se přeci jen nakonec musím k tomuto vyjádřit, protože to není jen LuRy, který tu kdy hovořil o mé novinařině (byli to i ti, které už soustavně mažu, jelikož tu dělali spamerský a jiný nepořádek. A už jsem se vyjadřoval, že tu, na rozdíl od asi již většiny chatů ne li všech, neplatí sluníčkářské přístupy a k prudičům tu je tolerance nulová. Mimochodem, pod jedním z prudičo spamerů jsem rozpoznal známého chameleona a kriminálníka Bada.) Tedy nejen pro LuRyho, ono používat zde na Xglosách hlášky "nezaujatá novinařina a pod." je stejně hloupé jako si kousnout do jablka a říkat, že to má do chuti hrušky daleko. Ano, předaleko, protože jablko je jablko, protože to není hruška.

      Takže pro všechny (nejen pro LuRyho) si vysvětlíme pojmy, když už je sami neznáte. A postačí nám k tomu Wikipedie. Tudíž co znamená GLOSA? "Dnes je glosa rovněž novinářským literárním útvarem. Jedná se o útvar subjektivní, podobně jako fejeton nebo sloupek. Novinářská glosa je krátký polemický komentář s osobním pohledem, obvykle věnovaný jedinému základnímu tématu, naznačenému v titulku nebo na začátku textu. ... Žurnalistický žánr - Glosa je krátký postřeh a zamyšlení psaná slohovým postupem úvahovým. Od poznámky se liší nepřímým pojmenováním a užitím syžetu. Je obdobná sloupku (bezfabulový). Je zde přítomná ironie, pointování, sarkasmus, vyjádření svého vztahu k tématu. Oproti sloupku je to kratší připomínka k zásadnímu společenskému problému."

      Já se nedržím striktně na Xglosách formy "glosa" ale pojmenoval jsem to tu, a všechny své články jako glosu označuji, právě proto, abych měl svobodný prostor k vyjádření, tedy nebyl ničím svázán. Dámy a pánové, Já dokonce na rozdíl od striktního významu slova glosa, jsem v mnoha článcích naprosto novinářsky pouze informativní či velmi korektní, a to se snahou o co největší přiblížení se objektivitě. A právě proto, že jsem to tu na Xglosách pojal tak jak jsem to pojal, pak jsem dokonce cítil potřebu pro ještě svobodněnjší prostor k vyjádření, a tak nedávno vznikly X-Fejetony. Co znamená FEJETON jsem dokonce hned při založení na stránkách v samostatné záložce menu uvedl. Tak si to tam přečtěte.

      "Nezaujatá novinařina" se nachází na AzaNovinách či AzaŽurnálu, tam není místa pro jakékoliv subjektivní pohledy a také tam nikde nejsou. Takže dámy a pánové, je třeba znát pojmy a mít schopnost rozlišení jednotlivých žurnalistických forem a útvarů.

      A na závěr si neodpustím něco z filosofie, kterou jsem lehce ovlivněn. 2 hesla – (podvody) ukázněných moderních lidí schovaných za starou ctností: TOLERANCE – (za neschopnost jasného ano a ne); OBJEKTIVITA = nedostatek osobnosti, vůle, schopnosti k lásce.

      A-A

      Vymazat
  2. Nu, dával jsem to jako komentář pod glosu "50 000 zobrazení Xglos!" a hodím to i sem a hned to propojím, neb jsem mistr propojování, neb všechno souvisí se vším, s dalšími věcmi.

    "A když už jsme u těch výročí, tak velké výročí čeká brzy AzaNoviny. Ano, 17. června, což je skoro za měsíc, bude 4. výročí tohoto projektu, tedy AzaNoviny - Xmagazín A-A. Letí to dámy a pánové, letí, AzaNoviny už tedy brzy vstoupí do své 5. sezóny."

    Xglosy jsou jen jednou z několika součástí AN - Xmagazínu. Celému projektu se vede stále dobře, ovšem zůstaňme hlavně u Xglos. A porovnejme to s Chatujme, jistě že je to naprosto jiný segment, to jen abych sám neslučoval jablka s hruškami, jde o porovnání čistě ve smyslu růstu, úspěchu vs. poklesu, úpadku. Kdepak má LuRy těch 910 přihlášených a 367 lidí přímo v chatovacích místnostech po konci starého Lidé.cz? Dneska má v primetimu něco kolem 200 a přímo na chatu něco přes 90 (a to jsme si ještě říkali, že ta čísla u chatu nejsou až tak korektní). A přes den vylidníno, chat duchů. Je to podobné období jako u AN, Xglosy samotné zažívají nyní velký růst. Je to vidět jak ze statistik, které jsem nedávno uvedl, tak i z dalších věcí, kdy mám zprávy od lidí z jiných chatů, že to tu zde čtou právě i lidé nejen z Chatujme ale naprosto ze všech chatů (to jen někteří jedinci na Chatujme žijí v jakési bublině a omezenosti, neznajíc celochatové poměry a myslící si, že Chatujme je snad nějaký "pupek chatového světa")

    A všechno to krásně dokládá a vykresluje nová diskuze na Chatujme s názvem "Je to tu mrtvé?". Ano, je to na Chatujme mrtvé, což tam i přiznávají. A dokonce je tam zmíňka i o glosách. Podívejme se na to na skrýnu:

    http://jyxo.info/uploads/02/02b331bc2c1726471458439ec679753752e20b61.png

    A dostáváme se opět k Badovi, který mi tu dokola cpal, že to tu nikdo nečte (ty jeho příspěvky jsou smazané ale Já to mám v databázi dokumentováno). Stejně jako se vyjadřovala na své diskuzi MRCH o "pochybném plátku" (zvláštní, když ne tak dlouho zpět mě nazývala "mistrem pera", to si ukážeme v příslušném a již avizovaném článku, tyto přemety MRCH), nu a vidíme, že to tu čte i sám kejklíř LuRy.

    Takže to zakončíme tím, že Chatujme je v úpadku, a Já prorokuji, že bude ještě hůř, zatímco AN a Xglosy jsou ve skvělé formě.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže jsem letmo nahlédl dnešního večera, a to přesně v 21:14 na některé chaty a co jsem tam objevil, tedy co se týče návštěvnosti. Toto je pořád čas chatového primetimu, dle kterého se dělají statistiky AzaŽurnálu. Ty udáje korektně nejsou vypovídající, to jsou samozřejmě dlouhodobá statistická šetření, a to poslední bylo zveřejněno 02.04.2019 právě na AzaŽurnálu, další se bude konat cca za půl roku, tedy někdy na podzim. Každopádně je nějak okomentuji.

      Poslední statistické šetření: https://azazurnal.webnode.cz/cz-chaty-zmena-trendu-se-nekona-po-vykyvu-opetovny-pad2/

      Chatujme - Momentálně přihlášených: 187 | Celkem chatuje uživatelů: 89 : Nu, to je pěkný propad, a to i vzhledem k poslednímu šetření. Uvedu, že čísla celkově přihlášených nejsou součástí průzkumu, neboť se nedají korektně ověřit. Ovšem Já tato čísla v databázi i tak mám a tudíž zde uváděný údaj o celkově přihlášených na portálu Chatujme 187, tak to je opravdu výrazný propad, neboť ta čísla se doposud pohybovala nad hranicí 200 a v některých případech to bylo kolem 250.

      SuperPokec - Zde je uváděn jediný údaj, a to lidí v místnostech, přesně to Grantik označuje jako Online lidí: 20. To je též méně, než bylo v posledním průzkumu. Je to zapříčiněno zřejmě tím, že jsem oproti minulosti nenalezl na chatu trojlístek Bad (Vendys, Marty), Denisa a dokonce ani Karla. Zajímavé, velmi zajímavé. Budu sledovat jak se toto bude vyvíjet dále.

      Chat.cz - Tam chatuje 22 registrovaných uživatelů, což je na této odpadní francírkově žumpě zrovna v tu chvíli i více než bylo v dlouhodobém statistém sledování.

      XChat - Leadera jsem si nechal na konec. Právě XChatuje 1631 lidí (což jsou uživatelé přihlášení na portál), v samotných místnostech jich je 1162. Tady se to při těch počtech nijak od průzkumu neodlišuje.

      Takže jaký bude závěr tohoto mého komentáře? Bude lehce sarkastický. Bude to parafrázovaná otázka: Kde "soudruzi" Lukáš Ryšánek a Jan Bezděk dělají chybu?

      A-A

      Vymazat
    2. A když jsem po dopsání komentáře nahlédl na Chatujme, tak jsem tam uzřel toto:

      http://jyxo.info/uploads/FC/fc23a10fef7e2c9ae53145f12feb1d891adbb12e.png

      1) Nejnavštěvovanější místnost U Prdloňky (v počtu 5, což je samotné trapas, že se na předstíraném LuRym velkém chatu nenajde místnost o více jak 5 lidech).

      2) JupiteHans na již presentované diskuzi "Je to tu mrtvé?". Domnívám se, že se Jupite velmi mýlí, Diskutníci jsou zpoplatněni již od začátku roku a žádný přesun se doposud nekonal.

      A shrnu to opět otázkou: Vsadil opravdu LuRy na ty správné koně? (kriminálníka, jeho nějakou virtuální milenku žijící v Německu, Karla, Jupiteho a další podobné...)

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024