Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Noví Administrátoři Chatujme, žádné překvapení - Firer a Lava.


Aktualizováno 20.05.

 
K ničemu překvapivému opravdu nedošlo, víceméně vše bylo dlouhodobě jasné. Tato jména oficiálně oznámil LuRy na diskuzi Informace pro uživatele v hluboké noci 01:31 hod. Firer jako Profil admin, Lava Chat admin. 





Koneckonců podívejte se jak jsem ne dlouho před tím aktuálně informoval v komentářích pod poslední glosou, tedy v čase 23:17.

Zdroj: Komentáře Xglos



Nyní už pojďme k oběma novým administrátorům. Začněme Firerem.

Firer jako Profil admin.

Zdroj: Profily na Chatujme.cz



Jednou z podmínek pro nové adminy byla klidná povaha. Nu, všichni kdo Firera známe, tak víme, že je přeafektovaný a nebojím se říci, někdy až šílený. Právě takové extempore vedlo svého času k jeho odvolání z funkce administrátora na BezvaChatu, kde ho nahradila dvojice Anathema a Azazel. Tady je dobré si říci, proč k situaci tehdy vůbec došlo, Firer se totiž zastával prudičů, které jsme my někteří, ano pravda po čuchu (a my měli a pořád máme ten čuch výborný) kopali. A jak se ukázalo, kopali jsme je opravdu správně a náš čuch se potvrdil. Firer toto nemohl překousnout, ve svých sluníčkářsky anarchoidních názorech, stále tvrdil, že nemáme důkazy a tak nemůžeme jen tak bez nich někoho kopat. Ale opakuji, náš čuch byl tehdy perfektní a zajistili jsme tím klidné chatování pro slušné uživatele, kdežto dle Firerových představ jsme měli stále a dokola čekat, než prudiči brutálně se projeví a všecm slušným uživatelům budou kazit jejich pokec a chatování. Mimochodem, s nástupem dua Anathema a Azazel zažil BezvaChat své nejsvětlejší a nejzářnější období, a to i vzhledem k návštěvnosti, která nikdy před tím a ani potom již ani zdaleka nedosahovala takové výše.

Hajl, tak to vás milé čtenářky a milí čtenáři nezdravím, takto zdravil nejen na BezvaChatu ale i na Chat.cz právě Firer. Dokonce na Chat.cz měl profilovku Hitlera. A když jsem zmínil tyto dva chaty, tak si musíme sdělit, že on vlastně ani žádnou zkušenost s opravdovým pořádným a velkým chatem pravděpodobně nemá, protože krom těchto dvou okrajových, v případě BCH mikro chatu, v případě Chat.cz paskvilního takéchatu, klasický velký portál nezná.

Nelze nezmínit, že tento anarchoidně sluníčkáčský tvor si v minulosti velmi rozuměl a například na diskuzích si notoval s bývalým adminem kriminálníkem Badem. Za to nikdy nepochopil ANKETU, což je běžná věc kdekoliv jinde i v tom podání, jak existovala, a kde všichni slušní a normální uživatelé takto též k tomu přistupovali nebo přistupují.


Lava jako Chat admin.

Zdroj: Profily na Chatujme.cz



Nejprve si, po kolikáté už, připomeňme jeho slova z proslulé diskuze o Grantikovi a SuperPokecu.

Zdroj: Diskuze na Chatujme.cz



Také si řekněme, že je to neúspěšný zakladatel a provozovatel místnosti 90s. Ano, neúspěšný SS, který nebyl schopný se postarat o svoji místnost, který nebyl schopný ji vůbec nějak udržet při životě, tak se stává administrátorem. Kolik takových neúspěšných jsme už na všech chatech viděli, že. A zřejmě asi proto, aby tato jeho ostuda nebyla vidět, tak místnost 90s je náhle po jeho nástupu do funkce odstálena a již se neobjevuje. Já jsem ovšem pro příklad našel ve své databázi ukázku, jak to tam Lava vedl, podívejte se sami.

Zdroj: Info o místnosti na Chatujme.cz


Jinak musím říci, že tento člověk je pro mě dosti neznámý. Nijak výrazně se neprojevoval, nijak blíže ho neznám, nikdy jsem s ním osobně nemluvil, pro mě je to bezvýrazná bytost. Ovšem tak jak se, alespoň mně, zdá bezvýrazný, tak musel okamžitě po svém jmenování, ještě v hluboké noci, na dvou diskuzích všem ukázat svojí důležitost, asi aby jeho jmenování adminem nikdo nepřehlédl. Jako by nestačilo oznámení LuRyho.


Zdroj: Diskuze na Chatujme.cz





A na konec si můžeme pro zpestření připomenout též Rádio AzaJerevan z glosy "Pravda o Anketě" z 5.dubna tohoto roku.

Zdroj: Pravda o Anketě (5.4.) na Xglosách



Bad už víme, že má nový nick Vendys a na Firerovy adminské molochy se můžeme těšit. Co čekat od Lavy, to težko říci, co čekat od Grantika šéfujícímu oběma půlkám Super Chatujme Pokecu, to víme zcela jistě.




A jaký bude závěr dnešní glosy? A není to vlastně jedno, tak to není mé konstatování ku konci glosy ale pravděpodobný název či část názvu fejetonu, který se k nejen novým adminům snad brzy zjeví. Tudíž pozvánka může být opět velmi dobrým závěrem této glosy.



Anděl Azazel



-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKTUALIZACE 20.05.

Nejasnosti kolem Lavy a ANP

Ono nový administrátor Lava není jen neúspěšný zakladatel a provozovatel místnosti 90s, která už neexistuje, jak jsme si řekli, byla s nástupem tohoto administrátora do funkce odstraněna. Lava je i neúspěšný zakladatal a provozovatel místnosti Absolutně nej pokec (ANP) a navíc kolem vedení místnosti bylo mnoho záhad a nejasností. Podívejme se na to, co se píše na webu místnosti ANP.

Zdroj: Web k místnosti ANP

Ano, Lava z nějakých důvodů nemohl být SS. Úsměvný je na tom právě ten slovní obrat "z nějakých důvodů", toto jsem též slyšel od LuRyho. Já myslím že ty důvody jsou známé a ví je zcela jistě i Firer. My se ptejme, proč tedy Lava nemohl vykonávat funkci SS? Měl snad nějaký postih či trest od Administrátorů? Místnost ANP Lava tedy obnovil (řekněme znovu založil) 6. 4. 2018. Místnost 90s byla založena tímto uživatelem 21. 10. 2018, což je po půl roce. A znovu se ptejme, co se stalo v té době, že se místnost ANP ocitla bez vedení, tedy bez SS? Je to jen další podivnost v celé řadě zvláštních událostí na Chatujme, a zcela jistě nějaká další kejkle LuRyho. Pravdu vám zřejmě nikdo opět neřekne. Každopádně kolem Lavy je opět mnoho nejasností.

A nyní se pojďme podívat obecně na fungování, opět prazvláštní, SS na portálu Chatujme.cz. Jednak jsem několikrát narazil na skutečnost, že SS vykonávali lidé, kteří dle pravidel takovou funci vykonávat neměli, neboť nesplnili limit 100 nachatovaných hodin. Když jsem se na to ptal LuRyho, tak mi sdělil, že holt zakladatelé si tam někoho jako SS přidají a to, zda li splňuje podmínky nikdo nekontroluje. A co je ještě horší, tak skutečnost, že SS na Chatujme.cz zůstávají ve funkci i přes další nesplnění podmínek, a to "Žádné tresty od Administrátorů". Podívejme se na pravidla ohledně SS.

Zdroj: Nápověda na Chatujme.cz


A příklady z poslední doby známe, např. Víťa, který byl zaBanován, dál zůstával jako SS ve svých místnostech. Toto jsem viděl pouze na jediném chatu, a to na francírkově paskvilu Chat.cz, kde zabanovaní uživatelé dál zůstávali Stálými správci v místnosti (či Správci diskuzí) i přesto, že prakticky výkon ani nemohli provádět. ZaBANovaný uživatel jako SS, to se na žádném normálním chatu stát nemůže, nemohlo se to stát na starých Lidé.cz, nemůže se to stát ani na XChatu, prostě toto je skandální a LuRy se tím řadí do společnosti Pavla Francírka a jeho žumpy Chat.cz.



Anděl Azazel (20.05. 10:45)






AZANOVINY - Nejnovější články

http://azanoviny.wz.cz/2019/05/21/co-bude-znamenat-stop-pro-huawey-od-googlu-a-dodavatelu-soucastek/


http://azanoviny.wz.cz/2019/05/17/zoxcall-nejmensi-mobil-na-svete/




http://azanoviny.wz.cz/2019/05/15/prni-skladaci-tablet-je-na-svete-lenovo/



http://azanoviny.wz.cz/2019/05/13/je-libo-bytelny-tlacitkac/



Komentáře

  1. Už teď do komentářů mohu naznačit, že tato glosa bude ještě aktualizována o pokračování, které se bude týkat nesrovnalostí kolem nového administrátora Lava a otázky, jaké to kostlivce má ve skříni. Též vznikne již avizovaný Xfejeton. Doufejme, že se tak stane v dohledné době, což závisí na mém čase a tvůrčím elánu a schopnostech.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Slibovaný Xfejeton "A není to vlastně jedno?" je na světě. Můžete si ho přečíst zde na Xglosách v menu X-Fejetony nebo přímo na X-Fejetonech https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/a-neni-to-vlastne-jedno.html

      Vymazat
  2. *****INFORMACE AN*****

    Dnes bylo zveřejněno nové logo celého projektu AzaNoviny - Xmagazín A-A.
    Více informací na blogu AN v odkazu
    https://azanoviny.blogspot.com/2019/05/nove-logo-azanovin.html


    Vaše AzaNoviny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. *****INFORMACE AN*****

      4. narozeniny AzaNovin se blíží. Oslavily je předběžně novým logem a vznikne i Výroční zpráva. Více na blogu AN v odkazu
      http://azanoviny.blogspot.com/2019/05/4-narozeniny-se-blizi.html

      Vaše AzaNoviny

      Vymazat
    2. *****INFORMACE AN*****

      Jaké plánované články chystají AzaNoviny v rubrikách Chat a Diskuzní fóra? To se dočtete na blogu AN v novém příspěvku "Plánované články AN"
      http://azanoviny.blogspot.com/2019/05/planovane-clanky-an.html

      Vaše AzaNoviny

      Vymazat
  3. Nu, tak si pojďme říci, co se na Chatujme (ale podíváme se následně na všechny chaty) děje, tedy téměř 3 dny po oznámení nových administrátorů. Jako by to nikdo ani nezaregistroval a Chatujme se dál a dál umrtvovalo. Korespondovat se to dá jednak na tom, že na diskuzích je mrtvo totální, neboť tam stále visí v glose ukazované mávání rukama a zvolání "Koukejte lidi Já jsem admin" od Lava a jinak jen oznámení MRCH, ke kterému přišel radostně pogratulovat novým adminům Karl1. Nu, tak samozřejmě, že Karl je asi nadšen, když opouštěl post Administrátora Bad, tak Karl plakal, nyní se mu v podstatě vrací podobné, v pobobě Firera rozhodně, tudíž ano může zase jásat.

    Druhak na úpadek Chatujme poukazuje i návštěvnost (a to již delší čas a její propad od posledního průzkumu, který se časově shoduje vlastně s těmi nepěknými věcmi, které na Chatujme proběhly, jako vyvrcholení LuRyho kejklířství). Podíváme se na to, jaká byla návštěvnost v cca 22 hod. na všech chatech. Což je pravda již po primetimu ale pořád to má velmi vysokou vypovídací hodnotu. Chatujme - Přihlášených 170; Chatuje 75 z toho v neero místnostech (tedy v pokecových roomech) 42. V druhé půlce Super Chatujme Pokecu tedy přímo na SuperPokecu bylo na chatu 21 lidí, tam sex kategorie sice je ale nikdo ji nenavštěvuje. Takže souhrnem na S-CH-P (Super Chatujme Pokec), tedy dvou chatech propojených v jeden bylo celkem 63 lidí (v pokecových). A jak to bylo jinde? Ukážeme si pro lepší porovnání návštěvnost trochu více tabulkově.

    Chatujme - Přihlášených 170 - Chatuje 75 - Pokecové 42
    SuperPokec - Chatuje 21 - Pokecové 21
    Chat.cz - Chatuje 12 (registrovaných 11)
    Libimseti - Přihlášených 292 - Chatuje 83 - Pokecové 32
    XChat - Přihlášených 1780 - Chatuje 1220 - Pokecové 173

    Jednak vidíme ten propastný rozdíl mezi XChatem a ostatními chaty a druhak je to právě Chatujme, které vykazuje evidentní propad (a to dlouhodobě, nejen tedy v těchto dnešních číslech), ostatní chaty se nějak výrazně nevychylují.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když už jsem v těch statistikách, tak jsem nahlédl i do statistik Bloggeru ohledně Xglos a uviděl jsem tam toto: Zobrazení stránky za minulý měsíc 8 091. Tudíž Xglosy se stále pohybují průběžně (vždy za posledních 30 dní) kolem 8 tisíc. Nu..

      Vymazat
    2. Nu, podívejme se na chaty zase v jinou dobu, tedy kolem hodiny 16.

      Libimseti: Přihlášených 208; Chatuje 37; Pokecové 11
      Chatujme: Přihlášených 127; Chatuje 38; Pokecové 32
      SuperPokec: Chatuje 15
      Chat.cz: Chatuje 12/10 reg.
      XChat: Přihlášených 1272; Chatuje 862; Pokecové 103

      A protože jsem pod glosou o Chatujme, tak si přidáme dizkuze právě z tohoto portálu

      http://jyxo.info/uploads/47/478bd8082ebed9d561416dc0e3857be36689db55.png

      Naprosté mrtvolno. Po několika dnech stále v Aktivních diskuzích sebeprezentace admina Lava a na Mezilidských vztazích další parte, tentokráte Niki Laudy. Nu, lidé holt umírají, tak bude mít MRCH zaručeně co postovat i do budoucnosti na svém Mezilidském hřbitově.

      A do této chatové prázdnoty (kterou si v různých časech ukazujeme), diskuzní nicoty a celkově do stále většího marasmu, svojí kejklířskou politikou přivedl Chatujme LuRy. A přitom ještě před ne tak dlouhým časem to vypadalo na Chatujme alespoň přeci jen o krapet lépe, i přes tu všeobecnou bídu. Ale holt každý svého pádu strůjce.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024