Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Sranda Ankety a jiné (ne)srandy.


Ještě v dobách mého působení na Chat.cz, kde Hrabě X bylo přízrakem, fenoménem, gigantickým hegemonem, tak jsem dělal na, pravda krapet megalomanském, původním webu Ankety. Byly to Ankety zábavné, tedy sloužící k pobavení, nu a dalo se v nich i fixlovat, s čímž se počítalo. Byla to hra, byla to zábava, Ankety na HX se řešily i v jiných místnostech. Otázky ku hlasování tomu odpovídaly - Nejlepší místnost, Miss a Misák atd.
.



Dokonce to bylo tak zábavné, že jsem vystavoval i Diplomy. Sranda musí být. Podívejte se na to zde

To že se fixlovalo, tedy podvádělo, to je koneckonců zaznamenáno i v další glose, kdy jsem Ankety posléze zrušil. Tak se na to podívejte zde

Na naprosto stejné úrovni ovšem byla uvedena Lava Anketa. Dalo se v ní naprosto stejně fixlovat a je opravdu naprostou ostudou portálu Chatujme.cz a jeho Administrátora Lava a dokonce majitele LuRy (který tuto Ankteru obhajoval a rozčiloval se, že lidé fixlují /naprosto nepochopitelný nýmandský postoj LuRynho). 3x naprosto stačilo, ovšem chtěl jsem tím vyjádřit opravdu neskutečný amterismus a nebojím se říci hloupost vrcholných činitelů Chatujme.cz.

Článek o Blamáž Anketě Lavy si můžete připomenout zde

Fejeton o Blamáž Anketě najdete zde




A nyní přejděme k dalším nesrandám. Například jsem na webu Firer wall položil Administrátorovi Firer otázku, kdo může mazat příspěvky na všech diskuzích.

Zdroj: http://firerwall.blogspot.com/

On na to v podstatě odpověděl svým příspěvkem přímo na diskuzi Chat - Nápady / Stížnosti / Připomínky

Zdroj: Diskuze na Chatujme.cz



Tedy diskuzní příspěvky dle všeho může mazat jakýkoliv Administrátor kdekoliv, tedy i Grantík a Adminka přes smajlíky.



Dále jsem se ptal na webu ANP obou nových Administrátorů na další věci, krom mazání na diskuzích. Podívejme se na to.

Zdroj: Web k místnosti ANP na Chatujme



A jaký bude závěr dnešní glosy? Už jsem několikráte v minulosti psal, že LuRy (Lukáš Ryšánek) rozumí diskuzím jako koza petrželi. To co předvedl LuRy společně s Lavou ohledně Ankety, to je čirý amaterismus a nýmandství. LuRy není schopný dodělat počítadlo hodin místností. Jakým přínosem pro Chatujme jsou jeho dva noví Administrátoři, to velmi správně tušíme :D Dutch se na to asi už nemohl ani dívat, a proto naprosto (po 4té) rezignoval. Na chatu se již pěkně dlouho neukázal, viz skrýn. A to bude právě zakončením této glosy.

Zdroj: Profily na Chatujme.cz




Anděl Azazel




AZANOVINY - Nejnovější články

http://azanoviny.wz.cz/2019/05/30/zmeny-na-diskutnicich/


http://azanoviny.wz.cz/2019/05/25/na-google-androidnich-strankach-bez-huawei/


http://azanoviny.wz.cz/2019/05/21/co-bude-znamenat-stop-pro-huawey-od-googlu-a-dodavatelu-soucastek/



 X-FEJETONY - Nejnovější fejetony

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/pozdrav-nebo-uvidis.html


https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/funkcionari-vsech-urovni-vyspulte-aneb.html

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/pejme-ody-na-adminy-kdyz-samy-neumime.html

Komentáře

  1. Nu, a můj dlouho avizovaný a dlouho odkládaný článek "Mrchy a Mrchové" byl konečně vytvořen a publikován. Najdete ho na SuperBulváru

    https://superbulvar.blogspot.com/2019/05/mrchy-mrchove.html

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  2. Dnes to vezmeme drobátko jinak a podíváme se na jednotlivé chaty a dáme si počet lidí v největší sex a nesex místnosti. (čas: 21:15)

    XChat 115 - 43
    Libimseti 37 - 11
    Chatujme 11 - 6
    SuperPokec 0 - 4
    Chat.cz 0 - 12

    A přidáme počty stálých místností.

    XChat - 74
    Libimseti - 50
    Chatujme - 107
    SuperPokec - 15
    Chat.cz - 7

    Já myslím, že na první pohled (i s uvědoměním si celkových návštěvností, které jsme si již ukazovali), tady něco nehraje hlavně u jednoho chatu, a to Chatujme.cz. K čemu má tolik stálých místností, když i na Chat.cz je v největší místnosti více lidí, než v té nejnavštěvovanější na LuRyho chatu (a to ještě pokecové na rozdíl od sexroom). I vzhledem k celkovým návštěvnostem platí totéž, Chatujme jako daleko jediné má daleko více místností než uživatelů. Tady má LuRy opět něco velmi špatně a je to až úsměvně trapné. Všechny chaty mají úměrný počet místností s ohledem na počty uživatelů, LuRy by se měl zamyslet, proč na jeho chatu je tak nesouměrný nesmyslný počet místností. Pan Lukáš Ryšánek toho zřejmě moc neumí, tedy aspoň dobře neumí, neumětelsky vystavené diskuze, neumětelská anketa, a zde zmiňované počty místností. A místo toho, aby naslouchal schopným a znalým, pěstuje si poze neumětely. Komu není rady.. no znáte to, jak je to dál.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. A když už jsme u těch srand, tak takovou srandou do nedávna na XChatu byla skutečnost, že neexistovalo automatické obnovení zapomenutého hesla. To šlo dělat pouze přes administrátory. XChat tuto chybějící funkci doplnil, i jako jeden z kroků k novým registracím. To samozřejmě s sebou nese nutnost mít registrační e-mail funkční, což u lidí registrovaných v dávné minulosti být nemusí (týkalo se to i mojí osoby, páč schránku na Centrumu již opravdu drahný čas nemám). Proto jsem se ještě pro jistotu raději na vše pozeptal přímo na blogu IKSČET, kde mi, a potažmo všem kterých se to může týkat, bylo odpovězeno spolumajitelem XChatu Janem Zálešákem.

    Skrýn zde: http://jyxo.info/uploads/6B/6b6386ab06df456c5689031a55f68e903be5a602.png
    Odkaz na IKSČET zde: https://www.ikscet.cz/2019/05/obnova-hesla.html

    Tudíž jsem si zaktualizoval e-maily u obou mých nicků. Jinak je třeba říci, že na XChatu se s těmi novinkami trochu zasekli, neb toto je první v tomto roce. Ale možná, jak již bylo i v rozhovoru se spolumajitelem XChatu naznačeno, budou v tomto roce zásadní změny, krom tedy nových registrací i ta asi nejočekávanější, a to změna vzhledu. Zatím, krom již změněného loga, jsem si všiml ikonek s popisky sociálních sítí v zápatí (FCB, Twitter, Instagram, Blogspot).

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když už jsem zmínil změnu vzhledu, tak musím říci, že to by také mohlo spadat u XChatu do srand, protože ten vzhled, to je snad rok 2008, a ač Já jsem známý oldskúl, tak přeci jen oldskúl není synonymem pro pravěk a dinosaury. S tím též souvisí, že jsem chtěl dělat, a již načal, tzv. srovnávačky. Co se týče vzhledu, s tím asi počkám, ať už místností nebo jiných částí portálů všech chatů. Anebo to pojmu jinak, napadá mě, že bych o tom mohl napsat i třeba fejeton. Uvidíme.

      A-A

      Vymazat
    2. Takže se plodně urodilo a nový fejeton je na světě. Nazval jsem ho "Čeknu ty chaty" a můžete si ho klasicky přečíst zde na Xglosách v menu X-Fejetony anebo přímo na X-Fejetonech

      https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/ceknu-ty-chaty.html

      Anděl Azazel

      Vymazat
  4. """"""" STŘÍPKY Z CHATŮ """""""

    XChat - Na legendě chatů jsem nahlásil vzkazem Fór Administrátorovi ONDRASHEK jednu zcela editačně otevřenou diskuzi.

    http://jyxo.info/uploads/DD/dd7ac39722be243d2478bd7eb34fa41a2fd03012.png

    Administrátor mi poděkoval za upozornění, věc dal do pořádku a konstatoval, že při smazání by se zas tak moc nestalo, protože na fóra chodí tak 10 lidí. Já dodávám, že to je pravda pravdoucí, fóra XChatu, stejně ale jako jakákoliv jiná fóra na jiných chatech, jsou defakto mrtvá, přírodě žel.

    Happyna (Happy613, na Chat.cz pinQi) má zřejmě na XChatu další nový nick mazlinQa2, se kterým řádila v Bezva Flirtíku. Založen: 30.05.2019

    https://xchat.cz/mazlinQa2

    ...............................................................................................................

    Chatujme - Na diskuzích jen JupiteHans, 2x video v hudebních fórech, což je v pořádku, ale podíváme se na systémovou oficiální diskuzi Chat - Nápady / Stížnosti / Připomínky kam vložil opět "velmi konstruktivní příspěvek"

    http://jyxo.info/uploads/D0/d07440fdb01cc28c3fac0858017e38f01198f706.png

    Jinak číslo ukazující na Počet přihlášených se již trvale drží pod 200, většinou ve večerních hodinách cca 185 (ne tak dávno bývalo ještě 240 - 260), což naznačuje zřejmý propad v celkem krátkém období. Čísla uživatelů přímo na chatu též nejsou žádná sláva, zvlášť když si uvědomíme, že např. třeba takový Víťa má 3-4 své nicky v místnosti a někdy je i v místnostech vícero, už jsme si říkali, i na příkladu nicku Tadik, že Chatujme vykazuje ta čísla přítomných na chatu nekorektně, neb sčítá počty lidí v jednotlivých místnostech, nikoliv jednotlivé uživatele.

    .....................................................................................................................

    Chat.cz - Tady se podíváme co na tamním nespravovaném chatu je také možné

    http://jyxo.info/uploads/30/305049e41966f874f611ed4cafaf28cc7605283e.png

    .......................................................................................................................

    SuperPokec - Tak tam se neděje vůbec ale opravdu vůbec nic (Překvapivě :D)



    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě se pro úplnost podíváme samozřejmě na Libimseti. Tam v podstatě, jak už jsem i v minulosti informoval, zakládá fóra už jen jeden člověk

      http://jyxo.info/uploads/9F/9fe284fd519d18e4778603f208e28f7cd25f6272.png

      A jak vystihl jeden z diskutujících na ojedinělé "nekoubavit" diskuzi, tak si pan Koubavit opravdu udělal na Libimseti v podstatě svůj blog. Též si všimněte konstatování, že teď už je "Libko fakt mrtvé".

      http://jyxo.info/uploads/1F/1f012c55ee54c5aba6cd93d03f094ad55dbd43a3.png



      Anděl Azazel

      Vymazat
    2. A tady si připomeňme nedávný komentář blamáž anketníka admina Chatujme Lava.

      Petr Loket 21. května 2019 22:46

      Anděli, nerad se vyjadřuju k tvým "blogům", ale tentokrát si dovolím.
      Nemohu si odpustit, ale jsi hovado. Bezkonkureční.
      Jen špiníš portály. Jak Xchat, libimseti, chat.cz, i chatujme a SuperPokec
      Proč to děláš? Jaký je tvůj záměr? Pověz mi, co se ti nelíbí?
      -------------------------------------------

      A Já moc nechápu, co se Lavovi nezdá? Jak jsem tehdy odpovídal "Já se jen vyjadřuji a referuji o chatovém dění." A je tomu přesně tak, Já jen ukazuji stav českých chatů, opravdu nemohu za to, že ten stav je naprosto žalostný. A vidíme to přeci všichni, i z této ukázky, z těchto Střípků, i ze všech dalších zde ukazovaných věcí. Já pouze zprostředkovávám svým čtenářům to, a jen pouze to, co by sami mohli vidět, a co sami vidí, jen Já mám celkový záběr na všechny chaty. Já jen nazývám věci pravými jmény. A chaty by se předně měly snažit s tím naprostým úpadkem a žalostným stavem něco dělat, to že sem přijdou administrátoři Chatujme Lava a Firer či v minulosti administrátor Chat.cz JiH, prskat oheň a síru, tím svým chatům opravdu nepomůžou.

      Anděl Azazel

      Vymazat
    3. """"""" Denisa na Grantíka kašle """""""

      Není to tak dlouho, co se někteří přesunuli (aspoň částečně) z Chatujme na SuperPokec. Mezi ty nejznámější tváře patřila Denisa, její virtuální amant Bad, Karl apod. Denise hned Grantík zařídil Stálou místnost "Když je ti smutno". Po několika měsících Grantík tuto místnost odstaluje.

      http://jyxo.info/uploads/C3/c33d374b492caa0004faed1c5174109e4eb8dff8.png

      Denisa už zase naplno řádí na Chatujme a SuperPokec nepotřebuje. Toto je jen informativní zpráva. Možná to zahrnu do nějaké glosy či fejetonu, kde se ještě rozepíši.

      A-A

      Vymazat
    4. Jen ještě k tomu odstálení místnosti Denisy. Tady musím přiznat k dobru SuperPokecu, že reguluje počty místností a nechává pouze ty, které jsou nějak využívány. Tudíž zde můžeme SP napsat plus, zato spřátelenému chatu Chatujme, jak jsme si už i ukazovali na číslech, tomu náleží jedno velké obrovské kolosální mínus, protože mít 107 místností a z toho přes 85 prázdných, to je LuRyho naprostá blamáž a tragedie.

      A-A

      Vymazat
    5. A jen tak bonusově letmo, Masožravou Pampelišku Kláru to asi už zase na žumpě Chat.cz nebaví, tak je vídána nyní na XChatu ve "Věkáči", tedy v místnosti Věkový rozdíl. Ta místnost je sice v kategorii sex, ovšem ono jde hlavně o to, že je to tu a i v některých místnostech dalších, prostě jen uvolněnější, abych to tak vyjádřil, tedy než v neero kategoriích, kde přeci jen platí striktní pravidla pro určité věci. Tím chci naznačit, že ne všechno co se nachází v kategorii sex musí nutně znamenat bujaré orgie. Nu, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    6. Tak první bude asi fejeton, k tomu o čem jsem tu psal, nazval jsem ho "Chaty - Jánabráchismus, vláda lůzy, fašismus, monarchie?". Těšte se, servítky si brát nebudu. Pravděpodobně bude někdy následovat i glosa.

      A-A

      Vymazat
    7. Nejnovější fejeton si můžete přečíst na X-Fejetonech, jmenuje se " Chaty - Jánabráchismus, vláda lůzy, fašismus, monarchie?"

      https://xfejetony.blogspot.com/2019/06/chaty-janabrachismus-vlada-luzy.html

      ... anebo ho naleznete též zde na Xglosách v menu X-Fejetony.

      Anděl Azazel

      Vymazat
  5. Chatujme - Po trapných stupidních řiťolezeckých ódách na oba nové administratory Mrchy Simony Mlynářky tu máme první stížnost na admina Firer. Pravda od Netopirka, což není svatoušek.

    http://jyxo.info/uploads/2F/2f55bb5fb38de0af053f733535c828ab6de14f78.png

    A když už jsme u těch adminů, neb jak vidíte, tak tam zatím Lava reagoval, tak se někdy v budoucnu podíváme i na to, kde se admini a s kým zdržují, s kým se přátelí apod. Vznikne tedy glosa a možná i fejeton, každopádně prvotně mě napadá název "Taková normální rodinka", je to pracovní název, možná tam zakomponuji ještě nějaká jména, uvidíme. Každopádně to bude o kamarádíčkování vedení, o vyvolených a jejich podržtašek a patolízalů či řiťolezců typu právě Mrchy ze mlýna. Ono totiž toto je dosti, dle mého názoru, zásadní problém všech chatů. Psal jsme o tom, a nejen Já, kdysi u XChatu, a můžete si být u mne jisti, že Já nepíši jednou tak a podruhé onak, Já neměním své názory a pohledy (pokud k tomu není důvod pod vlivem například nových informací, skutečností atd., protože jen idiot nemění nikdy názory, na druhou stranu). Já se snažím měřit všem stejně, a když vidím banán, tak je jedno kdo ho drží, nemohu v nějakém případě říkat, že je to pomeranč. Tudíž v naprosto stejném duchu, jako jsem se vyjadřoval k XChatu, vyjádřím se i k Chatujme, a vlastně by se dalo říci k Super Chatujme Pokecu.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě dodatek, ono v tomto smyslu dojde na XChat pravděpodobně opětovně, a to v hodnocení působení nového vlastníka 42ideas. Jelikož se ovšem chystá nový vzhled XChatu, snad prý opravdu, tak možná s tím hodnocením počkám. Ovšem předpokládám, že zvláště záležitost kolem hlavního admina Bogemana a jeho katolické klaky a mnoho dalších souvislostí bude součástí tohoto hodnocení.

      A-A

      Vymazat
    2. Chatujme - Jupitehans řádí na systémové diskuzi Chat - Nápady / Stížnosti / Připomínky, kde dává lekci zásad adminovi Lava (1) a opět se naváží do Anathemy (2).

      http://jyxo.info/uploads/35/358f6ec5e5a8c23852146dd99410c27615cbd8a5.png

      Nezbývá, než si položit otázku, tedy Já si ji položil už dávno, ovšem jestli LuRy, to netuším. Ta otázka je jednoduchá, tohle LuRy chtěl? Za "Nás" se tohle krčilo a bylo zalezeno v krysích dírách. Lukáš Ryšánek asi miluje krysy, trollskou svoloč a další sajrajt. Ale jeho chat, jeho přání, jeho sajrajt. Nu..

      A-A

      Vymazat
    3. A máme tu opět známou dvojičku Anathema - Jupite na systémové diskuzi Chat - Nápady / Stížnosti / Připomínky

      http://jyxo.info/uploads/2A/2a0f5e285d41ae2137a6ffcb862de58e12f5b96b.png

      A-A

      Vymazat
    4. Nu, a celé vlákno je smazáno. Nějak nechápu, proč admin Lava se obtěžuje se dvěma odpověďmi, když pak stejně všechno smaže.. že.. ovšemže

      A-A

      Vymazat
    5. Tím chci říci, že to není poprvé, kdy se admini včetně majitele zapojí výrazně do nějakého vlákna, nakonec ho ovšem celé smažou. Zvláštní, velmi zvláštní.

      A-A

      Vymazat
  6. !!! A máme tu válečnou poradu na Chatujme. Grantik, Lava a Firer v místnosti Administrátoři. V místnosti ANP, která je zamčená a limit pro vstup má nastavený na 1 000 hodin je LuRy ještě s nějakým bezpohlavním nickem.

    http://jyxo.info/uploads/E8/e862eed52795566da6353f75f5170cf38349b8b5.png

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A teď už se i LuRy připojil ke Grantikovi s Lavou a Firerem. Místnost Administrátoři.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024