Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

STATISTIKY - Xglosy jsou v parádní formě!

Ano, je tomu přesně tak, jak je psáno v názvu této glosy. A hned na začátku si to ukážeme na grafu, který bude úplně poprvé na Xglosách zveřejněn. Ono to dříve, neb jak uvidíte se jedná o graf za celou dobu fungování Xglos, ani nemělo moc smysl.

Graf zobrazení Xglos za celé období

Na grafu můžeme zcela jasně vidět, jak Xglosy naprosto závratně vylétly vzhůru po 3 měsíční publikační pauze a překonaly veškerá dřívější nejúspěšnější období.


Tato dnešní statistika je již v podstatě 5. rozsáhlejší statistikou uvedenou na Xglosách. Já se snažím dělat vše transparentně, to je o mně velmi dobře známo, tudíž je fér seznámit veřejnost s tím, jak si Xglosy vedou.


Na minulé Statistiky se můžete podívat v tomto odkazovém výčtu


Statistika 30.06.2018


Statistika 28.04.2018

Statistika 22.01.2018

Statistika 21.12.2017




Řekněme si, že všechny zde uváděné grafy a tabulky pocházejí ze statistik Bloggeru k datu 01.05.2019.

Xglosy vznikly roku 2017 a to přesně 6 dubna.
Na Xglosách bylo do dnešního dne publikováno 107 článků od autorů Anděl Azazel či Dominikkaa
875 - to je počet komentářů které se za dobu působení Xglos nashromáždily pod glosami



Nyní se podívejme na tabulku, která nám ukazuje zobrazení Xglos za celou dobu a za poslení měsíc (rozuměno posledních 30 dnů)

Zobrazení Xglos za jednotlivá období


Číslo zobrazení za poslední měsíc je naprosto fantastické, což vyplývalo již z úvodního grafu, zde to máme v numerické podobě. Vzhledem k tomu o jak malém tématickém segmentu píši, pak téměř 7 tisíc zobrazení za 30 dnů je opravdu úchvatné.



Teď nahlédněme na to, jak si vedly jednotlivé glosy a to jak za celé období tak v posledním měsíci.

Top 10 článků za celé období

Top 5 článků za poslední měsíc

V tabulce Top 10 všech článků vidíme na 1. místě zřejmě nepřekonatelnou glosu "Silné administrátorské rozhodnutí" z 16. 11. 2017. Z těch nejnovějších glos do první desítky proklouzly dvě, a to článek "Šok, Skandál - LuRy na Chatujme dále kryje Bada a BANuje Azazela! z 10. 4. 2019 který zaujímá krásné 7. místo. Glosa "Český chatový rybník" z 21. 04. 2019 se v Top 10 umísťuje na 10. místě s počtem zobrazení 386, což je stále se zvyšující limit pro vstup do první desítky elitních článků.



A na závěr pro kompletnost si ukážeme zobrazení Xglos dle prohlížeče a operačního systému.

Zobrazování Xglos dle prohlížeče

Zobrazování Xglos dle operačního systému

Vidíme, že v prohlížečích domunují Firefox a Chrom. Co se týče operačních systémů, tam vede jednoznačně Windows, následovaný Androidem.




A jaký bude závěr dnešní statistické glosy? Data, fakta, důkazy, to jsou věci na kterých stojí obecně Xglosy i celý projekt pod který spadají, tedy AzaNonivy. Jsou záležitosti, o kterých se dá diskutovat, na které můžou mít různí lidé různé názory, ovšem data, fakta a důkazy ty lze jen přijmout, s nimi se nic jiného dělat nedá. Oproti zmiňovanému stojí křiklouni, křičí stále to samé už od dob vzniku AzaNovin před 4 lety, hulákají cosi o tom, že to nikoho nezajímá, že to nikdo nečte apod. Skutečnost je ovšem vždycky jiná a to radikálně jiná. Křiklouni s přáním otce myšlenky vs. tvrdá statistická data, to je věčný boj, boj který má ovšem vždy jasného vítěze.


Anděl Azazel





Komentáře

  1. Ještě i sem dám mé Prohlášení, které jsem uveřejnil na místě, kde došlo k výhrůžkám směřujícím na mojí osobu. Bylo to v komentářích pod glosou LuRyho kejkle - (Díl 3) Závěr trilogie. Tedy z důvodu závažnosti to uvěřejňuji i zde pod nejnovější glosou.

    Azazel Anděl 1. května 2019 10:12

    !!!!!Prohlášení Anděla Azazela!!!!!

    Musel jsem tu smazat několik příspěvků od stejného autora, který používá nick "Ten neznamý". Důvod byl jednoduchý, tyto příspěvky byly v rozporu z kodexem Xglos, neboť šlo o výhrůžky, ano o výkružky mojí osobě. Takové věci opravdu na Xglosách nemají místo ať by již byly směřovány na kohokoliv. Hlášky typu "nebo uvidíš to peklo", "něco na tebe vytáhneme", "potopíme tě tak že jsi to ještě neviděl" a podobné výhůžky, to vážně na slušných diskuzích a na slušných komentářích nemá a nikdy zde nebude mít prostor. Nehledě saozřejmě ještě na řadu urážek v těchto příspěvcích.

    Je velmi zarážející, kam až někteří lidé jsou schopni zajít. Mám soukromý tip o koho by se v tomto konkrétním případě mohlo jednat. Z obsahu textů mi zcela jasně vyplývá, že je to člověk spojený přímo s Chatujme.cz, zcala jistě pochází z tohoto chatu a nejedná se o neznámého uživatele. Zmiňované příspěvky jsem samozřejmě oskrýnoval a uložil do archivu, pro případné použití, pokud by to bylo nuté. Více k tomu říkat nebudu.

    Každopádně mohu všechny ubezpečit, že se nenechám zastrašit jakýmikoliv výhrůžkami jakéhokoliv typu, které mají za cíl umlčet mojí osobu. Dále budu přinášet fakta a informace tak jako doposud, dále budu říkat to, co evidentně někteří nechtějí slyšet!

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  2. A budu pro přehlednost pokračovat v komentování aktuálních věcí též zde, u nejnovější glosy.

    Jak už jsem zmiňoval a dokonce i ve svém čerstvém poetickém počinu, tak JupiteHans se nám na diskuzích rozjíždí. Momentálně nasázel na diskuze 10 příspěvků a jelikož jsou diskuze mrtvé, tak kam kliknete, tam je Jupite. Přesně tak to bylo na podzim minulého roku, kdy pod jiným nickem dokonce ovládl správcovsky několik diskuzí aby následně na nich zakázal přístup Anathemovi. Po tom, co díky některým z nás dostaly diskuze kultivovanější, konstruktivnější, kvalitnější a tématicky věcnou podobu, otáčí se kormidlo zpět. Podívejme se na skrýnu jen pro příklad na jeden příspěvek JupiteHanse na diskuzi Diskuze - Nápady / Stížnosti / Připomínky, která by měla být právě ve věcné tématické rovině. Ale jestli toto je pro LuRyho to pravé ořechové, takový to balast, pak je to samozřejmě jeho volba.

    http://jyxo.info/uploads/88/88c8c1f429d8d3964cee1cd26f0a16da1175ed08.png

    Připomínám, že je to příspěvek z Diskuze - Nápady / Stížnosti / Připomínky.
    A to jsem ještě včera někde zaznamenal příspěvek Jupiteho, kdy pravděpodobně po přečtení Xglos oznamoval, proč se rozjíždí, a důvod prý je ten, že na Diskutnících se musí platit, pokud chce člověk přispívat do diskuzí. Ten příspěvek jsem dnes již nenašel, tak byl možná i smazán, ono tedy je pravdou, co si vybavuji, že tak nějak nenavazoval a nereagoval na nic ve vlákně. Tudíž to byl asi podobný výkřik do tmy, které svého času předváděl Karl1, víme že.. ovšemže.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, a na zde uváděný, pro příklad, příspěvek Jupiteho zareagoval přímo na diskuzích LichKingAnathema. Komentáře netřeba.

      http://jyxo.info/uploads/5A/5ab7fecc75d7d912e762bf0034ce43834b7ac0d4.png

      Jen si připomeňme že Anathema má zákaz vstupu na diskuzi Mezilidské vztahy spravované MRCH. Tou MRCH, která si s Jupitem najednou notuje.

      Vymazat
    2. Pokračování kauzy Mezilidské vztahy Lich vs. MRCH

      A máme tu pokračování kauzy LKA vs. MRCH. Anathema prý začal hledat příspěvky MRCH na jiných diskuzích a mínusovat je. Více si přečtete ve skrýnu.

      http://jyxo.info/uploads/FD/fda89e273dc699e3dec2caa1f55e8a4026667e4b.png

      Vymazat
    3. A pokračujeme dále. Do Anathemy si přišel na Mezilidských vztazích kopnout i JupiteHans. Co je za vejlupka Jupite už jsme si tu mnohokráte říkali. V tomto konkrétním případě dokonce Anathemu v příspěvku nazývá VOLEM, HLUPÁKEM a tak nějak nepřímo POŠUKEM. Zvláště nadávání do volů je tedy opravdu jednak úroveň, druhak se divím, že je to v pořádku, tedy nadávky a urážky. Asi ano, MRCH děkuje Jupitemu za přáni, a i na jiných místech si spolu notují. Podívejme se na skrýn

      http://jyxo.info/uploads/6E/6e85837293f24e7e3ba5297d95fabce80d677a08.png

      (O MRCH budu psát článek, vlastně jsem se touto osobou vůbec nemínil nijak zabývat, ovšem jsou dvě věci které nesnáším, a to je pokrytectví násobené falší /nebo faleš násobená pokrytectvím, to je snad i jedno/). Tudíž bude třeba ukázat tuto osobu v pravém světle. Těšte se. A o Anathemovi hodlám napsat fejeton. Taky se těšte.


      Vzkazník. Ještě za působení na Chatujme, jsem v dobré víře založil fórum Vzkazník. LuRy už byl ve fázi likvidace všeho co souvisí s mojí osobou, tak toto fórum zrušil aby založil své vlastní. LuRyho Vzkazník měl být jakože systémový a oficiální. Podívejme se také na to, jak jeho Vzkazník vypadá. Jsou tam 2 příspěvky "Lury můžeš vzkázat dutch, že začala zelinářská sezona" a "než mu to vzkáže bude po sezoně" viz. další skrýn

      http://jyxo.info/uploads/ED/ed77587fac1c4886153c5e94b50b8a91aa0df667.png

      Vymazat
    4. Nu, a než jsem zveřejnil svůj komentář, tak na diskuzi Vzkazník postoval LichKingAnathema toto: "Poprosil bych opět místního spamátora diskusí JupiteHanse, aby laskavě neužíval svých senilněretardovaně labilních příspěvků o ho*ně na systémových a věcných chatových diskuzích, kde nemají co dělat, pokud nejsou k věci a své postpubertální výkřiky do tmy si naspamovával a vytrollovával vlastní diskuze do aleluja nebo do prvního BANU, a přestal se tu za každou cenu zviditelňovat svým nulovým obsahem plným gramatických chyb jako idiot! Děkuji za všechny nepostpubertální uživatele i administrátory!".

      Takže ještě aktuálnější skrýn

      http://jyxo.info/uploads/0E/0e4eac195f123aabac245efe132148f56541b993.png

      Vymazat
    5. Na diskuzích nám opět řádí Jupite a útočí na Anathemu.

      1) Na diskuzi Vzkazník

      2) Na diskuzi Miloš Zeman

      Podívejte se na to. Hlavně diskuze Vzkazník je opravdu vážnou, solidní, systémovou, tématickou a věcnou diskuzí. To ano. LuRyho systémový Vzkazník, komu čest, tomu čest :D

      http://jyxo.info/uploads/7C/7c5e1a5eb9aa6e5b3bd630c650d20ab66f2ca142.png

      Vymazat
    6. A Anthema na diskuzi Miloš Zeman vrací úder.

      http://jyxo.info/uploads/D6/d6712dc64b7e6453b3569a4a5536fc61ec1843d4.png

      Mimochodem, mě karma nikdy nezajímala, ale i Já jsem si všiml, že Anathemovi prudce klesá. Zvláštní, že někteří křičeli, jaký je Anathema mínusovač, ovšem evidentně to vypadá, že to byl křik "Mínusovači křičí, chyťte mínusovače".. že.. ovšemže

      Vymazat
    7. A podívejme se na fóra XChatu, kde aktuálně JupiteHans zaspamoval např. diskuzi stálé místnosti Bezva Flirtík

      http://jyxo.info/uploads/65/651146f2be276b6847ef27b21beeb998e88e3e4b.png

      Vymazat
    8. A bitka LKA vs. Jupite pokračuje:

      JupiteHans [Uživatel je online] (Karma: n/a) | Předmět: RE: RE: RE: RE: RE: RE: RE: to není dobrý před 6 minutami | #393

      ale on použiva mozek což ty postradaš

      Vymazat
    9. LuRy celé vlákno v diskuzi Vzkazník smazal. Xglosy vše dokumentovaly a přinesly průběžné zpravodajství. Nyní je na diskuzi Vzkazník absolutně čisto, tedy krom úvodního příspěvku LuRyho, tam není nic.

      Xglosy

      Vymazat
  3. Králi Miroslave, pekelný kníže temnoty nebo jak si to říkáš, jsem udělal takovou rychlou věcičku, tak ti to sem mrsknu. Nic světobornýho ale myslím dost výmluvnýho. https://superbulvar.blogspot.com/2019/05/male-chaty-mensi-nez-malost-bida-s-nouzi.html

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Jan Bulva

      Ano, výmluvné je to absolutně, Já to tam později okomentuji.

      Vymazat
    2. @Jan Bulva

      Tak jsem ti to tam okomentoval, jsem se drobátko rozšoupnul, krapet moloch, nu :D

      Vymazat
  4. A jináč bulvím, z těch statistik, ty ses nám teda rozjel až rozřádil. A ty neřády teroristů likviduj hlava nehlava, s teroristama se nedebatuje a nevyjednává, ty se právě a jenom likvidujou. Tak zdar a sílu v boji s tou sebrankou :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Jan Bulva

      Nu, ono i zde platí všeho s Mírou, takže netřeba to tu přetavit. Je pravda, že jsem teď měl velmi plodné období, nemůžu ale také utavit sám sebe, že.. ovšemže, jsem přeci jen už ten chatový důchodce. Ale k tomu přetavení Xglos, ono většina stěžejních věcí byla již napsána a zveřejněna, nyní si odskočím k Tobě, protože právě teď je ten správný čas, po těch stěžejních záležitostech, věnovat se i jiným a jinak. Takže brzy se u Tebe objeví Mezičlánek (takový zajímavý mnohoznačný a přesto jednoznačný název /na rozdíl od prudičského spamerského a jiného sajrajtu mám pořád dost invence a nápadů na originální věci a nové formy/). Mezičlánek bude takové sdělení a zdůvodnění k článkům příštím, v hlavě mám již dva, ten první nebudu ani naznačovat, v druhém bych se rád věnoval, řekněme charakterům, a to předně LuRyho a MRCH. Více v Mezičlánku. A standardní článek, který tajemně tajím, bude možná i celkem rychle následovat. Uvidíme.

      A ti neřádi teroristi, jak jsem koukal, ti tam Bulvár taky trochu zaneřádili. Já vím, že ty už to tak nesleduješ, tak jen až si uděláš čas, tak si to tam krapet pročisti :D

      Vymazat
    2. A ještě i zde v komentářích oznámím vznik nového webu s názvem X-Fejetony, jde o dceřiný blog Xglos. S tím se pojí i nová položka v Menu "X-Fejetony"

      Anděl Azazel

      Vymazat
    3. Nu, tak jsem konečně napsal ten Mezičlánek. Ale bylo to dobře, že jsem si "dával na čas". Ano, objasnění najdete právě v Mezičlánku. Tudíž všechno zlé, je pro něco dobré, tady to bylo nejen dobré ale naprosto vynikající.

      https://superbulvar.blogspot.com/2019/05/meziclanek.html

      Vymazat
    4. Brutální spamerské akce nebyly jen tady, hlavně že jsem upozorňoval na SB, ovšem spameři, jak jsem zjistil zaútočili i na blog AzaNovin, a to v počtu cca. 70 spamerských příspěvků a nevynechali ani web SNB. Odporné, ovšem možná i toto zahrnu do nějakého fejetonu, uvidím kam mě mé tvůrčí literárně publicistické můzy zavedou. Každopádně jsem samozřejmě vše promazal a mělo by být na všech webech již čisto.

      Anděl Azazel

      Vymazat
    5. Dokonce jsem zjistil, že spam se objevil i na mém dávno letitém a neaktualizovaném webu. Zajímavé, kde všude si mě spameři najdou. Mimochodem jde o tento web http://azazel-andel.blogspot.cz/

      Vymazat
    6. A aby toho brutálního spamu nebylo málo, tak jsem měl zaspamovaný i e-mail prostřednictvím Kontaktního formuláře zde na Xglosách.

      http://jyxo.info/uploads/60/6013ffbc97a64eae4a0262a9347a8b4b82780ec3.png

      Pěkně se projevují ti, kteří se bojí mých slov, těch slov co nechtějí slyšet. Hanba. Nu

      Vymazat
    7. Jak jsem už psal u sebe, promazal jsem to. Aspoň je vidět, co je to za dobytek. Snad už se uklidnily, ty prasata, protože bejt to tam častějc, tak zakážu komentáře, dřív jsem to tam tak měl.

      Vymazat
    8. @Jan Bulva

      I ty cenzore :D Nu, ale Já to samozřejmě chápu a vím, že jsi tam povolené komentáře neměl vůbec. Nu, snad už dají ti neřádi pokoj.

      Vymazat
  5. +++++STATISTIKA+++++

    A ještě dodám statistický údaj, Xglosy se dostaly na nové maximum za poslední měsíc (tedy ukazatel průběžné návštěvnosti vždy za posledních 30 dnů). V tuto chvíli mají měsíčních zobrazení více než 7,3 tisíc.

    A-A

    P.S.: Domnívám se, že takto vysoké číslo je dlouhodobě neudržitelné, a i vzhledem k tomu, že pravděpodobně dojde k umírnění počtu publikovaných glos, tak se dá očekávat, že bude časem klesat. Zatím ovšem stále stoupá, uvidíme kde to bude mít strop.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu a máme tu nové průběžné měsíční maximum, v období 4. 4. 2019 – 3. 5. 2019 se počet zobrazení přehoupl již přes 7 a půl tisíc.

      A-A

      Vymazat
    2. A ještě stále to stoupá, tedy průběžné měsíční maximum, nyní je to přes 7,7 tisíc zobrazení.

      A-A

      Vymazat
    3. Nejnovější měsíční maximum je přesně 7 892 zobrazení. Předpokládám, že toto bude strop. Nechme se překvapit, každopádně tento počet měsíčních zobrazení je naprosto úžasným výsledkem. Děkuji mým čtenářům, že dostaly Xglosy takto vysoko :)

      Vymazat
    4. Vím, Mirku, že ty seš takovej statistik, tak ti třeba udělá radost, že jsem nabulvnul do statistik svýho SuperBulváru a vidím tam todle. Zobrazení stránky za minulý měsíc 1 284 x Historie zobrazení stránky za celou dobu 11 064. Noo s Tebou se, XMirku, nemůžu srovnávat, zase já to mám jako občasnej vedlejšák na pobavení. Ale uznej, že taky dobrý, v poměru snaha/výkon :-D

      Vymazat
    5. To ano, vzhledem k tomu, že píšeme o podobných věcech, že tam i Já publikuji, tak to je dobrý výsledek. A kdyby se to sečetlo, tak se budu zase opět opakovat (opakování matkou moudrosti jest), ovšem jak se takto jeví výkřiky o tom, že to nikdo nečte, naprosto lichými, že.. ovšemže (smajl: zasypán květinami)

      Vymazat
    6. Tak strop to ještě překvapivě nebyl, neb mi statistiky Bloggeru nabízejí tento údaj: Zobrazení stránky za minulý měsíc

      8 130. Tudíž sám zírám, nu ale je tomu tak. Tudíž už raději nic nebudu prorokovat, nu :D

      Vymazat
  6. A na Chatujme máme další postování článků. Po Novinkách je na řadě Idnes. K tomu bylo potřeba založit další diskuzi (Karl1) s názvem totožným s názvem článku. Podívejte se na vše ve skrýnu.

    http://jyxo.info/uploads/98/98816dacddc5b063fae485011a283b36eee67349.png

    Takže kvůli jednomu článku zakládat novou diskuzi? Mimochodem, ten článek je z února. Nu

    OdpovědětVymazat
  7. X-Fejetonová prvotina.

    A než napíši další řádný článek, tak si můžete zatím přečíst můj první fejeton na X-Fejetonech

    https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/umeni-vcas-odejit.html

    Nebo na Xglosách v menu X-Fejetony, kde bude vždy uveden aktuální jeden fejeton.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024