Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Vlastníci Chatujme - Prudič z Lidé a Lukáš Kristus?

Nejdříve si řekněme jednu podobnost pánů spolumajitelů portálu Chatujme.cz. Své nicky mají sestavené z písmen svého civilního jména. Petr Jiráček, který krom Dutch se prezentuje též jako JirPet, Lukáš Ryšánek jako LuRy. Oba pocházejí ze starého Lidé.cz.

Petr Jiráček (dutch alias JirPet) byl na Lidé.cz v minulosti BANován. Zde si korektně řekněme, že ne každý člověk, co někdy dostal BAN, tak musí být nutně prudič. Každopádně Dutch byl BANovám opakovaně, tedy po odpikání si ročního BANu na Lidé.cz, byl po návratu opět zaBANovaný. Odcitujme vlastní slova Dutche, která jsou k nalezení v "Historii Chatujme.cz" na jirpet.cz: "...Poté jsem přešel na Chat Seznamu ale po 2letech jsem dostal BAN za který si nejsem vědom své chyby a tak začali hádky s Adminy proto jsem přešel na Chat Centrumu , ale tam se mi nelíbil systém a vzhled proto jsem tam chatoval 1rok než mi skončil BAN na seznamu , ale po návratu na Seznam jsem opět dostal BAN a zase na 365dní. ..."

Zdroj: jirpet.cz

To ovšem není všechno, Dutch totiž nějakou chvíli BAN obcházel, podívejme se na to, jak o tom opět sám hovoří ve vzkazníku 2. 9. 2009 na svém webu dutch.decker.

Zdroj: dutchdecker.webnode.cz


Ano, někdo ho tzv. nabonzoval, jinak jak sám říká, mohl chodit tajně, tedy rozuměj OBCHÁZET BAN. Takže prostými počty docházíme k tomu, že jen z těchto informací byl Dutch na Lidé.cz BANován minimálně 3x, z toho jednou za obcházení BANu.

Sami vidíte, že na Lidé.cz k BANům přistupovali nekompromisně, tedy i k jejich obcházení. Na Chatujme.cz, které je jakousi napodobeninou či uvažovaným pokračováním starého zrušeného Lidé.cz, tak k obcházení BANu přistupují zcela jiným způsobem. Pokud ten člověk tzv. "nezlobí" tak si BAN může v klidu obcházet. Příklady známe, viz. Vita1971 či Bad a čert ví kolik dalších. Na starém dobrém Lidéčku by jim to neprošlo, na Chatujme všichni víme, že BAN obchází ale neděje se nic, vše je v pořádku. Toto je politika LuRyho, který ji sám takto prezentoval, ano, toho LuRyho, který jak jsme si již ukazovali, si ve hře na boha BANuje unBANuje a provádí kejkle nejen s BANy jak zrovna chce, jak se svévolně rozhodně, jak se vyspí či mu co přelétne přes kejklířský nos.


(KONEC 1. ČÁSTI)

Poznámka: Původně jsem zamýšlel napsat tento článek pro SuperBulvár, jelikož vše co bych rád sdělil, bude rozsáhlejšího řádu, pak jsem se rozhodl pro uvedení po částech. Tato 1. část je zveřejněna jak na SuperBulváru, tak i na Xglosách. Kde bude publikováno pokračování, to je v tuto chvíli ve hvězdách a bude záležet na mnoha okolnostech. Závěr, na který jste, moje milé čtenářky a čtenáři zvyklí, ten bude až na úplném konci, předpokládám že v příští 2. části.



.................................................
2. část na SuperBulváru zde
.................................................


Anděl Azazel


Nejnovější články na AzaNovinách

http://azanoviny.wz.cz/2019/05/07/nokia-9-pro-konzervativce-jak-delana/


http://azanoviny.wz.cz/2019/05/05/stane-se-uz-letos-huawei-svetovou-jednickou/
http://azanoviny.wz.cz/2019/05/03/mozilla-zprisnuje-pravidla-pro-rozsireni-stop-obfuskovanym-kodum/









Nejnovější fejetony na X-Fejetony

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/bogemanova-katolizace-xchatu.html


https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/umeni-vcas-odejit.html

Komentáře

  1. Hele, ten Lurák s tím jak se chová, nebude von nakonec ženská :-DDD Ani fotku na profilu nemá, viděl ho vůbec někdy někdo? Nebo má aspoň, hele, nějaký ženský geny navíc, protože to jinak není možný. Většina ženských taky nevědí co chtěj, 6x za den změněj názor a když maj ty svý dny, no tak to je vůbec kapitola sama pro sebe, to je možný všechno, no jako u Luráka. Hele, když tak bulvím na ten tvůj titulek, Míro, tak nebudeme mu říkat Kristýnka? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Jan Bulva

      Nu, ale to by LuRy musel ovulovat 10x do měsíce, a to je hloupost, to by vykrvácel :DD Ale zase vážně, Já se domnívám, jak už jsem psal, že si jen užívá ten pocit boha, ovšem na krachujícím a neprosperujícím portálu, jelikož je naprosto neschopný vytvořit a provozovat chatovací portál, který by za něco stál. Já jsem člověk, který dává na fakta a data, a ta jsou jasná. Z téměř tisícové návštěvnosti celého portálu nyní vykazují čísla přihlášených hodnotu i v primetimu někdy pod 200. O počtu chatujících přímo v místnostech se též nemá smysl bavit, neb i s přikrášlenou podobou je to ve skutečných číslech troska chat, a to i s přihlédnutím na kvalitu. Ovšem bude ještě další část, možná části, tak tu nebudu ani naznačovat, každopádně jedna věc, a to stěžejní, tedy spravování chatu je opravdu zoufalé. Ale o tom možná napíši fejeton. Rozhodně by se dal sestavit žebříček dle nejhorší správy chatu. Můj osobní žebříček by vypadal takto:

      1. Chat.cz
      2. Chatujme.cz
      3. SuperPokec.cz
      4. XChat

      Chat.cz je naprosto nespravovaný chat, Franci po zavedení registrací na pozvánky v podstatě rezignoval na jakýkoliv další vývoj. Jediný administrátor JiH na chat ani nechodí (ne že by to bylo, ve srovnání s jeho neschopností a leností v minulosti, nějak významné. Správa Chatujme závisí na rozmarech LuRyho. Na SuperPokecu adminují bábušky co neumějí pomalu ani ten skrýn. Takže nakonec vítězem je XChat, i přesto, co si o vedení tohoto portálu myslím, a též o tom určitě napíši, pak zde platí známé AzaMoudro "Jednooký mezi slepci králem". Nemohu si pomoci, ovšem na jediném XChatu mají věci alespoň nějaký řád. Ono v každé hře je dobré znát předem pravidla. Například ve sportu, uveďme si fotbal, kdy sudí na čáře má mávat ofsajd, dle jasných pravidel. To že se kolikrát zmýlí, to je pouhou chybou. Ovšem není to jeho rozmar, jako u LuRyho, že by se dle nálady rozhodl, jestli ofsajd bude mávat nebo ne, či i v případě, že by k ofsajdové situaci nedošlo, se rozhodl zvednout praporek, prostě proto, že by měl zrovna chuť si zamávat. Anebo hlavní rozhodčí, při běžném faulu, by se rozhodl tasit z kapsičky kartu, a ještě k tomu by se rozhodl dle své momentální nálady, jestli zvolí žlutou nebo červenou. A přesně takto, a takovýmto sudím, je Lukáš Ryšánek (LuRy). Pak se nelze divit tomu, že mu to na jeho krachujícím chatu vypadá tak, jak vypadá. Opomněl jsem Libimseti, ovšem to nijak zvláště nesleduji, tudíž jsem komentář neuvedl.

      Vymazat
    2. Docházka adminů na Chatujme je žalostná. Jak vidíme, většina byla na portálu naposledy před 19 - 21 dny

      http://jyxo.info/uploads/DD/dd996cb7190581ac9484029b6d416e3f7fc5a371.png

      A noví slibovaní admini stále ale stále nic a nikde. Nu..

      Vymazat
  2. Číhnul jsem na ten tvůj článek, Mirku, na Azanovinách o tom Huyawei. Hele, vono ty hysterický vejblafy se netýkaly ani tak samotných fónů jako spíš tak nějako primárně budování těch sítí 5G a komponentů pro ty sítě. Hele, nemáš ty ještě Nokii 3310 :-DD Jenom fóreček, vím že už ne :-D Nebo? :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Jan Bulva

      Ano, máš naprostou pravdu, že jde o ty sítě předně. Ale zrovna nedávno to Huawei odklepla i Velká Británie. Každopádně má mě sledovat Čína přes Huawei 5G nebo USA přes Google a Microsoft.. že.. ovšemže. Nebo Facebook, kdy Mark Zuckerberg kdysi prohlásil, že soukromí nikoho nezajímá. Naštěstí FCB již nemám a neprovozuji. Tudíž to si člověk moc nevybere. A záleží jen na něm osobně, jak k určitým věcem přistupuje. Nu..

      Vymazat
  3. Diskuze Chatujme

    O fóru "Pravda o penzjních fondech" což název jen korespondoval s názvem článku na Idnes jsem již informoval v minulých komentářích. Dnes se zamyslím nad tím, ovšem nejdříve si dáme skrýn

    http://jyxo.info/uploads/49/49c23ecccce260b64637d59d34c9edd18e0903b9.png

    Je velmi zajímavé, že se všichni jmenují Karel, tady Karl1, karelka, KarelKeslly.. zvláště když to byli první dva jmenovaní, tedy Karl1 a karelka, kteří dosti často mínusovali příspěvy jak mé, tak například Anathemy. Náhoda? Náhody vážení čtenáři neexistují. Tudíž jak je to? Až nějak přehršle Karlů, což?

    Diskuze Mezilidské vztahy už se propracovala k naprosté trapnosti.

    A naprosto nechápu, co ještě na diskuzích Chatujme dělá fórum Feberlic-kosmetika pro krásu, zdraví i dům! Toto je naprosto jasná reklama, jde o jakýsi ruský ekvivalent Avon lady, pokud bych to lehce přiblížil a ztotožnil. Pan Lukáš Ryšánek (LuRy) už asi není schopný buď rozlišovacích schopností nebo není schopný vést své diskuzní fórum na portálu Chatujme.cz.

    http://jyxo.info/uploads/A8/a8b615c0b14efb9e53c18f7f687b232c62e86490.png

    K tomu všemu si připomeňme, že v květnu měli býti známi noví administrátoři, ovšem kde nic tu nic. Dále měly být spuštěny limity místností, a to již k 1. 4. (tedy sledované období březen-duben). Dnes máme 7. 5. a limity stále nejsou spuštěny. Tudíž místo kejklí by se pan Lukáš Ryšánek měl snad raději starat o záležitosti, které sám proklamoval. Zcela evidentně vidíme, že tento člověk nemá nic ale naprosto nic pod kontrolou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Diskuze na Chatujme a XChatu. V podstatě stejné, jedno velké nic.

      http://jyxo.info/uploads/63/63ab75dbf402120726acd52d6d7761fc982d5e2a.png

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024