Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

AzaNovinám jsou 4! :)



Přesně před 4 lety se zrodil ojedinělý, výjimečný a originální (a možná dosti šílený :D) projekt s názvem AzaNoviny X-Magazín Anděla Azazela. Stalo se tak na Facebooku, kde byla inzerována první dvě čísla.


A jak jsme oslavili 4. narozeniny AzaNovin? Samozřejmě prací :D Již v předstihu jsme si nadělili nové logo, které má dvě základní podoby.



Dalším "dárečkem" byl velký rozhovor se zakladatelem celého projektu Andělem Azazelem, který byl uveřejněn na hlavním webu AzaNovin. Spadá do série rozhovorů s osobnostmi české chatové scény (v minulosti to byly rozhovory s majiteli některých chatů, jako GymJWM (XChat), LuRy (Chatujme), Grantik (SuperPokec)).

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/15/s-andelem-azazelem-nejen-o-azanovinach/


A do třetice všeho dobrého jsme vydali "Zprávu k 4. výročí projektu AzaNoviny X-Magazín Anděla Azazela", která je k nalezení v Tiskových prohlášeních opět na našem hlavním webu. Najdete v ní veškeré informace o projektu, jeho vzniku a vývoji, tedy všechny důležité milníky v časové ose, statistiky, portfolio atd.

http://azanoviny.wz.cz/zprava-k-4-vyroci-projektu-azanoviny-x-magazin-andela-azazela/


Ano, dámy a pánové, milé čtenářky a milí čtenáři, je to možná neuvěřitelné ale AzaNoviny jsou tu již 5. sezónu (2015; 2016; 2017; 2018 a současný ročník 2019). Za tu dobu prošel celý projekt značným vývojem a změnami. Stejně jako samotné AzaNoviny. První 3 ročníky (přesněji asi 2 a čtvrt ročníku) vycházela jednotlivá čísla AzaNovin ve formátu úvodní stránky s obsahem čísla a následně klasické jednotlivé stránky, tak jak jsme zvyklí z tištěných novin či časopisů. Od této formy bylo následně upuštěno, my se podíváme, jak tehdy všechno vypadalo, neb i jednotlivé ročníky měnily vizuální podobu uvodní stránky.

I. ročník (2015)


II. ročník (2016)



III. ročník (2017)



A takto vypady některé další tituly pod hlavičkou AzaNovin.

Proti proudu Xčasu


Prázdninové Perličky



Závěrem

Milé čtenářky a milí čtenáři, děkujeme Vám, že po pět sezón Nám stále uchováváte přízeň a děkujeme i sami sobě, že jsme Vám byli schopni po celou dobu až po současnost nabízet zajímavý obsah a tím přispěli k Vaší větší informovanosti, přehledu a snad i zábavě. Dále chceme poděkovat všem spolupracovníkům AzaNovin, ať již v určitých úsecích a fázích přímých či externích. A dále děkujeme všem Vám, kteří jste se na nás nebáli obrátit anebo přispěli nějakými materiály a informacemi, byť v jedné jediné záležitosti či kauze. Ano, vy všichni jste společně s námi tvořili AzaNoviny. Děkujeme.


Za AzaNoviny Anděl Azazel

Komentáře

  1. Blíží se 60 tisíc zobrazení Xglos, takže bude opět nějaká statistika, tentokráte se pro změnu jednak zaměřím hlavně na nejčtenější glosy a druhak něco podobného učiním i nově a poprvé u X-Fejetonů, kde nyní zrovna není žádná publikační exploze, neb poslední fejeton vyšel 3.6. Rozhodně spojím tentokráte Xglosy a X-Fejetony (ono už ty hlavní statistiky byly uveřejněny na AN ve Zprávě k 4. výročí).

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024