Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Lury (a Grantik) zabíjejí Chatujme!


Cenzura, omezování komunikace uživatelů, omezování veřejné viditelnosti lidí v místnostech či viditelnosti diskuzního fóra. Ano, to je jen ten stěžejní příkladný výčet kroků pod vedením Lukáše Ryšánka (jednoho ze spolumajitelů Chatujme) a jeho našeptávače Jana Bezděka (majitele SuperPokecu). Portál Chatujme se nejen pod těmito kroky výrazně propadá.

Nyní se budeme věnovat jednotlivým záležitostem, celkem nepochopitelným krokům LuRyho groupe, kterými si Chatujme.cz podřezává větev samo pod sebou.

Omezování posílání vzkazů

Zdroj: Nápověda Chatujme.cz

Jak vidíme, na toto si stěžovala jedna z uživatelek. Ano, toto mám potvrzené, že se na portálu Chatujme děje, jak přesně je toto omezení nastavené nevím, každopádně je to zcela evidentí ztížení komunikace, předně pro nové uživatele. Nu, to asi ty nové potenciální uživatele moc nenadchne.


Omezení přispívání na Diskuzní fóra

Toto je podobné jako předešlé, nově příchozí uživatelé nemají možnost se napříklat na cokoliv optati, co by jim nebylo jasné, nemají vůbec přístup využívat službu Diskuze.

Nástěnka

Zdroj: Informace pro uživatele na Chatujme.cz


Zobrazení kdo si dal Stálou místnost do oblíbených, tak to je naprostá zbytečnost a funkce k ničemu. Nu, takovými zbytečnostmi se Lukáš Ryšenek zabývá. Stejně jako postováním na Nástěšnku, kterou by druhý majitel Dutch nejraději zrušil. Ono možná by Lukáš Ryšánek měl spíše vyřešit editor, resp. fakt, že se na konci řádků slova rozdělují, to je opravdu nechutný pravěk, ovšem u LuRyho jsme si již zvykli na paskvilní a nefunkční věci.

Omezení viditelnosti uživatelů v místnostech pro nepřihlášené.

Toto ovšem funguje tak nějak všelijak, tak jak už jsme si v poslední době zvykli u LuRyho, že funkčnost jeho věcí je pochybná viz. počítadlo hodin a jiné. Podívejme se na to, jak se zobrazují/nezobrazují uživatelé v jednu chvíli v obou případech nepřihlášenému uživateli. Toto jsem konzultoval i s jinou osobou, která totéž potvrdila. A bylo to zkoušeno v několika prohlížečích.


Zdroj: Seznam místností kategorie Seznámení a flirt

Na tuto skutečnost, že nejsou vidět uživatelé v místnostech pro nepřihlášené si stěžuje nejedna  uživatelka. A dle mého názoru velmi správně si stěžují, neboť zcela souhlasím s tím, že mnozí uživatelé na jakémkoliv chatu to mají podobně. I Já jsem kolikrát někam vstoupil jen proto, že jsem zahlédl osobu, kvůli které se stálo za to přihlásit (opakuji, toto je chování některých uživatelů obecně na chatech).



Zdroj: Diskuze/Diskuze-Nápady-Stížnosti-Připomínky na Chatujme.cz

Lukáš Ryšánek snad již ztratil naprosto a absolutně soudnost. To že mu admin blamážník, nýmand a neschopa z Libka přizvukuje, není žádným překvapením, že.. ovšemže.


Teď se podívejme, co na Diskuzích prohlásil uživatel Rockerek


Zdroj: Diskuze na Chatujme.cz


Na toto regovala na své Mrší diskuzi Mrcha a rozepsala se s nýmandtrollem Karl1. Ten naznačil, že hodlá některé věci projednat s adminy. Nestačím zírat co se to na Chatujme děje, za mě byla krysa Karl zalezlá v krysí noře!


Velká bota mistra Anathemy

Až mi bylo "otloukánka" Anathemy, když jsem to shlédl, líto. Nejdříve naprosto nepochopitelně otevřel téma webů místností, když to již bylo propíráno nesčetněkráte, a k tomu přidal seznam místností, které jím stanovené podmínky nespňují. Tady se ovšem velmi sekl. Podívejme se na to, jak se někteří ozvali.


Zdroj: Diskuze Chatujme.cz

Anathema se pak všemožně vymlouval a omlouval, ovšem toto by se tak protřelému borci stávat nemělo. To opravdu ne.

Nu, nebudu již dále tuto glosu natahovat, tak přejděme na závěr.


A jaký bude závěr dnešní glosy? Ano, cenzura a všechny podobné záležitosti zanesené majitelem SuperPokecu, kterých se chytá Lukáš Ryšánek a zavádí další všemožná omezení a zabetenování Chatujme opravdu překonává veškeré mé nejhrůznější představy. A jak už jsem v glose konstatoval, LuRy zřejmě ztrácí soudnost a svůj portál naprosto zabíjí, neboť jde proti všem moderním (nesluníčkářským) trendům dnešní doby a i proti prostému zdravému rozumu. Každopádně je zcela zřejmé, že tyto neskutečné změny se začaly dít po příchodu Grantíka na Chatujme. Tudíž na úplný závěr mi nezbývá než říci portálu Chatujme "Upřímnou soustrast"


Anděl Azazel



AZANOVINY - Nejnovější články


http://azanoviny.wz.cz/2019/06/21/bude-sailfish-os-alternativou-huawei-k-androidu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/21/100-tisic-aktivaci-za-prvnich-8-hodin/
http://azanoviny.wz.cz/2019/06/20/t-mobile-neomezene-datove-leto/

http://azanoviny.wz.cz/zprava-k-4-vyroci-projektu-azanoviny-x-magazin-andela-azazela/

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/15/s-andelem-azazelem-nejen-o-azanovinach/














X-FEJETONY - Nejnovější fejetony


https://xfejetony.blogspot.com/2019/06/chaty-janabrachismus-vlada-luzy.html

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/ceknu-ty-chaty.html

Komentáře

  1. A jelikož to, co se děje na Chatujme, mne opravdu přivádí v úžas, pak vznikne i fejeton ku zde presentovanému. Fakt, že svého času zešílel Pavel Francírek, jsem považoval za událost, kdy se jednoduše prokázala nefunkčnost jeho paskvilního chatu. Že podobným šílenstvím propadne i Lukáš Ryšánek, to jsem opravdu nepředpokládal. A velmi ale opravdu velmi se obávám, že Lukáš Ryšánek ještě v zaříznutí svého chatu neskončil. Nu..

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, takže zatím jsem vymyslel název avizovaného fejetonu, bude se to jmenovat "Chatujme - chat SUPER duchů.". Snad budu mít později plodnou chvilku a k názvu vytrousím i nějaký obsah.

      A-A

      Vymazat
  2. A proto, že se již do rozsáhlé glosy nevměstnalo to, o čem jsem mluvil v komentářích té předešlé, tak to zmíním a rozvedu zde. Opravdu jsem moc nepochopil, proč se Anathema tak vehementně agitoval v záležitosti webů místností. Pominu zde jeho megabotu. Ono totiž weby místností jsou opravdu tak trochu přežitek. Koneckonců svého času to konstatoval i sám LuRy. A Já musím na tomto místě Anathemu, čertužel, opravit. Jeho konstatování, že to jeho "Anathematero" "funguje a vždy fungovalo na konkurenčních chatech" je prostě nesmysl. Na žádném jiném chatu není jednak web místnosti spojen s nějakými úlevami pro místnost, druhak na všech ostatních chatech je to opravdu jen a pouze o dobrovolnosti a zájmu té které místnosti. A řekněme si otevřeně, že ty weby jsou mnohdy mnoho let neaktualizované, někdy ty odkazy vedou čert ví kam a s webem místnosti nemají mnoho společného. Je to opravdu jen na rozhodnutí té které místnosti a platí to pro všechny relevantní chaty, tedy Libimseti, Xchat, SuperPokec a zmíním i nerelevantní francírkovu žumpu Chat.cz.

    Navíc, to co mi kdysi sděloval LuRy, že jde o zpětné odkazy, tak to je opravdu nesmysl. A tím se dostáváme k SEO. Ano, zpětné odkazy byť ze stovky webů, které jsou pro vyhledávače, předně Google, nepodstatné a nemají žádný zajímavý obsah a návštěvnost, tak tyto zpětné odkazy jsou naprosto k ničemu. Ale to sám Lukáš Ryšánek jistě ví. Weby místností jsou opravdu přežitek, každopádně je fajn, když místnost takový web má, za předpokladu, že plní nějaký účel. A naprostá drtivá většina webů na všech chatech neplní naprosti NIC.

    Ano, dámy a pánové, nalévám vám čistého vína, některým z vás se to nelíbí, nu tak si pijte patoky z krabičáku. To už jsem ale přešel trochu do stylu fejetonu, že.. ovšemže.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  3. Nu, a máme půlnoc a podívejme se na to co už známe, návštěvnost na portálu a chatu.

    XChat 1663 - 1154
    Libimseti 189 - 58
    Chatujme 79 - 25
    Chat.cz 14/13 reg.
    SuperPokec 9

    Vidíme, kam se to pod LuRy-Grantik působením Chatujme propadá!

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Máme pondělí 24.06. a 20:00, tak jen rychlá statistika (portál - chat)

      XChat 1406 - 904
      Libimseti 235 - 50
      Chatujme 166 - 54
      SuperPokec 16
      Chat.cz 13/11 reg.

      A-A

      Vymazat
    2. Nu.. a máme středu 26.06. tak se podívejme i na dopolední hodiny (10:40)

      XChat 1110 - 807
      Libimseti 160 - 29
      Chatujme 98 - 30
      SuperPokec 17
      Chat.cz 16/12 reg.

      A-A

      Vymazat
    3. A čas 13:00 ..

      XChat 1185 - 827
      Libimseti 140 - 34
      Chatujme 101 - 28
      SuperPokec 13
      Chat.cz 11/6 reg.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024