Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

S Grantikem přisla CENZURA.

.. Aneb bude Grantik hrobařem Chatujme?  Nebo li "Přichází CENZOR!"

Jan Bezdek (Grantik, ChatRadio) má svůj SuperPokec přecenzorovaný, to už všichni víme. Registrace na schválení adminy, určité odkazy ale i prostý text jsou cenzorovány tak, že člověk nemůže pomalu nic moc napsat, diskuze přístupné k zobrazení pouze přihlášeným atd. Ono to také na tom chatu dle toho vypadá, jsou tam jen důchodci ať již věkem nebo myslí. Touto svojí cenzurou a nejen tím, Grantik svůj chat tzv. zabil, pro běžného akčního produktivního chatujícího, zvláště mladšího ročníku, je SuperPokec nepoužitelným přecenzorovaným "důchoďákem". Návštěvnost SuperPokecu poklesla tak hluboko, že již ani nikdo moc neposlouchal SP Rádio, tudíž ho Jan Bezděk zrušil. SuperPokec je mrtvý chat, kde mezi zbytky věrných "důchodců" nikoho otevřené mysli a nějak akčnějšího nehledejte. On i sám Grantik tíhne ku věkovitosti, neb je mu 37 let a jeho životní partnerkou je dáma o celých 20 let starší (mimochodem údajně učitelka na křersťanské škole).

A neboť svůj SuperPokec Grantík tak umrtvil, že mrtvolná nuda byla až tak velká, že se v jeho hlavě zrodil nápad na vnucení svého SP Rádia chatu Chatujme. A LuRy, jehož Rádio bylo dlouho nefunkční, na to kývl. Zdálo by se, a vehementně to bylo presentováno, že půjde jen o společný projekt na Chat Radiu. Ovšem chyba lávky, Jan Bezděk nevnutil Chatujme a LuRymu pouze své Rádio, nýbrž i své cenzorské pojetí, na kterém se sám velmi zdatně podílí.

Ano, na Chatujme se přitahují cenzorské šrouby, Grantik nepřinesl Chatujme jen ono Rádio ale hlavně cenzuru. Vidíme to na každém kroku a s každým přibývajícím časem. Na diskuzích, na kterých se za mé éry hojně diskutovalo, se dnes bojí kdokoliv něco napsat, a tak je diskuzní fórum téměř mrtvé. Na diskuzích existuje již řada omezení, takže nemůže ani diskutovat úplně každý. A navíc byla nedávno pro veřejnost (tedy nepřihlášené) skryta kategorie Chatujme. Odkud zavanul vítr inspirace je zřejmé (na SP jak jsme si říkali, jsou skryta pro veřejnost všechna fóra). Takže dnes již nepřihlášený uživatel nemůže vidět třeba toto:

Zdroj: Diskuze Chat - Nápady / Stížnosti / Připomínky na Chatujme.cz

Chat Radio je naprostý propadák a slouží pouze k zahnání nudy při sobotních večerech Grantika. To co je ovšem důležité, je skutečnost, že Chatujme se po příchodu Jana Bezděka začíná celkem krutě propadat. A není divu, inteligentní, kvalitní, přemýšliví, akční, osobití, zajímaví apod. lidé, hlavně mladších ročníků, na Grantíkovu cenzuru, kterou zatáhl na Chatujme, rozhodně nejsou zvědaví. To, co mě nejvíce překvapuje, je skutečnost, že LuRy (Lukáš Ryšánek) přistupuje na tuto Grantikovu zavlečenou cenzuru, když musí tušit, že toto je cesta do pekel (těch křesťanských), tedy cesta k úpadku a snížení kvality jeho chatu, na kterém už mu dnes zbývají jen megavěrní uživatelé, kteří by i tak zřejmě neměli kam jinam jít, nostalgici visící sami v místnostech, důchodci věkem nebo myslí, anebo exoti z bývalého Bezva Chatu.


✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥

Rádio AzaJerevan

Dotaz (Tomáš T.): Na Libimseti jsem četl, že 42 % jsou lidé ve věku 15 - 20 let a 43 % uživatelů serveru je ve věku 21 - 35 let. Nevíte jak je to na SuperPokecu nebo Chatujme?

Odpověď Rádia AzaJerevan: Milý Tomáši, s přesností na nano sekundy ti to nepovíme, dá se ale odhadovat, že na chatech IB (Ivety Bartošové) je 85 % uživatelů ve věku 51 - 75 let. Samozřejmě je to bez záruky, pokud nenalezneš hledané uživatele na chatech, pak se podívej na Chatujme do Virtuálního cintorínu. Jen bychom Tě požádali o pietu, pohybuj se v urnovém háji Virtuálního cintorínu tiše. Ale jinak neměj strach, v háji budou v dohledné době oba zmiňované chaty.


Dotaz (Jiří H.): Nevíte jak si vedou noví admini na Chatujme? A jak je vnímají tamní uživatelé?

Odpověď Rádia AzaJerevan: Milý Jirko, víme. Bábušky a starší lamy nové adminy milují. Jelikož zapnutí PC, přihlášení na Chatujme a vstup do místnosti je většinou jejich úporným maximem se šťastným koncem, pak neví li si rady dále, můžeme v místnostech slyšet "Zavolej toho synka Lavu" anebo "Zavolej toho vnoučka Lavíčka", to dle věku uživatelek. Jak kvalitní, prospěšné a vhodné rady a pomoci se dočkají netušíme (tedy tušíme ale nechceme být zlí), bábušky a vysloužilé matěrnice jsou však na výsost spokojené a blaženě si pak ten pocit ještě 3 dny užívají.


Dotaz (Klára B.): Nevíte podle čeho se odstalují místnosti s nízkým nachatovaným časem na Chatujme?

Odpověď Rádia AzaJerevan: Milá Klárko, jistě že, ovšemže, že, víme. Lava si nejdříve vytipuje náhodně místnosti pod určitým nízkým časem, náhodně jezdíc myší či prstem po displeji. Do kategorie "skoro nul" RP hry se ještě chlapec neproklikal, možná ani neví, že taková kategorie existuje. Po výběru místností k odstálení nastupuje rozpočítávání "Prvá druhá prvá druhá ententýky dva špalíky ať je to room ten či ten vymetu ho koštětem" Nu a na koho to padne, tak ta místnost je odstálena.

✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥✥


A závěr dnešní glosy? Lukáš Ryšánek má dlouhou a trvalou řadu špatných rozhodnutí, kupí chybu za chybou. Vzpomeňme dosazení kriminálníka Bada jako admina atd. Chatujme, které je tu od roku 2011 a od roku 2013 dostalo nový design, je tedy po 8 resp. 6 letech v dezolátním stavu, který mu přivodil, anebo spíše uspíšil Jan Bezděk (Grantik, ChatRadio) a předpokládám, že tato nepříznivá situace bude trvat nadále, páč na Chatujme už krom multiVíti, nostalgiků, důchodců (věkem anebo myslí), omezenosti a nekvality, exotů z BezvaChatu, nic moc jiného nezůstalo. Snad jen mladý nýmand bez sebereflexe a s vysokým sebevědomím Lava... a pak už jen Anathema :D Tak to je takové, ve vtipném stylu, zakončení této glosy, která je možná lehce křížená s fejetonem.


Anděl Azazel






AZANOVINY - Nejnovější články

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/12/opera-gx-hlavne-pro-hrace/
http://azanoviny.wz.cz/2019/06/12/iphone-xr-2-mozna-s-dosud-nejdelsi-vydrzi-baterie/
http://azanoviny.wz.cz/2019/06/08/s-huawei-konci-i-facebook-nektere-to-potesi/

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/08/rusky-facebook-vkontakte-vk-com/












X-FEJETONY - Nejnovější fejetony

https://xfejetony.blogspot.com/2019/06/chaty-janabrachismus-vlada-luzy.html

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/ceknu-ty-chaty.html

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/pozdrav-nebo-uvidis.html

Komentáře

  1. A ještě do komentářů, všimněte si na skrýnu uživatele peterson70, který se správně táže, zda li mu bude placená místnost prodloužena o ten čas, kdy limity neplatily. A jinak popravdě, to "uklízení" místností zatím moc Lavovi nejde, hlavně to nemá žádný klíč, protože těch mrtvých místností v kategorii např. RP Hry je mnoho. A též asi opravdu nikdo nechápe, proč a z jakého důvodu mají některé místnosti právě 1 hodinu, jiné 2 hodiny a některé 0. Ale můžeme čekat od Lavy něco smysluplného, konstruktivního a rozum dávajícího? Odpovězte si sami, moji milí čtenáři -).

    Jinak jsem měl vždycky za to, že vykřičníková výstraha značila podlimit, a místnost měla čas do půlnoci ho dochatovat, jinak byla automaticky odstálena. Ale čert ví jak je to teď a co blamáž anketník Lava předvádí a jak to má neschopa LuRy nastavené, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. PARADOXY

    V roce 2016 se Chatujme připojilo k iniciativě "Přichází Cenzor!" za zachování svobody na internetu.

    V roce 2018 Chatujme prostřednictvím LuRyho pozvalo Cenzora Grantika na svůj portál. A CENZOR PŘIŠEL! Za rok již prokázal své kvality a nakazil portál Chatujme cenzurou, v níž svoboda čehokoliv, hlavně svobodného myšlení, nemá místo.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM :::::::

    Opět se podíváme do pásma primetimu a návštěvnost chatů (21:00) Přihlášení - Chatuje

    XChat 1517 - 1078
    Libimseti 234 - 78
    Chatujme 185 - 69
    SuperPokec 25
    Chat.cz 24/18 reg.

    Dámy a pánové, toto už opravdu není náhoda, toto už je jasný a zřetelný trend u Chatujme, které se narozdíl od ostatních chatů jasně propadá. Ono se již propadlo v posledním oficiáním průzkumu, to ale téměř všechny chaty. A můžeme si i všimnout, že v počtech přihlášených už se trvale Chatujme zařadilo až za Libimseti a v některých chvílích i v počtech lidí na chatu.

    Čím si vysvětlit propadání se portálu Chatujme? Politikou LuRyho a jeho soustavnou řadou špatných rozhodnotí, včetně největší chyby, a to zavlečení Grantika. Bude o tom ještě řeč, ukážeme si některé věci a dáme je opět do souvislotí. A možná na toto téma vznikne i fejeton.
    Možná by se to mohlo jmenovat "Černá můra Grantík". Uvidíme.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM :::::::

      A pojďme téměř o 2 hodiny dále, tedy do času 22:50

      XChat 1795 - 1258
      Libimseti 237 - 53
      Chatujme 142 - 49
      SuperPokec 20
      Chat.cz 20/16 reg.

      XChat exceluje, Libimseti se drží a Chatujme padá. Negativní vliv cenzora Grantika po nástupu na Chatujme se ukazuje v plné nahotě. Nu..

      A ještě si ukážeme, co se stále děje na žumpě páně Francírka Chat.cz:
      http://jyxo.info/uploads/AC/ac129441c6bcaa077737179fd1e5c0cffe644b16.png

      A-A

      Vymazat
    2. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM :::::::

      Máme tu pátek, to je třeba zdůraznit, a čas 21:45..

      XChat 1313 - 997
      Libimseti 199 - 58
      Chatujme 144 - 54
      Chat.cz 29/25 reg.
      SuperPokec 15

      To co se dá ze všech těch čísel, která jsou tu z různých denních dob uváděné, je skutečnost, že Libimseti se pomalu vrací na 2. místo před Chatujme, které je v trvalém pádu. A v určitých chvílích si lze všimnout i navýšení návštěvnosti na Chat.cz, kdy se též po čase dostává před SuperPokec. Chatujme a SuperPokec jsou bašty Cenzora Grantika a evidentně toto pojetí v souladu s mnoha dalšími věcmi není přitažlivé. Nehledě na to, že tyto dva chaty, kde biřicuje Grantik, disponují uživateli s daleko nejvyšší věkovou strukturou. Nu..

      A-A

      Vymazat
    3. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM :::::::

      A pojďme se posunout o hodinu dál do času 22:45

      XChat 1511 - 1107
      Libimseti 215 - 66
      Chatujme 113 - 38
      Chat.cz 24/22 reg.
      SuperPokec 18

      Kam se to CHATUJME propadá?! Je úsměvné, že LuRy (dle fóra Chat - Nápady / Stížnosti / Připomínky se věnuje zbytečnostem a nepodstatnostem jako je možnost pro SS zobrazení uživatelů, které má místnost v Oblíbených, které opravdu a navzdory tamním proklamacím, nemůže mít vliv na návštěvnost, tedy návštěvnost chatu. Ale to ještě rozeberu v příští glose. Stejně jako vznikne fejeton, ve kterém se zamyslím nad tím, kde LuRy a cenzor Grantik, tedy kde soudruzi dělají chybu. Více neprozradím, zatím.

      A-A

      Vymazat
    4. A další aktuální zběsilosti, které jsou možné jen na francírkově nespravované žumpě Chat.cz:
      http://jyxo.info/uploads/51/51a7518019006a78cdd46e09d5308be5d5df43c5.png

      A-A

      Vymazat
  4. #######AZANOVINY#######

    https://azanoviny.blogspot.com/2019/06/narozeniny-za-rohem.html

    Narozeniny AN za rohem.

    17. června se budou konat narozeniny AzaNovin, to už víte. Co ovšem AN přichystají? Krom "Výroční zprávy" se můžete těšit na rozhovor se zakladatelem projektu Andělem Azazelem. Bude to již třetí rozhovor s významnými osobami chatové scény, po LuRym a Grantikovi (Chatujme - SuperPokec) a GymJWM (XChat) to bude právě Anděl Azazel s kterým probereme nejen AzaNoviny X-Magazín A-A a výročí tohoto projektu, který běží již 5. sezónu. Máte se na co těšit.

    Vaše Naše AzaNoviny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Gratuluji k zalozeni noveho nabozenstvi ala "JÁismus" .. Delat clanek / rozhovor sam o sobe je opravdu vrchol :D
      Smekam fakt ze jo

      Vymazat
    2. A zde na Xglosách se blížíme k menšímu výročí, kterým bud 60 tisíc zobrazení. Tudíž bude pravděpodobně opět taková statistická glosa, ve které si poprvé ukážeme i statistiky X-Fejetonů. Jak víte, Já dělám vše transparentně. Navíc, není se za co stydět, naopak je třeba se pochválit. Nu..

      Anděl Azazel
      Xglosy

      Vymazat
    3. Aha pochvalit :D Azazel ten nejlepsi..

      Vymazat
  5. ::::::: Informace Administrátora :::::::

    V některých chvílích, kdy jsem dlouhodobě nepřítomen, pak dle situace občas přepínám komentáře na Moderované.

    V noci jsem byl nucen smazat několik příspěvků nicku Martin a přepnul komentáře do módu Moderace. Dnes ráno jsem, objevil dalších 16 trollspamerských komentářů tohoto diskutéra v Komentářích ke Schválení. Tedy ono slovo diskutér je značně přehnané, neboť o diskuzi mu rozhodně nejde, to už jste ale poznali sami, neb je tu přítomen i s jinými nicky.

    Administrátor Xglos

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024