Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Výzva adminům - čteš glosy, jsi na indexu!

.. aneb kde skončí LuRyho cenzura a omezování volné komunikace?

Ano, dámy a pánové, nechá se LuRy inspirovat svým "skoro už společníkem" Grantikem alias ChatRadio a zavede například registrace na schvalování adminy, tak jak je tomu na SuperPokecu? Nebo jeho inspirací bude Franci z Chat.cz a registrace budou jen na pozvánky? Myslíte, že něco takového nehrozí? V obecné historii totalit si to mnozí říkali též!

Také bych chtěl ještě v úvodu splnit povinnost a slib, který jsem uveřejnil v pozvánce na tuto glosu. Chci zcela jasně konstatovat, že Azazela a Bořka nepojí naprosto nic, fantazie některých lidí jsou naprosto zcestné. Známe se běžně z několika chatů, a rozhodně nás nepojí jakákoliv spolupráce. Nu, úvod máme za sebou, tudíž posuňme se dále.


Výzva administrátorům uživatele Borek06


Zdroj: Diskuze na Chatujme.cz

Povšimněte si konstatování uživatele Elamir, který velmi správně tvrdí, že to některé lidi může odradit.

Záhy následovala reakce LuRyho na Výzvu Borek06 "Aha už chápu odkud vítr vane". Jak už jsem se vyjádřil v komentářích pod poslední glosou, toto jsou jen LuRyho halucinace a opravdu těžký přetěžký AzaStihomam.


Vyjádřil se i uživatel Karl1 a administrátor Firer


Administrátor Firer konstatuje pochopitelnost ohlasu na zaváděná omezení, ano, je to nebývalá bouře a nesouhlas mnoha a mnoha uživatelů. Je prazvláštní, že zrovna Firer, který po celou dobu co ho znám, tak prosazoval velmi volné přístupy, dokonce takové, s kterými jsem Já nemohl, jako zastánce řádu a pořádku, souhlasit. A náhle, vidíme co s člověkem udělá funkce, naprosto otáčí a schvaluje cenzorsko omezující opatření.

Karl1 ovšem nastínil ještě jinou, čistě technickou věc, která se týkala šeptů přes místnost i od lidí na BlackListu či u SS místností. A tady přichází další Anathemova chyba, který Karla napadl a obvinil z neznalosti, přičemž ovšem odhalil jen a pouze neznalost svou. Podívejme se na to, jak mu to Karl1 a LuRy vmetli.




Těch chyb, kterých se dopouští v poslední době Anathema je již množství větší než velké, příroděžel. Navíc navrhuje kdejaká další zpřísnění a omezování komunikace a dalších věcí, popravdě, a opět příroděžel, nasedl na svou extrabetonářskou vlnu, a to je věc, ve které jsme se vždy s Anathemou rozcházeli. Není s podivem, že vždy velmi vyzdvihoval SuperPokec, který je přecenzorovaný, zabetonovaný a výsledkem toho je sice absolutní klid ale též mrtvolná nuda a rekrutace už jen uživatelů "důchodců" ať věkem či myslí, a velmi nízká návštěvnost. Nyní je pochopitelně ve svém extrabetonářském živlu a cítí, a zřejmě chce docílit, a podpořit právě Grantika alias ChatRadio společně s LuRym, aby podobné praktiky a nastavení chatu jako je na SuperPokecu panovaly i na Chatujme.


A na závěr se zastavme u uživatele Jedno_zwire, který opatřil diskuzi Diskuze / Nápady - Stížnosti - Připomínky dvěma příspěvky (které si můžete jako ostatní přečíst na samotné diskuzi, pokud se tedy přihlásíte na portál Chatujme)

Víte, Já se v tomto uživateli moc nevyznám, v jeho postojích, záměrech, smýšlení, konání atd. Na jednu stranu vím, že pochází z XChatu, kde již působí možná více jak 15 let, nemá rád tamní administrativu a vyloženě údajně nesnáší OpiFku (ta byla 2x žlutou admnistrátorkou a též např. třeba SS v Bezva flirtíku). Já se obému nedivím, a na již zmiňovanou OpiFku mám též svůj názor, ale tím nebudu tuto glosu zatěžovat. On tak nějak nemá rád celý XChat, kritizuje fejkovství, ovšem sám na XChatu pobývá možná více než na Chatujme a hlavně za celou dobu jeho působení na XChatu vystřídal již asi "milion" nicků. S jedním z nich mě kontaktoval právě na XChatu.


Zdroj: Vzkazník Anděla Azazela a Profily na XChat.cz

Soukromou zprávu do Vzkazníku jsem začernil, ponechal jen podpis. A na druhém skrýnu z jeho profilu si povšimněte, že ač působí na XChatu spousty let, tento nick si zaregistroval před pár dny.



A když už jsem v těch návštěvách na XChatu, tak v podobnou dobu mě v místnosti SNB navštívil i, pro mne neznámý, uživatel a čtenář mých Xglos.

Zdroj: Místnost SNB na XChat.cz

Jak vídíte, jen jsem se slušně optal, poděkoval za přízeň, a víc po ničem nepídil. Jen bych chtěl sdělit, a nejen pro Jedno_zwire, že místnost SNB otevírám občas nejen na XChatu, nýbrž i třeba na Libimseti a SuperPokecu. A opravdu mne již nebaví dokola vysvětlovat, že nejsem příslušníkem žádné chatovací služby, jsem novinář, a jako takový se pohybuji po všech chatovacích portálech.



A jaký bude závěr dnešní glosy? Bude stejný jako její úvod. Položme si otázku, kam až mohou zajít kroky LuRyho? K registracím, které budou schvalovat administrátoři (ala Grantik a SuperPokec), anebo snad registracím na pozvánky (ala Franci a Chat.cz)? A čeho všeho dalšího se můžeme ještě dočkat? Raději ani nepomyslet!




Anděl Azazel


AZANOVINY - Nejnovější články


http://azanoviny.wz.cz/2019/06/29/nejvetsi-chyba-gatese-prohra-s-androidem/
http://azanoviny.wz.cz/2019/06/29/honor-se-vyjadril-k-castym-dotazum/




http://azanoviny.wz.cz/2019/06/21/bude-sailfish-os-alternativou-huawei-k-androidu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/21/100-tisic-aktivaci-za-prvnich-8-hodin/
http://azanoviny.wz.cz/2019/06/20/t-mobile-neomezene-datove-leto/

http://azanoviny.wz.cz/zprava-k-4-vyroci-projektu-azanoviny-x-magazin-andela-azazela/

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/15/s-andelem-azazelem-nejen-o-azanovinach/














X-FEJETONY - Nejnovější fejetony

https://xfejetony.blogspot.com/2019/06/chatujme-chat-super-duchu.html




https://xfejetony.blogspot.com/2019/06/chaty-janabrachismus-vlada-luzy.html

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/ceknu-ty-chaty.html








Komentáře

  1. A protože glosa není natahovací, tak ne vše se do ni vejde. Ovšem bylo by hříchem pominout ještě další vyjádření uživatele Borek06. V něm si povšimněte, jak poukazuje na praktickou zkušenost s Grantikem a SuperPokecem a jak vyjadřuje obavy z toho, aby to na Chatujme nedopadlo stejně.

    http://jyxo.info/uploads/60/6024099316e70922f55ca44b8c43dee9d384cbed.png

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano azazel známé se ale jen z bezvachatu, kde jsi působil. Nikdy jinde jsem tě dříve poznat nemohl. A kromě toho, že tě znám z chatu, kde jsi chodil a kde jsem z tebou nikdy nekomunikoval vyjma doby, kdy jsi byl admin. Prostě nikdy jsme spolu nespolupracovali a je dobře, že jsi to tak napsal.

      Vymazat
    2. @ Borek06

      On tě LuRy nikdy němel rád, to vím a mám ověřené i z jiných zdrojů. Koneckonců i veřejně to bylo patrné, vyvrcholilo to svého času tím, že tě okřikoval na diskuzi Mezilidské vztahy za postování videa, když tam videa postoval kde kdo, včetně ještě tehdá i mojí osoby. Že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    3. Mili azazeli, nebudu a nehodlám to tady uz řešit. Jen ti nápisu toto.mto poštovní videí v diskusi mezilidské vzkazy bylo sice mimo diskusní stromek, ale na druhou stranu od Luryho to bylo směrováno na mě protože si nemohl vybrat koho zdrbe za postovani těch videí jestli mě nebo někoho jiného tak si vybral cíleně jako nejslabší oběť mě. Jinak mam takovou otázku azazeli. V jedné ze svých glos ses mě tady pred lurym zastaval. Mam to, co jsi tady psal, chápat tak že jsi se mě jen na oko zastával a psal jsi to tady jen proto, aby jsi byl čteny. prostě někdo jako ty jen tak nenapíše v jedné ze svých glos, že mě LuRy buzeroval kvůli tomu videu. A jinak to forum staré písničky jsem založil pravé proto, aby byl klid a LuRy neměl důvod buzerovst mě nebo kohokoliv jiného za to, že dává na forum mezilidské vztahy videa. Jinak jsi neprůhledný azazeli a ne vždy se da věřit tomu, co píšeš. Prostě ne. Jinak je mi jedno jestli mě LuRy nenávidí. Ja jsem rad, že si mužů zajít na chatujme pokecat s těma, kteří mě tam mají rádi. Tak mi dej svátek a uz na mê prosím nereaguj. Už mě to totiž vyžně nebavi. Mam totiž jiné starosti než tady řešit tvé odpovědi zde na xglosach. Díky za to, ze to budeš respektovat.

      Vymazat
    4. Jinak tady to maš černé na bílém azazeli, co jsi psal. Psal jsi že se občas stává, že nějaký uživatel občas da příspěvek mimo vlákno. V tomto případě ja. Tak prosím nezneuživej tento argument o tom příspěvku jak se timto zrovna hodí. Důkaz zde: https://xglosy.blogspot.com/2019/04/lury-sili-zabanoval-mrch-v-banu.html

      Vymazat
    5. @ Borek06

      Nu, neboť mi tu kladeš otázku, pak by bylo vhodné odpovědět. Já bych ani neřekl, že jsem se zastával osobně tebe, stejně bych psal pokud by šlo o jiného normálního uživatele, tedy neproblémového. Takže to byla oprvávněná kritika LuRyho, ano jak správně píšeš z buzerace, a vybral si nějakou oběť, tedy tebe. On se předně neměl vůbec plést do uživatelské diskuze, i když v té době byla MRCH zaBANovaná. Ale to je slabá stránka LuRyho, který má dojem, že se může vměšovat do všeho a že se vše na Chatujme musí odvíjet dle toho, co se panu Lukášovi Ryšánkovi líbí či nelíbí. A to je samozřejmě špatně, ač je to jeho právo, jako majitele, tak na to mu, jak říkáme my rodilí XChaťáci "sere pes". A do jakého marasmu a úpadku dovedl svůj portál svojí "božskou" politikou, to je patrné. Provozovatel má nabídnout službu a nechat uživatele, samozřejmě pod nějakými pravidly, aby tvořili obsah té služby.

      Jinak jak vidím, povedlo se ti dát příspěvek i zde mimo vlákno, sám sis ho smazal a Já to pak odstraním. To je naprosto v pohodě, nikdo není dokonalý, ani Já ne, dokonce i mně samotnému zde, na mých stránkách se mi párkrát stalo, že jsem vložil komentář špatně.

      Děkuji že jsi čtenářem Xglos a nijak se nenech zviklat těmi, kdo tě za to odsuzují a kdo po tobě vyjeli na diskuzích Chatujme. Neměj žádných obav, tady to čte mnoho lidí z různých chatů. Je to prostě informační zdroj, a Já ti narozdíl od jiných nebudu říkat, co si máš myslet, co a kde máš číst apod. Jsi svobodná bytost, konej dle své svobodné vůle.

      Anděl Azazel

      Vymazat
  2. Jinak si aktuálně ještě povšimněte, a ti všímavější to jistě zaregistrovali, že se Karl a Anathema předhánějí, kdo více zaspamuje diskuze, tedy rozuměj předhánějí v tom, aby toho druhého vyštípali z boxu Aktivní diskuze na úvodní stránce. Anathema dokonce činí i jednu věc, kterou zřejmě odkoukal právě od Karla, páč ji v minulosti sám dělal, a to, že například na diskuzi Miloš Zeman napíše příspěvek, který hned smaže, jen aby tato diskuze vyskočila na úvodní stranu a posunula dolu diskuze kam piše Karl. Nu, co k tomu říci, takoví staří pardálové a jako malá děcka :D že.. ovšemže :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono tedy, upřímně, těch dětinských her i mnohých dalších starých pardálů na Chatujme je povícero, viz. vypalcovávání. A to nechť si sáhnou do svědomí ti, kterých se to týká, lidé cca 40-60 let a s dětským úšklebkem na tváři si takto hrají na nějakých diskuzích nějakého portálu lokální úrovně :D Nu..

      A-A

      Vymazat
  3. A v čase 16:10 přidáme ještě rychlou statistiku

    XChat 1377 - 954
    Libimseti 187 - 34
    Chatujme 113 - 37
    SuperPokec 7
    Chat.cz 6/4 reg.

    Jak vidíme, nic nového pod sluncem. Pod parným sluncem.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže čísla ze dvou večerních časů

      ---20:55---

      XChat 1508 - 1064
      Libimseti 229 - 59
      Chatujme 162 - 60
      SuperPokec 19
      Chat.cz 24/22 reg

      ---23:00---

      XChat 1788 - 1145
      Libimseti 210- 60
      Chatujme 132 - 53
      SuperPokec 10
      Chat.cz 22/19 reg

      Jaké má LuRy ještě další plány v nejrůznějších omezeních pro své uživatele na portálu Chatujme? Kam jeho kroky a jeho politika vede, to všichni vidíme. Nu..

      A-A

      Vymazat
    2. Trochu rychlé statistiky, 28.06. čas 13:20

      XChat 1171 - 829
      Libimseti 137 - 53
      Chatujme 95 - 29
      SuperPokec 15
      Chat.cz 13/10 reg.

      Nu, začaly nám v podstatě prázdniny. I na Xglosách budou prázdniny, to už jsem ohlásil, že pojedou nejspíše v prázdninovém módu.

      A-A

      Vymazat
    3. 28.06. čas 16:50

      XChat 1281 - 860
      Libimseti 188 - 35
      Chatujme 99 - 31
      SuperPokec 14
      Chat.cz 8/7 reg.

      A-A

      Vymazat
    4. Takže přehled dnešního večera 28.06. (Portál - Chat // Největší místnost Sex - Pokec)

      21:25

      XChat 1329 - 976 --- NM 93 - 42
      Libimseti 198 - 63 --- NM 37 - 13
      Chatujme 149 - 61 --- NM 5 - 4
      SuperPokec 19 --- NM 0 - 4
      Chat.cz 20 /17 reg. --- NM 0 - 10

      ---------------

      22:40

      XChat 1602 - 1109 --- NM 113 - 37
      Libimseti 242 - 70 --- NM 30 - 14
      Chatujme 128 - 50 --- NM 15 - 3
      SuperPokec 14 --- NM 0 - 3
      Chat.cz 18 /13 reg. --- NM 0 - 12

      ---------------

      23:40

      XChat 1635 - 1060 --- NM 116 - 32
      Libimseti 210 - 54 --- NM 24 - 11
      Chatujme 93 - 39 --- NM 10 - 3
      SuperPokec 11 --- NM 0 - 3
      Chat.cz 14/9 reg. --- NM 0 - 11

      Tyto statistiky tu nejsou jen tak, vyjde glosa, která se o ně bude opírat. Právě na těchto statistikách, které jsou tu dlouhodobě presentovány, bude krom mnoho jiných věcí, poukázáno na pád portálu Chatujme v souvislosti se zabíjející politikou Lukáše Ryšánka (LuRy) a vlivem Jana Bezděka (Grantik). Více v nové glose. Těště se.

      A-A

      Vymazat
    5. A k těm statistikám se hodí uveřejnit jeden z výlevů LuRyho.

      http://jyxo.info/uploads/BA/ba80b8c9af433b610e6197f7d7a28f6aa1036417.png

      Já myslím, že vše jím proklamaticky publikované tu bylo zveřejněno. Pojďme ovšem k té nejdůležitější a stěžejní věci, kde se vlastně sám LuRy odkryl. Ano, dámy a pánové, přeložme si co LuRy napsal v závěru, ano, nalejme si čistého vína a nazvěme věci pravými jmény. LuRymu totiž nejde o Vás, jemu jde o těch svých 5 přátel (jmenovat myslím nemusím). Za mého pobývání (a zdůraznňuji pouhého pobývání, nikdy jsem nebyl příslušníkem Chatujme, nikdy jsem nonosil jeho dres, protože nenosím dres žádného chatu), tak tedy za mého přebývání na Chatujme byla návštěvnost chatu velmi dobrá, propad návštěvnosti se zastavil a dokonce mírně návštěvnost vzrostla. Lidé se dozvěděli, že tam přebývám a tak se tam i mnozí, kteří by to jinak ani ani neudělali, zaregistrovali. Takže jestli za mě odešlo těch 5 zmiňovaných lidí, tak to byli právě kamarádi LuRyho (včetně kriminálníka Bada a jeho virtuální vdané milenky Denisy), to ovšem na celkovou návštěvnost nemělo žádný vliv, dokonce některé odchdody a jevy byly pro Chatujme žádoucí. Nyní po LuRyho kejklích, podivné politice a omezování kde čeho, tak odešlo za poslední dobu návětěvníků v desítkách a desítkách. LuRy činí své kroky ne ve prospěch Vás všech uživatelů a portálu Chatujme (Chatujme se jednoznačně propadá) ale pouze rádoby "chrání" svých 5 přátel, kteří mu chodí brečet na ramínko, a on pak podniká kroky, kterými tyto své přátele chce uspokojit. O Vás a Chatujme mu vůbec nejde, protože to by takové nesmyslné kroky, kterými přivádí Chatujme k úpadku, nedělal. Ano, a toto je čistá prozaická pravda, toto je čisté prozaické vysvětlení toho, co a proč LuRy dělá.

      A-A

      Vymazat
    6. A ještě, nejen pro zpestření, "hodnotící" příspěvek z téže diskuze Netopiirka

      http://jyxo.info/uploads/85/850dcc7563a69890a405641443c12a6ea9f74f9f.png

      A jak už bylo oznámeno, vznikne nová glosa, toto je zatím jen takové navnadění. Nyní mě napadá pracovní název "Chatujme se řítí do propasi - Je to jen začátek nebo začátek konce!". Ale uvidíme, jak se to nakonec bude jmenovat, že.. ovšemže

      Anděl Azazel

      Vymazat
    7. !!!!!!! DALŠÍ ŠOK - CENZURA NA SUPERPOKECU !!!!!!!

      Když jsem se jal pro nechápavé demonstrovat to, že otevírám občas místnost SNB na třech různých chatech, tedy XChatu, Libimseti a SuperPokecu a chtěl vytvořit jeden obrázek, kde by se nacházely tyto 3 chaty s místností SNB, tak jsem zjistil, že na SP není moje místnost vidět. Ano, stejně jako na Chatujme se kolega Grantik alias Chat Radio jal zneviditělňovat, tentokrát moji místnost!

      Nejdříve si tedy ukážeme jen 2 chaty s místností SNB, a to XChat a Libimseti

      http://jyxo.info/uploads/13/1364068d5193a591838841d587e62eb42a115e37.png

      A nyní se podívejte na to, o čem jsem psal. Toto jsou společné cenzorské akce dvojchatu SuperPokec - Chatujme. Dámy a pánové, ještě vám to opravdu není jasné o co tu jde? LuRy-grantíkovská cenzura nabírá na obrátkách. Já myslím, že si i toto v souvislosti se vším ostatním dokážete vyhodnotit sami!

      http://jyxo.info/uploads/E4/e4139f4172571c2b3a2dc2b865654d348755dbfe.png

      A-A

      Vymazat
    8. Teď mě ještě napadá taková asociace s tím, že jsem nedávno psal o místnosti "Komouš výchova" na XChatu. Myslím, že pánové Lukáš Ryšánek a Jan Bezděk (LuRy & Grantik) se zřejmě velmi vzhlédli a nechali se inspirovat totalitní komunistickou cenzurou a dalšími praktikami komunistického režimu, a to možná nejen toho kdysi Československého neřku li celého východního bloku pod kuratelou Svazu sovětských socialistických republik. Oni jdou možná ještě dál, a to do KLDR a ku Kim Čong-unovi. Ať již je XChat jaký je, a opravdu není ideální, to je třeba si jasně říci, tak do "Severní Koreje", kterou zavádí na svém dvojchatu SP-Chatujme Lury a Grantik, má snad ještě hodně daleko. Přejme si aby tomu tak bylo! Doufejme..

      A-A

      Vymazat
    9. ::::: Informace Xglos :::::

      Takže nakonec je všechno jinak, zvolil jsem jinou formu a název glosy, která přijde v blízkém čase, bude se jmenovat "Chatujme - Je to tu mrtvé? vs. Úpadek Libka." A v čase delším vznikne i fejeton.

      A-A

      Vymazat
  4. Mazazeli a budeš někdy dělat svůj slovník ? Možná by to byla potřeba tvoje Roztroušená skleróza dělá divy a dokonce vymýšlíš slova která ani neexistují ... například "příroděžel, extrabetonářskou, zabetovaný, Víte, Já nebo třeba tvoje "
    Zdroj: Vzkazni Anděla Azazela a Profily na XChat.cz" Mazazeli mazazeli kritizoval si za gramatiku a teď to prasíš každou glosu a kde jsi se naučil to "páč" ? Já nechápu jak můžeš říct že nejsi součástí NIČEHO ... založil jsi místnosti jsi správcem jak můžeš tvrdit že nejsi součástí chatové scény když tam vedeš místnosti ? viz vyjádření tvoje "A opravdu mne již nebaví dokola vysvětlovat, že nejsem příslušníkem žádné chatovací služby, jsem novinář, a jako takový se pohybuji po všech chatovacích portálech." Tvoje vyjádření pokud nebude stručné odmítám část stejně jako další na to stačí tři věty nic víc zbytek je zbytečný :) tak to shrň do tří vět pak to bude ke čtení ... jinak první a poslední věta zbytek je nepodstatný.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Ten neznámý

      To, že jsi hloupý už mojí čtenáři vědí, to že jsi otravný troll vědí též.

      "Příroděžel" je alternativa k "bohužel", neb jsem ateista líznutý LaVeyem, to jednak, a druhak přemýšlím o tom, co říkám (píši). Je stupidní, když ateisté (a ČR je druhá nejateističtější země na světě a první v Evropě) používají bezmyšlenkovitě výrazy "proboha, panebože, díky bohu" atd. "Já" tedy zájmeno první osoby jednotného čísla píši s velkým "J" stejně jako v angličtině je obdoba tohoto zájmena, tedy "I" psáno velkým, a proto že je to můj styl psaní, jako mnoho dalších věcí. Ano, Já jsem originál. A to ostatní jsou jen "překlepy, chybějící písmeno atd."

      Vysvětlovat někomu, že je tráva opravdu zelená, to opravdu ale opravdu činit nebudu, každý neidiot a netroll chápe moji nepříslušnost k jakémukoliv chatu. Moji čtenáři již mají v tom, že jsi jen megahlupák, megaotrava a megatroll dávno jasno. A zřejmě, krom trousení hloupostí, otravování a trollováni nic jiného ani neumíš. Tak si své hlouposti, nicotnosti, otravnosti a zbytečnosti tvého bytí užívej, sice nechápu, proč příroda plodí takové jedince, ale protože je moudrá a Já ji věřím, tak to jistě nějaký význam má.

      A-A

      Vymazat
    2. Ahoj,musím reagovat na nepřesné informace mistra AZAZELA
      1.Nepocházím z xchatu,ale jsem všudezdejší ,byť jsem tam chodíval někdy od roku 2000,stejně tak jsem,ale chodil na lidé.cz a NIX..
      2.Spletl jsi se cca o 999850..Zhruba těch 15let jsem míval vždy jen jeden nick na chatování a že jsem zapomněl heslo nebo jméno a založil si pak po několika letech jiný nevidím jako podvod či úmyslné porušování pravidel...Víc nicků jsem si založil někdy 2015+ z nudy a taky jsem byl zvědavý co píší chlapi ženám v šeptu abych věděl co jim mám psát abych "zapadnul" do davu..Musím říct,že 9 z 10 se chtěli bavit jen o sexu a to hned v první větě...Musím říct,že mě to bavilo asi tak jeden den.Ano teď je pravda,že tam mám víc nicků,ale jsou to jen korespondenční nicky a na každém mám nachatováno 0minut!Beru to jako formu protestu a poukazuji tím na nefungující administrativu o které jsem zhruba od roku 2000-16 ani netušil že nějaká existuje!Zjistil jsem to až když mě na popud nicku WendulinQa což ty tvrdíš že je nějaká imaginární Happy616 a uměle vyvolanou hádku v cimře 30+ bogeman zabanoval a bylo to naschvál pač jsem ten měsíc měl náskok dvojnásobek bodů ve kvízu před druhým vlkem a asi by nepřežili kdbych to jako nováček vyhrál...Opravdu by mi přišlo silně nelogické,že by se bogeman hlavní admin xka zastával údajně největší prudičky všech dob..Podle mě je to jeden z mnoha fake účtů se kterým tam admini četují nebo v minulosti četovali.Tím se i vysvětluje nelogicky a podezřele vysoká návštěvnost oproti jiným serverům.Rozhodně na xchat teď četovat nechodím,víc účtů mám,ale nepoužívám je k ničemu jinému než čtení skla a posílání vzkazů..Zajímavé,že nepíšeš o těch lidech kteří mají puštěných těch účtů víc najednou v několika místnostech jsou víckrát a jako chatový důchodce jistě víš,že se toho dá lehce zneužít...Prostě xchat se propadnul z nejlepšího chatovacího portálu(období vyvolení 1serie) na žumpu plnou lhářů,fejků a úchyláků a těch pár normálních co tam občas zavítají se vrátí zas na FB,amatéry či chatujme,které se mi jeví mezi chaty jako nejlepší volbou i když mi tam chybí třeba možnost videochatu.
      3.Opifku vůbec neznám,nevím co to meleš,já chodil do cimry 30+ a kvíz,ona se chodila bavit a úchylačit do VR či podoných místností nebo se nechat uspokojovat od bogemana pod čarou,kde si pro ní zřídil extra cimru s názvem "Opifko uspokojím tě"
      A bud tak laskavý a netahej jí do toho!!!

      Vymazat
    3. @ zwire

      1. Mnoho lidí působilo na několika portálech, v minulosti tomu bylo tak, že přeci jen každý měl ten jeden za domovský, nyní, při úpadku chatů lidé migrují a dá se říci kočují i daleko více. V roce 2000, kdy XChat odkoupilo Centrum ale ani jiný relevantní portál neexistoval ještě, tedy Lidé a Libimseti byly spuštěny až o 2 roky později. Mimochodem Já jsem též chodíval dříve i na Lidé, každopádně jsem XChaťák.

      2. Ono je celkem jedno, jestli má někdo 50 nicků nebo 5 tisíc, to už nehraje roli, je to pořád multinick. A ty řeči o zapomenutém hesle a jak jsi byl 15 let svatoušek, tak to jsou plky jak od Macha. A když už jsme u něj, tak on Mach má aspoń jméno, to základní, prostě je to Mach, tvé jméno, rozuměj nickname, je jaké? Kdo vlastně jsi? Bezejmenný multinick, a ano, o to právě jde, když člověk chce kritizovat fejky a multinicky, pak je úsměvné, když stejně jako ty, je sám fejkem a multinickem. Protože ty jsi pro mne a zřejmě pro asi téměř každého, prostě anonym a měnič nicků.

      3. Protestuješ tedy proti poměrům, které jsou na XChatu od koupě portálu Gymem a spol.? Nezlob se na mě, z toho vycházíš ale jako prudič, protože GymJWM po svém nástupu udělal mnoho dobrých věcí (krom mnoha špatných, samozřejmě, ale bavme se o pozitivech), kdy zaratil spoustu šíleností, které se na XChatu odehrávaly, od nezřízených tapetací, po potlačení těch největších prudičů a bordelu, který tam opravdu byl, až po takové maličkosti, jako nemožnost si přidat bez souhlasu přátele. Shrnuto podtrženo, portál, který byl dlouho bez vývoje a kde panoval brajgl (ač tomu někteří říkali místní kolorit), tak učinil XChat obyvatelným místem bez hrůz, které se tam odehrávaly, systémově to tedy zvládl. Jiná věc je organizační stránka, a tu kritizuji též, tady se toho moc nezměnilo ku škodě toho portálu.

      4. Ano, nick WendulinQa je, nebo spíše byl, protože je BANovaný, nickem veleznámé prudičky nejen XChatu Happy613, na kterou dokonce Prazdroj svého času vyhlásil HON a zábavnou hru "Kopni si do happyny". O tomto živlu bylo napsáno už mnohé, i tenkráte v Meditaci jsme ji zažili, o tom se netřeba rozepisovat, i zde na Xglosách je o tom napsáno mnoho. A že by se Bogeman zastával Happy613, tak to není žádného divu, protože on s ní byl v minulosti i v přátelském vztahu anebo mu minimálně nijak nevadila. Dokonce se s ní zpřáhl i jeho kamarád Ebisek a přes adminy uspořádali tenkráte na moji osobu "likvidační akci". A to, že Bogeman je hlavním adminem XChatu, tak to je, jak jsem tu Gyma chválil, tak obrovská chyba Honzy Zálešáka. Bogeman totiž krom jiných nekvalit, též nemá rozeznávací schopnosti, a on vlastně v minulosti ani o Happyně moc vědět nemohl, páč do Bezva flirtíku, jejím původním působišti, se nikdy nevyskytoval, ani v dalších místnostech, které posléze stačila tato špína všech špín rozbít, on neměl nikdy žádný přehled a když se stal nejprve žlutým adminem, tak to vyvolalo u mnohých nechápavé koulení očima, protože ho nikde nikdo ani moc neznal. O tom, čím si tuto funkci zasloužil už bylo také mnohé napsáno, a Já zde jasně mohu konstatovat, že jeho osoba je pro mne irelevantní s naprostým despektem a tudíž kroky této "parodie na administrátora" naprosto neberu v potaz.

      Vymazat
    4. 5. Jaká nelogicky vysoká návštěvnost XChatu? Ta návštěvnost je naopak od konce starých Lidé.cz, kdy se částečným přesunem uživatelů z tohoto portálu zvýšila, naopak poloviční. I tak se stále ovšem XChat pohybuje v naprosto jiných číslech, než všechny ostatní chatovací portály. A velmi dobře víš, jaké byly návštěvnosti v době největší slávy chatů. A na Chatujme se nikdo nevrací, naopak Chatujme zažívá hluboký pád, nikdo tam v podstatě není, je to chat duchů, kde jsou jen "důchodci" s kávičkou i bez kávičky, multi Víťa a pár exotů z bývalého BezvaChatu. Chatujme nemá ani žádnou velkou místnost, kde by se shlukovali uživatelé, je to vysedávárna možná nějakého zbytku nostalgiků. A pak už jsou tam jen nějací trollové jako Karl1 či na Diskutnících svého času na 10 let zabanovaný JupiteHans, kteří společně s paní CTRL C+V MRCH tvoří už jediné osazenstvo tamních Diskuzí, kde si každý postuje (spamuje) na té své, dokonce na sebe ze svých diskuzí někteří pokřikují (Anathema vs. Karl) a jinak se tam již prakticky nediskutuje. Ano, za mého působení na tomto portálu byly diskze živé a opravdu se na nich diskutovalo. Stav diskuzí na Chatujme je nyní naprosto tristní.

      A na závěr k OpiFce. Evidentně máš o ni přehled, byl jsem informován určitým uživatelem, nebudu Jard01 zmiňovat :D, o tvých peripetiích právě s touto osobou, která byla např. SS v Bezva flirtíku ale též 2x administrátorkou. Možná jsem si to i vysvětlil jinak, zvláště mě zarazila věc z tvého vzkazu na XChatu, krom tedy úplných blábolů, které pro tvé dobro zveřejňovat nebudu, páč lidé kteří vědí, by si začali ťukat na čelo, stejně jako si ťukal Anathema, když jsi na Chatujme hovořil o Trashovi a Klenotovi jako o jedné osobě. Já opravdu nechci zabíhat do bulvárností, každopádně zveřejním část tvého vzkazu mojí osobě, začervením tam město jako osobní údaj, a nechám vše na posouzení mých čtenářek a čtenářů.

      SKRÝN ZDE

      Anděl Azazel

      Vymazat
    5. A Já sem ještě přihodím statistuku z chatů z dnešního dne (ostatní statistiky jsou tu průběžně uváděny). To jsou reálná čísla. Zajímalo by mě, v čem pan Zwire spatřuje tu nejlepší volbu z chatů, tedy Chatujme, když se to tam po krocích Lukáše Ryšánka (LuRy) začalo značně propadat co do kvality i do kvantity. Mimochodem jsi pane Zwire sám psal na Chatujme v minulosti, že přes den je tam prázdno a ani není s kým pokecat. Nu, a nyní je tam veleprázdno. A čísla a data nelžou. Toto je realita a Já předpokládám, že bude ještě hůř. Povíme si to u oficiálního průzkumu na podzim.

      --- 21:30 ---

      XChat 1781 - 1344
      Libimseti 286 - 80
      Chatujme 173 - 67
      SuperPokec 16
      Chat.cz 19 /18 reg.

      --- 22:50 ---

      XChat 1973 - 1455
      Libimseti 303 - 70
      Chatujme 151 - 59
      SuperPokec 9
      Chat.cz 18/15 reg.

      A-A

      Vymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Když jsem si někdy v roce 2000 založil nick pár večerů s ním chatoval pak se na xchat vrátil po dvou letech tak jsem si založil jiný nick ,protože jsem zapomněl heslo tak jsem fejk a multinick?V minulosti jsem nikdy netravil na chatu stovky hodin,prostě mi šlo jen o kontakt a osobní setkání a xchat navštívil jen párkrát za rok,proto jsem se i někdy před třemi lety stále považoval za nováčka a chatovací lamu a psát omámen pivem když jsem se vrátil z hospody o půlnoci nějakému adm o zapomenuté heslo mě vskutku nenapadlo a během několika vteřin si založil raději jiný nick. V neposlední řadě mě někteří uživatelé i k tomu naváděli ,abych si založil víc nicku,že každý jich tam má víc a že se pak třeba dozvím jak mě někdo pomlouvá a že jich má v každé místnosti několik atd.Nemám důvod si vymýšlet pohádky,nikdy jsem nepsal ,že jsem svatoušek,ale taky nejsem žádnej falešnej magor ,který má puštěný několik nicku současně včetně červených,dokonce je s nima i v jedné místnosti,z jednoho nicku pomlouvá jiného třeba i svůj další nick či kamarádů,nebo vytahuje osobní a důvěrné informace a časem toho z jiného účtu zneužije. Z obyčejného uživatele dělat pokusneho králíka je v pořádku?!Když se člověk pracně dovtípí kdo se konečně pod tím nickem doopravdy skrývá tak to pak akorát zbaběle zalže a pošle davy kamarádů ,aby si vymyslely alibistický pohádky o největší prudicce Happy 613,mimochodem nemyslím si,že by zrovna WendulinQa byla prudicka.Toto dělá žumpu z xchatu,né to,že si tam někdo ze srandy založí jiný třeba díky aktuálním okolnostem vtipný nick. Za prudice se koukám označuje každý kdo nemá názor jako většina a kritizuje chování ostatních uživatelů byť trošku "ostřejší" formou.Já opravdu žádný fejk nejsem,fotku jsem smazal i všechny účty ze kterých jsem se v minulosti bavil,aby WendulinQa mohla v klidu spát a neměla ze mě noční můry a pokud mi nevěříš tak nemám problém se kvůli tomu s tebou sejít na rozdíl od mnoha CRT účtů ,kteří se začnou všemožně vymlouvat když má dojít na osobní setkání,ale zajímavý že o sexu a osobních záležitostech se bavit nestydí..Psal jsem kvůli tomu snad všem adminum ať po dobrém nebo po zlém tak to vyšlo stejně jako bych mluvil do dubu..Ono je i dost podezřelé,že je slovo FAKE v zakázaných slovech v popisu místnosti při založení,mimochodem adm ONDRASHEK psal na foru,že seznam slov není veřejně dostupný a podezřele všechny vlákna týkající se fejku nepovolil a že by udajne největší chat portál neměl videochat,když ho mohou mít jinde?!Proč asi?:) Co se týká té návštěvnosti tak zrovna myslím ,že ty nebo někdo tady kritizoval počítadlo a když jsem si to přepočítal tak to byl opravdu znatelný rozdíl a když tam má kde kdo puštěných 10 a více účtu současně tak se to taky započítává do návštěvnosti a tím pádem je celková reálná(fejky nepočítám)návštěvnost zhruba srovnatelná s konkurencí.Ty vzkazy jsem ti psal soukromě jako zvíře člověku,nikoliv jako novináři a tak trošku jsem si chtěl vyzkoušet jestli jsi opravdu nezaujatý novinář a vidím,že nejsi ,jinak by jsi neměl důvod zveřejňovat osobní poštu a informace,jediný co tě k tomu vede je to,že se mě snažiš pošpinit,asi je tvé hobby drbání a řešení věcí které se tě myslím vůbec netýkají..Bogemana neřeším,to že mi dal ban jsem bral jako trest za to,že jsem se jednou strašně opil a udělal bordel snad všude ani si to moc nepamatuju a nedostal za to žádný trest tak jsem to tak nějak přijmul a nebyl na něj za to ani hubatý i když jsem v tom kvízu strávil mnoho času a chtěl jsem být ten měsíc první.O té zrzavé paní od O se odmítám veřejně bavit,klidně si můžeš myslet co chceš třeba ,že ji nesnáším nebo miluju, to už je tvoje věc,mě nějak tvé myšlení v životě neovlivňuje:) Je škoda,že svůj intelekt a novinářský talent nevyužíváš k něčemu smysluplnejsimu než jen k praní špinavého prádla na ostatní,možná je to z novinářského hlediska běžné,ale mně to přijde podlé a bezcharakterni jinak mě baví tě číst to zas né,že né ,na důchodce celkem gut a fakt se u toho i občas zasmeju:))Akorát ten obsah mi nepřijde vždy založený zrovna na pravdě:))

      ODPOVĚDĚTVYMAZAT

      Vymazat
    2. @ zwire

      Já opravdu nějak nechápu, co tu vlastně řešíš. Víš, kdyby mi to psal nějaký nováček, což po 20 letech na chatech nebudeš, ať už jsi je navštěvoval jakkoliv často, pak bych to pochopil. Ano, to co popisuješ, to se opravdu dělo a děje, a hlavně se to dělo a děje naprosto všude. Tudíž opakuji, pokud by to psal nějaký naiva, co je na chatech apod. půl roku, pak by se chápat dalo, v tvém případě ovšem nikoliv.

      O Happy613 alias PinQi na Chat.cz alias WendulinQa alias Stvorena_z_kouzel alias milion dálších nicků, se opravdu odmítám bavit, neb tady je vše jasné, stejně jako je tráva zelená, je zelená, je zelená. A její spojení s nickem Wendulinka a další věci, jako vypátrání jejího Facebooku atd., tak to se vůbec nekonalo v mé režii, Já jsem již v důchodu, tedy v tom chatovém. Tyto informace ovšem jen potvrdily to, co jsem za info už v dávné minulosti zvěřejňoval Já, tedy je to jen soustavná řada dalších a dalších potvrzení. A pokud pochybuješ o prudičskosti Happy613, pak tě to opět staví do světla prudiče. Pokud jsi tak neinformovaný, pak si zajdi na XChat a optej se těch, kteří s ní přišli do styku, můžeš se zeptat třeba Prazdroje nebo dokonce i Gigga (ten také o ní ví své) anebo se na Chatujme pozeptej Anathemy, ten s ní též v Meditaci přišel do styku. Anebo můžeš zavítat na Chat.cz, tam ti o ní také poví své. Více pro tvou informovanost nemohu udělat, to již musíš sám. Každopádně i zde bylo o tomto "moru" napsáno mnohé a to nejen mnou, ale i svého času mojí kolegyní Dominikou, který zde napsala pár článků.

      A co se týče počítadla návštěvnosti, tak ono to není úplně korektní asi nikde. Což není až tak podstatné. Kde prosím tě vidíš nějakou srovnatelnost? Na XChatu bývá 1 700 lidí na Chatujme tak 170, to tedy přihlášených na portálu. To je řádově úplně někde jinde, to je o nulu jinde. To samé se týká přímo místností na chatu, kde na XChatu bývá tak 1 100, na Chatujme v průměru 70. Ono je to prostě tak, že je tu velký XChat a pak dlouho dlouho za mlhou hustou, že by se dala krájet a dost možná ještě dál, kdy to nejdříve zažbluňká, pod břehem zakuňká, v rákosí lupne, ve vrbě hrkne a teprve potom se objeví Libimseti. A až teprve pak, za dalším rybníkem nad topolem podél skal LuRy si na Chatujme zatleskal. A pak už jsou tu jen dva minichaty SuperPokec a Chat.cz, kde je tak cca. 20 lidí.

      A-A

      Vymazat
    3. @ zwire

      Víš, my někteří máme svůj nickname jako takovou netovou občanku. Já jsem například všude už 10 let, kdy jsem se rozhodl to sjednotit, Azazel Anděl. Ač Azazel samotný má i delší historii jako nick, ovšem o tom třeba někdy jindy. Já mám u tebe pocit, že máš nějakou nenávist k XChatu a tu trousíš všude, i na Chatujme. A jak už jsem zde psal, pokud je to nenávist z období Gyma, tak se to dá vysvětlovat opravdu tak, že ti ty korekce, které tam Gym provedl, a Já říkám správné, jsou proti srsti. Bavíme se samozřejmě o systému jako takovém, organizační struktura je něco jiného. A píšeš tu o lidech, kteří dokonce nadávají sami sobě, to opravdu není nic zvláštního, s tím jsem se setkal spoustukráte. Ovšem podívejme se na samotné Chatujme, kde je uživatel Víťa, který se svými mnoha nicky trůní ve svých, někdy i třech místnostech, což potvrdil i sám LuRy. A takový 1 uživatel Víťa může udělat sám návštěvnost třeba 9. A pojďme například k MimiLien, která byla zaBANovaná na SuperPokecu přímo Grantikem, za podvody a multinicky. Ano, to je právě podvodnický multinick, který hrubě uráží i sám sebe pod jinými nicky. A MimiLien je i na Chatujme, v místnosti Stmívání, má tam hlavní nick Syrina a pobývala tam s dalším multinickem z Chat.cz, tam se jmenoval Wendigo, na Chatujme si říká Attilio. A na to kdo ve skutečnosti je MimiLien a co je to zač, se můžeš opět optat Anathemy. A vezmi si takového admina Chatujme Lava, který má na Libimseti nick Erpic, čert ví jaký měl nick na Lidé, zde na Xglosách se presentoval jako Petr Loket. To opravdu nevzbuzuje solidnost a důvěryhodnost. Fakt, že admin Chatujme je nýmand, potvrdil nejen svojí blamáž anketou. Já zastávám názor, že weby a tedy v tomto případě chaty, by měli řídit schopní jedinci, a ne někdo, kdo založil na Chatujme několik místností, naposledy 90s a byl tak neschopný, že se o tuto místnost jako zakladatel nebyl schopný postarat a tak ji nakonec sám jako admin odstálil. Podobně je to, příroděžel, i na XChatu, a tady se dostáváme k Bogemanovi, neschopnému SS BTMR, který se stal červeným adminem.

      A-A

      Vymazat
    4. @ zwire

      A poslední věc, co se týče OpiFky. Mně jsou upravdu naprosto ukradené nějaké bulvární informace, které se ku mně holt dostávají jako vedlejší produkt. Mně jde předně o chaty, na nich jsou uživatelé, ale nikdy nezveřejňuji záležitosti kolem uživatelů jen tak, to by bylo právě plytké a bulvární, vždycky na těchto věcech na něco poukazuji, napříkalad na charakter oněch jednotlivců či na to, že tvrdí jednou to a podruhé ono atd. A tvé soukromé vzkazy, jak sis jistě všiml, jsem začernil, zveřejnil jsem jen jednu jedinou větu, abych nabídl svým čtenářům k posouzení, jestli se takto nevyjadřuje člověk, u něhož lze pozorovat jakési emočně fanatické známky chování. Ale nechávám to na posouzení čtenářů. Tvé peripetie, nenávisti či milostné zabřednutí ku OpiFce mě opravdu nikterak nezajímá.

      A-A

      Vymazat
    5. A dodám sem ještě dnešní statistiku, průběžně je tu zveřejňována.

      --- 20:30 ---

      XChat 1506 - 1074
      Libimseti 282 - 64
      Chatujme 188 - 77
      SuperPokec 19
      Chat.cz 18 /15 reg.


      --- 23:15 ---

      XChat 1734 - 1221
      Libimseti 260 - 67
      Chatujme 118 - 54
      SuperPokec 19
      Chat.cz 16 /11 reg.

      Opravdu by mě zajímalo, kde jsou ty srovnatelnosti. Pokud umí člověk číst a zná čísla, což je záležitost prvního stupně základní školy, pak je mu zřejmé, že platí to, co jsem psal. XChat, pak dlouho dlouho nic.. atd. Včetně toho, že portál Chatujme se pod kroky spolumajitele Lukáše Ryšánka zcela jasně propadá.

      A-A

      Vymazat
    6. A ještě dodám statistiku v jednu hodinu v noci..

      XChat 1048 - 636
      Libimseti 127 - 27
      Chatujme 44 - 25
      SuperPokec 4
      Chat.cz 7/5 reg.

      A opravuji údaj u SP z 23:15, kdy na tomto portálu bylo jen 9 uživatelů. Z těch všech statistických čísel si můžete udělat úsudek sami, kde to žije i v noci, a kde je to "důchodcovsky" mrtvé.

      A-A

      Vymazat
    7. A když už jsem tu zmínil Bogemana, pak jsem se dozvěděl, že moji osobu chtěl už několikráte zaBANovat na XChatu. Prý mu to vždy určitá osoba, kterou nebudu jmenovat rozmluvila. Tudíž zde vidíme, že administrátoři některých chatů jen a pouze chrání své ovečky, o kterých se nesmí mluvit a zvěstovat fakta, což odpovídá nejen pokryteckému světu, nýbrž a to hlavně, jednání adminů jako je Bogeman, ve prospěch těch svých vyvolených. Příroděžel, toto je právě cesta do pekel, kterou se chaty vydávají a na jejich úpadku, a to všech chatů, je to zřetelné. Já jsem své rady, jak by se měly chatovací portály řídit už sdělil. Zainteresovaní to však neslyší, pak se nemohou divit, že platí AzaMoudro: Kdo chce kam, pomožme mu tam.. že, ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    8. Ahoj
      K Wendulince alias PinQi ,co vím tak chat.cz je privátní server jen pro "vyvolené" a v podstatě ve virtuálním světě kde téměř nikoho neznám mi může nabulikovat kdokoliv cokoliv.To dám raději na selský rozum a zvířecí instinkty:)Ptát se někoho z admin teamu mi přijde jako chcani proti větru,když je více než pravděpodobné, že je to někdo z nich nebo jsem i zaslechl,že se na tom účtu vystřídalo více lidí z admin teamu..Jak Klenot tak Loverman mi tvrdili,že to žádná happy 613 není,i když ani jeden není pro mě důvěryhodným tak vím,že v tomto měli pravdu.Gigga se ptát nemá význam,je to její kamarád,bavili se spolu přátelsky v jedné místnosti pomalu celý den.Ano nemyslím si,že je prudicka,spíš dobrá herečka a jedna z její rolí byla i WendulinQa,což se jí fakt povedlo,dokázala zabavit celou místnost jako nikdo jiný,dokázala být vtipná,koketa profesional i zároveň mrchou..Myslím si,že to jenom hrála a WendulinQa byla její hlavní role..Do té doby než jsem skutečně zjistil kdo to je tak jsem s ní byl téměř na nože a naše hádky asi pobavily nejednoho uživatele..Když jsem zjistil,kdo se za tím nickem opravdu skrývá tak to už nešlo,prostě mi to bylo proti srsti a i jsem se dost styděl za to všechno co jsem jí napsal.Nechci říkat kdo to je ani jak jsem na to přišel to bych jí musel podělat a to NIKDY neudělám,to si raději nechám nalepku prudice,blázna, paranoika,fejka a anonyma.Není pravda že jsem nějaký zběhly na chatu,opravdu od roku 2000 do roku 2014 jsem měl na všech mých účtech načetovano asi 150hodin dohromady a poznal reálně asi 20žen,s muži jsem se nikdy v minulosti nebavil ani na skle.Změna nastala až když jsem si tam založil nick zwire a začal chodit do 30+,kde jsem se začal bavit s lidma a myslel jsem,že je tam skutečná parta lidí a jednou za rok se aspoň všichni sejdem třeba u piva,abychom se lépe poznali,bohužel to dopadlo jak dopadlo.Ale musím uznat a změnil jsem názor v tom smyslu,že dřív jsem nechápal a bral ty lidi za zoufalce když tam lezli každý den třeba 10let i delší dobu někteří..Sám jsem tam taky chodil denně a ztratil marně dva roky života a už asi vím že to není o zoufalství,ale spíš o závislosti a zvyku stejně jako pro miliony lidí FB..Na Xchatu jsem nic pozitivního nenašel,není pravda,že bych ho vyloženě nesnášel,i když jsem to v afektu určitě někde napsal,je faktb,že si nevidim moc do huby když mě něco vytočí. Spíš je to o lidech,já jen psal svůj názor založený na osobních poznatcich.Já doufal,že jsi nezaujatý člověk,proto jsem ti psal,netušil jsem,že "kopeš" za xchat,nemám ti to za zlé jen je pro mě bezvýznamné a marné to s tebou víc rozebírat.K fejkovani ses stejně nevyjádřil,k videochatu také ne,k ONDRASHKOVE cenzuře také ne.O chatech na amaterech i když to není můj šálek kávy ,ale v podstatě je to srovnatelné s většinou nejnavštěvovanější ch místností na xchatu raději nepíšeš nebo ti to spíš strach nedovolí pač tam je víc reálných lidí než na všech chatech které drbes dohromady..Nezlob se,pro mě jsi zajímavě i někdy vtipně píšící inteligentní člověk,který lobbuje za xchat,ale nikoliv nezaujatý novinář.Už psát nebudu,unavuje mě to a ani v tom nevidím nějaký význam.Ono kdyby byl na xchatu i jinde videochat tak vlastně bych nemusel nic řešit a ty neměl o čem psát:)Končím tady konečná Kačerov 4581 :))))
      PS:omlouvám se za hrubky píšu z mobilu jsem v práci a nemám čas si to po sobě přečíst.Slovo pač je myslím slovensky protože a používám ho běžně,přijde mi hezčí a znelejsi to jen na vysvětlenou kdyby měl někdo potřebu to kritizovat..

      Vymazat
    9. @ zwire

      Chat.cz je chat, na kterém franci (Pavel Francírek, jeden ze zakladatelů a tvůrců Xchatu, později vedoucí vývoje na Lidé.cz) tak dlouho experimentoval, že nakonec tento chat, u kterého se potvrdila jeho paskvilnost a neschopnost se vypořádat s určitými jevy, byl nucen uvést do stavu, kde jsou registrace na pozvánky. Pokud by to bylo na nějakém speciálně zaměřeném serveru, na nějakém odborném či hráčském apod., tak by to asi nikoho nepřekvapovalo, že ti lidé, tedy ta elita, si mezi sebe nechtějí pustit jen tak někoho. Na Chat.cz ovšem zůstal jen ten největší odpad, co se jinde nechytne a nemohl by jinde fungovat, což je právě ta hrůznost, že tam rozdávají pozvánky žumpoidi, odpadi a multinicky (už jsem informoval o tom, že si tam mnozí posílají pozvánky sami sobě, čímž tvoří ještě další multiniky).

      Ano, Loverman se na XChatu se vším, co bylo happyna kamarádil, tudíž to co ti říkal on, je irelevantní. A nick WendulinQa, u kterého si žena ještě staršího věku než jsem Já, hrála na tuším 26 letou sexy slečnu, stejně jako si pod nickem pinQi hraje na téměř totéž, stejně jako si hrála jako Stvorena_z_kouzel na prodavačku z Lidlu a stejně jako hrála jiné své odporné hry, kterými ničila nejednu místnost, tak je opravdu něčím odporným a ohavným, a už jsem psal, pro ty, kteří se s ní potkali, největší prudičkou XChatu snad všech dob. Já o tom opravdu dále odmítám diskutovat, protože nejen Já o ni vím své. A i právě Giggo, ač je to admin "na baterky" dobře věděl, že tato osoba rozbila několik místností. A Prazdroj na ni nevyhlásil HON asi taky jen tak, že.. ovšemže.

      ONDRASHEK mi přijde jako jeden z normálnějších administrátorů, který je prostě zapáleným domorodým XChaťákem. Můj kontakt ohledně nějakého nahlášení určité diskuze proběhl naprosto v pořádku, stejně jako byl v pohodě kontakt s GymJWM, se kterým jsem dělal rozhovor pro AzaNoviny. Nejen tebou je mi to vyčítáno, že by to snad mělo být nějaké PR pro XChat. Nikoliv, dělal jsem rozhovory i s Grantikem (SuperPokec) a LuRym (Chatujme). Rozhodně nelobbuji pro žádný chat, jsem naprosto nezávislý a nezávislost je pro mě opravdu velkou hodnotou. A jak sis možná všiml mého příspěvku hned nad tvým, tak jsem se dozvěděl, že mě Bogeman chtěl prý na XChatu BANovat, a to z důvodu, aby se zavděčil jedné nejmenované uživatelce. Tudíž můj lobbing ohledně XChatu je naprostá kravina.

      Amateři - Já se nemohu vyjadřovak něčemu, co neznám. Vím, že nějaký takový web existuje ale nikdy jsem na něm nepůsobil, nemám tam registraci, tudíž nemohu psát o něčem co neznám, to bych opravdu klesl do žurnalistické žumpy.

      Videochat - Já moc nerozumím k čemu by to bylo dobré, ano existuje to na Libimseti, ovšem popravdě Já bych nešel na webku prostřednictvím nějakého portálu, ač nemám problém na ni třeba na Skypu vlézt. A myslím, že ti FEJCI by na webku stejně nešli, takže nic by se tím neřešilo. To je můj pohled na věc.

      Anděl Azazel

      Vymazat
  6. Ponechám to téměř bez komentáře,každopádně já mám jasno kdo chatoval z nicku WendulinQa i PinQi co jsem mohl vidět pár screenu tak je evidentní,že je to stejná osoba.Víc to nemá význam řešit, byla by to pořád dokola stejná písnička a šťourat se v hovnech mě moc nebere..Třeba jednou sesbira odvahu a sama přizná barvu.Já jí bonzovat jak jsem psal nebudu i když si myslím ,že to tam většina lidí ví a jen zneužívají nováčkovské neznalosti.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ zwire

      Vždyť na tom panuje shoda, že tebou uváděné nicky je jedna osoba, i Já to zde píši. Patrně se rozcházíme v tom, kdo je ve skutečnosti happyna, a Já budu opravdu používat toto její původní jméno resp. přezdívku. A popravdě mne trochu jímá hrůza z toho, co jsi psal, cituji ".....mimochodem nemyslím si,že by zrovna WendulinQa byla prudicka. ..." a v následném komentáři, opět cituji "Ano nemyslím si,že je prudicka,spíš dobrá herečka a jedna z její rolí byla i WendulinQa,což se jí fakt povedlo,dokázala zabavit celou místnost jako nikdo jiný,dokázala být vtipná,koketa profesional i zároveň mrchou..." Konec citace. Takže pokud ti přijde chování této ohavné bytosti a největší prudičky XChatu snad všech dob jako zábavné, pak mi nezbývá konstatovat, že to tedy panečku mají na Chatujme posilu, protože každý relativně normální a relativně slušný uživatel z něčeho takového, jako je happyna, prostě dostává silné zažívací potíže. A před Anathemou to na Chatujme snad ani neříkej, protože on ji poznal sám velmi z blízka, takže by hrozilo, že by se po tvých slovech o tom jak je úžasně zábavná, mohl (i když stejně jako Já nikdy nezvrací) nezřízeně poblít.

      Mimochodem ukázka toho, jak se zde v jedné glose vyjadřovala ku happyně moje kolegyně a autorka několika zdejších glos Dominika: "...uživatelka, jejíž chování připomínalo křízence slečny stopující u E55 potencionální kořist, a chlapa pracujícího na stavbě nadávajíc všem okolo a přitom si myslíc , že on je úkaz boží... tou uživatelkou byla "PinQi" (jak jsem se později dozvěděla- 613happy), která tam plodila takové nesmysly, že jsem si tehdy říkala, že něco takovýho přece nemůže ani reálně chodit po povrchu zemském. ..."

      A když už jsem zmínim moji tehdejší kolegyni, která nějaký čas společně se mnou tvořila obsah těchto glos, tak proč si nepřipomenout i její článek "Pekelné zlo s názvem PinQi" z 9.5.18. Lze si ho připomenout ZDE

      A ano, raději to už definiteivně uzavřeme, protože Já se opravdu o happyně dále bavit nehodlám. Jsou věci u kterých mohou mít lidé různé názory, a pak jsou věci, jako je barva trávy, a na tu nikdo žádný názor mít nemůže, tráva je prostě zelená, je zelená, je zelená. Tečka

      Anděl Azazel

      Vymazat
    2. No ty voleeee....to se mi skutečně to s tou Happynou jen zdá....já nedokážu prostě uvěřit, že zwiře napsal o ní to, co napsal....NEVĚŘÍM, i když to vidím!!!.....To by fakt jeden blil....

      Vymazat
    3. No,to je přesně jedna z jejích "rolí" dělat ze sebe koketu,mrchu prudicku s otřesným hud. sluchem,jinak ano zábavná,vtipná a uměla najít na druhém to nejcitlivější místo a nečekaně ti to vpálit,to nedokáže každý jen určitá sorta lidí:))Moc dobře vím,že takhle by se žádná 50letá vyhasla rachejtle nebavila..Takovéhle pohádky můžeš vyprávět dospělým děckám v 16+,kde jsem tě viděl dnes dokonce dvakrát současně.Jinak jsem byl na průzkumu na chat.cz v té Francicapkažumpě nebo jak to nazývaš a rozhodně mi nepřijde ,že by tam byl jenom "odpad" jak píšeš..Jedna kočičí pamela D+(nick si už nepamatuju) a pak ještě jedna Ronja nebo tak nějak,s každou z nich se dalo bavit rozhodně víc než s armádou "pamel" na xchatu kde většina usne při vstupu u dveří,jednou za čtvrt nebo půl hodiny,se převrátí na druhý bok a pošle teda aspoň smajlik nebo holou stupidní větu na kterou nemá význam ani reagovat..Taková teda rozhodně WendulinQa nebyla, ta už pořvávala z dálky sotva vlezla do dveří,sklo během několika minut zrůžovelo a nebyla vůbec nudná na rozdíl od většiny věčně spících holek "rohypnolek":)) co jsem si všimnul třeba v místnosti Věkový rozdíl.

      Vymazat
    4. @ zwire

      Nu, tak teď jsi to vážně vylepšil. Nejen že je opravdu totálně k neuvěření co píšeš a jak smýšlíš o Happyně, jako bonus jsi přidal pozitivní náhled na franciho žumpu. Úplně pominu, že je to zaplátovaný paskvil co do systému. Tam se to fejky a multinicky jen hemží, z těch 20 "lidí" co tam zbylo (ty uvozovky jsou tu velmi důležité), tak každý tam má tak další 5 nicků, dokonce došlo, tuším ve dvou případech, i k takové šílenosti, že v místnosti měl jeden uživatel dva nicky jako SS. Ano, je to odpadiště fejků, multinicků, podvodníků, prudičů, trollů a dalšího sajrajtu. Popravdě by to tam měli oplotit, ovšem to je asi zbytečné, protože ti co tam pobývají, by se stejně nikde jinde neuplatnili a dost z nich by na jiných chatech okamžitě "eliminovali" (to je výraz z Libimseti "uživatel eliminován", který se mi velmi líbí :D).

      A čistě pro dokreslení, aby si moji čtenáři udělali úsudek sami, sem dám tvá slova, která jsi psal, ano do Vzkazu, ovšem nic soukromého a osobního tam není, tudíž cituji "... PinQi je bývalá adminka zde z X,stejně jako WendulinQa,zlatka,samara scream,mrs.fridge ,melisinda, caj.lzice,wilhelmina,confused,vim ze ty vis,soaking wet,nic_nechci,kapka rosy 12_21 a jine,je jich fakt hodně:) ..." Já opravdu myslím, že hlavně ti kdo znají XChat, tak si tento naprosto pomatený neskutečný blábol, i v souvislosti se vším ostatním, vyhodnotí jistě velmi dobře sami. A připomenu tvůj veřejný výstup na diskuzích Chatujme, kde jsi označil Klenota a Trashe za jednu osobu, to už tam jako naprostý nesmysl rozcupoval Anathema. Takže věřím v inteligenci svých čtenářů, kteří již asi v tuto chvíli mají zcela jasno.

      A-A

      Vymazat
    5. @ zwire

      Na XChatu jsem byl včera asi tak 10 minut provětrat své oba nicky, naprosto stejně jsem je provětral na SuperPokeceu a jeden nick na Libimseti (tam Xkozla nemám). Jsou prázdniny a i Xglosy, a vlastně celý X-Magazín, jsou v prázdninovém režimu, tudíž nebude vycházet tolik glos a článků, ono se také na chatech nic moc ani neděje. Takže stejně jsem letmo nakoukl na Chat.cz nebo Chatujme. Nikde vlastně nic nového, na Libimseti terorizuje diskuze "Guru Vit Kouba Bhagavan", na XChatu krom těch hravých fór a občas nějakých dalších diskuzí je též mrtvno, nu a na Chatujme už jen trollují Karl a Jupitehans a doplňuje je Madam CTRL C+V a zbloudilý misionář a kulturní referent Anathema, jako potulný osamocený music-literaturezvěst v trollišti hotentotů. Každý pěkně na své diskuzi, takže na Chatujme patrně neplatí, že diskuze jsou od slova diskutovat. Ale to vlastně neplatí vůbec nikde.

      A-A

      Vymazat
    6. A ještě jako perličku, když jsem tu citoval mojí tehdejší kolegyni Dominiku, tak jsem našel pod jednou glosou zde i komentář Anathemy ku Happyně, tak se na to při prázdninách podívejme:

      ================================================================================
      LichKingAnathema 30. dubna 2018 15:23

      Hlavně nechoďte nikdy do Lidlu pro jistotu....Stvořena z naprosto nejhorších a nepovedených diskotechno kouzel ZeblinQi na E55 již nestojí, neb jí v 50ti letech přejel bavorák její kaktusoidní svráštělé lívancové plácačky padající až pod paty a ani na hřbitově jí do rakve raději nechtějí, aby se z ní nepozvraceli červi a housenky a tak skončila na chat.cz...
      ================================================================================

      A-A

      Vymazat
    7. Pořád dokola a už naposledy:)) Ano,myslím si ,že to jsou fejci a pořád jsi mě ničím nepřesvědčil,jen argumentujes nějakými lidmi co kdo kde plácnul,až bude možnost videochatu a uvidím tyto účty na webce nebo uděláte sraz a dáš sem hromadnou fotku tak mile rád každého odprosim na kolenou za odpuštění:))Mám větší důvod si to myslet než ti věřit:)Já pro sebe důkazy v podstatě mám kdo psal z účtu wendulinQa a kdybych ti měl věřit tak bych musel lhát sám sobě a to bych pak byl opravdu blázen.Končím tuhle nesmyslnou debatu,užívej léta:)

      Vymazat
    8. @ zwire

      Myslet si samozřejmě můžeš co chceš, třeba že nejvyšší horou na této planětě je Sněžka, my ostatní víme, víme že je to Čumulangma nebo li Mount Everest. A ano, již to definitivně ukončíme, musím zcela jasně konstatovat, že pokud nejsi nějaký podivný troll, pokud myslíš věci, které jsi vyslovil nejen zde ale i na jiných místech vážně, pak bych ti doporučil návštěvu nějakého psychiatrického zařízení.

      Každopádně chci pogratulovat LuRymu, že má, už tak do svého panoptického výkvětu, takového zcela pomateného tvora, myslím že plně zapadá mezi ty Karly, Jupitehanse, Alvinky, Víťi apod. Čímž se můžeme oslím můstkem dostat k diskuzím Chatujme, kde se Alvinka alias nick-53d91bfbdb4bc zdatně rozjela, stejně zdatně ji sekunduje právě Jupitehans a Karl1 je už dlouhodobě autospamovou stálicí, stejně jako Mrs. CTRL C+V. Takže je pěkné a pozitivní, že LuRy má teď na svém portálu a diskuzích to co tam chtěl mít. Tudíž ještě jednou gratulace, velegratulace.

      A-A

      Vymazat
    9. A ještě se podívejme na včerejší statistiky všech chatů..

      --- 18:10 ---

      XChat 1331 - 875
      Libimseti 259 - 67
      Chatujme 154 - 54
      SuperPokec 21
      Chat.cz 14/8 reg.


      --- 21:00 ---

      XChat 1556 - 1102
      Libimseti 266 - 71
      Chatujme 185 - 83
      SuperPokec 20
      Chat.cz 35/27 reg.


      --- 22:20 ---

      XChat 1788 - 1217
      Libimseti 292 - 66
      Chatujme 149 - 76
      SuperPokec 13
      Chat.cz 19 /18 reg.

      Tady vlastně nic nového, je tu osamocený lídr XChat, pak dlouho dlouho nic, pak následuje tandem Libimseti a Chatujme, kde Libko Chatujme v některých časech ale i celkově dosti válcuje, podívejme se např. do času 22:20, kdy na Libimseti bylo téměř 2x více lidí na portálu než na Chatujme, což není ani tak zásluha Libka, jako spíše propad a ostuda Chatujme. Dále jsou tu další chaty v tandemu, SuperPokec a Chat.cz, které jsou v průměru tak nastejno, liší se jen dobou maximálních návštěvností, u Chat.cz je to hlavně večerní čas, kdy SuperPokec naopak klesá.

      A-A

      Vymazat
  7. A protože jsou prázdniny, tak na odlehčení si dáme AzaKvíz. Jaký jediný český chat má 2x ale v některých časech i 3-4 krát více místností než uživatelů? a) Chat duchů LuGr; b) Chatujme; c) Cenzorujme; d) KVV (Komouš Vrbčostravská Výchova); e) Domov důchodců Grant Lurium.

    Ano, všichni jste vítězové tohoto prázdninového kvizu, neboť všechny možnosti jsou správně. Tudíž to bylo opravdu lehké, takže nebude ani jeden Azišťák, o ty si zasoutěžíme třeba někdy příště.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. No se divím,že MRCHA může ještě vůbec psát,když jí tak podle tebe sehrezada zobe z ruky tak by měla mít už v dlaních díru jak do prdele nemyslis?Ano pořád si myslím,že je to všechno účelová komedie i tyto tvé glosy.Žádnou happy613 jsem na chatu nikdy nepotkal,jen WendulinQu což byl fejk jedné zbabele VIP celebrity a logicky jí všichni kryjou včetně tebe,že pane Ovšemlže:)))No tobě by cvokar asi nepomohl,dal by ti možná recept na neurol,zooloft či podobný "klepky" a odkaz na 4dohody..Pro tebe by byla lepší skupinová terapie,gambleři a patologicky lháři mají dokonce své extraskupiny sólo:))

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ zwire

      To je opravdu pořád o tom samém, o tvé neznalosti a neinformovanosti. Fakt, že ty něco nevíš, neznáš, neviděl jsi, to neznamená, že to neexistuje. Těch důkazů jsem přinesl za posledních 5 let kvantum. Byly to i výpovědi lidí, které jsem ani neznal a kteří se vyjadřovali k Happyně. Ono ten původní nick byl i k nalezení ve "Vendových hodinách (xhodiny2)", a možná měl podobu obrácenou, tedy 613happy, což není ani podstatné. Tato osoba měla milion různých nicků, poté co ji absolutně zlikvidoval Prazdroj. Důležité je, že je známa jako Happyna, a všichni kdo vědí, takto o ní hovoří a používají toto jméno. A podívej se ZDE na příspěvek admina Giggo, koho jmenoval jako recidivující prudiče, ano zmínil právě Happynu. Takže to zakončím tím, čím jsem začal, my víme, my známe, ty nevíš nic, neznáš nic, nemáš informace.

      A-A

      Vymazat
    2. @ zwire

      A to jsi nemusel mazat svůj příspěvek, od mazání jsem tu případně hlavně Já :D Tudíž Já ho zde uveřejním..

      ==============================================================================
      zwire17. července 2019 10:52

      A nevím co mě furt dpc kva drát resis a ještě cpes do nějakého stáda,na chatujme mám profil ,ale nějak mě to nebaví,prostě chaty jsou prázdné a v mé věkové kategorii s kým si budu rozumět a mít o čem bavit tam nikdo moc není a ve vší úctě ke stáří,mě prostě nebaví si psát s důchodkyní o vaření,nemocech a počasí...
      ==============================================================================

      A budu s tebou souhlasit, ano, chaty jsou prázdné, Chatujme obzvláště. A popsal jsi to sám a velmi dobře "..ve vší úctě ke stáří,mě prostě nebaví si psát s důchodkyní o vaření,nemocech a počasí...". Výstižněji to snad ani napsat nejde, nejsmutnější na Chatujme je, že krom důchodců a trollů, a pak už jen pár kamarádíčků LuRyho a Grantika, tam opravdu ale opravdu nic a nikdo není.

      A-A

      Vymazat
    3. @ zwire

      A k MRCH už myslím bylo napsáno dost, její charakterové kvality znají mnozí. Ona si například Sahrazada vyhodila z přátel jak Anthemu tak moji osobu, bylo to údajně právě kvůli MRCH. Ani jeden z nás Sahrazadě nic neudělal. A úpadek Chatujme vlastně dokládá i místnost Brno, která je v podstatě pro mnohé uživatele novější nepřístupná, když má filtr 120 hodin. Ono vůbec ty filtry na Chatujme jsou velmi špatně, protože by měly být nějak přiměřené, toto nebylo ani možné na starých Lidé.cz. Filtry jsou jinak výborná věc, ovšem mají plnit účel zabránění přístupu prudičů a narušitelů chodu místnosti, rozhodně je proti logice chatu mít v místnostěch astronomické filtry. A pokud dělá problém někdo s hodně nachatovanými hodinami, pak od toho je BlackList. Ale možná, že rady o filtru jsou od úžasných adminů Firer či hlavně asi Lava, ten opravdu o fungování chatu toho moc neví a logika též nepatří mezi jeho silné stránky. Místnosti by obecně měly být přístupné nejširším vrstvám a filtry by měly opravdu dávat smysl a ne zamezovat vstupu velké skupině uživatelů. Na uzavřené nebo polootevřené skupiny je tu Facebook, chat je opravdu o něčem jiném. Navíc, už jsem to psal, za mého správcování v místnosti Brno ani žádných filtrů nebylo třeba, každopádně zkušený a znalý SS řeší věci jinak, než astronomickými filry. Pak se nelze divit, protože to není jen o této místnosti, že na Chatujme je to opravdu jak na chatu duchů a není tam ani jedna jediná větší místnost.

      A-A

      Vymazat
    4. Až budu magorit a potřebovat cvokare tak tu budu psát,že seš pipineq Klenot:)))Jednak jsem ho tam viděl od té doby co tu komentuju minimálně pod svým nickem, jeho fejciky jako pozitivni_myslenky apod. ze kterého mi psal když jsem chodil do kvizu nepočítám.Píše dost podobně jako ty a zajímalo tě, co jsem zač?Navrhnul jsem ti osobní setkání,myslím,že tak poznas člověka lépe než jen z písmenek a taky máš v hlavě jasno,že to není fejk a nevydava se za něco nebo někoho ,kdo ve skutečnosti vůbec není...Ty tvoje drboglosy mi spíš právě připomínají klenotí databáze o kterých tak tajemně mluvil když jsme byli na výletě:))Navíc tu kydas téměř na každého hnuj,z chatujme si snad akorát vynechal pro mě velmi záhadnou ženu s nickem opiska:))Zvláštní mi přijde,že se nikdo skoro neozve a nevadí mu např. když o něm veřejně pises,že je to nymand,troll,fejk,faleš error,špína,prudic apod..To mi přijde velmi podezřelé... A už fakt konečná kačerov,kašlu na to a jedu radši někam kempit než tu řešit hovna co kdo kde někdy plácnul:))V tom opravdu smysl mého pobývání na chatech na rozdíl od tebe nevidím..Talent evidentně máš,pises zajímavě a i vtipně jen nechápu proč nepíšeš raději o ženách,myslím že taková překrásná žena jako 12_21, opifka ,H.Flower, kuzle.kuzlatko či kartonsberatelka bestie by byl jistě mnohem zajímavější materiál na report než jen snůšky drbů:)))

      Vymazat
    5. @ zwire

      Ono by u tebe v některých případech postačilo, kdybys četl co ti píšu. Například soukromě ve vzkazech jsem ti říkal jak je to s Monikou (12_21) a mnou. Takže tady bych měl i hodně materiálu, ze kterého bys nejen poznal, že to není fejk, ale z kterého by se ti prudce orosilo čelo. Ale Já samozřejmě nejsem hajzl, jsem gentleman. Ono i o Haluši by se něco málo našlo. Každopádně Já píši o chatech, ne o lidech, tedy píšu o lidech na chatech, abys rozuměl. Nejde tedy o žádný bulvár. A k předešlému, sexweb opravdu v plánu nemám.

      A co se týče nicku Opiska z Chatujme, tu ani neznám, nevím o ní nic, sedí vždy sama v místnosti Poradna. Co tam tak sama dělá a komu radí neradí netuším.

      Takže jak říkám, Já píši o chatech, tak se teď podíváme na aktuální statistiku jejich návštěvnosti..

      --- 13:30 ---

      XChat 1136 - 810
      Libimseti 187 - 44
      Chatujme 105 - 30
      SuperPokec 13
      Chat.cz 15/12 reg.


      A-A

      Vymazat
    6. Nepíšeš o lidech a bogemanovi věnuješ celou jednu glosu,ale já zapomněl on je vlastně nadčlověk,vůdce smečQy:)))Já ho taky nemusím,teda z jiných důvodů než ty:)),jinak na mě působil celkem v pohodě a některé situace se snažím pochopit ,ale i tak mi to přijde zbytečný psát o něm takové osobní věci které s administrativou moc nesouvisí..Hele je mi to jedno,jestli je 12_21 fejk či reálná,není to bezdůvodné proč si to myslím(viz. SZ),ale zas mi dobře poradila ohledně kočky s jednou věcí a nemám důvod ani zájem jí tu spinit.Ano to je rozumné,mě by stejně nahá fotka nepřesvědčila,ta se dá totiž třeba stáhnout z netu. Oroseny čelo a zástavu dechu jsem měl jenom z jedný mrchy nedávno v reálu:)))Doufám ,že si z huby tedy vlastně virtuálního pera nedalas srac a nebudeš psát ani o mně když nelezu na chat,vlastně ani už na diskuze,na x maximálně tak na fotoalba:))))Zwire uvidíš už jen na dobyvateli ,který je naštěstí mimo tvoji soutěž aspoň tedy doufám:)))Tak a předávám ti štafetu posledního slova a už fakt končím ahoj:)

      Vymazat
    7. @ zwire

      Jaká zase stažená fotka z netu? Člověče, Já jsem ti něco soukromě psal, a kdybys byl informovaný, tak jsem vlastně ani nemusel. Ano, ty opravdu nemáš žádné informace evidentně skoro o ničem. A popravdě mi občas přijdeš jako autista, který vůbec nevnímá co mu kdo říká a dál si jede to své, ponořen do svého pomateného světa. Nu, nic, půjdem ku stěžejnějším věcem, takže..

      Ne, nepíši o žádném Bogemanovi, a ani by mě to nikdy nenapadlo, ztrácet svůj čas a energii s něčím, k čemu cítím neskonalý despekt. Psal jsem o administrátorovi Bogeman, a to je opravdu velký rozdíl. Vůdce smečky? To si už ze mě děláš srandu. Bogeman by nemohl velet ani houfu cvrčků. A to je právě to, ty jsi opravdu v mnoha věcech úplně jinde. Já si netvořím autority dle nějakých funkcí, nějakých hvězdiček, Já si je tvořím dle osobností. Takže jaký nadčlověk? Bogeman je slabý kus, jediné v čem je silný, je jeho řiťolezectví, kterým byl v minulosti velmi znám, už jsem o tom psal. Přineslo mu to úspěch ale až u Gyma. Bogeman je slabý kus, který příroděžel, má nějakou červenou hvězdičku a červené tlačítko. Řekl bych, že takovým červené tlačítko vůbec nepatří do ruky. Ale to je věc Gyma, když mu ho svěřil. Já budu zastávat dále své letité postoje o tom, že řídit mají silní, zdatní a schopní. Opět příroděžel, na chatech je svět nejen v tomto pokřiven. A pak takoví jako Bogeman generují další takové podobné, jinak by nikdy nebylo možné aby se adminy stali jeho křižáčtí bratři. Team_Advisor měl alespoň úroveň, Hatikva, už jsem to tu též psal, pro toho bylo vymyšleno rčení "Hatikva blbej jak tykva". A právě tito dva administrátoři (zdůrazňuji pro Zwiře, že píši o adminech) Bogeman a Hatikva řádí jako křesťanstí invizitoři na Xchatu, je to asi patrné z toho, že při mých občasných návštěvách jsem ani nikoho jiného neviděl killovat, jak tyto dva a to velmi zdatně. Takže abych to uzavřel, povím opět to, co říkám stále, Gym může nasadit nový vzhled a nové funkce, pokud se neodehrají zásadní organizační změny nejen v Admin Týmu, pak to bude mít významu jen kosmetického. Systém a i vzhled jsou důležité, to ano, ale druhou důležitou součástí jsou lidé. Ano, chat je o lidech. A pod kuratelou Bogemana a jeho katolické klaky se holt jakákoliv systémová a designová vylepšení nesetkají s takovým úspěchem, jako za jiné organizační situace.

      Nu, milý Zwíře, doufám, že i nadále, ač už se nezúčastníš debat zde, zůstaneš věrným čtenářem Xglos :)

      A-A

      Vymazat
    8. To víš že že jó a ještě jsem zoofil pač mám pocit,že mě přitahují jen samé falešné buuu..Neboj,budu ti držet fleka mezi ploty:)))

      Vymazat
  10. Nu, a podívejme se ještě na statistiky..

    =Středa 17. července=
    --- 21:00 ---

    XChat 1475 - 969
    Libimseti 266 - 67
    Chatujme 166 - 66
    SuperPokec 19
    Chat.cz 25/21 reg.


    --- 22:00 ---

    XChat 1626 - 1110
    Libimseti 289 - 71
    Chatujme 158 - 58
    SuperPokec 13
    Chat.cz 19/14 reg.


    =Čtvrtek 18. července=
    --- 12:00 ---

    XChat 1159 - ‭813‬
    Libimseti 170 - ‭47‬
    Chatujme 124 - 43
    SuperPokec 19
    Chat.cz 12/9 reg.


    Mimochodem, včera večer byli na Chatujme v místnosti ANP k vidění LuRy a Firer, asi nějaká válečná porada. Co řešili, to není známo, že by údiv nad propadem Chatujme? Kdo ví. Každopádně Chatujme je v těžké krizi, po již soustavných a dlouhodobých krocích LuRyho. Ten, poté co jsem tu zveřejnil fakt, že se Alvinka "rozjela" na diskuzích, tak jednu její diskuzi uzamknul. Alvinka se posléze tedy objevila v diskuzi Kameňáky, tam je opravdu sestava, Karl, JupiteHans, právě Alvinka a pak známá holanďanka z minulosti marcela-b61, a do toho admin Lava. Nu, tak hlavně že se všichni našli, vrána k vráně, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A když už jsem v těch statistikách, tak jsem nahlédl do administrace, a tato glosa se dostala na 2. místo v celkovém TOPu, a to za pravděpodobně již nikdy nepřekonatelnou glosu "Silné administrátorské rozhodnutí" z 16.11.17, kde v komentářích tehdy šílel administrátor Chat.cz JiH, ale například tam diskutoval i Firer (tehdy ovšem jako anonym, i když jsme ho samozřejmě všichni poznali).

      Nu, a jestli čekáte na nějakou další glosu, nyní o prázdninách, tak možná bude obrázková. Právě, že jsou ty prázdniny, tak možná vyberu pár zajímavých obrázků z minulosti na odlehčenou. Uvidíme.

      Anděl Azazel

      Vymazat
  11. Jsi ubohá nula a totální trapák :-)

    OdpovědětVymazat
  12. Nu, takže nová prázdninová glosa se v dohledné době zjeví, bude se jmenovat nejspíše "Prázdninová neglosa - Obrázkové perličky". Jak již jsem avizoval dříve, a též jak napovídá název, půjde o obrázky z nostalgické minulosti, zatím je učiněn takový předvýběr, ale i tak je toho moc, tudíž budu muset ještě značně redukovat. Věřím, že jako prázdninové odlehčení, glosa neglosa potěší nejen čtenáře z legendárního chatu.


    Nu a pojďme do současnosti, krapet statistik..

    =Čtvrtek 18. července=
    --- 14:00 ---

    XChat 1226 - ‭859‬
    Libimseti 184 - ‭50‬
    Chatujme 98 - 37
    SuperPokec 13
    Chat.cz 12/8 reg.


    =Pátek 19. července=
    --- 12:00 ---

    XChat 1182 - ‭759‬
    Libimseti ‭187‬ - ‭30‬
    Chatujme 128 - 38
    SuperPokec 14
    Chat.cz 7/6 reg.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. !!! Pozor, pravděpodobně změna !!!

      Milí čtenáři, sice jsem tu ohlašoval odlehčenou prázdninovou glosu, ovšem zřejmě bude vše jinak, a tento počin možná zařadím jako přílohu pod vážnou glosu a další SKANDÁL z Chatujme. Uvidíme, jak nakonec vše pojmu, každopádně buďte v očekávání.

      Anděl Azazel

      Vymazat
  13. Ooooooo bude skandal no to jsme vsichni zvědavý co teprve zmíníš za lži protože oficiálně tam nemáš co dělat vzhledem k banu .... že ovšemže :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svobodný tisk nelze umlčet, je to "hlídací pes demokracie", o to se snaží jen totalitní zřízení všeho druhu. Xglosy jsou takové "rádio Svobodná Evropa" a přinášejí lidem PRAVDY, které se z oficiální propagandy nedozví. Lidé jsou v základu svobodní a touží po svobodě, proto sem chodí číst svobodné a pravdivé informace jako závan svobody, kterou třeba na místě, na kterém pobývají, nemají. Mimochodem u totalit dochází často k tzv. "odlivu mozků", a můžeme to vidět nejen na Chatujme, asi proto tam už zůstávají jen Jupitehansové, Karlové, Alvinky, Mrchy...... a Lava.

      Nu, každopádně ještě změna, vzniknou glosy dvě. Protože tu vážnou glosu bude třeba propracovat a dát do souvislostí, to jednak, druhak by to bylo na jednu glosu moc dlouhé, a též by obsahovala dvě zcela nesouvisející a nesourodé věci. Takže postupně tedy budou glosy dvě.

      Anděl Azazel

      Vymazat
    2. A ještě si dáme statistiky..

      =Pátek 19. července=
      --- 20:00 ---

      XChat 1234 - 814
      Libimseti 226 - 53
      Chatujme 162 - 54
      SuperPokec 23
      Chat.cz 18/16 reg.


      =Sobota 20. července=
      --- 09:40 ---

      XChat 1088 - 776
      Libimseti 161 - 36
      Chatujme 122 - 31
      SuperPokec 15
      Chat.cz 6/5 reg.


      A když už jsme u těch statistik, tak pro Toho známého neznámého, proč si na Chatujme nekladete otázky typu Kde je těch, ještě před pár měsíci 250 uživatelů přihlášených na portál? Kde je těch i 110 lidí přímo v místnostech na chatu? Bavíme se o večerních hodinách. Ta současná čísla v tomto čase jsou někde úplně jinde. Proč tomu tak je, proč Chatujme zažívá hluboký pokles a úpadek? Proč s tím něco neděláte? Neboť kroky LuRyho evidentně zapříčinily tento stav. Dutch už se na to nemohl ani dívat, kam zavlekl LuRy jeho portál, a tak už se přes čtvrt roku na Chatujme ani neobjevil. Nu..

      A-A

      Vymazat
    3. A podívejme se na další aktuální statistiku a všimněte si, že na Chatujme je 27 lidí na chatu, z toho bylo 8 v sexu, tudíž v pokecových místnostech jich bylo 19, tedy o jeden méně než na SuperPokecu. Nu, je vidět, že se bratrské chaty k sobě přibližují, tedy Chatujme padá k SP. To už je opravdu děsivé, nejen tato čísla ale hlavně dlouhodobě, kam až po krocích LuRyho Chatujme padá!

      =Sobota 20. července=
      --- 11:30 ---

      XChat 1163 - 816
      Libimseti 217 - 49
      Chatujme 101 - 27
      SuperPokec 20
      Chat.cz 7/5 reg.

      A-A

      Vymazat
    4. A další rychlá statistika a už neuvěřitelný pád Chatujme, na chatu je pouhých 22 lidí celkově, tudíž to už je opravdu jak SuperPokec. Ostuda a pád Chatujme trvá a zřejmě se ještě nezastaví. Nyní už je zcela evidentní, že příčinou jsou kroky a politika LuRyho. Nu..

      =Sobota 20. července=
      --- 13:40 ---

      XChat 1130 - 794
      Libimseti 175 - 50
      Chatujme 94 - 22
      SuperPokec 20
      Chat.cz 12/11 reg.

      A-A

      Vymazat
    5. A než jsem dopsal komentář, tak v tuto chvíli je na Chatujme už jen pouhých 18 uživatelů na celém chatu, ano 18 (slovy osmnáct)!

      A-A

      Vymazat
    6. A teď už dokonce jen 15!!! Nu, kam se nám to Chatujme řítí, to je nasnadě, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    7. Neuvěřitelné: Momentálně přihlášených: 84 | Celkem chatuje uživatelů: 8

      8 lidí na chatu Chatujme!!!

      A-A

      Vymazat
    8. Nu, a ještě jedna odpolední statistika. Ona je sobota, jsou prázdniny a dovolené, ovšem ty údaje u Chatujme jsou poměrně děsivé, že.. ovšemže

      =Sobota 20. července=
      --- 16:30 ---

      XChat 1148 - 732
      Libimseti 190 - ‭36‬
      Chatujme 97 - 17
      SuperPokec 14
      Chat.cz 6/5 reg.

      A-A

      Vymazat
    9. A poslední dnešní statiskiky. Řekneme si k nim něco..

      =Sobota 20. července=
      --- 21:10 ---

      XChat 1195 - 805
      Libimseti 243 - 79
      Chatujme 138 - 55
      SuperPokec 15
      Chat.cz 16/15 reg.


      --- 22:50 ---

      XChat 1519 - 1 081
      Libimseti 285 - 90
      Chatujme 105 - 44
      SuperPokec 9
      Chat.cz 12/10 reg.

      Katastrofa Chatujme trvá, ta čísla jsou již opravdu veletragická. A navíc vše je podpořeno trapnou ostudou společného rádia s názvem Chat Radio. V čase první statistiky, tedy 21:10, což je poslední třetí hodina Písniček na přání, tak bylo k vidění toto: Nyní poslouchá: 10 posluchačů Právě hraje: W.A.S.P. - I Wanna Be Somebody. Ano, dámy a pánové, čtete dobře, 10 (slovy deset) posluchačů pořadu Písničky na přání Chat Radia. K tomu se přidává fakt, že poslední dva týdny si píší o písničky už téměř jen ženy a spoustu postů má Lovely-dream, která písničky zachraňuje (kamarádka Grantika a Agaty, kteří u ni byli svého času na návštěvě), stačí se podívat na Vzkazník rádia. Musel vypomoci i LuRyGrantikova podržtažka admin Lava, který společně s Grantikem a Lovely tvořil osazenstvo místnosti Chat Rádio. Tedy shrnuto podtrženo, krutý úpadek Chatujme a skomírající společné rádio dvou chatů SuperPokecu a Chatujme Chat Rádio.

      A-A

      Vymazat
    10. A ještě k avizovaným glosám, sice jsem měl v plánu, že odlehčená glosa bude publikována ještě dnes a ta vážná zítra, ovšem je tu tedy malá prodleva, tudíž pravděpodobně obě glosy budou publikovány zítra.

      Anděl Azazel
      Xglosy

      Vymazat
    11. Tak přeci jen si dáme ještě půlnoční statistiku, která dokumentuje ten marasmus na Chatujme. Zatím co na Libimseti je téměř 250 lidí na portálu, na XChatu 1564, tak na Chatujme.. nu podívejte se na to sami..

      --- 00:00 ---

      XChat 1564 - 1 042
      Libimseti 245 - 66
      Chatujme 91 - 36
      SuperPokec 9
      Chat.cz 6/5 reg.

      A-A

      Vymazat
  14. A jedna aktuální věc z XChatu, která se odehrála v noci "23:52:34 System: Po krátké přestávce a psychickém zrelaxování je zpět admin Opifka rovnou v žluté síle". OpiFka je tedy, letmo teď jen tuším, po třetí žlutou administrátorkou. Organizační stránka XChatu je opravdu jeho velmi slabé místo, řekl bych až achillova pata. Píši o tom dlouhodobě, nu ale komu není rady.. znáte to.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě informace z Chat.cz. V místnosti Fajn pokec, bylo odstraněno několik SS včetně její zakladatelky Upirky Kate13. Vedle Freyi zůstal SS jen uživatel Vašek a nově byla dosazena jako SS dřívější Stálá správkyně Hraběte X, která si po mnoha změnách nicků nyní říká Sylviane Taylar (jde o známou uživatelku z XChatu, kde má nick 12_21.)

      A-A

      Vymazat
    2. Info z XChatu - Pravděpodobně se rodí infobot s názvem "ViP.bot" a dle všeho bude jeho provozovatelem administrátor Ondrashek, i když není vyloučeno, že by to mohla být uživatelka Mish.ka, s kterou byl admin Ondrashek v nestálé místnosti, asi na testování. Nyní se opět jako včera objevuje bot v místnosti VIP. Doufejme, že brzy bude zapsán na příslušném místě, bude jeho profil opatřen oficialitami dle pravidel atd. Například by měl mít vypnuté počítadlo hodin, což nevypadá. Můžeme se na to podívat ZDE

      A-A

      Vymazat
  15. Je těžký psát o organizační stránce Xchatu v momentě, kdy vlastně k tomu žádné podklady nemáš. Ale všímám si tu víc vycucanců z prstu, což ti ani nezazlívám, protože zkrátka některý věci zůstávají utajené mezi zlými adminy. Aspoň vím, kdo je ten ctitel, jak jsi mi psal včera. I když mi to z toho, co psal, ani nepřijde, že by mě miloval či nenáviděl. No a na závěr...novináři chodí pro informace ke zdroji, krysy si domýšlí příběhy, aby vyvolaly vášeň a povyk :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže nejdříve pro své čtenáře objasním komu odpovídám, neb se slečna adminka zapomněla podepsat, tudíž jde o staronovou administrátorku Opifka. Nu, a můžu přejít k odpovědi samotné..

      @ opiFka

      Začnu od konce, kdybych chtěl vyvolávat vášně a povyk, pak bych to udělal, protože disponuji informací ohledně vašeho majitele, která by díky mému břitkému peru nadělala hodně ale opravdu hodně povyku. Nebudu ani naznačovat o co jde. Takže naopak, Já jsem na Gyma a XChat až moc hodný.

      Ty holt neznáš většinu mých výstupů, tudíž ti stručně sdělím, že u organizační stránky XChatu mám většinou na mysli hlavně její personální složení a nejrůznější vazby na další lidi. To je ten zásadní problém, ta 20 let zatuchlá a stále stejná parta kamarádíčků. Já ti něco povím, ještě v dobách, kdy vůbec nikdo netušil, jaký bude osud XChatu, jsme rozmlouvali často o tom s Ebískem (ještě v době, kdy jsme se přátelili), uvažovali jsme o tom, jak by to mohlo vypadat, kdyby XChat někdo koupil. Hovořili jsme o tom, že je to na XChatu zatuchlé, že se tam všechno jen tak pytlíkuje a Ebisek vyslovil jednu věc, s kterou jsem souhlasil, že aby se na XChatu něco pohlo, pak by museli "vysmahnout" (používám původní výraz Ebiska) Prazdroj s Angel. Ono se to dá řící i v obecném smyslu, než takhle konrétně, ono lidé očekávali nějaké změny, a ono se v té organizační stránce právě vůbec nic nezměnilo. Mysleli jsme, že nový majitel vyhází většinu Továrny a začně dělat věci po svém. To jsme ještě netušili, že XChat koupí vlastně první červený admin na XChatu a posléze taková spojka mezi XChatem a ještě Centrumem Honza Zálešák. A místno změn si naopak opětovně přitáhl Gigga. Takže místo nového svěžího větru jen pokračuje zatuchlost. Bylo by zajímavé, a Já o tom jednou napíšu článek, pokud by XChat koupil někdo jiný, a dle slov Gyma v rozhovoru pro AzaNoviny byli ještě dva další zájemci. Jak by to s XChatem dopadlo pod jiným majitelem, to samozřejmě čert ví, mohlo by to být ještě horší ale taky třeba mnohem lepší, to nikdo nemůže vědět.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024