Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

3x a DOST! Oznámení provozovatelům Chatujme ohledně uživatele Vita1971.

        AKTUALIZACE 25.10.


Usoudil jsem, že je ten správný čas ohradit se vůči chování uživatele Vita1971, a to nejen směrem k mojí osobě ale i mnohým dalším lidem. Šílenosti, leckdy za hrnou zákona, které předvádí tento uživatel, a to opakovaně, nepatří do slušné společnosti a je třeba říci DOST! Budu pevně věřit, že takto si to vyhodnotí i provozovatelé chatovacího portálu Chatujme.cz a přijmou rázná opatření. Zaslal jsem proto Provozovatelům rozhořčený email, kde je ku zmiňovaným rázným opatřením vyzývám.

Email adresovaný provozovatelům Chatujme.cz



Důkazní materiál zaslaný v emailu ZDE

A jaký bude závěr dnešní glosy? Jsou věci, které prostě do slušné společnosti nepatří. Projevy uživatele Vita1971 jsou přesně takovými věcmi. A uvidíme všichni, jakým způsobem se k tomuto postaví provozovatelé portálu Chatujme.cz. Zda li dál budou dávat prostor recidivujícímu uživateli, který svým chováním v některých případech překračuje právní rámec ČR, či takovému chování sami řeknou DOST!

Anděl Azazel

=======================================================================

AKTUALIZACE 25. října

Na zde uváděné "Oznámení a ohrazení se proti nepřístojnostem (možná za hranou zákona) Vašeho uživatele Vita1971" a adresované Provozovatelům portálu Chatujme jsem obdržel odpověď a určitá sdělení.

K jeho obsahu se nebudu nijak blíže vyjadřovat, neb bylo zdůrazněno jedním z Provozovatelů, a to LuRym, že toto sdělení je důvěrné povahy, což samozřejmě respektuji.

A jaký bude závěr této aktualizace? Na Zlo je správné ukazovat prstem a proti nepravostem se bránit. Platí, kde není žalobce, není soudce. Proto žalujte, jinak se spravedlnosti a Dobra nedoberete. A jak je to s uživatelem Víťa, to koneckonců můžete pozorovat na vlastní oči sami. Nebo z mých, zde uváděných postřehů, abych vám ušetřil práci.


Anděl Azazel






  AZANOVINY - Nejnovější články 





http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/v-siti-stanou-se-z-lovcu-loveni/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/facebook-vymazal-desitky-uctu-udajne-nekale-ovlivnujicich-kampan-v-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/sef-xiaomi-pristi-rok-vice-nez-10-5g-smartphonu/




http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/surface-duo-skladaci-mobil-od-microsoftu/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/18/matebooky-s-linuxem/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/25/nejoblibenejsi-socialni-site-2019/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/




http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/tretina-xchatu-v-zastave-financniho-uradu/



http://azanoviny.wz.cz/2019/09/10/hiwe-predstav-si-chat-z-90-let-v-tvem-mobilu/



http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/huawei-p30-s-androidem-10-a-ve-dvou-novych-odstinech/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/07/avast-nedoporucuje-pouzivat-gps-lokator-pro-deti-pro-jeho-zranitelnost/




http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/na-facebooku-budete-moci-zakazat-sber-sdilenych-dat-tretich-stran/






http://azanoviny.wz.cz/2019/08/24/google-rusi-dalsi-funkci-youtube-zpravy-konci/

http://azanoviny.wz.cz/2019/08/18/stale-castejsi-vypadky-facebooku-a-instagramu/








Komentáře

  1. Na diskuzi Mezilidské vztahy na Chatujme se ještě vyjadřují někteří uživatelé k ukončení činnosti zakladatelky MRCH.

    Tak například uživatelka Sally_andelska_bestie napsala toto: "Odcházela tato dámo i minulý rok před Vánocemi a pak se zase vrátila.Mě přístup na tuto diskuzi zatrhla.Ostatně info a kopírování mě nebere.Umím číst a informace si taky umím vyhledat. Takže smysl této diskuze jsem neviděla a to platí i pro většiny jiných.:-))))" Nu, něco na tom bude, uvidíme, jestli se zase MRCH vrátí, dle mě by to byl vážně už jen trapas. A smysl diskuzí na Chatujme asi také bude takový, jak psala uživatelka, hlavně se na diskuzích, překvapivě, nediskutuje.

    a pro vyváženost ještě jiný názor, a to uživatelky Ankch: "nj jediná trochu smysluplná diskuze, jen magoři zůstávají" S těmi magory se dá vcelku velmi souhlasit, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::::::::: Diskuze jinde :::::::::::::

      Ještě k Chatujme, tak tam se zasekla už i ta hravá diskuze "Slovní kopaná" (poslední příspěvek před 9 dny). Jinak tam jsou tak nějaké seznamovací inzeráty.

      XChat - Tam také nějaké seznamovací inzeráty, pak pár hravých fór a uživatel ARAVER se na dvou diskuzích "Historie XChatu" a "Diskuze a názory" pochlubil tím, že má nick na XChatu 20 let.

      SuperPokec a Chat.cz - Tak tam je diskuzně mrtvo.

      Libimseti - Na tomto serveru, po odchodu Kouby, se začalo i jaxi taxi diskutovat, žádné zázraky ale cosi jako diskuze tam běží Diskuze Libimseti

      A-A

      Vymazat
  2. ===== AzaŽurnál - Statistika podzim 2019 =====

    Podzimní statistické šetření AzaŽurnálu ohledně návštěvnosti chatovacích portálů je v plném proudu. Toto šetření se již nezabývá chatem KecejChat, kde bylo oznámeno listopadové ukončení provozu. Máme posbíráno cca. třetinu dat a s výsledky vás seznámíme počátkem listopadu. Prozatím to vypadá, z těch průběžných čísel, že propad se ne a ne zastavit, tudíž očekáváme další propad. Ale počkejme si na konečná čísla.

    AzaŽurnál
    II. kanál X-Magazínu A-A

    OdpovědětVymazat
  3. Jinak ještě přímo ke glose a k těm plkům Víťi. Nějak jsem nepochopil, jak je vidět na "důkazních skrýnech" proč se ohání Denisou. My jsme si s Prdloňkou párkrát napsali ve vzkazech na Libimseti a žádnou vzájemnou nevraživost jsem z toho necítil. Ono celé to jeho "vystoupení" mi přijde jako velkohubé, kdy se zaštiťuje dalšími lidmi, hovoří v množném čísle, ovšem jsou to jen jeho zběsilosti a nepřístojnosti, ve kterých je pouze sám, sám za sebe jediný.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. Jen tak mimochodem, když jsem objevil jednu nepřikrášlenou stať o znamení Kozoroh, a když už jsem ji dal i na naprosto nespravované a anarchistické diskuze serveru Libimseti, tak ji přihodím i sem. Takhle to totiž je, až na to "zlí", což si nemyslím, že jsme v jádru a prvotně zlí. To bychom si museli definovat dobro a zlo, a popravdě nějakou křižáckou definici naprosto totálně a absolutně odmítám.

    Takže tady to je:

    Nejneúnavněji ambiciózní a prospěchářský ze všech znamení zvěrokruhu. Kozorozi mají psychickou sílu i touhu po úspěchu dost silnou, aby ostatní zadupali do země, pokud je to dostane na vyšší příčku. Zlí, nekompromisní, vážní, nudní. Nepřátelé tak nebezpeční, že by na sobě měli nosit varovnou nálepku, protože nikdy nezapomenou žádnou křivdu a nikdy neopomenou vrátit či oplatit urážku.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::::::::: Vývoj situace kolem mého oznámení provozovatelům Chatujme :::::::::::::

    Zatím průběžně sem do komentářů, později si vše shrneme v pokračování glosy. Na můj e-mail zaslaný na podporu Chatujme k rukám provozovatelů zatím nikdo nereagoval, tedy co se týče nějaké mailové odpovědi. Jestli na Chatujme přijmuli nějaká opatření či nikoliv, to v tuto chvíli tedy neumím říci. Vím jen toliko, že ve všech Víťových místnostech, tedy Modrá planeta, Chat-Club a Rádio dnes bylo nachatováno 0 (slovy nula) hodin, což samozřejmě nemusí nic znamenat, uvidíme jak to bude dále. Budu vás při nějakých nových zprávách informovat a jak jsem říkal, později si vše shrneme přímo v glose.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dalším multiroomovým expertem je samozřejmě, a již z minulosti, Karl1, všichni si pamatujeme Psojedy (nebo Kočkojedy bo jaké jedy :D) atd., též nějakých až snad 8 nestálých místností, to jsem tu také ukazoval. V současnosti má dočasné místnosti 4, v kategorii Města je to Kozomín, v kategorii Ostatní jsou to místnosti Ztratila jsem dva klíčky, Ztratila se mi tchýně a Jak vi k mi tak mi k vi. 3 ze 4 těchto nestálých místností jsou pod zámkem, a jak si můžete sami všímat, tak mnohdy v nich je Karl pouze sám. Jaký to má smysl tvořit 4 místnosti, kde si člověk sám visí zamčený, to ví asi jen Karl. Ale aspoň vidíte, jací zvláštní lidé se na Chatujme drží.

      A-A

      Vymazat
    2. Ve Víťových místnostech Modrá planeta, Chat-Club a Rádio bylo za posledních 4, 3 a 2 dny nachatováno 0 hodin. To už je docela zvláštní, hlavně v místnosti Chat-Club, kde se takové prodlevy v předchozím období na grafu nezobrazují. Uvidíme co to znamená.

      Z dalších chatů:

      Libimseti: Tam se aktivně objevil JupiteHans v diskuzích. Též to vypadá, že situace na diskuzích ohledně trollprudičů je taková, že možná nakonec opravdu budu psát Stížnost a vše bude součástí nové glosy výhradně o tomto portálu.

      XChat, SP a Chat.cz: Nic extra, co by stálo za zaznamenání jsem nepozoroval.

      A-A

      Vymazat
    3. I k dnešnímu poledni ve Víťových 3 místnostech pusto a prázdno, a po několik dní již a stále nachatovaná nula.

      A-A

      Vymazat
  6. ::::::::::::: Co se chystá (neoficiálně) :::::::::::::

    Ano, nechci to zatím dávat oficiálně na stránku v menu "Co se chystá" neb jsou to jen letmé nápady a úvahy, a též netuším, jak se v těch záležitostech vyvine situace. Každopádně se s vámi, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, o ně podělím. Je možné, že v brzku by mohla vzniknout glosa k serveru Libimseti, což by byla první glosa, která by se věnovala celá výhradně tomuto kdysi oblíbenému portálu, i když se již objevoval mnohokráte v glosách, tak vždy částečně, tudíž by to mohla být taková premiera. Pojal bych to dosti informativně, aby se čtenářové o tomto serveru dozvěděli možná informace, které neznají. Nu, a možná se dočkáme i nějaké stížnosti a věcí kolem diskuzí, to ukáže čas a další vývoj.

    Vzhledem k tomu, že jsem dlouho odkládal zhodnocení působení nového vlastníka XChatu 42ideas, čekal jsem na nějaké avizované změny vzhledu a další věci, a protože se jak vidno asi nic nechystá ani v náznaku, tak do konce roku bych takové hodnocení napsal. Pokud bude patrné, že XChat v těchto ohledech upadl do zimního a čert ví jak dlouhého spánku.

    A-A
    Váš glosátor s faktorem X

    OdpovědětVymazat
  7. ::::::::::::: JupiteHans na SP o MRCH :::::::::::::

    Podívejte se, co psal před 2 roky JupiteHans na diskuzích SuperPokecu. Hovořil o Simi (MRCH měla dříve nick Mlynářka Simi), uváděl i LuRyho atd.

    Skrýn ZDE
    (zdroj: Diskuze SuperPokec.cz)

    O čem to svědčí a co nám to říká? Na SuperPokecu se řešilo Chatujme. A je vidět, že palcováním, tedy hlavně antipalcováním někteří doslova žili (proto nemám palcování rád a považuji ho za zbytečné a doslova zhoubné). Vzpomínáte si, jak se MRCH (Simi) rozhořčovala na diskuzi Mezilidské vztahy, že ji někdo palcuje? To je panečku pokrytectví, což. Sama MRCH se mi svého času přiznala, že by si BAN na Chatujme ke konci minulého roku zasloužila, protože například dosti prudila s nějakým svým parťákem po místnostech. A pravděpodobně MRCH bývala i multinick, na což jsem měl podezření již dříve. Smutné je, že naivní Sahrazada takovéto osobě skočila na lep a nechala se jí zmanipulovat.

    A už jsem tu nedávno kladl otázku, zda li se jak MRCH tak JupiteHans opět vrátí na Chatujme v nějaké budoucnosti? A dostane Jupite od LuRyho opět několik diskuzí? Dámy a pánové, nezbývá mi než říci: Vítejte na Chatujme!

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nick JupiteHans na SuperPokecu již neexistuje, zvláštní je, že JupiteHans posílal písničku na přání na Chat Rádiu holkám do místnosti Andílci. To je místnost na SuperPokecu v kategorii Pokec a zábava, kde sídlí (hlavně Anathemovi známé :D) dvě tamní žluté administrátorky. Je tedy teď JupiteHans, co si smazal nick na Chatujme, a na SuperPokecu v minulosti, přítomen na SP v nějaké podobě? Toť otázka. Vítejte na Chatujme a SP!

      A-A

      Vymazat
  8. ::::::::::::: Postřehy z chatů (21.října) :::::::::::::

    Chatujme - Ve 3 místnostech Víti stále a pořád 0 (nula)! A Karl1 si asi přečetl zde na Xglosách, že se zastavila hravá diskuze "Slovní kopaná" a tak se jí jal rozhýbat, také asi aby byl zase nějak vidět, v blízké minulosti na tu diskuzi nijak zvlášť nepsal. A je to opět jediná diskuze, co na Chatujme jede.

    Libimseti - Tak admini zde přeci jen nějak fungují. Hlavně tedy co se týče např. schvalování fotek. Nu a jak jsem zjistil, tak dvě nové stálé místnosti ustaloval admin Pip. Na diskuzích musel udělat trochu pořádek Azazel, a páč tam nejsou žádné nástroje, neexistují ani pravidla, vůbec nikdo to tam nekoriguje atd., tak musel použít jiných "donucovacích" prostředků :D

    XChat - Na diskuzi Bezva klábosení totální reklama, nu a Deleatur ten si už leta letoucí něco klábosí ve svém osobním fóru Deleatur.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :::::::::: Postřehy z chatů :::::::::::::

      XChat - Na diskuzích opět nějaká reklama, tentokráte jde o kosmetiku. Ženský nick BylaByla co se podepsal jako Beata, mail je ale na jmeno standapodmola. :D

      Chatujme - S nachatovaným časem, tedy nulou ve 3 Víťových místnostech, se nic nezměnilo.

      Chat.cz - Tady si dáme obrázek, vlastně taková klasika žumpy. Skrýn ZDE

      A-A

      Vymazat
  9. Jak už jsem říkal, statistiky se zde nyní neobjevují, protože probíhá sběr dat do oficiálního průzkumu návštěvnosti AzaŽurnálu. V současné době je posbírána asi tak 3/4 dat a nevypadá to vůbec dobře, páč v tom zbytku už se toho může jen těžko moc změnit, tudíž se připravme na pád asi všech chatů oproti jarnímu průzkumu. Nu, a ten pád dlouhodobý, protože toto už bude 9. šetření v řadě, a ve srovnání s čísly z jara 2014, tedy po konci starého Lidé.cz, tak je ten pád opravdu už strašidelný. Nejhorší a nejstrašidelnější na tom je, že ty chaty proti tomu nic nedělají, ale vůbec nic. Naopak tím jak jsou provozovány, tak svůj vlastní pad podporují. Příroděžel. Holt, komu není rady, no znáte to.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  10. ::::::::::::: Další přírůstek do rodinky Alzazeli na XChatu:::::::::::::

    Po kratší pauze tu máme opět další a další a další nick z rodinky Alzazeli, nejnovějším přírůstkem je nezavisly_Alzazeli. Podívejte se na SKRÝN ZDE


    V jaké místnosti se nachází, to jste jistě uhádli již před shlédnutím obrázku. Nu, zatímco GymChatu návštěvnost, hlavně v pokecových místnostech, padá, tak co stoupá je podíl "SEXu vůči pokecu" a počet mulťáků rodinky Alzazeli.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  11. ::::::::::::: Ve Víťových místnostech stále NULA :::::::::::::

    Ve 3 místnostech Víti na Chatujme se stále nic neděje, tedy už několik dní je v místnostech Modrá Planeta, Chat-Club a Rádio prochatováno NULA hodin. Podívejte se na grafy SKRÝN ZDE
    (zdroj: Info o místnostech na Chatujme.cz)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ani k dnešnímu polednímu času se na Chatujme ve třech Víťových místnostech neodehrál žádný život a nachatovaný čas místností v posledních dnech vykazuje stále NULU. Že by byl Víťa tedy nakonec opravdu zaBANován i se svými multinicky? Je to možné, ovšem bez záruky.

      A-A

      Vymazat
    2. A ještě upřesnění k dočasným místnostem uživatele Karl1. K již zde uváděným roomkám, tedy v kategorii Města Kozomín, v kategorii Ostatní Ztratila jsem dva klíčky, Ztratila se mi tchýně, Jak vi k mi tak mi k vi je další Karlovou místností Brutus v kategorii Hudba. Všechny tyto místnosti jsou zamčené a jak se můžete podívat na obrázku, tak je v nich Karl sám, čímž tak nějak uměle i navyšuje návštěvnost chatu, tedy jediný uživatel ale do počtu přítomných je započítáno 5. Kdyby to takhle udělalo 10 lidí, tak by byla jen u nich návštěvnost 50 ale ta reálná by byla jen a právě deset. Takže tady vidíme, jak i při tak klesající a nízké návštěvnosti na Chatujme, je ta skutečná návštěvnost ještě o něco nižší, čímž je patrné, že chat duchů je reálně ještě prázdnější a ještě duchovatější.

      Obrázek 5 Karlových místností ZDE
      (zdroj: Kategorie místností chatu na Chatujme.cz)

      A-A

      Vymazat
    3. I dnešního rána stálle trvá situace, že ve Víťových 3 místnostech je stále už mnoho dní nachatována NULA. Přitom je přítomen na portálu, tedy přihlašuje se, ovšem je pouze uveden na Hlavní stránce, či stejně jako jeho multinicky Iveta, Radio, Chat-Club na Profily, kam má i zaBANovaný uživatel přístup, tedy na hlavní stránku a na svůj profil, případně do vzkazníku (jen pro čtení). Tudíž to již opravdu vypadá, že je Víťa perzekuován na Chatujme. To to ale trvalo! Uvidíme, jak to bude trvat dlouho.

      A-A

      Vymazat
  12. ::::::::::::: 90 000 zobrazení Xglos :::::::::::::

    Ano, dnešního večera překonal počet zobrazení samotných XGLOS 90 tisíc. Pokud bychom přičetli ještě dceřiný web X-Fejetony, které mají 3 a půl tisíce, pak bychom se dostali na číslo 93 500.

    Každopádně, co se týče samotných Xglos, tak vyrážíme vstříc magické hranici 100 000! K tomu samozřejmě bude muset být statistická glosa a pravděpodobně mnohem více, možná nějaké i hodnocení celé doby od vzniku Xglos, návraty do minulosti apod. Uvidíme jak to pojmu, každopádně Stotisícová magická hranice si bude zasluhovat hodně speciální glosu.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  13. Projekt X-Magazínu A-A v příští 6. sezóně

    Za 2 měsíce se přehoupne letopočet na dvě dvacítky, tedy 2020. Pro AzaNoviny X-Magazín A-A to bude znamenat vstup již do 6. sezóny. Celý projek je konsolidován a pevně usazen. V příštím roce plánujeme dlouhodobě některé změny a zkvalitnění. Uvažuje se i o tom, že by se celý projekt či některé jeho části v druhé polovině příštího roku mohl více profesionalizovat.

    Více se dočtete na blogu AzaNovin ZDE

    X-Magazín A-A
    Vaše Naše AzaNoviny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. V další soukromé úvaze pro příští rok je zrušení Sdružení Nezávislých Blogerů (SNB), jehož jsem patronem. Důvod je vcelku jednoduchý, z trojice členů a jednoho hosta (Azazel, Dominika, Bulva plus Firer) publikuji již jen Já. A jelikož se tato situace pravděpodobně moc nezmění, pak takové sdružení pozbývá smyslu. Tudíž uvidím jak s tím naložím, nějaká transformace v cosi jiného mě v tuto chvíli též nenapadá, tak uvidíme.

      Anděl Azazel
      Xglosy

      Vymazat
  14. ::::::::::::: Postřehy z chatů (24. října) :::::::::::::

    Chatujme - Ze 3 Víťových místností byla v Chat-Clubu nachatována 1 hodina, jinak už týden všude 0 hodin. Nicky Vita1970, Iveta, Radio, Chat-Club se zdržují jen na Hlavní straně a profilech (asi vlastním), což by souhrnem znamenalo, že mají tedy nějaký postih.

    Štafetu multiroomek po Víťovi převzal Karl1, který má 5 nestálých a uzamčených místností. Naštěstí asi nepřevzal od víti multinickovství, protože je v nich obvykle jen sám a sám.

    Na Diskuzích pouze Slovní kopaná, jinak diskuze (bez nějaké inzerce apod.) vykazují poslední příspěvek z před 5 dnů.

    XChat - Diskuze mrtvé, jen Myshka a Obrázková čísla.

    A například v místnosti Bezva flirtík byli kolem 19 hodiny 4 (slovy čtyři) uživatelé. Tato kdysi několika stovková místnost za působení Gyma a jeho party doslova pošla.

    Lidé.cz - Teď se možná divíte, proč tento porátl uvádím. Ne, nezměnil jsem názor, že tady se o chatovací server opravdu nejedná, každopádně kdysi tomu tak bylo. A tak jsem podnikl ještě jednu výpravu, tentokráte jsem otestoval i některé věci jako přihlášený uživatel. A možná z toho vznikne i glosa, takové ohlédnutí, kam se Lidéčko po 5 letech dostalo.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  15. ::::::::::::: Postřehy z chatů (25. října) :::::::::::::

    Chatujme - Zdá se, neb v místnostech Víti stále v grafu nachatovaných hodin u řadu dnů NULA, že má tedy Víťa a jeho nicky nějaký postih od Administrátorů. A pak si řekněme, jak je možné, že je Stálým správcem, protože Pravidla Chatujme říkají toto:

    Stálým správcem se můžete stát, pokud splníte níže uvedené podmínky:

    Nachatováno alespoň 100 hodin.
    Minimální věk v kategorii Sex a vše kolem něj 18 let, Seznámení a flirt 15 let a v ostatních ketegoriích bez limitu.
    Žádné tresty od Administrátorů.
    Nemít žádný záznam na Blacklistu (černá listina).
    .

    Z čehož logicky plyne, že při nesplnění podmínek by měl být SS odejmut. Přiznám se, že takovou šílenost, že zaBANovaný uživatel je dále SS (ač ani nemá jak svoji funkci vykonávat), tak to jsem viděl jen a pouze na žumpoidním francírkově paskvilu Chat.cz. Nu, to se tedy Chatujme opět dostává do "dobré společnosti".

    Chat.cz - Na tomto chatu dříve platilo, že pokud Stálá místnost dlouhodoběji spadně pod určitý nachatovaný čas, je odstálena adminem či provozovatelem. Vzpomeňme, jak svého času byla ukrutně rychle odstálena místnost Přátelé Temnoty.

    Podívejme se na současnou situaci na Chat.cz ohledně stálých místností, už z toho budete vidět, v jakém marastickém stavu se tento server nachází. Chat.cz má 7 stálých místností (Offroad se nikdy nepočítal, to je svět sám pro sebe). A 4 ze 7 místností jsou pod nepsaným limitem 1 dne za 14 dní.

    Proud do neznáma - za 14 dní: 20 hodin!
    Vinárna "DRBÁRNA" - za 14 dní: 16 hodin!
    Klidné povídání - za 14 dní: 3 hodiny!!!
    Cokoli tě napadne - za 14 dní: 2 hodiny!!!

    Tak to je přímo megakatastrofa, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  16. Ještě malý dodatek k AKTUALIZACI : Stránku z důkazním materiálem do konce měsíce skryji, bude tedy neveřejná a odkaz nebude fungovat. Byl to hlavně důkazní materiál určený pro Provozovatele Chatujme, který bylo nutné pro přehlednost seskupit (a někam nahrát) a byla to lepší volba, než všechny obrázky nahrávat a posílat jako přílohu e-mailu.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  17. ::::::::::::: Postřehy z chatů (26. října) :::::::::::::

    XChat - Tady pokračuje rotace nicků z rodiny Alzazeli, tentokráte je na řadě přezdívka "ministr_Alzazeli". Popravdě místnost Komouš výchova je celkem velký trapas XChatu, protekční místnost kamaráda Bogemana (kterého sám Gym nedávno sesadil z pozice hlavního admina) Ataky, který jako po 20 let neznámý uživatel formátu okresního přeboru, se nyní, když už na XChatu prvoligisté dávno nejsou, jal hrát si na "xchat", a to takovým způsobem, že vytvořil místnost, kde se nachází jen zmiňnovaný prudičský multinick nejen s přezdívkami "Alzazeli", dále Nekro (věčně vyexpedovávaný prudič z Meditace), manio-depresivní Anonymus (další z řady okresního přeboru, který se kdysi nikde nechytal), prudič z Lidé.cz Roman02 (sám o sobě prohlašoval, že na Lidé rozložil několik místností, na XChatu musel být Prazdrojem zbaven funkce SS v Meditaci, nejen za podporu největší prudičky XChatu všech dob Happyny), velmi zoufalá Čajová lžička alias Diedrech, co žije život téměř dvoumetrového Romana, nemajíce zřejmě svůj vlastní, apod.

    Chatujme - Víťu "policajta" už probírat nebudeme. Na tomto portálu se udála jiná, a to závažná věc, byla zrušena funkce Administrátorky přes smajlíky a též Šéf Administrátora a původního člena adminského sboru Ttomasek. Adminy tak jsou v současné době Provozovatelé - Dutch a LuRy, a dále Firer, Lava a Grantik.

    SuperPokec - zde Miki54 na diskuzích "Omluvenky SS" omlouvá svoji kolegyni SS zmístnosti Zralý věk a divoké myšlení Krocka000, že má v opravě NTB a tak nemůže plnit hodiny pro Stálé správce. (Tady bych doporučil Grantikovi, nechť na Úvodní straně příspěvky doplní o okdaz na příslušný příspěvek a fórum, tak jak to má jeho "bratr" LuRy na Chatujme)

    Na vše zde popsané se můžete podívat na souhrném obázku ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024