Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Adminští novicové na chatech.

Nováčci na chatech v postech Administrátorů jsou na XChatu a Chatujme, to proběhlo v rozmezí několika dnů. Pojďme nejdříve na Chatujme.


Chatujme

Tady se novou Chat Administrátorkou stala, pro mne naprosto neznámá, uživatelka Culllinan (profil). Jedná se o Miroslavu W., která bývala živnostnicí v oboru Zlatnictví a klenotnictví, ovšem tuto živnost v roce 2016 přerušila. Ale toto není vůbec důležité (Poznámka: Xglosy zobrazují výhradně jen takové údaje, jenž jsou poskytovány jako otevřená data, případně data, která jsou zveřejněna orgánem státní správy. Veškeré osobní údaje jsou zveřejňovány v souladu s Nařízením (EU) 2016/679 (GDPR) a zákonem č. 110/2019 Sb., o zpracování osobních údajů, v platném znění. Dále se zveřejňování řídí Kodexem Xglos).


Zdroj: Profily na Chatujme.cz

Důležité je její působení na portálu Chatujme.cz. Tam je vedena jako zakladatelka místnosti Bez zábran v kategorii Sex a vše kolem něj. Jestli je opravdu zakladatelkou, či zakladatelství jí bylo převedeno, to jest otázka. Z webu k oné místnosti by vyplývalo, že zakladatelé byli jiní, a hlavně, na webu nejsou vůbec aktuální SS, neb jsou tam uvedeni uživatelé monin888, pavla4, seruti a mrcha, ovšem v současnosti jsou SS této místnosti culllinan a I_I_I. Ono vůbec ten web vypadá, jako by roky nebyl aktualizován. To je každopádně věc oné místnosti, protože neuplatňuje ohledně webu snížený limit na nachatované hodiny.

Administrátor Lava, který zastával post Chat Administrátora, i přes své "neuvěřitelné boty" v podobě blamáž ankety či odstálení placené místnosti, povýšil do funkce Vedoucího týmu administrátorů.

Jak si nová admina povede, to se nechme překvapit, tedy hlavně uživatelé portálu Chatujme.


XChat

Na tomto legendárním chatu bylo na zkoušku, do pozic zelených hvězdiček, jmenováno hned 5 uživatelů: Cinkyy, Hudyna, Mish.ka, Sissi, SLaHy.

Mish.ka (profil) - Tato uživatelka ještě ne tak dlouho zpět na XChatu vůbec neexistovala, tedy úplně přesně, nějaký delší čas se neobjevovala, a tak jí byl její nick automaticky za neaktivitu smazán. Ve chvíli, kdy si založila opětovně nový, tak si to hned přihasila k OpiFce a Gymovi nejdříve do VIP, posléze ke Kávomilům. Nechala se certifikovat iCONem dne 09.05.2019, a hle, za půl roku je adminou. Že je vše, jak píši, se můžete přesvědčit na Osobním fóru Mish.ka ZDE. Jistě si společně se mnou položíte otázku, jak na novém nicku získala datum založení v roce 2006 a přes 7 a půl tisíc nachatovaných hodin? Že by nějaká adminsko kamarádská úprava a vylepšení profilu? Zvláštní a skandální!

Zdroj: Profily na XChat.cz


Hudyna  (profil) - To je osoba velmi spjatá s XChatem a hlavně místností a hrou Kvíz. Dle dostupných informací převzala práva, zdrojové kódy atd. na tuto hru od Onovy.brno. Tady se dá uvažovat, že získala nominaci za práci pro XChat a za věrnost.

SLaHy (profil) - U tohoto nicku mě už udivují ta přeskakující písmena, tedy jejich velikost, přeci jen ve 35 letech už je to poměrně infantilní (nu ale vzpomeňme na téměř 50 letého Klenota, že.. ovšemže). Slahy byl SS místnosti Věkový rozdíl a napsal nedávno tuto slohovou práci na diskzi Věkový rozdíl. Též ji zveřejnil na blogu ZDE, kde jsem se dokonce i Já sám a jiní vyjádřili.

Cinkyy (profil) - 24 letá slečna opět navázaná na Gyma, Bogemana, Mish.ku, Cicka, Masque atd. Všichni kdo víme, tak prostě víme oč jde.

Sissi (profil) - Tady bych si nějakou jasnou provázanost nedovolil tvrdit, nemám až takové informace, každopádně udělám takový malý tip, uvidíme jak to vyjde, že Sissi nakonec nebude žlutou adminou.

Tudíž si to shrňme, a už jsem to komentoval v minulosti, nic než další přátelé Gymrodinky a kamarádíčkové jejich kamarádíčků. Vyčlenil bych z toho Hudynu, to už jsem popisoval, že je specifická uživatelka. Mimochodem prý velmi nepříjemná bytost, dle některých výpovědí. A když už jsem se jal tipovat, kdo nakonec nebude ožlucen, tak dám i tip na druhou stranu, tedy kdo dle mého názoru zcela jistě bude, tipuji kamarádku pistolnice OpiFky Mish.ku.


A nyní si, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, trojici zelených adminů vyzkoušíme, když už je tu máme (trojici proto, že další dva nemají veřejný e-mail). Na diskuzi Astrální cestování se objevilo toto

Zdroj: Diskuze na XChat.cz


A mně se to samozřejmě nelíbí, uveřejňování celých jmen je proti pravidlům XChatu (na skrýnu jsem příjmení zde zakryl), mé celé jméno na portálu nemá co pohledávat, a tudíž se dožaduji nápravy tohoto stavu. Normáně bych se obrátil na žluté adminy ale jak říkám, pojďme si vyzkoušet ty nové zelené.

Zdroj: Email Anděla Azazela



A jaký bude závěr dnešní glosy? Netuším, jak přišli na Chatujme k nové admině, každopádně ze zkušenosti s jmenováním předešlých adminů vím, že nešlo až tak o nějaké kamarádšofty, bylo vypsáno "výběrové řízení" a LuRy si vybral (řekněme si otevřeně, že asi ani moc velký výběr neměl). To na XChatu je evidentně situace v tomto naprosto jiná a jak já označuji "Gymrodinka" si jen přizvala nějaké své věrné, patolízalské a skamaráděné. V minulosti, ještě za Centrumu, jsme všichni očekávali nějakou změnu, při změně vlatníka, ta se neudála, a XChat se propadl do ještě větší totality, než byl kdykoliv před tím. Propadu návštěvnosti se tak nikdo na tomto portálu nemůže divit, při odečtení obrovské tlupy "sexoušů" si na XChatu zůstali opravdu už jen "ONI". XChat co jest SEXChatem bez titánů. A uvidíme, jak se vybarví při zkoušce noví zelenáči.



Anděl Azazel


Nejnovější články AzaNovin


http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/nejvetsi-spolumajitel-xchatu-blokovan-na-facebooku/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/firefox-lite-2-0-odlehceny-prohlizec/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/samsung-je-nadale-jednicku-huawei-mohutne-dotahuje/

http://azanoviny.wz.cz/2019/10/26/lesk-a-bida-libimseti/






http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/v-siti-stanou-se-z-lovcu-loveni/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/facebook-vymazal-desitky-uctu-udajne-nekale-ovlivnujicich-kampan-v-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/sef-xiaomi-pristi-rok-vice-nez-10-5g-smartphonu/




http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/surface-duo-skladaci-mobil-od-microsoftu/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/18/matebooky-s-linuxem/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/25/nejoblibenejsi-socialni-site-2019/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/





Komentáře

  1. Aktuálně - Server Libimseti.cz ve 3:00 oznamuje opět hlášku 502 Bad Gateway. Z informování Xglos víte, že to není úplně poprvé. Uvidíme, do kdy to potrvá nyní.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ta nedostupnost byla prý jen krátkodobá, takže vše běží na Libimseti normálně.

      A-A

      Vymazat
  2. ======= Výsledek informování portálu Chatujme =======

    Včera, jak již bylo uvedeno, jsem obdržel tento mail na veřejnou adresu AN ZDE

    Informoval jsem o tomto mailu vedení Chatujme a přeposlal ho na Podporu tohoto portálu, neboť se autor vydával za "Tým Chat Chatujme". Přišla mi nějaká reakce, kterou nebudu zveřejňovat, s poděkováním za oznámení. Velmi oceňuji profesionální styl, jakým byl email z Podpory napsán, malinké negativum vidím v tom, že nebylo podepsáno konkrétní osobou, to je ale spíše nepodstatný detail.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. ======= Žádost o odstranění závadného příspěvku z diskuzních fór (XChat) =======

    Tak tady se již dostáváme přímo ke glose. V tuto chvíli je tedy situace taková, že na můj mail reagovali dva Administrátoři ze tří, a to Mish.ka a Slahy. Oba korektně, profesionálně a oba mi oznámili totéž, tedy že nemají dostatečná práva a předají mou žádost kolegům se žlutou hvězdou. Tudíž potud je vše v pořádku a noví admini se v tomto projevili pozitivně.

    A dokonce, jak jsem se nově díval, tak příspěvek z diskuze Astrální cestování, který jsem požadoval odstranit, už se na této diskuzi nenachází, tedy byl smazán. Můžete se o tom přesvědčit též sami na Uživatelská fóra / Filosofie a náboženství / Astrální cestování

    Veřejně tedy děkuji Administrátorům XChatu, že vyhověli mé žádosti a závadný příspěvek z diskuzí portálu XChat.cz zmizel.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě dodatek, jak jsem zahlédl v mailu, tak mi smazání příspěvku sama oznámila admina Mish.ka. To aby bylo všem informacím učiněno za dost. Tímto je tedy vše v této věci zdárně vyřešeno.

      A-A

      Vymazat
  4. I když, možná bych měl svůj tip přehodnotit, tedy že Sissi nebude nakonec žlutou adminou, neboť ona již jednou na XChatu žlutou hvězdou byla, a to 03.02.2006 - 04.01.2009. Tím samozřejmě se kurz na postup do žlutého stavu docela mění. Nu.

    A ještě jedno info aktuální k zeleným adminům na XChatu, Cinkyy máš již též zveřejněnou e-mailovou adresu. Jediná kdo ještě nemá zveřejněný e-mail je tak Hudyna.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::::::::: XChat - Další prudičské prorušování práv ochrany osobních údajů a možná krádež identity! :::::::::::::

    Zatím jen stručně, rychle, aktuálně. Na XChatu si známý mulťák založil nick s mým celým jménem, tedy křestním i příjmením. Pobývá s ním v místnosti Komouš výchova. Dokonce pod tímto jménem dotyčný publikoval na diskuzním fóru zmiňované místnosti. Nepředpokládám, že by SS Ataka sám zasáhl (jak vypovídající, a vlastně to není poprvé, o místnosti Komouš výchova a předně jejím SS, kterého zřejmě porušování pravidel a dokonce zákonů nezajímá. Možná z toho má i legraci. Skandální, že tato osoba vůbec může vykonávat SS), stejně jako neočekávám, že by Administrátoři byli proaktivní. Tudíž holt budu nucen, až na to budu mít čas, se obrátit opět na Vedení XChatu. Každopádně by, neb k těmto projevům dochází opakovaně, by stálo za úvahu, řešit tyto jevy nějak koncepčně a s jiným přístupem než doposud.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  6. Udivuje mě, že se adminem stal někdo, kdo nemá foto na profilu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Borek06

      Pravda, je to trochu podivné a nevzbuzuje to plnou důvěru. Každopádně to není zase tak nic neobvyklého, pokud si dobře pamatuji, tak bývalý admin Chatujme Bad také neměl fotografii a vlastně ji nemá ani LuRy (spoumajitel Chatujme). Na XChatu současný admin Hatikva též nemá foto a bývalá admina XChatu Leatherlady, ke které jsem Culllinan již lehce připodobnil, neb též byla ze sexu a skoro nikdo ji neznal, tak ta byla také bez fotky.

      A-A

      Vymazat
    2. Na absenci fotky nevidím nic špatnýho, každej se nechce vystavovat. Ale Leather byla poměrně dobrá prcina, ta mi kdysi foto posílala a tý by tam slušel :-)

      Vymazat
    3. @ Pez

      Já osobně to též nevidím jako nějak zásadní problém, ovšem Já se tu někdy nevyjadřuji jen sám za sebe. Spíš vycházím z názorů celého spektra chatařů, a vím, že třeba tady Bořek není rozhodně jediný, kdo má takový názor.

      Jinak tuhle bývalou adminu Leather do dnes vlastně neznám a nevím o ni zhola nic, což je divné, páč Já znám všechny (skoro) :D

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024