Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Stálé místnosti a správci na XChatu. PLUS - Estébácký teror.


Před pár dny vyšla glosa  Limity stálých místností na Chatujme III., která byla takovým završením a investigativním hodnocením celého průběhu dějů kolem stálých místností na portálu Chatujme.  Dnes se podíváme na to, jaká je situace na XChatu.

Aministrátor Giggo, který má v kompetenci stálé místnosti a stálé správce, zveřejnil na fóru "Stálí správci a místnosti", které se nachází v sekci "Kontakt s adminy", jednak Seznam všech SS a druhak Nároky místností na počet SS podle návštěvnosti. Fórum Stálí správci a místnosti ZDE

Na portálu XChat je 76 stálých místností (mimochodem na Chatujme je jich 74, závěr si z toho udělejte sami). Je třeba říci, že velmi podstatná část návštěvníků XChatu se nachází tzv. pod čarou, a to předně v SEX kategoriích, či spíše hlavně v kategorii Sex a neřesti od 18 let, tedy pod čarou samozřejmě znamaná, že se jedná o místnosti dočasné, chcete li nestálé. Ono i když se podíváme na nejnavštěvovanější stálé místnosti, které tedy mají nárok na největší počet SS, tak jsou to roomky Kluci s kluky, Věkový rozdíl, Příběhy a fantazie, Pornoodkazy, Kluci S/M, Perverzní ženy či Kluci honění, tedy vše SEX místnosti.

To, co mě trochu v seznamu Gigga udivilo, je ten fakt, že místnosti s nízkou či nulovou návštěvností nemají nárok ani na jednoho SS. Jednak bych předpokládal, že je vždy a všude lepší míti nějakého Správce, než ponechat místnost napospas, nu ale jsme holt na XChatu. Druhak je mi to divné z důvodu, že v posledním takovém přehledu od Prazdroje z 08.10.2014, což bylo ještě za Centrumu, tedy rok před nástupem 42ideas s.r.o., tak i ty nicotně navštěvované místnosti měli nárok na 2 SS.

Dalším zajímavým faktem jest, že ono těch Stálých správců moc není na současném XChatu, celkem jich je 17 a to v pouhých 12 místnostech. Ano, ze 76 stálých místností má jen 12 alespoň jednoho SS.

A perlička na závěr, ač dle uveřejněného seznamu nemá místnost Plzeň nárok ani na jednoho SS, pak je v této místnosti (jak dle infa o místnosti, tak dle giggova druhého seznamu) vedena jako SS "kotatkoz", což je manželka jednoho ze spoluvlastníků XChatu GymJWM. Tak ta má asi výjimku, ale na to jsme si už dávno zvykli, že pro určitou skupinu vyvolených či jak jsem ji nově začal nazývat "ONI" pravdidla jako pro všechny ostatní neplatí. Ono těch ostatních už tam, pravdaže, zas tak moc nezůstalo.



Estébácký teror

Nyní pojďme k úplně jinému tématu, a bude se točit opět, jako již poměrně dlouho v současné době, kolem místnosti Komouš výchova. Uváděl jsem tu CENZORSKÉ praktiky SS Ataka (který pokrytecky vykřikuje cos o svobodě) na diskuzi k příslušné místnosti obecně či konkrétně vůči uživateli Jard01, i kopance od Ataky nicku Jard01 třeba jen proto, že se ozval, že ty hnusy kolem postižených osob a urážky i mé osoby již Ataka a další přehání, či údajnou správu místnosti dle toho jak se Ataka zrovna vyspí (anebo možná kolik má zrovna v krvi promile alkoholu). Jenže ono je to, moje milé čtenářky a milí čtenáři, ještě všechno mnohem a mnohem horší.

Uživatel Jard01 čelí dokonce výhrůžkám ze zaBANování od samotného admina Bogeman, který se kvůli tomuto sdělení za ním přihnal dokonce do místnosti EMO. Tam též často chodí Ataka, mnohdy zřejmě i ve svém opileckem rauši, a vyřvává tam cosi o tom, co všechno na uživatele Jard01 nabonzuje adminům a vůbec používá tuto místnost pro své další zběsilé výkřiky jako Nástěnku (tak jsme tomu kdysi ještě za Ebiska říkali), dokonce sleduje uživatele Jard01 na Facebooku, hlavně tedy jeho stav online a vymýšlí konspirační teorie o tom, jak se tam Já a Jarda paktujem a kdo ví co tam neprobíráme atd. Já musím na tomto místě zcela zásadně říci, ano mám Jardu v přátelích na FCB, ano občas probereme i situaci na XChatu (stejně tak jako jsme to dělali kdykoliv před tím a na jiných místech). Mimochodem Já na FCB chodím velmi zřídka, a chtěl bych ještě dodat, že mi Jarda nikdy neposílal žádné materiály z místnosti Komouš výchova či jakékoliv jiné, to bych zdůraznil.

Jard01 tedy jen proto, že má v přátelích na jiné službě moji osobu, tak čelí na XChatu opravdu brutálnímu STBáckému teroru, nejde jen o zde zmiňované výhrůžky od Ataky či dokonce od admina Bogeman, dokonce mu do vzkazníku chodí výhrůžné vzkazy od některých lidí. Ovšem není to žádná novinka na XChatu, vzpomeňte jak řádila pseudoadmina OpiFka, když jsem se jen a pouze na pár záležitostí zeptal Ondry DonLaFontaina, se kterým mě v minulosti nepojilo naprosto nic a nikdy jsme se ani nijak moc nemuseli.


A jaký bude závěr této glosy? Na XChatu je nouze o SS ale zřejmě to nikoho netrápí, vždyť přeci DS přidělí tamní systém každému, kdo do prázdné room vstoupí, tedy třeba i prudiči (a vzpomeňme na dávnou hlášku Kotatkoz (manželky Jana Zálešáka) o tom, že s těmi prudiči je občas i legrace, té Kotatkoz, která je i přes nenárok místnosti Plzeň na SS její Stálou správkyní). Takže tu vedle skutečnosti, že XChat je již z 90% SEXChat, tu máme ještě XChat nespravovaných místností, ano taková je podoba současného GYMCHATU. A k tomu všemu STBácký teror vůči nepohodlným osobám či vůči všemu a všem, co by se s Azazelem, tedy se mnou, jen letmo pozdravilo.


Anděl Azazel




Nejnovější články AzaNovin


http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/na-messenger-se-nove-bez-facebooku-neprihlasite/
 http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/zakladatel-an-se-pustil-do-podcastu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/aktualizace-pro-windows-7-naposledy-v-lednu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/slouceni-whatsapp-messengeru-a-instagramu-usa-nepovoli/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/huawei-je-jiz-plne-nezavisla-na-hadrwaru-z-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/12/07/diskutnici-konci/




http://azanoviny.wz.cz/2019/12/05/wt-social-spoluzakladatel-wikipedie-spustil-novou-socialni-sit/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/nejvetsi-spolumajitel-xchatu-blokovan-na-facebooku/




Komentáře

  1. ::::::::::::: Oznámení Xglos :::::::::::::

    V menu přibyla položka Xkozloviny

    Bylo rozšířeno menu Xglos o stránku podcastu Xkozloviny, kde najdete vše potřebné, tedy jak epizody tohoto pořadu, tak místa a aplikace kde můžete epizody podcastu Xkozlovin poslouchat.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  2. ::::::::::::: Oznámení Xglos: Super Novinka do nového roku - NÁVRAT DOMINIKY :::::::::::::

    Ano dámy a pánové, moje milé čtenářky a milí čtenáři, mám tu čest vám zvěstovat tuto super novinku, spoluatorka Xglos Dominikkaa se rozhodla znovu publikovat. Svého času přinesla nový svěží vánek (ale i břitký vichr) a její články byly dokonce ve své době čtenější než Azazela, tedy než moje.

    Některé z nich si můžeme připomenout: Porovnání žumpochatu s chatem; Pekelné zlo s názvem PinQi; Pomstychtiví uživatelé aneb "Samota je zrádná"; Hnus, špína, katastrofa

    Vše bude fungovat jako za starých časů, tedy žádné předběžné porady, žádné mé zásahy či korekce, žádné mé schvalování, slečna Dominika bude mít stejně jako v minulosti naprosto volné pole půblikační působnosti. Prozradila, že chce přijít s trochu jiným formátem, a Já jsem ani víc nechtěl vědět, tudíž se moje milé čtenářky a milí čtenáři nechme všichni překvapit. Já osobně se velmi těším :)

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jak už jsem psala u Dominiky, je to příjemná změna, Azo. Zběžně jsem pročetla tu spoustu nových počinů zde, ale okomentuji to jindy. Je konec roku, tak toho času na komentáře nemám tolik. Tobě chci Azo v magickém roku 2020 popřát kromě zdraví a štěstí také hodně úspěchů ve všem co podnikáš, hodně čtenářek a čtenářů, ostré péro , tvůrčí múzu a jako správnému Kozlovi i tvrdá kopýtka s růžky-)

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Tak Já už jsem Vám všem popřál, velmi fikaně, k Vánocům i do nového roku najednou, Já zas moc na ta přáníčka nejsem :D Každopádně tedy ještě konrétně přímo Tobě, jako věrné čtenářce a komentátorce, přeji v roce 2020 vše dobré a ať ti vyjde vše dle Tvých představ.

      A-A

      Vymazat
    3. Díky za přáníčko, Azo :) Jsem zvědavá na Dominiku. Co jsem četla ty odkazy na její glosy, je vtipná a pohotová , má přehled a zdravý úsudek.

      Vymazat
  3. ::::::::::::: Postřehy z chatů (Úterý 31.prosince) :::::::::::::

    Ani v posledním dni roce nepřijdete o postřehy z chatů. Je to dnes samozřejmě specifický den, za pár hodin tu máme rok 2020.

    Nejdříve uvedu statisiky dnešního silvestrovského večera ku 20. hodině.

    == 20:00 ==

    XChat 1084 (701 - 89)
    Libimseti 237 (57 - 21)
    Chatujme 157 (55 - 54)
    SuperPokec (23 - 23)
    Chat.cz (14/8 reg - 14)

    A teď už k samotnému dění:

    XCHAT - Tady se nám rozepsal opět Ataka na fóru Koumouš výchova, podívat se na to můžete ZDE
    Co nám sdělil? Už v úvodním oslovení promluvil k drahým prudičům a mulťákům, následně poděkoval GymJWM, že jim pomohl s ustálením jejich prudičské místnosti. Druhý odstavec je takový blábol, že si ho prostě přečtěte, páč na to slušně reagovat nelze. Dále Ataka zmínil dobrou návštěvnost, a to i díky prudičům z jiných chatů, čehož si velmi váží.
    Já to pojmu celochatově. Gym a jeho parta (42ideas) sliboval se svým nástupem nový slušnější XChat, zastavení úbytku uživatelů a přilákání nových, narovnání nepoměru mezi sex a pokecovými kategoriemi a mnoho dalšího. A jaká je skutečnost po 4 letech, kdy Gym a jeho parta ovládá XChat? Pochlubit se může tím, že se z jeho portálu stal SEXChat (90% lidí v SEXu), pokecová část se vyprázdnila, slušní, normální, zajímaví a jinak hodnotní uživatelé odešli, za to přilákal, právě třeba prostřednictvím Komouš výchovy, prudiče z jiných chatů. Tudíž Honzovi Zálešákovi gratuluji a přeji mu, nechť v nastoupené cestě vytrvá i v roce 2020, když je právě toto jeho vysněná podoba GYMChatu.

    CHATUJME, SUPERPOKEC - Zde probíhá na rádiu Chat Rádio dlouhá silvestrovská noc, tedy vysílání písniček na přání od 19 hodin až do rána.

    CHATUJME - Tam krom stále si sám se sebou kopajícího Karl1 se rozjíždí nově založená diskuze Svědkové Jehovovi a po nesmělém začátku již přicházejí na řadu jasně náboženská témata, a mám za to, že brzy přituhne, kdy dojde k šíření víry, tedy té které podoby víry, ať v podání Jehovistů či evangeliků, anebo dalších, jejich rozkol a do toho ještě bezvěrci. Ukáže čas, jak jsem se mýlil či ne, v předpokladu brzkých roztržek a problémů na této diskuzi.

    Na ostatních portálech není nic, co by stálo pro dnešní den k zaznamenání.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zase se mi ztratil text . K tomu Atakovi. To by jeden brečel nebo se smál nebo obojí. Oni se musí bránit, po komoušsku . To co předvedli, za to by je i komouši zavřeli :D.
      Ve večerních hodinách i deset lidí - to je ohromující číslo a příjemná atmosféra.... ano, když tam vtrhne Jard a jede po Atakovi styl Modrá ústřice a letí i když si ještě nestihl sáhnout na poklopec :D.
      Já si snad na té žumpě udělám profil, nahrabu hodiny a půjdu se poučit o komunismu, pravdě a svobodě slova na vlastní oči :D. Jen nevím jak udělat těch sto hodin, mě by to trvalo snad rok a do té doby to můžou zvednout několikrát.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      A to pozor, teď mají v popisku "Nové komouš praktiky v roce 2020" :D A ten počet lidí, nu ono je otázka, jestli tam někteří nejsou třeba 2x, hlavně ale Já vždy dával přednost kvalitě před kvantitou, a páč samozřejmě všechny ty lidi co tam chodí znám, tak bych mohl ku každému jednotlivě utrousit pár slov, aby všichni i ti neznalí věděli co je to za "materiál", ovšem Já myslím, že si to umí i ti neznalí, celkem dobře představit. Tak třeba někdy si tu jejich skvadru kus po kusu blíže představíme :D A zvláště u jednoho uživatele, Jakouše, to bude hodně velká Modrá ústřice :D
      Sto hodin se samozřejmě dělá hodně špatně, tedy pokud je chce mít někdo hodně brzy a nechce si je nabotovat. Já jsem se zamýšlel ovšem nad tím, co je možná pravým důvodem takto vysokého filtru (ty zdůvodňující kydlance Ataky úplně pomíjím), jestli to není právě snaha o zamezení vstupu nickům s nízkým počtem hodin, a to kvůli tomu, aby neviděly co se v místnosti opravdu odehrává. Protože před tímto krokem Ataka učinil ještě něco jiného, zakázal zobrazování historie. K zamyšlení.

      A-A

      Vymazat
    3. Jenom bych tě upozornil že já sem na Holky čili Hetero narozdíl od Ataky o kterém já známo že je mu jedno jestli někam zasune nebo má někde zasunuto.

      Vymazat
    4. @ Unknown 2. ledna 2020 19:52

      Bylo by možná dobré si dát nick či se alespoň podepsat. Takhle jen dedukuji, Jard?

      A-A

      Vymazat
    5. Ano, sem to já, kdo jinný by to mohl býti.

      Vymazat
    6. @ Šavlozubý křeček

      Tak v minulosti tu bylo pár výtečníků co se vydávalo za kde koho. Tudíž jak se říká: Důvěřuj (svým instinktům) ale prověřuj. ... Nebyl šavlozubý spíš tygr ? :D

      A-A

      Vymazat
    7. Šavlozubý křeček je postava z jednoho z největších online bestiářů ke hře DrD co můžeš na internetu najít.

      Vymazat
    8. Ahoj Jardo. Promiň za ten trapas :) Ale čert aby se vyznal . Že budeš Jarda mě sice napadlo, ale zmátl mě ten Unkown.

      Vymazat
    9. @ Šavlozubý křeček

      Nu, ono to bude asi velmi minoritní záležitost a povědomí o tom bude míti zřejmě jen nějaká hrstička hráčů Dračího doupěte. Tygr šavlozubý mě napadl hned, páč to je obecně známá vyhynulá kočkovitá šelma, zato se Šavlozubým křečkem, a to jsem zadával různé podoby vyhledávacích frází, které obsahovaly bestiář, dračí doupě, šavlozubý křeček, si neporadily ani 4 vyhledávače Google, DuckDuckGo, Bing a Seznam, páč to v podstatě vůbec nic nenašlo, snad nějakou šavlozubou veverku.
      Každpádně tedy dík za osvětlení :)
      Mimochodem, on ještě dneska někdo hraje nějaké RPG hry?

      A-A

      Vymazat
  4. ::::::::::::: Oznámení Xglos :::::::::::::

    Tak ještě dnes do třetice všeho dobrého v oznámeních. Bude to taková technická poznámka k tomu, abyste věděli jak to bude do budoucna s uveřejňováním nějakých novinek z aktuálního dění na chatech. To bych viděl, že by se mělo objevovat pouze pod mými glosami, páč dle toho konceptu, který tu představila Dominika, pak s odlišným pojetím jejích článků bych předpokládal i jiný druh komentářů a debat pod nimi, tudíž tam by asi ty moje aktuality spíše rušily. Na tom se ještě nějak dohodnem, jak jsem psal jinde, proběhlo to vše hodně narychlo. Každpodně pokud se nic nezmění, pak ty aktuality z nejnovějšího dění a průběžné novinky hledejte předně pod glosami s mým autorstvím. Bylo by právě fajn, kdyby se pod články kolegyně Dominiky rozvinuly diskuze v jiném stylu, což myslím i Dominika tak očekává.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::::::::: Dvě malé technické :::::::::::::

    1) Novoroční projev nebude - Avizoval jsem tu Novoroční projev, ovšem člověk míní a okolnosti mění. Ten projev měl mít širší záběr ale hovořit se v něm mělo i o Xglosách a jejich směřování v dalším roce, kdy jsem je hodlal posunout opět trochu jiným směrem a věnovat se krapet jiným věcem a tématům, tedy spíše změnit určitý poměr. Takže toto tady teď tedy jen sděluji, abyste věděli, páč do toho nečekaně vlétla jak uragán moje bývalá kolegyně Dominika (teď už opět současná) a představila svůj publikační koncept, kterým jde ještě za hranice a další jiný směr toho, co jsem Já zamýšlel. Tudíž se vlastně objevila v pravou chvíli a díky ní bude ten přerod ještě silnější, než jsem předpokládal. Takže shrnuto podtrženo, sice jsem měl hrubý obrys Novoročního projevu, ovšem dopisovat a následně namlouvat ho nebudu, raději tuto energii později věnuji mému podcastu Xkozloviny. Také ten NP měl vyjít jako glosa, těch se tu ovšem nashromáždilo dost a není dobré a žádoucí mít tu 4 glosy v rozmezí 3 dnů, to by bylo i kontraproduktivní.

    2) Zobrazení XGlos v Prosinci - Navzdory mému očekávání, o kterém jsem psal, tak se nakonec Prosinec stal nejúspěšnějším měsícem v celé historii co do počtu zobrazení, tím bylo doposud Září, které mělo 8 523 zobrazení, Prosinec dokonce překonal 9 tisícovou hranici a zastavil se až na čísle 9 024. Nu, uvidíme jak to půjde dál s trochu jinými Xglosami, nejen díky trochu jiné Dominice.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezká statistika a jen tak dál Azo. A díky Dominice si Tvoje Glosy povedou ještě lépe. Bude zajímavé číst Glosy i z ženského pohledu a to od ženské, která se v tom vyzná minimálně tak dobře jako Ty.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Nu, ono s tou Dominikou je to trochu jinak, ale to ať ti řekne třeba spíš ona, Dominika není žádnou dlouholetou protřelou chaťandou, dokonce svého času sama sebe označila "chatovou pannou". Příroděžel nabrala mnohé nepěkné zkušenosti právě hlavně na francírkově žumpě, nu ale vše špatné je pro něco dobré, tudíž nyní z toho bude těžit, a Já věřím, že vytěží spousty zajímavých příběhů, na které nás už nedávným článkem pozvala.

      A-A

      Vymazat
  6. ::::::::::::: Novoroční postřehy z chatů :::::::::::::

    CHATUJME - Dle ShoutBoardu Chat rádia se Silvestrovská jízda až do rána zřejmě moc nevyvedla. Vypadá to, dle shlédnutého, že by se to mohlo jmenovat "Silvestrovské písničky pro Lovely". Když jsem letmo kolem 23. hodiny nahlédl, tak rádio poslouchalo 7 lidí a jak lze zjistit opět z ShoutBoardu, tak poslední písnička na přání má čas 23:46, tedy žádná jízda až do rána se evidentně nekonala. Ku zhlédnutí tam jsou ještě dvě přání z dnešního dopoledne od lidí z celkem nové místnosti na Chatujme s názvem "Domácí výroba", nu co k tomuto dodat, zřejmě "inteligenti" co ještě nepochopili, že písníčky na přání nejsou kdykoliv :D

    Na diskuzi slovní kopaná Karl již tvoří rekord, ten má v tuto chvíli hodnotu 17 samokopů, tedy 17 příspěvků za sebou reagujících sám na sebe.

    XCHAT - Na diskuzi Komouš výchova postovala příspěvek Komous_výchova, ovšem tím rodem si nebuďme jistí, stále je tu i možnost, že nick Komous_vychova je jen dalším nickem Ataky, pro tuto verzi by hovořila i skutečnost, že Ataka byl v jednu chvíli v místnosti EMO v klíčích, tudíž nemohl vstoupit, tak se tam náhle přihnal cos vykřikovat právě nick Komous_vychova. Ale kdo ví, jak to všechno je, a to je na tom právě to nejhorší, svět fejků, mulťáků a multiidentit mi přišel vždycky odporný, myslím stejně jako každému relativně normálnímu člověku.

    Stále čekáme, kdy a kdo ze zelených hvězd postoupí do žlutého stavu a stane se plnohodnotným adminem.

    LIBIMSETI, SUPERPOKEC, CHAT.CZ - Na těchto chatech jsem neobjevil nic zaznamenáníhodného.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, vidíte, že i v Novém roce mám své pero stále ostře nabroušené.

      Ještě mě napadla taková poznámka ku té Silvestrovské rádiové (ne)parádě na Chat Rádiu. V upoutávce na Silvestrovský pořad byla oznámena i soutěž o kredit. Že by kredit vyhrála zcela překvapivě Lovely-dream? Anebo byla soutěž pro nízkou účast zrušena? Tuto informaci o případném výherci vám poskytnout nemohu, tudíž se kdyžtak informujte přímo u pořadatele Chat radio (Grantik). :D

      A-A

      Vymazat
    2. ::::::::::::: Noční perličky :::::::::::::

      SEXCHAT - Na chatu XChat bylo v čase 23:30 1 443 v SEXu a 101 v pokecu, což je 93,45 uživatelů v SEXu, o půl hodiny později bylo to procento ještě vyšší a to 93,50% (SEX 1 325 - pokec 92). Nu, 93,5 procenta lidí v SEXu, tak už je úctyhodný úspěch Jana Zálešáka. A říká se "Jak na Nový rok, tak po celý rok", dosáhne podíl sexoušů letos na XChatu hranice 95%? Nechme se překvapit, základy a předpoklady tu jsou.

      LIBIMSETI - Na Nový rok se neobjevil na tomto portálu Kouba. Bude i zde platit "Jak na Nový rok, tak po celý rok"? Též se nechme překvapit.

      CHATUJME - Tady máme takovou perličku v podobě nicku svatyTomas, který se objevil na čerstvé diskuzi Svědkové Jehovovi, i zde se nechme překvapit, co se na této diskuzi bude v roce 2020 dít a odehrávat. Karl1 má nový rekord na Slovní kopané, a to 19 postů za sebou kde reaguje sám na sebe. Perličkou může být i to, že se na portál Chatujme na Nový rok registroval nick "karl01", na profil se můžete podívat ZDE
      Tady mě napadá ještě jedna souvislost, a je to problém portálů SuperPokec a Chatujme, že mají zcela jednoznačně nejvyšší věkový průměr ze všech portálů a i nové registrace se dějí v tomto duchu.

      A-A

      Vymazat
    3. Silvestrovské Rádio. Žádná změna a asi ani předvánoční osobní nábor , piva a prdlinek ,, nepomohl :D. Kdyby se někdo toho Grantíka zeptal, jestli byla soutěž o kredit a kdo ho vyhrál, asi by odpověděl, že měl tazatel poslouchat Rádio :D.
      Někde jsem tu psala už, že si myslím, že je Ataka i Komouš výchova. Tak si musí sám psát se sebou na diskuzi, když tam skoro nikdo nepíše. Třeba mu tam začne psát ten fotbalista Karl1, ten už má natrénováno z chatujme z fotbalu :D. A nemyslím si, že ten nový profil Karl 01 je ten samočutálista Karl1.
      Chatujme a superpokec mají na svých chatech starší a staré lidi asi proto, že tam je klid a jen několik sexživlů. A o sexu si asi povídat nechtějí, leda by vzpomínali jak bylo nebo by vzpomínali cože to vůbec je . :)

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      V podstatě jsi to vtipně vystihla, tak k tomu ani nemám co moc dodat :D Karl1 a Karl01 jsou samozřejmě dvě různé osoby, to jsem uvedl jen jako perličku a i v duchu toho co jsem tu někde psal, že mám strach někam kliknout, aby tam na mě nevyskočil Karl :D

      A-A

      Vymazat
    5. Jsem v šoku a nechápu jednu věc. Odepsal Ti tady v komentáři Unknown a odepsal jako bezpohlavně , že je na holky, ale sám sebe neoslovil jako holka ani jako kluk. Ty jsi se ho ptal, jestli je Jarda a on odepsal že ano a jako Šavlozubý křeček.Oba jsou tu na glosách od ledna letošního roku. Ale mě byl ten nebo ta Unknown povědomý, tak jsem hledala v Glosách . A dvou Glosách ze srpna a ze září loňského roku tam ta Unknown psala jako žena , napadala Tě a Ty jsi oslovoval jako OpiFku. Tam měla , že je na těch Glosách od listopadu 2019. Jsou to Glosy ,,Protest proti urážlivému nicku vůči mé osobě a to za přítomnosti....,, a Glosa,, Právo být zapomenut...,,
      Takže vloni to byla Unknown jako žena OpiFka , nejspíš asi i komouš výchova a Ataka a letos to je Unknown jako ten Jard01 a Šavlozubý křeček?
      Podle všeho na Tebe tedy nevyskočí Karl 1, ale celé XChatujme :D.

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Možná by to chtělo alespoň nejzákladnější znalost angličtiny, Unknown znamená Neznámý a objevuje se u každého, kdo si v profilu Blogeru nevyplnil přezdívku. Já jsem si to ověřoval přímo u Jardy, a ty dva zmiňované příspěvky jsou od téže osoby, to se dá poznat jednoduše, a může to poznat každý, neb je úplně jedno jakou si kdo dá přezdívku či si ji změní, každý profil v Blogeru má své ID. Takže tady jsi, sorry, se svojí konspiračkou naprosto mimo.

      A-A

      Vymazat
    7. Tomu říkám trapas : D. Já anglicky neumím . Promiň, Azo. Viděla jsem u něj na profilu , u obou ptáka. To jsem poznala, že je to jeden a ten samý, ale myslela jsem si, že to je OpiFka.... Díky za vysvětlení a promiň :)

      Vymazat
    8. @ Nicnechapu

      Nic se neděje, nikdo učený z nebe nespadl, a ne každý musí být v určitých věcech kovaný. Abych to ještě, i pro ostatní úplně polopaticky dovysvětlil, páč už v minulosti tu byli vejlupci, prudiči co se pokoušeli napodobovat nicky, a byli právě nejen mnou, ale pokud si pamatuji například i Anathemou, lehce odhaleni. To ID je v adrese profilu, kterou si člověk zobrazí buď tak, že si najede kurzorem na nick a v levém dolním rohu mu ta adresa vyskočí, anebo si na nick klikne a zobrazí se v tom adresním rámečku, adresa mého profilu třeba vypadá takto https://www.blogger.com/profile/16443726673325393765 a to dlouhatánské číslo na konci je právě ID. Tudíž Já bych si teď třeba mohl změnit nick na Nicnechapu, ano to jde, ale každý by mohl právě porovnáním ID zjistit, který nick jsi pravá Ty a který je napodobenina. Takže tady se prudičští podvodníci s tímto nechytají.

      A-A

      Vymazat
    9. Opět vyčerpávající odpověď, Azo, díky za ni. Klikla jsem si na Tvůj profil a podívala jsem se na ta znamení a horoskopy. A na význam jmen. Ty jsi asi Miroslav, ,, zvláštní, nevhodný projekt a klamající. ,, Tak nevhodný asi jak pro koho :D. Živel jsi Země, pro vztah je pro Tebe vhodný býk. A proč to píšu? Je na čase, abych se trochu představila. Jmenuji se Šárka, je mi 37 let, jsem vdaná, mám tři děti , jsem pracující inteligence, u práce se tvářím inteligentně , ale občas zaslechnu , že se zase tvářím jak debil , to asi tím soustředěním :D.
      Význam mého jména mě rozesmál, prý dětská, chápavá a zaostalá. To opravdu sedí, to jsem tu předvedla už několikrát, zaostalost :D.
      I můj živel je Země a znamení jsem býk, ale kupodivu, pro vztah pro mě nebyl jmenován Kozoroh :D. Tak jak je to s tím horoskopem? Pro Tebe býka a pro mě Kozoroha ne? :D.
      A ještě jsem se útrpně usmála nad tím, jak ta komouš výchova na jejich diskuzi píše, že oni jsou TOP. To jsou- TOP pomatenců, dementů a bezpáteřáků :D.

      Vymazat
    10. @ Nicnechapu

      Aha, to jsi asi zabrousila na můj pradávný web přímo pojmenovaný mnou, leta letoucí již neaktualizovaný (mnoho odkazů tam ani nefunguje) :D Znamení zvěrokruhu je jen taková prvotní pomůcka a nástin možných charakteristik a vlastností, podstatné informace by dal pouze přímo osobní horoskop dle přesného času narození a vytvořený někým, kdo tomu opravdu rozumí. I tak je horoskop jen jednou z mnoha věcí, protože pak se na člověku podepisuje řada faktorů, výchova, sociální prostředí, obecně vliv okolní společnosti, samozřejmě nějaká genetika atd.

      A hláška "Jsem TOP", tak to je na XChatu hodně rozšířená hláška některých jedinců obecně, Já ji považuji za jednu z nějstupidnějších hlášek a výkřiků. Také jí používají většinou ti největší retardi a magoři v nejširším spektru významů těchto slov. Mimochodem to používá i zdejší diskutér PEZ, tak se můžeš zeptat jeho, co je na této mega giga stupidní hlášce tak úžasného :D Jen poznámka k tomu, Já jsem mu toto říkal i osobně, tak aby si někdo zase nededukoval, že teď rýpu a "pomlouvám" PZA :D

      A-A

      Vymazat
    11. A když jsme byli u těch horoskopů, tak ony někdy jsou takové až moc jakoby pozitivní, i když zmiňují jasné ty možná špatné stránky (což je vždycky otázka újlu pohledu co je a není dobré a špatné), tak to dělají až moc korektně. Tak se podívejme na pár nekorektních zvěstí, třeba (úplně náhodně :D) o Býku:

      Býk práci nevymyslel. Je to lemra líná. Válí se v posteli, až mu z toho odumírají končetiny. Podaří-li se vám ho někam vytáhnout, můžete si zatleskat. Pokud jste jej tedy mazaně nenalákali na kus žvance, na to slyší, huba mlsná, nečekejte však, že se s vámi rozdělí. Je to hamoun nenažraný. Nejradši Býci shromažďují a počítají korunky. Mají tvrdou palici a hromadu předsudků.

      anebo.....

      Držgroš, pätolízač a donášač. Od prírody pokrytec vydávajúci sa za altruistu (žena za mučeníčku), aj keď v hĺbke duše ľuďmi pohŕda. Miluje bohatstvo - bezohľadne a potajomky hromadí dočasné materiálne statky. Je egocentrikom so sadistickými sklonmi. Od detstva až po starobu terorizuje rodinu, aj keď je zdanlivo milý a dobrý. Neverí nikomu. Uzurpátor všetkých možných privilégií. Aj keď veľa nečíta, už vopred má na všetko „patent“ a urobenú vlastnú mienku.

      A ať tnu také do vlastních řad, tak Kozoroh:

      Ak je to žena - potom má osobnosť Xantipy. Muž je doma žandár, v práci tyran. Hundre a zadrapuje kvôli maličkostiam. Bije deti a s manželkou/manželom zaobchádza zle. Uhne iba pred fyzickou alebo psychickou prevahou. Intelektuálne je Kozorožec primitívny, bez vzletu a pomstychtivý. Nikdy nezabúda a neodpúšťa. Je zriedkavým spojením mánie veľkosti a komplexu menejcennosti s neveľkými duševnými a citovými možnosťami. Pozná hierarchiu a váži si ju, pretože ona jediná mu dáva silný základ a pocit bezpečia.

      Nu, tak to byla taková malá drsná sobotní EZO vložka. Hlavně to berte s nadhledem, a nejhlavněji už pojďme zase jinam, neb toto je blog o chatech a internetu, že.. ovšemže. Tak to jen tak pro zpestření :D

      A-A

      Vymazat
    12. Tak to je síla, ten horoskop u býka, ale něco z něj na mě sedí :D Vlastně toho na mě sedí docela dost, tak opravdu raději pryč od horoskopů :D. Ten Kozoroh , to je taky síla, ale napadlo mě, že než na Tebe, hodil by se na toho Vita :D:D.
      Já bych se i toho PEZ zeptala, ale on mi do dneška neodepsal na otázky minulé. A koukala jsem se, jak jedou diskuze na chatujme, žádný zázrak se nekonal, jen jsem si všimla, že ta diskuze o rádiu má smazané komentáře a je tam jen upoutávka na vysílání za týden.
      A jinde po chatech je taky bezvládí na diskuzích. Asi zimní spánek , i když venku je spíš jaro. :D.

      Vymazat
    13. @ Nicnechapu

      Ano, horoskopy nechme horoskopama :D

      Nu, a že by se nic na portálech nedělo, to si ani nemyslím, publikoval jsem novou glosu a doplnil ji v komentářích o pár dalších aktuálních věcí, včetně té smazané diskuze známého cenzora Grantika.

      A-A

      Vymazat
  7. ::::::::::::: Návštěvnosti chatů.. zase trochu jinak :::::::::::::

    Ano, dnes si dáme průbežné statistiky ze všech 5 chatovacích portálů z různých časů. Pro přehlednost a zvýraznění se budeme věnovat jedinému segmentu, a to počtu lidí v tzv. pokecových místnostech na jednotlivých portálech.

    == 02.01.2020 ==
    == 10:00 ==

    XChat - 69
    Libimseti - 9
    Chatujme - 39
    SuperPokec - 19
    Chat.cz - 2 / 0 reg.

    Další statistiky se tu objeví v celkovém souhrnu v noci..

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A pokračování statistik ohledně lidí v pokecových roomech.

      == 15:00 ==

      XChat - 85
      Libimseti - 7
      Chatujme - 24
      SuperPokec - 15
      Chat.cz - 21 / 16 reg.

      == 18:00 ==

      XChat - 98
      Libimseti - 26
      Chatujme - 50
      SuperPokec - 21
      Chat.cz - 18 / 10 reg.

      == 21:30 ==

      XChat - 150
      Libimseti - 38
      Chatujme - 68
      SuperPokec - 16
      Chat.cz - 28 / 25 reg.

      == 23:00 ==

      XChat - 132
      Libimseti - 18
      Chatujme - 34
      SuperPokec - 13
      Chat.cz - 32 / 26 reg.

      Takže toto jsou počty lidí v pokecových místnostech v nejrůznějších časech. Bída? Mega bída? Giga bída? A pro kontrast si řekněme, že ve 23 hodin bylo na samotném XChatu v SEXu 1 217 uživatelů. Je třeba ještě něco dodávat?

      A-A

      Vymazat
  8. ::::::::::::: Nová epizoda Xkozlovin: Novoroční 2020 :::::::::::::

    Ano, světlo světa spatřila nová epizoda podcastu Xkozloviny, nazval jsem ji "Novoroční 2020". Kde si ji lze poslechnout, to najdete na stránce Xkozlovin, která je nedávno čerstvě přidána do menu Xglos. Samozřejmě si ji můžete pustit i přímo tam. A třeba se i vyjádřit, neb jsem na této stránce, jako jediné nepublikační neblogové stránce ponechal možnost komentářů.

    Anděl Azazel
    Xkozloviny

    OdpovědětVymazat
  9. :::::::::::::: PodcastyCZ :::::::::::::

    V novém roce 2020 AzaNoviny přicházejí s alternativním katalogem podcastů nazvaným PodcastCZ. Na tomto webu bude ještě hodně práce, postupně bude zaplňován a doplňován nejen o jednotlivé tituly podcastů ale i mnohými odkazy a dalšími informacemi z oblasti podcastů. Nově se též objevila položka PodcastCZ v menu na našem hlavním webu AzaNovin.

    Další informace o plánech X-Magazínu v roce 2020 na Blogu AN ZDE

    AzaNoviny X-Magazín A-A

    OdpovědětVymazat
  10. ::::::::::::: První glosa v roce 2020 na obzoru :::::::::::::

    Nová, první glosa v roce 2020, se kvapíkem blíží. Bude se jmenovat "Jak na nový rok, tak na XChatu v Kávomilově úsměvný šok." a ponese se v úsměvném stylu a nebude jen o XChatu. Ono totiž při pohledu na to, co se na chatech odehrává, bude člověk buď plakat, anebo se smíchy popadat za břicho. Já osobně jsem si pro tentokráte vybral tu druhou možnost. Tak buďte v očekávání a těšte se.

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024