Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Glosa o Xglosách


Již koncem roku jsem avizoval, že 4. sezóna Xglos bude trochu jiná, všechno má svůj vývoj, na Xglosách pozvolný vývoj. Svět se mění, internet se mění, chatovací portály se mění (rozuměj velmi upadají). Vzpomeňme dinosaurů, kteří vyhynuli nejspíše právě proto, že se nebyli schopni přizpůsobit novým podmínkám na Zemi. Připomeňme si AzaNoviny, které jedou již svoji 6. sezónu a jsou dnes naprosto jiné než byly ty původní, našly si, a musely si najít, jiný prostor, jinak by zhynuly. AzaNoviny se dnes věnují chatům spíše okrajově, dříve byla jejich náplň téměř jen chatová, dokonce jen jednochatová.

Xglosy budou podobně kráčet cestou své matky AzaNovin, přesto trochu jinými šlépějemi. Nelze stát na místě či dokonce se babrat v minulosti. To je například velmi úsměvné na XChatu, kde si mnozí, dnes již "strýci" nostalgicky vzpomínají na svá mladická léta a počátky svych působení na tomto legendárním portálu (naprosto zmrveném v současné době Gymem, Bratříčkem, Prazdrojem a PanemF), dokonce si vzájemně přeměřují svoje.. datumy registrace.


XChat se po 4 letech působení 4 společníků Jana Zálešáka, Ondřeje Tesárka, Davida Nesiby a Petra Flégla již naprosto vylidnil, co se týče běžných pokecových uživatelů, zůstala jen 90 procentní enkláva sexživlů a pak už jen "ONI". Chatujme se v současné době proměnilo na polonáboženský server, Líbímseti je trágedie sama o sobě, SuperPokec je sterilní márnice a francírkova žumpa Chat.cz je jen pouhou ohavností hyzdící internet a degradující platformu "klasické chaty".


Kdysi možná chaty kopírovaly jakési sociologické rozložení celé společnosti, dnes však s jejich naprostým a trvalým úpadkem kvantitativním dochází i k úpadku kvalitativnímu, neb v současné době na chatech již přežívá v drtivé většině nezajímavá, nekulturní, nevzdělaná, neinformovaná, o nic se nezajímající, neosobitá atd. lůza. Samozřejmě s nejrůznějšími psychopaty, sociopaty a jinými "paty". A od toho se odvíjí i čtenářstvo Xglos. Nyní sice Xglosy zažívaly nejúspěšnější období v historii, s jejich postupnou změnou ovšem předpokládám, že jejich čtivost bude míti klesající trend. Leda že by si našly jiný okruh čtenářů. A Já se vám přiznám, už mě celkem přestává bavit psát pro svoloč, která na chatech ve většině zůstala (čest světlým výjimkám).

A jaký bude závěr dnešní glosy? Stejně tak, jak mě začíná unavovat psaní pro "svoloč", tak nehodlám upoutávat pozornost jakéhokoliv plytkého publika v dnešní plytké době. Na to máte Instagramy a jiné zbytečné hovadiny, kde jediným uměním je vystavit svá úžasná selfíčka. A k něčemu se vám ještě přiznám, jsem tuze rád, že jsem "tak starý" a zažil jsem doby "ideálů, nevyprázdněnosti, neplytkosti, nesluníčkářství, neabsurdit apod."

A na úplný závěr. Ano, možná se zde promítá i krapet má osobní zpověď, jsem konzerva, a možná ze všeho  nejvíce bych si přál žít někde v 19. století, to bych byl ovšem již nyní mrtev. A to by mě asi nebavilo ještě více, než psát o mrtvých a umírajících chatovacích portálech. A to je myslím, vskutku zdařilý závěr této glosy. Co myslíte?



Anděl Azazel


http://azanoviny.wz.cz/2020/01/18/technologickou-oblast-prvni-faze-dohody-usa-cina-neresi/





http://azanoviny.wz.cz/2020/01/14/usa-tlaci-na-brity-ohledne-huawei/
http://azanoviny.wz.cz/2020/01/14/dnes-konci-podpora-win-7/


http://azanoviny.wz.cz/2020/01/06/navrat-dominikkyy-na-xglosy/
http://azanoviny.wz.cz/2020/01/06/windows-10-nove-funkce-zrejme-budou-nezavisle-na-systemove-verzi/

http://azanoviny.wz.cz/2020/01/06/h1-fbi-edition-od-agm/
http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/na-messenger-se-nove-bez-facebooku-neprihlasite/
 http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/zakladatel-an-se-pustil-do-podcastu/

Komentáře

  1. Už jen do komentářů dodám, že na Xglosách společně s X-Fejetony (které pod Xglosy spadají, ač mají svůj samostatný publikační web) bylo celkem napsáno 210 článků (Xglosy 174 a X-Fejetony 36), což je myslím velmi slušná porce. A co je zajímavé, že Xglosy měly doposud naprosto opačný trend než chatovací portály. Ano, chatovací portály vytrvale a soustavně upadají (jak jsme si řekli kvantitativně i kvalitativně), zatímco Xglosy měly doposud stoupající tendenci, a to řekl bych opět kvantitativně (čtivost), tak kvalitativně (obsah, rozmanitost, témata).

    Ale jinak se zatím nebojte, po vzoru dinosaurů nehodlají Xglosy vyhynout, a tak budou přinášet i bulvárnější záležitosti. Chcete příklad, moji milí čtenářové? Ok. Tak třeba jedna věc, která mě v poslední době pobavila a pobaví i jistě vás. Bude to ryze neseriozní a nesolidní. Taková pseudoadmina XChatu OpiFka, obtloustlá mamina fantastkně o sobě šířící informace o alfasamici, fotící se i v minulosti jen z určitých úhlů a jen určitým způsobem, tak se jala dodat do svých Fotoalb aktuální obrázky své osoby roku 2020. Nu, jsou černobílé, což není až tak důležité, hlavně jsou tak tmavé, že na nich není vidět skoro nic (a to bych tipnul, že před focením se ještě tak 2 hodiny OpiFka všemi možnými způsoby make-apu "zkrášlovala"). Ale vy, uživatelé GymSEXchatu, jí to na tomto portálu nepište, zaBANovala by vás, a na váš dotaz proč, by reagovala "protože jsi idiot", to už přeci všichni známe.

    Na 2 nejaktuálnější fotografie parodie na admina (a parodie na alfasamici) OpiFka se můžete podívat ve Fotoalbech..

    ZDE 01
    ZDE 02

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tvoje Glosy jsou čím dál tím víc zajímavé, proto budou hodně čtené.
      A ty fotky pseudo samice opy, mě se nezdá až tak obtloustlá, normální ženská co se vzhledu týká, jen mozek bude mít asi víc obalený sádlíčkem :)

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Tak nejčtenější jsou samozřejmě ty různé třeskuté kauzy. A to je právě to, Já mám ty statistiky jednotlivých článků a další data, a tam je krásně vidět, že určité články, které bych rád právě více psal, nikdo moc nečte.

      U těch fotek OpiFky šlo hlavně o to, že, zvláště ta jedna, je v podstatě jen černá šmouha. A Já nevím, jestli jsi viděla foto celé postavy? Jedno Zwire mi taky říkal, že má prý zadek jak vjezd do stodoly, což bylo i patrné. O to ale vůbec nejde, každý nějak vypadá a Já jsem dalek posuzovat lidi podle vzhledu, jenže taky ne každý se přesentuje jako alfasamice. A o to jde, Já si teda alfasamici představuji úplně ale naprosto úplně jinak, nu.

      A-A

      Vymazat
    3. Už jsem se na album OpiFky podívala, podle mě to je dost hezká holka a že má velký zadek. Indiáni si vybírali ženy podle velkých zadků, značilo to jejich plodnost a schopnost udržet rod. Ale je fakt, že i já si ženu Alfa samici představuji trochu jinak, takový ten typ ženy Vamp a to zdaleka Opy není. Spíš mi připadá jako puberťačka :)

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Z albumu na XChatu resp. ve Fotoalbech? Z toho nic nepoznáš, je tam jen hlava. Krása a estetika není jen o hlavě, jde o celkový vjem (což je samozřejmě věc ryze individuální), a ten může být celou postavou pak velmi jiný. Ovšem jak správně naznačuješ, ono jde i o duševní stránku a nejrůznější projevy, a tady ano, tady OpiFka zamrzla mentálně někde v patnácti (a to jí ještě možná fandím :D).

      A-A

      Vymazat
  2. ::::::::::::: Xkozloviny - Divnokozlovina :::::::::::::

    Zbrusu nová kapitola Xkozlovin nese název "Divnokozlovina". Divná je v tom, že je proložena odbočnými hláškami tu k Masožravé pampelišce (a jejím "separé obdivovatelům", tu k LuRymu a jeho polonáboženskému portálu Chatujme, tu ke Grantíkovi.. Nu, poslechněte si to sami, chcete li, na platformách a aplikacích, které vám nejlépe vyhovují. Vše najdete ZDE 01

    Anděl Azazel
    Xkozloviny (podcast)

    OdpovědětVymazat
  3. ZPĚTNÁ VAZBA

    Každopádně momentálně je čtivost stále dobrá, fungují i zpětné vazby, jako třeba "muck" od HardBoye právě na diskuzi XChatu, o které byla v glose řeč, tedy "Historie XChatu". Můžete se na tuto diskuzi a HardBoyův příspěvek podívat ZDE. Ano, na diskuzi kde si pánové přeměřují.. stáří profilů.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. :::::::::::: Další náboženská diskuze (již 19.) na Chatujme :::::::::::::

    Na Chatujme vznikla další alelujářská diskuze, kterou založil uživatel DalkoT. Nese název "Pravá tvář věřících/nevěřících diskutujících." Předmět diskuze: Příspěvky s vulgárním výrazem,nebo podtextem. I s reakcí - reakce prosím už bez vulgarity.

    Nu, je to taková zvláštní diskuze, asi jak si ti alelujáři vzájmeně mažou na těch svých fórech příspěvky a jak se mezi sebou mydlí, tak aby si mohl někdo znovu napostovat svůj příspěvek nebo upozornil na něco co se mu někde nelíbí, anebo čert ví k čemu to fórum má vlastně přesně sloužit. Rozhodně to fórum ale ještě podporuje a krásně poukazuje na to, jak se tam ti alelujáři hlásající lásku mydlý hlava nehlava.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Už jsem to napsala na té druhé glose, ale hodím to i sem . Však už se tam domydlili, admin Firer jim to zatrhnul :D
      Nakonec se tam budou mydlit všude a jediné co si vymodlí, tak blokování jejich diskuzí.To má ale čeládku na chatujme LuRy :D:D.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Ano, to jsem sem ještě nestačil napsat, jsi mě předběhla :D

      Takže zpravodajsky tedy potvrzuji, že administrátor Fírer diskuzi "Pravá tvář věřících/nevěřících diskutujících." uzvavřel s tímto odůvodněním:

      Diskuze jejichz ucelem ma byt pretahovani vulgarit, ci urazek, diskuze o tom, dale atakujicim zpusobem reagovani samotnym zakladatelem diskuze, to nepokladam za hodnotnou a vubec vhodnou diskuzi, jestlize mate nutkani si vyrizovat ucty, pouzijte vzkaznik.
      Diskuzi proto uzaviram jako nevhodnou a nesmyslnou.

      (zdroj: Chatujme.cz - Diskuze - Pravá tvář věřících/nevěřících diskutujících )

      Ani se tomu nedivím, že je to uzavřeno. A LuRy má co chtěl, a klidně napíšu, že dobře mu tak. Musím se usmívat, když se mu hrubě nelíbil styl, a vlastně všechno, diskutování Anathemy nebo mojí osoby, to jsme ale holt občas napsali něco proti jeho kamarádům, teď se tam tito alelujáři mydlí ne hlava nehlava, ale bible nebible, takže proti nim jsme byly krotké ovečky, a hlavně jsme to tam neházeli "po tunách". A nejhlavněji, v té době tam běžely nejrůznější další a jiné diskuze, byla tam i určitá rozmanitost atd. Nu, tak ať si to tam LuRy s těmi alelujáři užije, dle toho jak jim podkuřuje se mu to asi líbí, jak jsem psal, je ve svém živlu a užívá si toho zájmu. Musím na závěr tohoto bloku říci, že LuRy i tímto je pro mě osobně ještě větším zklamáním, než doposud.

      A-A

      Vymazat
  5. A dáme si dnešní (8.únor) statistiky. To už je masakr.

    == 11:00 ==

    XChat 1131 (795 - 57)
    Libimseti 154 (45 - 26)
    Chatujme 136 (29 - 27)
    SuperPokec (16 - 16)
    Chat.cz (17/13 reg - 17)

    == 13:00 ==

    XChat 1117 (739 - 57)
    Libimseti 136 (40 - 24)
    Chatujme 119 (33 - 29)
    SuperPokec (13 - 13)
    Chat.cz (15/10 reg - 15)

    == 16:30 ==

    XChat 1280 (879 - 91)
    Libimseti 134 (29 - 6)
    Chatujme 120 (33 - 30)
    SuperPokec (13 - 13)
    Chat.cz (11/8 reg - 11)

    == 19:00 ==

    XChat 1325 (885 - 114)
    Libimseti 176 (54 - 48)
    Chatujme 166 (33 - 30)
    SuperPokec (22 - 22)
    Chat.cz (26/19 reg - 26)

    Ano, jistě, je sobota a jsou to denní a předvečerní časy. I tak je to masakr.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oprava u času 19:00 a portálů Chatujme a Libimseti
      Správně je to tedy takto:
      Libimseti 176 (41 - 19)
      Chatujme 166 (64 - 57)

      A-A

      Vymazat
    2. A pokračujeme (8.únor) večerními časy. Myslíte, že se MASAKR zlepší? Podívejme se na to..

      == 21:15 ==

      XChat 1469 (1 069 - 157)
      Libimseti 222 (76 - 43)
      Chatujme 158 (61 - 50)
      SuperPokec (19 - 19)
      Chat.cz (36/28 reg - 36)

      == 22:30 ==

      XChat 1559 (1 161 - 139)
      Libimseti 249 (62 - 28)
      Chatujme 145 (62 - 40)
      SuperPokec (12 - 12)
      Chat.cz (43/32 reg - 43)

      == 23:30 ==

      XChat 1613 (1 130 - 125)
      Libimseti 223 (53 - 33)
      Chatujme 124 (44- 32)
      SuperPokec (13 - 13)
      Chat.cz (42/31 reg - 42)

      Ve večerních a nočních časech bývá vždy větší návštěvnost, tedy jak u koho. Ta čísla celé chatové scény jsou stále hrozná, každopádně masakr Chatujme trvá, počty uživatelů na tomto portálu jsou již hrozivě nízké, a když se podíváme půl hodiny před půlnoc, tak dokonce vidíme, že na na chatu je téměř stejně lidí, jako na žumpě Chat.cz, ač musíme brát v potaz, že tam část uživatelů tvoří anoni. Spřátelený grantíkův chat SuperPokec se po celý den, krom jednoho času, drží pod návštěvností chatu 20. Samozřejmě plně vypovídající statistiky přijdou až s jarním průzkumem návštěvnosti, který každý půlrok provádí AzaŽurnál. Ovšem myslím, že již dnes se dá celkem dobře tipovat, jak oficiální statistiky dopadnou.

      A-A

      Vymazat
  6. :::::::::::: Již 6 náboženských fór na diskuzích Chatujme uzamknuto a přesunuto do Archivu

    K tomu ještě další fórum "Bohové" je tzv. v ohrožení zamknutí, pokud nedojde ke změně názbu či popisku. Uzamčena byla fóra: Svědkové Jehovovi (zakladatel: jonatan1); Svědkové Jehovovi vs. Bible (z: jonatan1); Setkávání křesťanů (z: jonatan1); Ateismus a věda nedává smysl (z: jonatan1); Obraz a podobenství Boha (z: kroky); Otřesna ohavnost (z: Ruslana).

    Proti tomuto se vznesla vlna nevole a nesouhlasných stanovisek některých uživatelů. Otázka stojí i tak, dle jakého klíče LuRy diskuze k zamknutí vybíral. Ohání se duplicitou, ale jsou jeho rozhodnutí spravedlivá, koncepčně objektivní, anebo jeho rozhodnutí bylo dle jeho sympatií, či toho, kdo mu více "fňuká, stěžuje si, bonzuje" do vzkazníku, kdo mu více nadbíhá, tleská, podkuřuje a řiťolezuje? I proto jsem uváděl u každé diskuze zakladatele. Je možné, že LuRy má zase ty své oblíbence, a ty kteří si mu dovolí oponovat bude uzurpovat a likvidovat.

    Toto téma je ovšem velmi složité a má mnoho rovin, nelze to vše pojmout v jednom komentáři k aktuálnímu dění, takže pokud budu mít čas a náladu, a budu schopen to nějak celé zpracovat, pravděpodobně k tomuto vznikne samostatná glosa, kde bych položil pár dalších otázek a dal vše do souvislostí, přinesl pár příkladů apod. V tuto chvíli se mi jeví to, jak z celou situací naložil LuRy, jako prazvláštní.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě tedy v tomto aktuálním rychlém zpravodajství doplním, že fórum "Bohové", které je v tzv. ohrožení (a které od dob Lidé.cz funguje a putuje a přesouvá se internetem již 20 let / tedy tradiční fórum, dalo by se říci/) založila uživatelka "kroky". Takže sami jste si všimli, že LuRy si vybral k uzamčení vlastně diskuze 2 osob. Už jen tento fakt naznačuje, že nic koncepčního a objektivního za LuRyho rozhodnutím nestálo.

      A-A

      Vymazat
    2. Zatím ještě sem jedna taková zajímavost k posouzení. Uživatel Visitor77 navrhoval veřejně ku zrušení LuRymu tyto diskuze:

      Svědkové Jehovovi vs. Bible (jonatan1)
      Katolická církev (jonatan1) (založil ho jonatan1, ktorý nie je katolík, a o KC nemá pravdivé informácie, vedomosti), - nereprezentuje ŘKC
      Setkávání křesťanů (jonatan1)
      Kaple (slavidan) ? (neviem) -ponechalby som ho
      Bohové (kroky) (nezmyselné forum už názvom - Bohové neexistujú)
      Ateismus a věda nedává smysl (jonatan1) - nezmyslený názov
      Otřesna ohavnost (naprostý nezmysel (už názvom, sektárske forum)..

      A porovnojte si to s tím seznamem zrušených fór či v ohrožení. Ze 7 navrhovaných fór Visitorem to učinil LuRy v 5 případech. Skáče tedy LuRy jak Visitor píská? Též padaly návrhy z prostředí Abuky, ano toho Abuky, který se ochomítal kolem Komouš výchovy na XChatu (kde se ochomítal dokonce i hlavní admin Lava), ten Abuka který jinde LuRymu tleskal. Je Abuka a jeho skupina další tou, co jí jde LuRy na ruku? To si již posuďte sami.

      A-A

      Vymazat
    3. Věc je ovšem, jak jsem již psal, daleko složitější, protože nakonec sám Visitor nesouhlasí se zrušením některých fór a zvláště brojí proti Svědkům Jehovovým právě Abuky aspol. Ohání se tím, že demakracie pro publikování rozhodnutím administrativy zemřela. Dámy a pánové, svatá válka na Chatujme v přímém přenosu. Budu se muset donutit asi opravdu k tomu napsat glosu. Uvidíme.

      A-A

      Vymazat
    4. A ještě bleskově aktuálně další příklad "svaté války" a velmi rozbouřené situace na diskuzích Chatujme. Uživatelka Pavla119 (už tu o ní byla řeč v souvislosti se zakládáním multinicků jak na Diskutnících či Chatujme /což sama konstatovala/, v souvislosti s jejím nepěkným působením na diskuzním fóru X-Fórum, a ano ta Pavla119, co LuRymu podkuřovala, utápěla se v děkovačkách atd. atd. atd.) se vyjádřila k rozhodnutí LuRyho:

      Já osobně si myslím že stávající stav, po zásahu admina, je správný. Jonatan má tři diskuze, visitor dvě, ostatní po jedné. Místa k diskutování dost.

      Uživatelka Kroky (zasažená rozhodnutím LuRyho ve 2 případech) se přihasila s touto reakci:

      No ty zrovna jsi na místo k diskutování poněkuď lakomá, kolik lidí jsi dala do blokace?.

      Myslím, že to by jako ukázky pro to, aby jste si udělali alespoň zevrubný obrázek o tom, co se na diskuzích Chatujme, které naprosto ovládli Alelujáři, děje. Podrobněji a hlouběji možná v glose. Uvidíme.

      (zdroj všech ukázek a citací: Chatujme.cz - Diskuze)

      A-A

      Vymazat
    5. To co se děje nyní na chatujme LuRy versus Křižáci, to se dalo čekat a Ty jsi to správně předvídal. Ten LuRy je evidetně mimo. Ty jsi mu tu nedávno poskytnul radu o duplicitě. Ale on ji zjevně nepochopil a začal to používat jako jediný důvod . Nic víc nevysvětlí a podle mě jen proto, že se vůbec neorientuje v daném tématu o křesťanství . Ale kdo z nás ano? Já kdybych byla na jeho místě , jednala bych stejně a použila bych hlášku, že jsem admin a proto mé slovo platí a vše, co já řeknu.
      Ale to píšu já, jak bych to dělala já a za to by mě dost lidí odsoudilo. Vůbec to nemá LuRy lehké , ale má co chtěl. On jistě netušil a nečekal, co se stane a nyní je prostě zmatený, znechucený, unavený z toho všeho a neví kudy kam.
      Může to brát jako takovou přípravku na pozdější dobu, až se mu tam nahrnou Diskutníci . Pak se možná dočkáme dalšího konkurzu na adminy , aby mu pomohli.
      Právě mě napadlo. Každý chat musí mít službu Diskuze? Je to někde dáno ve smlouvě?

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Přesně, náš svatý Lukáš je prostě ajťák, on k duchovním, náboženským, filosofickým a mnohým jiným věcem má asi tak daleko jako Já k Panně Marii. Mimochodem mu to tam ti alelujáři dokonce na diskuzích i několikrát již naznačovali, naposledy to vzali jako celou administrativu, což vystihli též správně, páč jak u Lavy tak Firera se nic podobného co jsem zmiňoval též hledat nedá. Takže tady panuje vzácná shoda ze všech stran, že LuRy tomu prostě naprosto a vůbec nerozumí.

      Na druhou stranu samozřejmě musím objektivně přiznat, že LuRy a celá administrativa jsou v prekérní situaci a nikdo jim jejich rozhodování nezávidí. Ale evidentně si s tím moc nevědí rady, ano jsou zmatení, tápou, nevědí jak s tím naložit. To je ovšem jejich problém, jak šťastně či nešťastně (předpokládám druhou možnost) si povedou, to samozřejmě prověří opět jen čas. On LuRy nejen nerozumí tomu o čem se bavíme, on příroděžel moc nerozumí, a psal jsem to už několikrát v minulosti, ani diskuzím obecně, tedy jejich fungování a správnému spravování. Ale to je opět jeho věc, možná ti kteří tomu rozumí, si sám vyhnal. Tak ať se stará. A opět opakuji, Firer s Lavou mu v tom moc nepomohou, ti tomu nerozumí a nemají žádné zkušenosti z velkých diskuzních fór stejně jako on.

      Ty všechny portály tak byly vystavěné, že zastřešovaly a slučovaly několik služeb, kde chat a diskuze byly neodmyslitelnou součástí. Čistě teoreticky by diskuze na chatovacím serveru být nemusely. Mimochodem, ty pocházíš z Lidéčka, tak dobře víš, že tam byly diskuze opravdu rozsáhlé a řekl bych asi nejpropracovanější a nejlepší, o něco podobného se pak snažili právě Diskutníci. Nu, brzy už ani ty nebudou. Tam zase naopak, krom diskuzí, profilů a vzkazů nebyl chat.

      A-A

      Vymazat
    7. ::::::::::::: Rojení Jonatánů - Jonatan2 :::::::::::::

      Pokud o tom co se děje na diskuzích Chatujme napíši nějakou glosu, jak jsem zde uvažoval, pak to zřejmě nebude tak rychle, protože ta situace je tak nepřehledná, i v těch samotných fórech a vláknech aby se prase vyznalo, páč to tam má prostě LuRy blbě a mnohdy se těžko určuje kdo vlastně na koho reaguje. Je nepřehledná, a to hlavně, obecně, neb tam se ti jednotlivci a skupiny už opravdu mydlí stylem všichni proti všem. A do toho všeho tu máme další nick Jonatán, tedy Jonatan2. A to ještě někteří spekulují o tom, že nick Selen je též Jonatán. A kolik dalších multinicků u jiných osob existuje je též otázka.

      Na nicky Jonatána se můžete podívat tady:
      jonatan1
      jonatan2

      A-A

      Vymazat
    8. LuRy měl hlavně celou situaci řešit daleko dříve, když už bylo jasné, a Já jsem to velmi brzy odhalil a předpokládal, co může následovat. Problémům se má předcházet, LuRy ovšem nyní klasicky zase jen hasí požár. Hasit se má ale malý plamínek, když je zřejmé, že by se mohl rozhořet daleko více, ne hasit až když hoří půlka stodoly.

      A ještě mě nyní zaujala i ta hláška o "konkurzu na adminy". On přeci byl konkurz, ze kterého vzešli Firer a Lava, tedy Admin pro Chat a Admin pro Profily, připomeňme si výrok LuRyho, že Admina pro Diskuze nehledá. A jak by se mu právě teď nějaký zdatný "fórař" hodil! Že.. ovšemže.

      Shrnuto podtrženo, LuRy stále kupí chybu za chybou, a těch chyb v nepřetržité řadě už je až přespříliš. Tudíž to, že Chatujme je ve stavu v jakém je, se naprosto nelze divit.

      A-A

      Vymazat
    9. Další LuRyho obrovskou chybou je chybný dlouhodobý přístup, tedy jeho benevolentnost v zásadních věcech a s tím spojená i velká nedůslednost. O čem hovořím? O systémových diskuzích, které by měly býti uchovávány v tématické čistotě. Již v minulosti mu mnohdy nevadily naprosto OT příspěvky na systémových fórech, až si vysloužil kritiku od některých z nás. A to co se děje na jedné ze systémových diskuzí dnes, v podobě alelujářů, kteří tam řeší zase jen své rozpory ve víře, náboženství, křesťanství, bibli atd., tak z toho by se opravdu ne jeden ale 666 poblilo. Systémové diskuze mají sloužit k námětům, podnětům, připomínkám či stížnostem ohledně jednotlivých služeb na portálu Chatujme, rozhodně ne k vášnivé myslící náboženské debatě. To je prostě naprostý hnus. A přitom tam jak LuRy, tak Firer žádali o konstruktivní náměty a debatu. Alelujáři si tam ovšem jedou své (rozuměj, mydlí se bible nebible). Megahnus.

      A-A

      Vymazat
    10. :::::::::: Peče celá země - Nová diskuze "pošahané" nick-53d91bfbdb4bc na Chatujme :::::::::::::

      Ano, aby toho nebylo málo, tak když nevznikají náboženské diskuze, tak pro změnu zakládá všem známá "pošahaná" nick-53d91bfbdb4bc, tentokráte s nickem Mozart, diskuzi Peče celá země.

      Profil nick-53d91bfbdb4bc
      Profil mozart

      A-A

      Vymazat
    11. ::::::::::::: "Svědkové Jehovovi" přejmenováni na "Sekty v ČR" a vráceny z Archivu do Náboženství :::::::::::::

      Na diskuzích Chatujme bylo vyjmuto z Archivu bývalé fórum "Svědkové Jehovovi" (založil: Jonatan) a navráceno do kategorie Náboženství a filosofie pod změněným názvem "Sekty v ČR". V tuto chvíli je tedy přímo v kategorii Náboženství a filosofie 13 diskuzí.

      A-A

      Vymazat
    12. ::::::::::::: Rojení náboženských diskuzí na Chatujme pokračuje - nově: "Výklad Bible" :::::::::::::

      Dnešního dne založil uživatel Abuka další náboženskou diskuzi "Výklad Bible".

      Touto diskuzí došlo k naplnění čísla 20, tedy byla to 20. založená alelujářská diskuze na Chatujme. Jelikož v poslední době provedl LuRy jakési "škatulata batulata hejbejte se", tak současné rozložení náboženských diskuzí vypadá takto:

      Náboženství a filosofie: 14 diskuzí
      Archiv (Uzamčeno): 5 diskuzí
      Smazáno: 1 diskuze


      A-A

      Vymazat
  7. ::::::::::::: Postřehy z Libimseti: Šílený trollprudič Mach si léčí mindrák z BANu IP na XChatu od Gigga :::::::::::::

    Na diskuzích Libimseti, které jsou nespravované, Mach uráží svým trollspamem kde koho, naposledy si vzal na mušku HallucinationFlower, kdy jednu z diskuzí vytapetoval tímto sdělením o Halušce i s odkazem na profil na XChatu:

    AHOJKY JA SEM ZDENIČKA CUBICKA
    Z XCHATU A MAM V PICONCE KORONAVIRUS
    https://xchat.cz/HallucinationFlower

    Na toto se můžete podívat ZDE, anebo si projděte celé nejaktuálnější diskuze na Libimseti, a seznamte se s celým Machovo řáděním ZDE

    Nutno dodat, že diskuze Libimseti jsou naprosto nespravované (jak už jsem říkal), a též fakt, že je v podstatě už nikdo moc nečte.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem tam, jak jste si jistě všimli, uráží i mojí kolegyni Dominiku, kterou pravděpodobně vůbec nezná a nikdy s ní nepřišel do styku, neb pokud vím, Domča se na XChatu nijak zvláště nepohybovala. To jen taková poznámka, kterou jsem měl ještě potřebu dodat.

      A-A

      Vymazat
    2. Zajímavost z diskuzí Libimseti

      Jak jsem se před chvílí díval, tak na diskuzi, na kterou jsem odkazoval, onen zmiňovaný zde uváděný spam Macha ani příspěvek o Dominice již není, zmizel. Asi ho zřejmě někdo smazal, což je opravdu velmi zajímavé a velmi divné, protože mazat příspěvky může jedině administrátor (Pip či Baron) a doposud jsem nikdy žádné mazání čehokoliv neviděl. Že by fantom opery.. ehm.. fantom Libka? Otázka je též, proč někdo ze dvou uváděných si vybral zrovna toto, když toho "bordelu" je na diskuzích Libimseti kvantum? Zajímavé přístupy. Ono na Libku je ale všechno divné, nu.

      A-A

      Vymazat
    3. Lidská hloupost, omezenost a závist nemá mezí.

      Vymazat
    4. ::::::::::::: Závěr Machova řádění na Libimseti - VYMAZÁN! :::::::::::::

      Ano, je tomu přesně tak, příspěvky Macha, kdy si vždy smazal nick, byly odstraněny z mnoha diskuzí. Nezbyla po Machovo řádění ani památka.

      Tudíž si můžeme říci, že trollprudič Mach je potupně vygumován z Libimseti.cz a potupně se nedostane na XChat.cz kde má BAN IP. Takže si jak na XChatu tak na Libku neškrtne. Velká potupa pro Macha a velká spravedlnost pro všechny.

      A-A

      Vymazat
  8. ::::::::::::: SEX SPAM na XChatu ::::::::::::

    Na XChatu někdo zaspamoval mnoho diskuzí. Podívejte se na to na obrázku ZDE
    Všude je jeden a tentýž příspěvek, na který se můžete podívat ZDE
    Nutno říci, že admini oba odkazy na komerční sex stránky zablokovali (což se dá samozřejmě obejít zkopírováním samotného odkazu). Ovšem příspěvky doposud ještě nesmazali.

    (zdroj obrázků: XChat.cz - Fórum)

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. Špína špín už asi doseda na absolutní dno lidské odpornosti, viz. její krásný vzkazy, kde se úplně zhroutila :-D Mám pocit, že tímto je mise splněna :-))))))
    pinQi 08:39:34
    https://xglosy.blogspot.com/p/xkozloviny.html Hlasový projev a další výplody po antidepresivech kamaráda němé veletupěny , zaměřte se na ééééééééééééééééé a první hlasovou stopu éééééééééééééé PeZ je bloknutej éééééééééééééééééééééé, už se topíš ve svejch chcankách alkoholiku ééééééé ROFL ROFL LOL
    pinQi 15:31:14
    Cháááááááááááááááááááááááá, ty chudáku lovatej a "ženatej" ty seš klauníčeQ v kraťasích, co každýmu sere do šeptu do hovna a když mu chytří serou do huby, tak začne vyhrožovat, směju se ti, hýčkej si kámoše yease cikána ty lůzo vožralá a neztrapňuj se:-))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Pez

      Já myslím, že s Happynou je to jako s bažinou, čím víc se člověk hýbe, tím více se ponořuje, a od určité úrovně ponoru už postačí jen pouhé dýchání k dalšímu nezadržitelnému ponořování.

      A-A

      Vymazat
    2. A teď ještě "přeložím" (neb to tu čtou lidé z různých chatů a nemuseli by býti v obraze) ty vzkazy největší prudičky (nejen) XChatu všech dob:

      - Nejdříve se vyjádřím ku svému podcastu Xkozloviny. Ano, dělám ty odmlky "ééééé" a jsem si toho vědom, nejsem jediný člověk, co to dělá, nemám žádnou hlasovou průpravu. Mohl bych to snad i ve střihačském softwaru upravit a vystříhat, ale proč, je to autentický můj projev, takže moc zásahů do hlasové stopy nedělám, a to nejen proto, že jsem se s apliací a editorem digitálního zvuku ještě moc nesžil a nenaučil se s tím pracovat a využívat plnohodnotně všechny funkce.

      - "němá veletupěna" je Masožravá pampeliška, není němá, a také není moje kamarádka, Já se obecně moc s nikým nekamarádím, prostě se spolu občas bavíme.

      - "PeZ je bloknutej" - Nick poslusny_pez je na XChatu opravdu zaBANován, dle mých informací na měsíc, a zajímavé že opět od neschopné "atrapy admina" (na 666.) Bogeman, křižáka baptisty, kamaráda Happyny. Pro mě osobně cokoliv, co učiní tento neschopný nýmand je naprosto irelevantní.

      - Yeas - dříve Bakrosss, je inteligenčně dosti podprůměrný uživatel žumpy Chat.cz, který uživateli Pez poslal pozvánku, ovšem tu posílá Yeas kde komu. A poukazování na jeho původ, to jsou neustálé rasistické hlášky Happyny, které už konstatoval i kdysi Prazdroj, když vyhlásil zábavnou hru "Kopni si do Happy, budeš mít lepší náladu".

      No a na závěr, slovník Happyny, to už také všichni známe, to je 666x horší a hrůznější než bažina.

      A-A

      Vymazat
    3. Doplním: Já se "provinil" tím, že jsem prý vložil odkaz na konkurenční server. Jelikož v době vložení nebyl v místnosti nikdo, patrně probíhá jakési šmírování a nebo následné práskání, po němž Vít rozdává BANy. Tehle chlapec je bohužel částečně narušený,
      víme všichni díky čemu, ale to samozejmě psát veřejně nebudu. Vít, místo aby upozornil na porušování pravidel (zajímavé, že takto je porušuje polovina chatu :-D), využije své "moci" a zabanuje člověka, který roky jde proti jeho "kamrádce".
      Nyní vše proberu s p. Zálešákem, s nímž se dá rozumně mluvit, a doufám, že toho infantilního chlapce zbaví jakékoli
      možnosti dál buzerovat slušné lidi, tj. odejmutí fce admina.
      Co se týče špíny špín, tady se asi brzy něco stane, ale i to si zatím nechám pro sebe. Nicméně její nenávistné projevy
      vůči minoritě, její vzkazy plné vulgarit a urážek, vysmívání se lidem s tělesným postižením, to všechno jí bude hodně přitěžovat a bude mít nejspíš velké problémy.
      PEZ je trpělivý a hodně dlouho nad věcí, ale co je moc, to je příliš, poté se PEZ stává šelmou, co nepřátele roztrhá na kusy
      :-)

      Vymazat
    4. ::::::::::::: Vítr vane z Komoušova :::::::::::::

      Situace se zaBANováním nicku Poslusny_pez se začala projasňovat a už se ví, odkud vítr fouká. Ano, vítr vane z místnosti Komouš výchova. Vyvstává ale řada otázek. Na jednu je odpověď známá, Bogeman využil příležitosti k persekuci Pza, viděl (dostal) hůl, a tak Pza bil, tedy Blokoval. Nyní přijdou na řadu otázky nezodpovězené, hlavně tedy kdo z Komoušova bonzoval? Byl to sám Ataka? Nikdo by se nedivil, je to Bogemanův kamarád, je to slizoun co si hraje na prudiče, rebela ale jistě se nezdráhá donášet, koneckonců zvěsti o tom, že Ataka je práskač, se šířily ještě před vznikem a ustálením Komouš výchovy. Také známe Atakovo řiťolezecké ódy na adresu GymJWM. A též známe, jak se děsně kamarádil s Jard01 aby ho nakonec hodil přes palubu a dokonce mu vyhrožoval bonzováním adminům v místnosti EMO (o tom tu bylo též informováno). Tudíž byl oním bonzákem práskač Ataka? Nebo někdo jiný z Komouš výchovy? Popravdě mě nikdo jiný nenapadá, ale čert ví.

      Další možností také jest, že admini na XChatu, a Já to nevím, tudíž je to spekulace, vidí do místností i když v nich nejsou. Když jsem dělal administrátora na BezvaChatu, a dnes už to mohu říci, protože BCH již neexistuje, tak tam byla ta možnost vidět do místností i bez přímé přítomnosti vimplementována. Jak to mají na XChatu netuším. Oni by to stejně nepřiznali, i kdyby to tak bylo, a Já říkám správně, běžní uživatelé nemusí všechno vědět. Stejně jako v minulosti ale admini hlásali, že nevidí IP adresy, tedy že je údajně nevidí celé. Nu, museli to hlásat, ale pravda byla jinde. Provařil to tenkráte sám admin Giggo, když v místnosti "15 let a více", když se patrně nudil a chtěl si před děvčaty honit triko, tak slečnám říkal odkud jsou, což zjišťoval dle IP adresy, a aby mohla být IP lokalizována, tak jaksi musí být celá, že.. ovšemže. Jen dodám, že ta lokalaizace, ať už se k tomu používají jakékoliv aplikace, tak někdy vyhazuje naprosté nesmysly (to jen taková poznámka).

      Takže jak to tedy celé ve skutečnosti je? Kdo byl práskačem z Komoušova? Ataka nebo někdo jiný? Anebo si to obstaral sám Bogeman? To se asi nedozvíme, vy ,moje milé čtenářky a milí čtenáři, si můžete aspoň soukromě zatipovat.

      A-A

      Vymazat
    5. Z mého pohledu je úplně jedno kdo byl ten práskač. Podstatné pro mě,je, že hračka pedofilů mi dala BAN v podstatě za nic.
      Odkazů jako byl ten můj je denně plný xchat a NIKDO to NIKDY neřešil. Takže tady si Vít akorát zchladil svou žáhu a zatím stále přemýšlím, jak tohle řešit. Zatím volím cestu rozumu, tj. přímo pana Zálešáka, se kterým se vždy dalo mluvit. Ale pokud ani jeho zásah nepomůže, je možné, že budu volit trochu tvrdší metody. Ten chlapec, jehož život se odvíjí pouze od zapnutí/vypnutí PC,
      už potřebuje opravdu "pár facek" aby se probral a uvědomil si, že nemá právo buzerovat lidi, kterým by měl vykat a kteří na chat chodili v době kdy byl ještě na houbách. Je to vyloženě nemocný člověk, co si životní prohry kompenzuje jakýmsi falešným pocitem z výher na chatu, a to výher jen díky možnostem, které coby admin má.

      Vymazat
    6. @ Pez

      Jistě, Já to chápu. Proto jsem také psal, že nýmandský pseudoadmin Bogeman si jen našel hůl, kterou by mohl bít. Každopádně Já musím svým čtenářům nabízet i mnoho jiných rozličných úhlů pohledu.

      Honza Zálešák se mi moc rozumným nejeví, protože nikdo kdo má všech pět pohromadě, nikdo komu by záleželo na prosperitě svého portálu, na tom, aby se uživatelé na XChatu cítili fajn, tak nikdo rozumný by nemohl učinit mega neschopného nýmanda Bogeman adminem, dokonce v minulosti nedávné hlavním adminem. Nebudu si brát servítky, ano souhlasím, ten chlapec Vítek je "slabý kus" který si jen svoji neschopnost a slabost kompenzuje skrze svojí funkci, kterou mu za řiťolezectví a naprosté patolízalství věnoval Jan Zálešák. Ano, opět souhlasím, buzerovat lidi za nějaký pouhý odkaz na jiný portál, to je ve světě současném, tedy ve světě kde vládnou sociální sítě, a tedy vládne sdílení, naprostý prehistorický trapas nemyslící tupé ovce. Já jsem toto v minulosti kritizoval u všech portálů, příroděžel ony nedokáží jít s dobou. Pochopil bych to v dávných dobách, kdy se opravdu odehrávalo přetahování uživatelů na jiné servery, dnes při úpadku platformy "chat" mi to přijde naprosto stupidní.

      Zvláště když z toho, co jsem viděl, ani neplynulo žádné lanaření na jiný portál, nebyla tam žádná výzva, jen pouhý samostatný odkaz. A opět souhlasím, takových odkazů, na nejrůznější weby, které by mohly splňovat podmínku "konkurenční" je nejen plný XChat ale jsou jich plné i jiné portály. V dnešní úpadkové době jsou mnozí uživatelé na různých portálech, a třeba někde mají nahrané fotografie, takže třeba hodí na sko odkaz na fotku, kterou mají jinde. Nechápu, opravdu nechápu, že na některých portálech je to přímo cenzorováno (SuperPokec, Chatujme) či jinde jsou za to rozdávány BANy (XChat). Tak mě napadá, kdyby třeba Facebook zaBANoval uživatele za to, že si na Zeď hodí odkaz na Twitter, YouTube či Reddit, anebo Spofity či cokoliv jiného. Vážené chatovací portály, proberte se, už tak jste skoro mrtvé, pokud se nepřizpůsobíte dnešní době a budete žít stále na začátku milenia, pak vás nic jiného než zánik a smrt nečeká.

      A-A

      P.S. - Proti Bogemanovi bylo na XChatu od prvopočátku řada nejrůznějších petic za zbavení funkce administrátora. Pozůstatky jsou ještě dodnes na fórech XChatu. Stejně tak je a byla zřejmá nevole vůči adminovi Hatikva, dokonce jsem viděl pár profilů, kde ho někteří nazývali pračlověkem či nemyslící opicí. Co mi z toho všeho vychází? Že Honza Zálešák musí být zřejmě masochista, který týrá a ubližuje svému GymChatu.

      Vymazat
  10. Dnes si dáme jen dva večernější časy. Ale jako bonus si ukážeme pár přímých srovnání..
    == 22:00 ==

    XChat 1602 (1 075 - 128)
    Libimseti 238 (55 - 14)
    Chatujme 148 (58 - 40)
    SuperPokec (12 - 12)
    Chat.cz (35/28 reg - 35)

    == 23:00 ==

    XChat 1634 (1 030- 82)
    Libimseti 180 (45 - 7)
    Chatujme 124 (48 - 26)
    SuperPokec (10 - 10)
    Chat.cz (28/20 reg - 28)

    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    Nyní se podíváme na známou dvojíčku Libimseti vs. Chatujme, tedy servery, kde v minulosti býval podobný počet uživatelů na celém portálu:
    == 22:00 ==
    Libimseti 238
    Chatujme 148
    == 23:00 ==
    Libimseti 180
    Chatujme 124
    Toto je vlastně takový trvalý obrázek současnosti, Chatujme značně zaostává
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    Chatujme vs. Chat.cz (Počet uživatelů na Chatu v Pokecu)
    == 22:00 ==
    Chatujme 40
    Chat.cz 35
    == 23:00 ==
    Chatujme 26
    Chat.cz 28
    Nu, tak to je tristní, Chatujme se dostává na roveň Chat.cz
    %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
    Libimseti vs. SuperPokec (Počet uživatelů na Chatu v Pokecu)
    == 22:00 ==
    Libimseti 14
    SuperPokec 12
    == 23:00 ==
    Libimseti 7
    SuperPokec 10
    Tak tohle už je zoufalost, že.. ovšemže

    Marná sláva, velebída velebíd. A to se domnívám, že trágédie českých chatů ještě zdaleka není u konce. A znáte to, moje předpovědi se často naplňují (Prověřeno)

    A-A

    OdpovědětVymazat
  11. ===== "Všichni jsou Azazel!" - Tipujete Víťu? Ne, Jonatán. :D =====

    Nejdříve si dáme OBRÁZEK
    (zdroj obrázku: Chatujme.cz - Diskuze - Sekty v ČR)

    Ano, dle Jonatána jsou všichni Azazel. Takže ženský nick "Nicnechapu" je tedy jistojistě Azazel. Moje kolegyně Dominika je jednoznačný Azazel. Určitě i takový Pez je Azazel. I Šavlozubý Jarda bude patrně Azazel. A nakonec, čert ví, ještli i ta pseudoadmina OpiFka není nakonec zase Azazel. :DDD

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mi připomíná jeden starý český film jménem Čtyři vraždy stačí drahoušku. .:DDD Ve filmu dostane paní Rosůlková na otázku " Vy jste taky Gogo? " Odpověd " My všichni jsme Gogo. " .:DDD

      Vymazat
    2. @ Šavlozubý křeček

      :DDD Asi tak nějak :D

      A-A

      Vymazat
    3. Ještě se vyjádřím k tomu skrýnu. Chraň je ruka Satanova, aby mi to sem přišli zamořovat svými alelujářskými cinty. Myslím, že na diskuzích Chatujme, které si pro sebe uloupili, mají dost velké pole působnosti, které zamořili svým alelujářským morem, kde si mohou i s Lukášem Ryšánkem, zvaným Svatý Lukáš, poklábosit o nebesích.

      Spíše by se měli, ovšem zatím jen mega teoreticky, obávat toho, abych se náhodou nerozhodl (jakože to nemám v plánu) navštívit Chatujme a založit tam například pár diskuzí (kde pár by mohl být překvapivě tři). Myslím, že takového Visitora by začaly brát mrákoty a dožadoval by se u Lukáše "Svaté inkvizice" :D

      A-A

      Vymazat
    4. Mimochodem s tím koresponduje i jedna zajímavá věc, kterou jsem nalezl na Diskutnících (už to ani nebudu ozdrojovávat, když Diskutníci za chvíli pohasnou). Ještě před tím sdělím jednu věc, a můžete se na to na portálu Diskutníci.cz podívat sami v kategorii Náboženství a filosfie, kde si Alelujáři na sebe tahali skrýny a dokonce si vzájemně vyhrožovali trestními oznámeními. Nu, láskaři, co k tomu dodat, že.. ovšemže.

      Jak i na Chatujme bylo presentováno, tak Jehovista Abuka se na Diskutnících "loučil":

      abuka, 5.1.20 23:04:33 reagovat@!!!
      Nelibuji si ve vznešených větách určených pro tesání do mramoru. :4:
      Přesto mi dovolte pár slov.
      Myslím, že fórum splnilo svůj účel. Měli jste možnost poznat, čemu svědkové věří, a to přímo od svědků.
      Děkuji těm, kdo diskutovali slušně a věcně, za zajímavé výměny názorů, ale i za to, že jsem si občas musel trochu postudovat, abych obhájil svoji víru.
      Pochopitelně, že jsme nebyli žádní vyvolení "kovaní" svědkové se zvláštním pověřením. :1:
      Teď je čas přehodit výhybku a vyplnit získaný čas jinými užitečnými věcmi.
      Přeji všem, aby se to podařilo i vám.


      A velmi výstižná reakce jedné uživatelky Diskutníků:

      Marika, 3.2.20 07:05:52

      :1: :1: :1: temi uzitecnymi vecmi mysli abuka to, ze se ted se stejnymi lidmi hadaji jehoviste jinde? pokud na jejich forum na chatujme cz prijde nekdo jiny, nez zdejsi diskutnici, tak zase rychle zmizi :1:


      Ano, též si myslím, že nejen Abuka ale všichni ti alelujáři s Diskutníků, jsou omezeně zvyklí zase jen na ty své oponenty. Bylo by opravdu zajímavé, kdyby se zjevil někdo úplně nový, s úplně jiným stylem, s úplně jiným přístupem, s úplně jiným vším. Jak už jsem říkal viz. výše, Já to zatím nebudu, ovšem už teď si dokáži představit jejich zmatenost.

      A-A

      Vymazat
  12. ::::::::::::: Perličky z chatů (12. února) :::::::::::::

    Libimseti - Už začíná být jasnější, kdo zřejmě zasáhl proti Machovu řádění na diskuzích Libimseti a zbavil diskuze příspěvků tohoto trollprudiče, který si pokaždé smazal svůj nick. Byl to dle všeho Pip-Boy, tedy žlutý štít - administrátor Libimseti, který přesně v den kdy toto začalo, navštívil překvapivě můj profil. Na profil Administrátora Pip-Boy se můžete podívat ZDE

    XChat - Dnešního dne odešel známý Karl1 (též uživatel Chatujme) z místnosti Komouš výchova a byl spatřen osamocen ve stejné sekci "Volný čas a sport" v nestálé místnosti "Duhová kulička" s popiskem "s toho bich se do halawi bodnul". Došlo k nějakému rozkolu mezi ním a Atakou? SS Komouš výchovy se posléze v Karlově nestálé místnosti zjevil. Uvidíme v příštích dnech, zda li se Karl1 bude v Komoušově objevovat či nikoliv.

    Chatujme - Na již avizované nově vzniklé diskuzi "Peče celá země" známé "pošahankyně" nick-53d91bfbdb4bc, tentokráte s nickem Mozart, zanechal LuRy post tohoto znění: "Bude tentokrat diskuze podnetna nebo si zopakujem par smazani a naslednou blokaci ?" Je fajn, že alespoň v tomto má Lukáš jasno :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
  13. +++++++ Oznámení Xglos o nebývalém počtu přístupu na blog +++++++

    Od dnešní 2. hodiny v noci až do této chvíle je vykázáno velmi vysoké číslo zobrazení Xglos, a to 5,43 tis. Týká se to hlavně stránky s glosou "Glosa o Xglosách". Tato nebývalá aktivita pochází z odkazující adresy URL refreshthis.com,což je jakási stránka patrně sloužící k automatickému obnovování vybrané stránky se zadáním časového intervalu.

    Patrně si někdo hraje, je tím samozřejmě rozhozeno počítadlo běžných přístupů. Proč a za jakým cílem se někdo rozhodl k tomuto, netuším. Každopádně se bude jednat o nepřátelský čin.

    Anděl Azazel
    Administrátor Xglos

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024