Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

OČI PRO PLÁČ NEBO ÚSMĚV NA LÍCI?

Zdroj obrázku: Karel Jerie

Autorkou dnešního článku je Nicnechapu. Stejně jako v minulosti u jiných autorů nebylo do textu mojí osobou nijak zasahováno. A to by z mých úvodních liter stačilo, pojďme se již vrhnout na samotný článek. Hezký čtenářský zážitek.

Anděl Azazel






Pár slov o mně.

Jmenuji se Šárka, je mi 37 let, jsem vdaná a mám tři děti. Přibližně před 17 roky jsem se poprvé dostala na chat. Podnět mi k tomu daly kamarádky, když jsme jednou klábosily o tom, co kterou baví . Byly jsme mladé, svobodné a jedna nadhodila i řeč o chatech. Tak proč bych to nezkusila i já?
Začala jsem na Lidech.cz. Bylo to tak zvláštní a vzrušující. Najednou je člověk v jiném světě. Víceméně anonymní. Tak jsem si to zpočátku myslela. Ten virtuální svět mě natolik zaujal a bavil, že jsem na chatu trávila víc a víc volného času. Jenže postupem času jsem zjišťovala, že všechno má svoje plus i mínus. Na Lidech byla spousta lidí, mladých, starších, starých. Bylo si opravdu s kým psát o zajímavých věcech, ale... Čím dál častěji se stávalo, že mi psali muži s návrhy a co pro mě bylo nepochopitelné, i ženatí nebo zadaní. Slušně jsem je odmítala a zato jsem si pak přečetla dost nadávek .

Za nějaký čas jsem poznala svého nynějšího manžela, podotýkám, že jsme se poznali v práci, ne na chatu. Po delší známosti jsme se vzali a narodily se nám děti. Na pár let jsem proto na chat nechodila. Po návratu na Lidé jsem se tam ještě pár měsíců bavila, ale už mě to tolik nebavilo. Přece jen se mi změnily priority a málokdo se chtěl bavit o dětech .

Když Lidé ,, skončili,, dala jsem si chvilku přestávku a pak jsem to zkusila na Chatujme .cz. Zdálo se mi hodně podobné Lidem. Bylo tam celkem dost místností, ale daleko méně lidí, co na ně chodili. Mě to prvně nevadilo, ale pak jsem se začala nudit. Už mě nebavilo psát a odpovídat stylem,, Ahoj, jak se máš, co děláš, pošli mi fotečku, rozdáš si to se mnou...?,, Se staršími se mi nechtělo řešit co k obědu, nemoci , dluhy, stěžování si na děti a vnoučata. Proto jsem se více zaměřila na čtení diskuzí.


Diskuze.

I na Lidech byly různé diskuze a docela zajímavé, i ohlasy nebo spíše odpovědi . Jaké ale pro mě bylo překvapení, když jsem na Chatujme diskuze začala pročítat a reakce různých lidí tam. V podstatě se tam moc nediskutovalo. Když se někdo snažil, byl velmi často napadán, urážen, zesměšněn a k mému naprostému šoku bylo občas někomu i vyhrožováno. Pokoušela jsem se tam i já někdy diskutovat , ale jakmile se někomu něco nelíbilo, už jsem byla za blbku . A korunu tomu nasadil jakýsi Vita, prý policista , když mi jednoho krásného dne nechal vzkaz, že mě sledují, že si mě najdou a půjdu k výslechu.

Vůbec jsem nevěděla proč , co to má znamenat, kolik nocí jsem nespala, plakala, soužila jsem se. Nakonec jsem to neustála a z Chatujme.cz jsem prostě odešla.

Přesto mi to nedalo, a i když jsem už na Chatujme profil nezaložila, sledovala jsem toho Vitu dál, co kde píše. Nakonec vyšlo najevo , že to není žádný polda, ale úplný debil. I přesto jsem se už na chat nevrátila.


Azazel a jeho Glosy.

Neušlo mi, že občasným diskutujícím byl i jakýsi Azazel... Jemu zdatně sekundoval i Anathema..., který měl i nějaké své diskuze. Ale přiznám se, že Anathema diskuze jsem později už ani nečetla, psal jakési hrůzostrašné povídky, ale tu druhou diskuzi co měl o písničkách, na ty jsem klikala ráda.

A pak se začaly dít věci. Azazel versus admini Chatujme.cz. Ten jim ale dával sodu. Měl několik stoupenců a jak to nakonec dopadlo? Byl zabanovaný plus několik jeho přívrženců. Protože mě zajímalo, co bude dál a Azazel se na chatu nikde díky banu neukazoval, jednou jsem klikla na jeho profil a na jeho Glosy.

To bylo ale počteníčko!!!

Takže kdykoliv jsem měla volnou chvilku pro sebe , většinou až večer, ,,šla jsem na Glosy,,
Musím přiznat, že jsem spoustě věcí nerozuměla, nechápala jsem je, vracela jsem se několikrát k různým Glosám. Nakonec jsem se po několika měsících váhání rozhodla, že i já napíšu svůj komentář do jeho Glos. A tím v podstatě začala naše komunikace.


Aza Gogo .

Nikdy jsem nebyla na XChat aktivní diskutérka nebo chatující na jejich místnostech. Jen jsem tam byla asi dva nebo tři dny a hledala jsem, kam se usídlit. Nebylo kam. Na sexu to byl samý sexživel a jinde pár lidí . Proto jsem tam profil smazala.

Díky Glosám a lidem kteří tam píší jsem začala poznávat, co XChat opravdu je . Hrůza hrůz. Když čtu díky Glosám vyjádření, informace a poznatky nejen od Azazela, ale i od Pez, Anathemy, Šavlozubého křečka a následné reakce na ně od Ataky , OpiFky a jim podobným, musím se smát, někdy vztekat.


Vzkaz.

Tento vzkaz je pro Tebe Atako. Většího debila než jsi Ty , jsem v životě nečetla. Kam se na Tebe hrabe paranoidní Vita, potrhlý Jupitehans , donašeč Karl1 a jiní. Ty Atako jsi debilů král !!!! Jsi naprosto bezcitný, podlý , ubohý kretén, který nemá ani tu nejmenší úctu k lidem. Jen kretén největší úrovně dokáže urážet zdravotně postižené lidi a tím nemyslím jen Azu. To co jsi předvedl , to nemá obdoby.

Ty jsi obyčejný chudák, co leží ve dne v noci u počítače a jediné co dokážeš je urážet druhé, psát naprosté hovadiny kdekoliv. To Ti jde, ale proč nedolezeš taky na Glosy a tam si nevyříkáš ? Na to koule nemáš , že? Tam nemáš za prdelí ty svoje adminy , to máš strach . Prý Tě nezajímá a nikoho z té vaší partičky potrhlý novinář, ale ve dne v noci sledujete co se na Glosách píše a pak trapně reagujete na Komouších a Forum.

A jestli já jsem vadná a ovce , co jsi Ty??? Myslel sis a vy všichni, že mě odradíte od napsaní Glosy?? Doufali jste marně !!!


Poděkování.

Mé poděkování patří Tobě Azazeli, za Tvou práci co děláš a za umožnění napsání mé Glosy. Ukazuješ nám všem, kde je pravda, vysvětluješ nám vše, čemu nerozumíme, dokládáš to důkazy . Když se Ti někdy stane, že si nejsi jistý danou věcí, přiznáš to a později doplníš, když se náhodou někdy utneš, dokážeš to přiznat a omluvit se. A tak se má chovat správný chlap. Ještě jednou díky a hodně dalších skvělých Glos Ti přeji .

Šárka.



Komentáře

  1. Jediným mým počinem v této glose bylo "Úvodní slovo" a pak obrázek, kdy jeho výběr nechala autorka článku Nicnechapu na mně. Ani nevím, proč mi po přečtení její prvotiny skočily do hlavy Staré pověsti české a Dívčí válka. Každopádně Já na první vnuknutí většinou dám, páč se to v té hlavě nezrodilo jen tak, ač někdy důvody nemusí být až tak zřejmé. Rozhodně v tom nebude asi hrát roli jméno Šárka, to by mě nejspíše prvotně napadla třeba Šárka Vaňková nebo Pražská rezervace (i když právě v té se snad měla odehrát scéna úkladné lsti na Ctirada a jeho družinu). A už vůbec tím obrázkem nechci ilustrovat to, že by Nicnechapu byla nějakou amazonkou. Každopádně odvaha jí nechybí, jako každému, kdo se rozhodl něco na Xglosách publikovat, anebo i jen komentovat v pozitivním či nenapadajícím duchu. Ano, každý takový člověk si sám na svá záda maluje terč, Nicnechápu si již v minulosti užila výpady od pseudo adminy OpiFka, či v nedávné současnoti útoky přímo ze stránek XChatu, a to i s dalšími lidmi objevujícími se zde na Xglosách. Nu, snad bude Nicnechapu s mým výběrem obrázku spokojena, či alespoň ne nespokojena, nu a kdyby přeci, tak mi může klidně veřejně vynadat :D

    Jinak bych jí chtěl poděkovat za její publikační činnost, stejně jako nedávno Pzovi a dalším, kteří se nějak podílí na obsahu Xglos. Co se týče přímo autorů, tak jsem si uvědomil, jak jsme vlastně všichni úplně jiní a rozdílní, a jak je to dobře, páč Já mám rád rozmanitost a pestrost, naopak nesnáším uniformitu či černobílé vidění. Svého času měla, má kdysi známá, roomka "Hrabě X" v popisku i toto "Není jen černá a bílá, my vidíme a vnímáme tisíc a jednu barvu duhy." Myslím, že takhle to nějak bylo. A toto vše zapadá do změn Xglos, a Já doufám, že se budou v podobném duchu proměňovat i nadále, že půjde o pestrou paletu barev a ne jen o borůvkovou fialku jednoho muže.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To byla ale rychlost se zveřejněním mého dílka, Azo. Docela mě to zaskočilo. Ten obrázek co jsi dal- v první chvíli mě rozesmál :D.
      Padla mi do oka prvně ta holka uvázaná u stromu a já si řekla, že tak by mě asi rádo vidělo pár lidí z chatu, kteří čtou Glosy :D.
      Pak jsem si všimla chrabrého šohaje na koni, škoda, že nemá detailně vidět obličej, kdyby se mi nelíbil, asi bych se sama urvala z provazů :D.
      Pak mi docvaklo, že to je z Dívčí války . Obrázek se mi moc líbí, díky za něj.
      Taky nemám ráda uniformitu , to je nuda. Roomka Hrabě X, o čem byla? A nemáš zaco děkovat, mě to bavilo a třeba časem ještě něco napíšu .

      Vymazat
  2. Super, moc dobře napsané, bohužel i já musím s nostalgickou slzou v oku vzpomínat na kdysi super xko.cz, poté přesun na o něco slabší xchat.cz, který se z jakési setrvačnosti drží dodnes, ač jeho sláva je dávno pryč.
    Atakokot je zoufalec, kdyby mu dal člověk facku, tak se rozbrečí a uteče k počítači. Toho ubožáka nemá vůbec smysl řešit, to je typický moderní dítě, co místo sportu a koníčků má pouze PC a vymletý mozek. Ten by podle mě nezvládl ani kolenotoč!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já hodnotit článek nebudu, protože to prostě u spoluatorů nedělám. Nedělal jsem to ani v minulosti u Dominiky či Pza.

      A co se týče Ataky, je jen dobře, že si Nicnechapu v jeho případě nebrala servítky, plně si to zaslouží. Já už bych také rád uzavřel kauzu Ataka, Já myslím, že tu toho bylo odpresentováno mnoho a každý si mohl udělat úsudek. Ono mu tam do Komoušova v poslední době ani moc lidí už nechodí, zůstal mu tam maniodepresivista Anonymous, na jehož přeafektované plky nejsou zvědaví nikde jinde, nechvalné známý Karl z Chatujme a ufon (neidentifikovatelný předmět) multinickový prudičský chameleon. Myslím, že tento 15 let neznámý uživatel může zase klidně upadnout v zapomnění. Svých "pět minut slávy" si už ten neznámý blbeček prožil. Jen se obávám, že zase brzy začne mávat ručičkama a vykřikovat a upozorňovat na sebe.

      A-A

      Vymazat
    2. @ Pez

      Já tě musím trochu poopravit, s tím Xkem a XChatem, páč už jsem si toho všiml i v minulosti. Původní byl XChat, který se zrodil kdysi na liberecké univerzitě. V roce 2000 jeho tvůrci uzavřeli smlouvu s Centrumem (NetCentrum), jenže tam vznikly rozpory a původnímu týmu se některé věci nezamlouvali, jenže uzavřeli naprosto vazalskou smlouvu, tudíž od ní nemohli odstoupit, protože by museli Centrumu zaplatit daleko víc, než zaplatil on jim. Tudíž se komunita těch lidí rozdělila na XChat.cz pod Centrumem a Xko.cz původního týmu.

      Více se lze dočíst třeba na AzaŽurnálu ZDE

      A-A

      Vymazat
    3. Já to beru podle svých začátků, kdy jsem taky začínal na xchatu, ale po odrtžení jsem roky řádil na xku, který bylo v porovnání s komerčním xchatem naprosto super a bez debilních adminů co by prudili. Ač jsme se tenkrát snažili a posílali i peníze, bohužel xko
      zaniklo a já se pak cca 2002-3 vrátil na xchat. No a za cca 17 let se mi dneska odmění bogemán banem za kdejakou kravinu, místo
      aby si vážili lidí co jsou s nimi tolik let.

      Vymazat
    4. @ Pez

      Nu, když už jsme v nostalgickém rozpoložení, tak ono se říká "Do stejné řeky dvakrát nevstoupíš", nemusí to být ale pravda vždycky. Kdo že to byl prvním červeným adminem na XChatu pod Centrumem? Ano, byl to GymJWM. Anebo tam byl jakýsi pidimuž Bircoff. Dneska GymJWM ten chat vlastní, a dosadil na pozici admina (červeného, dnes už žlutého) Bogemana (nýmanda a malého človíčka (osobnostně). Takže pokud se ti tehdá nezdáli admini, tak to bylo právě období Gyma, nu a teď tam máš zase Gyma, a to s Bogemanem. Nu :DD

      A-A

      Vymazat
    5. Na xko.cz to bylo hodně free a bavilo mě to, xchat už tehdy si hrál na něco na co vůbec neměl a banovali za kdejakou kravinu :-) ALE!! Nikdy nebyl žádnej admin takovej debil jako bogemán…

      Vymazat
    6. @ Pez

      Tak jistě, Bogeman je jedním z hlavních hřebíčků do rakve XChatu, o tom už zcela není pochyb.

      A-A

      Vymazat
  3. ::::::::::::: Komentář Admina XChatu Giggo pro Xglosy :::::::::::::

    Admin Giggo měl v úmyslu tu reagovat sám, ovšem se mu to nezdařilo. Čert ví proč, třeba když jsme teď pod glosou od Nicnechapu, tak i ona sem píše a to je, ona se na mě nebude zlobit, zřejmě dle všeho hodně velká lama. Takže proč sem nezvládne Giggo sám vložit komentář, je mi záhadou. Takže to učiním za něj. Zde je vyjádření Gigga pro čtenáře Xglos:

    "Cajik vsem,
    Dostal jsem tip, ze vas zaujima moje oranzova.
    Takze hura muj prvni koment zde. (jinak se staci prach proste optat dyz vas neco zaujima). Neni slusne mluvit o nekom za zady a domnivat se jak to teda s barvickama a chutema na brcu je.
    Ta fotka tehda byla v osusce nikoliv rucniku. ( mam doma i bily, modry, zluty, co ja vim jaky dalsi osusky).
    Moje predchozi osobka nemela s oranzovou nic spolecnyho to behaci tricko bylo cerveny.
    Oranzovou mam rad na aute Ford Focus II. ST, jinak oranzovou moc nepreferuju.
    Oranzadu nepiju, mam rad Trebicskou Zoonku a ta pro neznale je zluta.
    Jeste neco k barvam? Na obleceni mam rad cernou, bilou, cervenou.
    Oranzove obleceni mam jednu kosili.
    Cyklistycky a Snowboardovy vybaveni mam ladeny do zluto modry (abych ladil s kolem a v druhem pripade abych byl dobre videt na snehu).
    Tesim se na dalsi otazky, ale prosim emailem nebo online na xchatu.

    M.


    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I Tobě Pez děkuji za pochvalu mého dílka, potěšilo mě to. Ale víš co jsem patnáct minut nyní s dětmi řešila? Co je to kolenotoč. Ani na google a seznamu jsme to nenašli, jen nám to ukázalo sprosté obrázky ženského mega zadečku . :D

      Vymazat
    2. Já bych řekl, že kolenotoč by mohl být cvik na hrazdě, kterému se říká Toč jízdmo. Tedy to mě napadlo jako první, a na netu jsem našel toto ZDE, kde jsou i u tohoto cviku rozfázované obrázky. Ale třeba je to něco úplně jiného, on nám to Pez jistě osvětlí :D

      A-A

      Vymazat
    3. NN: Ty neznáš legendární hlášku z filmu Škola základ života? Jak chtějí vyhodit studenta Benetku, načež tělocvikář se ho zastává se slovy: Z pohledu tělocvičného dělá báječně kolenotoč? :-)))

      Vymazat
    4. Já úplně přehlédla, že mi odpovídáš, Pez :D. Jak píšeš jen,, NN,, , tak se mi to ztratilo. Ten film znám, ale tu hlášku si nepamatuji :D

      Vymazat
    5. profesor Lusk: Já hlasuji rovněž. Protože musím upozornit, ze stanoviska tělovýchovného, že dělá báječně kolenotoč.

      Vymazat
    6. Už si vzpomínám, ten Benetka byl hezký kluk a taškář, ale ten kolenotoč mě fakt unikl :D.

      Vymazat
  4. ::::::::::::: Ověřené tlf. číslo a možná nová glosa :::::::::::::

    Ještě tady pod novou glosou se vyjádřím k tomu, co proběhlo pod tou minulou ohledně "ověřeného tlf. čísla" na XChatu, vyjádření samotného Gyma atd. Část vlákna, která se týká tohoto tématu z předešlé glosy si můžete připomenout ZDE

    Opravdu mě udivuje přístup Gyma k určitým věcem, on vlastně tím, že nastavil nějaký limit pro možnost navázání tlf. čísla na nick resp. nicky, tedy limit větší než 1, což tedy znamená, že z jednoho čísla lze "ověřit" několik nicků, tím sám a celá 42ideas podporuje mulťáctví, a to hlavně ve smyslu multiidentit. Takže si člověk na XChatu může z jedné SIMky ověřit "Viléma", "Hynka", pak třeba "Jarmilu", nu a pokračovat na ověření nicků "Město", "Moře", "Kuře" a "Stavení". Neuvěřitelné! Patrně je stále možné i z jednoho mailu si nasekat x různých nicků, to opravdu nikde jinde není, nebylo to na starých Lidé.cz, a není to možné, jak mi sám potvrdil svého času LuRy, ani na portálu Chatujme.

    Co je ještě více neuvěřitelnější, je zavedení filtru "jen pro ověřená čísla" v místnostech na XChatu (v těch stálých to musí schválit Admini). A máme tu již první vlaštovku, místnost "16 let a více", kde je SS Irsaq. Více se k tomu nebudu rozepisovat, tedy k tomu, co tím Gym sleduje a co to prakticky bude či může znamenat. Budu monitorovat situaci, a pokud se potvrdí mé předpoklady, jakože nejspíše ano, pak vznikne i v této souvislosti nová glosa. Už předběžně jsem pro ni vymyslel název "XChat už neexistuje! Gym a jeho parta ho pohřbili! Vítejte na GymSEXchatu!".

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak frajer Giggo sem chtěl napsat a nešlo mu to? Asi nedokázal překonat tu zkoušku, jestli je nebo není robot :D A připomněl mi LuRyho. Protože jak Giggo, tak LuRy se ozvali ke své obhajobě banální věci :)
      A že jsem velká lama, co to znamená, Azo ? :D
      Taky by mě zajímalo, jestli jsou tedy ověření i všichni sexživlové na XChatu, kteří vlastně ten chat tvoří. To samci funěli Opifce do mobilu a samice zase tomu Gigolovi v oranžovém, červeném, zeleném, černém .... dresu? Líbil se mi v tom tričku o kterém tvrdí že nebylo oranžové, ale pak tam dal jinou fotku a už se mi nelíbí. Má divný pohled a výraz očí.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Tak tady mi to vážně nedalo, a musel jsem si do Gigga v mailu rýpnout, něco ve smyslu "Nezvládneš něco tak snadného jako přidat komentář na Blogger? Aha, asi proto jsi Admin XChatu" :D

      Já bych stručně řekl, že Lama je PC negramot. Nu, ale tak trochu obšírněji wikipedicky tedy: Lama je český termín používaný na Internetu a v počítačích, vychází z anglického slova lamer (lame = chromý). Výraz je pejorativní až hanlivý, označuje neschopného nešikovného uživatele, který zcela neumí pracovat s počítačem (popř. s nainstalovanými programy), a ještě s tím obtěžuje a zdržuje ostatní uživatele.

      Vymlouvá se Giggo no, Já bych určitě někde v mém archivu našel jeho dávnější profilovku, kde má oranžové bermudy bo tak něco. Jenže to nevím jak bych zveřejnil, to bych se ho musel nejdříve zeptat na souhlas, aby zas na mě nechtěl podávat TO, jak v minulosti, ač to měl chlapec trochu popletené, páč jsem jen zveřejňoval ukázku fejk profilu na FCB s jeho fotkou, takže ten zloděj jeho fota byl logicky ten mamlas co vytvořil ten profil, ne Já :D

      A-A

      Vymazat
    3. Jak má člověk poznat, že měl Giggo na sobě osušku a ne ručník? :D A jeho psaní, on je Slovák ? Budeme doufat, že se mu podaří psát i sem , když se to povedlo takové lamě jako jsem já :D:D. Je to pravda, jsem počítačová lama, ale člověk se celý život učí, ne? :D.

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Já myslím, že dost z nás používá pro vše výraz "ručník" a používá ho správně.

      Koupelnový ručník (osuška) – tento typ ručníku používáme po vylezení z vany / sprchy pro utření se. Používá se obvykle pro utření jedné osoby. Rozměry takového ručníku jsou většinou 75 × 150 cm. (zdroj: Wikipdia)

      Ano, v podstatě se jedná jen o velikost, ručník na ruce je malý, koupelnový ručník (osuška) velký.

      Jaké jsou Giggovy kořeny to nevím, natolik ho zase neznám, a jakou hatmatilkou (dialektem či čím) na nás hovoří též netuším. Třeba nám to Giggo někdy zase sám osvětlí. Pokud se mu tedy podaří zatočit se svou neschopností tu publikovat koment. A ne, nikdo mu nebude dávat otázky do mailu či online na XChatu, on Giggo asi žije jen v zajetí svého xchatového prostoru, páč jinak by mu bylo třeba jasné, že zde na Xglosách jsou lidé, ať již píšící či jen čtoucí, kteří třeba ani na XChatu nemají účet (jako Ty a Já), anebo ho tam jiní mají ale v podstatě na XChat téměř či vůbec nechodí.

      A Já ten výraz "lama" používám jen jako označení a konstatování, rozhodně ne nijak výsměšně. Každý umíme a neumíme něco, Já třeba neumím upéct a nazdobit dort, tak to budu asi patrně "dortová lama", že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    5. Ručník nebo osuška, ale prý je nejzdravější se vůbec neutírat. To by byla fotečka, bez ručosušky :D.
      Mě by se líbilo, kdyby se Giggovi povedlo sem psát, aspoň bychom tu nemuseli číst bláboly jeho velvyslanců UFOnů.
      PC lama, dortová lama, jak jsi tu někde správně hodil klip Císařův pekař a ... :)

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Žádné porno tu nebude, Xglosy jsou slušný web :D
      A Giggo sem psát, myslím, nebude, oni jak mají zakódované to černobílé vidění a hru na gangy, válčení apod., a přitom tady to není žádný ANTIxchat, že.. ovšemže. Náhodou by tu byl u některých oblíben a OpiFi by klepla pepka, k tomu by byla rozmetána její nesmyslná teorie, že jsme tu apriory na adminy zlí, hlavně tedy Já :D Což je blbost už jenom proto, že Já obecně neházím lidi ze stejné skupiny do jednoho pytle. Mimochodem, víte že Giggo je taky Kozel jako Já? Akorát teda on je Pez ..... eeeeeeeee, teda Pes dle čínského zvěrokruhu, Já jsem Krysa.

      A-A

      Vymazat
    7. Žádné porno, oči pro pláč :D Náhodou, pár foteček by třeba vyvolalo slzy :D
      Třeba si Giggo nakonec dokáže rozhodnout sám a bez vlivu od jiných, zvládne i kvíz že není robot a rozjedou to tady i s OpiFka , to by bylo něco :)
      No vidíš, dva Kozlíci zahradníky na jedné zahradě, to by bylo jako dva kohouti na jednom smetišti . To by se nám to ale četlo :D

      Vymazat
    8. @ Nicnechapu

      Jenom jestli Giggo trochu nekecá a nehraje na nás divadlo, třeba to jen tak zakamufloval, že mu to nejde, ve skutečnosti by sem třeba nikdy nenapsal a napsat nechtěl, páč by mu asi "radši ruce upadly", než psát na ty "hrozné" Xglosy :D Navíc co by tomu řekli jeho kolegové a další ti "ONI", ono pro názornost stačilo, jak mě jeho kolegyně Mish.ka, když jsem jí tu pochválil a poděkoval, dokonce velmi prosila, jestli bych to nemohl smazat. Nu, nemohl jsem ji vyhovět, i když je mi jasné, že někteří se tam na ní mohli dívat divně. Tak Já jen doufám, že kvůli tomu neměla nějaké problémy, anebo že to aspoň v pohodě ustála.

      A-A

      Vymazat
    9. Co je komu do toho, kdo sem bude k Tobě psát? To mi připomíná toho LuRyho, když odsuzoval lidi za to, že se s Tebou baví a dokonce je i s Tebou na čas ZABanoval . To je ale vizitka adminů, zastrašovat a trestat lidi za psaní s Tebou !!! Kdyby raději řešili co mají. Hlavně že čtou Glosy, občas se zařídí podlé Tvé rady, ale druhým budou něco vyčítat???!!!

      Vymazat
    10. @ Nicnechapu

      Ano, je to vizitka těch portálů a adminů. Možná by nejradši, kdyby jim to nepřišlo blbé, dali do Pravidel (jak ve středověku), že Xglosy jsou tabu a kdo je bude číst, tak ho čeká postih :D Ono ale nemusí jít ani o lidi se mnou nějak svázané, viz. několikrát tu zmiňovaný Bořek, který se odvážil sem napsat a též podat nějaký námět na diskuzích Chatujme. Přitom my spolu, krom toho, že jsme se potkali v minulosti na BezvaChatu, a to jen ve formě Já Admin a Bořek Uživatel, nemáme opravdu nic společného.

      A-A

      Vymazat
    11. To je hezké. Tak admini a jejich poskoci a kdejaké UFO Tě bude vinit z pokrytectví, urážek, pomluv a kdečeho. Sami dělají horší věci . Tobě by chtěli zatrhnout Glosy . Ale jim by museli zatrhnout jejich chaty . Ty pravidla neporušuješ , oni ano. Ty informuješ , dokládáš skrýny kde oni co vyvádí. Oni to dělají veřejně, každý to může vidět, Ty to jen hodíš sem, aby byl přehled a pro případ, že ONI to smažou . ONI vyhrožují, zastrašují, zneužívají důvěru uživatelů, trestají je podle své libovůle a to je v pořádku !!! Ale Tobě by chtěli zničit Glosy a vše, co jsi za ty roky vytvořil.

      Vymazat
    12. @ Nicnechapu

      Tak oni mi už v minulosti jeden web "sundali", resp. jsem ho musel smazat a odstranit. Byl to původní web AzaNovin. Jistě, velmi mě to zasáhlo, protože tam na tom bylo mnoho práce. Ale všechno zlé je k něčemu dobré. Jednak jsem si z toho vzal mnoho ponaučení, jsem nyní na mnohé věci připraven, mám vše zajištěné pro krizové situace, takže mě nic nepřekvapí. Druhak se celý projekt tím kvalitativně posunul. Takže jsem nyní daleko silnější a v důsledku i daleko více respektovanější, než kdykoliv v minulosti. Azazel je věčný a projekt AzaNoviny X-Magazínu A-A skončí tehdy, až se pro to Já třeba někdy rozhodnu, jediný Já mám osud AN v rukách. Nikdo jiný. Takže klid :)

      A-A

      Vymazat
    13. Když už Ti v minulosti jeden web sundali, jak dlouho trvá, než Ti povolí jiný?
      A dívala jsem se konečně na profil toho Bogeman. To co na profilu píše, to je neskutečné !!! Tak on tam napíše co uživatelé nesmí , ale přitom on sám a všichni jeho admini a SS to porušují bez trestu??!!! A nám, hlavně Tobě tu potom budou Ufoni i ta slavná Pseudo admina OpiFka něco vyčítat ???!!!

      Vymazat
    14. @ Nicnechapu

      Sundali je myšleno lidé z XChatu. Příroděžel byl postaven na systému Webnode, což je česká firma. Stejně tak lidmi z Chat.cz byl sundán původní web k místnosti Hrabě X, stejně tak ale byl sundán web místnosti Fajn pokec a i web Anathemovo Temnoty měl problémy. Všechno bylo postavené právě na Webnode, Já tento systém velmi nedoporučuji, a to i proto, kam se se svými šablonami a omezenými možnostmi editačních úprav posunul. Na Webnode mi jede už jen AzaŽurnál jako II. kanál AzaNovin, ovšem tam se v podstatě jen po půl roce zveřejňují statistiky chatovacích portálů.

      V současnosti využívám pro hlavní web redakční publikační systém WordPress, a jako blogovací systém právě Blogspot (Blogger) /blog.cz je opravdu pasé/, nu a co se týče diskuzního fóra, tak to jede na open source systému phpBB v podobě Modern phpBB.

      Tak to jen, kdyby to třeba někoho zajímalo. A možná se někdy v budoucnu budu věnovat i článkům s podobnou tématikou.

      A-A

      Vymazat
  5. Pardon, ale toto je vrchol pokrytectví co předvání majitel tohoto webu. Stěžuje si a píše vzkazy adminům že na xchatu dostávají prostor uživatelé kteří pomlouvají nebo napadají xglosy a jejich autory a přitom sám dává prostor na xglosách někomu kdo uráží a napadá uživatele xchatu. Děláte to samé na co si stěžujete, měl by jste se nad sebou zamyslet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Drahý neznámý nebo neznámá. Myšlení bolí a jak se do lesa volá, tak se z něj ozývá. Chceš snad litovat chudinku Ataka a jemu podobné, kteří ohavně napadají a uráží tělesně postižené lidi? Chceš se jich zastávat? Co je na tom pokryteckého, když se jich Aza a někteří z nás zastaneme?
      Co je pokryteckého na tom, když zde Aza poukazuje na různé machinace , nedodržování pravidel nejen na XChatu, ale i na Chatujme.cz?
      Jsi zřejmě dost zaujatá osoba, když to vidíš pouze v jednom úhlu pohledu .
      A jaké pomlouvání ? Aza tu jasně vysvětlil termín pomluva. Takže když tu doloží skrýny a odkazy na váš slavný XChat a jeho Fórum, to je podle Tebe pokrytectví a pomlouvání?

      Vymazat
    2. @ ANONYM (Unknown 29. února 2020 0:50)

      Jak tu velmi správně poznamenala Nicnechapu, opravdu přestaňte používat někteří termín "Pomluva" pokud tedy nechcete kohokoliv obvinit z páchání trestného činu. Pokud ano, pak to vyhodnocuji jako křivé obvinění Xglos, protože nic, co by byť zdánlivě připomínalo trestný čin Pomluvy se tu nenachází. Vyhledejte si význam tohoto slova, anebo čtěte pečlivě Xglosy, ano jak velmi dobře Nicnechápu uvádí, už jsem tu několikráte tento termín vysvětloval, a to za použití mnoha různých zdrojů, od Wikipedie až po Trestní zákoník.

      V případě XChatu a Xglos tu naprosto mícháš hrušky s jablky. Těch rozdílů je nepřeberné množství, například Xglosy nemají žádné uživatele, tedy možná by se dalo říci, že mají pouze 2 (slovy dva) uživatele, a to Azazela jako vlastníka a autora, a Dominikkuu jako autora. Xglosy jsou informační zpravodajský a glosátorský web zaobírající se chatovou scénou, chatovacími portály a diskuzními fóry, případně sociálními sítěmi a dalšími produkty, službami, aplikacemi na internetu. XChat je chatovací portál, kde někteří jeho uživatelé využívali a zneužívali tento portál ku šíření nenávisti a výsměchu k tělesně postiženým osobám, ku zveřejňování osobních informací či napadání a urážkám vůči komentujícím a autorům Xglos. Pokud by si například určitá skupina lidí z XChatu založila své osobní webové stránky, skupinu na Facebooku, či cokoliv podobného mimo prostor XChat.cz, pak si tam může psát a zveřejňovat (pokud nebude porušovat zákony ČR) naprosto co chce. Ovšem činit zde popisované skutky skrze portál XChat.cz, jak sama správně vyhodnitila adminka Mish.ka, je nepřípustné. Mimochodem, když už jsme u toho porovnávání, tak porovnejme, jak se na XChat ohledně šíření osobních informací ponechal tomuto prostor, dokonce se u toho bavila i admina OpiFka, s tím, jak ve chvíli, kdy zde na Xglosách byla v jednom z komentářů uvedena osobní informace o adminovi XChatu Bogeman, pak jsem ani vteřinu neváhal a okamžitě takový komentář smazal.

      A ještě o něco tě požádám, pokud máš dojem, že jsou na Xglosách porušovány zákony ČR, Kodex Xglos či cokoliv co by překračovalo hranici tzv. "dobrých mravů", pak neváhej a konkrétně toto zde, veřejně v komentářích nebo na adresu veřejných e-mailů AzaNoviny@gmail.com či AzaNoviny@outlook.com nahlaš a oznam. Zdůrazňuji to KONKRÉTNĚ, tedy uveď osobu a příklad či příklady, odkaz či odkazy, anebo to zdokumentuj jiným způsobem (např. skrýn), a pak se tím jistě budu jako osoba zodpovědná za obsah zaobírat a vyřknu nějaký ortel, který samozřejmě zveřejním, páč tady se jede na transparentnost. Podobné jsem sděloval v mailu též adminovi XChatu Giggo. To, co tu ovšem činíš ve svém příspěvku, to jsou jen pouhé obecné výkřiky do tmy, obecná ničím nepodložená nařčení, a dá se říci křivá obvinění. A Xglosy se rozhodně nenechají nikým křivě napadat a obviňovat!

      Anděl Azazel
      Vlastník, Administrátor a Autor Xglos
      Xglosy - Na čistotě, transparentnosti, úrovni a dodržování pravidel nám záleží!

      Vymazat
  6. Tyto stránky jsou plné pomluv, urážek stejně jako forum xchatu. Stěžujete si neustále na něco k čemu tady sám dáváte prostor. To je prostě realita. Diskuze pod jakýmkoliv článkem jsou plné nenávisti, pomluv, urážek na uživatele xchatu apod. Navíc je evidentní že xglos a jejich vlastník celý tento konflikt rozpoutal. Vy jste ten kdo začal bezdůvodně kritizovat a hodnotit chování uživatelů xchatu apod., psát články, zveřejňovat screeny z fora atd. Do doby než jste se o tyto lidi nezačal zajímat i když jste k tomu neměl žádný důvod, jste jim byl naprosto ukradený, ale samozřejmě kde je akce tam je i reakce. Pokud by jste přišel do hospody ke stolu lidí kteří se mezi sebou baví a začal je použovat a kritizovat, dostal by jste pár facek a příště by jste nic takového neudělal. Měl by jste se stydět.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ ANONYM Unknown29. února 2020 9:34

      Naopak, stydět se můžeš pouze a jen ty (anonymovi opravdu odmítám vykat). A to z mnoha důvodů se můžeš stydět, např. 1) I přes mé upozornění a doporučení obeznámit se s přesným významem slova "Pomluva", tento výraz dále naprosto chybně používáš. Tedy zřejmě neumíš číst, ve smyslu "nerozumíš psanému textu". 2) Používáním termínu "Pomluva" bez konkrétních důkazů (které ale mít nemůžeš, protože nic takového se na Xglosách nenachází) se dopouštíš křivého obvinění. 3) Xglosy píší, hodnotí, kritizují, glosují všechny chatovací portály (XChat, Libimseti, Chatujme, SuperPokec a Chat.cz), je to náplní tohoto webu, tedy informují i o dění a dějích na těchto portálech. A komentující tyto děje hodnotí, vyjadřují se k nim, zaujímají svá subjektivní stanoviska a názory, a to včetně osob těchto dějů se účastnících. Činí tak v souladu s Kodexem Xglos, pokud ho někdy poruší, jejich příspěvky jsou smazány. (Toto už jsem ale vše též psal, tudíž opět nerozumíš psanému textu). 4) Nemáš ani koule na to, se pod svůj komentář podepsat. O anonymech jsem tu nedávno také psal, včetně tohoto AzaMoudra "Anonym nikdy za nic nestojí, nechť sám své jméno považuje za nic."

      Ano, za toto vše se STYĎ!

      A-A

      Vymazat
    2. @ ANONYM Unknown29. února 2020 9:34

      Navíc tento tvůj příměr, i s ohledem na to, co uvádím v bodě 3 (viz. výše), nesedí "Pokud by jste přišel do hospody ke stolu lidí kteří se mezi sebou baví a začal je použovat a kritizovat, dostal by jste pár facek a příště by jste nic takového neudělal. Měl by jste se stydět." To bys mohl napsat do iDnesu, Novinek, Lidovek atd., že jejich lidé chodí do Parlamentu a píší o politicích, anebo informují o dopravních nehodách, sledují meteorologické výstupy a informují své čtenáře o počasí, a takhle bych mohl pokračovat téměř do nekonečna. Včetně toho, že pod články je dávám prostor pro komentáře, a ti komentující si, u všech rohatých, dovolují vyjadřovat nějaké své názory a to mnohdy dosti kriticky. Ano, napiš na tyto zpravodajské servery, že se mají stydět. Nu

      A-A

      Vymazat
    3. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat
    4. Teď si ukázal opět svoji nízkou inteligenci a neschopnost reagovat pokud Tě někdo konfrontuje s vlastním pokrytectví. Srovnání že je to samé pokud někdo píše o práci lidí kteří jsou placeni z veřejného rozpočtu aby pracovali pro stát, kraj, město a lidech kteří vedou přátelskou, soukromou konverzaci je vrchol omezenosti a argument člověka který je naprosto mimo. Mé srovnání bylo naopak přesné. A znovu opakuji, ta rozbuška celého tohoto konfliktu si byl ty. Hodnotíš obyčejné lidi, pomlouváš, urážíš a dáváš k tomuto prostor v diskuzi stejně jako xchat. Kde je akce tam je i reakce a ten kdo vystřelil jako první si byl ty. A když už se mě tady kritizuješ že já jsem anonym, tak k tomu můžu říct pouze že na anděly nevěřím a tuším že ani ty nemáš v občanském průkazu jméno Azazel Anděl. Nikde tady nevidím že by si uváděl své pravé jméno a příjmení, pro mě seš naprosto stejně anonymní jako já pro tebe. Znovu musím říct jedno slovo které tě vystihuje naprosto přesně: POKRYTEC. Neustále tu píšeš o lidech kteří jsou podle tebe provokatéři, pseudoadmini, prudiči atd. Pro mě jsi největší prudič ty. Vyprovokuješ konflikt a pak ze sebe děláš chudinku že ti někdo oplácí stejnou mincí.
      Pro mě seš chudák a odpad společnosti. Neumíš nic jiného než provokovat, kritizovat a neustále si na něco stěžovat.

      Vymazat
    5. @ ANONYM Unknown29. února 2020 12:08

      Toto už je zacyklování debaty v tvém podání, neb neustále opakuješ to samé. Schopnosti jako vnímání a porozumění psanému textu, zamyšlení se nad obsahem, anebo tvá informovanost jsou evidentně velmi ale opravdu velmi slabou tvou stránkou.

      ad Přirovnání) Tady projevuješ již značnou dávku stupidity. Ano, tvé přirovnání značně pokulhává, Já jsem uvedl proč, a náhodně zvolil tři věci, ovšem ty si zřejmě nejsi schopen domyslet celou tu paletu dalších, a tak se chytneš stupidně jedné zmiňované, tedy politiků. Jenže novináři informují i o běžných lidech, informují o celebritách, ať už ze showbyznysu či jekékoliv jiné oblasti, informují a odkrývají podvody a podvodníky ve společnosti, ukazují kriminální kauzy a to jsou opět často běžní lidé, a takhle bych opět mohl pokračovat téměř do nekonečna (plkale o lidech placených z veřejných rozpočtů atd.)

      ad Anonym) Jednak tady nejde ani tak o civilní jména, jako spíše a hlavně o identifikaci dle "nickname" pod kterým jednotlivé osoby dlouhodobě vystupují na chatovacích portálech, tato identifikace je plně dostačující a z tohoto hlediska se jedná o identifikovatelnou osobu, tedy neanonymní. Můj pseudonym Anděl Azazel je léta takto prověřeným "nickname" a každý ví o koho se jedná, stejně tak to platí o mnohých zde diskutujících. Ty jsi ovšem UFO (neidentifikovatelný předmět). A druhak i má reálná existence je některými lidmi ověřena. A není ani veřejným tajemstvím mé skutečné civilní jméno. (Zde na Xglosách ovšem dle Kodexu Xglos se celá civilní jména nezveřejňují). Mé skutečné civilní jméno je v tuto chvíli i velmi jednoduše dohledatelné, stačí si například zobrazit facebookovou stránku AzaNovin a zjistit kdo je vlastníkem této facebookové stránky. Já ti to ulehčím FCB Anděl Azazel. To že ty jsi naprosto neinformovaný, je pouze a jen tvůj problém. Ze kterého ovšem pak vyvěrají stupidity a nesmysly, které sem píšeš.

      Ku všemu ostatnímu jsem se již vyjádřil. Tudíž pokud nemáš již nic dalšího, jiného, pak bych tuto debatu považoval za uzavřenou. Cyklení diskuze do nekonečna nepatří mezí mé koníčky, a jistě by to nebavilo ani čtenáře Xglos.

      A-A

      Vymazat
    6. ::::::::::::: Máte tip na ufouna? :::::::::::::

      Ještě malý dodatek. Moje publikační činnost je již též letitá. Projekt AzaNoviny - X-Magazín A-A, jehož jsem zakladatelem, běží již 6. sezónu. A přímo pro AzaNoviny jsem například dělal rozhovory se třemi majiteli chatovacích portálů (XChat.cz, Chatujme.cz a SuperPokec.cz):

      S Grantikem a LuRym nejen o rádiu.

      S Gymem o XChatu.

      Pravděpodobnost, že by tito pánové poskytli rozhovor jen tak nějakému ufounovi, je zcela jistě téměř nulová, že.. ovšemže.

      Ovšem to chce mít alespoň základní informace. Jistě si, moje milé čtenářky a milí čtenáři, při písmenkách zacykleného ufona říkáte, že zřejmě dotyčný asi právě spadl z nebe, anebo kde se tu vyrojil, kde byl celou věčnost, že neví a nezná nic. Skoro bych si tipnul, kdo se za ufonem může ukrývat. Ale Já si tipování nemůžu dovolit. Vy ovšem ano, milí čtenářové. Takže jaké jsou Vaše tipy? Máte nějaké?

      A-A

      Vymazat
    7. Kdyby na xchatu mohl člověk svobodně napsat své názory, tak já je klidně píšu tam a ne tady. Nicméně xchat je díky současným adminům typu bogemán nebo opiFe nastaven tak, že pravda je jen ta, co se hodí jim. Tudíž logicky lidé prezentují své názory tady. Nerozumím co na tom nechápeš a proč tady bulíš.

      Vymazat
    8. @ Pez

      Přesně. Mně je také jasné, že tu někteří píší a vyjadřují své názory jen proto, že to prostě jinde dělat nemohou. A tady je to takový Hyde Park, jen s minimálními omezeními (zákony, os. údaje apod.), rozhodně je tu ovšem naprostá názorová svoboda, a to pro všechny, tedy i pro NĚ. Já tu v podstatě nic nemažu, takže si tu může žvatlat třeba tenhle UFON nebo OpiFka co chtějí. A to je právě ten radikální rozdíl mezi Xglosama a XChatem (ale nejen), svoboda slova vs. CENZURA. Pro mě je jediným kriteriem Kodex Xglos, pokud tomu příspěvek vyhovuje, tak je vše OK, neřeším kdo a co píše, jestli se mi to líbí nebo nelíbí, jestli se mi to hodí nebo nehodí do krámu, neřeším tu mé sympatie či antipatie k tomu kterému komentujícímu, páč kdybych to dělal, tak si tu třeba taková OpiFka ani neškrtne, ale Já jí tu v pohodě škrtat nechávám. Nejsem jako "ONI"!

      A-A

      Vymazat
    9. Ještě dodám, že v minulosti mi tu OpiFka vyhrožovala, ona tedy říká, že mi to jen oznamovala, budiž, že se obrátila na Blogger a chtěla aby mi byl tento blog smazán. Což se jí tedy jak vidno nezdařilo. Každopádně Já jsem i na tuto záležitost připraven, i když vůbec nechápu, proč by to tu mělo být smazáno, páč se snažím dodržovat veškeré "Zásady pro komunitu" a docela hodně na to dbám. Zmiňuji to jen pro info, že Já veškerý obsah zálohuji a není problém ho okamžitě převést a importovat do WordPressu. Ale hlavně proč o tom mluvím, aby všichni viděli, co jsou "ONI" někteří zač. Nejen že cenzorují na svých portálech, oni by i rádi umlčeli weby, kde se jen lidé slušně a bez porušování zákonů a čehokoliv dalšího svobodně vyjadřují, a to jen proto, že se jim určité názory nelíbí.

      A-A

      Vymazat
    10. A kdo a jak by Ti Azo mohl smazat Tvoje Glosy?

      Vymazat
    11. @ Nicnechapu

      Google, je to jeho blogovací služba.

      A-A

      Vymazat
    12. Aha, o něco výše jsem napsala co si o tom zakazování myslím.

      Vymazat
  7. ::::::::::::: Chatujme: Další BOT? "prdlonka" :::::::::::::

    V místnosti Boti na Chatujme se nachází nick "prdlonka", je zelné barvy (tedy neurčité pohlaví) a v profilu se nenachází žádné informace. Nemá ani předepsanou formu názvu pro BOTa, kdy nick musí obsahovat toto slovo. Jde o další pokus o testování dalšího BOTa? Jakou má souvislost s uživatelkou Denisa-Speedy (Prdloňkou)? To zatím nevíme.

    A jak to bude s dodržováním pravidel, pokud by o BOTa šlo? Zatím to vypadá, že se tím nikdo netrápí. Nu, vlastně "ONI" nemusí.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Všimla jsem si, že Vita1971 zrušil na Chatujme.cz profil :D

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Ano, a to už poměrně dávno. O tom jsem snad ani neinformoval tuším, páč mi to přišlo již nedůležité, neboť Víťa, se svojí "virtuální rodinou", zahrabaný někde na Libku už v podstatě dnes nikoho ale opravdu nikoho nezajímá. Nu.

      A-A

      Vymazat
    3. To Viťa dotáhl ale daleko . Ale kdoví, třeba až se vzpamatuje , zase se na Chatujme .cz vrátí. To bych LuRymu nepřála, ale zase by to tam trochu oživil, třeba kdyby se pustil do modlářů :D.

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Kdo ví. Třeba je tam Víťa nadmíru spokojený, vytvořil si tam ten svůj svět a on vlastně ani tak nikoho moc dalšího nepotřebuje, on si vystačí sám :D

      A-A

      Vymazat
    5. Tak jen když Ti dal už Víťa pokoj a neotravuje Tě na mailech, patriot jeden pošahaný :D.

      Vymazat
  8. ::::::::::::: SuperPokec: Ukončení mobilní verze k 1.3.2020 :::::::::::::

    Dle oznámení provozovatele portálu SuperPokec.cz Grantika bude 1. března (tedy zítra) vypnuta mobilní verze SuperPokecu. V odůvodnění se uvádí, že byla nicotně či téměř vůbec využívána, a dnešní smartphony zvládnou velmi dobře plnou web verzi.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. Azatel Pokrytec nejsi schopen na nic odpovědět, nejsi schopen konfrontace, evidentně jsi opuštěný, starý člověk o kterého nikdo nemá zájem a tvé aktivity prostě a jednoduše vycházejí ze závisti. Prostě závidíš lidem kteří se spolu dokáži pobavit a tak do nich reješ, pomlouváš, napadáš, urážíš. A tímto s tebou končím, nehodlám se již dále zahazovat s takto nízkou a závistivou bytostí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, Já myslím, moje milé čtenářky a milí čtenáři, že jste si udělali úsudek sami o ufounovi s ID 03394492413343114071. Jistě si jeho velmi nepovedený zacyklený výstup, stejně jako jeho totální neinformovanost, chabé argumentační a rétorické schopnosti a mnoho dalšího vyhodnotíte každý sám. A pořád si můžete zatipovat, kdo se pod ANONYMEM s ID 03394492413343114071 skrýval. Já svůj soukromý tip mám. Neprozradím :)

      A-A

      Vymazat
    2. Já vůbec nevím, kdo ten UFO může být. Na OpiFku mi přijde moc slušný i na Ataku. Ale ten jeho styl psaní jsem tu někde na Glosách už viděla. Je to nějaký Velvyslanec ručníkového XChatu, jejich tiskový mluvčí .

      Vymazat
    3. Ten Ufon bude náš starý milovaný všemi dívkami odstrkovaný věčný panic mach.:DDD

      Vymazat
    4. Jediná Šebestová ho neodstrčila, ne? :D.

      Vymazat
    5. My jsme borci oranž Bé
      bereme však na sebe
      podobu Šárice, Křečka nebo OpiCe
      to je pěkná směsice.

      Můžem bejt i Gogo že
      a to všechno protože
      vlastníme nakrátko.. xglosové drbátko
      taky Jedno Zwířátko.

      Tak to byla jen taková malá kulturní vložka..
      Jinak ten UFON nebude Mach, rozhodně ne, necítím z toho tu obvyklou machoblbost, prostě to tam není, nevidím to tam :D Ono je třeba si všímat, s jakým záměrem sem ten ufoun vlétnul, a je to zřejmé, chtěl nás a čtenáře přesvědčit, že to co se line z XChatu a Xglos je to samé, navíc že Xglosy rozpoutaly nějakou válku. Ne, tyhle myšlenkové pochody naprosto nechápu. Naštěstí to dělal tak neumětelsky, že by o tom přesvědčil snad jen nějakého totálního nesvéprávného vymaštěnce. A Mach by vůbec takové "cíle" neměl, to je prostě jenom trollík, který trolluje "proti všem", jde mu o ten trolling samotný. Ač samozřejmě má své "velké oblínce", jako Jardu, Anathemu či Mě, jistěže :D

      A-A

      Vymazat
    6. Ten UFON to už zkoušel na jiné Glose dřív, je mi jeho styl strašně povědomý, jen ho nedokážu identifikovat. Až se vzpamatuje z toho trapasu co tu předvedl, jistě udělá druhý pokus tady :D. Není ten Ufoun nakonec jedno zvíře?

      Hej hou, hej hou,
      XGlosy jedou . Aza , Křeček, Šárka, Pez,
      kdo se přidá ještě dnes?

      Vymazat
    7. @ Nicnechapu

      Je to jedna z možností. Ono Já jsem si též podobného stylu všiml, a možná bych šel ještě dál, někam zpět o mnoho měsíců, kdy tu byl též někdo stylově podobný, to se ovšem tehdy jednalo pro změnu o Chatujme. Další možností je, že to bude nějaký Atakoid, možná přímo Ataka. Ale možná ani není důležité kdo to je, důležité je to co je pro takové společné, chodí sem napadat Xglosy, ovšem na férovku nejsou schopní si za svými výpady stát, musí to dělat podle a připodělaně anonymně. Nu

      A-A

      Vymazat
    8. Takových Ufonů tu asi už bylo víc a nic nezmohli, sami se ztrapnili .Každý píše jak mu jeho rozumek velí :D

      Vymazat
  10. Pro UFO Unknown
    Když jsme u těch urážek . To že jsi oslovil Azazela jako ,, Azatel Pokrytec,, je z Tvé strany urážka .
    To, že je Azazel opuštěný starý člověk, to je Tvoje domněnka ničím nepodložená.
    Závidíš i Ty a to, že Azazel má své čtenáře, píše věcně, dokládá důkazy a necucá si je z prstu . To víš velmi dobře, jen to nechceš přiznat.
    Napadáš Azazela a na jeho výzvu nedokážeš doložit jediný důkaz , který by dokazoval činy, z kterých ho viníš.
    Kdo je schopen konfrontace a kdo ne jsi nám právě předvedl. Mnoho slov o ničem, mlácení prázdné slámy.
    Takže se zamysli sám nad sebou.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Měl bych otázku na Šárku, na tom obrázku má sýkorku ??

      Vymazat
    2. To by měl být ledňáček, Ty sýkorko :D . Ale zkusím najít jiný obrázek :D:D:D.

      Vymazat
    3. Vida, jak to tu přehledné být může
      z těch béček by jeden vvyskočil z kůže
      .. a z ledňáčka je srdco růže.

      Jen ten Pez co Happy "miluje"
      ten tu pořád béčkuje.

      A-A

      Vymazat
  11. Odpovědi
    1. Ufounovi došla slova. A když už nemá co řírt, když ztratil řeč, tak aspoň zasmrděl :B

      A-A

      Vymazat
    2. Tenhle ufoun ovšem jak koukám, má jiné ID 04424137328695161119. Každopádně stejně jako ufoun ID 03394492413343114071 má i on nedostupný profil "Profil není dostupný
      Požadovaný profil služby Blogger nelze zobrazit. Mnoho uživatelů služby Blogger se dosud nerozhodlo sdílet veřejně svůj profil."

      A-A

      Vymazat
  12. Neee, to jsem ja (pampeliska) zkousim, jak strasne moc slozite je sem napsat koment :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Pampeliska

      Vítej, Kláro, na Xglosách :) Pokud jsi to teda ty.
      Nu, ovšem tento tvůj profil má ID 09887146510906367626, takže buď máš dva a nebo to předešlé je někdo jiný.

      A-A

      Vymazat
    2. Jsem to ja Azisko, ale mam to cele posahane :D

      Vymazat
    3. No to se uvidí, kdo jsi. To se ověří a prověří. Každopádně jsou to dva jiné profily. Proč píšeš ze dvou profilů? Hmm..

      A-A

      Vymazat
  13. Odpovědi
    1. @ Pampeliska

      Tak z něj nepiš :D Ať tu v tom nemám chaos. Víš, že Já mám rád řád a pořádek :D

      Nu, a tedy pokud to jsi ty, tak na uvítanou dva songy

      Chinaski - Klára
      (Koukám na tebe Kláro už několik dní, nejsem ňákej ten chlápek, jsem solidní :DD)

      a něco od Nšoči, to jsem ještě nedával
      Nšoči - Prachy

      Nu, každopádně, páč znáš situaci v 16kách s "ověřeným číslem" a jak se lidé přesunuli (Já předpokládám, že dočasně) do Bezva klábosení, tak nám o tom pak můžeš poreferovat, a říci svůj názor na to. Později třeba :)

      Jsem vymyslel novou funkci: Korespondent Xglos :DD

      A-A

      Vymazat
  14. Nevim, co k tomu rict, snad jen to, ze se rozpadla dalsi mistnost na xchatu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Pampeliska

      Ano, děkuji za názor. Též si toto právě přesně myslím, po Bezva flirtíku je to teď tím opatřením s ověřeným číslem další místnost v troskách. Tudíž tam už není ani jedna velká či větší místnost. Pěkně to tam vede GymJWM, opravdu pěkně.

      Mimochodem, soukromé info ze žumpy Chat.cz

      17:49:10 morell vstoupil do místnosti
      morell: tuposvině aza
      17:49:20 morell opustil místnost

      Klasika :DD Tam už to fakt jiné nebude :D

      A-A

      Vymazat
    2. ::::::::::::: XChat 18:30 - Místnost "16 let a více" v kategorii Pokec a klábosení prázdná :::::::::::::

      Ano, dlouho nevídaný jev, aby v tuto hodinu byla místnost "16 let a více" naprosto prázdná! Gymovi se daří zničit XChat dokonale. Ještě počkám, jak se vše usadí a vyvine, a pak přijde již lehce zmiňovaná glosa na toto téma, tedy Gym hrobařem XChatu.

      A-A

      Vymazat
    3. Já to Azo nechápu. To přišli o místnost jen kvůli tomu ověřenému tlf . ? Copak na těch erotických místnostech všichni dali svoje čísla k dispozici, že je tam pořád tolik lidí ?

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Já ti to rád vysvětlím a všem. Na XChatu jsou v místnostech různé filtry, základem je blekáč, kterému jsme říkali "klíčenka", v těchto klíčích se dá buď uživatel zakázat nebo povolit (SS či DS to mohou dočasně, trvalejší zákazy či povolení dělají admini). A pak je v místnosti řada filtrů: Nachatové hodiny, Certifikace, Hvězdičky, Pohlaví a nově právě Telefon. Ten filtr "Pouze s ověřeným číslem" není tedy plošně, ten je v místnostech, kde ho po domluvě nastaví admini (v současné době jak jsem se díval, je tento filtr v Kávomilově a právě v 16kách). Poté, co se rozpadl Bezva flirtík, jako místnost kdysi se stovkami uživatelů, tak tam v té "pokecové "slušné" části" zůstala jako největší místnost právě "16 a více", jenže SS Irsaq se rozhodl, že tam bude chtít filtr na Telefon, nu a protože mnozí nebudou hodlat si to tlf. číslo u nicku ověřovat, tak se to tam rapidně vyprázdnilo. A co se týče SEXu, tak to jsem neprocházel, ovšem předpokládám, že tam takové požadavky od nikoho nebudou, proč taky. Hlavně tam je velká spousta místností tzv. pod čarou, tedy dočasných, a tam si to určuje sám správce, proč by měli ti sexživlové mít zájem aby mohli do těch SEX místností jen lidé s ověřeným číslem, logicky žádný. Tudíž co z toho plyne, že se dále vylidní ta pokecová část a procento lidí v SEXu se nám patrně opět zvedne. A více se možná ty a ostatní dozvíte v mé glose, která právě k tomuto tématu nejspíše vznikne. Mám ji v plánu, ale musím počkat, jak se to vše vyvine, a zhodnotit to s odstupem.

      A-A

      Vymazat
    5. Opět děkuji za vysvětlení a budu hodně zvědavá na Tvou novou Glosu. A co je s Dominikou? To je už dlouhá doba co čekáme na pokračování .

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Tak stěžejní informace je, že to rozhodně "zabalit" nechce. Kdy se opět rozepíše, to neumím v tuto chvíli říci. Ale tak není jediná, kdo má nějaké resty, Já jsem si u podcastu Xkozloviny předeslal, že to bude dekádník, tedy že budou 3 epizody do měsíce. Nu, a v únoru jsem natočil jen jednu, a to 7. února, což je téměř před měsícem. Holt někdy na některé věci nevybyde čas, je to také pouze "koníček", neživíme se tím :)

      A-A

      Vymazat
    7. Tak Dominiku pozdravuj a že všichni netrpělivě čekáme. Nebo tedy aspoň já, abych nemluvila za ostatní.
      Ty Xkozloviny mě zatím netrápí, jak budu v květnu obdarovaná, hned na ně vlítnu :D

      Vymazat
  15. Pro Pampeliska.
    Ahoj Pampeliško, máš moc hezký název profilu. To jsem ráda, že je tu další holčina na Glosách. Vítám Tě tu mezi námi. Aza mi to uvítání jistě odpustí, když jsou to jeho Glosy , ale chtěla jsem Tě pozdravit a uvítat taky :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dekuji, ale nechci se tu moc zabydlovat. Jen me zajimalo, jestli ja - jakozto totalni technicky antitalent zvladnu napsat komentar - a zvladnu :D.

      Vymazat
    2. Jen se tu zabydli, Pampeliško a věř, že Aza k tomu jistě prohodí, že lama k lamě sedá :D

      Vymazat
    3. @ Pampeliska

      Ano, to zvládně každý, on možná Giggo, jak jsem psal někde výše, jenom tak blafoval :D
      Ještě bys mohla vyzkoušet, jestli si zvládneš dát ikonku, když to zvládla Nicnechapu, tak potom už fakt každý :D

      A dočkej času, třeba se konečně rozepíše Domča, tak teď máš aspoň odzkoušíno, a pak se budeš moci vyjádřit :D

      A-A

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Už jsem někde psal, že Já se obecně lamám nevysmívám. Koneckonců Já taky nejsem žádný ajťák, takže ne, Azamoudro "Vrána k vráně sedá, lama lamu si hledá" psát nebudu :D

      A-A

      Vymazat
    5. Když to zvládla Nicnechapu, tak potom už fakt každý . :D. Já se tu třískám smíchy :D :D:D
      Však já tu lamu beru v pohodě, mě to nevadí a vím, že se nevysmíváš, možná tak tajně pod fousky, ale já se tomu musím smát nahlas. To je dobře vymyšlené,, lama,, lepší jak něco jiného :D.

      Vymazat
    6. Ještě na odlehčení, mi teď vytanula na mysl hláška Macha (poté co jsem tu psal, že v případě Dominiky a Šárky nejde o nějaké pubošky), kdy na fóru napadl adminku Mish.ka, že smazala jeho příspěvek a dala tam jasné vyjádření, kde psal "Azova cházka přerostlých maminek", nu tak teď se ta cházka přerostlých maminek ještě rozlostla o Kláru :D Je vidět, že časy se mění a my se měníme též, dříve jsem býval nazýván PedoBearem, dneska mám cházku přerostlých maminek :DD

      A-A

      Vymazat
    7. Cházka přerostlých maminek :D. Snad by nechtěl cházku nedorostlých maminek, to si ani neumím představit :D.
      My jsme aspoň dorostly, ale tam na XChatu se zřejmě čas a dospívání zaseklo někde mezi dvanáctým a sedmnáctým rokem :D.

      Vymazat
    8. @ Nicnechapu

      Jsem myslel, že už jsem tě to naučil "Když něco nevím, neznám, řekne mi to strýček Google nebo tetička Wiki". Tak vidím, že asi pořád ne :D

      Pedobear je internetový mem, který se stal známým díky internetovému portálu 4chan. Jak už samotný název napovídá („pedo“ naznačuje pedofilii a anglické „bear“ znamená medvěd), hlavní ikonou je pedofilní medvěd. Jedná se o zlého medvěda, který rád útočí na nezletilé dívky. Líbí se mu především takové, které ještě nedosáhly pohlavní dospělosti.
      Více viz. Zdroj: Wikipedie

      A-A

      Vymazat
    9. Když ono je jednodušší se zeptat Tebe, Azo :)
      Ty a pedofilní medvěd. Já žasnu . A pak kdo koho pomlouvá. A jak jsi to vyřešil? Já bych je zato žalovala !!!

      Vymazat
    10. @ Nicnechapu

      Proč? Já jsem se tak i sám, z legrace, označoval :D

      A-A

      Vymazat
  16. ::::::::::::: Postřehy z chatů (Neděle 1. března) :::::::::::::

    Chatujme - Na portálu vznikla další alelujářská diskuze s názvem "Andělé kolem nás", diskuzi založil uživatel Jonatan1 dnes. V kategorii Náboženství a filosofie je tak 15 diskuzí.

    Ještě se vrátím k omezení počtu hlasů za den, zřejmě jsem to mylně pochopil, páč jsem nepředpokládal, že by to bylo pouze pro konkrétního uživatele. Tudíž to patrně neplatí plošně pro všechny, ale LuRy to omezil jen nějakému konkrétnímu uživateli, což je opět naprosto nesystémové. A jak se zdá, tak ono vůbec s tím palcováním jsou problémy, neb to některým uživatelům nefunguje a hapruje. No nic, mě už opravdu nepřekvapí u LuRyho nic.

    XChat - Tady se v odpoledních a podvečerních hodinách v předešlých dnech pohybovalo procento lidí v SEXu v rozmezí od 91,1 do 92,8. V dnešních už nočních podinách to bylo 22:00 91,0 % a ve 23:00 93,3 %. Uvidíme dále, jaký bude mít vliv zavedení filtru u místnosti "16 a více" na poměr "slušné" pokecové room vs. SEX room.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A přidám ještě téměř půlnoční statistiku. Na XChatu se v tuto dobu nacházelo 95,0 procent uživatelů v SEXu. A to je už opravdu brutální.

      A-A

      Vymazat
    2. Tak až budou mít na XChatu 100% sexživlů, díky jejich buzeraci a ničení normálních místností , tak by se to mělo oslavit, ne? :)

      Vymazat
    3. I v ranních hodinách je na XChatu poměr sexživlů nad 90 procenty, přesně v čase 9:15 tento podíl činil 92,7 %. V místnosti "16 a více" jsou 2 (slovy dva) uživatelé, dinosauři Klenot a HardBoy.

      Mimochodem, když si u XChat.cz změníte (Upozornění: Pokud jste mladší 18 let, pak následující popisovanou změnu nečiňte!) národní doménu .cz za generickou doménu .com, pak se vám zobrazí také XCHAT, tady na tomto XCHATU si ale na nic, narozdíl od XChatu, nehrají, tady je hned vše jasné od první chvíle. A to je fér.

      A-A

      Vymazat
    4. ::::::::::::: Pozor, změna! Místnost "16 a více" bez filtru Telefon :::::::::::::

      Ano, dle zobrazení filtrů (k času 11:10) v místnosti "16 a více" již není nastaven filtr "Pouze s ověřeným číslem". Co vedlo ku změně? Stížnosti uživatelů? Nebo někdo četl Xglosy? Anebo jiná možnost? To nevím, každopádně v tuto chvíli filtr Telefon v roomce nastaven není.

      A-A

      Vymazat
    5. ::::::::::::: Komentář rozhořčeného a nespokojeného uživatele XChatu :::::::::::::

      Na fóru "Konec s XChatem" se objevil tento rozhořčený komentář:

      Aoi ... 02.03.2020 12:28:32
      Zákaz vstupu v 16 +

      Dobrý den.-
      Jsem tu opět po několika letech, kdysi sem chodil do 15 a vice které se ted jmenuje 16 a vice, a to opravdu nevím proč a jaký má vliv o rok starší teenager? Ale to není vse co mě trapi
      Pamatuju si kdy byl v teto roomce ještě SS Nes_Mysl a když sem tam chtěl včera zazevlit , system me tam nepustil, prej si musim neco overit pres tel. Číslo , což mne přijde osobne jako pekna sprostarna a zbytecnost, dříve tam chodilo hodně holek a bylo to easy, teď tahle hovadina každého odradi..a ja si rikam ze na takovou zvrácenou podmínku nepristoupim !! Z xchatu se stal portál jako na sex seznamkach kde smíte psát vzkazy jen když máte dostatek kreditu nebo VIP členství.. které si zaplatíte. Teď je xchat jen hanbou a dost mě tyhle nové funkce zklamaly. Jste na dne tak vymyslite blbosti. Takže moje doporučení rovnou to tady zrušte tohle nemá cenu, i ten kecal.cz ma lepsi reputaci nez současný Xchat.cz ja to tady zabalím a jdu někam jinam kde neni ostuda a nicota.

      (Zdroj: XChat.cz - Fórum - Uživatelská fóra / XChat / Konec s XChatem)

      Ještě si opět aktualizujme stav v místnosti "16 a více", kde je filtr na Telefon opět zaveden. V 11:10 ovšem byl vstup ohledně "ověřeného čísla" bez omezení. Co za těmi změnami stojí? Blbne systém? Admini si hrají? Těžko říci.

      Každopádně těch negativních reakcí na zavedení filtru na Telefon v roomce "16 a více" je již, z mnoha zdrojů, velké množství a stále přibývají. Dle neověřeného zdroje byl údajně na chvíli filtr na Telefon včerejšího dne i v místnosti EMO, kde si s tímto filtrem měl hrát admin Bogeman za asistence SS Komouš výchovy Ataka.

      Situaci Xglosy dále sledují a budou přinášet aktuální zpravodajství.

      A-A

      Vymazat
    6. ..... Stav k 14:10 - Počet uživatelů v "16 a více" 3; Podíl SEXu 93,2 % .....

      Mimochodem v rozhovoru pro AzaNoviny s GymJWM (Janem Zálešákem) "S Gymem o XChatu." z konce roku 2018, jsem uváděl v jedné z otázek podíl uživatelů v sex kategoriích 5/6, což je nějakých cca. 83 %. Připomeňme si tuto část rozhovoru:

      Jste jednoznačně, v současné době, největší český klasický chat. Každopádně pravdou též jest, že 5/6 všech uživatelů na vašem portálu tvoří lidé v sex kategoriích. Vím, že jste měli v počátku snahu s tímto poměrem něco činit, ovšem evidentně tyto snahy přišly v niveč.

      GymJWM: Zdá se, že lidé dnes na nic jiného než sex a věci okolo něj nemají čas. 🙂 A přestože mám pocit, že v tomto státě si valná většina lidí myslí, že internetové projekty prostě fungují a nemají náklady, není to tak a je potřeba myslet trošku i na finance. Vynakládat velké množství energie na snahu dostat lidi i do ostatních kategorií není dlouhodobě únosné. Věřím, že přijde doba, kdy se tento trend znovu pokusíme více ovlivnit, ale napřed je potřeba dosáhnout obecného pokroku po technické stránce. Na druhou stranu, já nemám problém s tím, aby pod značkou XChatu byl i produkt zaměřený na sex. Umím si představit situaci, kdy z toho mohou obě strany těžit, jak my, tak uživatelé a to včetně zlepšení image XChatu.


      K jakým číslům podílu SEXu se XChat propracoval v současné době, to si tu ukazujeme a můžete si to i sami lehce spočítat. Kdo by v roce 2016, kdy XChat převzala 42ideas (Gym a jeho parta) věřil, že v roce 2020 bude podíl sexoušů atakovat dokonce už i občas 95 procentní hranici? Zřejmě by to netipoval a nepředpokládal ani ten největší "Hitchcock"!

      A-A

      Vymazat
    7. Mě to přijde od GymJWM jako hloupá výmluva. Vynakládání velkého množství energie na snahu dostat lidi i do ostatních kategorií není dlouhodobě únosné a jedním dechem říká, že na druhou stranu nemá problém mít produkt zaměřený na sex. Umí si představit zlepšení image XChatu. Tak to si umí představit asi jen on sám.
      Kdyby chtěl, tak se mu tam nebudou držet tolik sexživlové. Proč se nedrží třeba na Superpokecu? Co proto udělal Grantík.
      Na XChatu je záplava sexu a na Chatujme.cz Křižáků. Kde udělali soudruzi z NDR chybu?

      Vymazat
    8. @ Nicnechapu

      Ono nejde ani tak o to, aby se na XChatu nedrželi sexoušové, to ať se klidně drží, páč je prostě holý fakt, že někdo to financovat skrze zobrazování a prokliky na reklamy musí, nejsou ty projekty zadarmo, a je celkem jedno kdo. Teď přijde ale to ovšem. Ovšem kdyby naprosto nevylidnil a nevyprázdnil ty "slušné" kategorie, pokud by v té "slušné" části měl aspoň 300 - 400 lidí, tak ať si tam má třeba 2 tisíce sexživlů. Takhle si tam z toho už udělal opravdu soukromý rodinný chat Gym rodinky "ONI", všechny ostatní lidi vyhnal, a nechává si to tam financovat, tu svojí soukromou Gym "ONI" party těma sexoušema. Hnus!

      SuperPokec bych snad ani nezmiňoval, to je další tragedie, sterilní přecenzorovaný důchoďák v klinické smrti.

      Ano, to je právě to nejhrůznější, XChat jako SEXchat, Chatujme jako Bohujme, o SP jsem teď mluvil, Libko si na diskuzích zabral Guru Kouba a žumpu Chat.cz je úplně zbytečné zmiňovat. Ano, toto je stav českých chatů. Megahnus! A mně tu chodí někteří vyčítat, že jsem na ty chaty zlý a že je negativně kritizuji. A co mám asi tak dělat. To mám psát na ně úžasné ódy, pět oslavné chorály, či jim vystavovat diplomy a udělovat medaile?

      A-A

      Vymazat
    9. ad 16 a více - Ano, filtr na telefon tam opravdu nebyl. Mají totiž nějak nastavenou dobu trvání a ta uplynula. Samozžejmě hned po poledni tam Bogýsek hned filtr nastavil.
      Není pravda, že by o původním nastavení rozhodl SS Irsaq, bylo to z hlav adminů.
      Někteří uživatelé proti tomu protestovali až za hranicí pravidel a např. ten nemocný schizoBOTař Vapett už pyká v BANu :-)

      Vymazat
    10. @ JeliMán

      Tak bylo jasné, že někteří proti tomu budou protestovat, u Vapetta už to nepřekvapuje vůbec, páč ten tam byl 24/7 a najednou vyprázdněná místnost, takže mu sebrali hračku. U Irsaqa bych se nedivil, když jsem ho viděl v minulosti, co tam předváděm ohledně zákazů šeptání apod., že minimálně byl s adminama v souladu. Akorát mi opravdu není jasné, co tím Vedení chce dosáhnout? Vyhnat ještě ty zbytky lidí, co jim tam v neSEXu zbyli?

      A Bogeman je idiot všech idiotů. Nebudu si s ním už brát servítky a hledat vhodná slůvka. Takhle to přesně dopadá, když kripla a kreténa dosadí někdo do funkce. A ten někdo je Jan Zálešák. Nu, budu psát glosu a možná i fejeton, tak se zdatně ještě vyjádřím.

      A-A

      P.S. Jinak díky za info, Já jsem právě Vapetta hledal a nějak nedohledal, asi jsem psal špatně jeho nick, takže teď už je jasné, co s ním tedy je :)

      Vymazat
    11. == Dnes si dáme statistiky jen z XChatu, a to podíl uživatelů v SEXkategoriích v různých večerních časech. ==

      17:00 - 93,7 %
      22:00 - 90,6 %
      23:00 - 93,5 %
      24:00 - 94,4 %

      Takže i s ostatními čísly, které jsem tu již uváděl, je dosti patrné, kam se XChat řítí, ve dvojsmyslu by se dalo říci, že do černé díry, že.. ovšemže

      Honzo Zálešáku, máte ze sebe dobrý pocit?

      A-A

      Vymazat
    12. ::::::::::::: Filtr Telefon - Jen pouhý náznak toho co má přijít na XChatu později! :::::::::::::

      Alespoň toto sdělil na jednom diskuzním fóru XChatu admin Bogeman. Jímá vás hrůza? Oprávněně. Co všechno ještě za zběsilosti chystá Gym a jeho parta? Potápějící se, kdysi Titanik, dnes bárka, chce Gym se svým sluhou a nýmandským poskokem Bogemanem zřejmě dostat ještě rychleji ke dnu. Zdá se.


      A-A

      Vymazat
    13. === Statistika srovnávací - XChat a "slušné" místnosti ==

      Další čísla statistického šetření AzaŽurnálu se objeví až za cca. 2 měsíce, při pravidelné jarní statistice. Pojďme se podívat na statistiku z podzimu 2019 a to u segmentu "Počet uživatelů na chatu bez SEXkategorí" a srovnejme to s dnešním dnem.

      Statistika Podzimu 2019 - 149,4
      3. březen 2020 - 137

      Čísla z dnešního dne jsou právě z časů, ze kterých se dělá dlouhodobý pravidelný statistický průzkum AzaŽurnálu. Je to samozřejmě jen orientační číslo za jeden den (v oficiálním průzkumu se sleduje a vyhodnocuje období kolem 21 dnů).

      Mimochodem i celková návštěvnost chatu byla dnes dosti nižší, než čísla z podzimního průzkumu. My se dnes ale zaměřujeme pouze na ty "slušné" místnosti, celkovými čísly a navštěvností celého portálu by se měl hlavně zaobírat Jan Zálešák a jeho parta, neb méně lidí, menší příjmy z reklamy. Na jaře bude také další Zápis s Valné hromady 42ideas s.r.o. ovšem i z Účetní závěrkou se vše dostane na veřejnost až někdy pravděpodobně v červnu. Tam uvidíme, jak se XChatu vedlo v minulém roce po stránce finanční.

      A-A

      Vymazat
    14. ::::::::::::: XCHAT - V 16kách ve večerních hodinách opět není filtr Telefon :::::::::::::

      Ano, v místnosti "16 let a více" nejen že není nyní filtr na telefon, zmizel i popisek místnosti "Bez SIM už nevstoupíš". Díval jsem se v předešlých dnech na přítomnost Irsaqa, ten několik dní chyběl, kdo tam dal ten popisek a kdo tak zásadně trval na filtru? Chlubil se tím na fórech Bogeman, byla to tedy akce hlavně Bogemana? Při této akci to někteří neustáli a tak je Bogeman BANoval? Nebo jak to tedy je? Neměl by někdo toho troubu co mu nikdy neměli svěřit do rukou červené tlačítko už konečně vyhodit? A bez černé hvězdy, žádná Síň slávy, pro Bogemana by měli zřídit Síň hanby, tam ho vystavit jako odstrašující případ, jak admin rozhodně nemá vypadat.

      Anebo je vše jinak? Máme tu admina Giggo, co mu brání nám to rozklíčovat? Zatím se jen nestačíme divit, k jakým, a to i překotným dějům, nejen kolem místnosti "16 let a více" dochází.

      A-A

      Vymazat
  17. Pokus a zároveň odpověď pro Nicnechápu :
    Giggo je z Třebíče (proto ta žlutá třebíčská sračkolimonáda, kterou zmiňuje) a momentálně bydlí v Práglu. On nevím, jestli ještě je, ale proto minimálně byl Certifikátor, Třebíčského kraje a okolí a Prahy....nu...a kdysi certifikoval i mne, a sem se nemůže dostat ne, že by to asi neuměl, ale protože je nebetyčně línej!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Sračkolimonáda :D. Je asi nejen líný, ale podle mě se i bojí , co by mu na řekl ten jeho XChat tým. Podívala jsem se na Tvůj profil, Anathemo a na ten zvukový klip. Málem mě trefil šlak. Hlas sice úžasný, ale pustit mě to v noci, když spím, to bych se asi slušně řečeno počůrala leknutím :D:D:D.

      Vymazat
    2. Ano, je liný, přitom by ho to stálo (dle okolností) od pár vteřin až tak po jednu minutu času. Namísto toho mi už snad ve 3 mailech sálodlouze vysvětluje, proč se sem nemůže dostat, tedy proč nechce :D Holt Giggo :D Což mi i připomnělo jeho "dvojníka" na žumpě Chat.cz admina JiH (mimochodem pochází z Lidéčka, kde také chvíli adminoval), ten byl také líný jak 666 vší. Zároveň pak též, aspoň někomu tedy, sálodlouze vysvětloval proč to či ono neudělá, proč je to zbytečné atd., a to dokonce neváhal tím trávit dvouhodinový telefonní rozhovor (Anathema ví o čem mluvím) :D

      Do toho samozřejmě je ještě ta možnost, že Giggo sem psát nechce proto, co by tomu tam ti "ONI" řekli, už jsem tu zmiňoval adminku Mish.ka, která mě vroucně prosila, ať smažu to poděkování a pochvalu pro ní. Chudák pak z toho asi tři noci ani nespala :D

      A-A

      Vymazat
    3. Pro Nicnechápu : Pusť si rovnou mne osobně...kytara, zpěv, text já osobně http://www.mp3stahuj.cz/52540/doomy-visions-anath-unhappiness-grief-of-wugy a dej Play ...jinak ten zvukový klip by poslal všechnu tu pokryteckou katolickou náplavu na Chatujme rovnou do prdel....eeee do pekla resp. 666 stop pod drn, protože během poslechu by u nich po prvních vteřinách zaklepala smrtka a na otázku, kdo to je by odpověděla, že provádí odečet obyvatelstva!

      Ke Giggovi a JiHovi....oba stejně infantilně pubertální cca ve čtyřiceti letech, kdy se baví a flirtují s 10-17ti letými pubescentními holčičkami, nemají přeci čas dělat nějaké adminské věci, že....které potažmo JiH snad ani neumí....bratři v triku....

      Vymazat
    4. Ale ale pekně prosim neber si mě do pusy. Nevim kdo mi kdysi lezl až do prdele a chtěl furt jít na pivo jen aby dostal SS.
      Nicméně nechovejme se jako děti. Ty mě přestaň laskavě osočovat z něčeho co není pravda.
      Ad lenost na to si přišel kde?
      Pro ostatní psát sem samozřejmě můžu. To proč to nešlo sem vysvětloval Azovi bohužel a né překvapivě to tu neuvedl.
      Co si myslí kolegové o psaní či čtení sem netuším a je mi to fukec. Su svobodná osoba, takže si můžu psát kam mi to vyhovuje.
      Jen jak sem uváděl, že nemám zájem navštěvovat další web, proto kdo chce o mě něco vědět a né se jen domnívat má x možností jak mne kontaktovat.

      Vymazat
    5. @ Giggo

      Proč bych zde měl uvádět naší soukromou komunikaci, to nedělám obecně. Tvůj komentář ohledně oranžové a oranžády atd. jsem tu zveřejnil v plném znění, protože to bylo určeno (i původně) pro čtenáře a komentující Xglos. Též rozlišuji, co je oficiální komunikace ve smyslu Bloger - novinář vs. činovníci portálů (Vedení, majitelé, admini, další funkcionáři a jiné osoby), kdy i kolikrát v těchto případech uvádím jen určité pasáže nebo citace, případně informuji svými slovy o obsahu, anebo o tom, že taková komunikace proběhla. Co se týče soukromější pošty, tu nikdy nezveřejňuji (jen v případech, že převáží silný tzv. obecný zájem, což je velmi výjimečně), maximálně o ni informuji a svými slovy zmíním či uvedu pouze dojmy. Proto se té komunikaci říká "soukromá", tedy není určena veřejným očím, úplně vidím, jak by tu mnozí křičeli a rozčilovali se, co jsem to za šmejda, že zveřejňuji soukromé zprávy, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    6. @ Giggo

      Ještě jen malá poznámka. Svobodná osoba jistě jsi, to jsme v určitém smyslu snad všichni, ovšem funkce Administrátora chatovacího portálu XChat.cz se tím nezbavíš. Je to podobné, a Já už jsem to tu jednou u někoho uváděl, jako s panem Prezidentem, Miloš Zeman si může klidně někam soukromě zajít na pivo, anebo třeba becherovku, tím ale nepřestává být Prezidentem.

      A-A

      Vymazat
    7. ještě k tomu něco dodám doma, ale pro příklad Giggovi "činnosti administrátora" pro příklad zatím stačí například toto : https://imgur.com/a/x408qZB , přičemž s tím samozřejmě (vyspamovaný vzkazník) neudělal vůbec NIC!... k dalším věcem se vyjádřím stručně...Giggo mi na Xchatu s bordelem pomohl pouze jednou!!! A to si všichni, že Azo i ty mysleli, jakou jako budu mít tlačenku, přez něj, tak to ani náhodou a v podstatě jsem se na něj obrátil jen asi 4x a zbytečně. Jinak se s prudiči zásadně stejně jako JiH vesele vybavoval, nechal je prudit, jako SS mne v podstatě musel zvolit, neb mne volila, celá čajovna , což je ostatně vidět i na diskuzi Čajovna a je tam vidět i proč mne chtěli zvolit....a taky po mém odchodu celá odešla jinam, za což jemu a Ebanovijebanovi ve finále děkujeme -) , už jsem psal, zlatá Iwuushkaa, Witchjana a v podstatě, když se dobře vyspal, i Prazdroj, to, co je tam nyní nebudu komentovat a ani tam nechodím, takže je mi to úplně jedno...
      P.S.: SS na Xchatu je naprosto zbytečný, nebo spíše naprosto naobtíž funkce, neb je buzerován asi 666 násobně, než kdokoliv jiný, takže o SS jsem v podstatě vůbec nestál, nejvíc jsem vyřešil věcí jako klasické DSko!!! Giggo ani nevěděl či ani neví, nic o Wowar gangu, MacChovi, atd. Jakoby se tam tehdy vůbec nepohyboval a neorientoval a co se děje jinde mu bylo šumák...asi tak. END!

      Vymazat
    8. Povedl se mi pustit ten klip, to opravdu hraješ a zpíváš Ty, Anathemo?? To je prostě nádhera!!!! Začátek tak něžný a potom refrén !!!! Úžasný !!!! Textu sice vůbec nerozumím, to ale nevadí.
      Ty máš svou kapelu?
      Jinak já se k osobám Giggo a JiH vyjadřovat moc nemůžu. Neznám je, neznám nikoho z XChatu, ale stačí mi, jak to tu prezentuje Aza, Pez, Křeček a nyní i Ty a obrázek si o nich dělám sama. A jak se tu občas prezentují prudiči, zde nebo na fórech a tak podobně.
      Děkuji Anathemo za ten klip, opravdu je skvělý !!!
      Hrozně mě rozesmálo, jak jsi popsal tu Korona Křížovou Cestu za Machem :D:D:D.

      Vymazat
    9. ::::: Fóra XChatu - Řádění nicku Koronavirus.Trash :::::

      Když už tu máme admina Giggo, který tvrdil, že v současnosti monitoruje fóra a co se týče právě fór, pak je vhodné se obracet na něj, tak nám tu může předvést svoji akčnost. Třeba zítra, až dorazí na XChat, pokud ten bordel, útoky na lidi z komunity Xglos a opět zveřejňování osobních údajů nevyřeší nějaký jeho kolega.

      Podívejte se na OBRÁZEK
      Či se podívejte přímo na fórum fórum XChat.cz ZDE (což je zároveň ZDROJ obrázku)

      Ano, jak vidíme, jde o fóra "Češi", "Armáda jednoho", "Ebisek" a "Jard", na posledním fóru si to může Jarda vyřešit sám. Ode mě to tu má Giggo naservírované jako na zlatém podnosu (pomáhám mu), na to, kdo se za tímto skrývá, když nick je opět N/A, tak na to si snad přijde sám.

      A-A

      Vymazat
    10. ::::::::::::: K dnešnímu ránu na všech 4 diskuzích Mach (Koronavirus.Trash) smazán ::::::::::::

      Takže tu máme výsledek, výše uváděné příspěvky nicku Koronavirus.Trash z fór "Češi", "Armáda jednoho", "Ebisek" a "Jard" zmizely. Výborně, tak by to mělo být. S lehkým úsměvem si řekněme, že se už asi Vedení nechce číst další mé stížnosti :D

      A Mach? Ten je vlastně konstantně a trvale všude likvidován. Na XChatu, na Libku (tam to opravdu hodně překvapilo), na Chatujme tam se ani moc neohřál. Dá se říci, že ať napíše Mach kamkoliv, jeho příspěvky jako by obsahovaly vizitku "Určeno k likvidaci". Možná by se měl vrátit k natáčení rapersko ninjovských videí, sice z těch 30 zhlédnutí u každého plyne, že si je pouští patrně ve většině jen on sám, ale zase má jistotu, že mu to nikdo nesmaže.

      A-A

      Vymazat
    11. To je skvělé. Kdyby jsi se nehájil a nehájil všechny napadané, kdoví jak dlouho by tam ty nesmysly visely. Děkuji Ti, Azo.
      Na ten MachaRap jsem najela jen jednou a vydržela jsem to poslouchat asi tak 20 vteřin :D.

      Vymazat
    12. @ Nicnechapu

      On se Mach zase třeba objeví jinde, je to jako s chřipkou, tu nelze vymítit a zničit, zmutuje na jiný kmen a jede si dál. Ale bojovat proti ní má smysl i tak.

      A-A

      Vymazat
  18. Pokus proto, že se Azazel ptal, proč nemám obrázek u nicku, když jsem ho tam měl, ono je to proto, že když se PC nahlasí u konkrétní provázané služby jako hlavní jako mám např. já provázaný youtube s bloggerem a dříve googlem, tak ten nick platí i s obrázkem u hlavního počítače a nemusím mít obrázek vyloženě na bloggeru jako profilovou fotku či obrázek, a jelikož z domova téměř nikdy momentálně nic nepíši (a tam mám pc jako hlavní zadaný), tak protože sem píši z práce, tak i když jsem obrázek v ikonce měl (ale on je z youtube, ne z bloggeru!!!) , tak to zkrátka z pracovního PC ten obrázek nebralo a musel jsem si ho nahrát i holt natvrdo do toho bloggeru, tak proto...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ LichKingAnathema

      To je možné, ano, také jsem to tak v dávné minulosti tuším měl, neb jsem to měl provázané s Google+ ale už si to úplně přesně nepamatuji. Každopádně ty ikony jsou super, protože teď když je tu i více jak 100 příspěvků různých lidí, tak v těch Béčkách aby se prase vyznalo, takhle je to hledání daleko rychlejší a všechno přehlednější :)

      A-A

      Vymazat
  19. Pro Pampeliska.
    Holčina šikovná. Máš ikonku a to všem ukazuješ že jsme jedničky? :D:D:D.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tuhle fotku ma Azisko moc rad :D

      Vymazat
    2. Jasně, Kalouskovy jedničky :D To si dala Masožravka schválně, aby mě provokovala, a vůbec, k přerostlým maminám se už přeci "fuckáče" nehodí :D, že.. ovšemže

      A-A

      Vymazat
    3. A už jsem si úplně jistá, že Lubomiir je vážně Jupitehans. Dívala jsem se na diskuze a na té diskuzi Mezilidské vztahy hodil dost trapný komentář, hlavně opožděný o tři měsíce. A jak jsem to sledovala za ty roky a měsíce, tak jak se dostane LuboJupitehans do mínusu, zase zruší profil :D:D:D.

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Ano, to jsem si právě nedávno také říkal, a asi půjde o stejnou věc, když jsem viděl reakci nicku Lubomirr na nějaký příspěvek již staršího data, že tohle by přesně odpovídalo JupiteHansovi.

      A-A

      Vymazat
    5. Lubomirr JupiteHans? - Ano, s pravděpodobností blížící se jistotě.

      Dle náhodně objeveného příspěvku z 22.02.20 na fóru "Kdo bude dalším prezidentem?" na který se můžete podívat na Diskuzích Chatujme.cz přímo viz. ZDE, je již opravdu téměř jisté, že Lubomirr je starý známý JupiteHans. I tento příspěvek je indicií v mozaice důkazů, že se jedná právě o tohoto uživatele, neb přesně takto, o dobrém profilu a dalším se vyjadřoval již v minulosti, a to třeba i v nedávné době na Libimseti. Odhalen byl prvotně díky @Nicnechapu. Zajímavé je, že Jupite pod nickem Lubomirr se snaží svojí identitu tajit, nedělá žádné smajlíky (své oblíbené), nemá v profilu vyplněno, jako u některých nicků, že je Jupite a mnoho dalšího. Ovšem je tu komunika Xglos, která odhalí a prohlédne mnohé.

      Komunita Xglos - Odhalíme co si mnozí přejí skrývat!

      A-A

      Vymazat
    6. Jupitehans se neutají nikdy. I bez smajlíků. Jde o jeho ,,češtinu,, a styl psaní, on se nezmění a většina multinicků, proto nechápu, proč se o to ti lidé vůbec snaží :D.

      Vymazat
    7. @ Nicnechapu

      U JupiteHanse je to podobné jako u Happyny, dříve či později (většinou tedy dříve :D) se vždy provaří, jsou už na scéně tak dlouho, že mnozí je poznají tzv. po čuchu. Ovšem zatímco Happyna, jak se zdá, je již naprosto vyřízená a pevně usídlená v propadlišti dějin, neb si jen naprosto osamoceně (občas za návštěvy již opravdu zdegenerovaného Jefffa) sedí na jakési zapomenuté nikoho nezajímající žumpě Chat.cz. Co mě ale překvapuje neskutečně, že Jupiteho si stále hýčká LuRy na Chatujme. Je to opravdu nepochopitelné. Obsadí diskuze jako správce (LuRy mu je i přiklaepne) aby na nich blokoval některé lidi, aby se smazal, přišel s jiným nickem, zase měl jako správce nějakou tu diskuzi, na přidělené diskuzi LuRym smazal příspěvky lidí, které nemá rád, aby se následně opět smazal, a pak si založil zase jiný nick a dokonce identickou diskuzi k té, u které přišel o správce, protože se smazal. Byla tu Slovní kopaná, nyní Slovní písmenková extraliga. Co to bude příště? Slovní Liga mistrů? A jak už jsem někde psal, ne, na Chatujme se nezměnilo nic, jak mi kdysi povídal LuRy. Ne, nezměnilo, nezměnil se totiž LuRy, a patrně nikdy nezmění. Stále ty stejné přístupy, stále hýčkání si šmejdů, slále podvody a podfuky, stále kejkle, stále nedodržování pravidel adminem (Bada vystřídal Lava, pro kterého pravidla Chatujme zásadně neplatí) atd. atd. Smutné, velesmutné, mega smutné.

      A-A

      Vymazat
    8. Ten LuRy asi nevidí v tom Jupitehansovi žádnou hrozbu. Možná se baví tím, jak Jupitehans bojuje s pravopisem . Možná občas Jupitehans za něco adminy pochválí a tím má cestu k diskuzím volnou,myslím tím k SS na diskuzích, které měl pod jinými nicky.
      Jinak si to já vysvětlit neumím.

      Vymazat
    9. @ Nicnechapu

      Ono to ani zdravým rozumem vysvětlit nelze. Stejně jako nelze na takových jedincích stavět, pokud tak LuRy činí, pak se nemůže divit, že ten jeho kdysi nadějný portál, je nyní už jen jeden velký trapas. S trochou nadsázky se dá řící, že služí už jen k modlení a bábuškám na dožití. Ne, není to vtipné, je to smutné.

      A-A

      Vymazat
  20. ::::::::::::: Došlo do redakčního mailu = (hlavně pro Křečka a Nicnechapu) :::::::::::::

    Dnešního večera dorazila do redakčního veřejného e-mailu AzaNovin zpráva tohoto znění (viz. OBRÁZEK). Jsou tam hlavně vzkazy pro Křečka a Nicnechápu, tak nechť jsou o tom informováni a nechť si k tomu třeba poví své.

    Autorem mailu bude patrně Mach. Otázka je, proč takovou zprávu posílá do redakčního mailu, proč ji nenapíše rovnou sem? Že by neuměl vložit komentář, anebo se přímo bojí?

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kolikrát sem mu poskytl adresu, kolikrát se chvástal a nikdy neměl na souboj odvahu.:DDD Nikdy nepřijel a tu machovo přítelkyni Anču Dlanovku zná opravdu celý Xchat.:DDD

      Vymazat
    2. Kdo by do tý jeho Asijský Litultovický řiťe jezdil, ještě by chytil jeho zmutovaný koronarapovirus, cestou kolonavirus, a než by tam dojel, tak v peněžence korunavirus. Hlavně přítelkyni s měkkym -) , takže navíc nešikovnou , ale bacha na něj, má prý černej pásek ve všech možných asijských bojových sportech, i ve cvrnkání si s vlastními kuličkami!!!...Je to prostě kretén (kouřící smajlík)....

      Vymazat
    3. @ LichKingAnathema

      To měl tuším tenkrát chvíli jako profilovku Abyss :D

      A jinak pro případné křiklouny, doporučuji si přečíst Autorský zákon § 38g, než tu začnete případně plkat nesmysly. Děkuji.

      Licence pro karikaturu a parodii
      Do práva autorského nezasahuje ten, kdo užije dílo pro účely karikatury nebo parodie.


      A-A

      Vymazat
    4. Vzkaz pro Macha.
      Glosy evidentně čteš, ale sem napsat nechceš . Jsi asi poněkud nevyrovnaná osoba, Machu. Reagovala jsem na komentář Šavlozubého křečka, že snad jediná Šebestová neodstrčila Macha. A Ty ses toho hned chytil a vztáhl jsi to na sebe. Copak neznáš večerníček ? Kdybych napsala Šavlozubému křečkovi , že mi jeho přezdívka připomíná seriál Křeček v noční košili a napsala mu třeba,, máš na sobě noční košili?,, Myslíš si, Machu, že by hned Křeček psal na mail Azovi ?
      Ve svých 37 letech jsem asi stará raketa, ale neboj se , Machu, třeba se toho vysokého věku dožiješ také a pak budeš starý rakeťák :D.

      Haló, haló, je na chatu Machů málo?
      Volám na starý foun,
      jen ať není Machů milión .

      Vymazat
    5. Ježiši to je debil :-)))))))))))))))))))

      Vymazat
    6. ::::::::::::: Další zpráva v redakčním e-mailu AN (obrázek) :::::::::::::

      V redakčním mailu AzaNovin přistála zpráva od, nu to si asi uhádnete stejně jako Já sami. Obsahovala pouze jedinou věc, obrázek. Tak se na ten e-mail podívejte ZDE.

      Jinak se tedy zase uklidníme, nebudeme tu z toho dělat přehlídku karikatur, parodií, meme apod., že.. ovšemže. Já myslím, že i z hlediska férovosti je toto adekvátní zveřejnit, tudíž máme teď stav 1:1 a u toho bych už zůstal. Díky.

      A-A

      Vymazat
  21. Vzkaz pro Giggo.
    To je super, že jsi našel odvahu napsat na Glosy.

    OdpovědětVymazat
  22. ::::::::::::: Xglosy - Se statistikami je konec :::::::::::::

    Statistiky Xglos se na Xglosách už moc objevovat nebudou, hlavně tedy ty dlouhodobé. Jak jsem informoval, tak určitý čas v únoru nasadil na Xglosy jakého si refresh bota nějaký zlotřilec, čímž rozhodil celkové statistiky, ať už zobrazování Xglos nebo TOP nejzobrazovanějších příspěvků a samozřejmě mnohé další. Protože Xglosy preferují transparentnost, tak vám ukáži, jak to znetvořilo graf u celkového zobrazení Xglos.

    OBRÁZEK Zobrazení Xglos za celou dobu

    Jak vidíte, v únoru ta křivka vylétla až někam k 60 tisícům, právě díky mnou popisovanému výše, jinak v lednu Xglosy již atakovaly hranici 10 tisíc. Takže statistiky budou nyní sloužit hlavně pro mojí orientaci a zveřejňovány budou možná vždy jen čísla za určité období, třeba jednotlivých měsíců, ta celková statistika ve všech segmentech je prostě znehodnocena.

    Holt, někdo tvoří a někdo boří. Anebo, kdo umí ten umí a tvoří, kdo neumí ten čumí a boří.

    Xglosy X-Magazín A-A

    OdpovědětVymazat
  23. Po čase si dáme malé statistik návštěvnosti českých chatů..
    Legenda: Portál (Chat celkem - Chat pokec)

    ==05.03.2020==
    ==11:00 ==

    XChat 1049 (759 - 80)
    Libimseti 127 (28 - 5)
    Chatujme 124 (44 - 28)
    SuperPokec (17 - 17)
    Chat.cz (15/6 reg - 15)

    ==13:00 ==

    XChat 1045 (706 - 62)
    Libimseti 138 (32 - 10)
    Chatujme 132 (48 - 36)
    SuperPokec (16 - 16)
    Chat.cz (3/3 reg - 3)

    ==14:00 ==

    XChat 1105 (707 - 54)
    Libimseti 127 (24 - 7)
    Chatujme 119 (49 - 40)
    SuperPokec (15 - 15)
    Chat.cz (6/4 reg - 6)

    To je, panečku, zase megagigabída, což. Pojďme si dnes něco říci přímo k jednotlivým portálům.

    XChat - Ve "slušných" místnostech vylidníno, dokonce si všimněte, že ve 14 hodin je na XChatu jen o 14 lidí více ve "šlušných" roomkách než na Chatujme. Ano, v neSEX části pouhých 54 uživatelů. DISKUZE - Tam jen spamují v hravých fórech Zoomek s Haluškou, občas se k nim někdo přidá, jako Mish.ka. Tudíž mrtvo, na diskuzích se nediskutuje.

    Libimseti - Chat naprosto v troskách, a to nejen z těchto čísel vyplývající, v podstatě je tam jedna místnos "Cesta k rozkoši" kde se téměř všichni schází, ostatní jsou Víťa a další nějaké paběrkování. DISKUZE - V megatroskách, v rukou téměř jediného přispěvatele megaspamera Guru Kouba.

    Chatujme - Na portálu ve 14 hodin 119 uživatelů přihlášených? To jako vážně? Člověk by čekal naprosto jiná čísla, když se tam přesunula značná část Diskutníků. DISKUZE - Na nich se může LuRy náhle pro alelujáře přetrhnout, novinkou jsou postranní čáry spojující příspěvky a nové způsoby řazení (zajímavé, že mnoho z toho bylo požadováno už v dávné minulosti). Fóra se zde též dají považovat za mrtvá, pokud nejste alelujáři, nemá smysl tam ani klikat.

    Ostatní 2 mini chaty nestojí ani za to komentovat.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A letmo se podíváme kolik se nachází na jednotlivých chatech kolem 16. hodiny lidí ve "slušných" místnostech:

      XChat: 53; Chatujme: 36; SuperPokec: 14; Chat.cz: 10/6; Libimseti: 4

      Dámy a pánové, tak to už je hypermegagigakatastrofa!

      A-A

      Vymazat
    2. A budeme v tomto segmentu pokračovat i večer, tudíž ukážeme si pouze počty lidí na jednotlivých portálech, kteří se nacházejí v tzv. "slušných" místnostech. Pro přehlednost jsem to i velikostně vždy seřadil (poznámka: u Chat.cz se počítájí registrovaní uživatelé /za lomítkem/).

      (20:00) XChat: 85; Chatujme: 61; Libimseti: 30; SuperPokec: 21; Chat.cz: 21/16

      (21:00) XChat: 103; Chatujme: 70; Libimseti: 34; SuperPokec: 21; Chat.cz: 25/19

      (22:00) XChat: 92; Chatujme: 59; Libimseti: 27; Chat.cz: 17/14; SuperPokec: 12

      (23:00) XChat: 75; Chatujme: 35; Chat.cz: 18/16; Libimseti: 13; SuperPokec: 10

      Pokud tedy budeme sledovat jen ty "slušné" místnosti a kategorie na jednotlivých chatech, pak jasně vidíme, že takový XChat v tomto ohledu má jen o nepatrné množství lidí více, to co ho řádově od ostatních odlišuje v celkových číslech, to je ta ohromná enkláva SEXoušů.

      A celkové hodnocení návštěvnosti "slušných" roomek na všech chatech? I ve večerních a nočních hodinách je to prachbída, na všech chatech se dohromady sejde od 149 do 247 lidí. Nu, taková účast na 5 (slovy pěti) chatech je opravdu již megagigakrizová.

      A-A

      Vymazat
    3. A ukážeme si ještě i dnešní návštěvnost kolem poledně (6. březen) v tzv. "slušných" místnostech na chatech.

      (11:15) XChat: 61; Chatujme: 28; SuperPokec: 18; Chat.cz: 11/7; Libimseti: 7

      (12:00) XChat: 56; Chatujme: 28; SuperPokec: 21; Chat.cz: 9/6; Libimseti: 5

      (13:00) XChat: 51; Chatujme: 29; Chat.cz: 17/15; SuperPokec: 17; Libimseti: 5

      To je, panečku, vylidněnost. Na těch chatech v podstatě nikdo není, na takovém XChatu 51 lidí? Celkově na všech 5 chatech méně než 120 lidí? Na Libimseti jsou to dokonce už jen jednotky? Strašné, megagigastrašné.

      A-A

      Vymazat
    4. Malý počet uživatelů v dopoledních a odpoledních hodinách bych chápala. Lidi chodí do práce. Večer asi chtějí být s rodinou, u televize, v hospůdce ... Takže těch pár,, slušných,, jsou asi opravdu osamělí jedinci.
      Že je méně a méně lidí na chatech bych viděla i v tom, že je to tam už prostě nebaví, nemají s s kým psát, ti slušní.

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Proto tu uvádím čísla z celého dne, a ty stěžejní jsou samozřejmě ten večerní primetime, ten je také sledovanou dobou pro dlouhodobé statistiky AzaŽurnálu. Ty propady jsou naprosto katastrofální. A jak už na chatech téměř nikdo není, tak tam nejsou ani žádní zajímaví lidé, a co by tam také dělali, nechat se buzerovat od kdejakého neandrtálce a joudy typu Bogeman? Lidé mají dnes spoustu možností, proč by se nechali omezovat omezenci? A proč by se museli kamarádit s "ONI"? Na těch portálech, na chatech nejsou ani žádné osobnosti, na chatech zůstala už jen ta nějvětší nezajímavá lůza a pár, jak píšeš, totálních zoufalců.

      A-A

      Vymazat
  24. ::::::::::::: Postřehy z chatů (5. března) :::::::::::::

    Chatujme
    Tady patrně čtou Xglosy, neb těžko bude náhoda, že jsem tu nedávno uváděl, že místnost Absolutně nej pokec by měla mít plný limit a ne polovičný 45 hod/30d, a hle, najednou vidíme, že je limit 90.

    A ještě si k této místnosti uveďme, že má nachotovaný čas místnosti 718.56 (hodinu a půl před půlnocí) a samotný bot, který je v místnosti 24 hodin denně nachatuje logicky 24 x 30 = 720. Je pravda, že Chatujme mělo nějaký výpadek, tak bot nedal úplně tento celý počet. I tak vidíme, že místnost je prakticky udržována jen botem, jinak zeje prázdnotou. K čemu ten bot v místnosti má sloužit, to je záhadou, krom tedy toho aby ji udržoval jako stálou naživu?

    XChat

    Zde se ocitl SS Komouš výchovy Ataka v Kávomilově. Co tam pohledával? A jak vidno z obrázku, vedle GymJWM mu to velmi sluší, že by se dostavil s bonzblokem a práskal, bonzoval a donášel? Nevíme. To co ovšem víme, že adminka Mish.ka celý večer místno Kávomilova zvolila pobyt ve VIP. Nu, a teď už se podíváme na OBRÁZEK
    (Zdroj: XChat.cz - Chat - Kategorie Volný čas a sport)

    Na ostatních portálech jsem žádné zaznamenáníhodné novinky či cokoliv jiného neobjevil.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::: A co se "doslušil" Ataka vedle GYMa, šel se "slušit" vedle Bogemana :::::

      Nejdříve OBRÁZEK
      (Zdroj: XChat.cz - Chat - Kategorie Volný čas a sport - Dočasné místnosti)

      Prudič, zároveň rádobyprudič, zároveň zalezlý v kakaových otvorech Gyma či Bogemana. Já se přiznám, mně je z tohoto člověka naprosto toálně špatně. A myslím, že nejsem sám, viďte. Měl i zde u Bogemana svůj bonzblok? A není to vlastně u tohoto slizouna už jedno? Prudič, práskač, hrdina - všechno jedna rodina. Taková normální Gym "ONI" rodinka.

      A-A

      Vymazat
    2. .......... a přidala se i poloprudička Haluška (HallucinationFlower), nechvalně známá bývalá SS Metalu (Nikdo nechápe proč s ICONem spravovali zrovna Metal), kdy zneužívala funkci SS, pod jinými nicky a po domluvě s určitými jinými lidmi podnikala prudičské akce přímo v místnosti a dopouštěla se mnohého dalšího, na obrovský nátlak tehdy AzaNovin sama odstoupila. Ano, odspoupila sama, neboť admin Giggo by ji nikdy neodvolal, dokonce i to její odstoupení trvalo dosti dlouho, páč Giggovi při jeho vrozené lenosti trvá vše megadlouho. Ano, Halušku by sám neodvolal, koneckonců proč, jak nám ukazoval Anathema na skrýnech, tak nic nepodnikl ani proti SS Praha Any, který nejen Anathemovi svým botem vyspamoval vzkazník, a byly to nejen vzkazníky ale i maily jiných lidí, včetně mě. Stejně jako nám Anathema na skrýnu ukázal, že admin Giggo si svévolně kope do lidí, sám zneužívá funkce admina (mimochodem pak následoval i BAN za "nezdravení"), když flirtuje a předvádí se před holčičkama.

      Dále vidíme i nějaký mulťák známého ufoprudiče, kde s nickem paroduje Kozla (koza) a můj oblíbený Skandál (sandál) a též mé oblíbené "mega".

      Nu, a teď už se na vše podíváme na OBRÁZKU
      (Zdroj: viz. výše)

      A-A

      Vymazat
    3. ::::: Admina Mish.ka již zdatným emigrantem z Kávomilova :::::

      Ono už toto probíhá delší čas, kdy jsem na to v nedávné minulosti už upozorňoval, admina Mish.ka je jakousi zakládající členkou Kávomilů, má úprvně první příspěvek na fóru místnosti, byla to právě ona, kdo ještě v lednu rozjel nábor a výběr SS pro místnost. Nyní se dosti často, jako i opět dnes (6. březen), zdržuje ve VIP (někdy si zakládá dočasnou místnost), na stránce Srazu místnosti se ani neobtěžovala oznámit, zda se zúčastní či ne. Co za tím vězí? Nějaké osobní nevraživosti? Anebo je Mish.ka takovou rebelkou mezi "ONI". Nevím, každopádně to jistě vše není jen tak. To je zřejmé.

      A-A

      Vymazat
    4. Netuším, komu vadí ... rozhodně nechce být chválena na diskuzním foru.

      Vymazat
    5. @ JeliMán

      Ty jsi její bodyguard nebo tiskový mluvčí, že stoprocentně víš, co rozhodně nechce? :D Je to přeci přirozená záležitost, když někdo udělá něco dobře, tak se třeba dostaví od někoho jiného pochvala, když špatně, negativní kritika. Mimochodem na fórech XChatu je přímo jedno fórum s názvem "Pochvaly", Já nejsem uživatelem XChatu, tak nemůžu nikoho na tamním diskuzním fóru pochválit, tak to udělám tady, nu.

      To je škoda, že netušíš, komu admina Mish.ka vadí, komu je trnem v oku či s kým si nesedí, čtenáře Xglos by to jistě zajímalo. Takhle si musí udělat svojí soukromou tipovací soutěž. Bogeman? Haluška? Nebo někdo jiný?

      A-A

      Vymazat
  25. ::::::::::::: Novinky XChatu - Nová (upravená) registrace :::::::::::::

    Dlouho slibované nové registrace jsou tady, byly oznámeny na blogu IKSČET a můžete se na ně podívat ZDE.

    Toto je rychlá informativní zpráva. Možná se v následném čase vyjádřím více. Zatím co mě upoutalo na první pohled, pak je to opět tlak na "ověřené číslo" a výčet omezení pro nové nicky. Předně interval mezi dvěma odeslanými texty 10s či nemožnost psaní přes místnost, to se takový nový uživatel v podstatě dostává do role ANONA na francírkově chatu Chat.cz. S tou snahou za každou cenu si vynutit "ověřené číslo" si můžeme položit otázku, zda li toto je ta správná cesta k udržení si uživatelů a nalákání nových? Co si o tom myslíte vy?

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pročetla jsem si ty nové registrace . Je to zmatek nad zmatek, policejní režim. Zaobaleno jako ochrana hodných proti zlým . XChat to dotáhne tam, kam to dotáhl Superpokec. Tedy dokud tam budou aspoň sexouši , ještě ke dnu nepůjdou.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Myslím, že jsi to vystihla velmi dobře. Ono vždycky jde o to, nastavit ty věci tak, aby prudičové měli co nejvíce stíženou situaci, zároveň ale aby to neomezovalo ty slušné jedince. Ano, je to jen takový optický klam Gyma, kdy předstírá nějakou ochranu hodných před těmi zlými, toto je činěno z jiných důvodů, protože kdyby to myslel vážně, tak nenechá na jedno číslo navázat mnoho profilů, jak nám Gym na můj dotaz odpověděl na blogu IKSČET a jak nám tu i prakticky prezentoval JeliMán. Přiznám se, že výraz "policejní chat" mě také napadl, když jsem si pročítal ty nové registrace.

      Toto rozhodně nepomůže tomu, aby XChat získal případné nové uživatele. Ono jsem si teď představil jednu věc, například takový letitý uživatel XChatu, který na něm nebyl déle než půl roku a přišel o svůj nick, tak takový uživatel bude rázem, pokud si neověří Telefon, takovým uživatelem 2. kategorie, než si nenachatuje nějakých 50 hodin, a i to mu Gym stěžuje, oproti ostatním uživatelům. Co takový člověk asi pravděpodobně udělá, jak to zapůsobí na jeho emoce? Možná si řekně, tak na tohle vám "sere pes!"

      A-A

      Vymazat
    3. Takový člověk investuje 20 kč, koupí si u O2 novou simku na registraci jen pro tento účel a jede v klídečku dál jako Jelímán.:DDD

      Vymazat
    4. @ Šavlozubý křeček

      No právě. Prudičové a protřelí výtečníci si poradí, koupí si novou SIMku a z té si nasekají a ověří x nicků, což jim Gym nádherně tím limitem dovoluje. Takže koho to zase jen odradí, jsou slušní případní noví uživatelé a ti, kteří prostě ze zásady nechtějí být lustrováni a prověřováni a ověřováni. Těm to Gym naopak ztěžuje. Nu.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024