Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Diskutníci R.I.P. (XG verze)

Na internetu nic netrvá věčně, a tak se dnešního dne definitivně loučíme se známým diskuzní fórem Diskutníci. Po zadání adresy tohoto portálu se vám od 1. dubna 2020 zobrazí už jen tato obrazovka:


Zdroj: Diskutnici.cz


Diskutníci vznikli 17. února roku 2008, na jaře roku 2014 se na tento portál přesunula řada uživatelů z diskuzí z komunitního serveru Lidé.cz, který nasadil naprosto jinou verzi a klasické diskuze již neobsahoval. Od počátku byli Diskutníci financování prostřednictím dobrovolných darů a příspěvků a byli zcela bez reklam. Se snižujícím se stavem uživatelů a tím i střídmějším finančním prostředkům byl portál nakonec nucen reklamy nasadit a umožňoval uživatelům za určitý finanční obnos tyto reklamy nezobrazovat. Tato cesta se ovšem ale nukázala jako správná a přes nejrůznější další změny, kdy byli například uživatelé nuceni otevřít veřejnosti skrytá fóra, pod hrozbou jejich smazání, přistoupili diskutníci k další výrazné změně ve financování portálu, kdy bylo od 1. ledna 2019 zavedeno přímé placené členství, kdy lidé mohli přispívat do diskuzí pouze po zaplacení příspěvku 120 Kč/rok.

Na podzim minulého roku ovšem bylo oznámeno zastavení nových registrací a předně ukončení činnosti webu naplánované k 30. březnu 2020. Po dvanácti letech tedy Diskutníci nenávratně končí a není to Apríl.

Anděl Azazel; AN


Řada lidí se tedy musí opět stěhovat a najít si nové působiště, i když "řada" asi nebude ten správný výraz, spíše zbytky Diskutníků a diskutérů z Lidé.cz.

20. prosince minulého roku jsem tu na Xglosách o možnostech stěhování lidí z Diskutníků psal v glose Kam se přesunou diskutníci z Diskutníků? Téměř v přímém přenosu jsme mohli sledovat začátkem tohoto roku přesun hlavně alelujářských diskuzí na portál Chatujme.cz. V posledním období se k nim přidávají i další diskutéři z Diskutníků. A tak vznikají na Chatujme fóra jako Vlastní (autorské) básně, Diskuze k aktuálním zprávám, Vtipy fóry černý humor... , Výuka Radioaktivita, Angličtina či pár dalších.


A jaký bude závěr této glosy? Čas ukáže, jak se bude stěhovavým na Chatujme líbit a jaký celý tento přesun bude mít vliv na celkovou návštěvnost Chatujme. Navýšení lze rozhodně pozorovat, dá se říci, že skomírajícímu Chatujme Diskutníci vytrhli trn z paty. Otázka je ovšem na jak dlouho, nejen Já bych asi předpokládal, že ten návštěvností nárůst bude mnohem ale opravdu mnohem větší. Více nám naznačí jarní statistika AzaŽurnálu a následně další období.

Anděl Azazel

Komentáře

  1. ::::::: Postřehy z chatů (2. dubna) :::::::

    XCHAT - Zde se Ataka chtěl zviditelnit jakýmsi rádoby aprílovým vtípkem, prý po domluvě s Giggem, kdy mu jako měl sebrat SS. Popravdě si toho ovšem ani nikdo nevšiml, páč to vůbec nikoho nezajímá. Tak tohle se nepovedlo. Trapas. A vy se na to podívejte na fóru KV ZDE

    CHATUJME - Místnost "Domácí výrova" zakladatelky Horkykafex, která místnost uzamkla a ponechávala zaniknout, tak si ji přisvojil, lépe řečeno řekl si o SS a tím zakladatelství uživatel Skalda66. V tuto chvíli nevím, jestli s tím Horkykafex souhlasila, anebo tu místnost Skalda za přispění adminů prostě ukradl. Ano, ten výraz je správný, protože to nebyla žádná zavedená místnost s dlouhým trváním, kde by se takové věci daly chápat a byly by správné a normální. V určitých případech je to ale jinak, mně by se tedy rozhodně nelíbilo, kdyby někde někdo obnovil místnost Hrabě X. Možná do příště zjistím více informací.

    LuRy vítá a daruje správcovství na diskuzi "Básně-Poezie" (tedy na diskuzi, kterou měl pod správcováním JupiteHans, který tam svého času zablokoval Anathemu, aby po smazání nicku si o tuto diskuzi řekl znovu pod jiným nickem a pročistil ji tak, že smazal všechny příspěvky Azazela) uživatšelce Gina, která je spřízněná právě s JupiteHansem (Lubomirr), s kterým si koneckonců už "rýmují ve dvou řádcích" na diskuzi jiné.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak okamžitá blesková aktualizace, na diskuzi Komouš výchova 2 příspěvky Ataky již nenajdete, včera večer tam ještě byly. Pravděpodobně Ataka zjistil, že to opravdu nikoho nezjaímá, a tak to smazal. Megatrapné.

      A-A

      Vymazat
    2. ::::::::::::: Postřehy z chatů (2. dubna) II. :::::::::::::

      CHAT.CZ - Tady ožila diskuze bývalé stálé místnosti "Hrabě X", tedy mé místnosti. Škoda, že uživatelka 12_21 (nick z XChatu) a bývalá SS místnosti "Hrabě X" se zviditelnila jen posměšným příspěvkem (mimochodem kolaborovala po konci s letitou odpůrkyní Freyou).
      Na diskuzi Hrabě X se můžete podívat ZDE ZDE a přenést se třeba do minulosti diskuze zářné, výjimečné, jedinečné místnosti Hrabě X, která posléze existovala souběžně i na Chatujme, až se stala nakonec jen takovým mým "Vůdcovým stanem". Každopádně jsem tehdy požadoval smazání této diskuze, k čemuž nakonec nedošlo.

      I tak to vlastně dopadlo 666x lépe než diskuze k místnosti Anathemy "Přátelé temnoty" ZDE ZDE Ta se tenkrát zvrhla do neskutečných sranců až ji Franci přejmenoval na "Pro Chocholouška" a zařadil do kategorie "Zábava" (Hrabě X je v kategorii "Bývalé stálé místnosti). Mimochodem, najdete Firera (administrátora Chatujme)? Hned ten úvodní příspěvek je Firer, a pak řada dalších. A Anathemu? Mě najdete všude snadno, páč Já se podepisuji (vidíte jak je to dobré, ač se to v dané chvíli může zdát zbytečné, když je nick uveden v záhlaví, že.. ovšemže).

      Předně na diskuzi Hrabě X si můžete všimnout, všichni ti, kdož tu kdy tvrdili, že jsme s Anathemou kamarádi, že jsme tehdy na Chat.cz byli optravdu totálně "na nože". A jak se to stalo? Vyrazil jsem Anathemu jako svého SS z Hrabě X. Pravděpodobně to nepřekousnul dodnes. (Mimochodem většinu doby, než odešel z chatu, se tam objímal právě s mojí odpůrkyní Freyou, ta ho ale nakonec, když ho nepotřebovala, hodila přes palubu)

      Tak to jen takové malé historické perličkové okénko

      A-A

      Vymazat
    3. Ty jo, koukám vychlazená dvanáctka je tam větší multák než já na Xku a to je co říct.:DDD Ovšem na Baru alias Baru_Princeznu alias Chci_Panice alias Kacenku alias Princeznu_Baru alias Tajemnou alias Tajemnou_Slecnu a čertví kolik ta holka na Xku těch přezdívek vůbec má se nikdo z ostatních multáků nechytá.:DDD

      Vymazat
    4. @ Šavlozubý křeček

      Ano, Monika tam měla a má tolik nicků, že si je ani sám už nepamatuji všechny :D Ale tak tohle je aspoň přijatelnější forma mulťáctví, nejde o multiidentity, pořád je to ona, stejně jako u těch tvých mulťáků všichni víme, že to jsi ty :D

      A-A

      Vymazat
  2. Postřeh z XChatu - Vapett požádal o smazání nicku. Krátká epizoda mega-giga pohádkáře je u konce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No on ted otravuje a vesele lze na libimseti.cz, ale tam at si klidne zustane :)

      Vymazat
    2. @ JeliMán

      Děkujeme za info :) Teď momentálně jsem se díval, jeho nick je blokovaný, tak asi než ho smažou, anebo ho má v nekonečném banu. To je celkem i jedno. Že by zjistil, že mu na XChatu už pšenka nepokvete?

      @ Pampeliska

      Tak ono mu tam bude lépe Vapettovi alias Mazlik.XXL na Libku, tam ho asi mají rádi, když mu přidělují správce, má tam webku kde může ukazovat tu svojí chloubu a má tam i tu Karamelku, která má na Libku nick Terezhicka20.

      A-A

      Vymazat
    3. Dela hodnyho a vsem SS tam leze do zadku :) noo..proste vapett :D

      Vymazat
  3. ::::: Postřehy a perličky z chatů (4. dubna) :::::

    XCHAT - Zavítáme na osobní diskuzní fórum Jard01 ZDE. Jak můžete vidět, Jarda Křeček se nám tu malinko rozjel se svými nicky IQjakoSNURAnaPRADLO, HoubovnicekTygrovany, Hospodin.Buh.Izraele či Great.White.Shark. Proč si to ale hlavně ukazujeme, je to krásná prakticky shlédnutelná ukázka, jak se na XChatu dá navázat na jeden mail několik nicků, páč jste si jistě všimli, že 5 nicků má stejnou e-mailovou adresu. Tohle je samozřejmě špatně, pokud by své tažení proti prudičům Gym myslel opravdu vážně (jako že nemyslí a nikdy nemyslel), pak by zamezil nasekání si mnoha účtů z jedné mailovky, anebo navázanost mnoha účtů na jedno tlf. číslo. Správně je jen jediná možnost, Jeden mail = Jeden účet. Tečka!

    CHAT.CZ - Už i na Chat.cz jede protialelujářský odboj. Ukazovali jsme si nedávno, že se tu nově objevuje místnost "Onlinekostel" s popiskem: Virtuální kostel - spíš než na bohoslužby, tak na pokec o víře, Bohu a vůbec tak o všem, co lidi zajímá a čím žijí. Do něj chodila i uživatelka "Pagan baby" (údajně má jít o nějakou striptérku či co), aby si ovšem později založila místnost Ateistický koutek. Na obrázek se podívejte ZDE
    Nepřipomíná vám to něco? Chatujme? Bohujme? Mor?

    LIBIMSETI - A na závěr spíše taková perlička. Andělovi (tedy mně) koluje prý v žilách kyselina sírová. Nejen to se dočtete na tamní diskuzi "Jak zvládáte karantenu" ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na Chatujme .cz perlička z diskuze Vlastní ( autorské ) básně .

      Son_of_Sparda Uživatel je offline | Předmět: RE:před 3 hodinami | #33 (1)
      Povídky nespokojených Emo metalistu kteří se hledají, že temnota jim přijde vzrušující a přitom celý život bloudí až nakonec zabloudi až do pekla, přijměte Krista a nenásledujte toho prokletehi cvoka anathemu, je to blázen a zřejmě i outsider který zanedbal pubertu a dohání to psaním romantických povídek,... touzil by mít lepší život jojo, to ale asi je z rozpadli nefungující rodiny a neměl nikdy kvalitní vztah. Takže proto píše tyhle nesmysli.

      Son of Sparda jako samozvaný psycholog ? Ale co ta čeština s tou megahrubkou na konci? :D .

      Vymazat
    2. Co je to za kačenu, ta skandian? :D.
      A na XChat se taky asi měří dvojím metrem :D. Kdo prudí , ale donáší, ten může vše. Uvidíme, jestli se něco stane Křečkovi :)

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Son_of_Sparda opravdu vypadá na nějakou Machovinu.

      Proč by se mělo Jardovi něco dít? Pokud to mají na XChatu tak nastavené, pak je vše v naprostém pořádku. A je to jeho osobní fórum, tam si může čmárat co chce a s kolika svými nicky chce. Nu

      A-A

      Vymazat
    4. Tak uvidíme, ale abysme se nedivili později :)

      Vymazat
    5. On ten Son_of_Sparda tam má vícero trollských blábolů, třeba na diskuzi "Sekty v ČR", můžete se na celé vlákno podívat přímo na diskuzích Chatujme.cz >> Náboženství a filosofie >> Sekty v ČR ZDE

      Tady si ukážeme jen úvodní příspěvek:

      Son_of_Sparda | Předmět: Sekta v ČR na internetu

      Dostal jsem anonymní vzkaz na nějaké satanisticke stránky, kde se prudce podkopava víra a věříci křesťany zde na chatujme.cz ..autor je zřejmé duševně retardovaný a nevyrovnaný a taky docela smesny když sám sebe považuje za démona Azazela. Udělejte dobrou věc jako já a nahlaste ho na linku bezpeci nebo rovnou na PČR.. Je tam extrémní nenavistny projev, podkopavani víry a smesne urazky na hodně lidí z chatujme.cz ..nestačím zirat co všechno svinstvo se tam odehrává a vy to ani mnozí netušíte...!!!
      Pan Ježíš však tyhle nevyzrale děti ztresta svým příchodem. ..


      A-A

      Vymazat
    6. On jde poslat anonymní vzkaz?
      A on udělal dobrou věc, že nahlásil na linku bezpečí nebo rovnou na PČR ten anonymní vzkaz?
      Tam se bude řešit podkopávání víry a urážky lidí z Chatujme.cz?
      To snad poslal na PČR přímo k rukám Viti 1971?

      Vymazat
    7. @ Nicnechapu

      Žádný vzkaz nedostal, to jsou jen trollské plky, stejně jako to ostatní v tom příspěvku a všech jeho příspěvcích, i tom co jsi tu postovala ty. Tím obsahem bych se vůbec nezabýval, to jsou jen trollské nesmysly, každopádně to čím dál tím více vypadá, že by za tím opravdu mohl stát Mach.

      Takže se na to pojďme podívat jinak, sportovní terminologií, pokud by to byl opravdu Mach (což je pořád jen domněnka ale již velmi zdatná). Na Libimseti Macha zlikvidoval admin PIP, na XChatu, každý svým dílem, admini Giggo a Mish.ka. Tedy dá se říci, že průběžný výsledek klání Libimseti + XChat vs. Chatujme 1:0. Co na to Chatujme? Zareaguje a vyrovná stav? Bude konečným výsledkem plichta, anebo Chatujme prohraje na celé čáře?

      A-A

      Vymazat
    8. Tak psát na svém osobním foru si každý z vyvolených lidí kteří ho mají může co chce pokud neporušuje zákony ČR, narozdíl od for veřejných. Jinak já mezi ty vyvolence patřím pač mi to kdysi zařídil můj velký kamarád Michal Ebísek.:DDD Navíc ten stejný E-mail všude mám pač neprudím nikde, a za své nicky se nestydím, ani se neukrývám.:DDD

      Vymazat
    9. @ Šavlozubý křeček

      Tak to jsou ty různé chatové světy, ona je Nicnechapu z Lidéčka a posléze Chatujme (což je vlastně takové Lidéčko 2), a tihle lidé, pokud nebyli nikde jinde, tak mají zažité určité věci, stejně jako my xchaťáci máme zase zažité něco jiného.

      Každopádně bych zdůraznil, a vlastně zopakoval co píšeš velmi správně sám, tak pro ostatní, pokud se budeme držet čistě diskuzních fór, tak samozřejmě na těch obecných, veřejných, tématických kategoriích je to na všech portálech stejné, psát z několika nicků je považováno za nepřípustnou duplicitu. Na osobním fóru si ale opravdu může každý psát a dělat co chce (pokud neporušuje zákony ČR).

      Jak jsem psal viz. výše, možnost založení x účtů z jedné mailové adresy je katstrofálně špatně, to je prostě už v základu systémově mega špatně, a veškeré Gymovy proklamace o boji proti prudičům jsou tím odouzeny do role pouhých gymplků a směšných blábolů.

      Nu, a na závěr jsem si nechal Ebiska, tím bych se zrovna jako kamarádem moc nechlubil. Bylo až neuvěřitelné, jak se začal chovat nejen po nástupu Gyma k moci, ale dokonce určitou dobu již před tím, páč ještě dříve než Já zjistil, co se děje a bude dít. Ebisek se kamarádil s Bogemanem (prý pro Gyma něco testovali /vlastní slova GymJWM/), tudíž i prostřednictvím Ebiska se stal naprostý nekňuba a nýmand Bogeman adminem, nakonec nejvyšším adminem. Takže moje vyhodnocení je jednoznačné, role Ebiska v novodobých dějinách XChatu, tedy GymChatu, je naprosto totálně negativní.

      A-A

      Vymazat
    10. Kecáte jak z jara, jasně jsem vám dal odkazy na to, aby jste poznali , že na 99 procent, je Sparda jasný MacCh, notabene ho mám ve svých seznamech, takže pokud to není on, tak to bude Wowar max nebo něco stejného, ale já si myslím, že je to jasný Mach včetně jeho ikonky i pozadí viz. mé zde příspěvky k tomu zde jinde

      Vymazat
    11. @ LichKingAnathema

      Wowar, možná k údivu Anathemy, je pouhá značka, není pod ním žádný konkrétní člověk. Značku "Wowar" využívalo mnoho lidí, včetně Alees15, což jsem v minulosti konzultoval s řadou lidí, kteří mi to potvrdili. Ale proč se zabývat jednotlivci, či jednotlivými značkami, a nevidět proto důležitější věci. Možná by čtenáře Xglos zajímala, Anathemo, více tvá odpověď na zde mnou položenou otázku "Co na to Anathema?" při zjištění a popisu dalších dějů a skutečností na serveru Chatujme.cz.

      A-A

      Vymazat
    12. ::::: Ještě druhý skok na OF Jard01 :::::

      Jarda Křeček provětral na svém Osobním fóru další své dva nicky S.M.R.T a ZlatyDrak_Wronthax. Také u těchto přezdívek je uvedena ta samá mailová adresa jako u předešlých, takže z jedné adresy je možno nasekat minimálně 7 nicků. Jak už jsem se vyjádřil minule, tohle je děs běs XChatu, dnes tedy spíše GymChatu. Na zmiňované diskuzní fórum se podívejte ZDE

      A-A

      Vymazat
  4. ===== Zprávy ze spřátelených portálů Chatujme + SuperPokec =====

    ::: Domácí výroba (horkykafex) na SP už neexistuje :::

    Místnost "Domácí výroba" zakladatelky Horkykafex, kterou přesunula z Chatujme na SP, tak tato místnost byla na SP zrušena, a tím i diskuzní fórum. Domácí výroba dále funguje na Chatujme, ovšem bylo tam přiděleno zakladatelství Skalda66. Zvláštní škatulata batulata a kejkle.

    ::: Čistky na diskuzích Chatujme :::

    Uživatelka Gina (spřátelená s JupiteHansem či KarelKeslly) si patrně řekla správkyni diskuzního fóra Ilonaolexova (známé z kauzy kdy 2 své nicky měla jako SS místnosti) o správcovství na diskuzi "Přátelství", čímž ovládla další diskuzi (poté, co ji LuRy přidělil fórum "Básně-Poezie"). Uživatelka Gina oznámila na diskuzi "Přátelství", že smazala 3 roky staré příspěvky. Ono se mi letmo zdálo, že promazala i diskuzi "Básně-Poezie", mimochodem před ní promazal tuto diskuzi JupiteHans (než se smazal a nyní funguje na Chatujme jako Lubomirr).

    A Já se ptám, jakým právem nový správce diskuze maže staré příspěvky? Jak si může dovolit nový správce mazat historické posty? A položím i druhou otázku, platí na Chatujme ještě pravidla Chatujme či pravidla Diskutníků? Jinak řečeno, podkuřuje LuRy Diskutníkům až takovým způsobem, že svá pravidla Chatujme zmuchlá a hodí do koše, a nahradí je pravidly Diskutníků? Ono totiž to, jak se lidé z Diskutníků na fórech, která spravují, chovají, tomu naprosto jednoznačně napovídá.

    A na závěr si neodpustím jednu bonusovou otázku: A co na to Anathema?

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na jedné diskuzi jsem četla, jak ten KarelKeslly psal, že je spisovatel . Ale když jsem se teď podívala na jeho diskuzi Nespavci a na ty básnické výkony, mám o jeho literární činnosti jisté pochyby.
      To Anathema je jiná klasa, co se týká psaní, i když tu proběhla výměna názorů o pravosti .

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Tak Já myslím, že i v dalších 666 ohledech je Anathema "úplně jiná klasa". Hlavně tihle lidé jako KarelKeslly aspol. si pletou chat a diskuze, to jsou dvě úplně jiné disciplíny. Většina, ne li všechny ty jejich bláboly patří tak někam do roomky, diskuze by měly sloužit k úplně jiné formě komunikace, jenže to by zas ti trollíci a zbyteční blábolisti nebyli tak vidět.

      A-A

      Vymazat
    3. Trošičku jsem jim tam rozčeřil vody :D https://www.youtube.com/watch?v=-S1exB4iakw

      Vymazat
  5. ----- Nový fejeton: Grantik může brzy zavírat svůj krám. -----

    Můj nejnovější fejetonový počin si můžete přečíst jak jste již zvyklí:

    - na webu X-Fejetony ZDE
    - na Xgloscách v menu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pod jednou střechou se už setkali jak na SP, tak i na Chatujme.cz. Na SP se nedávno zaregistrovaly další dvě Chatujmačky a to Tijaka, která často chodila na místnost U zlobivého čertíka . Další novou SPChatujmačkou je jitulik , která má na Chatujme.cz svoji místnost Studánka.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Neznám ani jednu z těch uživatelek, tak díky za info :) Ta provázanost SP-Chatujme je už tak velká, že jak jsme kdysi navrhoval, by mohl Grantik tu svojí herku zrušit a ty zbytky lidí co ještě na tom svém chatu má převést na Chatujme. Úplně zbytečně tu jsou dva chaty, když už se jasně ukazuje, že je to v podstatě jeden chat na dvou místech. Divné, že když jsem o tom v minulosti psal, že je tu defakto SP-Chatujme, tak se někteří vztekali a chtěli mě kamenovat. Nu

      A-A

      Vymazat
  6. ===== AzaNoviny - Sloupek Anděla Azazela: Pohled druhý aneb pod vlivem koronaviru. =====

    Můj druhý příspěvek do mého Sloupku na AzaNovinách si můžete přečíst ZDE. Oproti všem mým zvyklostem jsem se ve svém Sloupku dopustil opakovaně použití vulgarismu. Přečtěte si to a pochopíte, možná, proč. Zde jen předešlu, že šlo o souvislost s největším spolumajitelem XChatu Ondřejem Tesárkem (Bratříček). Ovšem hlavním motivem bylo něco jiného, přečtěte si to.

    Anděl Azazel za AzaNoviny

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Hezký článek . A že svět nebude po Koroně už takový , jako byl před Koronou? Nebude. Jako byl svět jiný po válkách . Už tak se projevují bestie, které útočí na všechny, kdo se snaží s Koronavirem vypořádat a jak se teprve rozjedou, až tato pandemie pomine.

      Vymazat
  7. ::::::::::::: Já chráním tebe, Ty chráníš mě :::::::::::::

    Ač je to již v reklamě článků AzaNovin, tak i zde bych rád upozornil na skutečnost, kde jsme přispěli do světových dějin, po "robotu" Josefa Čapka, kontaktních čočkách Otto Wichterleho, i komunitní rouškovou ochranou. Čtěte na AzaNovinách v článku "#Masks4All – Češi dali světu slovo robot, kontaktní čočky a .. rouškovou komunitní ochranu." ZDE. Přiznám se, že jsem hrdý na to, jak se k pandemii koronaviru postavil český národ, bez ohledu na to, jaké jsou mé politické preference (to že nejsem obdivovatelem Andreje Babiše je v celku i známo, což ale na mnou řečeném nic nemění). Nebojte se vyjádřit, tady nikoho nekřižuji, jak pánbíčkáři na LuRyho Chatujme, jak Atakoidi z Bogemanem za zádí na XChatu a s největším spoluvlastníkem Ondřejem Tesárkem alias "kokotem" Bratříčkem apod.

    Držte se, držme se.. zvládneme to, zvládáme to.. my Češi, Moravané a Slezané nejsme žádná ořezávátka.. Máme na to, to zvládnout! Diverzanty pohrdejme!

    Váš nekompromisní a bezkompromisní glosátor Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Za zmínku stojí i další Čech. Jan Jánský- sérolog, neurolog, psychiatr, objevitel čtyř základních krevních skupin.
      A co se týká toho videa ....
      Prezident Trump také tlačí na americké výrobce ochranných prostředků, aby je nevyvážely mimo zemi, a hrozí uplatněním zákona z doby korejské války, který dává vládě v případě nouze mimořádné pravomoci. V pátek proto vydala společnost 3M prohlášení, ve kterém varuje, že „zastavení vývozu respirátorů může vést jiné země k odvetě a udělat to samé".

      Česká vláda to udělala již počátkem března, když zakázala vývoz nebo reexport respirátorů a dezinfekce, protože měla - jak se teď ukazuje - oprávněné obavy z toho, že budou u nás vykoupeny a vyvezeny. Jak v neděli upozornil server Seznam zprávy, dostala teď za to od Evropské komise přes prsty.

      Na ministerstvo zdravotnictví dorazil podle serveru předminulý týden dopis, v němž žádá od vysvětleni tohoto kroku, který je v rozporu s principem volného obchodu uvnitř Evropské unie. Česku by v případě neuspokojivé reakce teoreticky hrozily sankce, včetně omezení evropských dotací. Ministerstvo zdravotnictví zatím českou odpověď na dopis neodeslalo.

      I já jsem hrdá na to, jak se k tomu staví naše země v čele s Babišem .
      Mají nám hrozit sankce včetně omezení evropských dotací , protože zákaz vývozu ochranných pomůcek je v rozporu s principem volného obchodu uvnitř EU ?
      Každá země v Evropě a nejen v ní si dokáže roušky vyrobit sama. Někdo na tom vydělává těžké peníze, někdo je vyrábí a poskytuje zdarma, těm patří velký dík- dárcům.
      Máme být potrestáni za to, že se snažíme ochránit naši zem z venčí?

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Nu, jak už jsem několikrát psal, tak Já se k politickým otázkám moc nechci vyjadřovat. Každopádně ono se všechno vždy ukáže v krizi, v těžkých časech, to platí osobně i obecně, ukáže se kdo je kdo. A tak si kladu otázku, k čemu ta EU vlastně v současné době je? Čím přispěla k řešení pandemické krize? A páč už jsem dneska vulgární jednou byl, tak to stačilo, tak si ddoplňte sami, na co a k čemu ta EU je :D A páč je to nereformovatelná instituce, tak bych to rozpustil či z ní vystoupil. A navrátil se k EHS.

      A-A

      Vymazat
    3. Václav Klaus: Pomohla v této chvíli v něčem Evropská unie? Otázka je vlastně zbytečná. Není žádnou mimořádnou odvahou, ani projevem zvlášť pronikavého myšlení říci, že Evropská unie v čase koronaviru úplně vymizela. Ti, kteří EU milují, ji teprve dnes začínají za tuto absenci postojů kritizovat. My, kteří ji vážně, seriózně, společensko-vědně, nikoli tedy pouze politicky, kritizujeme celá desetiletí, teď toto téma nevyhrocujeme. Není pro nás na pořadu dne. Nevidíme důvod právě dnes žádat Czexit jako někteří dnes radikální jedinci nebo politická seskupení. My EU jako myšlenku nadnárodní struktury, nadřazené členským státům, odmítáme celá desetiletí.

      Více na iDNES.cz

      A-A

      Vymazat
  8. ::::::: K POBAVENÍ NA NEDĚLNÍ VEČER - mail z pošty AN :::::::

    billyselfish

    Předmět: Dobrý den váš osobní blog bude zrušen

    Dobrý den autore svého blogu na xglosy.blogspot.com
    Pokud budete nadale urazet, že zesmesnovat nebo spinit jistě osoby na svém blogu
    Bude vám váš blog definitivně smazán
    Wowarem královským..
    Taktéž tu mám odpověd pro vaše stoupence zla
    LichKingAnathema- víš velký kulový kdo je son of sparda ty chcanko mastná nemyta.
    Křeček - Ty jak si přiznal že máš na xchat.cz svoje fejky tak nelzi že nejsi Hospodin. Bůh. Izraele když jsi a Gym to tupé komunistické individuum ve svetru tě v tom podporuje zvláštní.
    Nicnechapu- Hele stará drž se stranou a neser se do věcí do kterých ti nic není a nevis o nich ani 1%! Pako je leda tvůj starej že si tě vzal za ženu. Obludo z lide.cz
    Pampeliska- Prosímte ty si co za stetku? Radši si mě neber do huby a nebo možná jen moje pero. Krávo blbá.
    Firer-Ten primitivni ocas z bezvachat. cz teď si své komplexy léčí jako admin na shit seznamce chatujme.cz kde je to jen socka nebo fake člověk a panbickari a jejich tlachani o Bohu. Fakt tohle nikoho nezajímá. Nikdo rozumný netouží mít účet na seznamce kde ji hodnotí nějaký uchylny azazel na invalidním důchodu kvůli IQ.


    Bez komentáře :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. ::::::::::::: Postřehy a zvláštnosti z Chatujme :::::::::::::

    Bakrosss nově na Chatujme - Z Chat.cz známá figura Bakrosss, který nyní používá nick Yeas se před pár dny registroval na Chatujme jako Martin49 ZDE. V přátelích má též známý nick z Chat.cz "Maly_Princ", což je patrně Wendigo a například i Lovely-dream (o té si řekneme v dalším bodě)

    Zvláštní - Na profil Lovely-dream se může každý nepřihlášený podívat ZDE. Ovšem, a to tedy jen dedukuji, pokud si uživatel pravděpodobně dá někoho do ignorace, tak takovému uživateli se pak zobrazuje "Neexistující profil". Podívejte se na to ZDE. Odzkoušeno i z druhého nicku Xkozel. Nebudu se vůbec zabývat tím, proč Lavely má moje dva nicky v ignoraci bo nějak blokované, když jsem s ní nikdy snad na Chatujme ani nekomunikoval (chat, vzkazník), důležitější mi přijde ta obecná rovina a to, jak to tam má LuRy zase podivně. Minimálně by se neměla zobrazovat hláška o neexistenci uživatelského profilu, protože to může být pak dosti zavádějící, když ten profil ve skutečnosti existuje. Takže LuRy mě nepřestává udivovat těmi svými snahami všemožné věci schovávat ale i tím řešením, které je vskutku velmi nešťastné.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::: Další alelujářská diskuze na Chatujme :::::

      Ano, po delším čase vznikla na Chatujme v kategorii Náboženství a filosofie nová diskuze s názvem "Jak se přihlásit k víře?", kterou založil uživatel Peprnik. V kategorii je tedy k dnešnímu dni 16 diskuzí.

      A-A

      Vymazat
    2. Jinak k dalším diskuzím, nově vznikla například diskuze "Denní horoskopy", kterou založil uživatel KarelKeslly, což je tedy, jak jsem jen letmo napočítal, 6. (slovy: šestá) diskuze tohoto uživatele.

      Vlastně se jen potvrzuje to, co jsem tu nedávno psal, jak se dají shrnout Diskuze na Chatujme - Ovládly je alelujáři, KarelKeslly, Gina a JupiteHans. Nu. Smutné.

      A-A

      Vymazat
    3. -- Kesllyho 7. diskuze --

      Další v řadě diskuzí uživatele KarelKeslly je dnes nově založené fórum v sekci "Esoterika a záhady" s názvem "Síla mysli". Jde tedy již o 7. diskuzi tohoto uživatele. Kde se to zastaví?

      A-A

      Vymazat
    4. ----- Novinky na Chatujme: Profily - Oblíbené místnosti a Sledované diskuze -----

      V profilech na Chatujme se zobrazuje seznam Oblíbených místností a Sledovaných diskuzí. Mimochodem, díky přepočítání diskuzí Kesllyho jsem došel k číslu 8. Nu

      A-A

      Vymazat
    5. ::::::: KarelKeslly má na Chatujme už 10 diskuzí :::::::

      KarelKeslly se ze zakládáním nových diskuzí na Chatujme rozjel, kam se na něj hrabal Jonatan, takže v současné době jich má KarelKeslly 10 (slovy: deset). Nejnověji založuil fórum "Breathariáni (život bez jídla a vody)" a "Atributy lásky". Kolik ještě dalších diskuzí pod značkou KarelKeslly vznikne?

      A-A

      Vymazat
  10. ===== Statistické postřehy z chatů =====

    Statistiky návštěvnosti se tu nyní neobjevují, protože se sbírají data do pravidelného šetření AzaŽurnálu. Pojďme si ale říci pár zajímavých čísel.

    Dnešního dne po 21. hodině bylo na chatu Chat.cz 51 uživatelů (z toho 41 registrovaných), zatímco na SuperPokecu bylo ve stejnou dobu pouze 17 lidí.

    Na portálu Chatujme překonal počet všech registrací číslo 40 tisíc, nejaktuálnější počet je 40 004 registrovaných uživatelů. V tom se hodně promítají přesuny lidí z Diskutníků.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  11. ::::::::::::: NOVINKA na SuperPokecu: Fotoalba v Profilu :::::::::::::

    Na SuperPokecu mají konečně v roce 2020 Fotoalba, která jsou integrována přímo v profilu. Do této doby existovala jen extérní Fotoalba, nijak přímo s profilem a uživatelem provázaná. Vše zatím běží v testovacím módu (dle oznámení provozovatele Grantik), takže se tomu zřejmě ještě budou vychytávat mouchy.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  12. ===== Nový fejeton: V nebi a na chatech nejsou žádní zajímaví lidé. =====

    Mé fejetonové pero, narozdíl od podcastového mikrofonu, nespí. A tak vznikl další fejeton s faktorem X, naleznete ho jako obvykle na:

    - webu X-Fejetony společně se všemi dalšími publikovanými ZDE
    - tady na Xglosách v menu X-Fejetonyn jako nejnovější fejeton ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ===== MINI FEJETON: 3+1 ban zdarma. =====

      V adminské místnosti XChatu ""Továrna na "ONI" sny"" se objevil popisek "3+1 ban zdarma". To je právě ale ten největší omyl adminů. "Pomáhat a chránit" či "Jsme tu pro Vás, pro každého, pro všechny stejně a spravedlivě" to by měly být ty správné slogany. Administrativa by se měla podílet a být aktivní i ve vylepšování a návrzích vedoucích k pokroku služby XChat. Jenže tito jedinci takto neuvažují a nikdy uvažovat nebudou. Své poslání berou právě a jen v intencích těch BANů. Zvláště neschopní jedinci jako Bogeman, či pistolnice OpiFka vnímají svojí "službu" jen a pouze skrze červené tlačítko.

      Chat nepotřebuje BANaře (i když i to je samozřejmě součástí), portál potřebuje schopné vedení, potřebuje vizionáře, potřebuje ty, kteří by dýchali pro portál a ne pro své přátele. Vysvětlujte to ale Honzovi Zálešákovi. Ondřej Tesárek (#Bratříček) se již raději ani k XChatu veřejně nehlásí, dělá jako by mu snad ani nepatřil. Stydí se za XChat? Tak proč ho společně s Honzou, Davidem a Petrem kupovali? Proč nedali šanci někomu jinému (zájemci byli)? Není legenda jako legenda. Zatímco legenda Azazel je hodnotně věčná, legenda XChat se proměnila v žumpu GMP (GymFamilyPárty) plus úchylové, perverzáci a jiní sexživlové. Ale hlavně BAN, třeba i 5+3 zdarma, to je pro adminy žumpy XChat to nejdůležitější a stěžejní.

      Anděl Azazel

      Vymazat
  13. ::::::: Postřehy z chatů (12. duben) :::::::

    XCHAT - Tady se i na Diskuzích ukazuje to, co platí pro celý portál, na XChatu (GymChatu) si opravdu už zůstali jeno "ONI". Jedou pouze hravá fóra, kde se hlavně presentuje Haluška se Zooomkem, k nim se občas přidá admina Mish.ka, jindy admina Angel, a naposledy i admina OpiFka se svým druhým nickem opY. K tomu se přidružil nějaký reklamní spam na erotický portál na fórech Chci více sexu, BDSM a vše k tomuto tématu, Fisting či Cuckolding / Kandaulismus. Tudíž i Fóra GymChatu odrážejí stav tohoto portálu - "ONI" a SEX. Gym a jeho parta by si měla dát pár facek, za to co s legendárním XChatem provedla.

    CHAT.CZ - Zde si po čase ukážeme, co je na tomto chatu možné, neb je třeba čas od času ukazovat na hnus této francírkovo žumpy. Obrázek ZDE
    (zdroj obrázku: Chat.cz - Úvodní strana)

    CHATUJME - Na tomto portálu (Bohujme) se už i v běžné diskuzi "Diskuze k aktuálním zprávám" probírá víra a věřící. Takže to ještě takový bonus ke klasice Alelujáři plus Keslly-Gina-Jupite. Za "naší" éry byly diskuze rozmanité, taková všehochuť, od různé muziky přes mezilidské vztahy až po diskuze k nejrůznějším službám na Chatujme. LuRymu se to ale nějak nelíbilo, když tam měl rozmanitost a kvalitu, nu, tak teď tam má tohle. A je z toho u vytržení. Taky na facku.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  14. ::::::::::::: AZAŽURNÁL - Téměř 60 % dat posbíráno. :::::::::::::

    V pravidelném jarním statistickém průzkumu návštěvnosti chatovacích portálů se blížíme k 60 procentům. Co zatím surová data naznačují? Více ZDE

    AzaŽurnál
    II. kanál AN X-magazínu A-A

    OdpovědětVymazat
  15. ::::::::::::: Postřehy z chatů (14. dubna) :::::::::::::

    XCHAT - Tady se na diskuzích objevil jakýsi velikonoční blábol, zřejmě fejk mulťáku, "komous_vychova" na fóru "Komouš výchova" a následoval příspěvek Vagabunda (kterého jsem kdysi identifikoval, a do dnes nevím zda správně, jako diskuzní nick Kingieho), jenž se podivuje nad nediskuzí o tématu "komouš výchova". Podívat se na fórum můžete ZDE. K místnosti ještě jednu poznámku, psal jsem o tom již v minulosti, ano, povšimněte si, že v roomce nejsou většinou žádné něžněnky, to je poměrně zvláštní jev. Co z toho plyne? Že v Komoušově mužové (ano přesně takto jsem chtěl toto slovo napsat) tvoří jen bandu kreténů.

    CHATUJME - Nu, nevím, jestli si s tím podkuřováním alelujářům a dalším lidem z Diskutníků LuRy trochu nezavařil, páč se na nej hrnou další další a další požadavky na úpravy (ve smyslu podej prst a chtějí celou ruku). Aneb Jak se stát poskokem na svém vlastním portálu. Ale kdo chce kam, že.. ovšemže.

    CHAT.CZ - Tam se stále drží "Onlinekostel" a jeho protiváha "Ateistický koutek"

    SUPERPOKEC - Jak jsem již informoval, tak byly do profilů vimplementovány fotogalerie. Nu, při zběžném procházení jsem ovšem nenarazil zatím na jediný profil, na jediného uživatele, který by tohoto využil. Zase až tak moc, při uživatelské skladbě, se není čemu divit.

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024