Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Vyhonit ďábla (Podcast)



Ač jsem sám v tuto chvíli s podcastovými aktivitami ohledně Xkozlovin nečinný, netvůrčí a neproduktivní, pak bych vám rád představil zajímavý podcastový zjev na české scéně. Už název podcastu "Vyhonit ďábla" (Podcast o intimitě, sexu a vyhánění sexuálních tabu ve společnosti. Vyháníme ďábla!) je dosti provokativní a leccos naznačuje. Ano, je to o sexu, i když možná spíše o sebepřijetí, o zahození studu za svá těla, za své touhy a možná povzbuzení v tom, že hovořit o těchto věcech, přijmout sám sebe, anebo otevřít se svému partnerovi a řešit třeba určitá palčivá témata je ok.

Podcast "Vyhonit ďábla" tvoří duo slečen Zuzana Kašparová a Terézia Ferjančeková, obě studovaly žurnalistiku a pokračují v dalších studiích, ať již sociologie Na Masarykově univerzitě v případě Terezy či na Karlově Univerzitě v případě Zuzany, která se věnuje balkánským a středoevropským studiím.

Zdroj: Instgram


Vyhonit ďábla si můžete poslechnout přímo zde, tedy jejich poslední epizodu nazvanou "Virtuální sex s roboty"





Dalšími tématy tohoto dua jsou například Znásilnění a Konsent, Penis, Asexualita a fujsex, Chemsex, Anální sex či Neoholená rozprava o chlupech.

Všechny jejich epizody najdete např.:

- na Anchoru ZDE
- na Českých podcastech ZDE
- na Spofity ZDE
- na Podtail ZDE

Obě slečny překvapilo, že si jejich podcast časem získal tak velkou posluchačskou základnu, to před více než deseti měsíci, kdy s tímto podcastem začínaly, opravdu nečekaly. Největší část posluchačů je v kategorii 18 až 30 let.

Podívat se můžete i na jejich Facebook ZDE


A jaký bude závěr této glosy? Bude mít tři body, jednak poselství, že žijeme v 21. století a sexuální revoluce už dávno proběhla a o sexu se dá a má hovořit otevřeně (při zachování nejniternější intimity a přirozeného studu) aniž by to vyznělo nějak sprostě. Druhak naplňuji předsevzetí z konce minulého roku, že Xglosy se budou postupně proměňovat, to souvisí i s tím, co jsme na některých místech již zmiňoval, tedy skutečnost, že na klasických chatech už se toho moc neodehrává a hlavně tam zůstali jen samí nezajímaví lidé. A do třetice, když jsem se rozhodoval, při nápadu jestli napsat tuto glosu, tak k mému ANO vedl i fakt, že je to taková protiváha tmářství alelujářů nejen na Chatujme (Bohujme) ale i na jiných portálech.


Anděl Azazel

P.S.: Joo a při sexu si ty roušky sundavejte, jen se neshlukujte do velkých skupin, páč Hamáček s Prymulou nikdy nespí :D



Komentáře

  1. ::::::::::::: Postřehy z chatů (14. dubna) :::::::::::::

    XCHAT - Tady se na diskuzích objevil jakýsi velikonoční blábol, zřejmě fejk mulťáku, "komous_vychova" na fóru "Komouš výchova" a následoval příspěvek Vagabunda (kterého jsem kdysi identifikoval, a do dnes nevím zda správně, jako diskuzní nick Kingieho), jenž se podivuje nad nediskuzí o tématu "komouš výchova". Podívat se na fórum můžete ZDE. K místnosti ještě jednu poznámku, psal jsem o tom již v minulosti, ano, povšimněte si, že v roomce nejsou většinou žádné něžněnky, to je poměrně zvláštní jev. Co z toho plyne? Že v Komoušově mužové (ano přesně takto jsem chtěl toto slovo napsat) tvoří jen bandu kreténů.

    CHATUJME - Nu, nevím, jestli si s tím podkuřováním alelujářům a dalším lidem z Diskutníků LuRy trochu nezavařil, páč se na nej hrnou další další a další požadavky na úpravy (ve smyslu podej prst a chtějí celou ruku). Aneb Jak se stát poskokem na svém vlastním portálu. Ale kdo chce kam, že.. ovšemže.

    CHAT.CZ - Tam se stále drží "Onlinekostel" a jeho protiváha "Ateistický koutek"

    SUPERPOKEC - Jak jsem již informoval, tak byly do profilů vimplementovány fotogalerie. Nu, při zběžném procházení jsem ovšem nenarazil zatím na jediný profil, na jediného uživatele, který by tohoto využil. Zase až tak moc, při uživatelské skladbě, se není čemu divit.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. ::::: Malá kulturně poetická vložka :::::

    Byli jsme a budem - Anděl Azazel

    Byli jsme a budem, středobodem
    evropským a žádná pýcha
    chráním tebe, chráníš mě
    rouškou do které se kýchá.

    Korona je na nás krátká, zkrátka
    krom obličejové pleny
    vlastníme z jedné třetiny
    germánské to geny.

    Byli jsme a budem.. netřeba zabývat se trudem.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. Jako správného Lorda Anála, Analhemathebesta a pod. jak mne všelijací prudiči různě pojmenovávali mne schválně teda zajímalo, co ty dvě postpubertální pipky budou mlít o Análním sexu, po poslechnutí si 10ti minut jejich "poznatků" a "rad" doprovázejícím jejich nablblým hihňáním jsem usoudil, že by potřebovali narvat 5 análních kolíků do huby, lubrikační gel do nosu a do uší, do očí jim nastříkat sperma místo kapek VISINE, roušku přez přirození , který mají pravděpodobně uprostřed hlavy a připomínají kasičku, a do zadku bych jim narval meloun, aby poznali pořádně středověk a přestali o tom mlít takový naprostý kraviny, no a pak bych šel za nějakou, která o tom planě nežvaní nesmysly, ale která ho UMÍ! END! Další jejich počiny raději nebudu poslouchat, skutečně nemám za potřebí poslouchat nějaký postpuberťáky v mém věku a je mi jedno, že je 21.století. Jdu si ho radši VYKOUŘIT sám! (následuje kouřící smajlík a Camelka)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tož po recenzi Anathemy to raději poslouchat nebudu aby mě nebolela hlava z toho.:DDD

      Vymazat
    2. Ale tak ty holky samy říkají, že je to o tom, že si prostě dvě dobré kamárádky plkají o sexu, není to sexuální výchova ani přehlídka encyklopedických faktů apod. Je to také z větší části pro holky, i když muži tvoří prý 40 %. Ale jak jsem uváděl tu hlavní posluchačskou skupinu, tak jistě, my muži čtyřicátníci asi nebudeme úplně tou skupinou cílovou, jistěže, že.. ovšemže :D

      A-A

      Vymazat
  4. ::::: PRO ZASMÁNÍ: Machoblábol z redakční pošty :::::

    billyselfish

    Tak co trapaku vyser se na to

    Vyser se na to hodnocovani chat služeb ubozaku nikdo to neřeší jen ty jo, to všem jsou tvoje Zvasty u prdele ubozaku a každý kdo ti na to kyvne je ubozak taky jako ta ubozacka z lidé.Cz nicnechapu, pamatuj si, jsem vláda Česke republiky a touží po mě hafo holek hlavně na FB instagramu a badoo,ale vy jen zavidite vy špíny jedovaté typicky Čech co jen závidí a nespokjene soudí picoviny a banality jako ty a tvoje kraviny o xchat a chatujme.cz a hele troubo vetrel jsem se na chat.vz a děláme si tam z tebe pěknou prdel každou noc. *2374* a anální anathemu? A ten měl dětství beztak o hovne nerd z garáže se svým trapnym metalem, řeknu ti co je práva Hudba je to KPOP a BTS. Nezavidte sasci. Army! Taky vyrabim tik tok videa na celou tu tvou chazku z xglosy a brzo na YT. *3*


    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě že nevím, co BTS znamená, teda jsem si to samozřejmě našel, nějaká korejská popová skupina či co, takže celý K-pop je tak dobrý pro hlušce (nemyslím tetřevy) :D FCB, Instagram (FCB), Badoo a Chat.cz, takovou žumpou se můžou chlubit jen omezení neandrtálci, z toho používám jen FCB velmi zřídka, ovšem prostě jako nástroj na kterém se kdysi rozjely AN, protože pro propagaci byl tehdy nejlepší. A Tik-Tok, to je snad pro třináctiletá děcka ne. Nu, tak aspoň nám Mach potvrdil, že ani po letech nedošel vůbec žádného vývoje. Smutné.

      A-A

      Vymazat
    2. Když už tu byl zmíňen Tik-Tok, tak jedna věcička k pobavení :DD
      ZDE

      A-A

      Vymazat
    3. Další machoplk v redakční poště AN. Dokazuje jediné, že si neumí udělat profil Bloggeru, a ono je to tak jednoduché, stačí se do Bloggeru jen přihlásit s účtem Google, a účet Google má téměř každý, páč Android, YouTube atd. a Mešek YTB má, jak jsme si tu ukazovali ta šílená raperská videa, kde jsem varoval před shlédnutím JEN NA VLASTNÍ NEBEZPEČÍ, že ovšemže :D Vzpomínáte na Gigga, tak ten byl opravdu jen líný, nakonec svou lenost překonal, Litulka Mach to buď neumí, anebo mu je jasné, že tady by si se svými miliony založenými a smazanými účty ani neškrtnul. I když on si vlastně neškrtne v dnešní době už vůbec nikde, tak mu zbývá jen zasírat poštu AN zprávama ze seznamáckých mailu. Trapas.

      A-A

      Vymazat
    4. Jinak jeho tvrzení, že v "L" už dávno nebydlí, byl samozřejmě blaf, všichni jsme to věděli, ovšem teď je i důkaz. I jeho předstírání, že to není Mach. Podíval jsem se do zdrojového kódu e-mailu a lokalizoval IP, jasně se ukázalo "L" včetně poskytovatele připojení. Tyto údaje sem samozřejmě psát veřejně nebudu.

      A-A

      P.S.: To jen i takové upozornění pro ne úplně it zdatné, takové poučení, páč tu dělám i osvětu, abyste se někteří nedomnívali, že e-mailová zpráva je anonymní, když ji napíšete z jiného účtu, právě ze zdrojového kódu, který si dokáže zobrazit jednoduše každý, kdo ví jak na to, se dá vyčíst řada informací, které vás identifikují. Tudíž mějte to na paměti. :)

      Vymazat
    5. ::::::::::::: Hyper pobavení na sobotu: Mach se vydává za svojí imaginární holku :D :::::::::::::

      Poté, co jsem tu zveřejnil, že jsem si prověřil IP adresu, ze které byl mail poslán, tak se Mach vytasil s tím, že si začal hrát na svojí imaginární holku :D Tak to už je mega giga komicko-tragické, že.. ovšemže. Na vše se můžete podívat na obrázku, kde jsem přidal i předchozí zjištění (zakryl jsem zcela či částečně některé údaje) ZDE

      Myslím, že tímto už se Mach megaztrapnil, tudíž nebudu ho dál "týrat" a celou tuto komicko-tragickou machovinu bych opravdu už ukončil. Do tragédů a mrtvol se vážně nekope.

      A-A

      Vymazat
    6. Ta jeho imaginární holka je Anička Dlanička levá nebo pravá ? : D.
      Tak jen když ,, si skrtne kdekoliv je genius,, :D.
      Nezlob se na mě Azo, ale k tomu všemu musím napsat jedinou věc. To je vážně magor a to se hodně držím na uzdě, abych nebyla sprostá.

      Vymazat
    7. @ Nicnechapu

      Teď mě jenom tak napadá, páč si občas rád hraji se slovíčky, tak bych to rozšířil na Anička Dlanička Daníčka, aby se to ještě více rýmovalo :D Nevím jestli jsem to někdy uváděl, ale křestní jméno Macha, pro ty kdo by nevěděli, je Dan, Daniel, Daneček, Dandy.. no jako mé je Mirek, Míra, Miroslav, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    8. Takže hrátky se slovíčky?

      Míra, Mirek, Mireček,
      to je XGlos boreček.
      Šárí, Šárka, Šárice,
      obdivuje ho velice.
      Dan, Danek, Daneček,
      to je hrozný kaneček.
      Ten nikdy v reálu
      nepřijde o svůj panický věneček.

      Vymazat
    9. Jarda, Jára, Jaroušek
      už není žádný koloušek
      stejně tak Josef, Pepíček
      náš dlouhovlasý metlíček
      pampeliškového medu várky
      u Klarušky, Kláry, Klárky

      Daňulku alias Meška
      dráždí asi moje pleška
      a taky má zřejmě splín
      ten náš Daník manekýn
      že je to pěkně na nic
      být pořád ještě panic

      A tak aby ho netrápila tíseň.. xglosová cháska.. posílá mu píseň..

      Song pro Litulku
      ... víla, kterou stvořil jsem si v hlavě
      abych o ní mohl mluvit před klukama
      Co s ní dělám - je udýchaná,
      je pořád se mnou - zamilovaná ...


      A-A

      Vymazat
    10. Jinak ještě jen pro info, včerejší noci dorazil do redakční pošty AN další machoblábol, tak jsem ho jen přeposlal Nicnechapu, páč se tam o ní též mluvilo, a toť vše. A když tu byla řeč o věnečku, tak mě napadá, že bychom jako cháska Xglos mohli virtuální mrtvole Litulce poslat k písničce ještě věnec se stuhou "Spi sladce".

      A-A

      Vymazat
  5. ::::::: Postřehy z chatů (17. dubna) :::::::

    Nejprve musím konstatovat, že ač je stále nouzový stav a platí opatření přijatá vladou, která způsobují rapidní zvýšený provoz na internetu, tak na chatech se to vskutnku neprojevuje, sice počty uživatelů leckde vykazují vyšších hodnot, ovšem na portálech je nyní nuda neskonale větší než v Brně. V podstě se na nich neděje vůbec nic.

    XChat - Tady se jen do "ONI" rodinky na diskuzích přidal další admin Giggo, k admině OpiFka, admině Mish.ka, admině Angel a Halušce se Zoomkem a dalšími pár "ONI". O katastrofálním stavu GymChatu vypovídají i průběžná data z pravidelného šetření návštěvnosti chatů, které provádí AzaŽurnál. Počkejme si všichni na vyhodnocení a konečné výsledky, zatím to ovšem vypadá, že GymChat bude největším propadákem tohoto statisckého šetření. Já k těch oficiálním datům pak samozřejmě napíši glosu. I když jsem se, využitím práva "být zapomenut", s GymChatem nadobro rozešel a nechci s ním mít nic společného, pak ovšem pořád jsem tzv. XChaťák, a proto mě stále mrzí, že XChat nekoupil někdo jiný než Gym a jeho parta, jenž legendu dovedla do naprostého marasmu, zhouby a záhuby.

    Libimseti a Chat.cz - Vypadá to, opět vycházím z průběžných dat AzaŽurnálu, že tyto dva portály, ač jsou v podstatě nespravované, nejspíš vykáží (aspoň v určitých segmentech) nejvyšší nárůst návštěvnosti. I to samo o sobě o leccčems vypovídá. Možná všichni čekali, že lídrem vzestupu bude Chatujme, kam se převalila část Diskutníků, není tomu ovšem tak, ty nárůsty jsou hluboko pod očekáváním.

    Závěrem. A to platí nejen pro dnešní postřehy. Ač se v podstatě celá republika nyní přepnula do stavu "online", pak život na síti běží někde úplně jinde, jako by se klasických chatů vůbec netýkal, tam už opravdu jen operují a oxidují nezajímaví lidé, zoufalci, ti nějvětší neumětelové a nicotové.

    A-A

    P.S.: Přišla nějaká další miniblábolovina do redakční pošty od Macha. To ani nebudu zveřejňovat. Tak jen lehce zarýmuji.. Nechť si tenhle cvok, točí kraviny na Tik-Tok.. a v následném sledu.. na stupidním Badoo (čti beduu).. hleďme naň, na poseru.. neuměje založit, profilu na Bloggeru.. jen chodí Mešek okolo, nedívej se na něho..

    A-A

    OdpovědětVymazat
  6. ::::::: Katastrofický stav českých klasických chatů :::::::

    Nejdříve OBRÁZEK z času 15:15
    (Zdroje obrázku: 1. XChat.cz ; 2. Chatujme.cz)

    XChat (GymChat) - Toto že má být legenda českých chatů? Pouhých 51 lidí v neSEX roomech a celkově na celém chatu pouhých 797 uživatelů? To je naprostá ostuda, Gyme a tvoje parto.

    Chatujme - Toto je kdysi nadějný chatovací portál, na který nedávno migrovali uživatelé z končících Diskutníků? 112 přihlášených lidí na celém portálu, 33 uživatelů na chatu v neSEX místnostech? Toto je naprostá ostuda LuRyho, kterému spadli dokonce noví uživatelé doslova "z nebe".

    A-A

    OdpovědětVymazat
  7. Konečně mám čas a klid psát. A od srdce jsem se zasmála známému blábolistovi MachoPakoRaperovi, začínajícímu fotomodelovi . Nebo spíš komentářům, které jsi k tomu dal, Azo :D :D:D .
    Pako M... napsal, že je vláda České Republiky. Tak to je gól :D.
    a VIDEA TIK TOK na cházku Glos : D.
    Tak to si chci poslechnout, kde to najdu ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Já sice obvykle vím všechno (skoro), ovšem ohledně TIK ŤUK TOK PIC PAC BUM PRÁSK BIM bo jak se to jmenuje, tak nevím zhola nic. Leda, že by Litulka Mach při nějakém příštím spamování redakční pošty AN dodal nějaké odkazy, pak bych vám to sem samozřejmě hodil. Sám to poslouchat a dívat se na to nebudu, páč nemám ani jak, neb si rozhodně nehodlám tuto aplikaci nikam instalovat.

      A-A

      Vymazat
  8. ::::::: Postřehy z chatů (19. duben) :::::::

    Na portálech už opravdu nuda jak v Brně na 666tou..

    Chatujme - Místnost "Absaolutně nej pokec", která již nemá svého blamáž LávaBOTa, tak má zatím za tento měsíc nachatováno pouhých 22.31 hod., nu ve zbývajících deseti dnech by měli asi zabrat, aby se tato místnost pro nesplnění už tak nízkého sníženého limitu neodstálila. Nu, to by byl panečku trapas. Ale zase na druhou stranu nic tak neobvyklého, dobře víme, že blamáž admin Láva se v minulosti nebyl schopen postarat o svou room "90s", a že i místnost ANP dříve patřila jemu, až o ni za záhadných okolností přišel, jak a proč to se nikdy nedozvíme, ale na to jsme si také už na Chatujme od machinářského kejklíře LuRyho zvykli, že.. ovšemže. Nu, každopádně vidíme, jak místnost admina Firera a jeho blamáž kolegy je opravdu "prosperující".

    XChat - Na fóru akokát admina Mish.ka, to už je vážně megatrapas. A pak RPG hra s názvem Jard01, kde dalšími postavami, které v poslední době přibyly, jsou Dablova.Duse, NemrtvyDrak_Lester, PEGAN-NebeskyKentaur, SlenderMan či DracekGon, všechny postavy samozřejmě píše Jard01, a všechny mají pečlivě na svých profilech popis charakteristik těchto bytostí v Jardově sólo RPGéčku.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. ::::::::::::: Postřehy z chatů (20. duben) :::::::::::::

    Na chatovacích portálech se neděje nic zajímavého, takže dnes pro vás nemám absolutně NIC.

    Tak se pojďme podívat do redakční pošty. Aby to nebylo Machovi líto, tak dnes si dáme Zwíře, narozdíl od Macha jsem mu odepsal, doporučil jsem mu, to co již v minulosti, aby opravdu navštívil nějaké psychiatrické zařízení. Posuďte sami, jestli má reakce byla adekvátní.

    Mozkodlab (rozuměj Zwire)

    Když ti někdo napíše z firemního mobilu ráno z Ostravy, v poledne z Prahy tak nezjistíš nic pokud nemáš od soudu pro operátora povolení , ale na to abych tebe i jiné duševní šmíráky z Xchatu poznal v převleku třeba jako Vrtule, masozrava pampeliška, PinQi či desítky dalších stačí selský rozum a dát si 1+1 dohromady.
    Kozel, kozlík, kozlíček má Žofči plný hadříček:)Býval jsi lepší Kamile


    Ještě vám tedy povím, že zítra skončí statistické šetření AzaŽurnálu, tudíž v dalších dnech se dá čekat článek plný údajů o návštěvnosti na chatovacích portálech. Po tomto článku AzaŽurnálu bude následovat Xglosa s mým komentářem výsledků.

    A na závěr, aby tu aspoň něco bylo, když na chatech je opravdu mrtvo, tak si dáme zvířátka, podíváme se na ně na Twitteru ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je zase co za joudu? :D
      Nemam potrebu se "prevlikat" za jiny. :)

      Vymazat
    2. @ Pampeliska

      Nenadávej mu :D On není zlý, nechce nikomu škodit a ubližovat, jen to má v hlavě hodně moc ale opravdu moc pomotané. Já na něj nechci být proto zlý, a vlastně jsem na něj snad ani nikdy nebyl, u něj mi to nejde prostě. Takže buď v klidu, mi nedávno psal, že jsem prý snad manžel OpiFky a otec jejích dětí, tomu kdo jsou v obraze to musí přijít veleúsměvné :DD Prostě Jedno_Zvire, co vidí všechny pod vším, nu.

      A-A

      Vymazat
  10. Takže díky Azo za mail. Opět mě pobavil :D.
    A protože MachoPakoRapoModel nepíše sem na Glosy, ale otírá si hubu o Azu, mě, Pampelišku a Anathemu, napíšu sem odpověď Machovi.

    Macho Pako, Blbečku, jak Ty na nás a na mě , tak já na tebe.
    Aza mi s gustem přeposílá tvé trapné maily, které se týkají mé osoby a protože nechci být zahlcená tvými kecy a protože velmi bedlivě čteš tyto Glosy, odpovídám ti zde.
    To, že jsi Azu oslovil,, Hej retarde,, ... ty jsi ten pravý někoho tak oslovovat. Hlavně že se chlubíš, že umíš zpívat anglicky, německy, japonsky a korejsky. Ale bylo by lepší, kdyby jsi se naučil mluvit a hlavně psát česky.
    Ta tvá úvodní věta ,, ty ubohá plesnivá hromadí neštěstí ,, My, co máme trochu Filipa jsme ji pochopili, ale jak mě dokázala rozesmát :D :D.
    Vyčítáš Azovi, že nemá fotky nikde , ale hned mu nadáváš, že skrývá svou tvář za brýlemi. Tak by mě zajímalo, pod co skryl Aza šediny, pokud my ostatní nejsme slepí, vidíme, že Aza je vyholený.
    Dál se ty Pako chlubíš, že jsi ,, takový sexy kluk,, A to ti nakukal kdo? Nějaký fake profil ze seznamek, na které tak horlivě chodíš, i když se chlubíš tím, že máš přítelkyni a hraješ si s její,, Vaginou,,?
    To máš ty Aničky Dlaničky pomalované kosočtverci a tak si hraješ, ty sexy kluku?
    A že si má Aza doplnit vzdělání? Nechceš mu být nakonec učitelem ty?
    A ta tvoje domněnka, co já a Aza spolu děláme na skype. To by jsi chtěl vědět, žejo ? Tůdle nůdle :D.
    A poslední věc. Píšeš na mailu, Macho Pako, že ,, anathema by se posral strachy kdyby měl poznat skutečnou temnotu,,
    To ty by jsi se podělal strachy, kdyby jsi měl poznat kohokoliv z nás v reálném životě.

    PS. Kdo mi nesedí, toho zásadně neoslovuji velkým písmenem, ty Macho Pako Rapere.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Kdo jiný by měl více vědět než Mešek Litulka, že jsem v minulosti míval povícero fotografií, když je jedním z těch, kdo je kradl a zneužíval pro vytváření karikatur a parodií. A to byl také důvod, a už jsem o tom mnohokráte psal, proč jsem usoudil, že bude vhodné fotografie z internetu stáhnout.

      Ta Vagina s velkým "V" mě snad jako jediná pobavila, jak to měl chlapec potřebu zdůraznit, z čehož si lze udělat jednoduchý psychologický závěr, který už jsem soukromě vyslovil, tak teď veřejně, že Mach viděl ženské přirození tak leda na obrázku.

      Ohledně toho, že jakákoliv ženščina, která se mnou více komunikuje, tak zcela jistě se mnou provozuje i jiné věci, nejen na Skypu, tak to je taková blábolová klasika mnohých, neušla tomu ani Dominika a mnohé další něžněnky. Není v těchto věcech většího gentlemana než jsem Já, tudíž bez komentáře. Řeknu snad jen obecně, že kdyby vše byla pravda, tak to bych byl panečku asi zdatný kanec, tak ne, nejsem, možná kaneček (ač nemám zdrobnělinky rád). No a to by stačilo, nechť si to každý přebere po svém :D

      No tak to jen abych se k některým věcem též vyjádřil, bez toho abych tu primárně do nýmandské mrvoly k smíchu kopal, že.. ovšemže :D Ale vy si klidně kopněte, mě to už po těch letech nebaví :D

      A-A

      Vymazat
    2. A dodám ještě z redakční pošty nový machoobrázek, zveřejním ho proto, že se mi líbí. Takže jsem si ho orámečkoval a přidal do své sbírky. A vy se na něj můžete podívat ZDE

      Na fotce v těch novinách je, kdyby někdo nevěděl, Jarda Křeček. Je to jeho veřejná fotka z Fotoalb, takže vidíte sami, že se jen potvrzuje co jsem psal v předešlém, o krádežích fotek Machem, a vidíme že je nekradl jen mně. Nu.

      A-A

      Vymazat
  11. Na něco tak trapnýho, jako je 50kg vážící MacCh i s postelí a knihovnou, by mi stačil jeden kop kanadou, ale přece si nebudu špinit boty a už vůbec se zabývat nějakou poprapkorejskou nulou z Prdelákovic. Korejsky umí říct maximálně Kim a Japonsky Tokyo a to ještě blbě. Jako odpověď na to jeho slavný BTS mu dám odkaz na něco (z Japonska a z Tokya!!!) , kdy po 6ti vteřinách by se to jeho BTS rozsypalo a zůstalo by po nich jen těch pár nagelovaných peroxidoblond příčesků, kdyby to slyšeli. https://www.youtube.com/watch?v=Ebhc-fZZMXE a hlavně https://www.youtube.com/watch?v=wgpS_O2jpi0 z jejich třetího alba , které se příznečně nazývá, no jak jinak, než "ANATHEMA!" :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ LichKingAnathema

      Tak jsem si to pustil, a dobře deathujou japončíci. Jsem koukal, že to album Anathema je čerstvá věc z minulého roku. Nu, Já jsem to neznal, páč Já už nějak vůbec soudobou hudební scénu moc nesleduji. Ale s chutí jsem si přidal ještě dva další kousky. Narozdíl od toho BTS, to jsem, jak jsem psal, si jen vyhledal vo co go, a stačil mi úvodní popisek a fotka těch chalanů :D Dál jsem ani orientačně nešel, tedy nevyhledal si nějakou hudební ukázku, páč jsem jsem si chtěl uchovat zdraví svých sluchovodů :DD

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě