Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

HOVORY X - Díl Druhý: Archivářka



V druhém pokračování série rozhovorů Hovory X jsem se rozhodl vyzpovídat bytost, kterou na rozdíl od první zpovídané z Xglos a jejich komentářů moc neznáte, neb se na nich prakticky nepodílela a nevyskytovala. Je to též žena, a ne proto, že ženy by měly mít přednost, jen se operativně pozměnilo pořadí jednotlivých rozhovorů. Archivářka se jmenuje Bára, a pro mne je přezdívka Archivářka tou stěžejní a považuji jí za to hlavní nickové jméno. Ač nebylo úplně prvotním, neb na XChatu používala jiný nickname a v průběhu času jich vystřídala povícero. Pro mne je to ovšem, a vždy zůstane Archi neboli Archivářka.


Jak je to tedy s těmi tvými nicky a přezdívkami. Já považuji nick ve virtuálním světě za takovou virtuální občanku, minimálně poslední dekádu jsem vždy používal jen svůj pseudonym Anděl Azazel, ovšem vím, že někteří to mají jinak, mění si své přezdívky třeba zrovna podle nálady nebo životního rozpoložení. Jak to máš ty, a je Archivářka tvojí hlavní přezdívkou? Anebo je tomu jinak?

Mám za to, že chatová přezdívka by měla každého člověka co nejstručněji charakterizovat. Pro mě bude nick “Archivářka” vždy tím stěžejním. Především proto, že jako jediný z té hromady dalších nicků perfektně vystihuje mou osobnost bez ohledu na období, náladu, aktuální zaměření a preference. Přezdívka “Aliza”, kterou nyní používám na chat.cz, a zároveň je mým vůbec prvním nickem v (x)chatové historii, má pro mne také zvláštní, nostalgickou hodnotu; v jejím výběru však nebyla žádná hlubší myšlenka.

Moje aktuální xchatová přezdívka “Nagual” je zajímavá v tom, že narozdíl od Archivářky charakterizuje z velké většiny to, čím nejsem, a to, co vlastně ani jednoduše popsat nejde.
Ale bez výjimky všechny přezdívky, které jsem kdy používala na chatu, byly vždy úzce spjaty s něčím mně blízkým, nebo měly nějaký skrytý význam. Je to víceméně tak, jak jsi zmiňoval – dříve jsem často měnila nicky podle toho, v jaké životní etapě jsem se zrovna nacházela.


Archivářku mám též a předně spojenou s Hrabětem X, nějaký čas jsme spolu tuto místnost vedli. Já jsem tuto etapu místnosti Hrabě X vždy považoval, a dodnes považuji, za nejzářnější a nejlepší období v její historii. Jak ty vzpomínáš na dobu, kdy se v roomce scházela rozličná a dle mě velmi zajímavá společnost, a kdy konverzace mívaly mnohdy vysokou úroveň a vedly se hovory na ne úplně plytká témata apod.?

Na tuto dobu také ráda vzpomínám, když si prohlížím těch svých pár screenů, které mám ještě uložené. Sice mi dodnes připadájí zbytečně komplikované okolnosti, za kterých jsem se stala tvou kolegyní. Avšak věřím, že jsme společně Hrabě X vedli dobře a s upřímnou snahou o to, aby místnost měla slušnou úroveň. V době naší spolupráce tam skutečně docházeli převážně jedinci, jejichž výroky měly hlavu a patu. Fungoval také řád místnosti, soukromé debaty se odehrávaly v šeptu, a na skle se nevyskytoval žádný bordel. S problémíčkáři jsme také neměli žádné citelné nesnáze. I když musí se nechat, že někteří z nich byli leckdy opravdu neúnavní, stejně jsme vždy vše zvládali. A to, co se nepodchytilo, jsme pojali v rámci recese.

Když to zpětně porovnám se správcováním v místnosti “Přátelé Temnoty”, Hrabě X jsem vedla raději. S tebou, jakožto svým kolegou, jsem se vždy dokázala konstruktivně dohodnout, a naše zájmy byly veskrze totožné. V neposlední řadě také zmíněná rozmanitost témat a chatujících v této místnosti, v kombinaci s celou štábní kulturou, tomu dodávala smysl. A mně zase pocit, že je zde o co stát. Že je důvod snažit se pracovat na udržení roomu, a popřípadě na nějakém progresu.

Dodnes ani přesně nevím, jaká poslední kapka měla za následek úpadek našeho roomu. Věřím, že ohledně mé spolupráce s tebou toho spoustu udělaly nevyrovnané postoje mně blízkých osob vůči té tvé. A já jsem ta poslední, co by chtěla být jako mezi dvěma mlýnskými kameny. Priority vzaly za své, a nejspíše to tak mělo být. Místnost byla následně předána dvěma novým správcům, kteří ji nepochybně organizačně vedli dobře. Ale roomu už evidentně chyběla ta původní esence a myšlenka, se kterou byl založen, a v rámci které byl formován.


Dostáváme se, možná k tradičnímu až šablonovému tématu, tím jest muzika. Přiznám se, že si již moc nepamatuji tvé preference ohledně hudby, tedy ne nijak konkrétně, vybavuji si tvrdší styl a mnohdy spíše ne úplně komerční záležitosti. Potvrdíš mnou psané, či si to částečně nebo úplně vybavuji špatně? Nech nám nahlédnout do tvé hudební duše.

Díky za tento dotaz, Azo. Vesměs si to pamatuješ správně, velmi zjednodušeně řečeno. Nicméně hudba je velkou a podstatnou součástí mého života, a proto bude má odpověď na tento dotaz lehce obsáhlejší (čtenáři jistě prominou).

V průběhu života se mé hudební preference dost měnily. Především proto, že jsem jako dítě neměla v rodině nikoho, kdo by mě “vedl” k utvoření nějaké osobní hudební identity. A to, co bylo k dispozici, bych nazvala, jemně řečeno, velice neuspokojivým. Maminka doma neustále pouštěla Nedvědy, a starší bratr v našem společném pokojíčku poslouchal Šum Svistu. :D To jsem samozřejmě uvedla to nejhorší, co lze vybrat. Bratr poslouchal například i Queeny, na nichž jsem prakticky vyrostla, a mám je velice ráda I dodnes.

Prošla jsem si za svůj život krátkými etapami v rámci hudby, než jsem objevila všechno to, s čím se opravdu ztotožňuji. A skutečně pár let trvalo, než jsem si ujasnila, co je mému srdci nejbližší.

Dostávám se tím ke svým (dnes již hotovým) preferencím v hudebních žánrech. Přibližně stejnou měrou mám nejraději rock (převážně post rock, hard rock, art rock, experimentální, progresivní a alternativní rock) a metal (death metal, post metal, progresivní metal, částečně i doom a black). Dále je mi pak blízký ambient, minoritně hardcore, pagan folk, a spousta jiných žánrových odvětví, které by asi málokomu něco řekly.

Pokračovala bych konkrétním výčtem toho nejlepšího v rámci jednotlivých interpretů.
Nejdříve ze všeho bych chtěla vyzdvihnout zpěváka, skladatele a multi-instrumentalistu Stevena Wilsona. Steven představuje mého nejoblíbenějšího zpěváka, a jeho projekt Porcupine Tree je mou nejoblíbenější kapelou. Wilson má několik dalších hudebních projektů, zatímco pracuje na své sólo kariéře. Jeho výtvory bych označila za díla velmi nedoceněného umění (alespoň u nás). Pokud bych měla čtenářům doporučit interpreta, bude to na 100% Porcupine Tree, a do startu ideálně celé album Stupid Dream.

Zbytek odpovědi, už raději bez zbytečných dodatků, zkrátím na prostý výčet některých dalších oblíbených interpretů: Opeth, Pink Floyd, The Paper Chase, Pain of Salvation, Rush, Lvmen, Tool, Puscifer, Omnia, Godspeed You! Black Emperor, In Flames, OSI, Iron Maiden, Amenra, Jakob...

Archivářka © Xglosy


Oba jsem na různých chatech zažili mnohé, mnohdy i nemnohdy přešly některé záležitosti i do reálných rovin. O tom však mluvit nechci, neb u nikoho nehodlám sklouzávat do příliš osobní až intimní roviny. Spíš by mě zajímal tvůj pohled na dnešní chatovací portály, jakým jsou dnes pro tebe komunikačním a možná seznamovacím (v různých významech) kanálem? Já už jsem drahnou dobu v chatovém důchodu a o chatech už jen píši, ty v poslední době na těchto platformách již také nijak výrazně nepřebýváš. Mají dnes chaty ještě nějaký význam, ohledně toho co píši, dá se na nich najít ještě nějaký zajímavý objekt, zajímavá bytost, anebo už dáváš spíše přednost cílené osobní komunikaci s těmi, které už znáš?

Zajímavá otázka. Vyloženě jako prioritní komunikační kanál bych už jakékoliv chatovací weby neviděla. Dle mého názoru jde o stránky, na které se dnes člověk jde maximálně odreagovat, popřípadě prohodit pár slov se známými osobami, s nimiž není v kontaktu skrze jiné komunikátory.

Existují ale stále lidé, kteří využívají chatovacích webů za účelem sehnat si partnera na vztah, sex, nebo si chtějí o intimnostech jen psát. Tyto jedince ovšem neberu v potaz, reaguji na dotaz z pohledu osoby bez “postranních” úmyslů.

I přesto se domnívám, že na chatech lze v dnešní době najít osoby, se kterými bude mít smysl komunikovat na pravidelné bázi. Pravděpodobnost tohoto se třeba pro nás dva snižuje jednak s tím, že se ani jeden na chatech už prakticky nevyskytujeme. A druhak s tím, že se leccos změnilo, oproti době třeba deset let zpátky. Minimálně z toho hlediska, že lidé už příliš nedají na specializované roomy. Místo toho se všichni schází v jedné, nebo dvou nejfrekventovanějších místnostech. V takovém chaosu, kde jsou v podstatě naházeni na hromadu jedinci různých preferencí, názorů, zaměření, věku, a různé inteligence… je opravdu nízká šance na to, najít zde spřízněnou duši, nebo někoho čímkoliv speciálního. Já osobně dávno “ty výjimečné” na chatech cíleně nehledám. Myslím, že takových už mám v rámci své introverze a asociálnosti v arzenálu až až.


Přesuňme se od chatů zase někam úplně jinam, o tobě je známo že jsi náruživá hráčka PC her, které jak vím, hraješ od raného dětství. Dá se tedy říci, že jsi old pařan (doufám, že mohu použít tento termín, neb se přiznám, že v hráčské hantýrce nejsem moc zběhlý), sama se tedy presentuješ jako "oldschool" hráč. Je rozdíl mezi těmi staršími hráči, co vyrůstali na ještě ne úplně sofistikovaných a na grafiku a další věci náročných hrách, s novou generací hráčů? Jaké jsou tvé srdcovky z těch starších her, a hraješ i něco novějšího? Doporuč čtenářům Xglos hry, které stojí za to si zahrát.

Bude následovat další obsáhlejší odpověď. Hned ze startu bych se ráda vyjádřila ke tvé zmínce ne úplně sofistikovaných her z minulosti. Leckteré starší hry možná postrádaly elaborovanou grafiku leckterých dnešních her, nebo různé pokrokové mechanismy, nicméně. Některé z mých oblíbených záležitostí z minulosti (převážně jde o RPG hry), jsou jak říkám “ukecané” a promyšlené až až. Jde o hry, co mají skvělý příběh a myšlenku. Universum, ve kterém se děj takové hry odehrává, bývá hodně obsáhlý a zajímavý. Jako příklad validity svého výroku mohu zmínit například celou sérii Baldur’s Gate, Fallout, Icewind Dale, nebo ne příliš známý Planescape Torment. Tyto hry pro mne představují nesmrtelné evergreeny gamerské historie.

Co se týče různých skákaček, nebo jednoduchých her stylu Vlak, Superfrog, PacMan, Rayman a podobně. Ano, i takové si dnes občas ráda zahraju, ale rozhodně nejde o žádné srdcové záležitosti. U her mne vždy bavila komplexnost. Dalším podstatným aspektem je pro mě open world mechanismus. Vadí mi, když jsou hry převážně lineárně a příběhově založené, a překypují množstvím cut scén. Vždycky si v takových případech říkám, že se mohu rovnou podívat na film, nebo na gameplay od jiného hráče na Youtube, a užiju si to samé bez zbytečné námahy.

Mám ráda v globále RPG hry (i akční), některé strategie, simulátory a survival hry. Nebaví mne adventury, až na jednu zářnou výjimku – The Legend of Kyrandia.

Chtěla bych v odpovědi na dotaz zmínit nějaké novější, ačkoliv ne přímo nové hry, které mám ráda. Převážně jde o hru Conan Exiles, kombinující survival a rpg styl. Dále chci vyzdvihnout celou sérii Mass Effect, která už je dnes poněkdu starší záležitostí, ale vždycky bude mít v mém srdci místo.
A v neposlední řadě je třeba zmínit mistrovské dílo vývojáře Paradox Interactive - Europu Universalis IV. Jde o záležitost, u které jsem proseděla x hodin, a stejně mne nikdy nepřestane bavit. Kdybych si měla vybrat hru, kterou bych všem doporučila, bude to Europa. Pro milovníky válečných simulátorů ještě mohu doporučit ArmA III.

Myslím si, že mnohé hry nynější doby bývají značně zjednodušené. Záleží sice na cílové skupině hráčů, ale toto vnímám jako společný rys dnešních her. Nová generace hráčů bude asi více zaměřená na příběh ve hře, snadné ovládání, jednoduchost a linearitu. Může to být samozřejmě jinak; já dnešní herní scénu prakticky nesleduji. Záleží rovněž na žánrech jednotlivých her. A taky na tom, zda jde o hry na PC, nebo herní konzoli. Celkově se domnívám, že novodobí mladí gameři, kteří jsou zvyklí na spartphony, ipady, xbox etc., a jednoduché herní appky, už nejspíš nebudou dnes schopni docenit krásu a kouzlo těch opravdu starých a propracovaných herních klasik.


Vraťme se ještě na chaty, a to k tématu, které se na první pohled může zdát plytké, ovšem jen pro některé. Tím tématem budou smajlíci. Já osobně jsem nikdy nebyl smajlíkovský typ, vystačil jsem si hlavně se smajlem č.49 na XChatu, každopádně jsem vždy používal sadu svých, většinou neotřelých smajlů, které nepoužíval nikdo jiný. Ty jsi v této oblasti též výjimečná, přebarvovala jsi a nahrávala smajly, které se z tradičně barevných emotikon po tvém zásahu přeměňovaly na šedé. Inspirovala jsi tím mnohé, dokonce i Anathema rád používá šedého kouřícího smajlíka. Jaké tě vedly k tomuto přebarvování pohnutky, pro většinu lidí má šeď nějaký jasně daný význam, vím, že pro tebe ten význam je onaký a rozdílný od majority. Můžeš nám toto vše osvětlit?

Pro mne je podstatné co nejvýstižněji vyjádřit svou myšlenku, a s ní i výraz a své rozpoložení, aby mě adresovaná osoba co nejlépe pochopila. Možná je to především tím, že jsem od nepaměti neměla ráda situace, kdy mě mé okolí nějak nepobíralo. V průběhu dospívání, a se zlepšujícím se verbálním umem, to v interakci s většinou osob bylo leckdy horší a horší. Verbální komunikace je neskutečně limitovaná, a všude tolik prostoru pro nedorozumění. Pochopila jsem proto, že přemíra slov a rozpracovanost výroků mnohdy nepostačí; proto jsou pro mě různé smajlíky jako dělané. Často perfektně doplní mou myšlenku.

Nevystačím si s jedním smajlíkem pro každou druhou zprávu, a to ani za účelem zachovat si nějakou masku.

Většinu emotikon, které jsem nějak modifikovala a nahrávala na chat.cz, jsem převzala z xchatu, kde byl mnohonásobně větší výběr. U spousty z nich mi ale vadila barva. Původní pohnutkou pro přebarvování smajlů byla snaha o to, sladit je s barvou svého textu. Jsem perfekcionista se sklony k minimalismu, a jednolitá barva textu i smajlíků působí nadmíru uspokojivě.

Vždy jsem preferovala stříbrnou, šedou, nebo tmavě šedou barvu, a proto jsem se i ty emotikony snažila orientovat do podobných odstínů. Zároveň v tom byla snaha o originalitu, a pocit vytvoření něčeho, co je výsadně “mé”. Nicméně mi pak dělalo radost, když i jiní uživatelé najednou používali mé šedé smajlíky, a někteří dokonce začali tvořit své vlastní “šedáky”.

Pro většinu jedinců má šeď nějaký jasně daný význam, jak jsi zmínil. Spousta lidí nejspíš vnímá šedou negativně/depresivně, nezajímavě, nebo neutrálně. Nejjednodušší bude napsat, že se mi ta barva vizuálně líbí, a pocitově na mne působí jako uklidňující složka – jako šedé nebe, mračna, nebo absence světla v určitou dobu při soumraku.


A na úplný závěr opět nebudeme vybředávat ze zaběhnuté šablony, tedy z naprosto volného tématu. Nyní můžeš sdělit čtenářům Xglos cokoliv tě napadne, cokoliv co považuješ za důležité, anebo cokoliv, co si myslíš, že v tomto rozhovoru nezaznělo a mělo zaznít. Je to jen a jen na tobě.

Přemýšlím. Asi vyplodím nějaké startrekovské moudro. Pokud mám ze svého chaotického mindsetu čtenářům cokoliv konstruktivního dát, bude to rada tak nějak do éteru.

Zkuste alespoň na moment přestat řešit, kdo, kdy, co a proč.
Naučte se najít rozpoložení, ve kterém se vykašlete na předsudky vůči komukoliv. Stav mysli, ve kterém se naučíte odpouštět – ne nutně otevřeně, stačí jen uvnitř sebe, protože jedině na tom záleží. Každý má své pohnutky v rámci různých činů, a sympatie i antipatie budou vždy hrát roli. Je ale na vás, jak s těmi pocity naložíte. Jestli se jimi necháte užírat, budete je dokola rozpatlávat, vyventilujete je, přetransformujete v něco jiného, nebo je pustíte z hlavy, a zaměříte se na něco smysluplného. Tahat si s sebou v životě křivdy je jeden z největších kontraproduktivních nesmyslů.

Oceňuji možnost vyjádřit zde svá pseudomoudra, děkuji svému ex-kolegovi za tu příležitost.
Odkaz na video náleží Tobě, Azazeli; tento song mi Tě vždycky bude evokovat. A vám, čtenářům, kteří jste toto dočetli až do konce, náleží můj obdiv. ^^

Archivářka~


Děkuji za rozhovor.


Azazel Anděl

Videovýběr Archivářky




Věchny rozhovory HOVORY X přehledně uspořádané najdete v menu na stránce Hovory X


✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

AzaNoviny





✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Archa X


Komentáře

  1. ===== INFO z kuchyně Hovorů X =====

    Avizovaný rozhovor s Anathemou vyjde patrně příště jako třetí díl. A pak by mohla následovat zatím stále tajená osoba. Každopádně dnešním dnem ruším "jízdní řád", neb jsem od začátku už asi 3x měnil pořadí hostů, tak jsem usoudil, že již nebudu nic pevně stanovovat a plánovat. Tudíž vždy je a bude vše otevřené, bez pevně určeného harmonogramu.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Pár organizačtě technických věcí ===

      Pro Patrika (Hide-and-seek): Pokud trvá tvůj zájem poskytnout Xglosám rozhovor, pak je k tomu třeba ovšem zprovoznit nějaký osobní komunikační kanál, kde vše kolem rozhovoru domluvíme. Tudíž buď čti zprávy na emailu, ze kterého jsi mi posílal svojí Rozlučkovou řeč pro XChat, anebo mi sděl či tedy napiš z mailu, který pravidelně používáš, či si urči jakýkoliv kecálek ať už na soc. sítích či přes samostatné aplikace, Já jsem v podstatě všude (Facebook, Twitter, Vkontakte, Reddit, WT Social a jiné, případně Skype.. jsem i na chatech Libimseti, Chatujme či SuperPokec).

      Fotografie v rozhovorech - Jistě jste si všimli, že pod každou fotkou v rozhovorech je uveden copyright "© Xglosy", což značí, že k té konkrétní fotografii vlastní Xglosy, potažmo moje osoba, autorská práva, která jsem si společně s tou kterou fotkou vyžádal. Nu, ale aby to nebyly jen suché nudné informace, tak přidám pro pobavení jednu hlášku známého "obecního blázna" Víti "rádobypoldy", prý to jsou fotky z ruských spamů :D, a všechny ty rozhovory dělám sám se sebou :D. Tak určitě, pro Víťu megagigaurčitě, páč přece "Všichni jsou Azazel" :D

      A-A

      Vymazat
  2. Jistě. Pokud všichni nejsou Anathema, tak jsou všichni Azazel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Archivářka

      Já to pojmu v několika rovinách..

      a) Přišlo mi to "vtipné" ta jeho hláška o vašich fotografiích jako o "fotkách z ruských spamů", i z toho pohledu, že jsem byl vlastně v obou případech, jak u Tebe tak u Pampelišky, přítomen přímo tomu výběru, ne že bych do něj nějak zasahoval, ale přítomen tomu procesu rozhodování, a že jste baby, tak to logicky je "proces", nevystřelily jste to z jedné první.

      b) A tím se dostáváme i k Anathemovi, ano, a oba si to pamatujeme, že na Chat.cz jednu dobu jela hláška "Všichni jsou Lich". Ono je to u Anathemy či mojí veličkosti též úsměvné, páč jak jsou věci ve kterých se lišíme, pak máme i dost věcí společných, jednou z nich je opravdu odpor k mulťáctví.

      c) Nu a když byla v rozhovoru řeč o přezdívkách, a různých přístupech k nim, Já pořád stejný jeden nickname a ty dle různých rozpoložení několik přezdívek (nutno dodat, že nikdy nešlo o tu nejhorší formu mulinicků což jsou multiidentity, pořád jsi to byla stále Ty), tak vlastně Anathema zvolil takovou mezicestu, neb jeho přezdívka procházela v čase nějakým vývojem. Základ pořád byl "Anathema" ale měnilo se to kolem. Nejprve byl Anathemathebest, to byl jeho původní nick, který měl na svém milovaném Lidéčku, stejný měl pak na XChatu, po odchodu z něj nastala změna nicku na LordAnathema, aby později udělal další korekci a jeho zatím poslední přezdívkou je LichKingAnathema. A to už může být i taková pozvánka ku (doufám) dalšímu rozhovoru řady Hovory X.

      A-A

      Vymazat
    2. a) Ruské spamy - zní to srandovně. :D A vlastně ani nevím, co má to přirovnání znamenat. Myslím si, že každý jedinec, který se někde nějak aktivně prezentuje, chce působit solidně. Tudíž osobně bych to nepovažovala za nějakou výsadu ženských.

      b) Stručně. Nechápu, jak může vás dva kdokoliv považovat za stejnou osobu. :D

      c) Ráda bych dodala, že za Lich Kinga jsem Anathemu opakovaně označila já, tudíž jsem svým způsobem přispěla k vytvoření jeho nového nicku; což mě těší. :) Původ to má ve hře HoMaM 3, kterou máme oba rádi. Jeho nick AnathemaTheBest si pamatuju z xka, kde jsem ho poznala.

      Vymazat
    3. @ Archivářka

      a) Že to jsou patrně kradené fotky z nějakých neidentifikovatelných ruských spamovacích a trollích firem :D Měl jsem na mysli tu skutečnost, že ženy (v průměru) se při volbě fotky budou více zdlouhavěji rozhodovat a vybírat, než v průměru muži. Koneckonců mám již fotografie k příštím rozhovorům od Anathemy či Jarda, ti s tím moc caviky nedělali, prostě poslali fotku.

      b) To by ses divila, dokonce jsme s Anathemou byli jeden pro bývalého (a nakonec odvolaného) admina Bada na Chatujme. A to je jen příklad za všechny. Ono určité podobnosti, jako v nekompromisním stylu projevu, či u některých (zdůrazňuji u některých) témat na 98 % shodné názory a pohledy, by k tomu vyzývalo, ale jinak holt lidé, kteří nás kdy zaměňovali či spojovali v jednoho, mají výrazně podprůměrné rozlišovací schopnosti, páč je mnoho oblastí, kde se opravdu dosti lišíme.

      c) Vida, tak toto jsem nevěděl, že jsi byla možná prvotním impulsem a možnou inspirací pro vznik Lich Kinga jako jedné z modifikací Anathemy. Ehm... a nedá mi to si nerýpnout, ale že se teď máte tak rádi :D

      A-A

      Vymazat
    4. a) Tak to by asi mělo mně i Pampelišce lichotit. :D A je to fakt. Baby budou asi víc rozjímat nad tím, jakou fotku kde zveřejní.

      b) Dovedu si představit, že by vás někteří mohli zaměňovat. Ze mé perspektivy je to ale nemyslitelné. I když našli se i tací, co se domnívali, že já jsem jazpův multinick. Paranoia ftw. :D

      c) Nevidím v tom rýpanec, a jak už jsem zmínila tak desetkrát, vůči Anathemovi si nedržím žádnou zášť. Naopak jsem včera při sepisování odpovědí v rámci rozhovoru vzpomínala na dny, kdy jsme v HXku kecali po večerech ve třech, a bylo to fajn.

      Vymazat
    5. Ahoj Archivářko.
      Pěkný rozhovor, rozsáhlý a zajímavý. To se vám s Azou povedlo. Nedá mi to ale a musím si rýpnout -))
      To že je kde kdo viněný z toho , že je Aza, to se nevyhnulo ani mě, tak tím, jak si tu nyní spolu píšete mezi sebou...

      a)
      b)
      c)

      to zase bude keců , že Ty jsi Aza a Aza že je Archivářka - :D.

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Anebo druhá varianta, která se nevyhnula také ani tobě a jiným babám, že mi jistě Archi prolétla postelí, nebo lítá na webce, či minimálně mi posílá své hanbaté fotky :DD To už přeci taky všichni známe :D

      A-A

      Vymazat
    7. A protože Ti Azo baby prolétají postelí, tak nemáš Ty chudinko už žádnou postel, byla samá díra, tak spíš asi na matraci na zemi, ne ? -D.
      Jasně, to všechno známe, webka, fotky a lítání.... to se ale všichni máme, to si všichni užíváme, ale jak to stíháme, když většina z nás chodí do práce ? :D

      Vymazat
    8. Jinak jsem rád, že mne někdo v rozhovorech přeskočil, neb jsem nakonec byl o víkendu v práci strávil 40h v kuse pak se dostal na 5h domů se vyspat a dalších 14h, takže naprosto jsem neměl kdy ten rozhovor dokončit, navíc jsem se dnes ráno v druhé práci dozvěděl, že ve čtvrtek mít dovolenou nemohu a přesouvá se mi na pátek. Takže rozhovor budu dokončovat ve čtvrtek v noci po práci a pak během pátku už definitivně! END! ....and utajeně...Watershed!(Osoba, které se to týká,bude vědět, o co jde...)

      Vymazat
    9. K mému nicku...v podstatě byste se to dozvěděli, nebo se dozvíte v odpovědi na první Azazelovu otázku, ale tedy, prozradím vám to stručně již nyní...můj původní nick byl Anathemathe-best na Lidečku, na Xku nevím proč, prostě nešlo mít v nicku tehdy lomítko, nebo možná to bylo tím, že to přesahovalo počet písmen pro nick, tehdy, když jsem se tam registroval, zkrátka musel jsem to lomítko dát pryč.....aby proběhla vůbec registrace, další změna byla také nechtěná (skutečně jsem neměl potřebu měnit nicky), ale na Bezvachatu prostě asi o tři dny dříve, než jsem byl zlanařen se tam přihlásit, tak wowar gang, tehdy muj nick zaregistroval a tapetoval na BCH, takže byl můj originální nick nepoužitelný, sice mne tehdy Johnys po asi týdnu říkal, že by se to dalo nějak v databázi upravit a znovu zařídit, aby byl nick v dispozici, ale musel bych prostě čekat a přidalo by to Johnysovi práci, tak jsem holt se smířil s Lordem Anathemou...nu a LichKingAnathema skutečně podnět k tomuto založení dala Archa (a za tuto věc, kterou jsem dopiloval, jsem skutečně rád, neb se posunulo vystihnutí mé osoby do maxima), jak již popsala výše, neb máme společnou zálibu ve hrách, konkrétně v sáze HOMMAM, již moje profilová ikonka na Lidečku se měnila podle významného nekromanta a samozřejmě Licha!!! Sandra...a z trojky mám na seznamu toho jak se tomu dnes říká (já pozměním po svém) Avatatar!!! ikonku dodnes. Trojka se mi ale vůbec nelíbí, snesu její fanouškovskou předělávku 3.5. Osobně jsem měl nejraději 2, 4, a dějově 5. Zbytek se mi hnusí, krom jedničky, která je prostě jen moc stará, ale také byla dobrá.

      Vymazat
    10. P.S. A ani já jsem proti Archi nikdy nic neměl, ba naopak často jsem vzpomínal na naše sešn ještě na Xku v Čajovně společně s Legendawnem, asi nejzašší myšlenku, co jsem k ní měl jednu dobu, že jsem byl prostě jen otrávený a smutný, že se baví s naprostýma kreténama a dementama a jinýma trollerama, kterým by člověk na úrovni nevěnoval ani slovo a já už vůbec ne a stále jsem doufal, že se někdy něco změní opět k normálu. Nyní je mi vše tak nějak již jedno, žiji reálem a virtuální lidé mne v podstatě již nezajímají a nic mi nepřinášejí.

      Vymazat
    11. A ještě do čtvrtice....u mne šedé smajly byly skutečně vytvořeny nezávisle na Archi, neb jsem je prostě ladil do ponurého funeralnekropolního světa, ke kterému šedá nebo černá prostě patří jak prdel na hrnec, například z původně klasického ohnivého létajícího netopýra jsem (a někde ještě mám všechny možnosti resp. pokusy) jsem dlouho váhal (asi 666 vteřin), zda si nechat variantu s červeně svítícíma očima, nebo s (a ten vyhrál) s jedovaně zelenými s nádechem mlhy. A ostatně Archa myslím začala jednotit do šedé barvy na chat.cz, kdežto já již(tam se pak tvoří jako osobitě vlastní a nemůže je mít nikdo jiný) své některé šedé smajly tvořil již na SPčku viz. kupříkladu zrovna kouřící smajlík šedý, či již mnou udávaný netopýr...a mimojiné...nejvíce smajlů měli samozřejmě lidéčka....Xko se svými cca tuším kolem 6-7 tisíc smajlů je úplný kulový proti cca skoro milionu smajlů na lidečku. Asi tak. Tam kdysi má sada obrácených křížů a pentagramů, když se rozhodnul 2x do roka mne přepadnout můj "satanistický záchvat" :D , všichni žasli, kolik smajlů jsem na ně vybalil...totéž při mém nekrozáchvatu s lebkami a smrťáky....ale to je již i předmětem mé první odpovědi na první otázku v rozhovoru (velmi obsáhlé), takže to bylo jen tak mimohru, zde...

      Vymazat
  3. +++++++++++++ Píší o Nás +++++++++++++

    Na XChatu se objevil na Fóru "Bulvár XChatu" tento příspěvek:

    Party_u_Ebiska ... 06.07.2020 16:23:16
    Petice na zrušení sprosteho bulváru Xglosy


    Určitě nejsem sám kdo si mysli že jeden rebelujici nespokojený X uživatel se nemůže smířit že selhal. tak jeho životní náplní je sledovat a pomlouvat uživatele na xchatu. a celkově xchatove dění, ten takzvaný nejmenovaný Důchodce M&M by se unudil k smrti kdyby nemohl řešit chatováci služby, měl by hlavně vědět že majitel si může dělat se svým portálem co chce, on tvůrce xglos může jen naříkat a brečet jak je to tu špatně ale nic nezmůže! Xchat ho nepomlouvá, za to on a jeho chazka která mu prikyvuje, je něco co už by na internetu být nemělo, tomu dědovi zjevne nedochazi že především on dělal zde největší hanbu a paseku na xchatu, vyzývám tedy všechny kterých se xglosy nějak dotkly aby jsme se domluvili a tento směšný bulvár odstranili. Na xglosech se nachází pomluvy, nepravdivé výmysly, urážky, podcenovani, zesmesnovani, rasismus, fanaticka pýcha že xglosy jsou nejlepší a mluví pravdu. Pak stali uživatele jako nicnechapu což je velká huba která nepřemýšlí trojrozměrne, ale jen prostě jako buran.


    (Zdroj: XChat.cz - Uživatelská fóra / XChat / Bulvár XChatu)

    Nějak se nám to na XChatu rozanketovalo a rozpeticovalo. Anketa, která později byla přejmenována na Petici, o místnosti a jejích SS "16 +", teď Petice na zrušení Xglos. Smete tuto Petici GymJWM stejně jako smestl Anketu Hajda? Napíše (patrně Litulce Machovi) emotivní projev, že dohlédne a pohlídá si všechny jeho další a další nicky?

    A malá poznámka k samotnému textu, kde jsou zmiňovány dvě osoby, ani Já ani Nicnechapu nejsme uživatelé chatovací služby XChat. Já jsem oficiálně ani nikdy na XChatu nebyl a nefungoval, nikdy.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě si dovolím jednu poznámku k " ... měl by hlavně vědět že majitel si může dělat se svým portálem co chce ... " Ano, a několikrát jsem to tu psal, dokonce jsem to psal přímo v korespondenci Gymovi a 42ideas. Já plně uznávám soukromé vlastnictví a plné právo provozovatele nakládat se svým majetkem dle své libosti. Podobně se tu nedávno vyjádřil i Hide-and-Seek (Patrik) prostřednictvím jeho rozlučkové řeči, která byla Xglosám zaslána a zde zveřejněna. Tudíž vůbec nikdo tady nezpochybňuje, že si Gym a jeho parta mohou dělat s XChatem totálně co chtějí. A také to, příroděžel dělají, ovšem k neprospěchu XChatu. Vlastně se domnívám, že si to pánové a hlavně GymJWM koupili jako svojí hračku, nikoliv proto, aby XChat zachránili, zkultivovali, vylepšili, dali mu novou moderní tvář a přilákali případně nové uživatele, jak se na počátku snažili všem včetně svých vlastních uživatelů nabulíkovat. Oni totiž nejsou tzv. srdcaři. Srdcaři by totiž nikdy nezdevalvovali značku XChat. Ano, a to budu kritizovat vždy vehementně a nahlas, Gym a jeho parta zničili značku XChat, a to naprosto a totálně. Možná by mohli pánové pouvažovat o změně názvu, mnohokrát zmiňovaný GymChat se nabízí, rozhodně by to byl název daleko výstižnější a přiléhavější, a nemuselo by být nadále pošlapáváno kdysi dobré jméno XChatu, tedy XChat jako značka.

      A-A

      Vymazat
    2. Dojímavá Petice od někoho, kdo se chodí bavit na takové místnosti jako je ,, DÍRA NA SEMENO a Nahota,, :D.
      A to slůvko ,, chazka,, to mě připomnělo našeho drahého PakaMacha. I styl psaní, tak se snad nepletu . Protože tato Petice se staví za obhajobu XChatu a jeho majitele, nedá mi to a posílám sem jeden mail ......

      ,,Hej ty, ty xindle já vás snad varoval aby si mě nicnechapu nebrala do své nevymachane huby já a admin wtf? Looooooll já který celé své pusobeni na xchatu za ta léta tvrdé a vzpurne šel proti xchat týmu já bych radši dobrovolně skočil do ohnivé pece nez abych. Bylbzajedno s xchat týmem, fašistické sebranka s kozakoz, pico máte dost tohle mě fest vystřelílonzrak jak je blbá ta kráva co mě vůbec nezná tady je důkaz jediné co s tebou souhlasím že gym je hubitel xchatu a je to chcanka ve svetru asi tak to je vše ty a já, a kdybys chtěl ten rozhovor se mnou klidně udělej, ale já bych řekl na tvrdo pravdu kdo jsi a co je xchat a to by se ti nehodilo Mrkvičko! ,,

      Co k tomu všemu dodat ? -))

      Vymazat
    3. Dodatek... Majitel si může dělat co chce... on si také majitel dělá co chce a podle toho to tak i vypadá a dopadá .
      No a Aza si taky dělá co chce ,ale na rozdíl od majitele XChatu , Aza poukazuje na chyby a prohřešky a vše dokládá skreeny, takže s větou :

      ,, Na xglosech se nachází pomluvy, nepravdivé výmysly, urážky, podcenovani, zesmesnovani, rasismus, fanaticka pýcha že xglosy jsou nejlepší a mluví pravdu. ,,

      Takže s touto větou já a nikdo , kdo používá mozek nemůže souhlasit.
      Pomluvy, nepravdivé výmysly a rasismus? Zesměšňování a urážky?
      Kdo čte Glosy a kdo čte i různá Fóra na XChatu, kdo četl různé popisky místnosti Komouš výchova, ten si jistě velmi dobře pamatuje, jak špinavě se chovalo několik osob právě vůči tělesně postižením s tichým souhlasem pana Majitele XChatu a Jeho Přátel. Proto nikoho ani nepřekvapí, že třeba sajrajt admina Opifka na svém profilu se smíchem uvádí tuto větu:
      ,,Černý humor je jako nohy. Někdo má a někdo ne,,

      Jistě, černý humor, ale pro tělesně postižené to až taková legrace není.

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Ano, tohle je krásný kontrast, na kterém jsi jistě zjistila to, co my kteří známe Macha leta letoucí, už dávno víme. Tedy jistě i tobě teď je jasné, že Mach je jen a jen a jen TROLL, který trollí do všech a do všeho, jde mu jen o to trollení, nemá žádné zásady, žádné ukotvení, nemá žádné své postoje, jen a pouze do kohokoliv a čehokoliv trollí. Je to prostě jen takový malý (velký) trollí blbeček.

      A-A

      Vymazat
    5. MALÝ ( velký ) blbeček
      co nemá svůj píseček.
      A tak trollí, až bolí
      ten jeho MALÝ páreček -))

      Vymazat
    6. ===== Příspěvek Macha (Party_u_Ebiska ... 06.07.2020 16:23:16) smazán =====

      Zde uváděný příspěvek Macha na fóru "Bulvár XChatu" již není. Otazkou jest, zda li byl smazán jako likvidace Macha, či proto, že obsahoval zmíňku o Xglosách? Páč slovo Xglosy, stejně jako jméno Azazel, jsou na GymChatu nepřípustná zakázana slova, neb "ONI" z těch slov dostávají těžké alergie a výrazné navýšení krevního tlaku.

      A-A

      Vymazat
    7. ======= GymSEXchat opět trhá rekordy =======

      V čase 23:00 se nacházelo na GymChatu..

      .. ve slušných místnostech 49 uživatelů
      .. v SEX místnostech pak 1 120 uživatelů

      Podtrženo sečteno, počet SEXživlů na GymChatu tvořil nádherných úžasných 95,62 %!

      A-A

      Vymazat
  4. ===== INFO z chatů: Chatujme má dne nucenou odstávku 08:00 - 15:30 =====

    Chatovací portál Chatujme bude dnes v uvedených hodinách nedostupný, informuje o tom na své facebookové stránce:

    Chatujme bude dnes 08.07.2020 od cca 8:00 do cca 15:30 nedostupné.
    Důvodem odstávky je plánovaná odstávka společnosti ČEZ Distribuce, a. s. v obci Kouřim a jejím okolí.
    Záložní napájení bohužel takto dlouhou dobu nevydrží.
    Omlouváme se za způsobené komplikace.


    (zdroj: Facebook - Chatujme.cz)

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. === Reklama: Nový projekt dua bytostí Archa X ===

    Dovolím si Vám, moji milí čtenářové, předhodit zbrusu nový projekt Archivářky a Azazela, kterému jsme dali název Archa X. Pokud byste chtěli někdy nahlédnout na palubu naší společné plující bárky (bárka je loď, ne zdobnělina Archivářky Báry :D), pak zavítejte SEM.

    Anebo se jukněte na facebookovou stránku našeho projektu ZDE.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mohli byste se prosím o tom novém projektu víc rozepsat tady ?

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Nemohli. A to z jednoho prostého důvodu, páč vznikne článek na Arše, kde oba popíšeme co nás vedlo k tomu, že jsme se rozhodli spolupracovat a vytvořit nový projekt. Název toho článku je "Jak se zrodil projekt Archa X." Až bude hotový a publikovaný, můžu sem hodit odkaz.

      Též vše osvětlíme dokonce v menu "Co je Archa X?", ovšem tady předpokládám, že k tomu závěrečnému textu dojdeme po dlouhých komunikacích, tudíž asi nevznikne nijak rychle.

      A-A

      Vymazat
    3. To mi bohatě jako odpověď stačí. Díky Azo a přeju vám oběma hodně úspěchů .

      Vymazat
    4. Takže jak jsem slíbil Nicnechapu, tak činím, neb sliby se mají plnit nejen o Vánocích..

      ARCHA X - Jak se zrodil projekt Archa X. Jeden článek, dva lidé, dvě samostatné zpovědi. Zjistěte jaké měli Archi a Aza pohnutky.

      Jak se zrodil projekt Archa X.

      A-A

      Vymazat
  6. ===== "ONI" z Kávomilova nakvartýrovaní v Šestnáctkách včetně dvou admin =====

    OBRÁZEK
    (zdroj: XChat.cz - Chat - Pokec a klábosení)

    Jak můžete vidět na obrázku, tak osud místnosti "16 +" je nejspíše už zpečetěn, v roomce krom dvou kávomilek Sonči a HFlower (SS 16 +) se nacházejí i kávomilské adminy OpiFka a Mish.ka, hlavně ta první si asi zase přišla označkovat revír. Jistě je posilněna, pro nás zde neskutečným, činem samotného provozovatele GymJWM, který znectil rozumný přístup svého admina Giggo a v podstatě dal za pravdu a schválil OpiFkou smetení Ankety ze stolu. Gym a přátelé si evidentně upevňují pozice a nedají pokoj, dokud nevyženou i posledního neONI.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak u kávy je holt asi nuda, nic se tam neděje . A proč si nedokázat, že nej roomka je nyní co do počtu lidí 16+ ?
      Kolik neONŮ je vůbec na 16+ ?

      Vymazat
  7. Třeba ten příspěvek smazali i proto, že si přečetli, jak se o NICH vyjádřil MachoPako v tom mailu -)) A to JIM nesedlo .

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pro nicnechapu, Mach na Xchatu na foru Jard01 si opět otíral svou nevymáchanou hubu o nick Nicnechapu. A na foru Ebísek si na Xchatu otíral hubu o Azazela a Xglosy.

      Vymazat
    2. Copak MachoPako, ten už jiný nebude. Však o Tebe se taky pořád otírá -))

      Vymazat
  8. ::::: Prázdninový fejeton 2020 :::::

    Loni jsem napsal Prázdninový fejeton, letos jsem se od něj odrazil a stvořil Prázdninový fejeton 2020. Můžete si ho klasicky přečíst..

    - na Xglosách v sekci X-Fejetony ZDE
    - přímo na webu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. ::::::::::::: ARCHA X :::::::::::::

    Morální a etické přesvědčení dle D&D - Tak to je nový obsáhlejší článek od Archivářky. Počtěte si o netradičním pojetí definic osobnosti, ze světa D&D.
    Článek "Morální a etické přesvědčení dle D&D" ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  10. ::::::::::::: Horké novinky horkého rozhovorového léta na Xglosách :::::::::::::

    Léto sice letos zatím nijak zvláště horké není (za sebe říkám přírodědík), ovšem na Xglosách hoří rozhovory Hovory X jasným žhavým a kvalitním plamenem. Už jste mohli, moje milé čtenářky a milí čtenáři, ochutnat 3 takové rozhovory. A chystají se pro vás další. A Já již nyní prozradím příští bytost, která se v rozhovorech objeví. Pozor, bude to možná pro některé bomba, ano dámy a pánové, příštím zpovídaným člověkem bude jeden z dinosaurů XChatu HardBoy. Dále budeme asi pokračovat v dinosauří sáze, tudíž patrně přijde na řadu Jard01. A opět pozor, žhavá novinka, ku rozhovoru se uvolila bytost, která po mé veličkosti stála u zrodu a ustálení místnosti Hrabě X, ano číslo 2 žije, a Já vám s touto bytostí nabídnu rozhovor. Někteří vědí o koho jde, těm kteří netuší to prozradím, slečna Somnia.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  11. ===== Prázdninový kvíz: Najdi v "16 a více" Trashe (mn.č.) ===

    OBRÁZEK
    (Zdroj: XChat.cz - Chat - Kategorie Pokec a klábosení)

    Správnou odpovědí si nejsme v Xglosách jisti, buď jsou tam dva anebo tři. Top Top se nám nějak nezdá. Každopádně tedy uznáme obě varianty "správných" odpovědí.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  12. === Na fórech GymChatu se urodilo ===

    Nejdříve se vyjádřil ke GymChatu, ověřenému číslu, adminům apod. uživatel Pastoun (více jek 2 roky založený nick, aby bylo jasné, že to není zase Mach etc.). Vyjádřil se na fórech Profily a Nestálé místnosti na XChatu. Část z druhého příspěvku napostoval ještě do fór Administrátoři, Dotazy a Diskuze a názory. Podívejme se na to..

    pastoun ... 17.07.2020 21:54:57 ... (123/123)

    Registrace

    Jak si vůbec můžete dovolit požadovat tel. číslo a ještě lidi vydírat tím, že při neověření tel. čísla jim omezíte možnosti? Jde jen o způsob, jak z lidí dostat kontakty? Kolik lidí si myslíte, že vám bude rvát svoje telefonní číslo??? Tohle je opravdu vrchol!

    pastoun ... 17.07.2020 21:50:57 ... (15/15)

    Zbytečnost

    Je naprosto bezpředmětné a zbytečné zakládat vlastní místnosti! Trčíte tam i půl dne bez toho, aniž by tam kdokoliv přišel. Takže zábavy opravdu plný kýbl, jen co je pravda! Hlavně, že je tady adminů jak nasr..., ale ve vlastní místnosti ani noha! A proto se ptám:
    Existuje ještě vůbec na českém, popř. slovenském internetu opravdu pořádný chat, na kterém by se člověk seznámil??? Pořádný chat, na kterém člověk netrčí i půl dne ve své místnosti, do které nevejde ani noha??? Normální chat, kde nebuzerují lidi a kde místo povídání a seznámení není akorát hromada strašně "chytrých" a vše vědoucích adminů???
    ???Poradí někdo???


    Dále se vyjádřil na fóru "16 let a více" Anathema, a to předně k pseudoadmině OpiFka..

    AnathematheBest (anathemathe-best@seznam.cz) ... 17.07.2020 23:13:45 ... (461/461)

    Re (5): Termín hlasování

    Odpověď na příspěvek od AnathematheBest ( anathemathe-best@seznam.cz ) z 17.07.2020 23:11:23:
    samozřejmě to někdo krom té kozy z normálních adminů smažte (třeba Giggo nebo Prazdroj.....nikdo jiný asi nebude připadat v úvahu) a já se opět na 666 let odmlčím, kdo by tu také chodil ještě, že....

    AnathematheBest (anathemathe-best@seznam.cz) ... 17.07.2020 23:11:23 ... (460/461)

    Re (4): Termín hlasování

    Odpověď na příspěvek od opiFka ( opifka@centrum.cz ) z 25.06.2020 08:44:37:
    Ty ubohá vlezdoprdelová nulo, nestarej se vo mne, nikdy jsem se o takovou puberťáckou nulu nezajímal, ani se s ní nebavil, tak dělej totéž kozo, vůbec mne to tu nezajímá, tak se ty obarvená vzducholodi zajímej o zdejší zevly a mne si vůbec neber do huby ty pseudoadmino , nejseš na mé úrovni ani nehtem ....


    (Zdroj: XChat.cz - Fórum)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Pokračování z fór XChatu: Mach na Šestnáctkách a odkaz Xoofa na konkurenční portál ===

      Na fóru "16 let a více" reagoval na příspěvky Anathemy Mach s nickem Trunkten, jak jinak než dvěmi hejt trollskými příspěvky...

      Trunkten ... 18.07.2020 11:35:25 ... (463/463)

      Re (5): Termín hlasování

      Odpověď na příspěvek od AnathematheBest ( anathemathe-best@seznam.cz ) z 17.07.2020 23:11:23:
      Ty máš nějakou úroveň? Úroveň analnika z Prahy *3*

      Trunkten ... 18.07.2020 11:33:01 ... (462/463)

      Re (6): Termín hlasování

      Odpověď na příspěvek od AnathematheBest ( anathemathe-best@seznam.cz ) z 17.07.2020 23:13:45:
      Tak bez na xglosy které nikdo z xchatu nečte, ta nesvepravna banda v čele s velkou hubou hrdinkou klávesnice nicnechapu ti lichoti jak pitoma, pěkně jste se nasli chazko vyvrhelu venku k ničemu *642**34*



      Na fóru Administrátoři zase reagoval SS "Bezva klábosení" Xoof na zde uváděný příspěvek uživatele Pastoun, tím, že uvedl odkaz na slovenskou seznamku a chat Pokec.sk. Což by mohlo být bráno jako odkaz na konkurenční portál, nýbrž je to asi v rámci debaty. Smutné pro GymChat je, že se jeho uživatelé shánějí po jiných chatech a portálech, a ty jim jsou přímo na GymChatu i nabízeny.

      Jinak děkuji uživateli Xoof za inspiraci, je celkem možné, že o Pokec.cz udělám nějakou glosu či možná i článek do AN. Uvidíme..

      (Zdroje: XChat.cz - Fórum- Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více a
      XChat.cz - Fórum - Uživatelská fóra / XChat / Administrátoři)

      A-A

      Vymazat
    2. --- Aktualizace ku fóru "16 let a více" ---

      Na fóru XChatu ku stálé místnosti "16 let a více" někdo smazal příspěvky Macha (nick Trunkten). Tento nick Macha ovšem zaútočil pro změnu na Jard01 na fóru Administrátoři. (Xglosy mají dokumentováno). Vy se na to můžete podívat z odkazů viz. výše.

      A-A

      Vymazat
    3. === Pseudoadmina OpiFka k Anathemovi ===

      Čistě zpravodajsky, bez jakéhokoliv mého komentáře, uvedu reakci OpiFky na Anathemu na fóru XChatu "16 let a více" ...

      opiFka (opifka@centrum.cz) ... 18.07.2020 19:51:37 ... (462/462)

      Re (5): Termín hlasování

      Odpověď na příspěvek od AnathematheBest ( anathemathe-best@seznam.cz ) z 17.07.2020 23:11:23:

      Nehtem nejsem, to máš recht. Jsem celou svou výškou nad tvou úrovní. Tak se měj krásně, za 666 let nám nezapomeň vštěpit svá moudra a přeju i nadále velesé leštění Azazelovo ánusu.


      (Zdroj: XChat.cz - Fórum- Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více)

      A-A

      Vymazat
  13. """"" Co se chystá """""

    Dnešní "Co se chystá", které najdete samozřejmě v příslušném Menu na Xgloscách bude krapet rozmanitější a nebudu se omezovat jen na Xglosy.

    Xglosy

    Léto prázninových pohodových rozhovorů na Xglosách je dané. Čekají vás rozhovory Hovory X s bytostmi jako HardBoy, Jard01, Somnia a samozřejmě i Hovory X "Naruby", kde zpovídaným budu Já a ptát se bude Nicnechapu. A čert ví, koho dalšího se mi podaří pro rozhovor ulovit.

    Než vyjde rozhovor s HardBoyem, tak bych zařadil jednu statistickou glosu. Statistiky už dlouho nebyly, nejen proto, že je celé znehodnotil jakýsi vtipálek, který svého času, na jednom webu k tomu určeném, zadával adresy Xglos a článků k automatickému refreshování. To se již naštěstí neděje, takže sice některé klasické statistiky nebudou, ale bude to hlavně o současném aktuálním stavu čtenosti Xglos, ať víte v jaké jsou kondici. Transparentnost byla je a vždycky bude doménou Xglos.

    Náhlá glosa k aktuálnímu dění, pokud by došlo k něčemu zásadnímu, by mohla samozřejmě vzniknout i o prázdninách.

    X-Fejetony

    Chystám se napsat fejeton, pro který mám zatím pracovní název "Byl jednou jeden král aneb Gym zvaný Velešpatný." Tím je myslím zaměření fejetonu jasné, že.. ovšemže.

    Archa X

    Na rozjíždějícím se společném projektu Archivářky a mojí veličkosti bych rád v brzké době vytrousil nějaký článek. Počítám, že bych se mohl vyjádřit a glosovat různá společenská témata. Uvidíme.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  14. === ARCHA X - Rozchody a návraty ===

    Ano, článek "ARCHA X - Rozchody a návraty" je mým nejnovějším výtrusem, ovšem nikoliv na Arše, nýbrž na Libimseti. Pokud byste zatoužili si přečísti tento můj počin, pak můžete ZDE.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  15. === X-Fejeton: Byl jednou jeden král - Gym zvaný Velešpatný. ===

    Toto je můj nejnovější fejetonový počin, a řekl bych, že velmi zdařilý. Najdete ho jak už jste dávno zvyklí na dvou místech..

    - na Xglosách v menu X-Fejetony ZDE
    - přímo na webu X-Fejetony ZDE

    Přeji příjemný literárně-žurnalistický zážitek.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě