Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Řezník GymJWM - Zařízl XChat, zařízl uživatelské svobody, zařízl i admina Giggo!



Poslední červnový den roku 2020 se zapíše do historie jako pomyslné vystavení Parte XChatu. Autorem jest Jan Zálešák (GymJWM), jeden ze 4 spolumajitelů legendárního chatovacího portálu, jeden ze 4 spolupodílníků společnosti 42ideas s. r. o. 30. červen by mohl být vyhlášen "Dnem xchatové nesvobody", kterou definitivně zařízl GymJWM násilným potlačením a umlčením uživatelské iniciativy, akce vzniknuvší takzvaně z dola, tedy Ankety o SS v místnosti "16 let a více", jenž byla pokusem o rozhýbání veřejného mínění a ukázkou nespokojenosti určité části s poměry v roomce, potažmo na XChatu. GymJWM zařízl poslední zbytky občanských uživatelských svobod, zařízl iniciátora Ankety uživatele Hide-and-Seek, a též v určitém slova smyslu zařízl i svého nejzkušenějšího, a dá se říci nejkvalitnějšího a nejkompetentnějšího, Administrátora Giggo.


Zdroj: XChat.cz

16:20 AKTUÁLNĚ! Hajdova rozlučka zcenzorována!

Uživatel Hide-and-Seek na XChatu na Fóru stálé místnosti "16 let a více" zanechal rozlučkový příspěvek, ten byl ovšem zcenzorován a odstraněn. Xglosy Vám přináší tento text v plném znění, tak jak byl samotným Hidem poslán na redakční mail AN:

Včera se rozhodl mé spory se stálými správci ukončit jeden z majitelů Xchatu GymJWM něčekaným způsobem, zablokoval mi co mohl. Zároveń se vyjádřil, že anketu smetává ze stolu. 



Moje zablokování akceptuju, můj vtip s fake screenem byl opravdu nepatřičný, i když načasování mého bloku je poněkud zvláštní. Výjma toho screenu jsem nikdy nikoho neočerňoval, naopak jsem byl já ten, kdo byl vystavován neustálému očerňování a napadání, což je vidět i na fóru 16 let a více. 
To co ale rozhodně neakceptuju je snaha smést ze stolu ANKETU. Nevidím sebemenší důvod ignorovat skutečnost, že polovina uživatelů v místnosti je nespokojená s chování některých stálých správců a řada mých přátel místnost kvůli jejich chování přestalo navštěvovat. Ta místnost byla za Irsaqa bezroblémová, každý se tam choval podle sévho uvážení a nikdy žádné problémy nebyly. Irsaq řešil věci s odstupem, při nejhorším nějakou domluvou a všem bylo hej. Pak přišli dva stateční, ocejchovali nás jak krávy, dali polovině místnosti nálepku potížista a přitom paradoxně největšími potížisty byli oni sami, kdy se snažili vyvolávat uměle konflikty.



Každopádně každý má právo si se svým majetkem zacházet jak chce. Já ale nejsem ničí hračka, takže mu přeji hodně úspěchu s Xchatem a s jeho stránkou se loučím. Doufám, že mu Xchat bude dobře sloužit jako web Gym a přátelé. Ale kvůli tomu rozhodně nemusel investovat tolik peněz, na to by mu stačila skupina na FB.

by Hide-and-Seek

E-mailová zpráva zaslaná Hidem na mail AN


Odkaz na obrázek se smazanou zprávou Hide napostoval na fórum "16 let a více" též uživatel Highwoltage.

Zdroj: https://ctrlv.cz/ieIG

Hideův příspěvek se objevil i na Fóru "Od 14 do 18 let" s tímto dovětkem: Pro můj závěrečný příspěvek jsem musel zvolit náhradní fórum, protože na fóru 16 let a více byl můj příspěvek usilovně cenzurován, ačkoliv se vyjadřuji slušně a věcně. Tento příspěvek se odkazuje na fórum 16 let a více

Zdroj: XChat.cz - Fórum - Od 14 do 18 let


Z textu Hide bych vypíchnul dvě věty. Nejdříve ale musím konstatovat, že uživatel Hide ve své rozlučce s XChatem potvrzuje, jako hlavní a přímý účastník to, o čem tu celou dobu informuji, a zcela jasně popisuje současný stav místnosti, její přerod a zavlečené móresy. A nyní jeho dvě poslední věty: Doufám, že mu Xchat bude dobře sloužit jako web Gym a přátelé. Ale kvůli tomu rozhodně nemusel investovat tolik peněz, na to by mu stačila skupina na FB.



Anděl Azazel


✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

AzaNoviny





✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Archa X


Komentáře

  1. Co k tomu dodat?
    Jasně se ukázalo, kdo je kdo.
    Podle mě ten Hide-and-Seek udělal podvrh na toho Legendawn s jasným záměrem upozornit na jeho slabiny , jako na SS a tu Petici nebo Anketu měl velmi dobře promyšlenou.
    Proč nedostal trest hned za ten podvrh ? To by tu Anketu nestihl udělat. Navíc ten trest by byl podle mě oprávněný.
    Ale nechat zveřejnit výsledky a ohlasy na Anketu , být za ni pochválený a i od samého Gigga , že byla v pořádku a teprve za pár dní najednou BAN od toho , jak Aza napsal ,, řezníka Gym..,,
    To,, JIM,, to ale trvalo, než jim došlo, nebo spíš Gymovi než došlo, že v podstatě jeho vlezprdelkové nejsou opravdu oblíbení.
    Dát BAN někomu za slušnou sondu do myslí chatujících, jen proto, že s tím , s názory uživatelů nesouhlasí,, ONI,, to je ubohost nejhrubšího zrna !!!

    Tak mě napadá Azo, nedopadl jsi stejně jednoho času na Chatujme.cz ?
    Tobě tu Anketu nakonec zatrhli a skončila v Archívu. Později jsi dostal BAN, pro spoustu lidí nepochopitelný, jen pro Tvoje psaní tady na Glosách.

    Takže v podstatě se na XChatu zachovali úplně stejně, jako tenkrát na Chatujme.cz.
    Kdo si dovolí otevřít hubu, poukázat na chyby, zveřejnit názory lidí, končí v BANu a ty největší špíny zodpovědné za úpadek, si spokojeně mnou ruce a svým chováním vzkazují všem...... ,, nejsi jako MY, tak tu nemáš co dělat,,......

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ještě jsem zapomněla dodat, že se možná časem dočkáme i toho, že jako admin skončí i Giggo a to by byl už vrchol všeho.
      Ale u Gyma a jeho lůzy by se tomu už asi nikdo ani nedivil.
      A když má Gym za adminy , SS a poskoky , kteří jen ničí, může si dát nové adminy v čele s Machem, protože nikdo normální by už admina na ŽUMPĚ zvané Xchat nedělal.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Ano, to je velmi správný postřeh a připomínka, Já sám jsem tu zcela jasně a nekompromisně odsoudil ten čin Hide s podvrženým skrýnem, Ano, a ještě jednou ano, tam měl být Hide zaBANován, protože tam svým jednáním značně poškodil a pošpinil pověst jiného uživatele, tedy Legendawna. Otázka stojí, co dělali admini, jak je možné že situaci nevyhodnotili tak, že neudělili nekompromisní BAN? Protože v tu chvíli by to bylo naprosto namístě a nikdo by k tomu neřek ani popel, naopak by to přeci každý normální člověk odsouhlasil. A hlavně by se nic z následujících věcí neudálo, nebyla by pravděpodobně žádná Anketa a všechny další děje s tím související. Pokud to ovšem na GymChatu pustili, onen prohřešek Hide, a nechali ho udělat Anketu, kde už šlo úplně o něco jiného, to nebylo o jednom muži, nýbrž o nespokojenosti určité skupiny lidí a jednotlivců, protože i Já jsem dostával vyjádření některých, že po nástupu HFlower se jim běh místnosti nijak zvláště nezamlouval a viděli to podobně tomu, co jsem tu psal, že ti z Kávomilova do "16 let a více" nainsatalovali svého člověka, který s tou místností v minulosti neměl nic společného, se snahou dlouholetou místnost, s nějakým dlouholetým zaběhlým chodem a duchem té místnosti, předělat k obrazu svému, tedy k obrazu "ONI GymChatu", protože na lidi "sere pes". Tudíž pokud přišel zásah až v tuto chvíli proti Hide, pak to nabývá rozměrů o kterých píšu v glose, a to zcela jednočnačně a bez diskuze!

      V mém případě na Chatujme byla Anketa jen jednou z kapek v moři, šlo o Anketu k mnoha různým tématům, chatovým i společenským. LuRymu se nelíbilo její pojetí a hlavě tvůrce, tedy Já. Ač jsem měl zájem a snahu se domluvit a případně předělat Anketu tak, aby LuRymu její podoba vyhovovala, nebyl o to zájem. Ono souhrnem a hlavně šlo o to, že i na jiných frontách, a to předně, se rozvinula nějaká veřejná diskuze nad ožehavými tématy a určitá nespokojenost s některými věcmi, třeba kritika, dnes bývalého (odvolaného), adnima Bada a dalších záležitostí a hlavě určitých lidí. A na těchto kritikách jsem se přeci nepodílel jen Já, těch nespokojených bylo více, za všechny bych jmenoval toho nejviditelnějšího, a to Anathemu, který mnohdy šel v té kritice i ještě dál než Já. Takže Já bych ty Ankety úplně nespojoval, každopádně je opravdu podobný ten přístup obou provozovatelů, v tom souhlasím, a snaha potlačit vše, co by se jen koutkem očka špatně podívalo na ty "Vyvolené", na ty kterým jsem začal říkat "ONI", anebo vše, co by si chtělo dělat věci po svém (v rámci pravidel) atd.! Rozdíl je také v tom, že Já jsem z Chatujme v té době už v podstatě odešel a neměl jsem zájem se tam dále na čemkoliv podílet. Ale opakuji to, v čem souhlasím, a klidně tě s podpisem odcituji "Kdo si dovolí otevřít hubu, poukázat na chyby, zveřejnit názory lidí, končí v BANu a ty největší špíny zodpovědné za úpadek, si spokojeně mnou ruce a svým chováním vzkazují všem...... ,, nejsi jako MY, tak tu nemáš co dělat,,......" S dodatkem, který se nabízí, Ano, nejsme jako oni!

      A-A

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      O Giggovi ještě bude řeč, až začne přibývat obsah do glosy, takže to v tuto chvíli nechám být, abych si nevystřílel zde v komentářích tvůrčí náboje. Každopádně mě napadlo, že bych se mohl Gigga i dotázat, jak tu situaci vnímá, kdy ho Gym v podstatě znemožnil, pošlapal jeho autoritu, a nebojím se použít krapet tvrdšího obratu, kdy se Gym defacto vykálel Giggovi na hlavu. Uvidíme, jestli se k dotazu odhodlám, zatím jsem ve fázi "nerozhodnutý".

      A-A

      Vymazat
  2. ===== Na chatu "Gym a přátelé" úžasných 49 lidí =====

    Ano, jen tak pro zajímavost v čase 17:40 bylo na chatu "Gym a přátelé" (jak ho přejmenoval Hide) ve slušných kategorií plných 49 uživatelů. Úžasná návštěvnost, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tento komentář byl odstraněn autorem.

      Vymazat

    2. Myslím, že nebude trvat dlouho a jeho Xchat skončí v propadlišti dějin. Naše místnost byla tažnou lodí Xchatu, pokud budem mluvit o neerotickém chatování. Je trošku ironií, že hned druhý den po mém bloku místnost zažívá rekordní pokles návštěvnosti. Aktuálně návštěvnost pohybuje kolem 10 lidí a to tam Hallucinace přitáhla ještě hodně svých kamarádů z jiných místností. Aktuálně tvoří její kamarádi většinu osazenstva a starousedlíci místnost hojně opouštějí.. Za Irsaqa to byla pohodová místnost s návštěvností i kolem 50 lidí... Osobně vím o cca 7 lidech, kteří tam byli dříve pečeni vařeni a rozhodli se místnost opustit právě kvůli chování Hallucinace a Legendy, ale když je někdo hluchý a slepý.

      Vymazat
    3. Předem se chci omluvit, rozhovor se mnou bude, ale prostě mi do toho lezou různé věci, tak ten kdo čeká, ten se dočká.....více faktorů mi dělá, že prostě nemám čas....mimojiné už více než pul rok a proto již se nikde nevyskytuji, jen náhodně a tak to bude asi napořád, nebo už vůbec, jsou prostě přednější věci.....k situaci 16+ se nebudu více vyjadřovat než jen tím že......Hide měl ano dostat Ban okamžítě po zjištění švindlu se screenem....a to na tak dlouho, že já sám, jako bývalý admin bych mu ho dával neustále do zadané první doby, i kdyby obcházel IP a ostatní věci..prostě neustále, toto se prostě jen tak neodpouští, nejde jen o to, že navíc Legendawna znám, a ať je jaký je, v tomto bycvh se postravil na jeho stranu nekompromisně....o tom, co ale a kdy udělal Gym....no to bych blil, sral a chčil a vyjmečně na vyložených 100 procent tentokrát souhlasím s Azazelem.....tj. buď hned, nebo vůbec a důvod byl naprosto neskutečný (viz. akenta a předchozí Azazelovi komentáře k tomuto...) v závěru...Gym se zachoval jako naprostý kretén!!! A jsem rád, že se na Xku, i když mne někteří lidi přemlouvali, že alespoň občas (viz Ceduard, Iwuuskaa a další přemlouvali, na občasný příchod...nevyskytuji a vyskytovat nebudu téměř vůbec).... Rumová víla jsem si vzpomněl....na 90 procent je to naše stará známá Rescue.Me z původně Meditace...poznal jsem to podle toho rumu....nejdříve se z Legendawname strašně kamarádila a pak se pohádali a ona usídlíla v BF..a jelikož je to klasická poloprudička je jasné, že původní 3 nicky má zabanované a má nenávist k legendawnowi a navíc...ano Rescuze.Me se jmenovala Lenka.O zbytku nebudu diskutovat, co se děje s HF Flower v 16 kách, Gymovi zásaahay a potopení Giggas a další věci...popsal již Azazel...END!

      Vymazat
    4. Promiň mi ten smích :D :D :D, ale ... ,, ....no to bych blil, sral a chčil ,,... :D.
      Na rozhovor si počkám, však o to bude jistě zajímavější, když bude později.

      Vymazat
    5. @ Patrik ^.^

      Vítám tě na Xglosách novodobý mučedníku GymChatu Hide-and-seeku :) Přiznám se, že jsem pak večerní a noční návštěvnost v "16 +" nesledoval, páč jsem nesledoval nikde nic, každopádně se i dá předpokládat, že ty počty půjdou dolů. Zase bych ale nedělal předčasné závěry z jednoho dne, ono je třeba to vždy vyhodnotit v nějakém delším časovém úseku. Každopádně díky za zaslání tvé Rozlučkové řeči i za komentář, je vždycky dobré, když se k dění vyjadřují přímí účastníci, páč Já o těch dějích píši jen zprostředkovaně, osobní výpověď je ovšem nade vše.

      Jinak na tvém blogu z roku 2013 jsem si moc nepočetl, je tam jeden článek, vlastně jen titulek článku :D

      @ LichKingAnathema

      Tak tady, co se týče vyvrcholení té kauzy, a sám jsi to psal, se shodujeme maximálně (ne vždy to tak je), takže k tomu už nemá smysl ani z mé strany nic dodávat.

      Co se týče Rozhovoru, tak Já vím, že ty jsi podobný grafoman jako Já, takže tuším, že se k některým otázkám i zdatně rozepíšeš. Ač jsi teda dost za termínem, tak my si počkáme a čtenáři Xglos aspoň dostanou obsáhlý a fundovaný materiál z tvého pera ku čtení.

      Vida, Rescue.Me říkáš? Nu, Já jsem si ji teď jak jsi to napsal též vybavil, a myslím že by se za tou RumovouVílou klidně mohla skrývat ona. Zvláště se ten její nick teď pohybuje i v tom Věkovém rozdílu, což byla vždycky místnost spjatá s Bezva Flirtíkem, a ano bývala to taková poloprudička co ani snad nebyla někde pevně usazená ale tak přelétávala kde se zrovna něco dělo. Takže na tu by to mohlo sedět, s vysokou mírou pravděpodobnosti jsi na to možná kápl.

      A-A

      Vymazat
  3. ===== Prázdninové léto na Xglosách =====

    Xglosy o prázdninách pravděpodobně pojedou v pohodovém prázdninovém módu, nyní ještě dohořívá celkem rozsáhlá kauza Šestnáctek, která se přelila až k Řezníkovi Gymovi. Přes léto tedy neočekávejte nějakou smrť publikační, samozřejmě pokud by se něco zásadního v chatovém rybníce urodilo, tak o tom budu informovat. Spíše to ovšem vypadá, že letošní léto by mohlo mít na Xglosách podtitul "Pohodové prázdniny s pohodovými rozhovory Hovory X". A těch se chystá několik, a další jsou v plánu a budou rozpracovány. Anathema a Archivářka jsou zatím jistí, pak by mohlo, anebo možná mezi tím, uvidíme, přijít jedno rozhovorové překvapení, Já to jméno zatím budu ještě stále tajit, ale nepochybuji o tom, že někteří, na XChatu zvláště, by mohli býti dosti překvapeni. V plánu je též rozhovor s Jardem a Hovory X Naruby. A třeba by Xglosám mohl poskytnout rozhovor i Hide, když ho Gym teď vyselektoval ze svého chatu "Gym a přátelé". Uvidíme, uvidíme.. a hlavně v pohodovém rytmu pohodového léta, moji milí čtenářové .)

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná by byl dobrý rozhovor i s uživatelem Slami990h který se na Xchatu pohybuje na převážně křestanském foru a jako avatar má fotku Morfea z Matrixu, ale to je jen můj návrh který tě může ale také nemusí zaujmout.

      Vymazat
    2. @ Šavlozubý křeček

      Se Slamim by to byl jistě zajímavý rozhovor, takový specifický. Já mám s ním ovšem jiný problém, Já vlastně pořádně nevím kdo to je. On nikdy na Chat nechodil, pohyboval se pouze na Fórech, a teď si ani nevybavím, jestli jsem ještě Já, když jsem zdatně působil na diskuzích "Filosofie a náboženství", s ním měl nějaké diskuzní interakce. Samozřejmě si ho pamatuji a je to dodnes výrazná postava, už ovšem mrtvých fór. Ovšem Já nemám nijak ověřené, kdo se za tím nickem skrývá, Já chci dělat rozhovory s opravdovými lidmi, které buď nějak znám, anebo je znají jiní a jejich pravá existence je nezpochybnitelná. Tuhle jistotu Já u uživatele XChatu Slami990h nemám. To že na něj nemám ani žádný kontakt, to je technická maličkost, která by si jistě našla řešení. Každopádně ty tozhovory musí být s reálně existujícími bytostmi, a Já o něm prostě nic, krom jeho příspěvků na fórech XChatu, nevím, není mým záměrem dělat rozhovory s nějakými virtuálními fejky.

      A-A

      Vymazat
    3. Rád poskytnu rozhovor, myslím, že ještě hodně věcí nezaznělo... hodně věcí jsem si na fóru odpustil, říkal jsem si, že když budu hrát férově, bez osobních invektivů a předkládat jasná fakta, že to bude nejlepší cesta... no zdálo se, že je... pak přišel z ničeho nic neopodstatněný emotivní výlev Gyma a všechnu snahu nechat věci objektivně zhodnotit potopil... Vzhledem k tomu, že chování Gyma mi nepřišlo nijak promyšlené a spíše se jednalo o nějaké náhlé vzplanutí emocí, tak mám podezření, že tomu předcházela nějaká invektiva od Hallcinace, která si to u něj vybrečela.... Gymovi chyběl jakýkoliv náhled do situace, měl informace zprostředkované jen z jedné strany, podle mě vůbec neměl do toho zasahovat, ale už se stalo....

      Vymazat
    4. @ Patrik ^.^

      Gym má ale vždycky jen jednostranné informace, myslím, že si to mohu dovolit říci, po několikeré víceméně i oficiální komunikaci s ním, Gyma vůbec nezajímá nějaký vhled do situace, natož nějaká snaha o objektivitu, jeho zajímá to, co mu řeknou (rozuměj nakukají) jeho "poskoci", ať už Bogeman, OpiFka či možná v tomto případě HFlower a mnozí další, anebo ho zajímají jeho vlastní vize a představy. Gym už má předem udělaný obrázek o dané věci a pro něj hladá jakékoliv použitelné fráze, i kdyby byly sebevíce pokrytecké, což platí i naopak, tedy u každého názoru, postoje, argumentu či jakéhokoliv sdělení druhé strany, najde si své fráze o tom, že to tak jistě není a proč to tak není. Mně jeho styl nijak nepřekvapuje, páč si dobře pamatuji, když byl za dob Centrumu vlastně takovou spojkou mezi XChatem a Centrumem, oficiálně měl snad u svého jména psáno "Zástupce Centrumu na XChatu", v těch dobách se o XChat ovšem moc nezajímal, tak jednou za rok na nářky určitých lidí o nevývoji systému a někdy i navrhovaných změnách a vylepšeních, vždy reagoval naprosto stejně, vůbec se nezabýval tou danou věcí, vůbec o ní a o těch návrzích nepřemýšlel, veškerou svoji energii věnoval zdůvodnění toho, proč ta či ona věc nejde udělat. Ano, toto je GymJWM.

      Co se týče rozhovoru, tak ten by byl samozřejmě na mnoho různých témat, současná kauza by mohla být jen jedním z nich. Ty rozhovory vlastně byly plánovány jako takové všeobecné náhledy do zpovídaných duší, každopápedně popřemýšlím, jestli opět nezměním pořadí těch rozhovorů, vzhledem k aktuální situaci a lidem, kteří by k ní mohli něco i v rozhovoru říci. Ale jak jsem tu už psal, je pohodové léto pohodových rozhovorů, takže poděkuji za příslib rozhovoru, kdy na něj dojde to ještě promyslím. A včas budu, už soukromě, informovat.

      A-A

      Vymazat
    5. Pro Azu a Patrika.

      Ahoj Patriku. Jsem ráda, že tu jsi. Jistě jsi tu ode mě četl a nejen ode mě, že BAN za ten podvrh se screenem by byl oprávněný. A taky jsi tu četl, že za BAN, který jsi dostal až dodatečně za Anketu, že s tím jsme nesouhlasili. Chtěla bych se Tě zeptat, Patriku, proč , z jakého důvodu jsi udělal ten falešný screen? Můžeš na to odpovědět tady, nebo třeba až v Hovorech.

      Azo, i mě by se líbil Hovor s Patrikem a když Anathema nestíhá, mohl by být právě prvně s Patrikem, tedy jestli není v pořadí po Anathemovi ten pro mě stále záhadný a zajímavý Šavlozubý křeček.

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Hlavně mi v tom nedělejte hokej :D Stačí, že si ho v tom dělám sám :D Na začátku jsem měl jasně stanovené pořadí Rozhovorů, vzhledem k odmítnutí Bořka a dalším věcem jsem to překopal, teď se do toho nasunula ta kauza Šestnáctek. Každopádně Já nemůžu reagovat akutně rychle na nějakou situaci a tomu podřizovat Rozhovory, zvlášť když ty Rozhovory, a píšu to tady, mají být koncipovány jako nějaký ucelenější pohled na tu kterou bytost, měly by mít nějakou kvalitu, tedy promyšlené otázky, a to chce čas, stejně tak dávám čas všem odpovídajícím cca. čtrnáct dní. Takže ty rozhovory se nebudou rodit překotně, rychle, nekvalitně během chvilky. A taky máme přeci to pohodové léto :)

      A-A

      Ale když už se tu kladou otázky, tak Já bych na Patrika také 2 měl:

      1) Byla tu zmiňována Rumová Víla, Anathema ji odhadoval na Rescue.Me, což by opravdu mohlo tak s určitou mírou pravděpodobnosti být. Co bys nám ty, jako přímý účastník řekl k této osobě, k tomuto nicku, co je to zač a jak se chovala, s kým se paktovala (s Klenotem?) atd.

      2) V místnosti je poslední dobou pečená vařená falešnice všech falešnic Fatal-Error, což je vždy špatné znamení, jedná se o známou likvidátorku lidí přes adminy. Na XChatu zlikvidovala jako SS právě Šestnáctek v minulosti Artysixe, na Chat.cz se dožadovala likvidace Firera a Azazela, a takhle bych mohl pokračovat. Tady není zřejmě hlavní postavou a likvidátorkou, ovšem disponuji materiály, kde jasně vidím, že nic ze své falešné a pomlouvačné sviňské nátury a způsobů neztratila. Fatal ti dost vymývala hlavu Azou, jaký je to zloun, že je duševně nemocný a přidala nějaké smyšlené lživé fámy z jiného chatu. Viděl jsem v těch materiálech, že ses tomuto nátlaku a přesvědčování nepodal. Můžeš nám něco říci i k této osobě a situaci, kterou popisuji?

      Díky .)

      A-A

      Vymazat
    7. Klidně mne někdo přeskočte, protože jsem nafasoval kvůli dovolenejm a nemocem druhou práci od nevidim do nevidim od zítra až do středy a domů se budu chodit jen vyspat, a až příští čtvrtek budu mít celý den volno a prostě už to dopíšu, dřív se k tomu nedostanu, mám hotové dvě otázky a na tu první jsem odpověděl skutečně megaobsáhle, takže pracuji na tom, ale teď nebude do středy prostě kdy.

      Vymazat
    8. Já tu mám na Xglosách 30.6. už koncept rozhovoru s Anathemou. Takže doufám, že všichni včetně Anathemy ocení mojí bezbřehou trpělivost, za kterou bych měl dostat diplom a ne zlatou ale rovnou diamantovou medaily. Ptáte se někteří proč? Ti co mě trochu více znají, včetně Anathemy, tak vědí, že jsem poloviční cholerik. Tak proto :D A nesmějte se :D tento text vůbec ale vůbec není zamýšlen jako vtipný komentář, to je krutá nejkrutější realita :D

      A-A

      Vymazat
    9. Tak jdem na to :D

      1) Pod Rumovou Vilou se neskrývá vůbec holka, skrývá se pod tím nickem vapett, který do místnosti dřív dost chodil, v místnosti je známej jako lhář, vykládal nám vždycky, že se živí jako profesionální hráč her... Též mám podezření, že to byl právě on, kdo narušoval průběh ankety tím, že hlasoval asi 50x a psal naprosto infalitilní komentáře, takovou perlou bylo, když se podepsal jako Klenot a psal o tom, že by mi chtěl hnětat koule :D

      2) S Fatalkou jsem měl spory docela často. Vůbec se mi nelíbila její povaha... podle mě je hodně škodolibá, často měla tendenci se pošklebovat a kritizovat nápady druhých... je to prostě takovej ten typickej hnidopich, který všechno kritizuje a snaží se všem zkazit radost... diplomaticky řečeno je to realista... to co popisuješ celkem sedí na její povahu, protože velmi ráda kritizuje druhé a nenechá na nikom nit suchou o jejím donášení jsem nevěděl... Ano, jednou jsme se dostali do diskuze o tobě a já prostě nechápal, proč je na Xchatu zakázáno vyslovovat tvoje jméno nebo zmiňovat tvůj blog, protože mi nikdy nepřišlo, že by tvůj blog představoval něco škodlivého, máš tu náhodou celkem zajímavé články a člověk se i občas pobavil, sice často kritické, ale nepříjde mi, že bys jakkoliv lhal a pokud se někdo hroutí z toho, že napíšeš o někom, že je sukničkář, že je poloprudič nebo že neřeší šikanu, tak to mi příjde opravdu přetažené za vlasy, pokud není někdo schopen příjmout ani trochu té sebekritiky. Na argument, proč bys mi ty nebo tvůj blog měl vadit mi vesměs nedala žádnou kloudnou odpověď, jen jakousi neurčitou odpověď, že všechno ničíš.... což opravdu je argument o ničem... takže jsem neměl důvod mít vůči tobě jakýkoliv negativní postoj...

      Vymazat
    10. @ Patrik ^.^

      Tak to je ovšem velmi smělé tvrzení, že pod Rumovou Vílou by se skrýval Vapett alias Mazlik.XXL z Libka. Já samozřejmě mám slušné informace od některých lidí, co je to za pošuka, plus samozřejmě i osobní malou zkušenost, každopádně můj pocit v tuto chvíli je ten, že mi to na Vapetta až tak moc nesedí. A to vzhledem k tomu, co jsem viděl od Rumové Víly za projev, páč Vapett má nějakou maniakální poruchu, hyperaktivitu či něco podobného, projev RV mi přišel klidný, s dlouhými prodlevami apod. Ale i tak díky za názor a přírůstek do seznamu možných lidí ukrývajících se pod nickem Rumová Víla, tip Anathemy mi ovšem přijde pravděpodobnější. Ale kdo ví. Možná by se mohla vyjádřit zde Pampeliška, co si o tom myslí, neb s Vapettem má své zkušenosti :D

      Co se týče Fatal, tak vidím, že máme podobné pohledy na tuto osobu, tak k tomu se nemá smysl už rozepisovat.

      A-A

      P.S. Jinak co už jsem psal na jiném místě ohledně organizačně provozních věcí Hovorů X, tak to hodím i sem..

      Pro Patrika (Hide-and-seek): Pokud trvá tvůj zájem poskytnout Xglosám rozhovor, pak je k tomu třeba ovšem zprovoznit nějaký osobní komunikační kanál, kde vše kolem rozhovoru domluvíme. Tudíž buď čti zprávy na emailu, ze kterého jsi mi posílal svojí Rozlučkovou řeč pro XChat, anebo mi sděl či tedy napiš z mailu, který pravidelně používáš, či si urči jakýkoliv kecálek ať už na soc. sítích či přes samostatné aplikace, Já jsem v podstatě všude (Facebook, Twitter, Vkontakte, Reddit, WT Social a jiné, případně Skype.. jsem i na chatech Libimseti, Chatujme či SuperPokec).

      Vymazat
    11. To že je Rumová Víla Vapett je blbost, za prvé, mne vůbec nezná, ani já jeho, tak proč by mne inzultoval(a) jako moralistu z Meditace (což krom druhé indicie, mne přesně přivedlo na bývalou Rescue.Me, neb tedy musela být v Meditaci, navíc jméno Lenka, kterou jí oslovovali, její popíjení po večerech právě rumu, a že je z Brna), ne...jak říkám...myslím si, že na 90 procent je to tak, jak jsem zmiňoval, navíc po shlédnutí pár jejich rozhovorů, to není nějaký psychopatický hovor, ale přesně takový ten....jsem volnomyšlenkářský a sem tam si zaprudím, což byla přesně Rescue.Me.

      Jinak jsem rád, že mne někdo v rozhovorech přeskočil, neb jsem nakonec byl o víkendu v práci strávil 40h v kuse pak se dostal na 5h domů se vyspat a dalších 14h, takže naprosto jsem neměl kdy ten rozhovor dokončit, navíc jsem se dnes ráno v druhé práci dozvěděl, že ve čtvrtek mít dovolenou nemohu a přesouvá se mi na pátek. Takže rozhovor budu dokončovat ve čtvrtek v noci po práci a pak během pátku už definitivně! END!

      Vymazat
  4. ===== Atakův blábol k výročí místnosti Komouš výchova =====

    Pokud by to někoho zajímalo, tak si může počíst na Fóru XChatu místnosti "Komouš výchova" elaborát z pera SS Ataka ZDE


    Já k tomu jen stručně, je hezké, že hned v úvodu vyjmenoval trojici lidí z Vedení stojících za vznikem roomky, tedy GymJWM, Bogeman a Hatikva. Tím je řečeno už mnohé, téměř vše, že.. ovšemže.

    K dalším blábolům se nemá smyslu snad ani vyjadřovat, jen moc nechápu, co Ataka tak opěvuje, s tím odpadním osazenstvem, za to by se člověk jen a jen styděl. Ale hlavně si Ataka nějak ještě nestačil povšimnout toho, že se on a jeho místnost nenachází na svištícím natřískaném XChatu, nýbrž na v podstatě prázném GymChatu, a krom jeho prudičské ohavné místnosti (pod záštitou "ONI"), je tam už prakticky jen jedna další místnost, kde se po většinu dne drží více než 3-5 lidí, a to je právě v této době dosti propíraná roomka "16 +", která ovšem pravděpodobně, neb je již též plně pod kuratelou "ONI", půjde postupně též ke dnu, už dnes se ještě nedávnému počtu cca. 40 - 50 návštěvníků značně vzdaluje. Tedy pravda, jsou tam ještě "40 +", ty se taky naplní více jak 5 lidmi. Jinak pusto a prázdno, že.. ovšemže. To je tak, když někdo neprovozuje chat pro lidi ale jen pro své přátele, že Honzo Zálešáku.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ataka si po delší době na fóru opravdu zablinkal. Už jen to, jak na začátku napsal toto......,, Nebýt pomoci megamulťáka, anonyma, Romana, abéčka, lžičky, nekra, Kingího, Arlen a mnoha dalších, tak ta místnost neexistuje,,.....
      Ten chudák Ataka přiznává, že nebýt mulťáků, tak ta místnost neexistuje. Musím se útrpně usmát tomu, jak se několikrát chlubil tím, co mu tam chodí lidí. Jistě, multinicky -)

      Já vím, že jste to asi všichni četli, ale přesto sem hodím ještě jednu část ...

      ,,Během prvního roku jsme se stali tvůrci několika megakauz a gigaskandálů a byli jsme svědci, jak si jakýsi bezvýznamný popleta na svém blogu honí triko tím, že řeší věci, do kterých mu vůbec nic není. Ono je opravdu smutné, když někdo tráví svůj čas jen řešením druhých, umí jen urážet, pomlouvat, tahat špínu na lidi které ani nezná. Nic o nich neví a vymýšlí si sprostlé lži. Škoda lidí, co lžou sami sobě. Hledat smysl života v tom, že budu vymýšlet kraviny a nesmysly které stejně nikoho nezajímají je vskutku ubohé.,,

      Azo, podle toho trouby Ataky jsi bezvýznamný popleta a vymýšlíš si sprosté lži. Zajímavé.... přitom se ohání tím, že jsou tvůrci několika megakauz a gigaskandálů. A zrovna on- Ataka , má co mluvit o smyslu života a o tom, že nikoho nezajímá vymýšlení kravin a nesmyslů........ :D :D :D

      Nedalo mi to Azo a musela jsem se k tomu tady trošku taky vyjádřit.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Tak Ataka si v podstatě odporuje sám v každé větě ode dávna, to už přeci známe. Já to opravdu nechci nijak víc komentovat, nestojí mi to za to. Každopádně Xglosy zajímají spoustu lidí, jednak podle statistik a druhak podlě zpětných vazeb. END

      A-A

      Vymazat
  5. ===== Ve Fotoalbech na XChatu 7x Opy blog =====

    Zřejmě nějaký obdivovatel (jsem si skoro jist kdo to je ale neřeknu) nahrál ze 7 profilů do Fotoalb 7 skrýnů jednoho a toho saméhé, tedy ukázky z blogu OpiFky. Zajímavé jsou i názvy nicků, které najdete jako odkazy vedoucí k oněm obrázkům (tedy jednoho a toho samohé obrázku 7x).

    MrawenecnikVprewleku

    Curymuryfuk

    Jindemenesmazesblbce

    JsteBlbiNeboNavedeni

    OpiFkaJeFake

    KlenotiFkaNumeroUn0

    HitlerXfakeTeam

    Zdajímavé jsou ale též popisky či názvy fotek : Xfaketeam se nudí:), Pravá Opifka na X nechodí pitomci, Fake se žlutou hvězdou, Jen si fejkuj mravenečníku:))

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není to ten PakoMachoRaper ? -))

      Vymazat
    2. Nicméně za ten profil HitlerXfakeTeam by měl dostat BAN. Já to asi nikdy nepochopím, že vůbec není ošetřeno to, aby si zaBANovaní uživatelé nemohli dál pořád dokola zakládat další profily.
      Nejspíš se PakaMacha dotklo to, že je trošku mimo hru, tak se musel zase projevit, aby byl na chvilku za hvězdičku -)

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      Tohle rozhodně Mach není.

      A-A

      Vymazat
    4. Není to tedy Mach, no to jsem tomu dala, ale nikdo jiný mě nenapadl .

      Vymazat
  6. Dnes si dáme statistiky ale zase trochu jinak než obvykle. Byla tu řeč o návštěvnosti místnosti "16 let a více", a tak se na ni podíváme důkladně v průběhu celého dne, pro lepší a ucelenější obrázek. A k tomu přibereme návštěvnost ve "slušných" kategoriích u místností, které v tu kterou sledovanou dobu měli 5 a více návštěvníků..

    XChat (Slušné kategorie)
    = 12:20 =

    16 let a více - 11
    40 a více - 6
    Olomoucký kraj - 6
    Komouš výchova - 5

    = 16:15=

    16 let a více - 22
    40 a více - 8
    Kávomilové - 6
    Komouš výchova - 6

    = 18:10 =

    16 let a více - 27
    40 a více - 9
    Komouš výchova - 9
    Kávomilové - 5

    = 19:40 =

    16 let a více - 21
    40 a více - 11
    Komouš výchova - 10
    Ach ta samota - 6

    = 21:00 =

    16 let a více - 35
    Komouš výchova - 14
    40 a více - 9
    Ach ta samota - 6
    BTMR - 5

    = 23:00 =

    16 let a více - 26
    40 a více - 17
    Komouš výchova - 8
    Kávomilové - 6

    Toto že je ten slavný legendární XChat? Kdepak, to je už jen paběrkující GymChat.

    Ukázali jsem návštěvnost místností průřezově celým dnem. Ještě tak před 5-6 lety bývalo pro příklad v Bezva flirtíku i 200 lidí. Dnešní největší místnost "16 let a více" horko těžko dosahuje 30. A to ostatní jsou již megapaběrky. Nu, holt Gym a jeho přátelé. O lidi GymJWM nestojí, tak mu utekli. Co na chatu, který není pro lidi.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jen pro srovnání
      Návštěvnost v SEX kategoriích po 23. hodině (tady jsem zvolit ty roomky, co mají 30 a více návštěvníků)

      Kluci s kluky - 80
      Věkový rozdíl - 78
      Příběhy a fantazie - 77
      Pornoodkazy - 76
      Kluci S/M - 48
      Perverzní ženy - 48
      Kluci honění - 39
      --------------------------------------------
      A nestálé roomky..

      Nucená k zvrhlostem - 88
      DÍRA NA SEMENO - 84
      Velký věkový rozdíl - 61
      Perverse Family - 37
      MRDANE PARTNERKY - 34
      Do naha - 30

      Nu..

      A-A

      Vymazat
    2. A aby to nebyla jen sonda v jednom dni, tak se na vše podíváme znovu dnes, v těch večerních časech, což je nejdůležitější a nejnavštěvovanější doba na chatech obecně..

      XChat (Slušné kategorie)
      ::: 3. července :::
      = 20:00 =

      16 let a více - 17
      Kávomilové - 9
      Komouš výchova - 8
      40 a více - 7
      Ach ta samota - 7
      Olomoucký kraj - 5

      = 21:00 =

      16 let a více - 20
      40 a více - 13
      Kávomilové - 8
      Komouš výchova - 8
      Holky - 8
      Ach ta samota - 6

      U času 21:00 si dáme OBRÁZEK. Ne proto, abychom si ukázali napsaný počet návštěvníků, nýbrž nám půjde o jednoho návštěvníka. Ti bystřejší si jistě hned všimli Ataky z Komoušova. Mohli jsem si to ukázat už ve 20 hodin, ale to byl Ataka někde na konci seznamu, tedy aby bylo vidět, že v 21 hodin byl v místnosti již drahný čas, páč pořadí návštěvníků na XChatu se zobrazuje tak, jak po sobě přišli.

      = 22:10 =

      16 let a více - 29
      40 a více - 21
      Kávomilové - 11
      Komouš výchova - 8
      Bezva klábosení - 7
      Holky - 6
      Ach ta samota - 6
      Brno - 6

      = 23:10 =

      16 let a více - 29
      40 a více - 18
      Kávomilové - 11
      Komouš výchova - 9
      Holky - 6
      Ach ta samota - 6
      Brno - 6

      Nu, takže si to shrňme, Ataka v Šestnáctkách, Šestnáctky pod 30 návštěvníků, a jak jsem se díval, tak moc známých xichtů roomku neobývalo, Pac5 už do místnosti skoro nechodí, Ebola je radši v Brně.. a takhle bychom mohli pokračovat. Nu.. a můžeme si spolu s ČínskýmiLyžemi zapět.. Nic není jako dřív.. nic není jak bejvávalo.. bohužel bohudík...

      A-A

      Vymazat
  7. ======= AzaPoet IV. - Nový poet k aktuální situaci na GymChatu =======

    K aktuálnímu dění, moji milí čtenářové, jsem složil další již v pořadí 14. poet, nu poet, je to zase taková říkanka, že.. ovšemže. Klasicky je v textové i audio podobě, tudíž kdo má chuť si přečíst či poslechnout (anebo obojí) můj nový tvůrčí poetický výtrus, tak stačí zavítat do menu AzaPoet ZDE

    Pěkný kulturní zážitek, moje milé čtenářky a milí čtenáři.. moje milé posluchačky a milí posluchači :)

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  8. ::::::::::::: Léto 2020: Statistiky chatů a letní fejeton plus perličky :::::::::::::

    Letní měsíce, tedy doba prázdnin a dovolených, bývala v dávnější minulosti dosti rozdílná s běžným stavem a ději na chatovacích portálech. Nejen o tom jsem minulý rok napsal fejeton, takže pokud byste si ho chtěli připomenout, nebo kdo ho nečetl, tak může ZDE

    A jak to vypadá na chatech čtvrý prázdninový den v roce 2020, tak na to se podíváme ve statistách..

    == 04.07.20 ==
    == 19:30 ==

    XChat 885 (629 - 80)
    Libimseti 159 (45 - 24)
    Chatujme 140 (50 - 43)
    Chat.cz 19 / 13
    SuperPokec 17

    == 21:10 ==

    XChat 1019 (666 - 81)
    Libimseti 185 (58 - 31)
    Chatujme 141 (49 -43)
    Chat.cz 26 / 23
    SuperPokec 13

    == 22:10 ==

    XChat 1238 (869 - 87)
    Libimseti 212 (65 - 34)
    Chatujme 142 (57 -39)
    Chat.cz 30 / 22
    SuperPokec 7

    == 23:00 ==

    XChat 1426 (1 077- 82)
    Libimseti 222 (63 - 31)
    Chatujme 124 (49 -32)
    Chat.cz 40 / 28
    SuperPokec 7

    == 24:00 ==

    XChat 1386 (947 - 73)
    Libimseti 194 (44 - 11)
    Chatujme 88 (39 - 23)
    Chat.cz 35 / 24
    SuperPokec 7

    Co k tomu říci. Celkem dobře si opět vedou dva téměř nespravované portály Chat.cz a Libimseti, spřátelené chaty SP a Chatujme jak vidíme naprostá bída s nouzí, a GymChat, tak to je už trvalý propadák (vzpomeňme že mu nepomohla ani koronakrize), zdá se že brzy už možná ani velká enkláva sexživlů nebude stačit držet portál nad vodou, páč i ona se umenšuje. GymChat začíná být v krizi, uvidíme jaké budou hosp. výsledky za minulý rok, a hlavně, jak se povede GymChatu letos. Nespadne do červených čísel?


    === Ustalovací perličky na Chatujme a XChatu ===

    CHATUJME - Na diskuzi "Absolutně nej pokec" oznámil již 13.06. Borek06, že se chystá znovuustálení místnosti a že se na tom usilovně pracuje. Dnešního dne se mu tam ovšem bývalý SS (převedený zakladatel) a admin Firer vysmál. Podívat se na to můžete na diskuzích Chatujme z odkazu..

    Chatujme.cz - Diskuze >> Stálé Místnosti >> Absolutně nej pokec

    XCHAT - Tady se zase rozhodli, zřejmě hodně se nudící Trash s DonLaFontainem, že v sekci města budou ustalovat místnost "Mešita". Přišli je tam navštívit i Klenot a Happyna. I toto dosvědčuje tragickou tragičnost současného GymChatu. Podívejte se na to na obrázku..

    OBRÁZEK
    (zdroj: XChat.cz - Chat - Města a kraje - Mešita)

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. +++++++++++++ Píší o Nás +++++++++++++

    Na XChatu se objevil na Fóru "Bulvár XChatu" tento příspěvek:

    Party_u_Ebiska ... 06.07.2020 16:23:16
    Petice na zrušení sprosteho bulváru Xglosy


    Určitě nejsem sám kdo si mysli že jeden rebelujici nespokojený X uživatel se nemůže smířit že selhal. tak jeho životní náplní je sledovat a pomlouvat uživatele na xchatu. a celkově xchatove dění, ten takzvaný nejmenovaný Důchodce M&M by se unudil k smrti kdyby nemohl řešit chatováci služby, měl by hlavně vědět že majitel si může dělat se svým portálem co chce, on tvůrce xglos může jen naříkat a brečet jak je to tu špatně ale nic nezmůže! Xchat ho nepomlouvá, za to on a jeho chazka která mu prikyvuje, je něco co už by na internetu být nemělo, tomu dědovi zjevne nedochazi že především on dělal zde největší hanbu a paseku na xchatu, vyzývám tedy všechny kterých se xglosy nějak dotkly aby jsme se domluvili a tento směšný bulvár odstranili. Na xglosech se nachází pomluvy, nepravdivé výmysly, urážky, podcenovani, zesmesnovani, rasismus, fanaticka pýcha že xglosy jsou nejlepší a mluví pravdu. Pak stali uživatele jako nicnechapu což je velká huba která nepřemýšlí trojrozměrne, ale jen prostě jako buran.


    (Zdroj: XChat.cz - Uživatelská fóra / XChat / Bulvár XChatu)

    Nějak se nám to na XChatu rozanketovalo a rozpeticovalo. Anketa, která později byla přejmenována na Petici, o místnosti a jejích SS "16 +", teď Petice na zrušení Xglos. Smete tuto Petici GymJWM stejně jako smestl Anketu Hajda? Napíše (patrně Litulce Machovi) emotivní projev, že dohlédne a pohlídá si všechny jeho další a další nicky?

    A malá poznámka k samotnému textu, kde jsou zmiňovány dvě osoby, ani Já ani Nicnechapu nejsme uživatelé chatovací služby XChat. Já jsem oficiálně ani nikdy na XChatu nebyl a nefungoval, nikdy.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  10. ===== INFO z chatů: Chatujme má dne nucenou odstávku 08:00 - 15:30 =====

    Chatovací portál Chatujme bude dnes v uvedených hodinách nedostupný, informuje o tom na své facebookové stránce:

    Chatujme bude dnes 08.07.2020 od cca 8:00 do cca 15:30 nedostupné.
    Důvodem odstávky je plánovaná odstávka společnosti ČEZ Distribuce, a. s. v obci Kouřim a jejím okolí.
    Záložní napájení bohužel takto dlouhou dobu nevydrží.
    Omlouváme se za způsobené komplikace.


    (zdroj: Facebook - Chatujme.cz)

    A-A

    OdpovědětVymazat
  11. === Reklama: Nový projekt dua bytostí Archa X ===

    Dovolím si Vám, moji milí čtenářové, předhodit zbrusu nový projekt Archivářky a Azazela, kterému jsme dali název Archa X. Pokud byste chtěli někdy nahlédnout na palubu naší společné plující bárky (bárka je loď, ne zdobnělina Archivářky Báry :D), pak zavítejte SEM.

    Anebo se jukněte na facebookovou stránku našeho projektu ZDE.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  12. ===== "ONI" z Kávomilova nakvartýrovaní v Šestnáctkách včetně dvou admin =====

    OBRÁZEK
    (zdroj: XChat.cz - Chat - Pokec a klábosení)

    Jak můžete vidět na obrázku, tak osud místnosti "16 +" je nejspíše už zpečetěn, v roomce krom dvou kávomilek Sonči a HFlower (SS 16 +) se nacházejí i kávomilské adminy OpiFka a Mish.ka, hlavně ta první si asi zase přišla označkovat revír. Jistě je posilněna, pro nás zde neskutečným, činem samotného provozovatele GymJWM, který znectil rozumný přístup svého admina Giggo a v podstatě dal za pravdu a schválil OpiFkou smetení Ankety ze stolu. Gym a přátelé si evidentně upevňují pozice a nedají pokoj, dokud nevyženou i posledního neONI.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  13. ::::: Prázdninový fejeton 2020 :::::

    Loni jsem napsal Prázdninový fejeton, letos jsem se od něj odrazil a stvořil Prázdninový fejeton 2020. Můžete si ho klasicky přečíst..

    - na Xglosách v sekci X-Fejetony ZDE
    - přímo na webu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024