Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Hovory X - Díl pátý: Jard01

 

 

Ne pětku ne, Já jsem v tom nevinně.. tak touto historickou šíleností Pepy Melena se odrazíme ku Pátému rozhovoru ze série Hovory X. A Pětku rozhodně ano. Bude to i právě o historii, neb dnešní zpovídanou bytostí bude po HardBoyovi další dinosaurus z XChatu, dámy a pánové Jard01. Civilním jménem Jaromír, narodil se před 41 lety ve znamení Berana.


Patříš mezi veterány, datum tvé registrace na XChatu je 08.09.2003 ale ono to bude možná trochu jinak. Rozhodně zavzpomínej na tu dobu svých počátků a prvních let na XChatu, na místnosti, kterými jsi prošel a které už mnohé dávno neexistují, třeba Hřbitov a další.

No po pravdě datum založení přezdívky Jard01 se datuje již do roku 1999, nicméně nějakému závistivému člověku to datum vadilo, tak mi ho změnili na rok 2003. Což mi vůbec nevadí, na Xchat mě vlastně tehdy přivedl můj bratr který tam už dávno nechodí. Když zavzpomínám na první z místností, do kterých jsem na Xchatu chodil, tak nesmím zapomenout na místnost Čajovna, kde Jard01 začínal a kam se po té přesunul pod svými ostatními nicky do místností Hřbitov a Dark Abyss, které jsem pomáhal zakládat a ustálit. Také mě někteří mohou pomatovat například z místností Orlík a Skinheads, kde jsem pobýval pod svým hlavním nickem a například z místnosti Pán Prstenů, kde jsem pobýval pod svými ostatními nicky.

Jsi nejen veterán XChatu ale i bytost tomuto portálu leta letoucí věrná. Ovšem na XChatu už to hlavně posledních pár let, po odkupu portálu Gymem a jeho partou, není ani v náznacích co bývalo. Vím o tvé jedné anabázi mimo XChat, nějaký čas ses i hojněji vyskytoval na Chatujme, a to v době, kdy jsme na tomto chatovacím serveru byli ještě aktivní s Anathemou. Pohovoř tedy o tvé štaci na Chatujme a též jak se ti dnes jeví vlastně už GymChat, případně jakou GymChatu prorokuješ budoucnost.

Na Chatujme jsem tehdy popravdě zavítal kvůli Forum a kvůli Smajlíkům, kterých tam oproti Xchatu bylo mnohem více. Následně sem se vrátil z5 jen proto, že má tvorba profilu mi více vyhovovala na již zminovaném Xchatu. Xchatu prorokuji budoucnost krásnou, pokud to koupí někdo, kdo se tomu bude opravdu věnovat a schopné administrátory do funkcí dosazovat. Osobně jsem toho názoru, že opravdu inteligentní diskutéry na forech Xchatu už vyštvali bůhví kam, a Giggovo hláška, že na forech nemůžou dosadit nové moderátory, kteří by se o ně starali, kvůli tomu, že tam nikdo nediskutuje, je jedna velká lež. Podle mě by ta fora oživit šla, kdyby je Giggo nenechal na pospas Machovi a jemu podobné havěti.


Je léto, doba prázdnin a dovolených, jak toto období prožívá Jaromír v malebných jižních Čechách, kde historicky vždy žili lidé více svázáni s přírodou, jejími krásami i dary?

No ted v době koronavirové hledáním práce všude možně, která tu není zatím. O malebnosti jižních Čech zvlášt v okolí Volyně by se dalo polemizovat neboť Volyně a okolí, zvláště pak Bavorov a Hoštice Zdenka Trošky jsou převážně Baštou České Pirátské Strany u mladých lidí a Komunistické Strany Čech a Moravy u generací starších.

 

Jard01 © Xglosy


Téma, které teď přijde na řadu prostě a jednoduše nemůže v tomto rozhovoru chybět. Ty jsi znám svým megamulťáctvím, ovšem ne jen tak ledajakým. Vytváříš řadu profilů, zmínil bych jen pro příklad Chaloupka_Baby_Jagy, DracekGon, Great.White.Shark, Hospodin.Buh.Izraele, PEGAN-NebeskyKentaur a celou řadu dalších. Všechny ty profily jsou velmi precizně vyplněné a mně to přijde, už jsem to kolikrát zmiňoval, jako nějaká tvorba a charakteristika postav podobně jako je tomu v RPG hrách. A teď máš prostor čtenářům Xglos vše po svém objasnit a vysvětlit.

To je tím že jako mladý kluk jsem hrával s otcem a jeho přáteli DrD neboli Dračí Doupě v malebném městečku Trhové Sviny na ČeskoBudějovicku, a něco z toho ve mě zůstalo dodnes. Na Xchatu, pokud by to tvé čtenáře zajímalo, stačí najít jeden nick a hned objeví i ty další, které se mají navzájem v přátelích. Všechno to vlastně začalo v místnosti Hřbitov a pokračovalo v místnosti Pán Prstenů, kde takových nicků bylo také více. Nesmím totiž zapomenout na uživatele Ultrainfernal, který těch nicků měl také mnoho a tvoji čtenáři ho možná znají jeho civilním jménem nebo jako mladého spisovatele Reného Vanka, kterému již pár knih vyšlo.


Vím, že máš rád zvířata, tedy předně ty psovité. Pamatuji, jak ti na XChatu stále dokola nechtěli schválit nějaké psí fórum, ovšem už si nevzpomínám ani jak to nakonec dopadlo. Zkus nám nastínit tvůj vztah k psům, jaká plemena preferuješ a vůbec vše kolem těchto čtyřnohých bytostí. Mimochodem i tvůj gif avatar do fóra je pes.

No, to je pravda a za tu otázku opravdu děkuji. To psí forum bylo ale na Lide.cz a jmenovalo se Aljašský Malamut. Můj vztah ke psům ale i ke kočkám je vcelku kladný bych řekl. Preferuji hlavně velká plemena psů, zvlášt ty která jsou podobná vlkům, ale Aljašský Malamut mezi plemeny opravdu viniká jako láska na první pohled, kterou k těmto psům chovám. Tedy jediná psí plemena, která bych doma nesnesl, tak jsou Pudl nebo Yorkšír a jim podobné rasy, které s vlky mají velice málo společného. Svůj Avatar Aljašského Malamuta mám rád, stejně jako ostatní své Avatary u Ostatních svých nicků.


Než přijde úplně poslední otázka, která je naprosto volnou, tak se zastavím ještě u jedné věci a musím se přiznat, že jsem chvíli zvažoval, jestli právě toto téma v rozhovoru otevřít. Rozhodl jsem se nakonec pro ano, neboť je to jedna ze známých záležitostí, která tě vlastně též velmi charakterizuje. To téma je MacCh. Vy jste odvěcí nepřátelé, neznám snad jinou dvojici, co by si byla po tak dlouhou dobu a vytrvale "nepřátelsky věrná". Vzpomeneš si kdy to vaše nepřátelství "na život a na smrt" začalo a čím to je, že jste sebou navzájem tak nenávistně fascinováni?

Ano vzpomínám, vše to nabralo na obrátkách při založení nicku Hospodin.Buh.Izraele a následné opozice, kde jsem se zastával dvou opravdu velikých diskutérů, pokud nepočítám tebe, kterých si opravdu vážím stále. Tím prvním je tobě známý křestanský motorkář a kazatel v jedné osobě Slami990h, a toho druhého nevím jestli znáš ale je to muslim, který tam psával pod nickem Said5, ačkoliv je o mně všeobecně známo, že Islám nenávidím, tak tohoto Muslima jsem si vždy velice vážil.


V Hovorech X si nemůže být nikdo ničím jistý, jedna jistota ovšem existuje a je naprostá a absolutní. Jde o poslední otázku, která vždy byla je a bude o tématu a tématech, které si sám zpovídaný zvolí. Tudíž máš nyní prostor čtenáře Xglos obšťastnit úplně čím chceš.

Poslední otázka mě teda zaskočila ale budiž, možná to někoho zaskočí ale kromě již zminovaného DrD, se o mně neví, že se zaobírám i o různé zbraně z období ninjů a samurajů.


Děkuji za rozhovor 



Věchny rozhovory HOVORY X přehledně uspořádané najdete v menu na stránce Hovory X

 
 
✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

AzaNoviny






✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Archa X







Komentáře

  1. K rozhovoru ještě jednu poznámku, a to ohledně nicku Said5. Samozřejmě že si tento nick pamatuji a musím se přiznat, že jsem si ho vyhodnocoval jako fejk. Ano, domnívám se, že šlo o hru nějakého uživatele, který vymyslel tohoto muslima s nickem Said5 a tím tam defackto trolloval. Opravdu mi nepřišlo, že by to byla skutečná osoba. Je to samozřejmě můj subjektivní pohled a závěr, který jsem si tehdá udělal. Jaká byla skutečnost, to se asi už nedozvíme, každopádné Já jsem to vnímal tak, jak popisuji.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I to je vlastně možné, nicméně prohlašuji že mezi mé vlastní Portfolio nick Said5 nikdy nepatřil.:D

      Vymazat
    2. Krecku, a ted navstevujes pravidelne nejakou mistnost nebo se jen tak ruzne caras po mistnostech a diskuzich?

      Vymazat
    3. Navštěvuju 40 a více let, EMO, a Metal hlavně ale sem tam pod různými nicky.

      Vymazat
    4. Tak místnosti Metal a hlavně EMO jsou naprosto mrtvé a 24/7 prázdné místnosti, jako celá řada jiných místností na GymChatu. Nechápu, proč to trochu nepromažou a nezredukují. Tedy nepřizpůsobí počtu zbylých uživatelů, neb k čemu je 50 stálých místností v neero sekcích, když třeba právě v tuto chvíli, kdy píšu tento koment, je v těchto kategoriích 67 uživatelů, tak to ví asi jen Gym.

      A-A

      Vymazat
    5. To bude tím, že kdyby promázávali neaktivní fora a místnosti které dlouhodobě zejí prázdnotou a nesplnují limit, tak by jim tam toho moc nezbylo.:DDD

      Vymazat
    6. Tak jen pro ukázku a posouzení OBRÁZEK
      Zdá se vám lepší současná podoba (1.) nebo redukovaná podoba (2.) ?

      (Zdroj obrázku: XChat.cz - Kategorie místností: Seznámení a flirt)
      (Datum a čas zachycení obrazovky: dnes 10-08-2020 18:45)

      A-A

      P.S. - Každopádně co tam ten Gym s tím provedl, to je neuvěřitelné. Kde je těch 200 lidí z Bezva flirtíku z konce Centrumu? Kde jsou ty desítky lidí v pár dalších místnostech? Tady to Gym už neokecá tím, že mu někteří hážou klacky pod nohy, po více jak 4 letech je jasné, že je to právě on (a 42ideas) co hodil megaklacek pod nohy XChatu.

      Vymazat
    7. A jen pro dokreslení (ale vidáme to tu v běžných statistikách), dnes si jen vyselektujeme počty uživatelů v neero kategoriích na chatech:

      10-08-2020 19:30 - XChat: 72; Chatujme: 67; Chat.cz: 30; SuperPokec: 18; Líbímseti 17.

      Mnozí si pamatujeme, a to je na tom to nejhorší, že se Gym i s tou svojí Kotatkoz tvářili, jako by odkupem zachránili XChat. Nevím jak vy, moje milé čtenářky a milí čtenáři, ale Já si záchranu představuji úplně ale naprosto totálně úplně jinak.

      A-A

      Vymazat
  2. Po čase si dáme opět statistiky..

    == 08.08. ==
    == 17:20 ==

    XChat 1013 (696 - 55)
    Libimseti 106 (17 - 4)
    Chatujme 115 (25- 22)
    Chat.cz 10 / 8
    SuperPokec 17

    == 18:30 ==

    XChat 981 (702 - 68)
    Libimseti 131 (22 - 7)
    Chatujme 128 (39 - 36)
    Chat.cz 16 / 11
    SuperPokec 15

    == 20:40 ==

    XChat 1001 (697 - 84)
    Libimseti 162 (49 - 29)
    Chatujme 148 (62 - 56)
    Chat.cz 29 / 24
    SuperPokec 17

    == 22:00 ==

    XChat 1214 (922 - 111)
    Libimseti 179 (50 - 26)
    Chatujme 130 (57 - 50)
    Chat.cz 28 / 14
    SuperPokec 9

    == 23:00 ==

    XChat 1442 (1 046 - 105)
    Libimseti 174 (52 - 25)
    Chatujme 118 (55 - 39)
    Chat.cz 38 / 19
    SuperPokec 8

    Jak vidíme, tak to už je těžký soumrak chatů. Na to mi už nevystačí ani megagigabída na 666tou, nu.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jako bonus si dnes ukážeme, jak to vypadalo s místností "16 let a více" na GymChatu.
      Obrázek ZDE
      (Zdroj obrázku: XChat.cz - Chat - Kategorie místností: Pokec a klábosení)

      Jak vidíme, tak ještě v 9 večer bylo v místnosti pouze 6 (slovy: šest) lidí, teprve po 22. hodině se místnost jakž takž zaplnila, ovšem ani v dalším průběhu nedosáhla návštěvnosti 30 uživatelů, natož, ne zas tak dlouhou dobu zpět, návštěvnosti cca. 50. Nu, a všimněte si i těch nicků, nějak mi tam chybí spousta domorodců, mnohé nicky ani neznám. Co vy?

      A jak tipujete, že to s touto místností nakonec skončí? Já svůj tip mám. Co vy?

      A-A

      Vymazat
  3. === Sloupek na AzaNovinách "Pohledy Anděla Azazela" ===

    Pátý Pohled Anděla Azazela připomněl probíhající 6. sezónu projektu AzaNovin. A neopomněl ani zmínit nejnovější počin, tedy společnou spolupráci s Archivářkou na projektu Archa X.

    Pohled pátý aneb šestou sezónu s Vámi

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. === Letní prázdninová perlička ===

    KecejChat už ukončil ku konci minulého roku svoji činnost, když si dnes zadáte adresu onoho chatu, pak na vás jukne sám Rederix z obrovské fotografie, nad kterou ještě připsal " Největší king, borec, krutopřísnej člověk byl, je a bude vždy na věky věků: Rederix". Nu, :DD, že.. ovšemže.
    Můžete se na to podívat zde na tomto odkazu https://kecejchat.cz/

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Perlička z GymChatu: Haluška s Legendou spolu více jak 14 dní "nemluvili" ===

      Já na FCB moc nepůsobím, v podstatě tam jen postuji vybrané články a další záležitosti na stránku AzaNovin, anebo teď nově na Archu X (to ovšem v některých případech člověk ani na FCB nemusí a odsdílí si to přímo z webu), jinak využívám hlavně Messenger, už jsem o tom psal, prostě na FCB jsou všichni a někteří komunikují předně tam, takže jako bloger a novinář se holt musím přizpůsobit těm, s kterými potřebuji něco vykomunikovat.

      A tak jsem v kontaktech takhle jednou odroloval až někam úplně dolů, kde jsou nějací lidé, s kterými jsem už celou věčnost asi nepsal, nu a hle náhle, k mému překvapení, koukám civím, mám tam Halušku (HFlower, no prostě Kytku Zdenču), která v tom seznamu visela nečinně asi nějakách 5 let. Nu, a tak jsem si řekl, když už jí tam mám, že zkusím profouknout trubky, a ono se profouko :D O čem jsme si psali, to vám samozřejmě konkrétně neprozradím, přeci jen šlo o soukromou konverzaci, ovšem jednu věc sdělím, a tím se dostaneme k nadpisu této perličky, dozvěděl jsem se, že hlavní SS "16 let a více" Haluška, dle jejích slov, nu, aby mě zase někdo neobviňoval, že něco překrucuji, tak to raději přímo odcituji "S Legendou si nepíšeme cca 14 dní,možná dýl :))". Popravdě mě to dost zarazilo až šokovalo, že Haluška se svým pomocným SS nekomunikovala takovou dobu, neumím si představit, že bych jako SS v minulosti, ať to bylo na jakémkoliv portále, nekomunikoval s kolegy 14 dní a více (pokud jsme tedy všichni dotyční chodili víceméně pravidelně na chat). Vždycky jsem si myslel, že správci v jedné místnosti jsou tým, nu ale na GymChatu to mají asi jinak. Podle toho to tam také pak tedy vypadá, že.. ovšemže. Ono vůbec HFlower se dost často spíše zdržuje u toho, kdo jí daroval trafiku a vyslal do Šestnáctek, jako zástupkyni ONI, tedy u Gyma v provozovatelsko-adminské místnosti Kávomilové. Ale tak zase na druhou stranu, o "SS kvalitách" HFlower už víme z minulosti, takže co nás vlastně překvapuje.

      A-A

      Vymazat
    2. === Haluška že nemá za zadkem podporu od žlutých?!! ===

      Ono je to v místnosti "16 let a více" vůbec prapodivné. Podívejte se na skrýny a něco si k tomu řekneme.
      OBRÁZEK
      (Zdroj obrázku: XChat - Chat - Kategorie místností: Pokec a klábosení - místnost: 16 let a více)
      XChat - Chat - Kategorie místností: Pokec a klábosení - místnost: 16 let a více

      Než se dostanu k nadpisu, tak si nejprve uveďme, že obrázky pocházejí z minulého týdne. Vidíme tam vyhození uživatele Artysix od SS Legendawn, to bylo z důvodu, že Artysix pronesl cosi o močení na čtrnáctky, následně mu byly smazány tyto texty.

      A náhle se přihnaly do místnosti jako jedna žena SS HFlower a pseudoadmina pistolnice OpiFka. To, že se opět jako pistolnice chovala, vidíme též. Vysvětlivka výrazu "AK" - předpokládám, že se mělo jednat o Admin Key, tedy adminský klíč (pro nexchaťáky je to vložení na blekáč od admina). A jak spolu Hlavní SS a Admina svorně přišly, tak vidíme, že naprosto stejně ruku v ruce odešly.

      A nyní si připomeňme, co psala HFlower na fóru:
      ( Pro web žurnál psychicky nemocného člověka a jeho poskoky, kteří se místo procházek v přírodě věnují nesmyslům a mnou si ruce nad očerňováním druhých, to znamená to, že se nespoléhám na žlutý a nikdy nespoléhala, jsem jenom upřímná,ostrá a férová huba, tak abychom si rozuměli)
      (Zdroj: Fórum XChat.cz - Stálé místnosti / Pokec a klábosení / 16 let a více -HallucinationFlower ... 22.06.2020 16:54:46 ... (434/462))

      Nu, Já myslím, že tomu všichni ale opravdu všichni rozumíme, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    3. === Další nedělní prázdninová perlička - Infantilní Acustic ===

      Acustic, který se nedávno vzdal SS v místnosti Bezva klábosení na GymChatu, který má hlavní svou základnu na Libimseti, na GymChat ovšem stále chodí, tak si změnil právě na GymChatu nick na infantilní podobu, tedy s přeskakující velikostí písmen (AcuStiC). Ve 40 letech je to opravdu ale opravdu megagiga infantilní. Asi se chce vyrovnat 50 letému hypermegagiga infantilovi Klenotovi, který už dvacet let hledá perlu mezi ženami :D

      A-A

      Vymazat
    4. Jen bych ještě dodal že sotva si Haluška přečetla o těch dvou Exotech v 16ctkách a zkoukla asi i mé forum tak mi zas slídila na profilech což mi přijde zajímavé že tak najednou. Pokud teda nehledá metloše do postele.:DDD

      Vymazat
    5. @ Šavlozubý křeček

      Ono to samozřejmě "tak najednou" není, při naší krátké konverzaci s Haluškou na FCB, o které píšu viz. výše, tak jsem jí, jako SS 16+ přímo odkázal na tvůj příspěvek na fóru a zminil i tvou návštěvu v roomce. Nu, otázka jest, co by tak zvýšený zájem o tebe a tvé nicky ze strany Halušky mohlo mít za následek, jestli třeba nepůjde plakat na ramínko Gymovi, či tak něco, neb když ve VIP brečela na rameno Gyma naposled, tak ten pak záhy sejmul Hajda.

      A co se týče hledání Halušky, tak tady můžeš být v klidu, dle mých zdrojů už pár dní zběsile lovískuje s nickem Exile.for.pure.soul, což je také zajimavé, ve smyslu záhady, páč ten nick, proto nepíši uživatel, má registraci 09.08.2020. Tudíž je to velmi divné, odkud si ho přitáhla a kde ho sebrala "tak najednou", každopádně zajímavá je též taktika Halušky, která si zřejmě svou podporu v 16+ zajišťuje prostřednictvím svých "milenců". Jen to celé dokresluje a potvrzuje mnou již v minulosti vyřčené, že "staré dobré Šestnáctky" už neexistují, teď ještě aby se úplně neproměnily na něco jako "Halušky harém" :D

      A-A

      Vymazat
    6. Jinak aktuálně nyní v čase před 16. hodinou se objevila v místnosti 16+ pistolnice a kryjzádnice Halušky admina OpiFka. S tou místností to dopadne strašně.

      A-A

      Vymazat
    7. A kolem 18. hodiny se v místnosti objevila druhá piercing admina Mish.ka, a druhá ONI Kávomilka (provozovatelsko-adminská místnost). Ještě někomu není něco jasné?

      A-A

      Vymazat
    8. Z dobře informovaných zdrojů byl jedním z problému v místnosti 16+ fakt, že SS Legendawn zaklíčoval uživatele Svazijec (ano, toho Svazijce, u kterého byla u něj doma druhá SS HFlower, anebo údajně též Johny.Travnikar). Každopádně v místnosti to evidentně vře, Šestnáctky jsou třeskutá půda. A odpovězte si sami, vy kdož místnost třeba navštěvujete a máte přímý přehled, jestli se takové třeskuté věci děly za Irsaqa?

      A-A

      Vymazat
    9. === Další infantil: eXiLe.for.PurE.Soul ===

      Nový lovískoamant, kde se vzal tu se vzral, Halušky si nastavil nick na přeskakující velikost písmen, ve 40 opět naprosto infantilní. Je samozřejmě též otázka, co je to vlastně zač, neb registrace je před pár dny a pravděpodobně témeř ve 40 neobjevil nově GymChat, tudíž to bude někdo z minulosti XChatu. Rozhodně se nám GymChat rozinfantilnil, což je miliontá věc dokazující, v jakém je stavu, ono vůbec tyhle přeskakující velikosti písmen letěli u teenagerů někdy před cca. 10 lety, takže když je dnes požívají 40 - 50 letí stýci, tak si snad leda tak můžeme velesilně poklepat na čelo.

      A-A

      Vymazat
  5. === Dva nové čerstvé X-Fejetony ===

    Ano, vypustil jsem rovnou dva své fejetonové výplody, první se jmenuje "Kérky, piercing.. a pedofilní komunita.", ten druhý "Lidéčko, Diskutníci, Blog.cz.. a kdo dál?"

    Oba mé tvůrčí výtrusy najdete klasicky jak jste již zvyklí, tedy

    - přímo na publikačním blogu X-Fejetony ZDE
    - zde na Xglosách dočasně v menu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vše nejlepší k svátku bych chtěl dnes popřát všem Klárkám, a obzvláště pak Masožravé Pampelišce.

      Vymazat
    2. Připojuji se :) Vše nej masožravé Kláře :)

      A-A

      Vymazat
  6. Podíváme se dnes opět na počty uživatelů ve slušných místnostech na chatovacích portálech..

    == 12. 8 ==

    11:15 - XChat: 67; Chat.cz: 24; Chatujme: 17; SuperPokec: 17; Líbímseti 0

    12:30 - XChat: 61; Chat.cz: 25; Chatujme: 25; SuperPokec: 17; Líbímseti 3

    15:10 - XChat: 65; Chatujme: 27; Chat.cz: 20; SuperPokec: 17; Líbímseti 6

    18:00 - XChat: 98; Chatujme: 26; Chat.cz: 22; SuperPokec: 21; Líbímseti 6

    20:30 - XChat: 107; Chatujme: 38; Chat.cz: 31; SuperPokec: 15; Líbímseti 17

    22:30 - XChat: 105; Chat.cz: 48; Chatujme: 34; Líbímseti 11; SuperPokec: 10

    23:30 - XChat: 63; Chat.cz: 48; Chatujme: 25; Líbímseti 10; SuperPokec: 8

    Nu, tak megagigabídu vidíme, to nemusíme opakovat. Dnes si povšimněte hlavně hyperbídy Chatujme, které ve více než polovině časech prohráva dokonce s Chat.cz. LuRy tak dlouho kejklil, až se prokejklil do propasti, páč takováto návštěvnost, to už je blamážkatastrofa.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  7. === X-Fejeton: GymChat (XChat) - Podle nosa poznáš kosa, podle hýčkání prudičů žumpu. ===

    Dámy a pánové, v poslední době jsem fejetonově plodný, a tak se zrodil další s názvem, který vidíte v nadpise. Je o GymŽumpě, o místnosti Věkový rozdíl, o Happyně a dalších nechutnostech. Nebral jsem si tentokráte servítků pražádných. Můj nejnovější výtrus najdeje jako obvykle

    - přímo na publikačním blogu X-Fejetony ZDE
    - zde na Xglosách dočasně v menu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. === PODCAST ARCHA X ===
    Archa X (2) - Problematika dominantně submisivních vztahů
    Nejnovější podcastový počin Archivářky ke stejnojmennému článku z blogu Archa X, korábu na vlnách pragmatismu i emocí.

    Poslechnout si ho můžete:

    - zde na Xglosách v menu Xkozloviny ZDE
    - na blogu Archa X v menu Podcast ZDE
    - na vašich oblíbených platformách a aplikacích

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Koukám včera v 22h a 9 minut slídil Bogeman v Místnosti EMO, ale na koho tam čekal je záhadou. Pokud teda nechtěl vyhmátnout uživatele Jarda.Sosacek, Ehm vlastně jen Jarda že ovšem že.:DDD Nick Jarda.Sosacek kdysi řádil na forech, ale komu patřilo to Alterego to nikdy nikdo nezjistil.:DDD

      Vymazat
  9. === Nick největší prudičky chatů opět na scéně GymChatu ===

    Tušíte správně, jde o nick wendulinQa, který používala Happyna, a který byl zaBANován, zřejmě asi tedy i smazán, neb tento má registraci 10.08.2020. Starý nick byl k tomu i Certifikován.

    Na profil wendulinQa na XChat.cz se podívejte ZDE

    Ještě bych upozornil na blafy, co jsou pod profilovou fotografií v boxu Vzkaz pro návštěvníky.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  10. === Mrtvola Mach uložen k ledu ===

    Říká se, a pravdou to jest, že moje trpělivost bývá někdy bezbřehá, ovšem jen téměř. Vzhledem k tomu, že i přes ignoraci a nezveřejňování na Xglosách trollského spamování Macha na redakčním mailu AN neustávalo, opakovaně a neustále přicházely nové a nové machosrance, včetně jím upravených kradených fotografií, v poslední době hlavně Jardy Křečka (a jelikož k jedné jeho fotce mám i Já autorská práva, tak i ukradených mně), pak jsem byl nucen jeho mailovou adresu přímo v Gmailu zablokovat a stejné učinit v mém poštovním klientovi.

    A to je snad už definitivně konec Macha v Čechách, neb i na i na chatovacích portálech je likvidován a nemá přístup už snad nikam. Mrtvoly patří k ledu, a Mach už tam zůstane na věky věkův.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  11. === Satanismus od nesatanisty. ===

    To je nejnovější výtrus Anděla Azazela z korábu Archa X. Čtěte na Arše ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024