Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Letní nadhledová glosa: V SEO skóre daly Xglosy chatům na frak.

Na závěr prázdnin se můžeme podívat na to, jak se dařilo jednotlivým vybraným webům v analýze jejich SEO. K tomuto byl použit All-In-One SEO software a nástroje pro optimalizaci webových stránek a špičkové hodnocení na Googlu Seobility.

 

A jak dopadly české chatovací portály? Vyhrálo Chatujme, poslední místo patří XChatu.






Zdroj: Všechny obrázky Seobility


Xglosy daly chatům v SEO za vyučenou.

Zatím co se chatovací portály pohybovaly v oranžovém pásmu od 50 - 74 %, pak Xglosy dosáhly zeleného pásma s 80 procenty.


V oranžovém pásmu se pohybovaly dvě akvizice Xmagazínu A-A, a to X-Fórum se 70 % a AzaNoviny s 55 %.



To nejlepí na konec - Archa X jako absolutní vítěz.

Ano, ze všech zde analyzovaných stránek dosáhla nejvyššího skóre Archa X, plných 81 procent. Archa X je celkem nový projekt Archivářky a Azazela, koráb na vlnách pragmatismu i emocí.



A jaký bude závěr této glosy? Berte tuto analýzu s velkým nadhledem a v letním pohodovém stylu. Jde jen a pouze o rychlou analýzu, kterou dělá robot nebo chcete li automat. Zde si ukazujeme pouze celkové výsledky, v analýze jsou důležitá data, která sledují a vyhodnocují jednotlivé segmenty, na to se můžete na stránce Seobility podívat sami, anebo vyzkoušet i jiné, třeba české alternativy pro analýzu SEO. A opakuji, berte tyto výsledky s nadhledem a rozhodně ne jako nepřekročitelnou bernou minci. To říkám i přes to, že moje weby, tedy jeden můj a druhý společný s Archivářkou, dopadly velmi dobře. A zcela jistě by to, s přidanou hodnotou profesionality, konstatoval třeba i LuRy, jehož chat dopadl ve své kategorii nejlépe. Takže žádné velké vzruchy a pohoda klídek a cigáro.

 

Anděl Azazel

 

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

AzaNoviny

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

Archa X

 

 

 

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦


Komentáře

  1. === Co se chystá ===

    29.08.2020

    ... aneb plány (nejen) Xglos do nového školního roku.

    XGLOSY

    Co se týče řady "Hovory X", pak by měl vzniknout rozhovor se Somnií, následně přijde na řadu "Rozhovor naruby", kde otázky bude klást Nicnechapu a odpovídat Já.

    Mělo by dojít i na již avizovaný článek od sousedů ze Slovenska, tedy z prostředí portálu Pokec.sk.

    Další glosy přinese sám čas a má tvůrčí a nápadová invence.

    POHLEDY A-A (AZANOVINY)

    V průběhu měsíce září bych rád napsal jeden až dva Pohledy, zřejmě k aktuálním tématům a dění.

    ARCHA X

    I zde jsou tradičně v plánu 1 - 2 články pro společný projekt s Archivářkou, tématem by mohly být například sochy či nějakým způsobem pojatý astrologický článek, anebo úplně něco jiného, co ještě v tuto chvíli ani sám netuším.

    AZAPOET

    Neb poslední AzaPoet byt napsán a namluven 4. července, pak by bylo záhodno, kdybych v září vytrousil nějakou novou říkanku. U všech září, básník září.. (tomu se myslím říká, dle Járy Cimrmana, absolutní verš :D)

    XKOZLOVINY (ARCHA X)

    Zde bych to rád spravedlivě podělil, tudíž uvažuji, že by mohla vzniknout jedna epizoda čistě jako Xkozlovina a jedna epizoda ze série Archa X.

    Nu, a u dalších neplánovaných věcí, se nechme překvapit, co s sebou přinesou zářijové dny.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. ::::::: ARCHA X: Přeceňování racionality :::::::

    Lehce filozoficky, a možná i mysteriózně laděný nový článek Archivářky s názvem "Přeceňování racionality" byl publikován na Arše. Můžete si ho přečíst ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. === GYMJWM v 16kách ===

    Večer až do této doby byl k vidění na XChatu v místnosti 16 let a více sám GymJWM. Posledně v místnosti řešil a vyexpedoval a zaBANoval Hida, jaký účel má dnešní jeho návštěva mi zatím není známo.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I dnes, v pondělí posledního srpna, pobývá GymJWM v místnosti "16 let a více". Zřejmě vyslání zástupkyně "ONI" GymChatu HFlower nestačilo, a tak se jal, v poslední větší místnosti v neero kategoriích, na vše dohlédnout osobně. Ano, zřejmě je třeba zajistit, pokud by tomu tak nebylo, jestli i v Šestnáctkách je ten správný GymChat, tedy místo libé pro Gyma a jeho kamarády, zda li vše odpovídá, aby náhodou ani tato místnost nebyla "pro lidi", páč na lidi sere pes.

      Jak to s místností nakonec skončí? Nu, pravděpodobně tušíte správně, jako se všemi ostatními místnostmi, že.. ovšemže. Myslel jsem, že to Gymovi už takhle stačí, když si tam zůstali už "skoro jen ONI", ale ne, on zřejmě chce docílit, aby tam byli "už jenom a úplně jenom ONI".

      A-A

      Vymazat
    2. --- Společný odchod Gyma a Halušky ---

      OBRÁZEK
      (Zdroj: XChat.cz - Profily)

      Jak vidíte, když si všimnete údaje Naposledy, pak Gym i Haluška odešli z GymChatu téměř souběžně, rozdíl je 7 vteřin. Jistě tu už nemusím citovat slova Halušky z Fóra. Anebo že by to byla náhoda? Tak urkitě.

      A-A

      Vymazat
    3. === V 16kách filtr 60 na vstup ===

      V místnosti "16 let a více" je nastaven filtr pro vstup na 60 nachatovaných minut. Navíc místnost bedlivě ruku v ruce střeží Gym s Haluškou, jsou nejdéle ze všech v místnosti a hlídkují.

      A-A

      Vymazat
    4. A Gymovi a Halušce je 16 let a jsou to milenci v texaskách na brigádě jak se zpívá v jednom českém filmu snad.:DDD ??

      Vymazat
    5. === Již brzy článek o XChatu na AzaNovinách a jeho rozšířená XG verze na Xglosách. ===

      V "16 let a více" GymJWM (provozovatel), HallucinationFlower (SS implementovaná "ONI", do místnosti nikdy před tím nechodila), Esoxx (tuším, že snad zakladatel Bezva Flirtíku, často pobývá v Kávomilově), Klenot (megagiga závislák nejen z BF), Andel_Jirka, RumovaVila atd., ještě by mohl dojít Don La Fontaine a Happyna. Legendawn se nám někam vypařil, co oxiduje v místnosti Gym. Co má společného osazenstvo místnosti s Šestnáctkama (dříve Patnáctkama) ví čert, i bývalá SS 11-17 Pac5 chodí raději do Bezva klábosení. Hide byl pro jistotu zlikvidován už před časem.

      To je jen taková upoutávka na rozšířenou verzi článku, který vznikne pro AzaNoviny, ten bude samozřejmě čistě zpravodajský. V XG verzi se podíváme více do hloubky, osvětlíme si některé věci, budeme i trochu spekulovat, nu a hlavně glosovat. Pokusím se vysvětlit, proč Gym vlastně vůbec nemá zájem o to, aby slušné místnosti prosperovaly a překypovaly návštěvníky, proč si mohl dovolit z XChatu udělat soukromou GymPárty ve slušných kategoriích, vše podloženo daty a fakty. Oba články již brzy - sledujte AzaNoviny a Xglosy! Informace a glosy, které jinde nenajdete! Za to ručí Anděl Azazel!

      A-A

      Vymazat
    6. === Bezlimitní Šestnáctky - BestieNumeroUno ===


      V místnosti "16 let a více" i dnes hlídkuje Gym, DS zastává uživatelka BestieNumeroUno, tak to jsem nebyl včera až tak moc daleko, páč od té je k Happyně už jen kousek, kamarádky že, nejen Pez by mohl vyprávět. Vítejte na GymChatu.

      A-A

      Vymazat
    7. === V Šestnáctkách 6 lidí ===

      Kolem 13. hodiny se nachází v místnosti "16 let a více" pouhých 6 návštěvníků, mezi nimi GymJWM, HFlower či I_seek_you (mimojiné přítel mé kolegyně a společnice v projektu Archa X Archivářky). SS Legendawn se v září ještě na GymChatu neukázal. Ve zmiňované době byla největší "slušnou" místností provozovatelsko-adminská roomka Kávomilové, kde se nacházelo 8 uživatelů.

      A-A

      Vymazat
    8. === Gym s Haluškou dál okupují 16+, Legendawn v Temnotě na Chat.cz ===

      Jako by Gym chtěl všem ukázat, že jakési svobodnější a autonomnější místo a hlavně jediná větší místnost, která ještě funguje a zdržuje se v ní větší počet uživatelů ve "slušných kategoriíích", že tedy Gym toto místo, tyto poslední záblesky XChatu též plně ovládá a s GymBiblí při násilné Gymizaci, kdy vše co by byl jen v náznaku starý dobrý slavný a legendární XChat, je třeba vymítit a nastolit i zde tuhou GymTotalitu, aby "ONI", tedy těch pár přátel Gyma, byli na své mini GymPárty opravdu nikým a ničím nerušení.

      Mimochodem Legendawn pobývá na chatu Chat.cz v místnosti Přátelé Temnoty, jako SS 16+ se na GymChatu v září ještě neukázal, neb jak vykazuje jeho profil, tak na GymChatu byl naposledy 31.8.2020 20:42:51.

      A-A

      Vymazat
  4. === Co lze též shlédnout ve veřejných fotoalbech na GymChatu ===

    Jsem se domníval, že fotografie, které po kliknuní na odkaz uvidíte, patří výhradně do zamčených alb, patrně jsem se ovšem domníval špatně. Než přijdou na řadu odkazy, tak UPOZORNĚNÍ: Fotografie nacházející se na serveru fotoalba.xchat.cz zobrazují explicitně sexuální obsah, tudíž pokud vám ještě nebylo 18 let, důrazně se následujícím odkazům vyhněte!

    Obrázek A
    Obrázek B

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. === Postřehy z Chatujme ===

    Sliboval jsem, že přinesu a zprostředkuji poznatky z mé návštěvy (nalogování) Chatujme a předně diskuzí. Neb sliby se mají plnit nejen o Vánocích, pak tak činím, jen jsem změnil formu, neb jsem chtěl zveřejnit i pár ukázek, nu ale usoudil jsem, že by to bylo vlastně i zbytečné. Tak tedy jen mým zprostředkovatelským stylem..

    Diskuze Chatujme se již před časem proměnily na diskuze Bohujme, to již víme. Zarážející je ta skutečnost, že ti pánbíčkáři asi nabyli dojmu, že jsou to již jen jejich diskuze, a tak se nezdráhají řešit některé věci přímo na systémových diskuzích, kam to samozřejmě nepatří. Jeden se dožaduje zrušení jednoho fóra, anebo změny jeho správců, a předkládá nějaké náboženské zdůvodnění, druzí se brání, že je vše v popisku, do toho se někteří dožadují postihů a blokací za jednotlivé posty jiných uživatelů, ondy se dožadují vstupu na fórum kde se dostali na blacklist, do toho se hádají kdo je tím správným věřícím a křesťanem, a tak dále a tak dál. Admin Firer jim, velmi správně (a vůbec mu to nezávidím), vysvětluje že nebudou admini posuzovat jednotlivé příspěvky a hrát si na dozorce, že existuje názorová svoboda a to i ohledně víry, a též varuje, že zakročí, pokud nepřestanou dotyční propírat tyto věci na systémových diskuzích, kam to opravdu ale opravdu nepatří. Když si uvědomíme, že krom pánbíčkářů jsou na diskuzích už jen trollprudič a megamulťák 666x rušící a opět zakládající své různé nicky JupiteHans se svojí kamarátkou Ginou, a pak už jen jakýsi KarelKeslly, který má již snad přes 10 diskuzí, a tváří se na nich, jako by snad bavil půlku Česka, když i na Chatujme baví zřejmě asi jen sám sebe. Pak stav diskuzí na Chatujme (Bohujme) je opravdu příšerný. Pamatuji si rozmanitější, přínosnější a zajímavější diskuze, a hlavně si pamatuji, že na těch systémových, až na výjimky (LuRy byl vždy hodně benevolentní) se řešily opravdu zásadní věci, problémy a přípomínky týkající se jednotlivých částí portálu.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  6. === Pokec.sk vs. GymChat ===

    Avizoval jsem, že jednu celou glosu věnuji představení portálu našich slovenských sousedů, že se podíváme na Pokec.sk. Než se tak stane, tak pohledem z venčí a dojmy a srovnáním s českým GymChatem. Pojďme na to.

    Vypadá to, že v současné době má Pokec.sk jak webovou verzi, tak je i aplikací pro android a iOS. GymChat žádnou appku nemá. Vzhledově vypadá velmi moderně, přitom neztrácí tu základní podstatu různých místností. Pokec.sk žije v současnosti - GymChat někde v roce 2007.

    Pokec.sk ve 21:50 proklamoval více než 50 000 lidí online - na GymChatu jich bylo přihlášených 1 510.

    Co mají společné Pokec.sk a Gymchat, to je ověřené číslo. Jenže, podívejte co píší na Pokec.sk ohledně této záležitosti Tiež budeme vedieť lepšie zakročiť proti podvodníkom či ľuďom, ktorí majú chronickú potrebu vytvárať si stále nové a nové účty a z nich obťažovať ľudí, ktorí sa prišli na Pokec zabaviť alebo spoznať niekoho nového. Porovnejte si to s tím, že jak z mailu tak z jednoho čísla lze nastřílet mnoho účtů a s tvrzením samotného Gyma, že multiidentity jsou vlastně na GymChatu v poho. Serveru Pokec.cz upřímnou snahu bojovat s prudiči věřím (je to jen dojem) - GymChat sám tuto snahu popírá výše řečeným.

    A na závěr se podíváme na "Komunitné pravidlá Pokecu": Pokec je platforma, ktorá poskytuje priestor na zoznamovanie sa a diskusiu s rôznymi ľuďmi. Dlhodobým cieľom je pomôcť ti nájsť ďalších ľudí s podobnými záujmami, životnú lásku alebo aj informácie z tvojho okolia. Chceme, aby tu bol Pokec pre všetkých a aby sa tu všetci cítili bezpečne a mohli zdieľať svoje názory, zážitky a zoznamovali sa. Tak nějak to na mne působí opět důvěryhodně, a chci věřit, že Pokec.sk je opravdu pro lidi, pro všechny lidi - GymChat, jak už dávno víme, je jen pro "ONI", tedy Gyma a jeho přátele.

    Toliko malé letmé bleskové srovnání. Kdo by to u vás vyhrál? Kdo by z tohoto mini souboje vyšel pro vás jako vítěz? Pokec nebo GymChat?

    Pokud máte někdo zkušenost s portálem Pokec.cz, podělte se. Třeba sem do komentářů, anebo na známé veřejné adresy.. AN AzaNoviny@gmail.com či AzaNoviny@outlook.com

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024