Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Pokec.sk (XG verze)

 

Logo Pokec.sk
 

Původní článek jsem napsal pro AzaNoviny a nesl celý název Pokec.sk - Slovenská seznamka a komunitní server kde to žije. Takže si ho tu v podobné podobě dáme, a jak už jste si na Xglosách zvykli, tak v této rozšířené XG verzi ještě přidám krapet svého glosování.

Portál deklaruje, že se na jeho stránkách za den nachází 270 000 uživatelů, a to nejen ze Slovenska ale i ze sousedních zemí, tedy předně České republiky. Portál, stejně jako celý Azet.sk, pod který Pokec.sk jako jedna z více než dvaceti služeb spadá, provozuje společnost Ringier Axel Springer SK, a.s.

 

Pokec.sk - klasický chat v moderním hávu

Historie Pokec.cz sahá až do roku 1999, kdy byl tento portál spuštěn. Během dvaceti let prošel různým vývojem, dnes je z něj moderní místo, narozdíl od českých retro chatů, avšak tím nikterak neztratil ze své "klasičnosti". Najdeme zde vše co je a bylo k mání na klasických chatovacích portálech. Pokec.cz můžete používat jak ve webové verzi, tak i jako aplikaci pro chytré telefony.

Pokec.sk pro Android  

Pokec.sk pro iOS

 

Místnosti


Místnosti jsou rozděleny v pěti kategoriiích, a to Hlavní, Regiony a města, Zájmy, Uživatelské a 18+. Každý si tu tedy najde to své, a vzhledem k návštevnostem opravdu je z čeho vybírat.
 

Úvodní strana Pokec.sk s kategoriemi místností

 

Staré a nové zobrazení roomek


Mezi starým a novým vzhledem místností lze přepínat, každý si tedy může vybrat opět to, co mu více vyhovuje.
 

Staré zobrazení místností na Pokec.sk
Staré zobrazení roomu

Nový vzhled místnosti na Pokec.sk
Nové zobrazení roomu

Další klasické služby


Rychlá pošta - to jsou vlastně takové klasické Vzkazy, Vzkazník.

Stretko - Pokud se člověk nudí a rád by poznal někoho nového, může hlasovat ve službě "Stretko", nu a nejbližší kávičku si pak už možná vychutná ve dvou.

Pokec.sk uvádí, že se na jeho portálu denně odešle 3,95 mil. zpráv, je nahraných 12,2 tis. fotek, 77,1 tis. fotek je odesláno skrze Rychlou poštu a ve Stretku je 584 tis. hlasování.

Službami, které lze provozovat a jsou v nabídce přímo při zobrazení místnosti, jsou např. Novinky "Čo je nové", anebo email, který uživatel získá při registraci na službu či ho získal v minulosti při registraci na Azet.sk a jeho další služby.

email Azet.sk

PLUSko


Mnoho dalších služeb a věcí si může uživatel předplatit.

Placené služby PLUS

 

Co říci závěrem ku portálu Pokec.sk? Jedná se o starou známou klasickou chatovací službu, která je ovšem nabízena v moderním provedení a se všemi prvky současné doby. Může tedy vyhovovat jak starší generaci, která na klasických chatech vyrůstala, tak tomu nejmladšímu potěru vyrůstajícímu na Facebooku, Instagramu či TikToku.


Anděl Azazel; AN


Ano, Pokec.sk je opravdu moderním portálem, aniž by ztrácel svou "klasičnost". Myslím, že české chatovací služby by si měly vzít ze Slovenska vzor, neb portály které provozují jsou buď naprosté prehistorické retro, anebo jako v případě nových Lidé.cz totální moderní paskvil.

Už jen fakt, že pro chaty jako XChat (dnes GymChat), Chatujme či SuperPokec neexistuje v podstatě žádná tzv. appka, tedy aplikace pro smartphony. Ať se nám to líbí nebo ne, a za sebe sice říkám že ne, ovšem beru to na vědomí, pak provoz na internetu stále více probíhá prostřednictvím moderních mobilních telefonů na úkor klasických desktopů (PC či notebook). A například taková mobilní verze na XChatu (GymChatu), to je dnes snad něco nepoužitelného. Na SuperPokecu byla pro příklad mobilní verze úplně zrušena.

Musím zcela jasně říci, že se mi na Pokec.cz líbí právě to propojení klasické podoby a funkcí chatu s moderním dizajnem a moderními způsoby komunikace, a to říkám jako stará konzerva.

Ovšem nebyl bych to Já, kdybych i nekritizoval, že ovšemže. Fakt, že jsou některé služby zpoplatněny, to je naprosto v pořádku, každý internetový projekt má své náklady a hlavně se musí vyvíjet, a to stojí nějaké finance. Hlavně ale ty běžné funkce jsou zdarma, tudíž je zde plná a dostatečná free použitelnost pro každého, tak jak je zvyklý obecně z chatů. To co mi vadilo při registraci, byla nutnost ověření účtu pomocí telefonního čísla.

Ověření a zabezpečení účtu telefonním číslem na Pokec.sk

Nejprve jsem ověřil účet pomocí emailu, což jsem předpokládal, že by mohlo býti dostatečné. Nikoliv, na samotnou službu mě to stále nechtělo pustit, a tedy pro to, abych vůbec mohl napsat článek, páč nemám rád články, kde autor nemá ani základní praktickou zkušenost, tak jsem nakonec k tomuto přistoupil, koneckonců mám dvě tlf. čísla, tak se skřípěňím zubů jsem tedy jedno poskytl. Podobnou věc jsem kritizoval i svého času u GymChatu, kdy si Gym vymyslel, že uživatelé s neověřeným číslem budou mít omezené některé služby či funkce.


A jaký bude závěr této glosy? Čeští provozovatelé zřejmě rezignovali na kvalitní a současný chat, na Seznamu ho předělali do paskvilní podoby, nu a na ostatních portálech jedou ono retro, které ovšem dnes neosloví nikoho jiného než "tzv. staré struktury", a i ti mnozí by přivítali nějaké inovace. Nejmladší generace už klasické chaty ani nezná. Není to škoda? A není hanba například pro XChat (GymChat), že dispunuji nyní účtem na slovenském chatu, když na tom českém a mně "domovském" jsem se musel nechat s využitím práva "Být zapomenut" vymazat, tedy sám jsem se nechal vaporizovat. Neměli by provozovatelé českých chatů, kterým neskutečně rapidně ubývá návštěvnost, popřemýšlet o tom, kde dělají chybu? Já osobně ovšem takovéto jejich podumání nepředpokládám. A jak už někdo konstatoval, dělat chat jen pro své přátele, to je snad opravdu lepší si založit facebookovou skupinu. A v případě, že si takový chat pro své přátele, jako je tomu v případě GymChatu (XChat), nechá provozovatel (GymJWM alias Jan Zálešák) financovat, při vyhnání téměř všech běžných uživatelů, pouze skrze enklávu "sexživlů", tak to je už naprostý hnus, flus, šlus.

Anděl Azazel

 ✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

 Čtěte na AzaNoviny.eu

 



 


Komentáře

  1. A ještě do komentářů přidám nejnovější poznatky, dojmy a praktickou zkušenost přímo s chatováním, neb jsme to s Pampeliškou prubli :D

    Musím říci, že se mi více zamlouval starý vzhled a funkčnost, neb v novém vzhledu velmi dlouho trvalo, než se vše refreshovalo (byl jsem tam z NTB). Rozhodně je tam ale opravdu spoustu lidí, zvláště v určitých místnostech (ne jako na GymChatu jen v sexu), tak že Pampeliška konstatovala v jedné z roomek, že nestíhá reagovat :D

    A ještě jedna zajímavost, jsou tam místnosti například Zahraniční, kde jsou Češi, Němci, Rakušané atd., tam jsme nalezli už větší klid a pohodu.

    Takže závěrem mého komentu, rozhodně to stojí za vyzkoušení, některé věci jsou tam krapet jinak, než jsme na českých chatech zvyklí. Ovšem ten největší rozdíl je v tom, že je tam opravdou spousta lidí, oproti našim umírajícím portálům.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Perfektně napsáno !!!
      Až by mě to skoro zlákalo, vypravit se na ten Pokec.sk taky.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Děkuji :) Tak sliboval jsem tento článek už nějaký čas, a je pravda, že někdy se ty plány krapet i více pozdrží, než dojdou realizace, ale zas o to více jsem se snažil, aby to bylo velmi dobře a hutně zpracované. Takže ač někdy později, tak přec, neb platí, že Já sliby plním nejen o Vánocích :D

      A-A

      Vymazat
  2. Otázkou je kolik tam můžeš mít nicků, a jak tam vypadají vyplněné profily lidí ?? To by taky možná zajímalo spoustu lidí si myslím. Jinak tomu že pampeliška nestíhala odepisovat bych věřil je to krásná holka a určitě jí tam psalo plno sexuálních loudilů, ale co ty a tvůj pohled ?? Jako chlap si tam taky nestíhal odepisovat ?? Nebo si tam čekal jestli si tě vůbec někdo sám od sebe všimne jako na xchatu ??

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi

    1. Krecku, poprve jsme byli v mistnosti "do pohody" bylo online a chatovalo cca 400 lidi a neprisel mi ani jeden sexualni navrh. Mam spis problem s tim, ze malokdy zapinam ntb, takze vsechno resim pres mobil a to se stihat nedalo (nejen odepisovani). Ale ja jsem byla vzdycky radsi v mensi mistnosti s min lidma :). Jinak je na me asi az moc moderni, moc "barevnej", vadi mi, ze chybi klasicke septani, takze kdyz chces septat, tak jedine pres rychlo zpravy, coz je vlastne vzkaznik, tudiz musis kliknout mimo, a tim jsi i mimo mistnost. Ale tohle vsechno je jen o zvyku. Musim rict, ze bylo fajn videt nove tvare, ono co si budem povidat, na nasich chatech moc novych tvari neni :).

      Vymazat
    2. @ Šavlozubý křeček

      Tak vidíš sám, Pampeliska ti popsala ze svého pohledu praktickou zkušenost s chatem Pokec.sk. A Já tomu nemám ani co vytknout, takže jen doplním ještě jednu svou osobní zkušenost, když jsem rychle po sobě napsal na sklo několik postů, tak na mě vyskočila jakási captcha, kdy jsem musel opsat znaky z obrázku, takže evidentně to tam mají podchycené, a i další věci, o kterých jsem psal už v minulosti, na mě v úhrnu působí tak, že opravdu chtějí proti nepravostem a prudičům bojovat, aby se tam slušný uživatel cítil co nejlépe. Ne, jako Gym na GymChatu, který ten boj proti prudičům jen proklamuje, a přitom lze navázat mnoho nicků jak na email, tak na telefonní číslo. A co se týče profilů, tak ty jsou na Pokec.sk vcelku jednoduché, ono profily stejně nikdo moc nepročítá, takže nějaké mohutné profily s kdejakou kravinkovskou kolonkou jsou snad i zbytečné, jde o základní informace a to ostatní si lidé mohou už říci mezi sebou, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
  3. ::::::::::::: Oslovení potenciální hosté k rozhovorům Hovory X :::::::::::::

    Jak jsem avizoval, po veleúspěšném prvním kole rozhovorů Hovory X, které se staly na Xglosách opravdu oblíbenými, rozjíždím druhé kolečko oslovování případných lidí, kteří by se mohli v rozhovorech objevit. A stejně jako v prvním kole, tak i nyní zveřejním transparentní seznam a text, který všem byl zaslán.



    Příjemci: LuRy, Denisa-Speedy (Chatujme); Grantik (SP); Medusa (Ch.cz); HFlower, Monika /12_21/(XChat); Acustik (Libko); Zidane, Rederix (ostatní)

    Přeji hezký den,

    po první várce pohodových rozhovorů Hovory X na Xglosách (pro orientaci a představu se můžete podívat ZDE https://www.xglosy.eu/p/hovory-x.html), rozjíždím druhé kolo dotazů ohledně předběžného zjištěni, zda li byste byli k rozhovoru ze série Hovory X ochotni přistoupit?

    Za odpovědi předem děkuji, za předběžný souhlas děkuji 666 násobně :)


    Anděl Azazel
    Xglosy.eu


    S tím, kolik lidí a jací mi na rozhovor kývli, Vás samozřejmě též transparentně seznámím. Držme si palce, ať je jich co nejvíce. Pro Vás, ať máte co zajímavého číst, a pro mě, ať mám co zajímavého vymýšlet za otázky :)

    Váš Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Takže zatím takový průběžný stav ohledně oslovených k rozhovorům Hovory X.

      Nebudu zatím jmenovitě konkrétní, jen sdělím, že z 9 oslovených jsem již získal 2 přísliby. To byli také jediní jedinci, kteří zatím reagovali, dalších 5 mojí žádost prokazatelně četlo, zatím se nevyjádřili. U dalších dvou nemám tucha. Počítám, že tak do týdne bych to asi uzavřel, a vše se i konkrétně jmenovitě dozvíte.

      A-A

      Vymazat
    2. Opět si dáme průběžný stav, a to k datu 22. 10.

      Neb došlo k určitým změnám. Nejprve prozradím, že jeden člověk ze dvou, co mi přislíbil rozhovor, tak otočil (to už jsme zažili v případě Bořka z Chatujme, že.. ovšemže). Jména zatím zveřejňovat nebudu, vše každopádně vyhodnotím příští týden, kde se to již objeví jmenovitě. V dalším zatím žádné změny neproběhly. Udála se ovšem ještě jedna významná věc, neb jsem oslovil dalšího člověka mimo těch 9 uváděných, a možná je tu nějaký alespoň náznak naděje, že by onen člověk nakonec mohl na rozhovor přistoupit. V tomto případě ale nebudu uvádět jméno vůbec, podobně jako tomu bylo například u HardBoye, a nechám si to případně jako překvapení až do poslední chvíle.

      A-A

      Vymazat
    3. === Vyhodnocení dotazovací akce (2. kola) na poskytnutí rozhovoru v sérii Hovory X ===

      Protože jste si již zvykli, že Já dělám vše transparentně, a neb jsem to též sliboval, a Já plním sliby nejen o Vánocích, tak si pojďme konkrétně říci, jak toto druhé kolečko žádostí o poskytnutí rozhovoru dopadlo. Celkově mohu říci, docela prachbídně.

      Dotazoval jsem se 9 osob, později přibyla ještě jedna osoba, kterou jsem oslovil (to ale zatím nechám v tajnosti). Nejprve mi na rozhovor kývnuli dva lidé, byla to Medusa a Monika (12_21). Jenže Medůsa předvedla to, co v prvním kolečku Bořek, z ničeho nic udělala otočku o 180°, Já to beru jako podraz a unfér jednání, což jsem dotyčné i soukromě sdělil, ač měla potřebu mě obeznámit s důvody, což si ovšem měla vyhodnotit dříve. Já to prostě neberu, a je otázkou, co za razantní změnou Medusy opravdu stálo. Ale to už je na jejím svědomí.

      Tudíž v tuto chvíli mám příslib tedy jen od jedné jediné osoby, a to 12_21, tady věřím, že se rozhovor uskuteční a vy se na něj můžete v dohledné době těšit, myslím že bude velmi zajímavý. Pak je tu ještě bytost, nenaznačím ani pohlaví, která si prý vše chce promyslet, ano je to bytost nově oslovená, která nebyla v původním seznamu. Takže uvidíme.

      A jak to bylo u dalších? LuRy, Grantik, Haluška, Acustik, Denisa, Zidane, Rederix se vůbec neobtěžovali ani reagovat, to je solidnost, že.. ovšemže. Kdyby mě aspoň poslali do h... Nu, napíši o tom fejeton, zvláště o dvou rádoby "celebritách", kteří evidentně na solidnost, transparentnost a vůbec můj otevřený styl mají svůj totalitářsky kejklířský pohled. Těšte se, servítky si jako obvykle brát nebudu, není proč, neb každému dle zásluh, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    4. === X-Fejeton: Nesolidnost a namyšlenost "celebrit", které už nikoho nezajímají a jsou v klinické smrti. ===

      Můj nejnovější fejeton, který srovnává přístupy vedení jednotlivých chatů, jejich solidnost a slušnost, tedy Líbímseti, XChat vs. Chatujme, SuperPokec, si můžete přečíst jak jste již zvyklí buď ..

      - přímo zde na Xglosách v sekci X-Fejetony ZDE

      anebo

      - na blogu X-Fejetony ZDE

      A-A

      Vymazat
    5. === Aktuálně k rozhodnutí "tajené" osoby ===

      Čerstvě aktuálně vám mohu oznámit, že bytost, jejíž jméno ani v tuto chvíli neprozradím, nakonec rozhovor odmítla. A jelikož mě již v tuto chvíli žádní další poteniciální kandidáti na rozhovor nenapadají, tak je celkem možné, že po uskutečnění rozhovoru s 12_21, to bude na nějaký čas poslední rozhovor ze série Hovory X. Škoda, protože je to po všech stránkách úspěšná série, mě bavilo vymýšlet otázky speciálně ku jednotlivým hostům rozhovorů, a vás ty rozhovory bavilo číst, dle statistik zobrazení.

      A-A

      Vymazat
  4. === Postřehy z chatů 21. října ===

    Dnes to bude zatím jen z jednoho chatu ale zase dva postřehy, a dám tomu i název..

    Hledá se Gym. A zatím Haluška ničí další místnosti

    Ano, naposledy byl GymJWM na GymChatu před 10 (slovy: deseti) dny, ani před tím se moc neobjevoval. Co za tím stojí? Neb po koupi XChatu byl na něm přítomen prakticky permanentně, taková dlouhá odmlka, kdy po Gymovi není ani vidu ani slechu, je zvláštní. Že by dovolenoval? Anebo už na svůj GymChat rezignoval v uvědomění toho, že naprosto vše co mohl podělal? Čert ví.

    HFlower zase už neví kde by se upíchla, kde by jiným otravovala chatový život, kde by jí bylo všude plno, kde by zničila další a další místnost. Ano, na Halušku jsou někteří alergiční, když se někde zjeví, sklo patří v podstatě jen jí, brblá naprosto do všeho, a někteří mají této osoby po chvíli plné zuby. Projevovala se tak v Kávomilově, kde některým její chování vadilo, a tak jí Gym věnoval místnost "16 let a více" (mimochodem nyní je půl deváté večer, v roomce se nachází úžasných 13 návštěvníků), její móresy se ovšem mnohým nelíbily, ovšem Gym vše rázně vyřešil, psal jsem o tom. V současné době se Haluška přivařila do místnosti Fotbal, kam také, jako do Šestnáctek v minulosti, nikdy nechodila. A opět je jí plné sklo a někteří jí tzv. nedávají. Jediné řešení je z místnosti prchnout. Aspoň krapet potěší, že za vámi dojdou i jiní z Fotbalu, neb vědí a znají své, a též jim to není po vůli. Zvláště když si Haluška přivede svou kamarádku Freyuchu, tak to je dílo zkázy dokonáno. Jména neuvádím, ale každý kdo zná situaci, tak ví :D Vítejte na GymChatu.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::: Dýňová polévka (autor receptu: Anathema) :::::::
    Chcete mít svůj recept na AzaNovinách? Pošlete nám ho do redakce na azanoviny@gmail.com nebo azanoviny@outlook.com. Do Předmětu uveďte "Recepty". Předveďte svůj kulinářský kumšt na solidním a osobitém webu. Možná si Váš recept ostatní zamilují. A láska přeci prochází žaludkem.

    AN

    OdpovědětVymazat
  6. ===== Co se chystá =====

    22.10.2020

    Do konce října patrně vyjde již jen jedna glosa, a to hodnocení výsledků Statistického šetření návštěvnosti chatovacích portálů.

    Listopad by měla načít glosa o SMS. Ano, bude to takové zamyšlení nad SMSkami v dnešní době, jaký měly význam a použití v minulosti a jak jsou rozšířené dnes.

    Pokud si na portálu Chatujme zvolí v příštím měsíci Fórum Admina, pak o tom jistě přinesu zpravodajství, hodnocení a glosování.

    V sérii rozhovorů Hovory X by mohly vzniknout pravděpodobně dva rozhovory se dvěma bytostmi, a je možné, že dojde i na připravovanou novinku, takový pravidelně nepravidelný Speciál, brzy se dozvíte více podrobností.

    Neočekávaná aktuální glosa může samozřejmě vzniknout kdykoliv, dle dějů a událostí, či mých momentálních nápadů.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  7. === Hovory X: Anketa X ===

    Hovory X, které budou dále pokračovat, pokud budou vhodné a ochotné bytosti (zatím jich pořád pár je k mání, za což děkuji), se rozšíří na krapet jinou formu, a to právě v nadpisu zmiňovanou Anketu X. Půjde asi většinou o jednu otázku, o jedno téma, kterým oslovím mnoho z vás, kteří už jste se Hovorů X zúčastnili, či zúčastníte. Každá otázka, každé téma bude mít jednu společnou věc, a tou bude úvod, a Já vám ho zde předstvím. Bude vypadat takto:

    Sto lidí, sto názorů, říká se. Ano, lidé jsou různí, a přistupují ku věcem, ku událostem, ku životu, k tomu či onomu porůznu. Každý jsme jiný, každý jsme svým způsobem originál, něco máme společné s většinou a v něčem se lišíme, každý jinak, po svém, a mírou odlišnosti. Uniformita je smrt, ovečkoidnost umírání v okovech. Odlišnost za každou cenu a pro efekt zase pozérská stupidita. Pojďme se podívat na to, co máme společné a v čem se lišíme. Jedna otázka, mnoho rozličných odpovědí - To je Anketa X.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. ======= BEST IN COVID ========

    Tak to je můj nejnovější výtrus, který si můžete, moji milí čtenářové, přečíst na dvou místech, a to..

    na blogu Archa X

    na blogu Líbímseti

    A-A

    OdpovědětVymazat
  9. === Postřehy z chatů (30. října) ===

    Chatujme - Provozovatel tohoto portálu LuRy informoval uživatele, že jsou ponechány "prázdninové" limity místností na 1h/měs (což je tzv. prázdninová amnestie na limity). A důvod? Prý vzhledem k současné situaci v České republice. Zapnuty mají být k 1. prosinci.

    Kladu si otázku, co je v současné situaci v naší zemi takovou překážkou, že nemůžou lidé chodit na chat a plnit standardní limity nachatovaného času místností? O prázdninách to každý chápe, doba dovolených atd.

    Ovšem tady se mi to jeví jako nějaká výmluva, neb kdy jindy by měli lidé více chodit a využívat internet, než v době nouzového stavu za koronavirové krize. Mimochodem hlavním technologickým firmám za poslední čtvrtletí stoupal tu zisk, tu tržby etc., na Chatujme ale asi už je to tak veleslabé, že nikdo moc na portál a chat nechodí ani v tomto období.

    A tak si k tomu přidánme data. Kolem 16. hodiny bylo na Chatujme

    - na celém Portálu pouhých 134 lidí, z toho na Chatu (tedy v místnostech) 49.

    A jak byli uživatelé v místnostech rozloženi? Z rychlého zjištění takto:

    Ze 78 stálých místností:

    0 lidí (prázdá místnost) - 58
    1 uživatel v místnosti - 8
    2 uživatelé v místnosti - 5
    3 uživatelé v místnosti - 1
    4 a více uživatelů - 5

    Nu, že.. ovšemže

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem, když jsem tu psal o slovenském chatu Pokec.sk, tak se podívejme i tam, kolem 16:30 jsem pro vás vybral, pro představu, pár místností z různých kategorií s počtem návštěvníků (v závorce)

      Do pohody (559)
      Zoznamka (280)
      Mladí duchom (52)
      Košice (41)
      Metal music (25)

      anebo z kategorie 18+

      Sexzoznamka (1468)

      Nu, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024