Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Já a socky.

 

Ikony sociálních sítí

 

Socky jako sociální sítě, jistěže. Mezi ně můžeme zařadit i tzv. komunitní servery, jako třeba klasické chaty, které byly takovými předchůdci dnešních sociálních sítí. U klasických chatů se zastavím jen v rychlosti, neb všichni vědí, že jsem již drahnou dobu v chatovém důchodu, tudíž na žádném chatovacím portálu nepůsobím. Ani nevím co bych tam dělal při tom současném marasmu a již totálním úpadku, a to jak po stránce kvantitativní tak i kvalitativní. Chaty jsou již prostě pasé a patrně jsem jediný člověk, který o nich ještě píše.

Dnes vás provedu po řadě sociálních sítí, abych některým rozšířil obzory, neb sociálně sítě není jen Facebook, Twitter či Instagram, že.. ovšemže. A vezmu to pěkně odzadu.

Nejsem, nevidím důvod, nechápu.


TikTok


TikTok je mobilní aplikace a sociální síť pro vytváření a sdílení krátkých videí vyvíjená čínskou společností ByteDance. V žertovném podání se říká, že kdo je na této sociální síti a je mu více než 25, tak musí být pedofil. Z toho již jasně plyne, pro kterou generaci je tato, v současné době veleúspěšná, síť určená. Ano, je přesně pro potřeby dětí a mládeže, tedy pro nejrůznější blbiny, což je v pořádku. Já už jsem starší pán, tudíž nevím co bych tam strašil. O TikToku psaly též AzaNoviny v článku nazvaném U mladých jede TikTok. Instagram a Facebook je pro ně nezajímavý.

Instagram


Instagram je sociální síť ve formě volně dostupné aplikace pro různé mobilní operační systémy. Uživatelům umožňuje sdílení fotografií, videí a chatování s přáteli. Vlastní ji Facebook. Nu, tak Instagram taky nemám, a nechápu proč a k čemu bych ho měl mít. Pokud nic neumíš, jsi líný něco tvořit, udělej si sadu selfíček a dle množství srdíček od podobně postižených neumětelů se můžeš v dnešním světě prapodivných hodnot cítit jako "hvězda". Takže tady též nevím co bych asi tak pohledával.



Jsem ale nevím proč.


WT.Social


WT.Social (WikiTribune Social) je služba mikroblogování a sociální sít, na které uživatelé přispívají k „subwiki“. Byla založena v říjnu roku 2019 spoluzakladatelem z Wikipedie Jimmy Walesem jako alternativa k Facebooku a Twitteru. Upřímně, tady jsem se prostě registroval, tedy mám účet, a to je vše. Také jsem tedy potřeboval v prosinci 2019 napsat článek pro AzaNoviny WT Social – Spoluzakladatel Wikipedie spustil novou sociální síť.

 

Jsem z praktických důvodů.


Facebook


Facebook asi netřeba představovat, všichni ho znají. Já jsem na této sociální síti přítomen čistě kvůli firemním AzaNovinám, nově jsem tam vytvořil i stránku pro Xglosy, a též existuje stránka pro společný blog s Archivářkou Archa X. Jinak jako zdroj obsahu je pro mě Facebook k ničemu, neb to co tam lze najít mě tak nějak vůbec nezajímá.

Reddit


Reddit je otevřenou internetovou sociální sítí, založenou na principu předkládání obsahu uživateli a jeho následného hodnocení pomocí hlasování. Název serveru je anglickou slovní hříčkou ze slovního spojení „I read it“. Této sociální síti bych se v budoucnu rád věnoval a přišel jí na chuť. Jako zdroj informací je pro některé lidi prý jedinečná. Vadou jest nepřítomnost české lokace a pro někoho možná nepřehlednost. Více o této síti si můžete přečíst na AzaNovinách v článku Reddit – Sociální síť (ne pro každého). Doposud nejsem na této síti nijak aktivní, občas tam napostuji nějaký článek, takže jí zatím využívám spíše ku zlepšení SEO.

VKontakte


VK či VKontaktě je mezinárodní sociální síť, ruská obdoba amerického Facebooku, která byla založena v roce 2006. Podle serveru Alexa.com je to nejnavštěvovanější sociální síť v Rusku, v Bělorusku, Moldavsku a Kazachstánu. Tak tady taky moc nevím, proč jsem, asi abych se cítil jako alternativec. Vidíte, přistupuji k tomu s nadhledem, v podstatě tuto síť využívám podobně jako Reddit. I o této síti jsme psali na AzaNovinách v článku Ruský Facebook – VKontakte (VK.com)

 

Jsem a mohu doporučit.


YouTube


Tuto službu také netřeba nijak představovat. YouTube je nepřeberná studnice videí všeho druhu. Pro mne je stěžejní jednak muzika a druhak možnost nalezení nejrůznějších tutorialů k různým programům a aplikacím.

Twitter


Twitter je poskytovatel sociální sítě a mikroblogu, který umožňuje uživatelům posílat a číst příspěvky zaslané jinými uživateli, známé jako tweety. Jedná se o textové příspěvky dlouhé maximálně 280 znaků, které se zobrazují na uživatelově profilové stránce a na stránkách těch, kteří ho sledují. Je to nejrychlejší a nejrozsáhlejší informační zdroj, můžete klidně vyhodit TV a rádio, na Twitteru se dozvíte vše co se kde děje a co vás zajímá.

Pinterest


Pinterest je webová stránka, která svým uživatelům umožňuje zdarma vytvářet tematické kolekce obrázků či fotografií, které najdou online nebo je nahrají z vlastního počítače. Jedná se tedy o službu, která umožňuje online bookmarking obrázků. Je to místo plné nápadů, inspirace, kreativity etc. Týká se to nejrůznějších oblastí, ať už jídla, kutilství, oblečení, anebo třeba inspirace pro nové tetování. AzaNoviny psaly o Pinterestu v článku Pinterest – Katalog nápadů. Sociální síť a bookmarking v jednom.


Mohlo by vás zajímat:  Pinterest. Celosvětový katalog nápadů vs. Instagram selfíček.

 

Jsem nově.


Parler


Parler je americká služba pro mikroblogování a sociální síť, založená v roce 2018 a vyznačující se snahou o maximální svobodu projevu svých uživatelů. V současné době je služba nedostupná a čeká jí restart. Více si přečtěte třeba v článku AzaNovin John Matze a Parler se vrací, zatím jako webová stránka na ruské IP., anebo v dřívějším článku Parler – Sociální síť co neoznačuje dezinformace. Zde jsem se nově registroval právě kvůli cenzurním záležitostem na Twitteru nejen ohledně Donalda Trumpa.

MeWe


MeWe je alternativou Facebooku, síť která vás nešmíruje, nevyznává tvrdou cenzuru jako jiné sociální sítě a je už i v češtině. Více se o této sociální síti můžete dozvědět v článku MeWe – Váš soukromý život není na prodej #Not4Sale na AzaNovinách.

Gab


Gab je americká sociální síť známá svou krajně pravicovou základnou uživatelů. Po nedávných událostech, které se odehrály na Twitteru a dalších sociálních sítích, jsem se zaregistroval i zde. Vždy je dobré mít možnost výběru.

 


Všechny díly Hovory X (Speciál Naruby, Anketa X) najdete přehledně na jednom místě


A jaký bude závěr dnešní glosy?


Svět je rozmanitý, a stejně tak ten svět internetový. Rozmanitý je ovšem jen pro ty, co se dokáží rozhlížet, co se dokáží dívat i směry, které jim nediktuje společnost. A též pro ty, kteří jsou schopni vnímat běh času. O mně je známo, že jsem konzerva, to ale rozhodně neznamená žít v pravěku. A jaké sociální sítě používáte vy? Podělte se v komentářích.


Anděl Azazel

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

 Čtěte na AzaNoviny.eu

Loon Google - AzaNoviny

 John Matze a Parler se vrací, zatím jako webová stránka na ruské IP. - AzaNoviny

 Z aplikace WhatsApp prchají miliony uživatelů na Signal či Telegram. - AzaNoviny


 

A-A PROJEKTY - Vše na jednom místě

A-A Projekty


Recepty a vaření

 

Zapečený květák po orientálsku
Zapečený květák po orientálsku

 
Zapečený květák se sýrem a těstovinami


Vepřová paštika

 

Komentáře

  1. === Postřehy a perličky z chatů (26. ledna) ===


    XChat

    HardBoy vs. Don.lafaye

    Že se tito dva pánové nemusí, je veřejným tajemstvím. Co za jejich vzájemnou nevraživostí stojí sice netuším, ovšem potvrzením mých slov jest obrázek z veřejných Fotoalb, tedy vzkazu Don.lafaye právě HardBoyovi. Můžete se na to podívat přímo na Fotoalbech ZDE

    Já samozřejmě nic soudit nebudu, Don má pravdu v tom, že GymChat je umírající a bezvýznamný chat, pak mi jen vrtá hlavou, proč se ale tak rozvášnil, že.. ovšemže.

    Chatujme

    Mydlinky a Lentilky

    I na Chatujme mají "vroucí" vztahy. Místnost Lidé.cz pro lidi z ukončeného Lidéčka má v části názvu napsáno "Nechceme tu Mydlinky a jí podobné zralinky", zakladatelkou a SS je tu uživatelka Lentilkova. Nu, a hned nad touto místností si založil a zakoupil místnost "Kratochvíle" uživatel Casper. A teď to přijde, v popisku místnosti má "Nechci tady Lentilky a jí podobné zralinky". Nu, tak evidentně se na Chatujme mají rádi :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Rozuzlení kauzy Don.LaFaye vs. HardBoy ===

      Ano, rozuzlení kauzy Don.LaFaye vs. HardBoy na sebe nenechalo dlouho čekat. Oba pánové byli na GymChatu odměněni. Don.LaFaye dostal BAN, na což se můžete sami podívat z odkazu xchat.cz/Don.LaFaye či si toto vyťukat do adresního řádku prohlížeče. Nu, a HardBoy dostal zákaz správcování, tedy nelze mu přidělit DS (dočasného správce). Teď přijde ale dosti podivnost a posuďte si to opět sami. Podotýkám, že nijak hlouběji do této kauzy nevidím, ovšem o to ani nejde. To oč kráčí je skutečnost, že HardBoy obdržel trest od pseudoadminy OpiFka, kdežto Don.LaFaye dostal BAN od administrátora Giggo. Zváštní, což. Ale tak jsme na GymChatu, nu.

      A-A

      Vymazat
    2. === Postřehy z chatů (30. ledna) ===

      XChat

      V místnosti "16 let a více" to jde od 10 k 5 a stává se z toho opět Vapettovo (alias DeadlyRain alias MazlikXXL z Libka). Známý rozesílač svého penisu jakémukoliv červenému nicku v podstatě místnost ovládá a šéfuje, zatímco SS Legendaw si sice občas zajde zatrucovat kamsi, třeba na pár dní do Meditace, ale jinak s Vapettem kámoši jak hrom. Legendawn mě nestačí udivovat a ztrácí pomalu poslední zbytky respektu. Příroděžel. To takový HardBoy dostal prozměnu trest nedostávání DS i na svůj druhý záložní nick. Místnost v poslední době trochu sice nabobtnala ale kvalitativně a vůbec vším ostatním děs a běs. Nejen proto, že si tam ještě ke všemu Vapett (DeadlyRain) natahal lidi z Libimseti, jako Yogurt, či SimcaBoys (ta má na Xku nick Hobitka a mají se s Vapettem společně na svých profilových fotkách, z jejich intimní schůzky).

      Libimseti

      Tady známý prudič a multinick, dříve z Chatujme, Vita1971 provokuje na diskuzích a žádá si pozornosti. Marně. Každopádně se podívejte na diskuzi kterou založil a po čase, když si toho nikdo nevšímal, tak zase smazal. Diskuze nesla název "NSDAP - Není Soutěž Dětí A Pedofilů" a podívejte se na to na obrzázku ZDE. Po nevěnování pozotnosti Víťovi tak alespoň zasmajlíkoval v 8 z 10 aktuálních diskuzích, asi si trochu zahrál na Koubu. V jedné diskuzi zmiňoval výraz "Křišťálová noc", nu co k těmto nacistickým výlevům u Víti říci, snad jen Azamoudro: Tak dlouho se chodí fašounovat na Libko, až se ucho utrhne.

      A-A

      Vymazat
    3. === Postřehy z chatů (31. ledna) ===

      Abychom to ke konci měsíce zkompletovali, tak se podíváme na všechny chaty. Příroděžel, ono z některých není co přinášet.

      Superpokec

      Tak tady dnes po 21:15 je návštěvnost na chatu 13 uživatelů. Ten portál už je totálně mrtvý, když si vemete, že ještě k tomu Grantik a Agata jsou tam neustále nabotovaní, tak tam v podstatě už opravdu nikdo není.

      Zastavím se ještě u Chat Rádia. Tam Grantik v tom minichatu, kam si píší lidé o písničky, přidělal jakési srdíčka. Uchvatné, vážně. Když se podíváte na sestavu lidí píšících si o písničky, tak je to pořád stejné, pořád těch 5 a půl Grantikových fanoušků, plus teď sem tam někdo z těch nových z Lidéčka. Takže tady též žádná progrese.

      Libimseti

      Jak jsem i na tamních diskuzích předestřel, tak můj tip, odhad, hypotéza, říkejme tomu jek chceme, říká, že Libku dávám rok. Odvozuji to od datumu expirace domény libimseti.cz, který je 08.01.2022. Tudíž s ochranou 30 denní lhůtou (což je polovina celkové ochranné lhůty) by Libko mohlo zhasnout k únoru přístího roku. To samozřejmě za předpokladu, že by doménu už nikdo dál neprodloužil a nezaplatil. Jak též uvádím, je to jen tip a hypotéza, je jistě možné, že Libko tu bude (naprosto zbytečně a čert ví pro koho už) strašit ještě dalších 666 let. Nechme se překvapit.

      Chat.cz

      Na tomto podivném chatu je ve večerních hodinách 50 nicků, většina ve Fajn pokecu, a to 34 uživatelů. Víme, že zde mohou fungovat i anonymové, tedy neregistrovaní. Freya je jistě nadšená, Já ovšem nechápu absolutně z čeho. Více nevím, co bych o tomto podivném chatu, podivných lidí a s registrací na pozvánky napsal.

      A-A

      Vymazat
    4. Vapett je ten nejohavnejsi, nejnemocnejsi, falesnej a ulhanej clovek, kteryho znam a ne jen ja, ze...o Legendawna strach nemam, je to chytrej kluk a vi co dela :)

      Vymazat
    5. @ Pampeliska

      Inteligenci Legendawna bych si nikdy nedovolil zpochybnit, o tom že ví co dělá, tak o tom už mám ale značné pochybnosti. Sama daleko lépe než Já víš, jaký je Vapett chameleon, jak dokáže hrát "hodného kloučka" před těmi správnými lidmi. A přitom jaká je realite víme všichni, i Já, ač jsem se o něj nikdy příliš nezajímal, ale těch zdrojů informací o něm mám celkem dost. Oslovili mě ohledně něho v minulosti i lidé, které jsem třeba vůbec neznal, jako jedna nežněnka, co si mě kvůli tomu dohledala na Facebooku, kde ani s osobním účtem v podstatě nijak moc nepůsobím.

      Jednoduše řečeno, už u Halušky jsem kroutil hlavou, ale třeba má rád tetování, nevím.. ovšem čím mu imponuje Vapett, tak to je nerozluštitelná záhada :D Že.. ovšemže :D

      A-A

      Vymazat
    6. Treba to neni tak, jak to vypada..to, ze ho legendawn respektuje prece neznamena, ze jsou kamaradicci :) ale nevim, co se tam deje

      Vymazat
    7. @ Pampeliska

      Já moc nedám na nějaké dojmy, nýbrž na informace, a ty mám z různých zdrojů i s přesahem kontinuálně do minulosti. Na Vapetta jsou mnohé stížnosti, a nikdo ani ty se tomu nedivíme, ovšem někdo nad ním drží ochranitelskou ruku. Tudíž Já říkám zcela jednoznačně a nekompromisně, pokud nad Vapettem drží Legenawn ochranářskou ruku a třeba i před adminama, opakuji pokud tomu tak skutečně je, pak kdokoliv kdo by tak činil v mých očích klesá na naprosté dno. Jsou věci, ve kterých nelze přijímat kompromisy. Nu.

      A-A

      Vymazat
    8. === Postřehy z chatů (1. února) ===

      Máme tu únor, a tak se i v novém měsíci podívejme, co se na chatovacích portálech děje (tedy ono už spíš neděje)..

      ::: XChat :::

      = Cenzůra a protekce (16 let a více) =

      Na fóru místnosti 16 let a více se objevil post právě s tímto názvem. Je v něm kritika smazání příspěvků o HallucinationFlower, její nedocházky do místnosti a tím neplnění limitů pro Stálé správce, o jejím intimním vztahu s černou hvězdou (Slahy) a ... nu přečtěte si to sami celé ZDE

      ::: Libimseti :::

      = Víťa opět přespamoval Diskuze =

      Ano, známý prudič a multinick Vita1971 již poněkolikáté přespamoval Nejaktivnější diskuze, tentokráte kompletně, a jako obvykle jen smějícím se smajlem. Důvodem patrně jest, aby se diskuze kde je sám zmiňován posunuly mimo zobrazení. Nu, holt co se za prudění na Chatujme naučíš, na Libku jak když najdeš. Že.. ovšemže

      ::: Chatujme :::

      = Fór Admin pořád nikde =

      Už v září minulého roku vyhlásil admin Láva na diskuzích "Konkurz na Forum Admina". Začíná nám únor a Admin pro Fóra stále nikde. Dočká se Chatujme někdy? Nevypadá to, zatím.

      A-A

      Vymazat
    9. === Postřehy z chatů (2. února) ===

      ::::: XChat :::::

      = Haluška už není SS v 16kách =

      Ano, uživatelka HallucinationFlower již není v místnosti "16 let a více" Stálou správkyní. Její odebrání z postu SS ohlásil na fóru této místnosti Administrátor zodpovědný za Stálé místnosti a Stálé správce Giggo. Můžete se na to sami podívat ZDE
      V místnosti jsou už tak jen dva SS, a to Legendawn a Tomasek. Ono je to tedy spíš asi úplně jedno, páč jak víme, tak v této místnosti už je dávno "Vapettovo", Legendawn nikoho nezajímá, páč věčně hraje ne druhé, ne třetí, ne čtvrté, ale tak páté housle. A už vůbec nechápu, že byl tak zaujatý Hajdem a přitom se bratříčkuje s něčím, jako je Vapett. Ale tak známé AzaMoudro praví "Jaké si to uděláš, takové to máš", a tak holt v 16kách mají Vapettův hampejz (následuje anathemova trojkombinace :D)

      ::::: Libimseti :::::

      Zde na diskuzích pokračuje v přespamovávání všech 10 Nejnovějších diskuzí smajlíkama další známý chatový vejlupek Víťa. Můžete se na to opět podívat z odkazu sami ZDE

      Popravdě se musím přiznat, že už mě o tom sajrajtu na chatovacích portálech přestává bavit psát. Nu, ale počkejte si na Nicnechapu, ta se do toho jistě ještě položí. Mě už to opravdu nebaví a cesta Xglos je jasně nasměrovaná, čím dál tím více se chatovacím portálům bude vzdalovat. Kde nic není, tam ani čert nebere. A neustálé omílání informací o sajrajtu je už velmi nudné, sám to cítím. Nu.

      A-A

      Vymazat
    10. === Postřehy z chatů (2. února) II ===

      ::: Chatujme :::

      = Kvíz z XChatu na Chatujme =

      Tragedie nově vznikajících fór na diskuzích Chatujme přešla do dalšího levelu, nyní tam jakýsi Jehlan založil diskuzi Kvíz, kam hází otázky patrně z Kvizu na XChatu i se stejnou grafikou hádané odpovědi, tedy např. "Kdo napsal hru Král don Pedro u Madridu? #### ## ####" Chápe to někdo? Ne, páč to pochopit už nelze :D

      Na druhou stranu mě to inspirovalo, patrně napíšu Xfejeton o zombících na klasických chatech žijících v pravěku bez osobního a jakéhokoliv vývoje, zamrzlých v dobách začátku milenia. A vlastně se bude hodit i popisek z místnosti KV na GymChatu "někoho vychovala ulice, nás vychoval xchat", to bude krásně zapadat.

      A-A

      Vymazat
  2. ::::: Nové Recepty :::::

    Vyhládlo vám při čtení Xglos? Nečtěte Xglosy hladoví a inspirujte se třeba v Receptech a vaření. Dnes přibylo hned 6 nových receptů: Vaječný salát s pomeranči, Drožďová pomazánka, Pomazánka z olejovek, Kuřecí tortilla, Kuřecí prsa v jogurtovém županu a Romadurová pivní pomazánka. Všechny nové recepty najdete ZDE

    Pamtujte, že s jídlem roste chuť. Tak dobrou!

    Recepty a vaření
    AzaNoviny.eu

    OdpovědětVymazat
  3. ::::::: Příští glosa nebude z mého pera :::::::

    Ano, je tomu tak, autorkou příští glosy, která vyjde pravděpodobně kolem čtrvtka, bude externí autorka Xglos Nicnechapu. Jaká a o čem její glosa bude, to nemám zdání, vždy platilo, že dávám autorům maximální tvůrčí svobodu. Jen vím, že se určití jedinci mohou "těšit" :D Ale těšte se i vy ostatní. Sledujte Xglosy a brzký článek Nicnechapu.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. ::::::: Clubhouse – sociální síť jak dělaná pro Covid. :::::::

    Clubhouse - sociální síť, která zažívá obrovský boom. Jak dělaná pro Covid a zmenšené možnosti si "pokecat". Vše o této nové sociální síti, plus rozhovor Petra Máry s Danielou Drtinovou na DVTV. To je nejnovější článek na AzaNovinách. Přečtěte si ho ZDE

    Aza"humorná" poznámka: Sociální síť pro kecálisty, takže například pro Pampelišku :P Blbé teda je, že zatím není pro Android. :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No ale zas nemusim byt uplne vsude :D

      Vymazat
    2. @ Pampeliska

      Všude? Myslíš klasické chaty? To ale není vůbec všude, to je vlastně jen jedno malinkaté a naprosto bezvýznamné a nicotné místečko. Ano, nalijme si čistého vína. Místo, kde dnes již přežívají jen nezajímaví, neumětelové, zoufalci, ztroskotanci, dinosauři bez osobního rozvoje, exoti, bezhodnotní magoři etc. Píše se rok 2021, příroděžel někteří zamrzli na urovni grantíkova rozhlasu po drátě :D

      A-A

      Vymazat
    3. O co je ten "mluvici" chat lepsi nez normalni chat? Jeste jsem tam nebyla, tak nemuzu soudit, ale to uz je prece lepsi chat s webou, kde muzes mluvit a dokonce toho cloveka i vidis :D

      Vymazat
    4. @ Pampeliska

      Možná by bylo dobré, pro tebe i ostatní, si pustit to video s Petrem Márou. Ono je to právě o tom, že člověka nic neruší, a taky u videa nemusí řešit jak vypadá a též nemusí nic sledovat, tedy nic nezatěžuje jeho pozornost. Může mluvit a u toho dělat milion dalších věcí, nebo může jen poslouchat a zase u toho dělat milion věcí, třeba i pracovat. Když bude chtít, tak si zase vezme slovo a vstoupí do konverzace. To je prostě úplně něco jiného, je to vlastně jako když si lidé povídají v hospodě či v kavárně, anebo kdekoliv, prostě v houfu, ve skupině.

      Ještě jedna věc mě upoutala a je mi velmi sympatická, že ta síť má velmi přísná a tvrdá pravidla. Když tam někdo dělá nepřístojnou neplechu, tak končí na vždy, ano, na věky věkův. Tedy jeho číslo telefonu, každopádně pak si tam už ani neškytne. Velmi velmi sympatické.

      A-A

      P.S. - Škoda, že jsem mlčenlivý kozoroh. Věčná škoda :D

      Vymazat
    5. Takze nepujdem pokecat? :D

      Vymazat
    6. No když jsem nad tím uvažoval, tak by tam šly točit podcasty s hosty, rozhovory.. to by mohlo být zajímavé. Uvidíme, třeba to do budoucna nějak využiji. Na několika hodinové tlachání na tlachání, na to ale prostě nejsem stavěny, nejsem kecálista, jak někteří. Vlastně vůbec nechápu třeba, jak může mít někdo s někým dvou a více hodinový rozhovor po telefonu, to prostě nejde :D No nic, jsem prostě kozel, některé věci nemůžu pochopit nikdy :D

      A-A

      Vymazat
    7. Nevidim v tom problem :D myslim, ze muj rekird byl s Martym neco pres tri hodiny a to jsem se ke slovu moc nedostala :D

      Vymazat
    8. @ Pampeliska

      Tak to je ještě strašnější varianta :D Ukecaná ženská se dá docela dobře pochopit, ale užvaněný chlap.. tak to je katastrofa :D

      A-A

      Vymazat
  5. Jard01 BAN na Xchatu do 6.2.2021 a IQjakoSNURAnaPRADLO BAN na Xchatu do 3.4.2021 důvodem je údajné urážení a napadání ikdyž sem si nevšiml že by v místnosti EMO k něčemu takovému docházelo...:DDDD Pokud tedy nepočítám Ataku s Machem a jejich výkřiky do tmy....:DDDD

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Šavlozubý křeček

      Zajímavé, takže když tam chodí věčně zvracet Ataka, tak je vše ok, když tam sem tam zazvrací Mach, taky ok.. ale jak se tam vyzvracíš ty, tak máš BAN. Hmm.. hmm.. nu tak koho to vlastně překvapuje, jsme na GymChatu, že.. ovšemže.

      Mě by dosti zajímalo, který admin to BANoval, páč to by taky mohlo hodně napovědět o tom, kdo je práskač, jelikož admini asi sami od sebe neprolézali nějaké mrtvé a prázdné EMO.

      A-A

      Vymazat
    2. Banoval mě Giggo aspon tohle info se objeví při pokusu o přihlášení těch dvou nicků.

      Vymazat
    3. @ Šavlozubý křeček

      Nu, to mě celkem překvapuje. Tady těžko určit, kdo mu to nabonzoval, jen že je to na bonz je jistota, páč on Milan nikdy neudělal sám od sebe byť pidikrůček navíc :D Už jsem Milanovi dlouho nepsal žádný mail, že bych mu poslal jeden pobouřený? :D Promyslím to.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024