Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Digitální garáž se stěhuje na výukovou platformu Skillshop

 

Skillshop - Vzělávací platforma Google

 

Svého času jsem tu psal o Digitální garáži od Googlu. Celý certifikovaný kurz s názvem Základy digitálního marketingu jsem také úspěšně absolvoval, a tak jsem se o své zkušenosti podělil se čtenáři a kurzem je provedl. Aby věděli co je čeká a nemine. O tom, že mnoho lidí Digitální garáž zajímala a proto si o této záležitosti vyhledávali informace, k čemuž přispěl i můj autentický článek, svědčí i ta skutečnost, že glosa patří mezi několik nejčtenějších. A to dlouhodobě, neboť jsem o kurzu psal již v listopadu roku 2020. Nyní se Digitální garáž stěhuje na výukovou platformu Skillshop, tak si o tom něco povíme.


Digitální garáž na Skillshopu

Kurzy Google Digitální garáž budou přesunuty na výukovou platformu Skillshop 24. července 2023. Co je velmi důležité a podstatné je to, že je dobré do tohoto data dokončit rozpracované kurzy, neboť částečné pokroky v tom kterém absolvovaném kurzu příroděžel  není schopen Google migrovat. Takže pokud tedy kurz nestihnete dokončíte včas, pak budete muset začít na Skillshopu znovu od začátku.

Každopádně pokud jste dokončili nějaké kurzy nebo získali certifikáty, záznam o tom bude migrován do vašeho nového účtu Skillshop, jestliže se tedy přihlásíte pomocí stejné e‑mailové adresy. Jestliže ovšem z nějakého důvodu nechcete, aby se vaše historie učení přesunula na platformu Skillshop, pak můžete svůj účet Digitální garáže smazat.

Pokud účet Skillshop už máte či si ho do data migrace založíte, pak platí totéž, co bylo už řečeno, jestliže je tento účet spojen se stejnou e-mailovou adresou jakou jste použili při registraci do Digitální garáže, pak se vám již absolvované kurzy a získané certifikáty na Skillshopu objeví.

 

Certifikát Google Digitální garáž Anděl Azazel


Platforma Skillshop

Skillshop je vzdělávací platforma, která vám pomůže zlepšit znalosti v oblasti nástrojů a řešení společnosti Google. Je určena všem, kdo používají níže uvedené služby. Jakmile se zaregistrujete, získáte nepřetržitý přístup k internetovým kurzům a tempo si zvolíte dle svého uvážení.

Android, Authorized Buyers, Google Ad Manager, Google AdMob, Google Ads, Akademie Analytics, Digitální akademie Google, Google Marketing Platform, Moje firma na Googlu, Google for Education, Waze..

Jaké to má výhody?

Je to rychlá a pohodlná výuka, která vám pomůže rozšířit si znalosti: Vstoupíte do výukového procesu a absolvujete příslušné kurzy. Pak si můžete získané znalosti ověřit pomocí testů. Podle typu výukového programu získáte při úspěšném absolvování ocenění nebo certifikát, který se zobrazí na stránce vašeho profilu.


Skillshop - Profil Anděl Azazel



A jaký bude závěr dnešní glosy?

Žijeme v digitálním věku, ať již chcete rozvíjet svou firmu, být úspěšnější v práci, anebo získat nové digitální dovednosti, pak Skillshop je tím správným místem. Ať už píšete svůj první životopis, nebo chcete prohloubit své technické znalosti, knihovna Skillshopu nabízí mnoho možností, s nimiž vybrousíte své digitální dovednosti k dokonalosti. Nebo dumáte, jak digitalizovat svůj byznys či expandovat do zahraničí? Online kurzy a nástroje vám mohou býti nápomocny k růstu vaší firmy. Anebo jak můžete využít současný hit v podobě umělé inteligence (AI), tak to vše, dle vašich zájmů a prefencí vám pomůže udržet krok s dobou a digitálně nezakrnět.


Anděl Azazel

 

✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦
          Čtěte na AzaNoviny.eu              
Twitter hrozí žalobou společnosti Meta kvůli spuštění Threads - AzaNoviny
Provozní zisk společnosti Samsung ve druhém čtvrtletí klesl o 96 % - AzaNoviny
České e-shopy ve 2. čtvrtletí zaznamenaly meziročně pokles obratu o 8 % - AzaNoviny

Fleky se zelím a slaninou - Recepty a vaření
Fleky se zelím a slaninou


AzaŽurnál - Blog AzaNovin
AzaŽurnál - Blog AzaNovin


Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Notesoo - Spadla klec. Definitivní konec české sociální sítě

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Čtyři roky na Twitteru

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?