Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Roční hodnocení HX aneb S písní na rtech

Původně jsem měl v úmyslu navázat na půlroční hodnocení působení místnosti Hrabě X na Chat.cz klasickým shrhnujícím textem. Nakonec jsem se rozhodl pro jiný útvar a předělal dva písňové texty. Někdo boří a někdo tvoří. HX bylo vždy tvůrčí a vpředu, stavělo na svých hodnotách, které se ovšem se sluníčkářským, anarchoidním, pokryteckým a falešným okolím pramálo slučovaly.


Veleúspěšný, prosperující, zářný, výjimečný, nenapodobitelný rok Hraběte X

 
Hraběcí hradba X

Kdo sú hrabští bojovníci a zákona jeho

Naše řády hraběcí co členily nás z davu
amatérům domorodým zamotaly hlavu
Freya už nebyla královnou pro všechna chaťata
když dle svých not jeli hraběnky a hrabata

Aza ten se nestyděl
blekáč na web vystavil
svojí hrabskou pevností
na chatu se proslavil

Místo mute kopy
rétorský meč vozil
na zbabělost odvahu
když Frayland nám hrozil

Zmetky, fetky ve dveřích
brzo přešel jejich smích
votáčeli nicky zpátky
s běsným strachem ve vočích
Marně Freya hrála hrátky
nikdo neskrejval svůj strach
ten kdo spatřil místnost vzoru (alt. vzdoru)
nepřekročil hrabský práh!




Poslední fáze ročního období a odchod zakladatele do chatového důchodu a následný čas se dá po měsíci vyjádřit takto

 
Čest hraběcí

Množství různých prudičů na chatu si poletuje
jak pošpinit druhýho a závody kdo víc bonzuje
mračna feťáků se na tom chatu pohybuje
jenže proti tomu tady dávno nikdo nebojuje

Jsi Hrabě X tak si toho važ!
Jsi Hrabě X a narovnat se snaž!
Jsi Hrabě X, hraběcím dělej čest!
Přelez, přeskoč ale nepodlez!

Křivost nad křivost se každým dnem jen prohlubuje
slovo už nic neznamená, faleš všema prostupuje
hrabský holky hrabský kluky čistá hradba obklopuje
zachraňme si čest tím, co nás tu všechny spojuje!

Jsi Hrabě X tak si toho važ!
Jsi Hrabě X a narovnat se snaž!
Jsi Hrabě X, hraběcím dělej čest!
Přelez, přeskoč ale nepodlez!



Anděl Azazel


❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁

Satiristická vložka Rádio AzaJerevan

Otázka:


Odpověď Rádia AzaJerevan:
Milý Pantere, ty budeš asi velký inovátor. Rádio AzaJerevan očekává, tak do půl roku, že přidáš ještě další neotřelá super moderní vylepšení, která nikdo nikde nemá, jako Nový vzkaz/Příchozí/Odesané/Archiv apod. Garantujeme, že poté budeš naším jasným favoritem na cenu Kolumbovo vejce.


Otázka:


Odpověď Rádia AzaJerevan:
Drahá Moniko, nešlo. Franci vás, co zvládnete nahrávat fotky i jinam než do Profilových, nemůže připravit o ten požitek s odmazáváním jednotlivých fotek, neboť po půlhodině stupidního mazání po jedné fotografii už vás příště ani nenapadne nějaké album zakládat. A tím se sjednotíte do šiku profilfoto lam. 

(Zdroj Otázek: Diskuze Náměty a připomínky na Chat.cz)
 
❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁


Příloha Xglosy 

Zdroj: Místnost Fajn pokec na Chat.cz
 
Hned na začátku, po všech těch hysteriích zde, musím říci, že jsem si ke skrýnu od autorky vyžádal souhlas s použitím a zveřejněním.

A co že na tom skrýnu vlastně je ke glosování? Povšimněte si rétoriky Freyi, ano, "likvidace" je přesně to oč celou dobu běží, o likvidaci Hraběte X, které bylo vystavěno bez původních uživatelů, které si dělalo věci profesionálně a po svém, které se s většinou domorodého obyvatelstva, neb mu přišlo plytké, nezajímavé a většinou nekvalitní a amatérské, nekamarádilo a hlavně ho vůbec nezajímalo co si myslí nějaká Freya. Dodnes nechápu, jak někdo takový mohl být, a dnes opět asi je, královnou chatu. Ovšem ono se to vlastně dá chápat velmi dobře, když se podíváme komu kraluje. Takové království by neprodala ani za kozla, natož za pořádného koně.

Svár odvěkých rivalek Archi a Exi o napichování rohlíků v parku nebo rohlíků v párku (nezaměňovat s hotdogem) bych snad ani nekomentoval, bude to pravděpodobně, jak jsem zmiňoval jen osobní záležitost. I když ataky lidí spojených s HX nejsou i v této době ničím neobvyklým. Jen taková vsuvka, všimli jste si, že si Mr.Meat smazal účet? Co je pro mne osobně a i ve vztahu k našemu hrabství zásadnější a nepříjemnější, je v poslední době učínkování Archivářky. Honza má pravdu, že si do některých věcí nenechám moc mluvit, každopádně pokud by se mi donesly zvěsti o nějakém bližším paktování čestné členky HX Týmu např. s happy613, pak bych asi musel silně pouvažovat o odebrání Čestného členství, neboť špinit hrabství bych nemohl dopustit.

A-A

Komentáře

  1. Ono to neumí ani oříznout obrázek. Jo, pardon... Ono si to "dělá po svém". :D

    OdpovědětVymazat
  2. Naprosto nechápu. Vztahuje li se komentář k dvěma skrýnům místnosti FP, které na sebe obsahově navazují, pak tyto byly oříznuty, vloženy vedle sebe a celé toto bylo opatřeno zeleným rámečkem s vrženým stínem. Naprosto stejně vypadají i další orámované obrázky na tomto blogu. Ale kdo by čekal od komentujích zázraky, jejich kvalita bude přesně vystihovat kvalitu zbylých tamních uživatelů. A navíc se to neumí ani podepsat.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kvalita komentaru presne odpovida kvalite obsahu blogu, Azazeli.

      Vymazat
    2. Hloupost je hloupost, ta nesouvisí s ničím, jen s hloupostí.

      Vymazat
    3. A to je presne ono!

      Vymazat
  3. Ano, diskuzní úroveň jsi předvedl. Tady je opravdu hmatatelné, že každý jsme úplně jiný level. Užij si okresní přebor. A příště zkus třeba nějaký smysluplný důstojný komentář na úrovni. Asi se ti to nezdaří, ale za pokus to stojí.

    OdpovědětVymazat
  4. S tou místností na těch chatech to nebylo tak slavný Mirku. Vždycky si měl kolem sebe jen pár fanoušků análního alpinizmu a opruzantů. A proto tě vždycky odevšad vykopali. Ne protože jsi "novinář", ale proto že jsi DEBIL, máš v hlavě NASRÁNO a komunikovat s tebou je OPRUZ. Proto jsi dostal ten "neuvěřitelný" banán od jinak celkem tolerantního JiHa. A teď můžeš jít do toho čatového důchodu případně prostě do PRDELE.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, ještě tedy naposled po 258. pro ty největší neandrtálce, do chatového důchodu jsem odešel 1. listopadu. A mimochodem, jsem chtěl do důchodu a z toho chatu odejít již mnoho měsíců před tím. Jsem tvůrce, krizový manager, ne všeobecný tlachal s každým kdo se namane (jsem vybíravý soudce kvality, hodnoty a zajímavosti atd.), vytvářel jsem prostory k obrazu svému, funkční a prosperující, kde se dařilo i mnoho dalším bytostem (tedy z mých individuálních schopností, dovedností, síly, profesionality a mnohého dalšího, tedy z mé individuality měly prospěch houfy dalších lidí a celé místnosti).

      Mé místnosti byly vždy velké, prosperující, zářné, viditelné, řádu a pořádku holdující, slušné a neplytké, výjimečné a s lidmi kteří, ač někdy zastávali jiné ideje, názory, filosofické směry, tak měli nějakou hloubku myšlení. Meditace na Xchatu byla dříve komorní místností, kde se pak odehrávaly i někdy dost šílené věci, po mém vstupu se z Meditace stala řádně spravovaná místnost, která vyrostla, chatovalo se od ranních hodin až dlouho dlouho do noci, ve večerních hodinách dosahovala návštěvnosti až 25 uživatelů, což jí zařadilo v průběhu 2 let, dle změň v jiných místnostech, na 3-4 místo největších místností v neerotické části Xchatu. Místnost jsem dokonce vedl i z exilu, kdy v jeden čas, ve spolupráci s Anathemou, Monikou a adminy došlo k vylikvidování happy613, společně s jejími podobně odpornými přicmrndávačkami, z mítnosti. A byla to poslední rána pro happy613, která po neblahém účinkování v Bezva flirtíku, Třicítkách a právě Meditaci, si od té doby na Xchatu již neškrtla, Meditace byla její "konečná". A nyní si lebedí tato špína všech špín a největší prudička Xchatu na Chat.cz, kde se jí dle vlastních slov líbí čím dál víc. O čem to vypovídá? Průměrně inteligentní člověk si na tuto otázku umí odpovědět bleskurychle sám! O Hraběti X a celé jeho hegemonii je zbytečné se zmiňovat, jeden příspěvek na diskuzích jsem zakončil "HX - víc než jen místnost", ano, nic takového kolosálního, zářného, zajímavého, slušného a výběrového vás na Chat.cz už nepotká, při současném vývoji směřujícím zcela jasně do odpadní stoky, zvláště.

      A to o těch fanoušcích atd. mě pobavilo velmi, též ukázalo svoločnost uvažování a přemýšlení komentujícího. Velikáni nemívají moc opravdových přátel, vyplývá to z jejich velikosti a individualismu, to jest logický a odvěký fakt. Zato je všichni znají, a nezaléží na tom s jakým hodnocením, to nikoho nezajímá. Proč? Blbců a lůzy je vždy drtivá většina, masa jako taková je dobrá k jedinému účelu, aby jí bylo manipulováno, jiný význam nemá. A "tolerantní JiH" mě vlastně pobavil též. V jistém smyslu to tak je, má neskutečnou toleranci k prudičům, šmejdům a kdejakému odpadu, s některými si i notuje, ovšem slušné pořádkumilovné uživatele vyhání, banuje a nadává a útočí na ně jak na chatu tak mimo jeho prostory. Zrovna dnes se jal zasviňovat diskuzi HX albert, ten albert, který společně s dalšími, včetně Freyi, naprosto nechutně a odporně zaneřádili diskuzi Přátelé Temnoty. Takový albert by na každém jiném chatu byl už dávno, i s dalšími spolučmáraly, zabanován, buď pro přístup do diskuzí nebo celkově. Chat.cz a atrapa administrátora JiH má ovšem jiné přístupy, vyhání a banuje slušné, aby se bordelářům lépe dýchalo.

      Vymazat
  5. Existence donáší Azazelovi!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Existence nikomu nic nedonáší, je to má kolegyně a logicky spolu některé věci konzultujeme a jsme ve spojení. Je zajímavé, že při mých začátcích jsem Exi určitým způsobem, nelichotivým, hodnotil, ovšem postupem času je dosti zarážející, že např. ona sama vycítila nechutný charakter happy613, zatímco ti, které jsem na počátku respektoval, nám volako zretardovali. Proto platí, že "nikdy nic, nikdo nemá, míti za definitivní".

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024