Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

BEZ KOMENTÁŘE - Hlášení závadového obsahu a aktivit v síti internet

V posledních dnech dorazila na e-mailové adresy AzaNovin tato zde uveřejněná nahlášení závadného obsahu, tedy přesně závadového. V jednom případě se ke mně dostal odkaz jiným způsobem, jakým, to z důvodu utajení nebudu samozřejmě zveřejňovat. Obdržené a zde uvedené materiály nechám bez komentáře.


✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪

Zdroj: E-mail AzaNovin (AzaNoviny@gmail.com) a dva přiložené soubory


✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪


Zdroj: E-mail AzaNovin (AzaNoviny@outlook.com) a odkaz


✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪



Zdroj: Doručený odkaz na obrázek z imgur.com


✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪✪




Pro zajímavost zde uvedu vyjádření Franciho z konce července, tedy z doby nejbrutálnějších kyberšikanizátorských akcí.





Anděl Azazel

Komentáře

  1. Příroděžel, při hromadném mazání spamu (46 spam příspěvků), a je to již třetí takové masivní spamování Xglos, které opět vypovídá o některých jedincích z chat.cz, tedy při tomto hromadném mazání došlo v aplikaci k chybě, díky níž bylo smazáno asi 5 normálních příspěvků, z nichž 2 byly moje. Jelikož si své příspěvky, a to kdekoliv, zálohuji a archivuji, pak se pokusím zde navrátit to hlavní.

    Na příspěvek Freya - Fňukáš jako coura... Bylo mnou reagováno takto:
    Domáhání se svých práv, tedy ochrany před šikanou a podobnými jevy, obrana proti napadání a útokům, rozhodně mezi mé a naše práva patří. Pokud to Freya nazývá fňukáním, pak je její uvažování hanebné a pokřivené, a jednoznačně to o ni cosi vypovídá. A je to jen dalším v cele řadě důkazů, že bylo jen správně, že se nestala administrátorkou, neb stále více prokazuje, že je pro takovou funkci nekompetentní, a to i na tak prapodivném a nestandardním chatu jako je chat.cz, natož na chatech klasických, natož na solidních webech obecně.

    a

    A možná by Freya udělala lépe, kdyby namísto výkřiků do tmy, prokázala alespoň to, že je kompetentní správkyní diskuze a vyčistila diskuzi Ach ta samota, kterou spravuje, od šikanoidního bordelu. Odkaz na diskuzi: https://chat.cz/d/85/chat.cz/stale%20mistnosti/Ach%20ta%20samota Odkaz na skrýn diskuze: http://jyxo.info/uploads/B7/b7ba4d000c98e7517309bd8046b4443a28a0316c.png

    OdpovědětVymazat
  2. Já to nepsala, ty pitomče, takhle se může podepsat kdokoli. Hlavně, že jsi zase hned něco vyblil a na závadný příspěvek na foru jsi mě prostě nemohl normálně upozornit jako to normální lidi dělají.

    Freya

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano může, to ovšem není můj problém. Je velmi jednoduchá cesta, komentovat pod nějakým z celé řady účtů, ať už si jen pro tyto účely nějaký založit, je to otázka 2 minut. Tím se komentující vyhne tomu, že se někdo bude podepisovat jeho jménem, přezdívkou. Tudíž jak říkám, to ať si každý vyřeší, můj problém to opravdu není a nebudu zkoumat jestli je pod něčím podepsán ten pravý, a ani nemám jak to zjistit a ověřit. Tudíž do třetice všeho dobrého i zlého, není to můj problém.

      A nemohl, nemám na chat.cz přístup.

      Vymazat
    2. Podepisování jako anonym. Podepsat se může kdokoliv za kohokoliv v režimu anonym tady jasně vidíme, co to může způsobit a kam to může vést, to tu někteří chytráci chtějí, aby se pod příspěvky podepisovalo, podpis ale nezaručuje, že je to osoba za kterou se proklamuje a může to být podvrh. Ověření pomocí účtu. Založit si nějaký fake účet taky není problém. Účet by se musel něčím ověřit a prokázat, aby byla jistota, že je pravý. Varint je více, buď být skutečný anonym nebo anonym, co se podepíše, který ale může svým podpisem klamat, pak účet, který může být jak pravý, tak i fake. Já si myslím, když anonym, tak skutečný anonym za kterého se bude těžko někdo vydávat, protože anonym je jenom anonym, co kdo řekne jako jiný anonym se nedá ovlivnit (proto já volím tento postup), ne nějaký anonym, který se podepisuje a dělá, že je něco více, že je něco lepšího je není anonym je napůl anonym nebo co je? To mi přijde jako neuváženost, až stupidnost některých, co se nedokáží zamyslet nad celým spektrem a kteří to vidí úzkoprse. Ono se totiž nepodepsat má své pro i proti. Ať se každý drží toho co je a ať si to přebere, čím chce být, buď je celkový anonym nebo má účet. Něco mezitím je blbost. Když účet, tak skutečný účet, který se dá ověřit. Rozklíčování je velmi obtížné. Jenom tak v tom bude trochu více přehled a jasno.

      Vymazat
    3. Jestli bych se měl nějak podepsat jako anonym, tak pouze jako Fantomas. :D

      Vymazat
  3. A ještě bych rád dodal, když se tu spamoval opět fejk web HX, který jak vidno je nahlášen PČR, pak pokud by autoři tohoto webu ze strachu web smazali (předpokládám, že PČR si uděla nějaké zálohy), pak Já mám celý obsah tohoto závadného webu zálohován. Jen pro příklad, úvodní stránka https://www.imgup.cz/images/2017/12/11/FireShot-Capture-080---Hrabe-X---Domovska-stranka---https___hrabe-x.weebly.com_.png . Pokud by kdokoliv požadoval tyto materiály, rád mu je poskytnu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mě by vážně zajímalo, co budeš dělat až zjistíš, že to stejně nikdo řešit nebude.. budeš se policajtů domáhat "spravedlnosti" stejně jako u Franciho? Aby nakonec nesmazali tobě tenhle pomluvačnej a jak ty sám říkáš šikanoidní web..

      Vymazat
    2. Pokud bych něco v této věci podnikal, rozhodně o tom předem nebudu informovat na Xglosách. Každopádně závadný web a další věci jsou nahlášeny, jak k tomu přistoupí a jak si to vyhodnotí Policie je již plně na ní. A tento blog je v pořádku, tudíž poslední větu nechápu.

      Vymazat
    3. Ty to přes své nabubřelé ego nevidíš, ale šikanuješ, pomlouváš, zesměšnuješ a zveřejňuješ tu osobní informace nejrůznějších lidí stejně jako ti nejhnusnější prudiči, což je asi dané tím, že nic jiného než hnusný pruddič nejsi, jen to děláš trochu sotisfikovaněji než jiní. Takže ne, tenhle blog rozhodně v pořádku není, ale že by sis to ty osobně přiznal nikdo nečekal.

      Vymazat
    4. Opravdu nevycházím z údivu, kde se bere tolik nestoudné drzosti napsat takovýto příspěvek. Ono anonymně se to vykřikuje drze do tmy. Stát si za svými slovy a podepsat se, identifikovat se (nějakým způsobem), to už tento drzý diskutér nedokáže, i když Já v tom cítím jakousi pantherovinu. Už v jedné z Xglos jsem vysvětloval pojmy jako je pomluva, či osobní nebo citlivé informace, nechť si to ti, kteří tu dokola vykřikují nesmysly najdou na Xglosách, anebo nechť si to vyhledají, pokud mají rezervy v pojmosloví, na internetu pomocí jakéhokoliv vyhledávače nebo na Wikipedii (myslím že pro tyto základní účely je to dostačující). A nevážený anonyme, to, že někteří, nejen Já, zde píší věci, které se tobě nelíbí, nejsou ti po chuti a nastavují tobě a vám zrcadlo, informují o věcech, které bys rád tabuizoval a možná, máš li funkci, cenzoroval, toto všechno si můžeš nazývat jak chceš tam kde působíš, a dokonce ti to někteří souvěrci odkývají, zde se jedná o naprostou nehoráznou drzost. Opakuji, tento blog je v naprostém pořádku.

      Vymazat
    5. Azazeli, přestaň si mě už konečně brát do úst. Nepsal jsem to já. Ani to nezní jako já. Máš o mně zkreslenou představu, ze které utváříš mylné závěry a osočuješ mě z věcí, které nejsou pravda. Uráží mě, že ze mě děláš něco, co nejsem. Nabízel jsem ti osobní setkání, nereagoval jsi na to. Tak se do mě prosím přestaň navážet. Od čtení zdejších pomluv jsem raději upustil, ale byl jsem bohužel upozorněn na to, že si mě opětovně bereš do úst. Opakovaně tě tedy žádám, ať mě, nebo mojí přítelkyni přestaneš pomlouvat (tzn. přestat o nás psát nepravdivé fabulace).

      Děkuji.

      PaNtHeR

      Vymazat
    6. Krátce a věcně, na nesmysly, které jsi napsal zřejmě pod vlivem emocí reagovat nebudu.

      Jedna věc je psát tu svoje názory, druhá věc je ta, že často jsou založené vyloženě na fabulacích a něčem, co sis buď vymyslel nebo domyslel. Ono totiž v případě, že jsou tvé subjektivní názory založené na nepravdě, případně jsou nepřiměřeně prezentovány za účelem hanění jiných osob (a to zde prostě jsou, něco se ti nelíbí, rupne ti v kouli a pak jdeš o lidech psát něco ošklivého), jedná se o zásah do osobnostních práv, A asi se všichni shodneme, že to v pořádku není.

      A i v případě, že je tvůj názor založený na pravdě a je podán způsobem, že zkresluje skutečnost nebo je moc intimní, může už jít o konflikt s právem na ochranu soukromí a lidské důstojnosti.


      Vymazat
    7. Komentář "Anonymní 12. prosince 2017 18:43" jsem nepřisoudil Pantherovi, tedy netvrdil jsem, že je to jeho autorství, jen jsem to obecně označil za pantherovinu.

      A oba příspěvky "PaNtHeR 13. prosince 2017 23:52" "Anonymní 14. prosince 2017 0:09" okomentuji najednou. Žádné pomluvy tento blog nešíří, pokud fabuluji, je z textu patrné, že jde o fabulaci. Nic si v textech Xglos nevymýšlím, nic není založené na nepravdě a účelem není kohokoliv hanit, stejně tak nic nepřekrucuji. A pokud nevím, jak určitý děj či událost proběhla a nemám to jak zjistit, pak zamýšlení se a např. vyjmenování variant či kladení si otázek není nic, co by bylo závadné a v rozporu s právním řádem ČR. A s anony, pokud se nedokáží ani podepsat odmítám o čemkoliv diskutovat, komentovat jako anonym už samo o sobě o té které osobě vypovídá. A jak už jsem sdělil, budu uvažovat o tom, zda li anonymní komentování do budoucna nezakáži.

      Ono jediné pomluvy, které jsem se dopustil, a to neúmyslně, se paradoxně neodehrála na těchto glosách ale na chat.cz. Šlo o záležitost Medusy a Nstorma, a pokud by toto na mojí osobu nebylo vytaženo účelově, pak bych se oběma omluvil. A proč říkám neúmyslně? Protože mi informaci sdělili dvě osoby a to nezávisle na sobě aniž bych se tázal. A třetí osoba, které jsem se po těchto informacích už na onu věc ptal, mi sdělila, že by to klidně mohlo býti možné. Tudíž jsem tuto informaci ze dvou na sobě nezávislých zdrojů považoval za pravdivou. A opakuji, nebýt toho, že tato záležitost byla vytažena účelově, oběma zde zmiňovaným osobám bych se omluvil.

      Vymazat
    8. V tomto případě to ovšem vypovídá více o tobě než o mně. O mně snad jen to, že nestojím o to, abys vůči mé osobě vedl štvavou kampaň. Jako to děláš všem lidem, kteří ti oponují.

      Vymazat
    9. "Anonym nikdy za nic nestojí, nechť sám své jméno považuje za nic."

      (William Shakespeare)

      Vymazat
  4. Normální správce diskuze resp. normální jakýkoliv správce se o svěřenou věc stará a přišel by maximálně druhý den na závadný příspěvek sám a smazal ho a nemusel by ho po pěti měsících na něj kdokoliv upozorňovat. V tomto bych zvážil pokud bych to nezvládal sledovat o odebrání správcovství na dané diskuzi, když nejsem schopná se na něj jednou denně alespoń podívat a jsem neschopná stejně, jako jeden jistý nejmenovaný Room Admin JiH, který také nic nesleduje a vykonává své funkce admina jen na 6 procent při úplňku, pokud se smečka rysů na úpatí Nízkých Karpat zabývá hraním mariáše. Tato rada byla naprosto zdarma! Pokud byste dále něco nevěděli, rád vám osvětlím pravidla a povinnosti správců.

    LichKingAnathema - administrátor chatu Superpokec On-line pomoc, schvalování fotek, avatarů, smajlíků, motivů a vtipů

    OdpovědětVymazat
  5. Normální člověk, pokud správce něco přehlédne, mu to prostě řekne. Že nemáš na chat přístup, nenech se vysmát. Spamuješ odkazy na svoje glosy ale na příspěvek na diskuzi mě neupozorníš. No a u Licha jde vidět, že to, že k sobě máte oba blízko, jsem odhadla správně. Oba by ste akorát buzerovali normální lidi, kteří žijí i něčím jiným, než chatem a nevěnují mu veškerý voný čas aby prohlíželi zapadlé diskuze, na které už přes rok nikdo nepíše a nebo řešili externí weby a další hovadiny, či banovali 100 nicků denně (ne na to fakt normání člověk čas nemá). Je dobře, že už svými alkoholickými výlevy (výborné renomé pro admina) oblažuješ jiné lidi Anathemo. Protože to bylo skutečně k poblití.

    Freya

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je hezké, že ti došly argumenty a tak se snažíš přetvořit pravdivou výtku na nějaké osobní napadání a to ještě věcmi, které nesouvisí z danou tématikou. Nicméně nic se nezmění tímto na tom, že spravování slovy "dvou" diskuzí, zabere tak, aby nebyla zaplevelena 5 měsíců, cca 3 minuty denně. Jelikož jsi až na vyjimky na chatu každý den x hodin, 3 minuty věnování se spravování věcí, které má správce na starosti (týká se diskuzních for) nikoho nerujnují, místo planých zaplevelování kravinama jiných diskuzí s hovory s trollery a prudiči či jinými spamery. Není nic jednoduššího, než se pro nedostatek 3 minut času tedy správcovství vzdát a být obyčejný uživatel bez speciálních závazků. Na jiném chatu by ti dávno byla tato funkce tak jako tak odebrána, ostatně po nesplnění počtu minut v dané spravované místnosti, viz Ach ta samota, kde rozhodně nesplňuješ počet minut na SS na měsíc, spíš ani na rok, na ní nemáš nárok a je vidět i proč. Ale co můžeme chtít o parodie na chat, kde například zde zabanovaný uživatel Azazel Anděl je stále SS jak sé místnosti tak fora, kterou i kdyby tedy chtěl tak jako tak nemůže spravovat. Takovýto precedens se může stát pouze na takovém paskvilu, jako je zastaralý a téměř disfunkční chat.cz. Lidé, kteří chtějí žít "jen" normálním životem mají být normální uživatelé a ne polotrolleři s funkcí správce. Ti pak nemusí banovat 100 nicků denně pro klid ostatních slušných uživatelů, neb to dělají ti, kteří jsou k tomu odpovědní a kterým to nedělá problém včetně normálního života, protože na to buď ten čas mají, nebo takovou funkci nezastávají, nebo mají na doplňování zástup a střídají se, takto to fungovalo vždy na normálních chatech a v podstatě funguje dodnes, kromě tedy "moderních" 15 let zastaralých disfunkčních paskvilech, kde nefunguje prostě nic a není se čemu divit. Toto konstatování a rada byla opět zdarma! Pokud byste dále něco nevěděli, rád vám osvětlím další pravidla a povinnosti správců.

      LichKingAnathema - administrátor chatu Superpokec On-line pomoc, schvalování fotek, avatarů, smajlíků, motivů a vtipů

      Vymazat
    2. Nejak nerozumím tomu, proč bych měl neschopné Freye vůbec pomáhat, po tom všem, a hlavně po tom závěru, kde se svojí nově nabytou kamarádkou faleš_error dělaly takové šílené tlaky na JiHa k umravnění jim nepohodlných osob, že ten, aby vykázal nějakou činnost a měl dále klid na své téměř nic nedělání, zlikvidoval prvního pisatele na diskuzi (a to ještě s tématickým a věcným příspěvkem), který mu přišel pod ruku. Nevím, jestli to tak Freya má běžně nebo je to vlivem psychofarmak, každopádně pokud je někdo fackován, pak těžko bude fackujícímu nosit růže, to by bylo značně nepřirozené, odporující zákonům přírody, tedy nenormální. K ostatnímu se v podstatě vyjádřil předřečník, jak koukám, tudíž bych se jen opakoval. Tak trochu jinak, ono to jsou plky jak od JiHa, který říkával "Kde na to berou čas". Ono je to o profesionalitě, efektivnosti a hlavně nezabíjením času jinýma činnostma, protože kde bere JiH čas na několika hodinové debaty ve vzkazech s Freyou (kolikrát o tom hovořila), kde bere čas na dvouhodinové hovory po telefonu, kdy lidem (rozuměj svým přátelům) 2 hodiny vysvětluje proč neudělal či udělal to či ono. Toto žádný normánlí administrátor na normnálním chatu nedělá (už tu tuším o tom psala i Medusa), prostě proto, že to není zapotřebí. Pak mu nezbývá logicky čas na běžnou administrátorskou práci, která by mu ve srovnání s tímto zabrala mnohem mnohem néně času.

      A když už jsem upozorňoval na zaplevelenou diskuzi Freyu, pak upozorním i JiHa (když už si vzal na starost všechny diskuze, tak bych předpokládal, a každý správný správce diskuzí by to učinil, že udělá úvodní prohlídku diskuzí, aby pak už mohl jen správcovsky reagovat na aktuální věci. Těch diskuzí není mnoho a proklikat se tím, zabere maximálně 10 minut). Tudíž obdobný bordel, jaký byl na Freyou spravoané diskuzi je i na diskuzích "50 a více" http://jyxo.info/uploads/DA/da5e8da56e83055f6f11251e2c7c75e3e9259214.png "Klidné povídání" "Praha" či Jakubův klasický hnus na diskuzi Pěstitelství http://jyxo.info/uploads/87/87537089145384056adb62aa8f72902dfbb3097b.png

      A je zarážející, že diskuze, kde je též šikanoidní bordel, tedy diskuze "Plzeň", je opět, jako neskutečný bordel na "Pro Chocholouška" tzv. archivován, tedy na diskuzi nelze přispívat, ovšem závadný obsah na ni je ponechán a vystaven všem jedincům pohybujících se na síti internet. Opět bych předpokládal, že takové věci v zájmu provozovatele, budou mazány a ne ponechávány na webu snad na věčné časy.

      Vymazat
    3. Požádala jsem o odebrání SS v dotyčné místnosti, i o odberání admina diskuze. Ke zbytku mám asi jen tolik, že na chat chodím především kvůli pokecu a zábavě a ne tam dělat policajta, či denně čumět na prázdné diskuze. Pokud někomu ten "strašný bordel" tolik vadil, mohl mě upozornit, což se za celých 5 měsíců nestalo. Proč? Protože normální lidi vůbec takové kravinky nezajímají a ignorují je. No někomu se hodí ale do krámu opravdu už téměř cokoli, i taková blbost, jen aby měl o čem psát.
      A jak správně poznamenal anonymní Firer, falešná registrace by pro prudiče nebyl problém, takže to nic neřeší. Kdokoli se zde může podepsat jako kdokoli a jestli se kvůli tomu někde registruje (ztráta času), to na věci nic nemění.

      Freya

      Vymazat
    4. Nazývat zcela jasně šikanoidní obsah kravinami, nazývat bordel kravinami, no to už je opravdu síla. A toto praví jedna z vrcholných představitelek chatu, tak to je extrasíla.

      Tak to zcela jistě není, vystupování pod nějakým účtem nebo registrace opět k jakémukoliv účtu není ztrátou času, pokud bude člověk vystupovat stále pod nějakým účtem, bude zcela jasně rozpoznatelné, že jde o onu osobu. Fejk regisrtace a fejk účet by byl rychle rozpoznán. A je to jen má dobrá vůle, že tu jsou povoleny komentáře anonymů, možná do budoucna zvážím, zda li je opět jako na začátku, nezakáži. Uvidíme.

      Vymazat
    5. Však v porovnání s reálným životem jsou to kraviny. Pro někoho, kdo žije virtuální realitou je toto možná extrasíla. Pro lidi, co mají i jiné starosti než psát tady tyhle tvoje další kraviny, je to prostě prkotina stojící maximálně za pousmání. Oba dva (proto k sobě máte blízko) ten chat tak prožíváte, že je to taky k pousmání.

      Freya

      Vymazat
  6. Zásadní problém je kluci v tom, že VAŠE představy o tom, jak má být veden chat, nebyly na chat.cz prostě naplněny a oba dva to nějak nemůžete rozchodit. To je ale především VÁŠ problém.

    Freya

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zásadní problém je úplně jinde, a to v tom, že ten chat je neveden, už jsem o tom někde psal, že když jsem se o tento chat začal více zajímat, pak jsem byl zděšen totálním amaterismem, včetně např. ještě tehdá dokonce neexistence pravidel. Tudíž ať už od kohokoliv, tak proběhly jen snahy o profesionalizaci a přiblížení chatu standardům chatů ostatních. Franci svůj chat má ovšem asi koncipován jako paskvil po všech stránkách, nejen systémové. Až budu mít více času, určitě napíši nějaké seriozní a řekl bych odborné hodnocení. Nebo možná udělám dvě verze, jednu pro Xglosy a druhou pro AzaNoviny.

      Mimochodem, taková perlička, a souvisí to s tím, o čem též budu pravděpodobně v nějakém hodnocení psát, a to jací uživatelé na chatu zůstavají (typově) a tvoří většinu, resp. o tom, že ti lepší, kvalitnější, slušnějíš a normálnější z chatu mizí. Nedávno jsem navštívil Xchat a lehce promluvil s uživatelkou, která nějaký čas pobývala na chat.cz, zjistil jsem, že si již smazala účet, Já osobně jí hodnotím jako právě tu normálnější http://jyxo.info/uploads/48/483d18e74985bdb0fc6c24e67b90e0795c5de747.png

      Vymazat
  7. http://jyxo.info/uploads/CC/cc864da687e1e509c11e6b4872b90588cb48d45e.png

    Na předešlé glose, která je neustále aktualizována http://xglosy.blogspot.cz/2017/12/male-temne-ohlednuti-soucasnost.html se táži, co bude dělat RA JiH s recidivujícími prudiči, poslední počin největší prudičky Xchatu všech dob happy613 vidíme, chválí šikanoidní příspěvek! A zde, neboť jde o kyberšikanoidní téma se ptám, co bude RA JiH či provozovatel Franci dělat s kyberšikanoidním obsahem na diskuzích chat.cz, na který jsem zde upozornil? Freya po mém upozornění šikanoidní příspěvek smazala, poté se vzdala Správce diskuze a též SS v místnosti Ach ta samota. Co tedy budou činit pánové JiH a Franci?

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Důvod: Nevyžádané reklamní sdělení (SPAM)

      Administrátor Xglos

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024