Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Statistika nuda je, má však cenné údaje.

Neklesejme na mysli, ona nám to vyčíslí. Tak vyřiďte to ctěné sani, že záleží to čistě na ní, když nepustí ji choutky dračí, tak bude o hlavičky kratší... Tak takhle pokračuje známá písnička z jedné pohádky. Jestli i v tomto textu chcete hledat nějaká podobenství, to nechám čistě na vás. Dnes se podíváme na statistiky těchto Xglos.

Začněme u jednotlivých příspěvků

 

Zdroj: Vše v této části Google Blogger Statistiky (20. 12. 2017)

Vidíme, že nejčtenějším, nejzobrazovanějším příspěvkem je "Silné administrátorské rozhodnutí" z 16. 11. Dvě nejnovější glosy z 10. a 16. prosince se již stihly zařadit na 4. a 5. pozici v TOP žebříčku. Dubnový příspěvek "Záhada měnícího se Jakuba.. " se i po mnoha měsících drží v první desítce, a to na 6. místě.



Další statistická data si ukážeme graficky, a to zobrazení stránky podle prohlížeče či operačního systému.


Tady žádná překvapení nehledejme, čtenáři Xglos používají nejčastěji prohlížeč Chrom a operační systém Windows.



Celkové zobrazení stránky pak vypadá takto



Zajímavé statiskiky jsou ještě u položek Odkazující adresy URL a Odkazující weby. Co se týče webů, pak druhé místo zaujímá chat.cz, což je pochopitelné. Zajímavější jsou proto adresy URL, kde se již nacházejí jednotlivé místnosti, tudíž si můžeme říci, že v žebříčku nejvýše stojí Fajn pokec na 3. místě, na 5. je NCC-1701 a v závěsu na 6. Hrabě X. Ovšem ono by bylo všechno trochu jinak, pokud bychom sečetli dvě poslední místa v TOP 10, neboť se na nich nachází v jednom případě Praha, ve druhém Praha?whisperUserID=55. Rozluštění si z toho udělejte sami.


Anděl Azazel


❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁

Satiristická vložka Rádio AzaJerevan

Otázka:

Odpověď Rádia AzaJerevan:
Milý oblíbený tazateli Panthere, šeptání je označeno modrým pruhem u soukromého příspěvku, tudíž pokud tento pruh špatně, nezřetelně vidíš, pak bychom doporučovali poprosit tvojí přítelkyni Míšu o zapůjčení brýlí, má více než jedny, tudíž můžete oba bez omezení chatovat i současně do aleluja.


Otázky:
Zdroj: Vše v této sekci Diskuze Náměty a připomínky na Chat.cz

Odpověď Rádia AzaJerevan:

Jiříku, nic, spi klidně dál a nepředstírej žádného zájmu a vzrušení. Na Xchatu, odkud se jistě Nstorm inspiroval, neboť z něj pochází, je tato funkce běžná již dávno v nestálých místnostech, správci se na skle zobrazí žádost "Nick XY žádá o vstup do místnosti a odkaz Potvrdit". Když správce klikne, uživateli je umožněn vstup a zároveň je přidán do seznamu povolených uživatelů. A světe div se, Jirko ty též, vše funguje správně, jednoduše a tak jak má. Ale ani tím se nezabývej a v poklidu si užívej svého nic nedělání.

Milá "královno" Freyo, uživatel ani v žádné místnosti být nemusí, jen klepne na uzamčenou. A domnívali jsme se, že chat je od slova chatovat, tedy kecat, blábolit, přátelsky diskutovat, povídat si atd., ovšem po tvé hlášce o spaní si v Radiu AzaJerevan raději znovu ověříme, není li chat odvozen od slova noclehárna.

Otázka:
Neznámý uživatel chat.cz: Zajímalo by mě, jestli Seznam nových příspěvků je zrušen nebo je to tím, že nikdo už na diskuze dloho nic nenapsal.

Odpověď Rádia AzaJerevan:
Milý neznámý, tuto otázku si klademe též. Pokud Franci Seznam odstranil, pak jistě s bohulibým úmyslem, lidé nebudou nové příspěvky vidět a tak na ně nebudou odpovídat, a tím zajistil svému administrátorovi další prostor pro jeho nejoblíbenější činnost, to jest nic nedělání. Druhá možnost je, že se Franci spřáhnul s Azou a tímto krokem nepřímo přesměroval diskuze chat.cz na Xglosy. Obě možnosti dáváme ovšem v Rádiu AzaJerevan bez záruky.

❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁❁


(Aktualizace 22. 12. 0:35)

Pojďme se ještě podívat na jednu statistiku, tentokráte na Chat.cz a návštěvnost (počet nachatovaných hodin) místnosti Hrabě X.


Zdroj: Místnost Hrabě X a Info o místnosti Hrabě X na Chat.cz

Oba obrázky byly pořízeny ve stejný okamžik, a to ve 23:41  21. 12. 2017. Že se vám na těch časech něco nezdá? Ano, jsou rozdílné. Ale překvapuje to na Chat.cz někoho, že čas uváděný v místnosti nesouhlasí s časem v infu?

Komentáře

  1. http://img24.cz/images/36757891404317381776.png

    jasně že to má Storm z xchatu. Storm a Zvrhlá rodinka :-DDD

    OdpovědětVymazat
  2. Když jsme u té statistiky a nachatovaného času místností, tak např. NCC se už nějaký čas pohybuje těsně nad hranicí 1 dne http://jyxo.info/uploads/F1/f105315412fe683af1aa4e7ddeda75a8ce1d10f6.png A je dosti zarážející, že Darkpower, tedy jedna z SS této místnosti chtěla ustalovat a stát se SS v místnosti Temnota, když se sama o místnost, kde už SS je, ani nestará a ta se potácí někde na chvostu a tak tak, že nepadá pod 1d/14d. K tomu ještě snad se Žaludem, o jehož, JiHem proklamované (Nechápu), úrovni všichni víme a viděli jsme i v předešlé glose. Toho Žaluda, co si zakládá například takovéto místnosti na úrovni http://jyxo.info/uploads/8C/8cdf723ee1e0d0488eeb698015df736dc39589c0.png a pomíjím snad i to, že místnost měla být opatřena filtrem 18+.

    OdpovědětVymazat
  3. http://jyxo.info/uploads/37/37846e2b7bfbde1fdc8911a0d799567dc9bac91b.png Xglosy jsou žádané! Nu, to jen tak k dobru, že jsou ty Vánoce. A nejen pro Freyu, tento skrým je můj, je opravdu ale opravdu můj, je celý celičký můj.

    OdpovědětVymazat
  4. K tomuhle mám asi jen toto Azazeli: Když člověk umře, neví o tom, ale pro okolí je to těžké. To samé platí, když jsi debil.

    Freya

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024