Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Malé temné ohlédnutí (a současnost)

Ukážeme si několik mých příspěvků (o moc více jich na diskuzi není) z fóra původně Přátelé Temnoty, později přejmenované na Pro Chocholouška. Každý soudný a nezaujatý člověk, když si přečte tyto příspěvky, tak v nich musí vidět konstruktivní kritiku, snahu o popsání problémů a s tím snahu o jejich odstranění a nápravu atd. Nu, každý ještě opatřím samostatně komentářem, ovšem můžete si je přečíst i bez mých dnešních liter, dle vaší svobodné vůle, neb svoboda nejen názorová, jak bylo prokázáno v citlivě necenzorovaných komentářích, tedy svoboda v čemkoliv je zde zaručena. Ručím za ní Já. (Celou otřesnou, zaplevelenou, zaneřáděnou, nechutnou diskuzi naleznete zde ).




Zde se snažím, se znalostí věci, objektivně posoudit oba chaty, tedy Chat. cz a SuperPokec a navázat na Firera při zcela jasném a správném pojmenování toho, z čeho čiší většina problémů, to jest že chyba už je mnohdy v základech. A každý dům, který bude mít špatné základy, bude vždy chatrný i když ho postavíte z jakéhokoliv materiálu a jakoukoliv technologií. A správná míra překážek a represí? Dle RA, jak jsme viděli, zlikvidování pisatele. Úsměvné.



Ano, zde jsem doporučoval hlavního správce diskuzí. A k tomu také došlo, stal se jím JiH. První co učinil bylo to, že zlikvidoval prvního tématického pisatele, který nadnesl se zájmem o místnost Přátelé Temnoty příspěvek na diskuzi Stálí správci. Úsměvné.



Samozřejmě, že diskuze a místnost je něco naprosto ale opravdu naprosto jiného. Nebudu tu dělat přednášku, neb znám své grafomanské sklony, tudíž budu jen konstatovat, že ti, kteří jsou schopni rozlišení a měli své diskuze čisté, ač je ta která místnost (PT, HX) pojala po svém (kulturně literární fórum či informační, anketní nástěnka), což je myslím právem každé místnosti, tedy ti kdo chápou rozdíl mezi místností a diskuzí a svá fóra vedli v tématické čistotě, tak byli v jednom případě vyhnáni, ve druhém zlikvidováni. Že by opět úsměvné? Ano, veleúsměvné.


Zdroj: Diskuze Přátelé Temnoty později přejmenovaná Pro Chocholouška na chat.cz

Nu a v tomto příspěvku sám poukazuji, po hrůzách, které se děly na diskuzi o které hovoříme, jak přistoupil k řešení administrátor LuRy z Chatujme.cz . A poukazuji na ty, kteří zaplevelili nechutným způsobem fórum PT, a těmi "slušnými uživateli", kteří se na zaplevelení též podíleli, jsem samozřejmě myslel i uživatelku Freyu, která měla na tom, nebojím se říci, hnusu lví podíl. A jak řešil celou situaci administrátor JiH z Chat.cz? Bordelářů a prudičů si nevšímá, od plevelující Freyi se nechal donutit k likvidaci pisatele. Megaúsměvné, že by?




A nyní pojďme do současnosti.

Zdroj: Diskuze místnosti Hrabě X a výpis nejnovějších příspěvků všech diskuzí na chat.cz

Co se děje na diskuzích v tuto dobu? Krom hyperúsměvných námětů Panthera prakticky nic. Vlastně něco ano, zaneřáďování diskuze Hraběte X známým prudičem a plevelníkem diskuze PT Albertem nebo spamování a napadání místnosti jiným prudičem pod napodobeninou mého nicku. Už mi nějak docházejí předpony ku slovu úsměvné. A to by mohl být, myslím, docela zdařilý a krapet odlišný závěr dnešní Xglosy, co myslíte?



Anděl Azazel

⟳⟳⟳⟳⟳⟳⟳

A aktuálně bleskově před pár minutami z diskuze Náměty a připomínky




Aktualizace 10. 12.

Zde uvedený příspěvek Alberta byl smazán, což ho vedlo k okomentování tohoto kroku a přidal ještě v jiném vlákně téže diskuze další své bláboly.


Zdroj: Diskuze Náměty a připomínky na Chat.cz

Aktualizace 10. 12. (17:19)

Albertův vrchní samostatný příspěvek opět smazán! Ale na scénu vstupuje tentokráte největší prudička Xchatu všech dob happy613.


Připomínám, že se stále pohybujeme na diskuzi Náměty a připomínky, že by tato diskuze měla sloužit k hláškám nad profilovými fotografiemi, k osobním útokům, zesměšňování a napadání uživatelů? Dva megaprudiči se tu pouští do slušné uživatelky a SS místnosti, na zcela jasně tématické diskuzi. Nu, pravda, zapomněl jsem, že ona uživatelka Existence je z HX, tak to je pak asi na tomto chatu v pořádku, napadání lidí kolem HX, to se může, to se smí, to je asi tady to Moderní.


Aktualizace 11. 12. (12:45)

Příspěvky obou prudičů alberta i pinQi byly smazány, stejně jako příspěvek Žaluda.


Že by, díky kritice z Xglos, se začalo na diskuzích blýskat na lepší čistější časy? Uvidíme.


Aktualizace 12. 12. (9:45)

A máme tu další OT výblitky od happy613 a žaluda.


Aktualizace 12. 12. (17:30)

Oba příspěvky happy a žaluda znovu smazány!


Aktualizace 14. 12. (10:40)

A na scénu se nám vrací happy613 aby pochválila kyberšikanoidní příspěvek na diskuzi Klidné povídání.


Celý skrýn diskuze Klidné povídání zde

A Já se táži, co bude dělat RA JiH s těmito recidivujícími prudiči jako happy613, albert či žalud? Bude je do nekonečna stále jen mazat na diskuzích?

Komentáře

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024