Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Návrat do léta 16 (2.) plus Čmárám, čmáráš, čmáráme.

Jak jsem slíbil, pojďme si stručně povědět o lidech, co už na chat.cz účet nemají. Je to například Somnia, která na chatu nehledala to, co může najít kdekoliv jinde, toto sama konstatovala ve svém vlastní článku zde. Dalším uživatelem, který již nechtěl působit na chat.cz po ročním působení HX a umrtvení činnosti dvou jeho SS, je Maso, tedy Mr.Meat. Odchod celé místnosti Přátelé temnoty na jiný chat a smazání účtů dvou SS Anathemy a Medusy, k tomu se i tu na glosách dotyční sami vyjádřili, nyní oba dělají administrátory na SuperPokec.cz. Nebo další osobou, která tu již v minulosti byla zmiňována, je Cath, která chodila převážně do Hraběte, po jeho ústupu prohlásila, že je na chatu příliš mnoho falešných lidí a účet zrušila. To jen pár těch nejviditelnějších příkladů, ovšem lidí, kteří jsou něčím originální, zajímaví nebo přinejmenším, jako v případě Cath normálnější. Vzpomeňme též svého času vytvoření paralelní místnosti HX na Chatujme.cz kvůli neutichající a neřešené kyberšikaně a dalším nepěkným jevům na Chat.cz.

Ať již důvody byly jakékoliv, mají jednoho společného jmenovatele, nebo možná dva. Jedním je řádné nespravování chatu pro slušné uživatele a druhým, v některých věcech souvisejícím, je neskutečná koncentrace určitých jevů, jako šikana, nátlaky a to v určitých i osobních věcech psychického rázu, nevraživosti a zášti, špehování a dennodenní prudění určitých lidí v množství obrovštějším než obrovském. Nyní zmíním ještě jednu osobu, která si účet sice nesmazala, ovšem v posledních dnech o tom velmi uvažovala a neb je to má kolegyně z Hraběte, tak jsme o tom vedli v podstatě v celém HX-Týmu debaty. Ano, jedná se o Existenci. Té se již začalo zajídat chování Archi a Pyropsa (ovšem i celkové poměry na chatu), a zajímavé na tom všem bylo, že s určitými svými osobními animozitami a řešením svých, dle mého názoru až psycho-emočních sranců, otravovala Archi i nás s Monikou. V jakém je to úsměvném kontrastu s tím, co Archi radila na diskuzích Freye a jiným, když sama řeší, s prominutím, každé lejno, a už vůbec u toho nevypadá, že by byla v pohodě a měla nadhled. Což by byla i její věc, kdyby se svými psycho-emočními hrátkami, a labilitě sobě a jejímu příteli vlastní, neotravovala jiné, zvláště ty, kteří o to nestojí a jsou jim jejich hry a vnitřní rozpoložení ukradené.

Přejděme k onomu čmárání, kterého se opět nezdráhal člen The Retards (Archi, Žalud, Pyro, Albert atd.. samí známí výtečníci,že) a tedy Pyropes na diskuzi HX. Ono jinak na diskuzích, krom posledních svátečních přáníček rodiny Ježků, ke kterému se připojil (jak jinak) Panther, je naprosté mrtvo. Opravdu nepochopím, že po roce a dvou měsících jsou stále lidé, kteří nejsou schopni pochopit nastavení diskuze místnosti HX, mají pocit, že si mohou čmárat kdekoliv a cokoliv. Přitom jsem dokonce do popisku diskuze napsal zcela jasné informace o diskuzi naší místnosti. A jsou to samozřejmě další, i zde zmiňovaní, kteří zaprasují udržovanou diskuzi místnosti HX. Podívejme se jak to pak vypadá, a Franci by měl zvážit, proč nelze odstranit smazané příspěvky úplně, neb diskuzi pak hyzdí.

Zdroj: Diskuze Hrabě X na Chat.cz

Na celý skrýn současného stavu diskuze HX se podívejte zde


Při debatách hlavně ve triu Exi, Mon, Aza, o údalostech posledních dnů, kdy si Exi chtěla dokonce smazat účet, bylo mnou navrženo odebrání Čestného členství Archivářce. A musím konstatovat, že její chování již překročilo výrazně určitou hranici a hlasování bylo jednoduché a jednoznačné, bez dlouhého otálení všichni, zdůrazňuji všichni, souhlasili. Koneckonců o jednomyslnosti hlasování vyšlo i oficiální prohlášení jak na diskuzi místnosti HX, tak na webu místnosti bylo oznámeno článkem zde, a samozřejmě bylo zaevidováno i na webu místnosti paralelní na Chatujme zde. A za těchto okolností jsem se rozhodl odebrat Moderátorskou funkci Archivářce, kterou stejně nevykonávala, na svém diskuzním fóru X-Fórum zde.

A závěr dnešní Xglosy na pokračování? Diskuze jsou zcela jistě od slova diskutovat, v jakém rámci a na jaké diskuzi, to si mnohde určují správci sami (na Diskutnících je to zcela běžné, i na diskuzích které jsou přidruženy k jiným chatům jsou stanovena určitá pravidla, ať už plná kompetence správců, či zcela jasné zadání té které diskuze /např. chatujme, xchat/). Ale toto zřejmě asi nikdy nepochopí dokonce hlavní představitelka chat.cz Freya. Jak bylo ovšem stupidní, když ona a jiní vykřikovali směrem k mé osobě cosi o cenzuře, neboť všichni vidí na zdejších komentářích, že diskuzi v nich nechávám svobodnou a korekce provádím jen v případech hrubého porušení "kodexu", což se netýká svobody názorové.


Anděl Azazel


Komentáře

  1. JaK se stát VELIKÁNEM:

    1. Vybudovat místnost na základě očerňování druhých
    2. Pohřbít místnost urážením a napadáním jejích návštěvníků
    3. Fňukat na svém webu, že je to spiknutí a opět očerňovat a napadat druhé

    Základním předpokladem pro tento titul je však naprostá absence sebereflexe a značná dávka psychopatologie.

    Freya

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tyto nesmysly a bludy nemá cenu vůbec reagovat, koneckonců psychotika či neurotika či co to tato komentující užívá, tak je evidentně, jak můžeme vidět, neužívá jen tak. Možná by se ovšem její lékař měl zamyslet nad jiným druhem medikamentace či upravit dávkování směrem nahoru.

      Vymazat
    2. Vemte si prasky oba na prudice nemate. Prudicove vladnou. My vitezime -))))))))) Prudicove 4ever!!! -)))))

      Vymazat
    3. Žádná spychotika ani neurotika neberu :D Když už, tak se takové léky nazývají jinak :D Ale já beru léky na depresi, neboli antidepresiva a racionální úsudek mám naprosto v pořádku což potvrzuje i můj ošetřující lékař. Nicméně Ty bys asi měl zobat něco z výše zmíněného, jelikož tvoje fantasmagorie jsou vážně síla. Jenže tak to bývá, že skuteční psychoušové k lékaři nejdou, protože za vadné považují svoje okolí a nikoli sebe.

      Freya

      Vymazat
    4. Prý psychotika a neurotika :D Ty máš fakt dost, že si vymýšlíš i neexistující názvy léčiv. Sám bys měl něco zobat, jenže ty si myslíš, že nenormální jsou všichni okolo a tací blázni jsou nejhorší. Člověk si zase ale může říct, když to čte, že na tom není zase tak špatně no...

      a milý anonymní prudiči, ty jsi nepochopil, že Azazel taky prudí a proto si vymýšlí tyhle historky a žvásty, spamuje tím všude po chatu. Naopak, na něj absolutně nemáte.

      Freya

      Vymazat
    5. Antidepresivum je psychiatrický lék užívaný ke zmírnění symptomů klinické deprese. Užívají se obvykle nejen na depresi, ale i pro léčbu jiných psychiatrických poruch, jako jsou anxiozita (úzkost), bipolární afektivní porucha (známe pod dřívějším názvem jako maniodepresivní psychózu), obsesivně-kompulzivní poruchy (porucha úzkostnosti) a poruchy příjmu potravy........

      ...

      Léčbu antidepresivy je účelné doplnit psychoterapií. Dnes se velmi často používá tzv. kognitivně- behaviorální terapie. Tato terapie kombinuje dva postupy – kognitivní (poznávací) terapie se zaměřuje na myšlení pacientů a „opravuje“ jejich negativní myšlenky, terapie behaviorální se pak zaměřuje na depresivní jednání pacienta, které se také snaží omezit.........

      (zdroj: Vitalia.cz)

      Vymazat
    6. Takže teď mi určuješ diagnozu podle internetového magazínu? :))) No, ale zase pokud ti tohle pomáhá nějak se porovnat s mými názory, tím, že budeš vykřikovat, že jsem pod práškama, tak já ti to neberu. Ty si pro každého oponenta určitě najdeš diagnozu nebo poruchu, jen abys ho shodil a to je prostě ubohé:)) Jsi větší looser, než to na začátku vypadalo.

      Freya

      Vymazat
    7. Já jako laik jen uvádím odborně správné pasáže ku významu antidepresiv. A ani v případě výrazů psychotika a neurotika jsem nebyl nijak vedle, rozhodně tam přesněji měla být logicky předpona "anti". Neb existují psychozy a neurozy, jaký je mezi nimi rozdíl, to se můžeme podívat na Wikipedii, pro naše laické vysvětlení je to dostačující.

      Psychoza: https://cs.wikipedia.org/wiki/Psych%C3%B3za

      Neuroza: https://cs.wikipedia.org/wiki/Neur%C3%B3za

      A k významu antipsychotika a antineurotika toto:

      Antipsychotika (neuroleptika) jsou látky, které mají při dlouhodobém podávání schopnost potlačovat psychotické symptomy (především halucinace a bludy) u schizofrenie, schizoafektivních psychóz a manické fáze maniodepresivní psychózy.
      https://cs.wikipedia.org/wiki/Antipsychotikum

      a

      Antineurotika - farmakoterapeutické látky, které potlačují neurotické symptomy (např. strach, vnitřní napětí, neklid, poruchy spánku)

      A žádné názory tu od Freyi nevidím v tomto vlákně, resp. moje prvotní hláška směřovala k úvodnímu příspěvku, který je naprostým bludem, protože pokud by to bylo myšleno vážně, pak se to nemohlo urodit ve zdravém mozku. S názory se dá polemizovat, dá se na ně reagovat, argumentovat, ovšem na takovýto blud, jakým je úvodní příspěvek, nelze reagovat snad ani jinak, než bylo mnou reagováno. A povšimněte si, milí čtenáři, určité formy pokrytectví, kdy je tu hlásáno cosi o mém vykřikování, že daná osoba je "pod práškama", což vzhledem k bludnému příspěvku je snad i nabíledni. Zatímco tato osoba se neštítila vykřikovat na kritiku Anathemy, která byla věcná a tématická, kdy zmiňoval její neschopnost spravovat diskuzi Ach ta samota (Freya se později pod tímto kritickým tlakem funkce vzdala), tak tedy na tento věcný příspěvek se jala Freya naprosto mimo téma vykřikovat cos o Anathemově alkoholismu.

      Vymazat
    8. Ano můj příspěvek rozhodně nebyl seriozní a a byl spíše provokační čehož jsem si moc dobře vědoma:) Ono totiž vzhledem už jen ke článku samotnému, to se seriozně prostě komentovat nedá. Jaký článek, takové reakce a nemá to s práškama co dělat:) Co se týče Anathemova alkoholismu, to jsem si vypůjčila z tvého diskuzního fora. Můj příspěvek (a ty předchozí) jsi prostě jen nepochopil. Já se seriozně budu bavit jen se seriozní protistranou, ty mi nestojíš za námahu a ani za snahu. Ono taky proč... Ty tvoje blitky mi mlůžou být ukradené, nebo si z nich taky můžu dělat srandu.

      Freya

      Vymazat
  2. http://jyxo.info/uploads/91/91bb690161972f4dbfd1a20eef2ae5588368e2a5.png A hned aktuálně další čerstvá čmáranice, nick nebudu ani přepisovat raději.

    OdpovědětVymazat
  3. Co je to za onemocnění, když mě popadá chorobné nutkání náruživě mnout genitál, azo?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj -) To je sranda že jsem na todle tady narazil. Na ten chat už dávno nechodim. Ještě pořád JIH čučí milionkrát holkám na profil co maj fotky? -DDD mu teď bude už aspoň pade nee -D Nic mějte se -)

      Vymazat
  4. Milý Azo,

    pro jednou se rovněž vyjádřím k tomuto aktuálnímu dění. Bude vhodné začít oním smazáním Pyropsových příspěvků v diskuzi; můžeme se jen dohadovat, co tě vedlo k domněnce, že šlo o pouhé čmárání a “zaplevelování” vaší diskuze. Pyropes byl po ránu zdravě nasrán udáním naprosto nicneříkajícího důvodu pro ten váš krok, a narovinu se zeptal, čím vám já vlastně rozvracím místnost. Jelikož nám oběma bylo jasné, že ty pro tuto další “tumáš!”akci, máš důvody zcela jiné, než tebou výše uvedené – a to soukromé. Snažíš se zde čtenářům předkládat vycpávkové důvody (bohužel ale ničím nepodložené), a rozhlašovat o mně, jak mé chování už nezná mezí. (opět, bez udání čehokoliv)

    Jak k tobě, tak k Monice I Existenci jsem přišla ve smířlivém duchu, respektive Existence přišla za mnou. A především, celou dobu jsem jednala s upřímností. To je něco, co vám je patrně cizí; nelze se tak ani moc divit, že ji nedokážete ocenit.

    Tobě jsem dokonce, já kretén, poslala screeny z mých soukromých debat, ve kterých se o neshodách s tebou otevřeně bavím. O obecné snaze jakkoliv to urovnat tehdá na Kecejchatu, ani nemluvě. :) Dobře, vezmeme to popořadě:

    Aza si můj názor přečetl, a usoudil, že jaksi nekoresponduje s jeho touhou zařadit si mě mezi prudiče. Tudíž tuto mou snahu přešel, a začal mě za póvl prohlašovat i bez toho.

    Monos... I za ní jsem přišla v dobrém, probrat “co a kdy se vlastně posralo”; dostalo se mi, v rámci chladného odstupu, pouze ujištění, že o těchto věcech nic moc neví, ani se o ně nějak moc nezajímá, a vlastně proti mně nijak nic nemá, krom mého “spřátelení s happy. Finále debaty jsem považovala za pozitivní. A hned několik dní na to se dozvím, jak se celej HX tým jednohlasně shodl na mé zrůdnosti, etc. Ani nemám k takto falešnému přístupu co dodat. :)

    Existence. S tou jsem to po dobrém zkusila už tolikrát, že bych to ani nespočetla. Dodávám Azo, že ta holka za mnou přišla rovněž “v dobrém” s tím, že má pocit, že je s ní hráno jako s figurkou, a ona už to odmítá podstupovat. :) Tedy! Bude vhodné zmínit taky to, že o svém odstoupení z funkce, případě očividně i zrušení účtu, uvažovala ještě před soukromou debatou s mojí osobou, takže mě a Pyropsa se tyto úvahy týkaly nanejvýš okrajově. Chápu, že se ti to takhle hodilo do krámu, přišít mi něco jakožto důkaz mého bolestného poklesu. :) Domnívám se, že na nějaké odebírání jakéhosi členství ses jí buď vůbec neptal, anebo na ti na to kývla proto, že tomuto předcházela jedna naše plamenější debata, ve které jsem já opět chtěla být zadobře, ale někteří si prostě říct nedají.

    Stejně tak jsem, po tvém zmrdovském přepsání něčeho soukromého, co jsem ti poslala, Existenci otevřeně přiznala, že jsem toto o ní opravdu řekla, a jasně jsem ten svůj výrok odůvodnila; A především… Na tomto tvém rozhodnutí přeposílat jí něco, co bylo určeno pouze tvým očím, je nabíledni, že tě stále baví rozvracení vztahů, a to i ve svém tolik opěvovaném HX týmu; toto rozvracení se potom snažíš přišívat jiným lidem. :)

    Pokud by navíc došlo k nějakým neshodám, nebo zpoychybňování mých, stále maximálně upřímných slov, mohu dát k dobru tvůj jasný výrok, že jsi poslední dobou proti mě především kvůli tomu, že mám v přátelích happynu, a pro tebe (na základě nějakých emočních a ukřivděných sranců z minulosti jak to ty rád nazýváš, a od čehož se, co by robot bez emocí, neustále uřvaně distancuješ) to je prostě nepřekousnutelné.

    Dodávám jen pro podtržení tohoto absurdního patosu, že s tou holkou jsem si naposledy vyměnila pár slov tak měsíc a půl zpátky, a ani jedna tu druhou nevyhledáváme, protože si nemáme co říct. :D Je docela k zamyšlení, pro co tak lpíš na tom, kdo koho má a nemá v přátelích, když já tam mám taky bezmála každého, a stále ještě i tebe. Protože já prostě nevidím důvod na tom cokoliv měnit, je to jen pitomej nicneříkající friendlist, a nebudu si z něj vyndavat nikoho tím spíš, když na mě někdo začne řvát a dupat si nohou.

    Tuším, že i tento můj příspěvek bude označen za pruzení, maž si tedy dle radosti, jak jsi zvyklý. :)

    Archivářka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si ohledně happy613 vypůjčím svůj závěr z glosy 3 x F, jelikož už mě nebaví stále dokola psát významově to samé. "A závěr dnešní glosy? Azamoudro: "Nevědomost není hanba, ale hanba je, když znalost odmítneš.". Ano, je tomu přesně tak. Pokud se budete bavit s člověkem, který je masovým vrahem a tuto informaci mít nebudete, pak je vše v pořádku. Ve chvíli, kdy se ovšem tato informace k vám dostane, pak každý normální a slušný člověk s takovou osobou nebude chtít mít nadále nic společného. Proto neodmítejte znalost, nebuďte hanební!" A vůbec nechápu, proč sem někdo tahá nějaké osobní věci? Pokud bude někdo, pro příklad, terorista, pak je zavrženíhodnou odpornou osobou ať již se s tím kterým člověkem nějakým způsobem osobně zná. Nebo mi snad chce Retarovaná říci, že pokud ji osobně terorista nic neprovedl, pak je pro ni v pohodě? Ono happy613 v podstatě přímo neprovedla nic ani mě, opakuji přímo. Ale na tom přeci vůbec nezáleží. Protože pokud někdo uvažuje způsobem, o kterém jsem teď psal, tak si s takovými lidmi opravdu nemám co říci a nechci je dále znát!

      Pyropes neměl vůbec co na diskuzi HX psát, tudíž bez ohledu na obsah, je to čmárání a zaplevelování. Ta diskuze je od prvopočátku jasně nastavena a použiji své obíbené: Naprosto nechápu, že to někdo stále nechápe. V popisku diskuze je to jasně napsané, ta diskuze slouží jako informační nástěnka, pro diskuze lidí jednoznačně spjatých s HX a pro další účely, které si vedení místnosti určí, např. ankety či cokoliv jiného (kde může určit širší okruh osob). Diskuze není určena pro diskutování s cizáky, už nevím, jak polopatičtěji to napsat. Tudíž Pyropes, stejně jako kdokoliv jiný, kdo nemá s místností pranic společného, nemá co na tuto diskuzi čmárat. HX-Tým přijal nějaké rozhodnutí a o tom informoval svým Oznámením. A to je celé, Oznámení je oznámení, neslouží jako úvodní příspěvek k diskuzi, k vyjadřování se a komentování osob, které stojí naprosto mimo místnost HX, to oznámení prostě není úvodem do diskuze. A pokud to ani v tuto chvíli někteří nechápou, pak to jen naprosto vypovídá o nich samotných. A zakončím to stejně jako předešlý odstavec, nemám si s takovými lidmi dále co říct!

      A jinak nemějte péči o HX-Tým, nic rozvratného se v něm neděje, naopak, k facebookové skupině máme i skupinu komunikační přímo v aplikaci messenger. Možná vás to některé překvapí, vás co donekonečna řešíte chat a věci a lidi na chatu, že se tam bavíme o zcela normálních a běžných věcech a v poslední době jsem tam snad o chatu a lidech na něm nezaznamenal byť jen slůvka.

      K dalším jednotlivostem se nebudu už vůbec vyjadřovat, neboť spousta věcí je jinak, než je tu prezentováno. Je to jen další pokus Retardované předvést svojí masku, kterou zakrývá svou pravou falešně zákeřnou tvář.

      A nevím, proč bych zde měl tento příspěvek mazat, komentáře slouží k vyjadřování se kohokoliv a názorová svoboda je tu zajištěna, jak se již mohli čtenáři sami přesvědčit.

      Vymazat
    2. http://jyxo.info/uploads/00/00b466df45dde06ee8b1f9c45005965edb173abe.png Kdyby chtěl někdo do památníčku.
      Nějak si slova a činy protiřečí, asi moc nevysmáli, když Pyropes se jal v naštvanosti vyblinkat tyto vskutku mimozní litery a Retardovaná se přihnala s falešočistným románem.. že.. ovšemže.

      Jinak z mé strany bylo vše potřebné řečeno, tudíž pro mne je v tuto chvíli tato záležitost uzavřená.

      Vymazat
    3. Jistě. Stejně tak mohu nazvat teroristou jakoukoliv osobu a říct, že jsem viděl, jak sestrojil bombu. Od té doby to je terorista nehledě na zkušenosti ostatních. Nehledě na to, že srovnáváš dost nesrovnatelné věci. Takže po návratu na zem.... pokud já o tobě řeknu, že jsi falešnej, přátelíš se pouze, když se ti to hodí (což je pravda), znamená to, že se s tebou ostatní mají přestat přátelit. ;) Ne.... mají si to ostatní ověřit, pokud chtějí, pokud budu bezemocionální robot, nechám je si to zjistit. Pokud v tom budou hrát roli emoce, už budu máchat rukama, jak je ten člověk blbej.

      Richam.

      Vymazat
    4. Existuje něco, čemu se říká objektivně prokazatelná fakta. Hitler byl zrůda, to je objektivně prokazatelný fakt. U happy613 platí to samé, ne proto že to říká Azazel, protože je to objektivně prokázané. END

      Vymazat
    5. Opět srovnávání nesrovnatelného. Happy někoho zabila? I kdyby to mělo stejnou váhu, jako genocida (co udělala happy), svědectví a důkazy na Hitlera jsou v řádu stovek a tisíců. U ní je to v řádu desítek. O tobě toho lidé říkají mnohé. Ale jen ty o sobě říkáš, jak jsi veliký. ;D Tedy schvaluješ, že jsi to, co se o tobě řekne? Svými výroky se podkopáváš. Chytří to vidí.... tví zastánci mě nazvou idiotem, tví nepřátelé nazvou idiotem tebe. Ti chytřejší to ve tvých slovech vidí sami, jak si protiřečíš. Těch však moc není. Většině je jedno, jak validní argumenty kdo má. Jim jde o princip odsoudit jednoho, nebo druhého.

      Richam

      Vymazat
    6. 1) Já mám značně mlhavou znalost a i vědomost toho, co se říká, a co bylo “prokázáno”. Potíž je v tom, že nedokážeš přijmout fakt, že mě se tyto incidenty nijak netýkají. Nač bych sama sebe a svou pohodu zatahovala do jakési veřejně pohoršené ofenzivy vůči někomu, kdo se k jiným lidem chová jako zrůda, když mám svobodnou volbu vyjít z toho tak, aby se tento dotyčný jako zrůda nechoval k mé osobě…? Obzvláště v případě, že mé připojení se k této obecné alianci vůči někomu tak ostentativně důležitému, jakého z něj ty a jiní děláte, by už zpětně nikomu...v ničem... nijak neprospělo? :)

      A i kdyby šlo jen o to, co jsi schopen opakovat neustále dokola… Vážně by si i sám před sebou zachoval svou skálopevnou unikátní hodnotu kdokoliv, kdo by mechanicky přijímal diktát v tom, jak si na koho udělat názor (zvláště, když si ho ani dělat nehodlá, jelikož je to pro blaho jeho života stupidní ztráta času)... jen na bázi nějaké kolektivní, a ano, slepě šířené a předávané antipatie, jejíž kořeny už byly dávno zašlapány, a navíc mu ani nebyly nikdy žádnou ze stran doopravdy objasněny?

      Tolik k tomuto. Jedna věc jsou sympatie a notování si libovolně s kýmkoliv... na chatu například i různé vzájemné podporování, a aktivní domáhání se chaosu a bordelu... Druhá věc je jasná pasivní strategie, slepě a vztekle neútočit a nestranit s kýmkoliv, a získat si tak důvěru; a nadále vědomě a aktivně stát mimo veškeré dění, které by mě jakkoliv pohoršovalo, a kazilo moji životní pohodu. ;) Zvolila jsem si snazší a chytřejší cestu, než kdokoliv z těch, co věnují různým imbecilům nesčetněkrát více pozornosti, než si zaslouží, a tím živí jejich přebujelá ega, a podporují tak jejich rozličné prasoidní výstupy.

      Ty si nemáš co psát a říct maximálně tak s lidmi, kteří nejsou s to podvolit se slepě tvé vůli. A tak jsi bohužel “přišel” o většinu těch, co si s tebou rozuměli, a měli něco v hlavě; než zjistili, že evidentně preferuješ lídrování skupině mnohem jednodušších, kteří se buď neodváží ti oponovat, nebo to ani nechtějí, např. Proto, že ke hranicím aktivace vlastního soběstačného myšlení se ještě doposud nedostali. Co je však dle mého škoda asi největší: Jsi schopen kategorizovat a tvořit si “přátelské vazby” k ostatním zejména na bázi toho, jak moc s tebou budou zajedno ve tvé ofenzivě vůči… asi komukoliv/čemukoliv. Zvlášť v případě jedinců, kterým jsou tyto kratochvíle skoro vždy v paži.

      Žel pro tvé škatulkování je asi smutné, že ode mě nelze očekávat automatickou a slepě živenou nenávist vůči komukoliv, koho společnost označí za teroristu, nebo zloducha. Já nejsem za jedno se společností, naopak ve velké většině aspektů stojím zcela mimo ni. A v čem ne, to zpravidla uzpůsobuju očekávání druhých jen proto, abych z toho a za těchto podmínek vyšla “neviděna”, a co nejlépe. Toto není ten případ; naopak se mi částečně zdá, že tu ze sebe už jen zbytečně dělám kašpara. Masek mám nesčetně, a především toto o mně víš. To poslední, co bych však teď dělala (a co ti tvá paranoia asi nedovolí si připustit), je to, že bych ke komukoliv z vás byla dle svého nejlepší uvážení neupřímná.

      Vymazat
    7. 2) K diskuzi: V tom jsem skutečně argumentovala jen v souladu s obecnými pravidly diskuzí; pravda je, že konkrétní pravidla diskuze HX roomu jsem nečetla. Má chyba a nepozornost. :)

      K integritě HX týmu; to jsme se nepochopili; je mi dobře známa tvá kolegiální loajalita, ať už jde v tomto kontextu o jedince jakýchkoliv kvalit a jakéhokoliv rázu. Mínila jsem to tak, že jsi neměl sebemenší pádný důvod předkládat Existenci něco, co jsem v rámci utužení pointy napsala o její osobě... A ještě víc tak vířit naši vzájemnou antipatii, která tě, jak již bylo tebou křičeno mnohokrát, nijak nezajímá. Nehledě na tobě dobře známý fakt, že co oči nevidí, to srdce nebolí; a ty jsi i přesto na mě byl schopen zcela svinsky takto “naprášit” něco, o čem dobře víš, že té třetí straně ublíží, a bude to pro ni zavádějící. ;) Možná by bylo záhodno si tedy vybrat, zda chceš čeřit vody, a dělat bordel mezi uživateli chatu obecně, v rámci tvého následného bujarého veselí… Nebo zda skutečně doopravdy a upřímně stojíš o pohodu, spolehlivost, a psychické zdraví svých stálých správců. :)

      Spousta věcí je jinak nepochybně z obou perspektiv; pouze jedna ze stran se však uchyluje k jednoduchým závěrům, které jen dobře zní, a vhodně doplňují nový scénář.

      Archivářka

      Vymazat
    8. Vida, Richam navíc poukázal na celkem podstatnou myšlenku. Kolik lidí za ty léta na různých chatech odsoudilo a zavrhlo tebe? Kolik jich nepobíralo tvé způsoby a vize, a kolik z nich je odsuzovalo a hanilo? Na závěr (další) řečnická otázka: Kolikrát jsem mezi nimi byla já? ;)

      A.

      Vymazat
    9. Ani jsem to nečetl, krom letmého pohledu. Já jsem to za sebe ukončil. Nemám s vámi o čem dál diskutovat. Tráva je zelená, je zelená, je zelená. Potvrzení ENDu.

      Každopádně moji čtenáři vidí, že názorová svoboda je tu maximálně zajištěna a každý má právo se vyjádřit.

      Vymazat
    10. Ono je to hlavně jedno velké pokrytectví, opět. Pomineme-li absurditu požadavku na kohokoli, aby se s tím i oním člověkem nebavil, pak je tu ještě ten fakt, že Azazel sám velmi přátelsky hostil v HX například aleše, který neúnavně tapetoval se svými 50ti založenými nicky denně (ale u nich se choval ten "terorista" přeci slušně) a nebo také přátelské vztahy s Jakubem (jeden z největších prudičů na chat.cz od jeho vzniku) a na naše námitky, že má v místnosti denně prudiče včetně jejich multinicků, pak reagoval tím, že se u něj chovají slušně. Takže kde jsou potom ty principy, jež zde v této diskuzi tolik hájí?

      Freya

      Vymazat
    11. Jestli je tu něco "opět", pak tyto nepravdy dokola omílané, na které jsem už mnohokráte reagoval. Takže stručně a naposled. Aleše i Jakuba jsem vždy nazýval prudiči, jelikož objektivně prudiči jsou. Je to doložitelné, dokladovatelné a na mnoha místech i dohledatelné. Nikdo z vedení místnosti se s těmito nepřátelil, byli tolerováni. Jakubovi jsme dávali 2 šance, po zjištění, že je to marnost, skončil na blacklistu. Aleš, při původním rozdělelení a existenci tzv. light BL se na této listině nacházel, po jeho zrušení vypadl a nebyl důvod ho zařazovat na BL, neboť nenarušoval chod místnosti závažným způsobem, to že někdo prudí v Pokecu či jiných místnostech není a nemůže být důvodem k zařazení na BL v místnosti, kde se chová slušně. Mimochodem mnoho Jakubových nicků jsem posílal JiHovi k Banu a později jsem se dožadoval změny přístupu k tomuto recidivujícímu prudiči. JiH mi ovšem neustále tvrdil, že je lepší mu ponechat nějaký nick, který je pod kontrolou a ví se o něm, s tím, že si ho mohou někteří dobře dáti do ignorace (rozuměj, čímž chránil své tehdejší oblíbenkyně Fatal a Kejt). Já jsem naopak navrhoval aby dotyčnému byl banován jakýkoliv další nick bez ohledu na to, zda s ním porušil pravidla. Mimochodem, tímto způsobem se s těmi největšími prudiči vypořádali na Xchatu. Ano, tam si prudič založil 10 či 20 dalších nicků a do pár dnů, po odhalení že jsou to nicky dotyčného, mu byly zlikvidovány (aniž by pod tím kterým nickem něco porušil). Tímto způsobem se například Xchat vypořádal se známou figurou Mach. Tudíž ono to jde, když se chce a když tomu člověk, administrátor, chce věnovat svůj čas ve prospěch slušných uživatelů a jejich ochrany před megaprudiči. Na Chat.cz ovšem mají jiné "moderní" přístupy, s prudiči tak nějak koexistovat.

      Vymazat
    12. A když už jsem zde zveřejnil smazané příspěvky Pyropsa, zveřejním i toto http://jyxo.info/uploads/AE/ae49198e1b09a9004690b62586f801ae42b80225.png

      Pro mě naprosto neskutečný výrok, i kdyby Exi byla jakákoliv, pak je to srovnávání zlodějíčka čokolády v obchodě s masovým vrahem. A toto byla možná poslední kapka v mém rozhodnutí navrhnout zrušení Čestného členství Retardované. A zveřejním později celý skrýn, na kterém poukáži a zdůvodním některé věci, bude to součástí samostatné Xglosy, ve které se s těmito věcmi jednou pro vždy vypořádám abych se k tomu již nikdy nemusel vracet. A ne, vážení i nevážení, nevykřikujte tu něco o zveřejňování soukromého šeptu, Já jsem nic po Retardované nežádal, sama mě zavalila několika šepty s různými osobami, včetně Moniky, a to s konstatováním, že dotyční cituji "Potřebuješ skrýny. O kterých mimochodem nikdo ze zúčastněných neví". Sama tu rozehrála nějakou svojí psychohru, sama se potřebovala vnitřně s něčím vypořádat, Já jsem na to ani moc nereagoval. Už v tuto chvíli vím, že se mi to nebude psát dobře, že se u toho nebudu bavit, ovšem tak to i v životě chodí, ne vše je zábava, a holt "když musíš, tak musíš". Není to akutní, tudíž tato inzerovaná glosa se může objevit zítra a nebo třeba za 14 dní. Buďte v očekávání.

      Vymazat
    13. 1. screenshot Já a albert; kterému je totálně jedno, jestli jsem ti to poslala, nebo ne.
      2. a 3. screenshot; patrně já a Monos Monere. Svůj výrok ve tvé interpretaci si nepamatuju, ale zní to vhodně podle, asi abys mě mohl snáze očernit. Nebo byl opět nepochopen, ani už bych se nedivila. :D

      Ano, ani jednomu z nich jsem nedala info, že jsem si naši debatu nascreenovala, a následně ti ty screeny poslala. O tom zaslání tobě věděl jen Pyropes. A upřímně, myslím si, že Monos i albert to i tak mají naprosto v paži. Dialog s Existencí jsem ti, myslím, neposílala. Zajímalo by mě jen, jak by se milá nevinná "Exi" potenciálně tvářila na starší screeny o tom, co hezkého jsi o ní psal, když se ti ještě její přízeň nehodila. Nerozumím tvé aktuální potřebě takového člověka tak srdnatě bránit. Kde jsou ty časy, kdy jsi věčně ublíženými ufňukanci pohrdal, a upřímnost, ač nevybíravě vyřčenou, jsi oceňoval. :)

      Ten výstřižek z onoho screenshotu z debaty a albertem, jsou opravdu slova, která jsem užila, a za kterými si stojím; následně jsem jejich užití Existenci po dotázání upřímně objasnila. Každý, kdo o nátuře a způsobech jednání této dotyčné něco ví, mi v tom dá za pravdu. Případné užití "nepřiměřeně silných slov" z mé strany, na mojí pointě nic nemění. Nač uměle eufemizovat, když pointa toho výroku je sice ne dobře viditelná, ale o to závažnější. :)

      Zveřejni si tedy co chceš. Já si stojím za každým jednotlivým slovem, které jsem napsala, a za žádný ze svých výroků se nemám proč stydět. Jakousi mojí falešnou psychohrou to nazývá maximálně tak tvá paranoia. Jestli jsem se pokoušela něco dokázat a vysvětlit sobě/tobě, pak budiž. Já se totiž v dusnu mezi známými/přáteli nevyžívám. A ano, tu a tam mám ještě i já potřebu se v rámci domnělého nedorozumění hájit. No neslýchané, snad až skandální.

      Toto skutečně byly poslední pokusy, cokoliv mezi mnou a tebou urovnat; naložil jsi s nimi úchvatně. Aplaus. :)

      A.

      Vymazat
    14. Ještě dodatek. Po debatě na Kecejchatu jsem tu tvou ofenzivu vůči mně začala řešit s více lidma okolo, jelikož to pro mě bylo dosti aktuální téma, Pyropes by mohl vyprávět. ;) Dospěla jsem ale už po té noci na Kecej k názoru, že sis z mých výroků nevzal absolutně nic. Poučení? Patrně bez "důkazů" to bere jako prázdné kecy, nebo přetvářku. Dodala jsem ti tedy ty nejčistší "důkazy" v podobě screenů, plných mého otevřeného postoje, jenže ty ti teď slouží pouze jako potenciální munice. Neuvěřil bys tak ani tak, lhostejno jak bych to zkusila. Bo ty zadobře prostě být nechceš; už se ti to nehodí. Uzavřela bych to asi tím, že kdo chce Archi brát a předkládat jako záludného zrádce a nepřítele, ten si způsob najde. :D

      A.

      Vymazat
    15. Ono totiž s nějakou upřímností se u něj můžeš jít vycpat. Jediný, kdo tu hraje psychohry a neustále si protiřečí je Azazel sám. Nejde tu vůbec o nějakou upřímnost, s tou si on s prominutím vytře pr..... a naopak použije to vše proti tobě. Já to už vím dávno, protože jsem se o smír snažila též. To ale není v jeho zájmu. V jeho zájmu je dělat kolem sebe rozruch. Nevím, nakolik svoje výroky zde myslí vážně a nakolik je to divadlo, aby získal pozornost. A je mi to už nějak jedno, protože koho zajímá jeho názor. Kdyby jej zde neustále nevnucoval, tak asi nikoho. Lidé už měli jeho psychoher dost, odešli mu z místnosti, nyní za to dle něj mohu já, opět buď nedostatek sebereflexe, nebo čistě manipulativní chování. Kde je pravda, čert ví. Mě je už nějak jedno, co ten člověk tady napíše o mě, nebo o někom jiném, protože je buď nemocný a nebo ha*zl.

      Freya

      Vymazat
    16. Anonymní Freya 23. listopadu 2017 9:48 ....Je to celé K ZBLITÍ. A tím končím veškerou diskuzi na tomto "blogu". Pokud někoho bude něco zajímat, víte kde mě najdete. ..... a místo toho dalších x fňuků, ktéré budou ještě donekonečna pokračovat a nutností mít poslední slovo, pokrytecké, trapné, teplé, prudičské, seroucí si do huby. Co dodat?

      Vymazat
    17. K tomu, co tu Freya už v poslední době předvádí, se opravdu nedá říci nic jiného, než že si totálně nevidí do úst. To je nesmysl za nesmyslem, jedna lež vedle druhé. 1) O žádný smír se nikdy, opakuji nikdy, pro jistotu ještě jednou opakuji nikdy nepokusila. Nechť pro své tvrzení předloží nějaký důkaz, a ubezpečuji všechny, že se takového důkazu nedočkáte, protože nic, co by přípomínalo nějaký její pokus o smír prostě neexistuje. Jsou to stále a opět jen lživé výroky, kterými se chce prezentovat v pozitivním světle. 2) Žádní lidé neodešli z HX, Já jsem už drahnou dobu chtěl odejít do ústraní, ovšem musel jsem pak ještě aktuálně řešit jednu důležitou věc, teda v tu dobu byla důležitá, a to případného nového administrátora. Musel jsem zabránit tomu, aby se jím stala Freya, a ona by se jím, pokud bych nezakročil, stala. Toto se mi velmi povedlo a tady se musím zdatně pochválit. Ale jak jsem říkal, bylo to dobově důležité, dnes je to snad asi úplně jedno, neb chatu Chat.cz již pravděpodobně není pomoci. A po tomto jsem dlouho dobu předesílal a i na diskuzích o tom bylo oznámení, že s ročním výročím umrtvuji činnost na Chat.cz. A i přesto, že všichni věděli, že HX v té podobě jaké bylo končí, že dva SS (Já a Mona) se umrtvují a třetí SS si dokonce smazala účet, tak i za této situace bylo HX do poslední chvíle stále v popředí návštěvnosti. Tudíž co padá v poslední době z úst Freyi, pro to existují zřejmě jen dvě možnosti vysvětlení. Buď je to neskutečná lhářka, trousící účelově své lži, kterými chce obalamutit možná nevědomé (když se ji to daří u troubů v pokecu, že.. ovšemže), a nebo druhá možnost, ty "prášky". Přírodě žel, žádná třetí možnost mne již nenapadá.

      Vymazat
    18. A mimochodem, výrok Retardované není mojí interpretací ale čistou citací http://jyxo.info/uploads/A2/a277430fae948b51332e8493e18c14ff68dc4502.png
      Pokud něco říkám, pak je to pravda, kterou vždy mohu dokladovat. A mnozí se již o tom přesvědčili.

      Vymazat
  5. To se tak člověk ráno jen tak pověsí do místnosti a http://jyxo.info/uploads/7B/7bd03aa76d4b56ed28e99229cab1740b19479675.png

    .... a za nějaký čas tohle http://jyxo.info/uploads/C5/c522d6b38f2a30ec83a46a594a085773f469477c.png

    Já se průběžně pohybuji jako novinář po všech chatech a vstupuji do různých místností, určité věci a jevy, a v takové koncentraci a trvale probíhající, to lze opravdu spatřit jen na Chat.cz. Všude je něco, jistě, ale jak říkám, v takové koncentraci a permanentnosti toto a mnohé jiné věci nejsou nikde jinde. Vypovídá to o tom, jaké exempláře a existence se na tomto chatu vyskytují. Těm, kteří na to nejsou zvědaví zbývá zde jediné, odejít jinam na jiný chat, jiná šance tu pro ně není (a také odcházejí). Freyojižním obyvatelům to ovšem nijak nepřijde a v tomto sajrajtu si spokojeně vegetují. Dokonce Jižní náčelník vydává opěvné ódy o tom, že FreyojižníChat.cz je Moderní výkladní skříní chatů a ostatní zastaralá kmenová chatová společenství mohou FJChatu jen závidět.

    Tak to byla jen taková minigloska, lehce literárněji pojatá.. že.. ovšemže


    Mám tu ještě jeden skrýn. http://jyxo.info/uploads/73/73fe4112d58963d1e8e7e3e20db82e194b08dba2.png
    Tady mě už napadá námět na další regulérní glosu. Asi třetí pokračování Návratu, uvidíme.

    OdpovědětVymazat
  6. Aza se již před časem sám přiznal, že o mně psal velmi nelichotivé věci.
    A co se týče vás všech (včetně Azi), všichni hrajete svoji ,,hru" života na chatu, všichni máte někde uložených milion screenů a ani jednomu z vás se nedá věřit.

    Existence

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Milá kolagyně, neříkal jsem, ať zdejší výplody raději, pro své vlastní duševní zdraví a pohodu nečteš? Ono ne každý má Azaschonost na lousknutí si uzavřít emoční a citová centra. A toto jsem opravdu myslel upřímně. Neboť jak už tu někdo velmi správně psal, moje kolegiální loajálnost je vyhlášená :)

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024