Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Návrat do léta 16 (3. - KONEC)

Poslední aktualizace 01.02. 21:00

Pohled na úvodní stranu Chat.cz je povětšinou už stále stejný a několikrát jsme si ho ukazovali, tedy Pokec a pak nestálé (i ty stálé) místnosti o 2-3 lidech nebo někde nashromáždění seznamkáři a nadrženci, prostě jedna jediná relevantní místnost. Psal jsem také o zániku jakési rozmanitosti a tohoto se budu, při rozkošatění i lehce jiným úhlem pohledu, držet i v dnešní glose. Podívejme se nejdříve na obrázek.

Zdroj: info o místnosti na Chat.cz

Night room se již nějaký čas pohybuje na chvostu a nyní dokonce upadá velmi pod 1d/14d, má pouhých 15 hodin. Potká tuto místnost podobný osud jako Temnotu? Zmizí z mapy Chat.cz? Řekněme si, co by to znamenalo. Bylo by to jen potvrzením trendu o kterém píši, NR je specifická místnost, v popisku má "..pro setkávání silně individuálních osobností. Vy, kteří nemáte co říct, sem nechoďte..", ano, nemá tam nic o hození všeho za hlavu atd., místnost, která byla spřátelenou místností HX a oba stálí správci do HX často i docházeli. A sama Efua litovala umrtvení činnosti nás dvou SS (mě a Moniky) v Hraběti.

Rozmanitost mizí, krom Pokecu (a je v pořádku, na každém chatu to tak je, že bezva pokecové a bezva flirtíkové místnosti jsou největší a nejhojněji navštěvované) už tu nic moc dalšího není. Byla tu Temnota, Hrabě a NR, tedy vše specifické, originální, tématické, zájmové místnosti. Temnota se odstěhovala na jiný chat, HX je umrtvené a jeho hlavní představitel atrapou administrátora zlikvidován a NR se propadá do nicoty. Jeden čas mělo Hrabě v popisku toto "Není jen černá a bílá, my vidíme tisíc a jednu barvu duhy". Přírodě žel, Chat.cz se nám stává jednobarevný, dokonce ani ti pokecoví nemají žádnou alternativu, výběr z jedné možnosti je vždy špatný, protože to není žádný výběr (jen omezenci a tupci netouží po svobodě a možnostech výběru a přijímají co se jim jako jediné nabízí). A tak tu máme nebarevný chat, který si vytvořili Freya s JiHem, pro sebe a pro svoji jednu barvu. Ti, kteří mají, stejně jako Já, rádi svět hrající všemi barvami a ve vší jeho rozmanistosti, mají smůlu. Ono také ti, kterých se to týká, už na chatu nepobývají nebo jen zřídka. A i ti, kteří mají rádi pořádek a nehodlají ignorovat prudiče, trolly a nejrůznější otravy, mají smůlu. A opět se to týká vlastně zde zmiňovaných místností, ano, Hrabě, Temnota ale i NR rozhodně nepřijímali každého "pobudu", to je výsadou Pokecu a freyajihovského pojetí. O koexistenci tzv. slušných uživatelů s prudiči jsem již též psal, ale opakování matkou moudrosti jest.

A nyní se podívejme na takové prudiče, jakým je třeba Albert. Ten se vyznamenal nejen na "proslavené diskuzi Pro Chocholouška", kde mu ovšem zdatně sekundovala tzv. slušná uživatelka Freya a mnozí další. Ukažme si, co se dělo v místnosti HX, a přesně takto se chovají kdekoliv prudiči, když se dostanou ku správci.

Zdroj: Místnost Hrabě X na Chat.cz

Vidíme, jak Alebert se chová ku zakladateli místnosti, posílen správcovstvím. V brzké době dorazila do místnosti Existence, tedy má kolegyně, a zjednala pořádek. A povšimněte si i jejích slov ku Albertovi, myslím že jsou hodna zaznamenání. Kolik takových případů, kdy si prudič přijde do místnosti uloupit DS, když je zrovna bez Stálého správce, jsem již, zvláště na Xchatu, viděl. To jsou pořád ty stejné prudičské praktiky, na Xchatu to bylo ještě obohaceno tím, že dotyčný prudič stálé návštěvníky dal do klíčů, aby nemohli do místnosti vstoupit. Pak to musel řešit SS nebo při jeho nepřítomnosti až Administrátor. A takovýto člověk je přítelem Retardované, která o něm mnohokráte i pro mě osobně prohlásila, že je v pohodě. Ono pro Retardovanou je i happy613 v pohodě. Ne, ani jeden z těchto není rozhodně v pohodě, jsou to odporní prudiči a kdo je v pohodě s pruciči, sám prudičem jest.

A závěr dnešní, nu vlastně trilogie? My, co máme rádi barevný svět, rozmanitost, svobodu, otevřenou mysl, pořádek místo bordelu, upřímnost místo falešnosti atd. si tohoto užíváme na jiných chatech, na Facebooku či Twitteru a nebo kdekoliv jinde. Pro ty ostatní je Chat.cz.


Anděl Azazel



Aktualizace 1. 1. 2018

S Novým rokem tu máme hned další místnost pod 1d/14d

Zdroj: info Dobrá nálada na Chat.cz

Dobrá nálada má v současnosti 17 hodin za 14 dní. Ono už 7. 12. 2017 byla DN pod 1d/14d, pak se trochu vzchopila a nyní opět padá dolů. A jaký je vlastně limit pro odstálení? To nikdo neví, tudíž asi v intencích jako všeho na Chat.cz, tedy jak se Francimu či JiHovi zachce. Od JiHa jsme se 5. listopadu 2017 na diskuzi Pro Chocholouška k odstálení Temnoty dočetli jen toto: "Místnost odstálil Franci, aniž bych to věděl, protože místnosti klesly hodiny pod přijatelné minimum."


Aktualizace 3. 1. (05:30)

Night Room 10 hodin; Dobrá nálada 1 den 1 hodina.


Aktualizace 6. 1. (00:30)

Night Room 8 hodin; Dobrá nálada 1 den 1 hodina.


Aktualizace 12. 1. (08:30)

Night Room 22 hodin; Ach ta samota 21 hodin


Aktualizace 16. 1. (10:00)

Night Room 20 hodin; Ach ta samota 17 hodin


Aktualizace 20. 1. (00:00)

Night Room 23 hodin; Ach ta samota 22 hodin


Aktualizace 21. 1. (02:00)

Night Room 18 hodin; Ach ta samota 15 hodin; Cokoli tě napadne 22 hodin


Aktualizace 22. 1. (15:00)

Night Room 18 hodin; Ach ta samota 15 hodin; Cokoli tě napadne 21 hodin


Aktualizace 24. 1. (06:30)

Night Room 15 hodin; Ach ta samota 18 hodin; Cokoli tě napadne 1 den; Dobrá nálada 1 den 1 hodina


Aktualizace 25. 1. (22:00)

Night Room 9 hodin; Ach ta samota 18 hodin; Dobrá nálada 21 hodin; Cokoli tě napadne 1 den 1 hodina


Aktualizace 27. 1. (06:30)

Night Room Odstáleno; Dobrá nálada Odstáleno; Ach ta samota 18 hodin; Cokoli tě napadne 21 hodin


Aktualizace 30. 1. (20:00)

Ach ta samota 13 hodin


Aktualizace 1. 2. (07:00)

Ach ta samota 14 hodin


Aktualizace 1. 2. (21:00)

Ach ta samota Odstáleno

Komentáře

  1. A ještě malinko z jiného úhlu pohledu, dám to už jen do komentářů, ovšem ne proto, že by to bylo méně důležité, ale zároveň vás pozvu na další glosu, která je zatím jen v obrysech v mé hlavě ale už má název, který se pravděpodobně nezmění a svým způsobem v jedné z jejich částí se o tom nějakým, možná jiným způsobem bude psát, netuším ještě co přesně vyplodím, ten název bude ze tří slov a bude označovat 3 tématické okruhy "Albert, amatéři, karma". Mimochodem Albert má v současné době oba Alberty, tedy jak s L tak s I zabanované.

    A teď už k tomu jinému úhlu pohledu. Chat.cz se nám stává nejen jednobarevný ale vypadá to, že to bude chat bez osobností. Nu, ono tomu tak bývá, když je slabý náčelník a pár ukřičených, nátlakových a ubrečených ženščin. Tedy jak už bylo psáno, nejen Pokec a už nic, ono to bude zřejmě též Freya a už nikdo. Smutné.

    OdpovědětVymazat
  2. Vyjádřím se tedy i zde. :)

    Většina tzv. prudičů jsou v pohodě pro mě a ke mně, TEĎ. V dobách, kdy jsem se snažila o praktické naplnění vize jak Temnoty, tak HX, jsem s nimi měla ty samé problémy, co kterýkoliv jiný SS. Já tenhle jejich způsob jednání a zábavy neuznávám a nepraktikuju (ne, že bych k tomu i jinými jedinci nebyla lanařena), ač ve všech zmíněných případech znám pohnutky. Albert jedná jako samozvaná karma k těm, co si to dle něho zaslouží; kdo chce kam, pomozme mu tam.

    Happy opět bere mě, jelikož jsem se odmítla starat o nějaké křivdy z minulých chatů, které se mé osoby absolutně netýkají; a nekopala jsem ji z roomu jen proto, že psala přisprostlé věci, nebo posílala hudbu, co většině lidí nesedne. Tuto dotyčnou jsem dokonce "pokárala" za to rozhlašování a přeposílání jistých materiálů, a řekla jsem jí k tomu svůj názor. Dotyčná ho ode mě samozřejmě vzala, ač zdaleka ne nadšeně. ;) A sama mi na vyžádání podala svou verzi příběhu, kterou zde nehodlám rozmazávat. Její hrubiánské jednání vždy pramenilo z pomsty vůči těm, co do ní jebali za její upřímnost a tzv. "hulvátství".

    Nevím, jak může někdo, kdo se považuje za nezaujatého a bezemočního, nechápat tu jednoduchou premisu... že jsou lidé, co tyhle srance dokážou od všeho ostatního oddělit, a pokecat si takřka s kýmkoliv, popř. si automaticky na bázi blbostí nedělat nepřátele. Proč? Jelikož do toho zbytečně netahají emoce, drby, a nevalné zkušenosti ostatních "obětí". :)

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsem rád, že nám tu všem, poté co to již dlouho sděluje a svým chováním potvrzuje, Retardovaná s konečnou platností potvrdila, že pro ni jsou gauneři včetně masových vrahů a teroristů v pohodě. Dokonce jde ještě dál a hledá ospravedlnění toho, proč jsou gaunry, teroristy a masovými vrahy. My normální a šlušní lidé už tedy máme zcela jasno. Více k tomu není co dodávat. Snad jen to, že ne nadarmo platí hyperznámé Azamoudro "Vrána k vráně sedá, svůj své, prudič prudiče, odpad odpady si hledá.". A tak si Retardovaná našla své žaludy, pyropsy, alberty, happyny apod. Elita Chat.cz! Škoda že nikdy nezvracím, tady bych totiž tuze rád, dlouho a s chutí blil.

      Vymazat
    2. S chutí blít nad tímto mám výsadu já a byl jsem předběhnutý v nakonec snad posledním zhnuseném odepsání nad těmi pokryteckými srancemi obhajující vlastní srance , které nepomůže již ani jednou navíc přespat v Archivu knih a vypujčit si pár slov, které ač zní rádoby učeně neznamenají v daném kontextu vůbec nic a nekorespondují ani se skutečností pokrytecké masky Archy (ne nadarmo je to větrné znamení , kam vítr, tam plášť s nulovou odpovědností a měnící názory jako různobarevné čmoudíky, vylétající dříve z Ostravské tepelné elektrárny či uhelných dolů, ale rovněž je možné se těmto "lidem" vyhnout a toho využívám a proto též nezvracím, zde by to skutečně bylo na místě a hojně a nepřetržitě a jen dodám...Často mě navštěvuje pocit černější než nejčernější pesimistická melancholie - opovržení dnešními "lidmi". Je mi zle z lidí, co jsou sobečtí, egoističtí, myslící jen na vlastní prospěch a topící kolem sebe všechno dobré a hodnépřípadně retardující na tvory horší než američani po vysoké škole(kdekoliv jinde po vyjití prvního stupně ZŠ)...je mi z vás všech dnešních Arch, Pyrohyen či jiných mongoloidních Albertojakubotrolů zle....a také tedy jedno přísloví....dvakrát do stejné řeky nevstoupej....

      LichKingAnathema - tentokrát rize jako soukromá osoba

      Vymazat
  3. Inu, ještě v nedávné minulosti bych skutečně netipovala, na koho všechno se budou má uvědomění ohledně házení perel sviním vztahovat. Tak tedy záměrné ignoranci zdar. ^.^

    Ale i přesto všechno vám upřímně přeji, ať se vám v životě daří; vy normální, bezchybní, slušní, objektivní, nikdy názor neměnící, a samozřejmě vyrovnaní lidé. :D

    A.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Je třeba si říci, moji milí čtenáři, že to čím metá Retardovaná ani zdaleka perel nepřipomíná. Jak už tu bylo Anathemou naznačeno, a pro ty pomalejší a méně vnímavé, fakt, že si někdo vyčte a zapamatuje si pár zajímavých slovíček z knih a věty prokládá cizojazyčným výrazivem a tváří se u toho děsně intelektuálně, svojí pokřivenost mysli vydává za svobodné myšlení, to všechno opravdu z člověka intelektuála, v tom dobrém slova smyslu, neudělá. A hlavně faktickou stránku věci nelze přebít nějakými rádoby intelktuálními žvásty, které navíc postrádají logiky a zdravého uvažování. Tato osoba může býti možná intelktuální královnou v žumpoidním společenstvu žaludo-albertů a podobných exotů, možná může i oslnit přihlouplejší osazenstvo Pokecu na úrovni Iva0, a to jen proto, že je oslní forma aniž by rozuměli, my ostatní již víme, že to co opravdu hází, má možná podobnost tvarovou s perlami, ovšem jedná se pouze o králičí bobky. Víc se tuto osobou nehodlám zabývat, neb v mých očích požívá absolutního a totálního despektu.

      Vymazat
  4. A ještě info ohledně následných Xglos: 1) Vlastně v souvislosti s předešlým řečeným, upouštím od avizované glosy, kde jsem chtěl zveřejnit určité skrýny a okomentovat některé výroky nejen výše zmiňované osoby. Usoudil jsem, i na základě toho, že se tu Retardovaná v podstatě zesměšnila, ztrapnila a znemožnila sama, že sama svým neskutečným omlouváním svých, s prominutím, sranců, s prominutím, dalšíma srancema, natolik výrazně devalvovala, že si jednak celou samostatnou glosu nezaslouží a druhak by to bylo už jen pouhé kopání do mrtvoly, a to činit nehodlám. 2) Stejně tak se již nebudu zabývat dalším zabanovaným vejlupkem Albertem, tudíž následná glosa se bude plně věnovat tématu Karma, každopádně v nejrůznějších souvislostech a úhlech pohledů s dopadem na celý chat. 3) A jelikož bych se už konečně rád věnoval glosování věcí i na jiných chatech, tak jedna z dalších Xglos se bude, v návaznosti i na odstalování místností, věnovat chatu Chatujme, kdy systém zavedený na tomto chatu ohledně stálých místností podrobím kritice. Jen tak mimochodem, místnost HX na Chatujme za 20 dní oslaví své půlroční výročí.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024