Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Pekelné zlo s názvem PinQi

Neuplynul ani týden a zase je o čem psát. Byla doba, kdy se toho na chat.cz moc nedělo a jak se říká utichla voda, spíše bych řekla, že to byl takový klid před bouří, protože na chat.cz se přihnala obrovská bouře, skoro až hurikán, který za sebou nechává spoustu zničených obydlí. Tuhle bouři nazýváme PinQi alias 613happy alias špína všech špín alias největší prudička chatů. Tahle osoba má spoustu všelijakých přívlastků a každý pro ni má svůj vlastní a tak není divu, že se strhla lavina protestů, námitek a bouřlivých diskuzí. Tahle osoba se ovšem přesně v tomhle vyžívá.. čím více se o ní mluví, tím více tomu bude přidávat a je to přesně další důkaz toho o čem celý tenhle koprochat je- o špíně a nadávkách, protože přesně tohle je uživatelka PinQi, a jak už jsem se zmínila na diskuzi na chat.cz , to právě ona je tou vizitkou chat.cz. Lidi se bouří, lidi protestují a co dělá Franci a JiH? VŮBEC nic. Tiše tomu přihlíží . Proč? Možná proto, že PinQi si omotala JiHa kolem prstu, kdo ví.


Je to už několik dní, co uživatelka Amstré spustila na diskuzi tuhle vlnu nevole proti PinQi a člověk by řekl, že když se k jejímu protestu přidá tolik lidí, tak v zájmu udržení si alespoň toho mála, co chat.cz zbylo, a to jsou ti poslední uživatelé, zakladatel Franci udělá vše proto, aby zase uklidnil situaci, ale ono je to naopak. Situace se každým dnem horší a tak tohle pekelné zlo potápí kocábku chat.cz stále hlouběji.

Podívejme se na to postupně:

Vyjádření Amstré-
Ano, takhle to celé začalo. Tímhle se spustila celá kauza. Hned po těchhle relevantních námitkách se mělo zakročit. Proč? I já zde mám jasný důkaz poukazující na to, jak by se měl SS chovat. Je to věc, která je napsána v PRAVIDLECH přímo na chat.cz a cituji: 
  • Správce nesmí uživatele mutnout ani kicknout bez důvodu V případě spornosti opatření je nutné udělat screen a tento poslat stálému správci, nebo hlavnímu administrátorovi.
  • V případě, že stálý správce opakovaně mutne, nebo kickne někoho bez důvodu, bude mu tato funkce hlavním administrátorem odebrána (více v sekci stížnosti). V případě, že funkci zneužije dočasný správce, bude mu dle uvážení hlavního administrátora odebrána karma.
Proč proboha PROČ? Jak je možné zcela vědomě porušovat vlastní pravidla a chod celého chatu?
Nyní se podívejme jaké jsou tedy zřejmě podle PinQi, JiHa a Franciho ty "v pořádku" důvody:

A teď vám poskytnu ukázku z doby, kdy jsem disponovala funkcí SS já...

To tedy znamená, že ten "opravdový důvod" je "vypadni..."  Zvláštní hranice nemyslíte? 

Pokračujme dále.
 Prezentace tohohle člověka:


Opět použiji přesně slova z všeobecných pravidel: 
  • Je zakázáno opakovaně nadávat a urážet, a to i s použitím * nebo urážlivých smajlíků. Za porušení tohoto pravidla je kick (vykopnutí) z místnosti. Za obcházení kicku s jiným nickem je opět kick bez varování.

Jak je tedy možné, aby se něčeho takového dopouštěl přímo SS?! 


Tady je očividně něco hodně špatně a nikdo s tím nic nedělá. A když se zkusíte odkázat přímo na zakladatele místnosti "v Pekle" uživatele Modrého, čeho se dočkáte? Zde je ukázka: 
Takhle to funguje... Je to opět jen potvrzení mých slov "je to výsměch" . A pokud si uživatel Modrej myslí, že mě tímhle jak sám říká "nasere" pak je na omylu, já mám alespoň o čem psát, tohle je jeho prezentace a jeho ostuda, kterou já teď jen vyprezentuji ven. 

A tady je další ukázka proč tomu tak je. Proč si vlastně Modrej nechává PinQi stále ve své místnosti s funkcí SS 
Inu... posuďte sami, jak to asi celé je .... 


Mám tu i jedno vyjádření uživatele "hippo.hunter" , který o tomhle odpadku řekl tohle:
Přesně tak jak píše "je to hovado" a tohle hovado si na chatu pěstují, udržují a tolerují. Smutné. 



Ze všech stran vidíte jen nadávky a nespokojenost uživatelů, ale nic se neděje. Nikdo ze zodpovědných osob nezakročí a neudělá tomu přítrž, nikdo jí funkci neodebere a tak můžeme čekat snad jen jediný konec. Jak už jsem na začátku psala, tohle je bouře s názvem "PinQi", která s sebou bere vše, co jí příjde do cesty a nakonec zanechá jen prázdnou a neobydlenou oblast, kam se občas zajde napít nějaký kulhající tvor, který se půjde napít vody, která bude natolik zanesená, že se otráví a nakonec pojde. 

Nakonec i ona sama uživatelka dává jasně najevo, že by byla nejspokojenější, kdyby všude mohla pobývat sama a nebyla nikým a ničím rušena, jak její uvažování funguje opravdu nechápu, protože o čem by pak celý chat byl, kdyby na něm zůstala jediná uživatelka a možná jeden dva vybraní jedinci, jako je třeba Ivanulkaa a již zmiňovaný zakladatel místnosti Modrej. 







Skoro mi to připadá, jako by to sám Franci s chatem vzdal a tímhle to dává očividně najevo. Ovšem stále není možné nechat to zacházet až do takových extrémů. Prezentování téhle osoby je nepřípustné ve všech ohledech a tím spíše, že disponuje funkcí SS ve 2 , slovy DVOU místnostech..!! Tahle funkce jí zřejmě i přes zjevné porušování pravidel chat.cz už zůstane a nikdo z vás obyčejných uživatelů s tím nic nezmůže, protože to ona tahá za nitky. Tahle špína vykázána ze všech ostatních chatů se udržela právě tady. Proč? Z jakého důvodu jí tohle neustále prochází? Proč s tím nejde nic udělat? Zašlo to příliš daleko!
Přece není možné si myslet, že ona to tam řídí, že ona je tam velitelka... přece není přípustné, aby si jeden uživatel diktoval chod celého chatu... nebo snad je? na téhle žumpózní koprovité parodii na chat je možné vše.


Závěrem dnešní glosy bych se s vámi chtěla podělit o zprávu, kterou jsem dnes ráno dostala od uživatelky chatu, která chtěla zůstat alespoň prozatím v anonymitě, ale i tak bych jí chtěla velice poděkovat za její názor, protože je opravdu vidět, že tohle má smysl. Lidi otevírají oči a začínají vnímat realitu přesně takovou, jaká je.


Tohle je její vyjádření:



Netřeba dalšího komentáře... 



Autorka: Dominikkaa




Komentáře

  1. Ještě do komentářů dodám vyjádření uživatelky Mišička:) právě k PinQi. Zde ho máte:

    Tímto bych chtěla vzkázat uživatele PinQi
    Zamyslí se nad sebou a nad tím co děláš. Zajdi si někam pro odbornou pomoc a pro prášky..
    Takhle se normální bílej člověk se zdravou psychickou stránkou nechová. Asi mindráček.. Nenajdu na tebe kladného slova. Jak bych se vyjádřila k tvoji osobě.. Nechápu co si tímhle dokazuješ,ukazuješ pouze svoji trapnost a to jaká jsi špína. Myslíš že když si dostala na chat.cz funkci SS tak že jsi hvězda? Omyl.. jsi pouhé Trapné nic.. nula.. když už vstoupím do místnosti V Pekle,nemusíš mě bezdůvodně kopat .. nechodím za tebou,nestojím o tvoji pozornost a ani o tvá slova. Kde jsi byla když se místnost zakládala? Kde jsi byla když se nachatovával čas aby místnost mohla být ustálená? Ty taková betelná koc,mě budeš vykládat jakek já mám mindrák,že jak vypadám. Já se Nestydím si dát foto někam. Normálně tu funkci radši vzdej a Chovej se normálně. Ses špína,jeden z největšího odpadu koprochatu. Zruš si radši celý profil a styď se za své vystupování v té žumpě. K tvé osobě asi lepších slov netřeba.
    Jak již psal uživatel Modrej cituji
    Bylo mé rozhodnutí že má PinQi správce ,komu se to nelíbí nemusí místnost navštěvovat ..
    Vyjádření k tomuhle? Mě vůbec nevadí že má tenhle odpad chatu správcovství, já bych tam velice ráda šla .. ale to by mne po každém mém příchodu nesměla okamžitě kopnout..
    Několikrát po sobě mě bezdůvodně vykopnout z důvodu Vypadni není moc v pořádku.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mišička si teď spravila náladu čerstvým SS, jak jsem bulvil. Hele, to je ale výhra, s nějakým čistě virtuálním zoufalcem Wendigem, to zrovna teda není žádný terno :-D K ostatnímu komentnu jinde. Dodám jen jednu věcičku ještě, není div, že se vyrojily i nějaký bulvární informace o Míše. Si nechám zatím pro sebe :-D

      Vymazat
    2. Také moc nechápu, co hledá za štěstí vedle takového virtual exota a tragéda. Každopádně každému co blízké jemu jest. Když někoho uspokojují virtuál fejci, každého věc. Ono je otázkou, jak dlouhého trvání bude mít tento Voňavkův projekt, ten minulý trval 1 (slovy jeden) měsíc, že.. ovšemže.

      Vymazat
    3. On je teď Wendigo v laufu. A jestli je to Salvatio, tak ve fet laufu. Takže tohle asi bude trvat do doby, co bude mít dostatek fetu, anebo do doby, než se blbky proberou. To se ale nedá předpokládat, to druhý. Navíc některý jsou taky extrafejci, takže jim právě tohle vyhovuje.

      Vymazat
  2. Nu, pojďme si asi říci, co se od té laviny protestů a námitek proti špíně všech špín happy613, na Chat.cz v současnosti používající nick PinQi, stalo, tedy jaký je zatím výsledek. Ten je vskutku očekávatelný, tedy vlastně žádný resp. nestalo se nic. V místnosti V pekle si změnili popisek a místnost je většinou stále uzamčená, hlavně pokud je v ní happy613. Uzamčená stálá místnost na chatu je kravina, to odporuje smyslu chatu. Chat má být chatem otevřených místností, maximálně s nějakými nastavenými limity pro vstup. Filtry se mají používat k řešení nastalé nepříjemné situace a zamykání místnosti má být až tou poslední možností, kdy situaci nelze vyřešit jinak. To by v místnosti pak nemuseli být správci, když by si usnadnili práci tím, že nastaví přehnaný filtr, limit či dokonce místnost uzamknou. Na Xchatu zamykat místnosti stálé nelze, na SuperPokecu je to umožněno místnostem placeným, na Chatujme se možnost zamykání stálých místností vrátila, a platí pro místnosti s webem. Každopádně jsem si nevšiml, že by tam byla záplava uzamčených místností, je to přidáno jako jedna z možností, která se běžně nevyužívá.

    Takže tu máme stále špínu všech špín ve funkci SS (to že již jen v jedné místnosti, neb Klid a pohoda byla odstálena, je nepodstatné). Oproti tomu, tu máme Absolutno, které je po odchodu Dominiky nespravované a podobný osud asi bude čekat místnost 30 a více, kde odstoupila Hela77 a již dříve byl odvolán Nstorm na žádost a poskytnutý skrýn o jeho tapetování Freyou. Tudíž předpokládaný vývoj? Bude tu jediná velká místnost Fajn pokec Freyi, pak spravované V pekle happy613 a Modrého, a spravovaná místnost Písmenka u kávy Beetle1177 (kamarádky happy613). Nu.. tady asi můžu svůj komentář ukončit. Zhnusení a vulgarity zůstanou pouze v mé mysli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jistě. Nikdo ani nečekal nic jinýho. Lidi si zabouřili, Jihulák to umlčel, a konec s nulovým výsledkem. Na tom žumpokoprochatu můžou fakt fungovat jen ti, co podporuje a ochraňuje ta atrapa admina Jihule. Takže Freya a pinQi a jejich vazalové. Taky tam jiný místnosti nejsou schopný fungovat, než roomky těchhle. Takže tam už není nic jinýho k výběru. Jihule má fakt zvláštní preference. Taky už všechny normální slušný zájmový a zajímavý roomky a lidi zdrhli nebo se prostě a jednoduše rozpadly, viz. teď nejnověji 30avíce a Hela. Freya a pinqi a všechno ostatní kolem se ničí. Pavel Francírek, jediný společník firmy Toplist s.r.o. k tomu navíc bezmezně, podle jeho kroků a úprav nejen systému, podporuje anony (to jsme se tu shodli, že ty by měl naopak zrušit), takže není divu, co mu tam za psycho a svoloč už komplexně zůstalo. Po Říhovi, co už nadvakrát uzavřel svůj miničetík je Francírek druhá taková ostuda mezi provozovateli chatů. Možná by si měl ale ze svýho stejně ostudnýho kolegy vzít příklad, a taky tu svojí žumpoostudu vypnout.

      Vymazat
    2. Hele ale přeci jenom nějakej efekt a výsledek to mělo. Třeba to, že 613happy je taková už úplně odříznutá, od okolí, od většiny těch, co jí stačili poznat. Musí se zamykat v místnosti a jediní, co s ní ještě komunikujou jsou Beruše a Modrák, a teď v poslední době ten hnusný feťák Sova.

      Vymazat
    3. Tak špína všech špín happyna končí vždycky stejně. I v Meditaci tenkráte, už jsem to tu psal, se proti ni nakonec postavila kompletně celá místnost, žlutí, červení, oranžoví, modří, prudiči, správňáci, no prostě všichni. Až na dva lidi, jedním z nich byl Kingie (Petržel), o něm nemá smysl dál nic říkat, páč to bych si zaneřádil své vlastní Xglosy :D Ale na Xchatu byli nakonec soudní a schopní, a s pomocí Anathemy, mojí v zákulisí, a dalších lidí, se jí podařilo, za pomoci Prazdroje zlikvidovat. A byla to poslední odporná happyshow, kterou mohla na Xchatu hrát. Takže ač mám na Prazdroje svůj názor, tak pořád ve srovnáním s JiHem, zlatej Prazdroj.

      Vymazat
  3. A ještě bych dodal, tak nějak statisticky, k účinkování Dominiky jako další autorky tohoto blogu. Měsíční statistika, tedy statistika zobrazování vždy za posledních 30 dnů se přehoupla přes 3 tisíce, v poslední mnou uváděné statistice zde to bylo 2,7 tisíc. Dominika je čerstvým vlahým vánkem, který však způsobuje vichřici. Přitáhla nové čtenáře, tedy lidi, kteří dalo by se říci, Azazela odmítali číst. Její články jsou úspěšné, mají svůj styl, svojí osobitost, svojí originalitu. Tak si jen mohu přát, za Xlosy, aby Dominice náhlá sláva a popularita nestoupla příliš do hlavy, a dál obohacovala právě tento blog svými články, a to co nejdéle.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě to zaktualizuji, teď jsem včera tuším koukal opět na statistiku a už je to přes 3,2. A Dominika teď prý brzy přichystá další článek, tudíž už teď se těším, páč nepochybuji, že bude minimálně stejně dobrý, jako ty předešlé. O čem bude netuším, rád se nechám překvapit.

      Vymazat
    2. Taky nepochybuju. Hele, nechceš mi ji občas půjčit? :-D

      Vymazat
  4. Odpovědi
    1. Teď leze na xchat taky jako pinQi, vona je dokonce tak tupá, že si tam udělá nick který každý pozná :D

      Vymazat
    2. Ano, včera jsem se o tom sám přesvědčil v místnosti Věkový rozdíl, a jak nyní koukám letmo z venčí, je tam opět. Já to považuji spíš za projev naprosté drzosti. Každopádně není vyloučeno, že bych se tím mohl, ovšem v hlubších a širších souvislostech zabývat v nějaké glose. To by ovšem mělo přesah až k administrativě, neb jen o té špíně psát nebudu, uvidíme.

      A-A

      A ještě bych požádal o vyvyrování se vulgarismů, děkuji.

      Vymazat
  5. Pardon, ale v případě této osoby je i ta nejhrubší urážka v podstatě urážkou sebe sama. Na tohle neexistuje v podstatě ani slovo co by to pojmenovalo..

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neexistuje, ano. Nejhorší je, že je to naprostý mor, zrovna nadávno se mě někdo ve Věkovém rozdílu ptal "Jakto, že sem zase chodí?" a Já jsem na to neuměl odpovědět. Ona je vlastně od roku 2014, tedy 5 let, co tehdy Prazdroj vyhlásil v BF "Hon na Happynu: Kopni si do Happy, budeš mít lepší náladu" soustavně vždy po čase s dalšími nicky likvidována, ale nějak marně. Zaráží mě ten přístup adminů, Já na jejich místě bych Happyně okamžitě BANoval každý nick, u kterého se prokáže, že je to ona. A to není tak složité, protože ona je lehce rozpoznatelná. Tohle prostě na chat nepatří, takhle by k tomu administrativa měla přistupovat. Příroděžel, tam tomu velí Bogeman, který se s Happynou dříve i kamarádil nebo mu přinejmenším nevadila. Budu teď dělat novou glosu, takový náhled na všechny chaty, myslím že PinQi u XChatu zmíním. Na zlo je třeba poukazovat.

      A-A

      Vymazat
    2. Já jsem včera s někým z xchatu komunikoval, prý nejde prokázat že je to Happy :-)))))) Takže voni to všichni vědí, ale jelikož píše z jiný IP, nechtěj jí bloknout a radši buzerujou slušný lidi co na tu svoloč upozorní. A poradí lidem stěžovat si červený hvězdě, což je kdo? Jasně, její velkej ochránce bogemán :-)))))))))

      Vymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  7. Toto je vyjádření nejmenovaného admina. Nebudu tu psát jeho nick, ale vážně je vtipné, že slušný člověk je buzerován a zákeřná a podlá osoba slaví triumf :-))))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Pez

      Čím dále neskutečnější. Děkuji za informace, které využiji, až se obrátím na vedení XChatu a též provozovatele 42ideas. Každopádně se domnívám, že administrátor Ondrashek všemi svými kroky v poslední době velmi ale velmi Poškozuje "dobré" jméno XChatu!

      A-A

      Vymazat
  8. Tak máme na chat.cz nový pravidla. Místní sračky typu morel, bara.b, sadhu, moňa, zyzy, litoris a další mohou uživatelům nadávat do čuráků, buzen, zmrdů, a kdoví co ještě, ve spolupráci s pinkVičou mohou uživatele neustále pomlouvat a urážet, ale jakmile se uživatel ozve, Francírek mu zablokuje IP. Ale ono se to dá celkem chápat, než aby vyčistil špínu, tedy zlikvidoval několik problémových parchantů, raději zablokuje jeji oběť. Protože eliminací xindlu by mu tam zůstalo asi 10 lidí. Tenhle chat je to nejhorší, co kdy CZ net stvořil, a divím se Francírkovi, že si díky němu dělá tak negativní reklamu. Proběhne možná jisté zmedializování tohoto chatu, takže dám případně vědět co a jak. Váš Pez.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024