Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Multinicky a podvody podporované Jižnímy větry

Chat.cz je plný podvodů. Dnešními vrchními podvodníky budou Modrej (jak překvapivé, že, pro ty z nás co vědí) a Beetle1177. A room admin JiH.

Než přejdeme ke skandálům nejhrubšího zrna, řekneme si jen, že takoví lidé jako Modrej (který dříve rozehrával spoustu her právě s Tenem) hrají různé podivné hry na příslušnice opačného pohlaví. Máme zdokumentováno, že do těchto sítí se chytly Coco (což bude pravděpodobně také nějaký fejk), (E)Liška (též neidentifikovatelná záhada) ale dokonce i PinQi.

Nyní přejděme ovšem k tomu důležitému. Jsou petit.pompier a Beetle1177 jedna a táž osoba? Odpověď již existuje. Ano, je tomu tak, a zde je důkaz

Zdroj: Vzkazník Chat.cz


Takže nyní je jedna osoba se dvěma různými nicky SS v jedné místnosti (Písmenka u kávy). To, zda li je tato skutečnost známa RA JiH potvrzené nemáme. Máme ovšem potvrzenu jinou podobnou záležitost.


Pascal a Modrej jsou též jedna a ta samá osoba. Tudíž 2 nicky téže osoby byly SS v jedné místnosti. A o tomto RA JiH věděl. Zde máme důkaz

Zdroj: Vzkazník Chat.cz


Opět si připomeňme, že na Chat.cz existují 2 dočasné místnosti s názvem NCC-1701 se dvěma různými Správci, a to Jeho Svátost Salvatio a James Tiberius Kirk. James Tiberius Kirk je nick Panthera, který je SS v místnosti Fajn pokec, tedy jeden člověk s dvěma různými nicky správcem ve dvou místnostech.

Toto jsou naprosté a totální podvody. Toto se stát na jiném a normálním klasickém chatu, pak by z toho byly vyvozeny vážné závěry, pokud by takové podvody administrátoři zjistili. Ovšem jsme na Chat.cz a tady, jak jsme si ukázali nejen v této glose, se jak administrátor JiH tak i provozovatel Pavel Francírek na těchto podvodech sami podílí. Skandál je v tomto případě jen slaboučkým výrazem.

A závěr dnešní glosy? Kdo normální by chtěl na takovém podvodném chatu existovat? Odpověď je jednoduchá, pouze podvodníci sami, a pak další odporné sorty lidí od psychoušů, přes prudiče všeho druhu až po totální špínu a odpad. Ano, neberu si servítky, neb chat, kde se představitelé toho chatu sami dopouští brutálních podvodů, si opravu nezasloží jiných přístupů.


A jak to vše hodnotí Dominikka, která byla odbornou poradkyní a tedy spoluautorkou této glosy:
"Tohle je jen střípek toho, co se k nám dostalo, avšak skutečnost je taková, že podobné hry jsou rozehrány na spoustu stran a od spousty různých uživatelů ( Dá-li se jim tak říkat) . A to, že RA JiH tomu vědomě napomáhá je skandální a mimo pravidla podobných portálů. Nikde jinde tohle není možné, jen na odpadní stoce, která se nazývá modernou. Mimo jiné o těchto praktikách jistě ví i sám strůjce chatu a to dedukuji z toho, že jak je možné si povšimnout, tak uživatelka petit.pompier má v přátelích i Pavla Francírka. Je to jen náhoda? Jistě že ne, nic na tomhle serveru už se nedá nazývat náhodou, jsou to podvody podporované samotnými tvůrci... jak smutné..."



Anděl Azazel
Odborná poradkyně: Dominikkaa



Komentáře

  1. Hele, tak tohle je klasa https://imgur.com/a/srrk4v6
    Místo aby se Freya podivovala nad tím, jak je možný, že se dějou takový podfuky, ke všemu za vědomí samotnýho Jihuláka, tak se rozčiluje, že jsou zveřejněný vzkazy jako důkaz. Ani se zatím neví, jak k tomu kolegové přišli. Tady ale, hele, ať je to jak chce, má přednost před vším vyšší zájem.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já k tomu mohu říci jen tolik, že Modrej nám rozhodně žádné skrýny neposílal. A jak říká Honza, Freye nevadí, že se takové nehorázné neskutečné podvody dějí, ale čertí se nad tím, že o tom i s důkazy informujeme a že se to provalilo. Jak typické, že.. ovšemže

      Vymazat
    2. Freya žádnej podvod furt nevidí https://imgur.com/a/EnOfH0l
      Hele, to nebude oční vadou, to je jednoznačný potvrzení toho, že chyba je na mozku. A to fakt hodně velká a je to už jasně chronický.

      Vymazat
    3. Opět použiji slovo "typické", ano typická Freya (tudíž poznámka o chroničnosti je velmi správná), neb před Freyu položíš meloun, řekneš "to je meloun", a Freya na to bude reagovat "Já žádný meloun nevidím, žádný meloun tu není, já vidím jahodu". Že.. ovšemže

      Vymazat
    4. Ona si hlavně ty podvodníky, fejky, prudiče, špíny a další svoloč ve svý místnosti pěstuje. Ona potřebuje vůbec nějakou návštěvnost a tak bere všechno co jí hlavně leze do jejího řitního otvůrku, a co nadává na nás blogery a lidi, co už jsou dávno jinde a nechtějí mít s tou odpadní stokou plnou podvodů a podfuků nic společnýho. Happyna, co přišla o všechny svý SS je toho jasným důkazem. Ve svý nemocný kebulce a ve svý nenávisti Freya netuší, že si tím sama a celýmu chatu jen podkopává hrob. Francírek by to tam měl fakt už vypnout, protože neskutečnost nabírá ještě neskutečnějších parametrů :-D

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě