Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Pomstychtiví uživatelé aneb "Samota je zrádná"


Dlouho jsem zvažovala, jestli tenhle článek napsat sem, nebo rovnou na bulvár, ale vzhledem k závažnosti situace a dodržování právě již zmiňovaných korektností jsem se rozhodla to přidat sem, na můj "domovský" blog. Pojměte to prosím spíše jako varování, čí ponaučení, nebo jistý druh sebereflexe.Tím bych tohle úvodní povídání ukončila a přešla rovnou k věci.

Celá tahle .. nazvěme to kauzou.. Celá tahle kauza má spoustu různých příběhů, domněnek, přikrášlení ze všech stran, a nakonec v tom všem hraje největší roli čin, který nemám úplně v lásce a tím činem je pomsta. Ať už oprávněná, nebo ne, jsou určité hranice, za které se prostě ve světě dospělých lidí nezachází, jednou z těch přesčárových věcí je zveřejňování osobních údajů, což je mimochodem i trestný čin. Já jsem nikomu nedala svolení k tomu, aby zveřejnil byť i jen moje příjmení, a jako každý člověk, který se pohybuje v té internetové sféře si ani já nepřeji, aby toto bylo o mně dál šířeno. Já doufám, že teď už každý pochopil o čem je řeč. Řeč je o člověku, kterého už ze života bohužel i přes všechny snahy nevymažu, už jen proto, kolik mi tím vzniklo problémů. Já se na rozdíl od něj budu držet těch hraničních bodů sdělování informací a tak zde uvedu pouze jeho nick, pod kterým vystupuje na té žumpozkáze s názvem chat.cz .

"Věčná samota" .

Nemám potřebu se zde nějak obhajovat, nebo vysvětlovat o co šlo, on už si sám zmíněný člověk udělal verzi, kterou šíří dál. Vtipné na tom je to, že neustále obviňuje on mě z toho, že já jsem ta, která o něm šíří lži a pomluvy. Zde je nutno podotknout z vámi ověřitelných zdrojů, že jsem se o něm nikdy veřejně nezmínila, tedy ne "intimně" Vždy jsem poukazovala pouze na jeho vystupování a chování a projev, který se nikterak neliší od projevu ostatních uživatelů působících na žumpě, takže bych z toho vyřadila veškerou osobní předpojatost vůči tomuto člověku.

Každý ze zde probíraných lidí si k tomu udělal vlastní postoj, někdo se tomu jen zasmál, někdo to úplně přešel, někdo se vztekal a jiný se k tomu postavil velice osobitě, a to tak, že potřebuje šířit právě osobní informace. Ať už se to týká pouze jména, tak je tu i adresa, věk, zaměstnání, životní situace a jiné citlivé informace- zde se opět pozastavím nad hloupostí některých lidí, kteří se ani neobtěžují mu říct/napsat "hele chlape, přeháníš to" . Ale vzhledem k inteligenční úrovni na žumpě se vlastně není moc čemu divit, tam si vrána k vráně sedá a je zcela jisté,, že pokud jim to nevadí u cizího, tak jim jistě nebude proti srsti to udělat také.

Probíhá tu určitá forma vyhrožování a nazvala bych to klidně i stalking, kdy si již zmiňovaná osoba zjišťuje z různých zdrojů další osobní věci na moji osobu, což není v pořádku a je potřeba s tím nakládat jako s vážnou situací, alespoň z mého pohledu.

Stejně tak je tu i výhružka oficiálně nazvaná jako "sexting- pro ty méně chytré použiju oficiální definici z Wikipedie a ta zní: Termínem sexting se označuje elektronické rozesílání textových zpráv, fotografií či videí se sexuálním obsahem. Tyto materiály často vznikají v rámci partnerských vztahů. Takovéto materiály však mohou představovat riziko, že jeden partner z nejrůznějších pohnutek zveřejní fotografie či videa svého partnera.

Je to opravdu ubohé a trapné a každý z vás si jistě udělá vlastní závěr k jak závažné věci tu dochází.

Ještě bych dodala poslední výhružku téhle osoby a tou je udání na úřadu sociální péče, kvůli dojmu, že zanedbávám vlastní dítě. Tohle je svobodné rozhodnutí jakéhokoliv člověka a dokonce je to i bráno jako občanská povinnost, že pokud nabudete dojmu, že se dítě/člověk nachází v nepříznivých podmínkách pro život, pak je třeba konat v zájmu téhle osoby a nahlásit vše patřičným orgánům. Tímto určitě nechci nijak nabádat tuhle osobu k takovému kroku, ale pokud ho udělá, pak s tím nic nezmůžu. Jedná se však jen o zbytečnou komplikaci v rámci právě již zmiňované pomsty, která ve výsledku nepřinese nic, než spoustu zbytečné práce. Takže pokud to tomuhle pánovi stojí za to...

Už na začátku jsem se zmiňovala o tom, že to bude spíše varování a tak bych z toho udělala tenhle skoro až učitelský závěr.

Neplatí to jistě jen pro dámy, ale pro všechny, kteří se pohybují na internetu. Dávejte si obrovský pozor, komu o sobě co sdělujete, v jaké formě a v jaké míře, ať už se jedná o jméno, bydliště, různé životní překážky a to, co každého člověka jistě poníží nejvíc je právě již zmiňovaný sexuální materiál. Pohybovat se na internetu je opravdu riziko, a kdykoliv vás může kdokoliv ohrozit zveřejněním jakéhokoliv z těchto materiálů. Jde s tím naložit různými oficiálními způsoby, ale jakmile je to jednou na internetu, tak si to může kdokoliv stáhnout a už s tím nic nezmůžete, je to jako řetězová reakce. Do téhle situace se může dostat kdokoliv, a jen a pouze svojí vlastní hloupostí, kterou jsem zde projevila konkrétně já.

Myslím si, že není třeba zde uvádět různé důkazy v podobě screenů, protože každý z vás je jistým důkazem toho, že to tenhle člověk dělá, protože se tyhle informace jistě dostali až k vám-uživatelům chat.cz, ale přece jen na úplném konci článku dostanete možnost se na to podívat, ať tu nevařím úplně z vody.

A jen tak mimochodem... pokud se chystáte někomu vědomě ublížit, tak si nejdřív ověřte, že sami nemáte máslo na hlavě a že by jste nakonec mohli dopadnout třeba ještě hůř, a pak je na úvaze každého jedince, jestli mu to za to stojí.

Dalo by se to tu ještě rozvést na úroveň ochrany uživatelů, ze strany portálu, kdy za tohle tenhle uživatel nedostal ani žádný postih a veřejně tam moje celé jméno bylo viditelné několik minut, ale o tom třeba potom.

Zde jako tečka slibovaný screen




Autor: Dominikkaa

Komentáře

  1. Já se k této nechutné kauze prozatím vyjádním takto. Soustředím se na ten závěr, kdy Dominika píše, že by se to dalo ještě rozvést na úroveň ochrany uživatelů. Ano, to dalo. Provozovatelé nejsou zodpovědni za chování uživatelů, někteří to mají dokonce v nějakých Všeobecných podmínkách a podobných dokumentech. Ono to ale až tak úplně neplatí. Nehledě na to, že Pavel Francírek, který pod firmou Toplist s.r.o. provozuje Chat.cz ani žádné Všeobecné podmínky nemá, nemá ani potvrzení od uživatelů o dodržování pravidel a podmínek chatovací služby, o GDPR se nemá cenu ani zmiňovat. Otázkou je, zda li o těchto věcech vůbec ví, nemusí. Otázkou číslo 2 je, jestli o těchto věcech ví JiH, je to jeho administrátor, také ale nemusí. O čem rozhodně ale musí JiH vědět, to je obecně chování tohoto uživatele na chatu. Musí vědět o jeho velebení a propagaci života na drogách a rozhodně ví o tom, že tento uživatel zveřejňoval přímo adresu jeho osoby, musí vědět o mnoha dalších a dalších činech a chování tohoto uživatele, které jsou snad po celý dlouhý čas několika let v příkrém rozporu s pravidly ale v některých případech i se zákony ČR.

    Příroděžel, takoví jedinci se vyskytují všude, to co je typické pro Chat.cz, že koncentrace podobné sorty lidí je ohromná a nikde jinde se nevyskytující, že takoví jedinci na Chat.cz jako je Sova nejsou ani nijak zvlášť řešeni. Je samozřejmě plným právem majitele Francírka a jeho administrátora JiHa co za gaunery, havěť, odpad a špínu si na svém chatu pěstují (ono i proto tam už nikdo slušnější, normálnější, duševně zdravý, rozumnější, kvalitnější, zajímavější atd. atd. atd. nezůstal). Ono už tam nelze ani klasicky rozlišit mezi tzv. slušňáky a prudiči, ono se to vše slévá, například i taková Freya, která je po zmiňovaných pánech Francírkovi a JiHovi takovou třetí neoficiální "šéfkou", tedy i taková Freya, co sama sebe označuje za slušného uživatele, se sama dopousští, bez znalosti věci, hlášek vůči slečně Dominice a s gaunerem Sovou si na toto téma i notuje.

    Nebudu tu z toho dělat román, každopádně chci říci, že pokud se chování uživatele Sova nezmění a dál bude pokračovat ve stejném stylu, nebo dokonce některé své výhružky uskuteční, je tu možnost, že se Já osobně obrátím na představitele chatu Chat.cz RA JiH a provozovatel Francírek a budu je jednak informovat (pokud ty informace nemají) a budu se ptát, jak s celou touto nechutnou kauzu a s uživatelem Sova naloží. Je tu samozřejmě, pokud by nebylo řešeno, možnost i řešit vše přes příslušné orgány státní moci, neboť je občanskou povinností ohlásit porušování zákonů České republiky.

    A na závěr, že Sova opravdu hodlá vše o čem mluví použít, doložím na dalším skrýnu. A ještě dodám, že jako databázová studnice mám mnoho dalších skrýnů s veřejnými projevy Sovy, které v celé komplexnosti, s tím co se tu uvadí, jsou dle mého názoru v kolidaci s právními předpisy ČR a pokud by byly vyžadovány, nebudu se zdráhat vše dokladovat a předkládat.

    Zde další ukázkový skrýn:
    http://jyxo.info/uploads/15/15ca36d03bf1d62989eeecc3bfe6ef3bfce687bb.png

    OdpovědětVymazat
  2. Uprimne, clanek jsem necetl dopodrobna, nema to smysl, nebot jako obvykle bude plny lzi a manipulatorskych reci.

    Vyjadrim se proto ve strucnosti a v bodech pro lepsi prehlednost.

    1)Jmeno-vetsina lidi si jiste vzpomina, ze jsi puvodne byla zaregistrovana na Chat.cz pod svym obcanskym jmenem a prijmenim. Toto tvrzeni lze samozrejme i podlozit vypisem z databaze chatu nebo (tvymi oblibenymi) screeny, zadny unik osobnich informaci se tedy nekona. Vse jsi sama a ze sve vule dala na odiv verejne.

    2)Stalking-uzivatele Chat.cz byli donedavna svedky tvych vypadu vuci urcitym osobam, vcetne moji osoby. Je uplne jedno, zda te k zalozeni asi 3 desitek ruznych falesnych nicku (a neustaleho spamovani na Chat.cz) vedla zhrzena laska nebo touha po pomste vuci tomu, ze jsem mel tu drzost se s tebou po prvnim osobnim setkani navzdy rozloucit. Pro toto jednani neexistuje zadna omluva. O to vice si "kalis pod sebe" kdyz se clovek podiva na tvuj snad prvni clanek zde, kde vylozene pises, ze s Chat.cz navzdy koncis. I pres toto tvrzeni ses na zminovany web neustale vracela a prudila slusne uzivatele, kteri o tve spamy ani v nejmensim nestali.

    3)"zjistovani informaci o moji osobe"- nic takoveho cilene neprovadim a lze to dokazat. Veskere informace o tobe mi nedavno byly sdeleny bez jakehokoliv meho osobniho pricineni a rovnez mi byla vyjadrena lidmi z tveho okoli podpora. Byla jsi jimi oznacena za (cituji) "vyderacska s**ne a manipulatorka". Na mem nazoru na tvou osobu to nic nezmenilo, svuj nazor jsem si udelal jiz davno.

    4)"podnet k socialce"-ano, pote co jsem te osobne navstivil v miste tveho bydliste a na vlastni kuzi okusil jakym stylem zijes, vazne jsem toto zvazoval. Na druhou stranu, vzhledem k tve soucasne situaci by toto pro tebe bylo likvidacni a ja nejsem clovek ktery by mel potrebu se za neco mstit. Verim, ze casem te jiste za tve jednani a vsudypritomnou manipulaci a lzi osud sam vytresta.

    Zaverem tohoto komentare snad jen reknu, ze kdyz jsem se s tebou pred 2 mesici navzdy rozloucil, netusil jsem, co jsi za cloveka a jak se behem nasledujicich tydnu projevis. Netusil jsem ze i po takove dobe budes neustale dolezat na Chat.cz a ocernovat moji osobu, prestoze ja se o kontakt s tebou ani jednou nepokusil. Zmineny clanek je opet jen dalsi manipulaci a prekrucovanim faktu z tve strany a je opet plny lzi, cehoz, jak jiste lide z tveho okoli (kteri me kontaktovali sami od sebe) beze zbytku potvrdi.

    Vyzyvam te timto verejne spolecne s majitelem tohoto blogu abyste nam, slusnym uzivatelum na Chat.cz, dali jiz konecne navzdy pokoj. Nestojime o vas a vase lzive clanky plne frustrace a nenavisti. To si zkousejte na vasem oblibenem a neustale propagovanem Chatujme.cz. Tamni uzivatele budou jiste radi...

    OdpovědětVymazat
  3. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  4. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  5. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  6. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  7. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  8. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  9. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  10. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  11. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  12. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  13. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
  14. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ponechal jsem jeden příspěvek, ostatní jsem pouze smazal, jak uvádím o vlákno níže, pro důkaz. Skrýn celého zaspamování a vysvětlení celé věci též viz. vlákno níže.

      Vymazat
  15. V rámci objektivity, svobného šíření názorů a poskytnutí prostoru i osobě o které je v článku psáno, zde uvedu vyjádření uživatele Věčná Samota, které zanechal na svém profilu na chatovací službě Chat.cz.

    http://jyxo.info/uploads/EE/ee75975d1e1d807b52352d29cdcfd53c5b03215b.png

    Co k tomu říci? Snad jen údiv nad naprostou drzostí tohoto známého megaprudiče a uživatele drog, který sám sebe označuje za slušného uživatele. O dalších nepravdách se nemá smyslu vyjadřovat, naštěstí jsou tu nezávislé orgány, které nezajímají plky ale důkazy a svědecké výpovědi důvěryhodných osob. Vše ostatní jsem už napsal ve svém předešlém komentáři.

    A přidám ještě jeden skrýn, kdy jsem se na chvíli zastavil na Chat.cz a otevřel místnost SNB. Toto, jako Amstré, jsou nejspíše ti slušní uživatelé, že.. ovšemže

    http://jyxo.info/uploads/EB/eb47145dccaeb697eec059a127dbe1202928d41c.png

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mezi tím, co jsem dopisoval svůj komentář, tak uživatel Věčná Samota stihl komentáře Xglos zaspamovat svým vyjádřením. Zde je důkaz v podobě skrýnu

      http://img24.cz/images/99506821912934883603.png

      A také tento spam zde neodstraním úplně ale jen smažu obsah, též pro důkaz. Takto se asi slušný uživatel nechová, že.. ovšemže

      Vymazat
    2. Ono je to presne naopak. :) Muj komentar (viz. vyse) byl tebou a tvoji sekretarkou opakovane mazan, proto jsem byl nucen ho dat k sobe na profil, kde uz mi ho nesmazes.

      Koukam ze vyzva moje a slusnych uzivatelu Chat.cz se zjevne v tvem pripade minula ucinkem, vyzvu te tedy k tomu, abys zverejnil moje obcanske jmeno nebo fotografii.

      Oboji ti bylo (bez meho souhlasu a proti moji vuli) poskytnuto a naplnis tim skutkovou podstatu trestneho cinu, na zaklade cehoz budu moct konecne podat trestni oznameni a jakozto slusni obcane tohoto statu respektujici pravni system, budeme moct vyresit celou vec soudne. Budes tam moct dolozit sve screeny, ktere jsou vetsinou ve velke mire upravene v grafickem editoru. ;)

      Ja te jen upozornuji, ze cokoliv napises na Chat.cz, je v databazi minimalne 2 roky dohledatelne, takze tve lzi a manipulace bude jiste mozne snadno vyvratit. ;)

      Vymazat
    3. Toto je opět sprostá lež vyfetovaného Samoty. Jediný administrátor blogu jsem Já. K žádnému mazání nedošlo, takový důkaz nemůžeš předložit, protože takový důkaz neexistuje. Civilní jméno uživatele Samota mi bylo sděleno jinou osobou než Dominika. I kdybych ho tu zveřejnil, žádného protiprávního jednání bych se nedopustil. Ale jak jsem již v minulosti konstatoval, protože toto je blog převážně o chatech, stanovil jsem zde dodržování podobných zásad a pravidel ohledně některých věcí, jako je zveřejňování pouze nicků.

      Celý tento příspěvek uživatele Samota je feťácký blábol. Tím bych to asi zakončil. Myslím, že každý soudný a rozumný člověk si úsudek, co je Samota za člověka a jaké lidi reprezentuje, udělá sám.

      Vymazat
    4. Tak ho zverejni, netrpelive toto ocekavam. Moje civilni jmeno nikdy nebyl verejny udaj a nikomu jsem nedal souhlas k jeho dalsimu sireni Miroslave. Vim velmi dobre, ze ti ho sdelila K.V., tvoje dobra kamaradka a zaroven dlouholeta uzivatelka drog.

      Durazne upozornuju, ze poskytnuti jakekoliv drogy dalsi osobe je tezky zlocin a to at uz za uplatu ci nikoliv a ver tomu, ze az toto bude PCR vysetrovat tak tato zminena osoba bude mit VELKY problem...

      Rikal jsem to uz nekolikrat...jsem zasadovy a ferovy clovek ktery si tu nejakym kriplem nenecha vyhrozovat.

      Znovu a opakovane te vyzyvam verejne k napsani meho celeho jmena a prijmeni a zaroven ke zverejneni moji fotografie, pokud si tedy za svym tvrzenim opravdu stojis a jsi chlap, nikoliv jen internetovy hrdina. ;)

      Vymazat
    5. Ani K.V. mi ho nesdělila, každopádně to jednak není podstatné a druhak Já své zdroje zásadně nikdy nezveřejňuji. Kodex Xglos je od začátku tohoto blogu daný, tedy doporučuji si opětovně přečíst můj předešlý komentář v tomto vlákně ohledně civilních jmen. Pokud by se tu objevila v komentářích celá jména, budou, stejně jako v minulosti, tyto příspěvky nekompromisně mazány.

      Vymazat
  16. http://jyxo.info/uploads/03/033fe0c16e300f159067eb87f0a299aa7ee5af5b.jpg

    Další čerstvý prudičský čin Samoty aneb přichycen na místě činu. Prudičské přepsání popisku místnosti SNB.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A čerstvě přidám další rozměr Sovova megagaunerství o kterém též každý ví a mnoho osob to zažilo.

      Lucindov podporuje napsání upozornění na Samotu

      http://jyxo.info/uploads/3B/3ba92f62abfc4e08121cee355adfa090c64d9217.jpg

      A dodává

      http://jyxo.info/uploads/2D/2d09d3e191b046ebdccec74877ba16a32457d178.jpg


      Ano, hlášky o "vychcípání rodiny" se u Samoty objevují často. Takový velmi slušný uživatel, že.. ovšemže

      RA JiH toto a mnoho dalších věcí snad neví? Tak co ještě tento uživatel na chatu dělá, všude jinde by za zvěrstva, kterých se dopoustí uživatel Věčná Samota, dříve Sova vypálená, civilním jménem Vlastimil P., tedy všude jinde by byl nekompromisně vylikvidován. Na žumpě Chat.cz si Sova v pohodě lítá a nic se mu neděje. A povšimněte si tam hlášky "Hlavně, že si ho tady Freya hýčká". Ano, to je též na pováženou.

      Vymazat
    2. Bud chlap a zverejni cele moje prijmeni a pridej fotku, jinak tvoje tvrzeni je o nicem, Miroslave M.

      Vymazat
    3. Mé vyjádření ke Kodexu Xglos a zveřejňování celých jmen viz. vlákno výše.

      Vymazat
    4. Jisto jistě, hele, Sovič je takovej slušnej milej přívětivej boreček. Že má na svědomí řadu vyhrožování, to se přeci ví, to víme opravdu ale opravdu všichni (ne nejsem Lich :-D). Kdysi vyhrožoval například Freye a ta o tom zrovna nedávno ve Fajnu rozmlouvala.

      Oznámení na něj kdysi nakonec nepodala, protože jí ho bylo prý líto
      https://imgur.com/a/9FmV5oO

      Výhrůžky mohly být vážné, protože se dotyčná mohla cítit ohrožena, Sovič věděl kde Freya bydlí
      https://imgur.com/a/3of5WKL

      A když ho kdysi nepozvali na sraz, tak měl vykřikovat, že si je najde a všechny je tam postřílí
      https://imgur.com/a/vB7ph2p

      Nějak mi bulvokebule nebere, co tady ten Sovič vůbec předvádí? Všichni ale opravdu všichni víme co je to zač. Koho tady chce o čem přesvědčovat? Nebo dokonce na uvažovaným blogu? Ten člouvěk je zlotřilej gauner a opravdu ale opravdu nejspíš silně diagnostikovatelnej, jak říká Lucindov.

      Vymazat
    5. Ano, ono je to až úsměvně nepochopitelné, co tento vyfetovaný kriminálník předvádí nejen tady. Když to letmo shrnu, tak Sova vyhrožoval Freye, Sova zveřejňoval adresu JiHa, Sova vyhrožoval Efue sociálkou, Sova vyhrožuje nyní v současné době Dominice, Sova na chatu každu chvíli někomu opravdu ohavně nadává a nebo přeje "vychcípání rodiny", Sova velebí a propaguje drogy... a dopouští se mnoha dalších zvěrstev a prudičských záležitostí. Každopádně je úchvatnou vizitkou chatu Chat.cz společně s dalšími individui, která reprezentují tuto žumpu, Francírkovu žumpu.

      Vymazat
    6. Já si vzpomínám, že Azazel a kumpáni spamovali chat mým reálným jménem a vyhrožovali, že v Xglose zveřejní mého zaměstnavatele a přesnou adresu bydliště. To je jasná kyberšikana a vyhrožování. Mé reálné jméno je dokonce do teď tady v jedné glose. Že si Azazeli nedáš pár facek za ty kecy, které tu píšeš, křiváku prolhaný a ubohý.
      JiH

      Vymazat
    7. Normálně sem ani nekoukám, ale tohle je tak do nebe volající choromyslná lež, že jsem prostě musel reagovat.

      Vymazat
    8. Já bych rád upozornil administrátora z ostudy všech chatů v ČR s názvem Chat.cz pana Jiřího H. (JiH), že se právě dopustil pomluvy, možná dokonce křivého obvinění či urážky na cti. (Pomluva je trestným činem, který spáchá ten, kdo o jiném uvede takový nepravdivý údaj, který může značně ohrozit jeho vážnost před druhými osobami. Jestliže by však někdo jiného nepravdivě osočil z trestné činnosti, místo pomluvy by šlo o trestný čin křivého obvinění, a v případě méně intenzivního zásahu do vážnosti člověka by šlo o přestupek urážky na cti.). Já netuším kde kdo co spamoval a rozhodně odmítám to, co je zde prezentováno, že bych s těmito výroky měl cokoliv společného. Nechť RA JiH doloží důkaz, že se jednalo o mou osobu či osoby se mnou nějakým způsobem spolupracující, takový důkaz ovšem neexistuje a žádnou spojitost ani v systému RA nenajde, protože jí najít jednoduše nemůže, neb taková spojitost není. Tudíž se tu JiH dopustil trestného činu nebo přestupku, každopádně Já nejsem ten, kdo by začal mluvit o TO (trestním oznámení), narozdíl právě od JiHa, kde existují skrýny toho, že o možnosti TO na Dominiku a potažmo mojí osobu jako vlastníka blogu uvažuje podat. Znovu říkám, Já nic takového, ač bych ty důvody nyní měl, činit nebudu.

      Civilní jméno JiHa, a toto je pravda, se tu jednou objevilo, napsal ho kolega Bulva, který si neuvědomil, že není u sebe na SuperBulváru, Já jsem ho na to jasně upozornil, každopádně toto jméno je lehce dohledatelné na mnoha sítích (Facebook, Google+, Twitter... ) a přeci jen jde o Administrátora, nikoliv jen o běžného uživatele. Každopádně musím zopakovat, že zveřejněním celého jména kohokoliv by nedošlo k naplnění skutkové podstaty žádného trestného činu či přestupku, je to pouze proti Kodexu Xglos. Toto byla, pravda, výjimka pravidlo potvrzující.

      Do nebe volající je hlavně to, jakým způsobem vedete (Jih, Francírek) váš chat, který vlastně ani moc nevedete a nespravujete, takže je tam totální anarchie a tento chat působí jako sběrnice odpadu, gaunerů, prudičů a další svoloče z ostatních chatů, kde byli mnozí vaši uživatelé vylikvidováni nebo vaše místní prudiče a odpad, který při pokusech uspět na jiných slušných chatech, byl velmi rychle z těchto chatů vykázán (Žalud, Albert a jiní... ). A do nebe volající je též, že se do role reprezenta vaší žumpy Chat.cz postavil megaprudič, feťák, gauner a kriminálník vyhrožující kde komu (už zde bylo zmíněno i dokladováno) Sova, to vás opravdu reprezentuje ten pravý (a to není ironie). Dokonce, jak jsem si matně všiml, si na tuto prezentaci pořídil i blog. Úchvatné.

      Vymazat
    9. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    10. Požádal bych pana Vlastimila P. nechť zanechá inzerce svého blogu na těchto Xglosách. Příspěvky obsahující takové odkazy budou vždy mazány, neb taková reklama tu nemá místo.

      Vymazat
    11. Tak ještě jednou, naposledy, i pro pomalejší, v bodech.

      Nedůležité - Psal jsem Azazael a kumpáni spamovali v množném čísle = "Azazel a kumpáni", tedy skupina Azazel, Bulva, spameři, kdokoliv z prudičů, kteří otravují, nebo otravovali na Chat.cz.

      Důležité - Mé civilní jméno je zde stále v tuto chvíli na glosách Azazela, podepsáno Azazelem. Objevilo se tu ve stejnou chvíli, kdy probíhaly spamy na chatum stejně, jako se objevilo na Bulvách. A jen tak na okraj, úvaha, textace je i ve stejném duchu, jako byly spamy.

      K zamyšlení - Pokud Azazel tvrdí, že ho zde napsal Bulva, protože si myslel, že je na Superbulváru a podepsal se jako Anděl Azazel, tak nám Azazel právě podává jasné informace o tom, kdo konzumuje zde diskutované drogy.

      Fakt - Ostatní nebudu komentovat, protože Azazel píše několik lží a nesmyslů v každé větě a je mi to jedno. Nehodlám už trávit čas vyvracením haldy nesmyslů. Je to Azazelův názor, má na to právo.

      Vymazat
    12. Pro: JiH

      ad "Nedůležité + Důležité" - Já opravdu nezodpovídám za každého člověka, který se připojí k internetu, přečte si něco na Xglosách a pak to stejné či podobné někde spamuje. Stejně jako nejsem zodpovědný za to, co se píše na SuperBulváru, krom mých článků, které jsem tam občas publikoval. "Mé civilní jméno je zde stále v tuto chvíli na glosách Azazela, podepsáno Azazelem." k tomu je vhodné uvést na jakém místě, název glosy či komentráře pod jakou glosou, aby bylo jasné a ověřitelné o čem JiH vůbec mluví. Je tu již téměř 80 glos a spousty komentářů pod nimi.

      ad "K zamyšlení" - Měl jsem na mysli jediný případ, který si pamatuji. Je z komentářů pod glosou "Svišť glosa - Zoufalost a trapas z 12. 4. 2018" a jde o toto:

      --------------------------------------------
      Jan Bulva12. dubna 2018 5:50

      Měl jsi recht, slovo "neuvěřitelné" je kravina používat, protože to je soustavná řada větších a ještě větších neuvěřitelností. K tomu co tam předvádějí Francírek s Hrzinou za šílenosti snad už ani není moc co dodávat. A vylikvidovaná prudička už před 4 roky z Xchatu má teď stálačku ve dvou roomkách? Tak to už jen čekám, kdy na ten chat dorazí Velka_nevestka (též Velka_kurva) a během týdne dostane taky nějakou tu stálou. Ne, k tomu už vážně docházejí slova, co tam probíhá.


      Anděl Azazel12. dubna 2018 6:42

      Pravda pravdoucí :D Tam už je možné úplně všechno, tam už je možné i nemožné.

      Jinak bych rád požádal všechny komentující, držme se nickname a nepoužívejme civilní jména (příjmení). Děkuji za pochopení

      /U Francírka to lze, je to známá osobnost, má i pár řádků na Wikipedii, u ostatních bych se držel nickname, jinak bych byl nucen komentáře mazat (takto je to tu už z minulosti stanoveno)/ Ještě jednou děkuji za pochopení.
      ---------------------------------------------

      ad "Fakt" - Naopak, zde jsou uváděna pouze a jen fakta a pravda, vše je též dokladováno, existují pro vše důkazy atd. To si JiH nejspíše plete s tím novým blogem "Fetí glosy" či jak se ten škvár plný bludů, nesmyslů, lží a vyfetovaných fantazií, jmenuje. Mimochodem jedna ze lží se týká vzniku tohoto blogu, první článek zde vyšel již 6. 4. 2017!

      Závěr - JiH by měl spíše svůj zájem a enegrii věnovat administraci chatu Chat.cz a též by se měl spíše ptát, proč na chatu, jehož provozovatelem je Pavel Francírek, neexistuje žádné právní ukotvení ohledně ochrany a spravování osobních údajů uživatelů, proč na chatu, který adminuje, nemá Pavel Francírek ani "smlouvu" s uživateli, to jest nemá od nich potvrzený souhlas s Pravidly, o Všeobecných podmínkách ani nemluvím, ty vůbec na Chat.cz nejsou, takže Pavel Francírek se nikde ani nezavazuje a neoznamuje jakým způsobem např. nakládá s osobními daty uživatelů, na GDPR se naprosto vykašlal. Narozdíl od spolumajitelů jiných chatů, například Jana Zálešáka (GymJWM - Xchat) nebo Lukáše Ryšánka (LuRy - Chatujme), kteří si oba s GDPR poradili naprosto znamenitě a na jedničku podtrženou. U Pavla Francírka to vypadá, i komplexne s dalšími vecmi, že ten svůj paskvil, který nazývá moderním chatem, provozuje možná snad tak nějak i pololegálně.

      Vymazat
  17. Mrsknu sem svůj nejnovější bulvopočin. Nijak jsem se s tím nemazlil. Tak se s tím pomazlete vy, když budete chtít a třeba se hodně nudit. Takže rychlošestka je zde https://superbulvar.blogspot.com/2018/06/co-se-deje-na-zumpe-sestka.html

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě