Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Pekelné zlo Happy613 (PinQi) bez SS

Aneb Pořád se něco děje. A to že se děje, tak tomu nasvědčovala skutečnost, že Freya byla zahlédnuta v místnosti Písmenka u kávy, kam vycestovala za RA JiH. A když takto Freya jde za JiHem do jiné místnosti, tak se vždy "něco děje".


Happy613, poté co byla odstálena místnost Klid a pohoda, kde byla též SS, nemá již práva Stálého správce nikde, neb už není SS ani v místnosti V pekle. Místnost má nyní už pouze 2 SS, neboť ani,  zřejmě zakladatel místnosti, Pascal již Stálým správcem není.

Zdroj: Info o místnosti V pekle na Chat.cz

Nick Pascal je také dosti záhada, poté co byla místnost V pekle ustálena, tak se asi tak po čtrnácti dnech vypařil a v místnosti ani na chatu se neobjevoval. Tedy neobjevoval se s nickem Pascal, což neznamená, že se nemohl objevovat pod jiným nickem, anonem, jinou identitou, jak je koneckonců na Chat.cz naprosto běžné.



A podívejme se na další "záhadu", k tomu se ovšem musíme přesunout do místnosti Písmenka u kávy. Tam byla jedinou SS Beetle1177. Nyní k ní přibyla petit.pompier. Podívejme se ale na obrázek a všimněte si posledního přihlášení této uživatelky (možná by bylo vhodnější říci této uživatelky pod tímto nickem)


Zdroj: Profil uživatele petit.pompier na Chat.cz


Ano, vidíte správně, je to 15. dubna. Takže JiH učiní SS někoho, kdo bezmála 2 měsíce na chatu ani nebyl? A nebo je to jinak, byl, ale pod nějakým úplně jiným nickem. Kdo tedy je petit.pompier nebo spíše pod jakým nickem, nicky a identitami se pohybovala na chatu do této doby, když jako Pompier vídána nebyla? Mimochodem, Pompier mě byla jednou navštívit na Chatujme, nic moc jsem se z našeho rozhovoru o ní nedozvěděl, snad jen to, že patří do sorty lidí, co preferují dvoustranné hovory a běžnému skupinovému chatování na skle se nevěnují.

A ještě se podívejme na její Přátele.


Zdroj: Profil uživatelky petit.pompier na Chat.cz


Dámy a pánové, nepřijde vám to pořád totéž, tedy že si tu pár lidí hraje sobě do kapsy? Jak naivní byla nejen má snaha, když jsme vyhlašovali akci "Chat pro všechny". Tento chat je evidentně jen pro některé, a už docela dlouho vidáme kteří jsou ti "někteří". Toto vše to jen potvrzuje a podtrhává. I to bude jeden z důvodů, proč to lepší, kvalitnější, zajímavější, normálnější, slušnější a opravdovější atd. už dávno z chatu odešlo.

K tomu všemu, tedy k těm zvláštnostem, podivnostem atd., si ještě připomeňme, že tu máme uživatele Panther, který je se svým nickem Panther SS ve Stálé místnosti Fajn pokec a zároven Správcem jedné ze dvou dočasných místností NCC, zde ovšem pod nickem James Tiberius Kirk.




Nyní si pojďme ukázat, jak vypadal chat dnešního podvečera. A následně si popíšeme stálé místnosti, jejich správce a další věci.


Zdroj: Seznam místností na Chat.cz


Vezměme to postupně od největší místnosti, tedy v pořadí dle nachatovaného času místností.


1. Bolt Girls - Po posledním zemětřesení mezi některými SS je místnost uzamčená. A vypadá to, že takto se nakonec Správci domluvili a místnost bude pravděpodobně zamčená trvale. Uvidíme. Místnost, která se dá nazvat "fejkárna", neboť ji založil ufo Wendigo, další stálou návštěvnicí je mimiLien (multiidentická vyfejkovaná královna) atd. Takže 1. místnost chatu představuje uzamčená "fejkárna", jak výstižné pro tento chat. Místnost, která je spíš klubem nebo skupinou. Ale chat v pravém slova smyslu, tedy klasický chat je o něčem jiném, na uzavřené skupiny je tu Facebook.

2. 30 a více - Uloupená místnost hippo.hunterem, který nejdříve tuto room Nstorma a Hely, kteří si přizvali následně Akiru, rozklížil, rozeštval, rozbil, aby si následně sám řekl o SS. Zmiňované dřívější vedení místnosti se kompletně přesunolo do dočasné místnosti Bez rozdílu věku. K osazenstvu místnosti mohu říci jen jediné "Jaký správce, takoví návštěvníci".

3. Fajn pokec - Dá se říci, že z určitého pohledu jediná místnost, která snese určitá kritéria opravdové a normální místnosti, s profesionálními správci, dlouhodobým profesionálním vedením. Dalo by se zjednodušit na "jediná relevantní a dlouhodobá místnost"

4. Absolutno - Zde je jedinou SS Myczi, která na chat chodí několikrát do roka, tudíž je to nespravovaná místnost, kde se kolem Pampelišky srocují podivná individua.

5. Cokoli tě napadne - Správcem je tu Pagi, o kterém se dá říci to samé co o Myczi, tedy další naprosto nespravovaná místnost. V současné době slouží nějakým povětrným děvuchám kolem kterých poskakují nějací nadrbanci či co je to za zoufalce.

6. Písmenka u kávy - SS Beetle1177 a petit.pompier. O místnosti byla již řeč. Ono i "Beruška" velmi silně tají svou minulost, proč asi, to otázkou jest.

7. Klidné povídání - SS Cincidrina Lapapone, což je druhý nick uživatelky Anabelle (úplně původně měla nick Kanaďanka a založila si místnost Dobrá nálada, která byla odstálena pro nízký nachatovaný čas). SS se o místnost nijak nestará a nenavštěvuje ji. Tudíž další nespravovaná room.

8. V pekle - O této místnosti zde též byla řeč. Momentálně má nachatovaný čas za 14 dní: 1 den 20 hodin.

9. Book of Souls - Velký kandidát na odstálení. Místnost šeptače Lemmyho, kde je druhou SS (E)Liška má v tuto chvíli pouhých 20 hodin za 14 dní.

Tak toto byl stručný přehled a charakteristika stávajících místností na chatu. Vybrali byste si? Já nikoliv, není z čeho. Protože je tu stále jen jedna relevantní místnost, to jest Fajn pokec. Pokud nechcete tuto místnost z jakýchkoliv důvodů navštěvovat, pokud se chcete bavit s opravdovými lidmi, pokud hledáte řádně spravovanou místnost, pokud hledáte slušnost a pokud je vaše úroveň vyšší než úroveń muňky (to bylo teď dosti tvrdé že :D), pak nemáte žádnou alternativu.



Takže jaký bude závěr této glosy? Nebarevný chat, naprostý chaos a nepřehlednost, fejk tady, fejk tam, fejk všude kam se podívám. K tomu chat provozovaný bez jakékoliv legislativě odpovídající podpory.  Již velmi dlouho si kladu otázku, proč Francírek nazývá svůj chat "moderním"? Ať přemýšlím jak přemýšlím, dopátrat se pochopení slova "moderní" nemohu. Pravděpodobně to chápe jen sám Pavel Francírek.



Anděl Azazel










Komentáře

  1. A co kdyby Beetle a petit byla jedn a tatáž osoba?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na tomto chaosáckém, vyfejkovaném, paskvilním rádobychatu je možné všechno. Na Chat.cz je možné i nemožné :D

      Vymazat
  2. Bystroň a šmírák, nejenže je špatný šmírák, tak jeho iq bude stejně vysoké jako jeho velikost bot. Beetle1177 a petit.pompier je jedna osoba.
    A běž se radši proběhnout občas ven, mozek potřebuje kyslík.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Opravdu? Pak by mě zajímalo, proč by v jedné místnosti byly jako SS 2 nicky téhož uživatele. Z technické stránky je to k ničemu. A pokud by to tak opravdu bylo, a Já to nevím, a žádný důkaz či jasné indicie nemám a nikdo mi je zatím nepředložil (tvé tvrzení to nebude), pak je to opět naprosto děsivé.

      Vymazat
    2. Důkaz mám, ačkoliv je mi proti srsti, co ti dva nicky alias jedna osoba jsou, tebe nepovažuji o nic lepšího, tudíž nevidím jediný důvod ti ho ukazovat.
      O dalších bludech, se nebudu ani bavit, hraješ si na soudce, i když nejsi nic, a jsou milejší lidé, co mluví jako žumpa, než se tak chovat.
      A ještě si brát do huby Geroge Orwella. Tvých blogů jsem četl již několik, abych si o tobě udělal obrázek, napadáš lidi, které znám osobně ale ty jsi "frajer" co je soudí od monitoru.

      Vymazat
    3. Důkaz mám ale neukáži, znám lidi osobně ale neřeknu jaké atd atd. To je zoufalý výkřik do tmy, který je hoden Žumpochatu, tedy spousta křiku a obsah žádný, stejně tak jako zvolená přezdívka, kdy člověk zde něco vykřikující není ani schopen diskutovat pod svým domovským nickname. Tedy není schopen si za svými slovy stát a tzv. je podepsat, navíc takové přezdívky si tvoří troll prudiči. Více na to nemá smysl reagovat. A k tématické stránce nenapíši nyní nic, protože se připravuje takové pokračování, kde se bude i o těchto věcech dále mluvit a přijdou další odhalení a hlavně my předkládáme i důkazy.

      Vymazat
    4. A co děláš ty? lezeš do té "žumpy" pod různými nicky slídit , ke každému jak si zaslouží. Jsi daleko horší, než ty lidi co tam chodí.
      Ty trolle a spamere :- ) běž na ten vzduch.

      Vymazat
    5. Moje reakce už zazněla viz. výše.

      Vymazat
    6. {,)ö(°}
      (○O.◔%◕)<. ◔o'°.○o¨

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě