Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Další bomba: JiH sesadil Ježka z funkce SS ve Fajn pokecu.

V minulé glose jsem psal, že pro Chat.cz okurková sezóna neplatí. Ano, je to přesně tak, neb událost stíhá událost, tato dnešní je opravdu bomba. DarkHedgehog, manžel Freyi, byl Room Administrátorem JiH sesazen z funkce Stálého správce. Podívejme se nejdříve na obrázek a pak si řekneme o důvodech.

Zdroj: Info o místnosti Fajn pokec na Chat.cz


Důvodem bylo vytapetování šeptu uživatelce Hlavolamm. Zde si řekněme, že to není první případ toho, kdy na Chat.cz nějaký SS někoho tzv. vytapetoval, ať již šlo o místnost či šept. Než se podíváme na zmiňovanou tapetaci, pak musím sdělit, že se k mojí osobě dostaly tyto skrýny ze dvou zdrojů. Jeden byl anonymní a druhým byla sama postižená tapetací uživatelka Hlavolamm. Skrýny z obou zdrojů byly totožné, uživatelka Hlavolam ještě připsala pár vět. V textu zmiňovala, jak je naštvaná a otrávená z celé situace, která se ji na Chat.cz v místnosti Fajn pokec přihodila, z chování místních uživatelů, a to předně všech SS. Hlavolam přeci jen poslala ještě jeden skrýn navíc, a to skrýn jejího výkopu Ježkem. Důvod byl také zářný "táhni špíno". Nu, podívejme se na to tedy kompletně v celku.



Zdroj: Místnost Fajn pokec na Chat.cz


Zdroj: Info o výkopnutí na úvodní stránce Chat.cz




Musím říci, že i z těch několika vět uživatelky Hlavolamm bylo silně cítit její znechucení. Též mi sdělila, že když už po ni žádal RA JiH skrýny, tak si oskrýnovala vše, co v místnosti proběhlo. Každopádně v jejím znechucení se vyjádřila tak, že už s tím dále nechce mít nic společného. Přesto se pokusím uživatelku Hlavolamm kontaktovat, pokud by se mi podařilo získat ještě další materiál nebo vyjádření, pak bych udělal nějaké doplnění této glosy či pokračování, v úvahu, pokud by bylo materiálu zajímavého větší množství, že bych vše odprezentoval v článku, který bych uveřejnil na SuperBulváru, neb tam je to přeci jen více o skrýnech ve větším množství. Tudíž, možná ještě této kauzy není konec, to ale prvotně nezáleží na mně. Uvidíme, jak se vše vyvrbí.




Dnešního parného nedělního dne se stala ještě jedna událost, manželka sesazeného SS Ježka Freya přišla o karmu, stejně jako někteří další uživatelé, a to díky pravděpodobně nějakému prohřešku Sovy. Jak víme, Freya řeší karmu více než velmi, tak dokonce u tohoto případu poslala veřejně na sklo skrýn ze své karmové tabulky. Na ni můžeme vidět, že ji opravdu byla stržena karma za Sovu, ovšem je tam vidět i její darování, tudíž víme, že například největší prudičku Xchatu a špínu všech špín Happy613 nepodporuje jen v místnosti ale i darováním karmy.

Zdroj: Přehled o karmě uživatelky Freya na Chat.cz




A jaký bude závěr dnešní glosy? Někteří uživatelé, zvláště ve Fajn pokecu nebo spjatí s Freyou, nabyli zřejmě dojmu, že si mohou dovolit naprosto cokoliv. Fakt, že RA JiH za tapetaci zbavil DarkHedgehog funkce SS, a tím pro tentokráte bylo spravedlnosti učiněno za dost, je jedinou pozitivní skutečností na celé kauze.




Anděl Azazel

Komentáře

  1. A ještě do komentářů bych chtěl poděkovat všem těm, kteří nám na Xglosy kdy poslali nějaký materiál. Jsme za to rádi, zvláště když některé skrýny jsou ty nejlepší, jako v tomto případě či nedávném, kdy ňadra na profilu uživatelky Altaosa nebyly pořízeny nikým z Xglos, tedy mnou či Dominikou, nešlo ani o skrýn kolegy Honzy. Já znám původce a zasilatele skrýnu, každopádně je známo, že Já své či naše zdroje zásadně neprozrazuji. Každopádně i této osobě, stejně jako všem dalším v minulosti, za tyto materiály děkujeme.

    Za Xglosy
    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  2. Hustý. Že se Freya se změnou u SS v její místnosti nepochlubila na diskuzích? Nedávno veleslavně ohlašovala dvě nový stálice a teď zatím jsem neviděl nic :-D

    Freya tou karmičkou teda tedy jasně podporuje prudiče. Sováka s Happynou. Víme ale, jak to má ta nemocná kebule hozený, jako že rozdělený, ty slušný uživatele a prudiče, žejo. Podle toho, kdo se s ní kamarádí a nekamarádí. Podle toho co a kdo ji vyhovuje a nevyhovuje.

    No, hele, ten chat už je ztracenej, tam by v tuhle chvíli pomohlo jediný, kompletně to tam vykydat a někde přičarovat úplně jiný a nový lidi. Do toho by se ještě musel i vzpamatovat a probrat Francírek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak to zcela určitě a proto jsem tenkráte brojil proti tomu, aby se stala Room Adminou, protože Freya nemá v sobě ni kapičky objektivity, ona ani nemá ponětí co to ta objektivita je, na takové pojmy u ni "sere pes".

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Policie jako největší Úřední slídil - Ceny Velkého bratra

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Legendární bezplatný webhosting Sweb.cz v listopadu Seznam ukončí

Šťastná sedmička - Blogu Xglosy je sedm

Co měsíc dal - Březen 2024

Katalog blogů a dámský klub - Klub blogerů

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Co měsíc dal - Únor 2024