Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Rozpad Bolts Girls? Neobycejna_maky už není SS.

AKTUALIZOVÁNO 05.08.2018

Skutečnosti, že se v Bolts Girls něco odehrává, si jednak nešlo nepovšimnout a druhak o tom informoval kolega Honza Bulva ve svém nejnovějším článku zde. Co se přesně odehrává a odehrávalo za zdmi Bolts Girls je těžké i odhadovat, neboť je to uzavřený svět sám pro sebe, který je věčně pod petlicí. To co je jasné, že Neobycejna_maky už Stálou sprvávkyní v této místnosti není.

Zdroj: Info o místnosti Bolts Girls na Chat.cz


Jaký bude další vývoj v této prapodivné a uzavřené téměř soukromé skupině. Bude Mišička další, kdo opustí řady SS? Zbyde v místnosti nakonec jen fejk Wendigo s multinickovou podfukářkou MimiLien? To vše ukáže čas, každopádně to co se odhadnout dá, že klima v této místnosti nebude v současné době ideální a růžové.


A jaký bude závěr této glosy? Dnes ji zakončím AzaMoudrem: "Tak dlouho se chodí se lží na chat, až se pravda utrhne". V případě blogu Vlastimila P. (Sova vypálená, Věčná samota) trvalo jen pár dní, než vyšla lež a podvod na povrch. Vylhaný svět fejka Wendigo má zatím delšího trvání, ovšem jak dlouho ještě?



Anděl Azazel


➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽

 Přečtěte si Tiskové prohlášení Xglos k Sovím glosám zde

Jako přílohu a důkaz o podvodu Sovy obsahuje Tiskové prohlášení Časovou osu zde

➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽➽




AKTUALIZACE 05. 08. 2018

Dnešním dnem již není SS v místnosti Bolts Girls Mišička:). Připomeňme si, co jsem zde pro zápis vkládal do komentářů 16. července.

Anděl Azazel 16. července 2018 22:51 - Takže pro zápis: Neobycejna_maky se navrátila na post Stálé správkyně v místnosti Bolts Girls. V mezičase se stala novou SS v místnosti Cokoli tě napadne Miya.

Takže si ukážeme současnou situaci Správcovského sboru v místnosti Bolts Girls.

Zdroj: Info o místnosti na Chat.cz

Jaký bude další vývoj v této věčně uzamčené místnosti, to se dá těžko předpokládat. Každopádně tento Wendigův svět sám pro sebe se evidentně hroutí. Zůstane nakonec Wendigo sám jako voják voňafka v poli? A z celochatového hlediska ani tato soukromá místnost Wendiga, dovolím si to nazvat Wendigovou vyvoněnou vyfejkovanou trapárnou, není nijak důležitá.


Anděl Azazel (5. srpna 2018)

Komentáře

  1. K tomu tiskovému prohlášení se můžu za SuperBulvár připojit. SBéčko se taky nehodlá nijak zabývat tou podvodnickou feťáckou špinavostí, je to ostuda všech slušných blogů a blogerů. A hele, lidi, bulvár není neslušný, o tom jsem už někde žvanil. Neslušný jsou lži a podvody, a tím co předved Sovič, tak to je brutální podvod, kterej si ani člověk, který chce, aby byl nějak důvěryhodnej, nemůže jednoduše dovolit , i kdyby ho to k tomu stokrát svádělo, jednoduše nemůže. Vzít nějakou starou situaci a použít jí na novej vyfantazírovanej příběh, tak tím si sám Sova zlámal vaz. A to poměrně brzo. Tohle udělá jen naprostej blb.. nebo feťák.

    OdpovědětVymazat
  2. Plácnu sem DEVÍTKU. Ale že mi to jde poslední dobou od ruky, co. https://superbulvar.blogspot.com/2018/07/je-to-k-nevire-lidickove-padime-uz-k.html


    Jan Bulva (r)
    jan.bulva333@gmail.com
    SuperBulvár

    OdpovědětVymazat
  3. Tak jsem to zakulatil na DESÍTKU. I o Boltu je tam řeč. Tady to je https://superbulvar.blogspot.com/2018/07/co-se-deje-na-zumpe-desitka.html


    Jan Bulva (r)
    jan.bulva333@gmail.com
    SuperBulvár

    OdpovědětVymazat
  4. Takže pro zápis: Neobycejna_maky se navrátila na post Stálé správkyně v místnosti Bolts Girls. V mezičase se stala novou SS v místnosti Cokoli tě napadne Miya.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024