Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Český chatový rybník

Nu, možná by správnější bylo rybníček, ač zdrobněliny obecně nemám rád, tady by to výstižně vyjadřovalo velikost chatové scény. Tato glosa bude vycházet též z posledních statistik AzaŽurnálu, které se nalézají v článku z 2. dubna 2019 CZ chaty - Změna trendu se nekoná, po výkyvu opětovný pád - Česká chatová scéna VIII.


Pojďme po jednotlivých chatech a ke každému si něco řekneme, nejen ohledně návštěvnosti.

KecejChat

Začneme od konce. Rederixův chat je vlastně AJAX chat, nic jiného než AJAX od něj nelze čekat. Návštěvnost je v řádech jednotek. Nu, což, svému účelu, tedy pro pár přátel Rederixe, to stačí. V minulosti běžela stará verze, a chat většinou zel prázdnotou. Nyní je již rok zařaden do sledování AzaŽurnálu, tedy po 3 sledovaná období, i když je tam jen tak pro výčet a celkové statistiky nemůže nijak ovlivnit.


Chat.cz

Toto je vskutku jedna z katastrof, ta druhá, jménem Líbímseti bude následovat. Chat, který provozuje, kdysi chatová ikona, Pavel Francírek Toplis s. r. o., a řekněme si hned, že v současné době chatu nevěnuje pražádnou pozornost. Posledním jeho krokem, a nebojím se říci blamáží, bylo v podstatě zakonzervování chatu předěláním registrací pouze na pozvánky. Chat, který po zániku staré verze Lidé.cz začínal někde na 24 uživatelích v primetimu a který zažil velký boom a nárůst návštevnosti od podzimu 2016, kdy se díky mému přesunu na tento chat a informacím v AzaNovinách začlo registrovat celkem velké, na tak malý chat, množství nových uživatelů, a to převážně z XChatu. Na přelomu roků 16/17 se pohybovala návštěvnost až nad hranicí 60. Ovšem zvláštní systém a sluníčkářské přístupy zapříčinily pozvolný úpadek a odchody mnohých slušných uživatelů a společně s neschopností systému čelit nežádoucím jevům a neschopnosti a lenosti jediného administrátora JiH se chat dostal na podzim roku 2018 do totožných čísel z roku 2014. Po zavedení registrací na pozvánky ještě více klesl, a to k současné průměrné návštěvnosti kolem 19 uživatelů. Přes den se ovšem nachází na tomto chatu lidí řádově v jednotkách. A jelikož díky registracím na pozvánky nemůže docházek k přirozené obměně, pak lze s velkou mírou pravděpodobnosti můžeme tento chat považovat do budoucna za mrtvý.


Líbímseti

Druhá katastrofa, a to hlavně z historického hlediska. Líbimseti patřilo dříve do silné trojky Lidé-XChat-Libko. Ještě ve statistikách po konci starého Lidé.cz byl tento portál jedničkou v celkové návštěvnosti, která činila 3760 přihlášených uživatelů. V chatovacích místnostech se jich nacházelo 495. V současné době chatuje na tomto serveru již pouhých 80,4 uživatelů a v neero místnostech jich je jen 34,6. Ještě je zde třeba podotknout, že naprosto největší místností je room s názvem "Cigáni". Celý portál je již mnoho let bez vývoje, využívá ho stále v primetimu přes 600 lidí, kteří preferují převážně jiných služeb než chat. Budoucnost zde opět velmi snadno odhadnout, nemůže býti jiná než černá (a to nijak nenarážím na nejnavštěvovanější místnost).


SuperPokec

Jeden z chatů, který se mocně snažil nalákat uživatele ze starého Lidé.cz.

Zdroj: Neznámý (Vzkazník ttomasek z Lidé.cz)


Oproti stejně se snažícímu serveru Chatujme se mu to ovšem nijak výrazně nepodařilo. Na jaře roku 2014 na tomto portálu Jana Bezděka (Grantik) chatovalo 110 lidí. V březnu 2016 jich bylo už pouze 32 aby po dnu 20,3 uživatelů v roce 2017 se postupně SuperPokec ještě vzmátořil, a to i díky vnucení starého SP Rádia a uzavření smlouvy s kdysi konkurenčním Chatujme o společném provozování, a jako naprosto jediný chat z celého rybníčku mírně posílil, oproti minulým obdobím, jeho současná návštěvnost je 25,2.

Související články

S Grantikem a LuRym nejen o rádiu 23.12.2018

Jak nevýhodně uzavřít smlouvu. + Video 02.04.2019

On Grantik (Jan Bezděk) se všemožně snaží, a dle svého ne zrovna příliš kvalitního charaktru, mu toto "snažení" nedělá problémy, o udržení si svého koníčka, který mu pravděpodobně vyplňuje celý jeho čas (neb na svém profilu v kolonce Práce má vyplněno "na co?"), a to jak v podobě svého chatu tak znovu obnoveného Rádia.

Související články

F jako Ftipný 12.04.2019


V článku si především všimněte popisu Jana Bulvy, jak Grantik ku SP přišel + důkazu v podobě odkazu na skrýn mojí osoby v komentářích.

SuperPokec je v podstatě velmi cenzorovaným chatem znesnadňující komunikaci, nové registrace zde schvalují administrátoři. Je to takový velmi domovský a privátní chat, hlavně pro lidi v důchodovém věku. Tudíž zde se nic do budoucna nového a svěžího očekávat nedá a zřejmě jen díky krokům Jana Bezděka ohledně Rádia a přetažení několika uživatelů na svůj chat z Chatujme došlo k oddálení "smrtelných křečí" tohoto portálu.


Chatujme

A blížíme se do finále, tedy ku špici. Chatujme je druhý největší chat v Česku, každopádně za naprostou jedničkou XChatem zaostává výrazně a pohybuje se řádově úplně jinde. Po konci starých Lidé.cz bylo na Chatujme 367 lidí v chatovacích místnostech. Přihlášených na portálu bylo dokonce 910 uživatelů. Současná čísla jsou velkým propadem, dlouho si sice, od roku 2017, udržovalo Chatujme co se týče samotného chatu čísla nad hranicí 100, přesněji se pohybovalo kolem 110, v posledním statistickém šetření již ale kleslo na 95,6. V neero místnostnech je to 75,4 a po posledních skandálech na tomto portálu čísla návštěvnosti dále klesají. Odhaduji, že budoucnost tohoto chatu nebude růžová, neboť tomu napovídá mnoho faktorů včetně uživatelské základny. Ta je tvořena převážně staršími lidmi a to až do výrazného důchodového věku, návštěvnost též zachrňuje uživatel Vita1971 se svými několika nicky v několika místnostech a pár "exotů" z bývalého BezvaChatu. Diskuze na kterých se ještě nedávno celkem svěže diskutovalo, i uživatel jedno_zwire z XChatu se rozplýval nad tím, že ač mnohonásobně menší chat, tak diskuze oproti XChatu frčí. Přírodě žel, po posledních nepěkných událostech tomu už tak není. Další slabinou, která zřejmě zapříčiní další úpadek chatu je jeden z majitelů, tedy LuRy. Jednak řídí chat dle svých nahodilostí a hraní si na boha (a to se nikdy nevyplácí a takto se provozovat jakýkoliv chat nedá), druhak ještě nebyl schopen do dnešních dnů spustit počítadlo hodin místností, na Chatujme to opravdu vypadá, již jednou jsem použil ten výraz, jako chat duchů. Více se rozepisovat nebudu, v současné době je tu na Xglosách o Chatujme psáno až přehršle.



XChat

Legenda a absolutní jednička. Tady to vezmu stručněji, jelikož plánuji samostatnou glosu ve které zhodnotím vývoj XChatu od chvíle změny majitele až do dnešních dnů. Pád tohoto největšího českého chatu je též značný, v roce 2014 bylo na chatu, tedy v místnostech, 2068 lidí, aby v roce 2017 jich bylo již pouze 1425 až po současný stav, kdy jich je 1142. A to ještě převážná většina v sex místnostech a kategoriích, což je setrvalý a dlouhodbý stav, každopádně v těch takzvaně pokecových místnostech zůstalo už jen 180 lidí. A to už je celkem na pováženou, neb ještě před pár lety bývalo v samotném Bezva Flirtíku, který nyní živoří, lidí přes 200. GymJWM, jako největší spolumajitel, měl s XChatem velké plány, jeho budoucnost ovšem viděl ve své snílkovské naivitě, která s realitou, jak se potvrzuje, má pramálo společného. Rozsáhleji se vyjádřím, jak už jsem zmiňoval, v samostatné glose.




A jaký bude závěr dnešní glosy? Připomeňme si citát LichKingAnathemy  "Je vidět, že veškeré chaty ovládli sluníčkáři a právě proto!!!!, je jim předpovězen zánik....opakuji...právě proto!!!!". Společně s naprostou neprofesionalitou řízení a spravování chatů, kde jsou navíc preferovány zájmy jedné skupiny nad vše ostatní, tedy rozhodování v rámci tzv. kamarádšoftů namísto rovného a spravedlivého přístupu ke všem a všemu, navíc s absencí jakéhokoliv nového nápadu a schopností nějakého výhledu, pak všechny chaty patrně jen asi čekají, kdy jim odejde "poslední uživatel".



Anděl Azazel

Komentáře

  1. Hele, na xchatu se říkávalo, že posledním uživatelem bude guest :-D Pak ho ale, i částečně kvůli tobě, můj jmenovec zrušil, tak teď nevim :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Jan Bulva

      Taky mě teď nikdo nenapadá, ještě před časem bych možná řekl DonLaFontaine, ovšem co ho vyhodili jako SS z BF, tak jsem ho na chatu, teď když jsem se tam stavoval více, ani nezahlédl. Nu, ale říkalo se i něco jiného, tedy když jsme kdysi debatovali s Ebiskem, ještě dávno před tím, než GymJWM XChat koupil, právě o případné změně vlastníka a o tom, že je to na XChatu vše zatvrdlé, zatuchlé a jenom se to tak udržuje a pytlíkuje, že aby se hnuly ledy, tak by museli vysmahnout Prazdroj s Angel. To tedy říkal mistr Ebisek, Já jsem souhlasně přikyvoval, že Prazdroj je onou pověstnou žábou na prameni. Přírodě žel, když to koupil Gym, tak si Prazdroje vzal jako spoluvlastníka do svého s. r. óčka a k tomu přitáhl zpět Gigga, nu to se pak nelze ničemu divit, tedy tomu, že mnozí z nás byli už jen z tohoto otráveni. Ale budu o tom psát tu glosu, tak se tu nebudu dále rozepisovat.

      Nu, ovšem kdo bude posledním uživatelem na SP je zcela ale naprosto zcela jasné, gaučpovaleč Grantik, páč až bude SP naprosto prázdné, on s Agátkou budou stále nabotování ve své místnosti :D A na Chatujme bych to viděl taky jasně, bude to Viťa, mimochodem má na svém profilu napsáno "Tvořím si svůj svět" nebo něco takového. Což znamená, že jeho svět čítá mnoho jeho dalších nicků, včetně jeho údajné sestry atd. Popravdě Víťa mi přijde dosti jako magor, např. v Modré planětě přesně zaokrouhluje nachatovaný čas na celá čísla, což pokud nedělá botem, pak ručně si to musí den co den pohlídat aby ani o setinu nepřejel. Někdy dokonce tvoří v grafu různé věci, například každý den stejný čas a nebo zvyšování času po jedné, tedy 3h 4h 5h 6h atd. a znovu opakuji, vždy přesně naprosto celé číslo bez setinky více či méně. Takže on musí být dost divný, že.. ovšemže. A na Chat.cz, tam bych to také viděl jasně, vychází mi jednoznačně Freya :D

      Vymazat
  2. Nu, a můžeme si opět zrekapitulovat, co se (ne)odehrálo na diskuzích Chatujme od posledně. Postyáda YTB videí na Hudebních peckách a Starých písničkách, a v některých případech, jako u elamira by se dal použít spíše termín spamiáda, neboť napostoval hned rovnou 7 (slovy sedm) YTB videí za sebou. Na Mezilidských vztazích osamoceně MRCH kopíruje a kopíruje články z Novinek, nikdo se ovšem momentálně nepřidává, nekomentuje. A nově založená diskuze Kočka na pokec? s popiskem "O sexu" a příspěvkem o milence po netu. http://jyxo.info/uploads/1D/1dd2cd97ab988af006cfde2f0eb8cc5d8217a0a5.png

    Ovšem, když jsme nyní pod glosou o celé chatové scéně, tak mě napadá, že bych v budoucnu mohl dělat jakési srovnávací glosy, kdy bych ukazoval jak stejné věci, části, služby vypadají na jednotlivých chatech a k tomu samozřejmě nějaké povídání, hodnocení atd.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jedna aktuální ukázka z Diskuzí Chatujme Rozcestník >> Láska, vztahy a sex >> láska vzťáhy séx.

      lacolacino1 [Uživatel je online] (Karma: 0)| Předmět: RE: hledám před 12 minutami | #330

      pekni den. foto nemam cakam na schvaleni 50rocni sim sprahi

      Vymazat
    2. A jedna tipovací soutěž z Chatujme: Je nick Vendys novým nickem Bada? Ano/Ne :D

      Vymazat
    3. "pekni den. foto nemam cakam na schvaleni 50rocni sim sprahi"
      Hele, sem netušil, že ve slovenským jazyce neexistuje ypsilon. Tak sem rád, že teď už to vím :-DDD Někdo tady v komentících psal o gramatický úrovni většiny lidí z chatujme. Pravdu měl a to bez ohledu, hele jak koukám, na jazyk :-D

      Padesátiletou simku spražit do mobilu? Noo, hele, pěkní pěkní. Sorry, ale to ve svým mobáči neschvaluju :-D Ale, hele, zase do rodinky chatujme dyslektiků a dysgrafiků maximálně zapadá, no nee :-DDD Hele, pobavilo :-D

      Vymazat
  3. Když už jsem tu zveřejnil spam reklamu Grantikova SuperPokecu na starých Lidé.cz, tak přidám aktuální věc, co mi přistála dnes ráno v mailu. Všichni, kdo jste byli na SP to asi znáte. Tudíž nejdříve v obrázkové podobě

    http://jyxo.info/uploads/BA/bac700e681f2822b1a06b8073c859003ad8c7205.jpg

    a ještě okopírovaně, pro ulehčení těm, co by si nechtěli zobrazovat skrýn, hlavně ale pro přehlednost:
    ----------------------------------------------------------------------------------------------
    SuperPokec

    Ahoj, už jsi u nás měsíc nebyl/a, tak snad jsi v pořádku a třeba jsi jen zapoměl/a. Je nám po tobě smutno a tak se zastav
    podívat, co je u nás nového. Raději Ti ukážeme cestu :-) https://superpokec.cz

    Pokud si nepamatuješ nick, nebo heslo, stačí odepsat na tento mail a rádi Ti pomůžeme.


    S pozdravem a přáním hezkého dne, SP Team.
    ----------------------------------------------------------------------------------------------

    1) Tato rozesílka mailů patrně nebude mít valného dopadu, stejně jako spamování na starých Lidé.cz. Vidíme to všichni na nevalné návštěvnosti SuperPokecu a mě opravdu zajímají jen čísla a data, jelikož ta jsou vypovídající. Každopádně Grantik se snaží seč může o odvrácení klinické smrti jeho přecenzorovaného "důchoďáku", a tím myslím jak jeho systém, tak uživatelskou základnu.

    2) Že by Grantíkovi bylo zrovna smutno po mojí osobě? :D A jinak sděluji, že jsem v naprostém pořádku, děkuji za optání (to je jen zdvořilostní zpětná AzaFráze) :D

    3) Nu, pro jistotu se někdy na SP zase podívám, jestli tam náhodou nejsem zaBanován za to, že si něco píši zde na svém osobním blogu (Tak jak to učinil dřívější konkurent a dnešní "kamarád" Grantika LuRy na Chatujme.cz, ten LuRy, který, jak jsme si ukazovali, nemohl Grantikovi a jeho SP v minulosti přijít na jméno).

    4) Nejen pro jistotu se na SP někdy zase přihlásím, nýbrž i z důvodu toho, zda li někde v nastavení lze vypnout rozesílání těchto mailů. Protože například na X-Fórum (což je jedna z akvizic AzaNovin - Xmagazínu A-A), tak dle směrnice EU týkající se GDPR, zakotvené již v českém právním řádu, mám jako vlastník a jediný administrátor tuto možnost ponechánu na volbě uživatelů. Tedy sami uživatelé si mohou rozhodnout, zda li chtějí dostávat oběžníky v rámci Fóra prostřednictvím Vzkazů či e-mailové pošty. Až tak učiním, tedy zjistím potřebné, budu vás, moji milí čtenáři, informovat o svých zjištěních. Jedna věc je jasná, nikde v mailu jsem neviděl možnost odhlášení těchto e-mailových sdělení SuperPokecu.

    OdpovědětVymazat
  4. MINI SONDA

    Dneska si ukážemě tři věci ze tří chatů, a to z Chatujme, Chat.cz a XChatu. Nebudu se k tomu nijak moc rozepisovat.

    Tady na Chatujme si ukážeme aktivitu na diskuzích společně s ukázkou, jak to vypadá na diskuzi Chat Rádio. Ano, týden co týden stále stejný příspěvek a tak pořád dokola.

    http://jyxo.info/uploads/29/299cf9364ee4af8dc36ea2327881d472757e2be1.png

    A toto je z Chat.cz. Zajímavé místnosti na tomto takychatu, který je naprosto a totálně nespravovaným chatem.

    http://jyxo.info/uploads/B3/b351365832d0305dc3725ea5fc99b07634abd0cb.png

    A na závěr jediná aktuálně činorodá diskuze na XChatu. Trollení trollení a hraní si na legendu. Toto jsem myslel, že skončilo někdy před 4 nebo 5 lety. Tak to jsem myslel asi špatně.

    http://jyxo.info/uploads/96/963410ea1dda7dc603d0bf45c60c1e78cf75148b.png

    Nu, a jaký z této mini sondy učinit závěr. Já myslím, že to samo o sobě vypovídá o stavu celé chatové scény. Je to opravdu smutný obrázek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě přidám jednu ukázku, tedy z docházky adminů na Chatujme. Jediný Grantik ChatRadio ze SuperPokecu je přítomen. Ten je ovšem přítomen neustále a nepřetržitě celý den, den za dnem, stále, že.. ovšemže.

      http://jyxo.info/uploads/FC/fc03a8d49a7e40885ffe54db22f73bfefa624e70.png

      Ono taky při té chatrné návštěvnosti, ke které si ještě něco blíže řekneme v závěrečném díle trilogie LuRyho kejklí, není ani koho moc adminovat. Nu

      Vymazat
    2. Má ještě teda smysl nějakej psát o těch chatech, hele, když jsou všechny v háji zeleném? Fakt už je to jenom trágo, zahnívání a dohnívání. Psal jsi někde o posledních mohykánech, hele, teda já si myslím, že to jsou spíš poslední magoři, asociálové, retardi, trollíci, prudiči všech druhů a podobný případy, co na těch chatech už zůstalo.

      Vymazat
    3. Tak víš co, Jene, je přeci pěkné, když u umírajícího někdo zůstane. Nu, a tak Já u těch chatů zůstávám, sleduji jejich skon a dokumentuji to. Někdo to dělat musí :D Takže Já myslím, že chaty jsou spíše nebo kráčí do háje urnového. Ale například takový GymJWM byl na konci minulého roku optimistou, připomeňme si jednu z jeho odpovědí v rozhovoru pro AzaNoviny:

      GymJWM: "Já jsem stále optimista a věřím, že se lidé chtějí bavit. Online prostředí chatů považuji za vhodné místo pro navazování přátelství, klidně i vztahů. Je zde poměrně snadné hledat průsečík v zájmech lidí, protože se na jednom místě schází lidé s různou sadou zájmů. Pokud se nám podaří najít technickou implementaci, která bude lidem vyhovovat, věřím, že chat ve své podstatě je něco, co může hrát neustále velkou roli v prostředí Internetu. Moje představa byla pravda o něco výš, ale zase na druhou stranu stále už několik let XChat funguje bez jakékoliv propagace a marketingu."


      Já sám sebe vždy označuji za realistu, domnívám se, že pokud některý z chatů nepřijde s něčím novým, ať už se to bude týkat čehokoliv, tak to umírání bude stále trvat. Více se o tom rozepíši v nějaké hodnotící glose, pravděpodobně při hodnocení XChatu a doby od změny vlastníka.

      Vymazat
    4. Ty koukej BULVO atd viz nicku komentujes si sam tu svoji trapnou co to je hmmmm asi hovno a jen obtezujes lidi.Vyhlasime trapak roku a nebo trouba roku sorry s velkym T ze jo a to jsi TY

      Vymazat
    5. # Denisa; :-D Laco jsem myslel, že bude strop. Ale bulvím, že ne :-D A ten závěr, to je mateřská, ale hele, asik radši nebudu provokovat nebo sem dorazí ten její milenec Bad a to si teprva pošmáknem :-D. Ještě teda že ty děti nemá s ním, protože jak vím ale nesmím říkat, tak no to se nedá ani naznačit, tak hodně moc ráda a Váňušku má jako virtuální lásečku. Jenom hele, Denisko, to s tím obtěžováním, to mi nějak moje honzí kebulka nebere? Tak, hele ale, jináč vřelý pozdravy do Germánie.

      Vymazat
    6. @Jan Bulva

      Ano, Bada raději nepřivolávej, ten má teď na Chatujme pravděpodobně nick Vendys, už jsem to tu někde zmiňoval. Tudíž pokud by to tak bylo, pak je to obcházení blokace, každopádně s tím si vůbec pan Ryšánek (LuRy) neláme hlavu, stejně jako v případě Víti. Tedy pokud není Bad už také odbanován, víme všichni co za kejkle LuRy s těmi Bany a unBany vyváděl, že.. ovšemže.

      A chválím, Jene, že plníš sliby nejen o Vánocích, každopádně Já už to pustím. Také proto, že jedni mě obviňují z toho, že to nevím, druzí že to sice vím ale nehodí se mi to, lidově řečeno, do krámu to zveřejnit. Takže Bad seděl za neplacení alimentů. A může si na mě zase jít stěžovat třeba na ústřední topení, nejdříve by si ale měl uvědomit, a nejen on, kdo byl původcem vypuštění této informace. Ano, byl to jeho kamarád LuRy, spolumajitel Chatujme, který vynáší o svých uživatelích takovéto informace, zase trochu skandál, že. K mojí osobě se to dostalo až jakousi "tichou poštou".

      Co je dále neskutečné, tak to, jak k celé věci kolem Bada přistupuje právě Lukáš Ryšánek, podívejme se na jeho vlastní slova, cituji "A nad glosama se ted jen usmivam, to jak se resi krminalnik ktery prakticky kriminalnikem neni protoze duvod proc sedel je trochu jine povahy nez kdyby neco opravdu provedl...." Tudíž nejen že LuRy učinil trestaného uživatele administrátorem, on se ještě usmívá nad tím, že vlastně vůbec nic nespáchal. Udělat si potomstvo a pak na dítě/děti (to nevím) neplatit, tedy nepostarat se o své ratolesti, nechat je a jejich matku na holičkách, to není nic? To jako vážně? Neplnění vyživovací povinnosti je nic? To je zločin na vlatních dětech, dámy a pánové. Tudíž tak.

      Vymazat
    7. A když jsem tu zmiňoval Víťu v souvislosti s obcházením Banu, tak přidám ještě jednu hlášku LuRyho, opět cituji "Vita je jina kapitola, ban problem s nim vyresil, jestli ho obchazi tak zalezl a neangazuje se v nicem a tedy tim ze sem po tom aktivne nesel a nekontroloval tak o nicem nevim nemel jsem duvod to ani kontrolovat ani zadna hlaska neprisla na to ze by delal problemy neprisla" Úsudek si z toho, moje milé čtenářky a milí čtenáři, udělejte sami. Zvláště si vzpomeňte, na zde uveřejněná slova LuRyho, která věnoval mojí osobě, o používání Víti nicku jeho (údajné) sestry, žádosti, kdyby Víťa s jinými nicky něco prováděl, anebo jeho dřívější hláška o tom, že Víťa má celou řadu dalších nicků ale prý je vždy stačí před LuRym rychle schovat. Tudíž posuďte si sami, jak je věrohodná hláška LuRyho, že o ničem neví. Nu..

      Vymazat
  5. Předstírání identity a uvádění v omyl: Nepoužívejte službu Blogger ke klamání či matení uživatelů předstíráním identity jiné osoby nebo organizace, kterou nezastupujete, nebo skrýváním svého vlastnictví či primárního účelu. Takové chování zahrnuje také směřování obsahu o politice, sociálních otázkách nebo záležitostech veřejného zájmu na uživatele v jiné zemi než vaší, pokud zemi, ze které pocházíte, či jiné podstatné podrobnosti o sobě záměrně tajíte nebo uvádíte špatně. Nezakazujeme publikování parodie nebo satiry ani používání pseudonymu či přezdívky, ale vyhněte se obsahu, který by čtenáře ohledně vaší skutečné identity pravděpodobně mátl.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Denisa Martinova

      Je hezké, že jsi nám tu připomněla jeden bod z "Obsahové zásady služby Blogger". Jako vlastník tohoto blogu na to musím zareagovat, neb nějak nechápu, co tím básnířka chtěla říci.

      Každopádně musím zcela jasně sdělit, že jediným vlastníkem tohoto blogu jsem Já, tedy Anděl Azazel, což je samozřejmě pseudonym či přezdívka, kterou používám na všech chatovacích službách, mým druhým nickname je Xkozel. Tuto skutečnost všichni vědí. Někteří znají i mé celé civilní jméno, uvedu zde jen křestní, a to Miroslav. A též někteří vědí, že jsem skutečně tou osobou, za kterou se vydávám, tedy že Já jsem opravdu Já. Stejně tak je známo civilní jméno další autorky tohoto blogu s přezdívkou Dominikkaa. Je také zcela průkazně dokázána její pravá identita.

      Není mojí povinností, jako vlastníka tohoto blogu zkoumat identity jednotlivých přispěvatelů do komentářů. Služba Blogger umožňuje v nastavení komentářů několik možností, včetně povolení komentářů anonymům. Tuto zmiňovanou možnost jsem již před drahným časem, neb se komentáře zvrhávaly v cosi, co jsem si na svém blogu nepřál, zakázal.

      Dále bych rád zmínil, že tento blog spadá do portfolia AzaNovin Xmagazínu Anděla Azazela, tedy projektu, který jsem Já založil v roce 2015. Mezi další akvizice, krom mého osobního blogu, spadají pod Xmagazín A-A dále Diskuzní fórum X-Fórum, AzaŽurnál (jako II. kanál AzaNovin Xmagazínu A-A), Blog AzaNovin a hlavně vlajková loď celého projektu, tedy web AzaNovin.


      Anděl Azazel
      Vlastník a jediný Administrátor Xglos
      AzaNoviny (Xmagazín A-A)
      AzaNoviny@gmail.com
      AzaNoviny@outlook.com

      P. S.: Text tohoto komentáře je k nalezení též jako Tiskové prohlášení Xglos zde: https://xglosy.blogspot.com/p/tiskova-prohlaseni.html

      Vymazat
    2. Proč to mažeš ? Napsal jsem pouze pravdu a to, že tady všem lžeš. Sám se vydáváš za Bulvu, sám si svoje žvásty komentuješ. Ale to se nehodí zveřejňovat že ? Ovšemže :-) Že by schyzofrenie ?

      Vymazat
    3. @ Jiří Holý

      Nesmazal jsem v poslední době jeden jediný komentář. Tudíž bych tě požádal, abys tu nevykřikoval lži. Ovšem jak se tak dívám, on celý tvůj příspěvek je v tomto lživém duchu.

      Vymazat
    4. Ale smazal jsi to a dobře to víš, stejně jako moc dobře víš, že zde říkám pravdu. Vydáváš se za Bulvu, sám si to zde komentuješ. Je zajímavé, jak tu komentuješ diskuze na chatech a jejich návštěvnost. Podívej se na svůj píseček, tady ti to nekomentuje nikdo, jen ty sám. Zameť si laskavě před svým prahem pane profi novináři a přestaň lhát. Každý i bez tvých přihlouplých tlachů ví, že prostě chaty obecně už moc netáhnou, prim prostě vedou sociální sítě a jejich prostředí. Ale, ať už ten či onen chat provozuje a vyvýjí kdokoli, tak zaslouží spíš obdiv, než tvé hloupé výplody. Nelíbí se ti na chatech ? Nechoď na ně a nebo jinak, vytvoř svůj projekt a natři jim to. Tohle co předvádíš je spíš projevem trapnosti. A zvláštní je, že pomlouváš snad všechny chaty, co jsou. No, čím to asi bude že ? Že by všude na tebe byli takoví zlý ? Ale no ták :-) A přiznej barvu, to, že se vydáváš za Bulvu ví prostě kde kdo už dávno, ještě z dob, kdy jsi se předváděl na chat.cz :-)

      Vymazat
    5. @Jiří Holý

      Takže ještě jednou a naposledy, žádný komentář kohokoliv jsem v poslední době nemazal a opravdu odmítám vést tuto stupidní debatu na úrovní MŠ. To by tu mohl vykřikovat každý, naprosto bez důkazu. Mimochodem jsem ještě teď nahlédl v administraci do spam filtru, ani tam nic není. Každopádně už jen toto, čeho se dopouštíš, tedy lživé výkřiky do tmy, tě již samotné devalvuje. Moji čtenáři si to jistě sami vyhodnotí.

      U článků není vůbec důležité kolik je pod nimi komentářů. U článků se hraje na sledovanost, tedy abych se vyjádřil přesněji, tak na počet zobrazení. A jak už jsem tu někde předesílal, tak brzy zveřejním opět po nějakém čase statistiky (protože Já vše činím transparentně). A také jsem již psal, že toto nynější období je nejúspěšnějším obdobím od vzniku Xglos. Bude to patrné z grafu za celou dobu fungování Xglos, zveřejním ze statistik Bloggeru i mnoho dalšího. A musím říci, že i Já jsem překvapen nynějšími čísly, vzhledem k tomu, o jakém malinkém segmentu píši, tak jsou ta čísla naprosto úžasná, a to jak současná, tak celková.Tudíž Já jsem naprosto spokojen.

      Ne, provozovatelé chatu nezasluhují žádného obdivu, protože provozují a spravují své chaty jednoduše špatně. Jednak platí již známý citát Anathemy "Je vidět, že veškeré chaty ovládli sluníčkáři a právě proto!!!!, je jim předpovězen zánik....opakuji...právě proto!!!!". I když připouštím, že doba chatům nepřeje, o tom nemusíme diskutovat, tak přesto by se jim mohlo vést lépe. To by ovšem museli mít správné a profesionální vedení, ano, Já zastávám názor, že chat by se měl řídit, v nějaké své specifičnosti, samozřejmě, jako firma. Majitelé firem si do vedení najímají ty nejlepší a nejkvalitnější, právě pro to, aby jim zajistili prosperitu. Majitelé chatů se orientují na své kamarády či řiťolezce. A dle tohot to pak taky na chatech vypadá. Více se o tom nebudu rozepisovat, protože na toto téma někdy v budoucnu chystám samostatnou glosu.

      Poměrně mě již nebaví psát pořád to samé dokola, když každý lehce informovaný člověk musí vědět, že Já jsem již v chatovém důchodu, na žádný chat nechodím. Jen jsem se usídlil na svůj chatový důchod na Chatujme, abych tam měl svou online základnu (což plnilo svůj účel, protože například bych nikdy nepoznal svojí kolegyni Dominiku, která pro Xglosy napsala pár velmi čtených článků, která mě právě na Chatujme sama vyhledala), to ovšem po čase již nějak nefungovalo a vzhledem k okolnostem, hlavně naprostého nesouladu mých představ s vývojem a směřováním tohoto chatu, jsem odešel. To že mojí osobu pak po pár dnech LuRy nesmyslně a drze banoval, to už opravdu není můj problém. Tedy shrnuto podtrženo, Já jako novinář a chatový důchodce píši o chatech a celé této scéně, tedy zajímají mě pouze z profesionálního důvodu.

      A s tím Honzou Bulvou, to už asi patrně bude nějaká virová epidemie či co, že.. ovšemže.

      Vymazat
    6. No to je slintů zase. Zaráží mě, kde v sobě bereš tu drzost tvrdit, že to všichni dělají špatně! Jasně, jen ty víš nejlíp, jak se to má provozovat a všichni ostatní jsou hloupí a neschopní :-) No krásný :-) Tady je screen příspěvku, který jsi smazal. https://imgur.com/aSXSJn3
      No a když už se tu oháníš, že jsou pro tebe důležitější počty zobrazení, tak bych vsadil boty, že každý z těch chatů bude mít v reálu nejméně 1000x vyšší čísla co se zobrazení/návštěvnosti týče. Vytvoř tedy svůj chat, provozuj ho, zafinancuj a pak to všem natři.
      A co se týče Bulvy, tak ano, je to epidemie, ovšem epidemie tvé schyzofrenie. Proč nejsi natolik chlap, aby jsi to přiznal ?

      Vymazat
    7. @Jiří Holý

      To si ze mě děláš srandu, s tím skrýnem. To není žádný příspěvek, nýbrž pouze neodeslané zadání komentáře. Toto sis mohl napsat třeba před chvílí a naskrýnovat. Takže tím jsi jen ukázal jak mně, tak všem čtenářům mého blogu, co jsi vlastně zač.

      Mimochodem nevím, zda li běžný diskutující si může smazat příspěvek tzv. beze stopy, tím by šlo též udělat podvrh. Každopádně toto jak už jsem říkal je jen zadaní komentáře, pokud toto předkládáš jako důkaz, pak ses totálně zdiskreditoval.

      Tudíž nemá s tebou smysl vést jakoukoliv debatu, ještě k tomu taky srovnáváš jablka s hruškami, tedy chat a blog, to jsou dvě úplně jiné kategorie. Takže děkuji, že ses sám zesměšnil a zdiskreditoval. Tím tuto debatu končím.

      Přeji hezký zbytek večera

      Vymazat
    8. Ale jdi ty :-) Nezamlouvej hlavní téma. Uznávám, že onen screen je blbě, moje chyba a poučení pro příště. Mohu tě ujistit, že již screenuji správně :-) No, ale pojďme se vrátit k tvé diskreditaci a zesměšnění, o kterém si cvrlikají už i vrabci na střeše a tím je tvé vydávání se za Bulvu a tím pádem komentování sám sobě si :-) Jako profi novináře tě tady veřejně vyzívám, aby jsi sám řekl pravdu.

      Vymazat
    9. @Jiří Holý

      Podvodníkům a lhářům nikdo nevěří. Moji čtenáři nejsou hloupí a myslím, že ses jim zde předvedl dokonale ve svém podfukářství a lživosti. Nemám potřebu, jak jsem již zmínil, s něčím takovým vést jakoukoliv debatu. Výkřiky usvědčených lhářů a podvodníků mě opravdu nezajímají. Vše ostatní viz. výše. A toto je má poslední reakce na tvou osobu.

      A-A

      Vymazat
    10. Jo, takže to, že jsem si udělal screen před postnutím příspěvku dělá ze mě lháře jo ? No ty mě bavíš teda :-))) K tomu se snad hodí jen přirovnání, zloděj křičí chyťte zloděje a v jednom ti musím dát za pravdu, čtenáři si jistě obrázek dávno udělali, proto se to tu jenom hemží jejich komentáři :-) Já svoji chybu ale přiznal, s tím nemám problém :-)

      Jako profi novináře a toho, kdo se pasoval do jedniného moudrého a pravdomluvného, tě tady veřejně vyzívám, aby jsi nám tu všem sám přiznal, že se vydáváš za Bulvu :-) My všichni čtenáři máme právo znát pravdu. Buď chlap, aspoň jednou :-)

      Vymazat
    11. Udělali, ano. Nikdy jsi žádný příspěvek který jsi lživě vydával za smazaný neposlal. Nikdy ti nic smazáno nebylo. Byl to z tvé strany jen pokus o kamufláž a podfuk (od první chvíle, první lži o smazaném příspěvku), který ti nevyšel a byl mnou odhalen. Nebudu ztrácet svůj čas a energii s naprostým odhaleným lhářem a podvodníkem.

      Vymazat
  6. Sledujem z diaľky a nestačím sa čudovať. Moje obavy sa naplnili a klesol si na totálnu dno žumpy.
    Ten čo píše o zumpochatiach sa sám stáva žumpou. Že, ovšem že ...
    Ale teraz objektívne zhodnotenie posledného denie na Aza glosy ..

    Článok "3. diel" je už totálny odpad, toľko blitek sem už dlho nevidel, som veľmi sklamaný a hlavne aj tým, že tí nie je ani trochu hlúpe si odpovedať na svoje komentáre multi-nickom alebo multi-blogom Bulva, vyjde to narovnako. ..
    Si len pokrytec a ako pozerám tak totálne bez osobného života. aj tvoji verní sa obracajú chrbtom ..
    A aby som nezabudol okomentovať tvoj článok "Aza noviny v novom kabátiku", toľko ego masturbácia som tiež veľmi dlho nezažil. Obzvlášť časť vyznačená na tomto screenshote. http://www.imageworld.sk/images/no38mi1cbu7fk4c95w0i.png
    Tak doufam aj za ostatných, že si sa pri tom dostatočne uspokojil.
    Gratulujem .. Mal by si sa nad sebou zamyslieť, čo sám zo seba neobjetivním písaním robíš.
    Pekný deň ..

    Peťa

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @Peťa N.

      Příště se zkus k článkům vyjádřit přímo pod těmi příslušnými. A zkus být třeba konkrétní, s čím máš názorový či faktický problém. Vysoukat ze sebe "odpad a blitky" to opravdu nepovažuji za názor hodný diskuze na úrovni ale jen emoční bezkonkrétní výkřik do nicoty. Nu..

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024