Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

LuRy šílí - ZaBanoval MRCH v Banu

LuRyho šílenosti pokračují. Uživatelce mam-rada-chatujme, která byla zaBanována společně s Anathemou a Azazelem, a které měl skončit tuto neděli Ban, udělil LuRy další Blokaci, tentokráte na 8 dní. Skandál!

Je mi záhadou, jak může uživatel v blokaci porušovat pravidla a dostat v době Banu další Ban? Napadají mě jistě možnosti ale ani jedna z nich se neudála. Zabanovaný uživatel by si mohl udělat další nick, s tím porušovat pravidla (ono už obcházení Banu je porušením pravidel). Anebo by mohl např. na Podporu Chatujme napsat mail, kde by byl na administrátory vulgární, nadával jim či jinak se nepřístojně vyjadřoval. Mimochodem v těchto souvislostech si připomeňme uživatele Víta1971, který je v Blokaci, ovšem proti pravidlům použivá své další nicky k nachatovávání času v místnostech (to že ještě LuRy nebyl schopen pustit počítadlo je irelevantní). Můžeme si Pravidla Chatujme odcitovat "Dva nicky z jedné IP adresy  (manželé, sourozenci apod.), ale  budeme je  omezovat,  pokud nicky budou používány záměrně k umělému nachatováni hodin místnosti jedním uživatelem nebo podvodným a jiným aktivitám které jsou v rozporu s pravidly Chatujme.cz.". Jak je tedy možné, že čas místností nachatovává někdo, kdo je v Banu? Ale pro LuRyho jsou zřejmě Pravidla jen zbytečným cárem papíru, jeho vlastní pravidla, kterými se neřídí. A tak svévolně Banuje například právě mam-rada-chatujme, neb pro její Ban v době Banu není žádná opora v Pravidlech.

Ano, moji milí čtenáři, LuRy šílí a chová se jako Cenzor křížený s Diktátorem. Zastrašuje a trestá všechny, kteří by mohli být ve spojení s mojí osobu a mým osobním blogem Xglosy. Víte, kdyby byli trestáni všichni, co mi kdy poskytli nějaké informace, tak by mohla být klidně zabanována tak čtvrtina Chatujme. Tady jde ale opravdu o něco jiného, je to nátlaková hra na mam-rada-chatujme, aby sklonila hlavu a opustila vazby s mojí osobou.

Další nátlakovou hru na mam-rada-chatujme pořádá LuRy na téměř jediné schopné ještě diskuzi Mezilidské vztahy. Už v minulosti vyhrožoval a zastrašoval "hlídáním si diskuze.. nebo půjde s námi (rozuměj s Anathemou a se Mnou). Nyní, když je MRCH blokována, tak zcela nepochopitelně a rozvratně moderuje její diskuzi. Toto moderování je ovšem pouhou buzerací uživatelů a snahou o to aby jediná schopná diskuze byla umrtvena. Podívejme se na to:

Zdroj: Diskuze Mezilidské vztahy na Chatujme.cz

Řekněme si, že mam-rada-chatujme ještě před zaBanováním otevřela téma Karel Zich a přidala i video. K tomu se připojili další uživatelé, textem i videem, jako elamir, Sahrazada, ange a v neposlední řadě Borek06 (ač umístil příspěvek mimo vlákno, to se stává). Je to zcela bežně probíhající diskuze. To co učinil LuRy není ničím jiným, než mstivým pokusem o narušení a rozboření jediné pořádné a fungující diskuze spravované mam-rada-chatujme.




A závěr dnešní Glosy? Na Chatujme jsou Pravidla k nepotřebě a zbytečně tedy rozsáhlá. Stačila by dvě Pravidla.

Povolené aktivity - Vše co se a kdo se líbí LuRymu
Zakázané aktivity - Vše co se a kdo se nelíbí LuRymu (plus komunikace s Azazelem)

A to je myslím zase trochu jiný a originální závěr dnešní 100. výroční glosy.



Anděl Azazel



Komentáře

  1. Nu, a pojďme si ještě do komentářů dát pár aktuálních informací o vývoji na Chatujme. Na diskuzích se už nějak nediskutuje vůbec, proměnily se v poslední době na postovárnu písniček resp. YouTube videí. Krom diskuze Slovní kopaná, což je známá hra na mnoha diskuzních fórech a YouTube postů se na diskuzích nic nepíše, nediskutuje, nic. Ono je to asi i bezpečnější a LuRy bude šťastný přešťastný, diskuze naprosto k ničemu, ach ten svatý klid. Týden co týden inzerce stále stejného příspěvku, jen s pozměněným datumem, Chat Rádia a YouTubárna. To je současný stav Diskuzí Chatujme.cz.

    A ještě je třeba zmínit, že další uživatelé prchají z tohoto portálu, jako další je Sahrazada. Zřejmě brzy tedy zanikne místnost Brno a jak to bude s Ortelem, kde právě tato uživatelka dělala mnoho hodin, to se uvidí. Mnozí odejivší uživatelé jsou nyní k vidění na XChatu. Domnívám se, že se dá v budoucím období velmi lehce odhadnout další pokles návštěvnosti tohoto portálu a i přímo chatu. O kvalitativním úpadku snad ani netřeba mluvit.

    A je celkem možné, že v brzké době otevřu možná další velmi skandální kauzu. To ještě uvidíme.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě jedna horká novinka. Na XChat dorazila i Mam-rada-Chatujme, která ho již asi ráda nemá. Šok. Tato zarytá zastánkyně starého dobrého Lidéčka a posléze Chatujme, u které jsem ani Já neočekával, že by mohla vůbec kdy uvažovat o XChatu, tak neuvěřitelné se stalo skutečností. Ano, dámy a pánové, MRCHa prchá z LuRyho chatu, a to právě na legendární XChat. Na ten Xchat, který LuRy tak nemá rád.

      Vymazat
  2. Nu, tato glosa bude mít vlastně takové pokračování, bude o kejklích LuRyho, více zatím neprozradím. Počkejte si. Nu, to co prozradit mohu, a to velmi rád, že po velmi dlouhé době se nějaká glosa propracovala do TOP 10. Ono to vůbec není jednoduché, těch glos je, jak už víme, nyní 100, a byly v minulosti některé glosy opravdu velmi sledované. Poslední takovou glosou co se dostala do první desítky, byl jeden z článků slečny Dominiky. Nyní do první desítky nejnověji pronikla Glosa " Šok, Skandál - LuRy na Chatujme dále kryje Bada a BANuje Azazela!" ze 7. dubna. Toliko statistika, v nějakém časovém horizontu se budu věnovat zase po nějaké době celkovým statistikám. To co vás čeká ale aktuálně, je napsáno v úvodu tohoto komentáře, pokračování této glosy. Těště se.

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024