Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Chatujme - Je to tu mrtvé? vs. Úpadek Libka.

Tak to jsem použil názvy diskuzí z portálů Chatujme a Libimseti. Můžete se na obě diskuze podívat, tu na Libimseti jsem založil Já, neb jsem chtěl znát, čistě novinářsky profesionálně, názor tamních uživatelů.

Je to tu mrtvé (Chatujme)

Úpadek Libka (Libimseti)

Rozdílů obou serverů je mnoho. Libimseti bylo kdysi veleslavným a známým zábavním portálem, Chatujme je jen jakousi nepovedenou napodobeninou starého Lidé.cz, na které sice přešlo z tohoto známého komunitního serveru mnoho uživatelů, ovšem do dnešních dnů jich už moc nezůstalo.

Jedno mají oba portály podobné, a to je návštěvnost. Chatujme se jeden čas dokonce v segmentu chatu dostalo před Libimseti. Návštěvnosti celkové, tedy počty přihlášených na portál byly podobné, a to kolem 250 lidí v primetimu, ve slabších dnech něco nad 200. Na Chatujme ještě ne tak dlouho zpět byla dokonce návštěvnost samotné služby chat v primetimu nad 100. Nyní se ovšem karta obrací, respektive díky propadu Chatujme se Libimseti, ač je na tom též bídně, vrací do pozice dvojky, a to předně v celkové návštěvnosti. Statistiky jste mohli sledovat v průběhu minulých dní v komentářích pod glosami.


Libimseti

To je dle uživatlů, a nejen vyjadřujících se ve zmiňované diskuzi, ale i jinde, totálně mrtvé. Ono je hlavně naprosto nespravované. Ano, o dění na portálu se patrně nikdo nestará, což jsem poznal na vlastní kůži a konstatovali to i uživatelé Libimseti. Je to hlavně patrné na diskuzích, kde si jakýsi uživatel s nickem Koubavit udělal z diskuzí svůj blogerský a spamovací ráj. Patrně neexistuje nikdo, kdo by tomu udělal přítrž. Můžete se na to podívat sami zde.

Anebo se na to podívejme společně na obrázku

Zdroj: Diskuze na Libimseti.cz

I přes to, že Libimseti nikdo neobhospodařuje, tak se drží v poslední době na svých číslech. Narozdíl právě od Chatujme, které se výrazně propadá.


Chatujme

Poté, co se zdálo, že by se mohlo na Chatujme blýskat na lepší časy, přišly kejkle spolumajitele Chatujme Lukáše Ryšánka, který otočil kormidlo vývoje naprosto jiným směrem. Spolu se svým téměř společníkem a majitelem SuperPokecu Grantikem (Jan Bezděk), který má na Chatujme nick ChatRadio, se jal likvidovat určité lidi, nastoupila cenzura, která má mnoho podob, jenž  jsme si už v minulosti nastínily. A přidalo se i ruku v ruce omezování komunikace a kde čeho. O tom už bylo také informováno, stejně jako o bouřích nevole s posledním krokem v celé řadě omezení, tedy zneviditelněním uživatelů v místnostech pro nepřihlášené.


Zdroj: Diskuze na Chatujme.cz





V komentářích pod minulou glosou jsem aktuálně informoval o zneviditelnění mé místnosti SNB na portálu SuperPokec, který vlastní "pokrevní bratr" LuRyho Grantik. Vidíme, že má slova o SP-Chatujme nebyla planá.

Zdroj: Portál SuperPokec.cz



A vida, jak se vše již nyní projevuje na návštěvnostech portálů Chatujme a Libimseti. Zatímco na Libku, nespravovaném portálu kde si zřejmě může každý dělat co chce, se návštěvnost nijak zvláště nemění. Oproti tomu Chatujme, které velmi směšně deklaruje ochranu svých uživatelů, jenž se skrývá pouze a jen za pravým důvodem, to jest ochrana a preference pár kamarádů LuRyho a též nicotného fanklubu Grantika, tak řada omezujících opatření, cenzura a podobné kroky vedou k značnému odlivu lidí.


A jaký bude závěr dnešní glosy? Bude pozvánkový, neb k této glose ještě v čase přibude fejeton.


Anděl Azazel



AZANOVINY - Nejnovější články



http://azanoviny.wz.cz/2019/06/29/nejvetsi-chyba-gatese-prohra-s-androidem/
http://azanoviny.wz.cz/2019/06/29/honor-se-vyjadril-k-castym-dotazum/




http://azanoviny.wz.cz/2019/06/21/bude-sailfish-os-alternativou-huawei-k-androidu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/21/100-tisic-aktivaci-za-prvnich-8-hodin/
http://azanoviny.wz.cz/2019/06/20/t-mobile-neomezene-datove-leto/

http://azanoviny.wz.cz/zprava-k-4-vyroci-projektu-azanoviny-x-magazin-andela-azazela/

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/15/s-andelem-azazelem-nejen-o-azanovinach/














X-FEJETONY - Nejnovější fejetony

https://xfejetony.blogspot.com/2019/06/chatujme-chat-super-duchu.html




https://xfejetony.blogspot.com/2019/06/chaty-janabrachismus-vlada-luzy.html

https://xfejetony.blogspot.com/2019/05/ceknu-ty-chaty.html




Komentáře

  1. Karl1 (59 let) nedočkavě vyhlíží začátek Písniček na přání Chat Radia

    http://jyxo.info/uploads/D7/d7042e1d130cc452d12a2fa587bf0bdbafabb570.png

    Ano, tento téměř šedesátník, obdivovatel a řiťolezec Grantika, kamarád kriminálníka Bada (odvolaného administrátora Chatujme) a jeho virtuální milenky vdané Denisy, nejen že se těší jak malé děcko na "rozhlas po drátě" Písničky na přání, ale též jak vidíte, vroucně podporuje projekt Chat Rádio a jeho sobotní program (rozuměj soukromý mejdan Grantika a jeho fanklubu), rádio jenž poslouchá běžně 4 - 8 lidí, což je po roce provozu opravdu zdatný úspěch, že.. ovšemže. Dokonce propaguje i svoji místnost, resp. web své místnosti, kam dal inzerci na Chat Rádio. Vzpomeňme, jak svého času vykřikoval úžasnost jeho nově založené místnosti, kterou ovšem po čase, pro nezájem nechal sám odstálit. Jeho samomluvu na diskuzi Řáholec si též všichni pamatují.

    I Chat Radia se samozřejmě týká cenzura, neb dnes si nikdo nedovolí na Chatujme říci křivého slova na adresu tohoto naprostého propadáku, který slouží jen k zabití nudy a rozmachu Jana Bezděka (Grantik - ChatRadio).

    Mimochodem, za "dobrým projektem" jak ho nazývá Karl1, stojí jeho výsledky. Ano, výsledky známe a zde jsem nastínil, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, takto zpětně při pohledu do vzkazníku Písniček na přání to vypadá, že se zřejmě žádná smršť nekonala, musela vypomáhat i samotná přítelkyně Grantika Agata, která napostovala 3 hudební přání, to asi aby vůbec bylo co hrát. A zachraňovala to též Lovely, jenž měla 8 postů. Jsou to opravdu takové úsměvné Písničky na přání, kde třetinu všech songů postuje přítelkyně Grantika co sedí vedle něj a jejich kamarádka nejen ze SuperPokecu, u které svého času byli Grantik s Agatou i na návštěvě.

      Mimochodem, v tuto chvíli poslouchá rádio celých 5 (slovy pět) lidí.

      A-A

      Vymazat
    2. Na Xglosách naproti tomu smršť neustává, pokles zájmu a zobrazování se nekoná, už jsem psal, že i pro mne překvapivě, neb Xglosy mají nyní opět přes 8 tisíc zobrazení za posledních 30 dnů, úplně přesně je to takto "Zobrazení stránky za minulý měsíc 8 009". Každopádně Xglosy se budou nyní pravděpodobně pohybovat v "prázdninovém módu", což už jsem sděloval.

      A-A

      Vymazat
  2. Zajímavé, poté, co jsem publikoval, že má místnost na SuperPokecu SNB není vidět, tak náhlá změna, a nyní je opět viditelná a to pro všechny.
    Můžeme se na to tedy podívat ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mimochodem si povšimněte, že jsem Vám zjednodušil odkazy, stačí již jen kliknout a nemusíte kopírovat celý link či ho označovat a nechávat zobrazit. Prostě jen kliknete. Malé zjednodušení ale myslím, že potěší.

      A-A

      Vymazat
  3. Nu, a protože v této glose byla řeč hlavně o dvou portálech, Libimseti a Chatujme, tak se podívejme jak to na nich právě v tuto dobu vypadá (čas 12:50). /portál - chat --- největší místnost sex - pokec/

    Libimseti 245 - 57 --- NM 31 - 7
    Chatujme 110 - 35 --- NM 2 - 5

    Ještě doplním, že tou největší pokecovou místností na Chatujme s návštěvností 5 je room "Kávička s babkami"

    A ještě číslo z největšího chatovacího serveru XChatu - 1351 lidí na portálu.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A budeme pokračovat v načatém. Čas 17:30..

      Libimseli 234 - 58 --- NM 29 - 18
      Chatujme 129 - 48 --- NM 4 - 6

      A jaký nesou název v tuto chvíli nejnavštěvovanější "pokecové" místnosti? Na Libimseti je to "Bezva kamarádství" a na Chatujme opět "Kávička s babkami".

      A jak je na tom portál XChat? Tam je nyní 1502 lidí.

      A-A

      Vymazat
    2. Nu a ten nejdůležitější čas večerní 21:00

      Libimseti 271 - 80 --- NM 31 - 14
      Chatujme 184 - 66 --- NM 6 - 3

      Pro dokreslení na XChatu je 1562 uživatelů a největší pokecová místnost čítá 44 lidí.

      Ono dokonce i na Chat.cz je v největší místnosti 11 osob.

      Ano, toto je krutá pravda o Chatujme, ono nemá žádnou velkou místnost, kde by se sdružoval nějaký významnější počet lidí. A jak vidíme ta celková čísla (a v podstatě už soustavně), tak to je další kruté potvrzení propadu Chatujme, potvrzení toho, kam vedou kroky LuRyho, které provádí v posledních měsících.

      A-A

      Vymazat
    3. A máme tu ještě čas 23:50..

      Libimseti 215 - 41 --- NM 15 - 10
      Chatujme 77 - 23 --- NM 9 - 2

      Jen stále potvrzení toho, co už bylo napsáno. A mimochodem vyšel i nový fejeton s názvem "Chatujme - Je to tu mrtvé? Ano, je!", který se k tomuto všemu váže. Byl publikována na X-Fejetonech ZDE a najdete ho samozřejmě i tady na Xglosách v menu X-FEJETONY . Přečtěte si ho :)

      A-A

      Vymazat
    4. Jen ještě doplním půlnoční návštěvnost na největším českém klasickém chatovacím portálu XChat - 1 691 uživatelů.

      A-A

      Vymazat
  4. Jak jsem na konci glosy sliboval a dával pozvánku na fejeton, tak Já samozřejmě své sliby plním (nejen o Vánocích), tudíž fejeton vážící se k nejnovější glose je již rozepsán a ponese název "Chatujme - Je to tu mrtvé? Ano, je!" Nu, snad ho ještě dnes dopíši. A vy ho pak naleznete klasicky zde na Xglosách v menu X-FEJETONY anebo přímo na BLOGU X-Fejetony

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A slibovaný fejeton s názvem "Chatujme - Je to tu mrtvé? Ano, je!" je tu. Byl publikována na X-Fejetonech ZDE a najdete ho samozřejmě i tady na Xglosách v menu X-FEJETONY . Přečtěte si ho :)

      Anděl Azazel

      Vymazat
  5. Jen tak zkusmo po velmi dlouhé době jsem se přihlásil na Chatujme (na oba své nicky). Dokonce jsem objevil pár vzkazů a podíval se kdo navštívil můj profil. Nu, možná vám to třeba i ukáži. Později. A též musím dopsat ten fejeton.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, co jsem tedy objevil po přihlášení na Chatujme po velmi dlouhé době. Jednak že mám všechny služby omezeny ještě na 4 měsíce (z původních 7) a druhak již zmiňovaných pár vzkazů v počtu 5 a návštěvy mého profilu. Ukážeme si jeden vzkaz a ty návštěvy z obou mých nicků.

      OBRÁZEK ZDE

      1 - Milá Míšo, odpovím ti zde, jelikož na Chatujme to není možné. Nikde jsem nezveřejňoval tvoje jmého, krom majitelů a provozovatelů chatů zveřejňuji vždy jen nicky, maximálně jména křestní, což ale není osobní údaj. A nezlob se na mě, ale Já toho píši tolik, že si nemohu pamatovat vše, co jsem kdy napsal. Napadá mě snad, že by se to mohlo týkat Lavy a hlášky, kterou jsi mi říkala. A podloženo to mám pravděpodobně skrýnem. Každopádně jsem rád, ať už tvůj zájem o Xglosy vyvolal Lava či kdokoliv jiný, že jsi se, možná jen v jednom případě, stala mojí čtenářkou. Děkuji.

      2. Návštěvy Azazel-Andel. Nu, vidíte sami, Sahrazada, Bořek, Anathema, Michelle, Repasi a dokonce Denisa. Ty ostatní ani neznám. Na Chatujme mám již 3 měsíce omezeny všechny služby, tak nevím co na mém profilu všichni tito hledali :D

      3. Návštěvy Xkozel. Opět Sahrazada a Bořek. A též ssaxa, trochu překvapivě.

      A-A

      Vymazat
  6. A jak tak koukám zde na počítadlo zobrazení Xglos (62 893), tak asi bude fajn, že už jsou prázdniny a trochu se to tu zvolní, protože nedávno jsem psal glosu 60 tisíc zobrazení Xglos, nu a za chvilku bych mohl psát 70 tisíc. Ale myslím, že od této praxe v posledním období vůbec ustoupím, a budu spíše zveřejňovat statistiky po určité době, než ku každému překročení kulatého čísla.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  7. ------- AzaPoznámka -------

    Pojďme i na jiná srovnání. V čase 14:00 bylo na chatu Chatujme 39 lidí a na tom bratrském jménem SuperPokec zase lidí 26. SP sice má kategorii "Sex" ale ta je tam už léta do počtu, tam nikdy nikoho nezahlédnete. Na Chatujme bylo ve zmiňované době v sex roomech 13 uživatelů, takže v těch pokecových 26. Nu, a jsme u toho, lidí v pokecových místnostech na SP a Chatujme bylo stejně, tedy 26.

    Jak úsměvně pak v tomto světle vypadají diskuze Chatujme, kde LuRy obhajuje svá zaváděná omezení, jeho podržtaška Lava mu přikyvuje, Firer bojuje se svou rozdvojeností (Firer člověk vs. Firer Admin) a k tomu se přidávají další, co navrhují tu omezení šeptání, tu omezení zobrazování snad rovnou celého profilu a další pošetilosti. Trochu mi to začíná připomínat BezvaChat, kde bylo asi tak celkem 6 lidí, z toho 4 admini, a neustále něco řešili, odvolávali se a dosazovali, děkovali za odvedenou práci atd.

    Chápete, Chatujme se propadá a pár rádoby důležitých lidí řeší rádoby důležité věci a hlavně to, co by kde ještě omezili. A přitom 26, ano, pokecových uživatelů na SP a Chatujme je 26. Na SP ale nic neřeší, na SP totiž ani žádné diskuze nejsou. Tedy jsou ale nikdo nediskutuje. A Libimseti? Tam se o to nikdo ani nestará a na diskuzích je jenom Kouba. Ale na Chatujme pořád něco řeší, a pořád by ještě něco omezovali. No chápete to?

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak nevím, jestli tato AzaPoznámka se neblíží spíše X-fejetonu, ovšem není to důležité, že.. ovšemže. Rozhodně nejnovější nefalšovaný a pravý fejeton s faktorem X si můžete přečíst na X-Fejetonech ZDE a najdete ho samozřejmě i tady na Xglosách v menu X-FEJETONY . Nese název "Chatujme - Je to tu mrtvé? Ano, je!".

      A-A

      Vymazat
    2. A ještě poznámka k AzaPoznámce. LuRyho dokola omílaná hláška v minulosti, že jsou na Chatujme dávno využívány především jiné služby než "chat" moc neobstojí, protože návštěvnost celého portálu se propadá ještě více než samotného chatu, jak jsme si průběžně ukazovali. A nyní je na portálu jen 126 lidí, na Libimseti ve stejném čase je 166 uživatelů. Nu..

      A-A

      Vymazat
    3. A jen rychlá předpůlnoční statistika

      XChat 1764 - 1176 --- NM 103 - 25
      Libimseti 174 - 53 --- NM 24 - 9
      Chatujme 82 - 26 --- NM 7 - 2
      SuperPokec 9 --- NM 0 - 2
      Chat.cz 13/8 reg. --- NM 0 - 11

      Takže nic nového, v předpůlnočním čase to na XChatu žije, na Libimseti též, ostatní vč. Chatujme mrtvo.

      A-A

      Vymazat
    4. Diskutníci

      Na diskuzi Chatujme "Je to tu mrtvé" se hovořilo o Diskutnících. Karl1 přeje JupiteHansovi, nechť si to tam užije. Ovšem to asi sotva, JupiteHans je na Diskutnících BANován do roku 2022.

      Obrázek zde

      A povšimněte si, že za necelé 4 měsíce činnosti si vystoužil Jupite 10 letý BAN. Nooo. A překvapuje to někoho? A na takových chce LuRy stavět? A Mrcha si notovat? Nu..

      A-A

      Vymazat
  8. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM - Shrnutí dne 02.07 :::::::

    Nejdříve se podíváme opět na statistiky chatů, kde se nic moc nemění.

    ---21:20---

    XChat 1543 - 1135
    Libimseti 235 - 68
    Chatujme 186 - 85
    SuperPokec 22
    Chat.cz 15/13 reg.

    ---22:40---

    XChat 1780 - 1221
    Libimseti 233 - 64
    Chatujme 141 - 61
    SuperPokec 15
    Chat.cz 7/4 reg.

    V čase 22:40, ze kterého je poslední statistika, na Chatujme frčely hlavně sex místnosti, podívejme se na to na skrýnu
    ZDE

    Taky se koukneme, co opět za hrůzy je možné vidět na Chat.cz
    ZDE

    A ještě se podíváme na Diskuze

    XChat - Tak tam se objevila po čase opět otázka vrchního reklamního baneru, což je dlouhodobá věc, a řekněme si otevřeně, opravdu k naštvání. Je možné se tomu vyhnout použitím UBlocku či jinou aplikací blokující reklamy, tím ovšem XChaták připraví svůj portál o příjmy z reklamy. A jinak si povšimněte velmi rádoby moudré odpovědi, tohle opravdu "miluji", kdy tihle "odborníci" (a setkávám se s tím i mnohde jinde) rádi radí a odpovídají tak, že neporadí a vlastně neodpoví. Ono samozřejmě jde udělat pevný banerový reklamní blok. A až někdy Gym dopíše "nový XChat", tak pevně věřím, že tenhle letitý "opruz" se již vyskytovat nebude.

    Skrýn Diskuze "Vylepšení XChatu" ZDE

    Libimseti - Tam stále totálně zaspamováno Koubou, až mi to připomíná Ebiska, kterému na XChatu říkali "mor fór", rozdíl tu tedy je, že Ebisek alespoň psal k tématu, Kouba v podstatě kdekoliv a na cokoliv reaguje spamem a propagací svých blogů.

    Chatujme - Tak tam se předháněli Karl a Anathema na diskuzích, kdo je víc zaspamuje, tedy přespamuje toho druhého, to už je v poslední době také klasika. Anathema se dokonce večer dostavil pouze jen odsunout Karla z boxu Aktivní diskuze na hlavní straně, kdy napsal příspěvek, který hned smazal a tím se ty diskuze zobrazili na prvních místech. Ono se stačí kolikrát podívat na poslední příspěvek a od kterého je uživatele v přehledu té které kategorie, a pak člověk vidí na samotné diskuzi, že nic nevidí. Karl toto prováděl v minulosti též, a v současnosti si třeba na foru "Kaměňáky na Chatujme.cz" povídá opět sám se sebou a má to stejně jako postování videí na určitých diskuzích za cíl jen to o čem jsem se zmínil, přespamovat Anathemu. Takže když k tomu přičteme známou kopírku Mrch, tak diskuze na Chatujme vypadají tak, že nikdo nediskutuje, jen si každý postuje sám na svých diskuzích a někteří se dokonce v tomto předhánějí. Nu..

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě půlnoční statistika

      XChat 1547 - 1012
      Libimseti 158 - 40
      Chatujme 80 - 26
      SuperPokec 7
      Chat.cz 19 /14 reg.

      Tady vidíme už též známou věc, že na některých chatech to stále i v tuto hodinu žije, na "důchoďácích" SuperPokec a Chatujme v tento čas už se to velmi umrtvuje, že.. ovšemže

      A-A

      Vymazat
    2. A nejčerstvější informace, na XChatu byla ustálena místnost "Komouš výchova", jen jsem tam zatím prolétl, možná vznikne k tomuto glosa, tedy pokračování glosy na toto téma. Uvidíme

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024