Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

S Grantikem přišla CENZURA. (II.)


S Grantikem mělo na Chatujme dorazit pouze Chat Rádio, jako společný projekt dvou chatů SuperPokec a Chatujme. To se nám všem pánové snažili po dlouhou dobu nalhávat. Grantik bude zabezpečovat vysílání rádia a nic víc. Dnes už všichni víme, že to byl jeden velký podfuk, spáchaný na uživatelích Chatujme. Není žádných pochyb o tom, že Jan Bezděk ovlivňuje výrazně chod celého porátlu Chatujme.cz. Dříve skrytě, neb by se to mohlo některým nelíbit, v současné době již zcala veřejně, neboť je Grantik, i LuRy, už tak silný v kramflecích, že se jednak na názory uživatelů Chatujme nemusí ohlížet a druhak byli ti, kdož by se mohli nelibě ozývat, prostě a jednoduše zlikvidováni, a někteří další, kterým by se to nelíbilo, raději drží ústa a krok, tedy Grantik ví, že nyní si už nikdo nic namítat nedovolí.

A nejen nedovolí, ono mnohdy ani nemůže, neb pozvolna a potichu je na Chatujme zaváděna cenzura, dle předlohy a šablony Grantika a jeho SuperPokecu. Mnozí uživatelé o tom nemají možná ani zdání.

V posledních dnech byl Grantik vídán hlavně s adminem, nevalně již proslaveným několika blamážemi, v místnosti Administrátoři.


Zdroj: Kategorie Pokec a zábava na Chatujme.cz

Toto jsou dva skrýny z dvou různých dnů. Že by Grantik s Lavou probíral fungování Chat Rádia? To asi ne, že. Spíše se domlouval na nějakých společných postupech či dokonce mohl mladého blamáž admina úkolovat.

A opět si připomeňme, jak Lava hovořil o Grantikovi. Dnes je jím zřejmě úkolován, a to nejen v zavádění cenzury.

Zdroj: Diskuze na Chatujme.cz




Nyní se pojďme podívat na to, co LuRy řeší na systémové diskuzi Chat - Nápady / Stížnosti / Připomínky (která je, stejně jako celá kategorie Chatujme, skryta veřejnosti, tedy nepřihlášeným uživatelům).

Zdroj: Diskuze Chat - Nápady / Stížnosti / Připomínky na Chatujme.cz



Řeší a zavádí naprostou zbytečnost, která není ku prospěchu ničemu. Pokud by to mělo zvednout návštěvnost, tak pouze té které místnosti, kde bude SS otravovat lidi, co si někdy dali místnost do Oblíbených. Ti lidé ale musí být na portálu, vzkazy se do e-mailu, pokud vím, nepřeposílají. Tudíž na návštěvnost celého portálu a chatu to mít vliv nebude žádný. Ale my se podíváme ve vlákně dále, a na to důležité.

Zdroj: Diskuze Chat - Nápady / Stížnosti / Připomínky na Chatujme.cz

Ano, tady vidíme, že Grantik, který se má údajně starat jen o Rádio, má mnohem více informací než administrátor Firer. A dokonce jak vidíme, s Grantíkem tyto záležitosti jako s plnohodnotným adminem probíral uživatel Karl1.


A závěr dnešní glosy? Chce ještě někdo tvrdit, že Grantik neovládl Chatujme? A ovládá zřejmě i samotného LuRyho, s kterým bok po boku vládne celému portálu Chatujme.cz a plíživě na něj zavádí svojí SP CENZURU!




Anděl Azazel





Velký rozhovor AzaNovin s Andělem Azazelem


http://azanoviny.wz.cz/2019/06/15/s-andelem-azazelem-nejen-o-azanovinach/













Zpráva k 4. výročí projektu AzaNoviny X-Magazín Anděla Azazela


http://azanoviny.wz.cz/zprava-k-4-vyroci-projektu-azanoviny-x-magazin-andela-azazela/










AZANOVINY - Nejnovější články

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/12/opera-gx-hlavne-pro-hrace/

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/08/s-huawei-konci-i-facebook-nektere-to-potesi/

http://azanoviny.wz.cz/2019/06/08/rusky-facebook-vkontakte-vk-com/








Komentáře

  1. Proč sem dáváš screeny z roku 2016 ?!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třetí screen 7 až 8 .10 2016?! to chceš oblbnout lidi ?!

      Vymazat
    2. @ Ten neznámý

      Tento zmiňovaný skrýn se tu na Xglosách objevil už tuším 3x, jednou dokonce v rozsáhlejší podobě, kde se ku Grantikovi vyjadřují i LuRy nebo Borek06

      https://2.bp.blogspot.com/-GBkiwkGE4nI/XKLousEnF1I/AAAAAAAABX4/iUVrqtgB9K4Rl1NvUjPhkdkKiinBBDAAQCEwYBhgL/s1600/LurGrant.png

      A každý, opravdu každý pochopí, že jsou tu právě proto, aby bylo vidět, jak na Grantika všichni ti, kteří se s ním dnes "kamarádi" ho vnímali v minulosti. Také je to tak vždy presentováno, že.. ovšemže

      A-A

      Vymazat
  2. Nehledě na to že jakožto blokovaný uživatel nemáš přístup do části fora jakožto nepřihlášený ? a světoznámé screeny od Mlynářky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Ten neznámý

      Já nejsem žádný "uživatel", Já jsem Anděl Azazel, a jako novinář se dostanu tam kam chci, a pokud někam ne, pak si ty věci umím zajistit někdy jiným způsobem. Nu..

      A-A

      Vymazat
    2. Ty jsi obyčejný uživatel a vždy jsi byl ... to že používáš svoje návnady na spamování a donášení už všichni vědí, nedělej ze sebe to co nejsi Mazazeli. Nejsi než prachsprostý lhář,intrikář a osoba známá tím že zmanipuluje leckdekoho že ovšemže to všichni vědí :D

      Vymazat
    3. @ Ten neznámý

      Já myslím, že všichni ale opravdu všichni vědí, kdo jsem. Legenda, novinář a chatový důchodce. Mimochodem zrovna dnes vyšly v AzaNovinách dvě zajímavé věci, ta první je "Zpráva k 4. výročí projektu AzaNoviny" a druhá "Rozhovor s Andělem Azazelem".

      Ono je to tu již presentováno pod samotnou glosou ale tak si to připomeňme i v komentářích.

      Zpráva k 4. výročí projektu AzaNovin v Tiskových prohlášeních
      http://azanoviny.wz.cz/tiskova-prohlaseni/

      ..nebo přímo
      http://azanoviny.wz.cz/zprava-k-4-vyroci-projektu-azanoviny-x-magazin-andela-azazela/

      Rozhovor s Andělem Azazelem
      http://azanoviny.wz.cz/2019/06/15/s-andelem-azazelem-nejen-o-azanovinach/

      A-A

      Vymazat
  3. --- Rádiový den Písniček na přání ---

    Je tu sobota, končí nám 2 hodina Písniček na přání na Chat Radiu, tak se podívejme, kolik lidí tento jediný pořad rádia poslouchá, ano 18.

    http://jyxo.info/uploads/32/32529a0df31b8849a6658a3de7bb75455f23b16c.png

    Grantik s Agatkou to mají povinně, to se ani nedá počítat, tudíž jediný pořad Chat Rádia má zapnutý 16 lidí, a to prosím ze dvou chatů (SuperPokec + Chatujme).


    Jinak na portálu Chatujme je přihlášeno pouhých 169 a chatuje 73. To je už docela velká slabota, Písničky na přání evidentně k vyšší návštěvnosti nepřispívají. Ale to už víme, že jde jen o soukromý mejdan CENZORA Grantika s těmi 5 a půl svými skalními fanoušky.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A máme tu poslední půlhodinu Písniček na přání a počítadlo nám ukazuje krásných úžasných 13 posluchačů. A to si ještě všimněte, že to zachraňují oba admini Firer a Lava :D

      http://jyxo.info/uploads/D0/d0035dbdc2cbcb0929c836a69c52810ab90a004f.png

      A-A

      Vymazat
  4. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM :::::::

    Je neděle, a to je den většinou nejvyšších návštěvností na chatech, někde se to ukazuje, jinde ovšem ne. Čas 22:35

    XChat 1867 - 1398
    Libimseti 261 - 67
    Chatujme 153 - 75
    Chat.cz 20/19 reg.
    SuperPokec 14

    Teď se ale podíváme ještě na jinou věc, na největší místnost v neerokategorii, tedy nejnavštěvovanější pokecovou místnost na tom kterém chatu.

    XChat - Bezva flirtík 45
    Chat.cz - V pekle 12
    Libimseti - Čajovna 10
    SuperPokec - Andílci 3
    Chatujme Pavlačová drbárna 3

    Seřadil jsem to sestupně, tudíž vidíme, že na posledním místě dle největší pokecové místnosti na portálu je Chatujme. A to, řekněme si upřímně, je dlouhodobý problém Chatujme, kdy má sice spousty místností ale v žádné z nich se nejde nějaký vyšší počet lidí, takže místnost, kde by se sešlo uživatelů aspoň 10 a více, tu na Chatujme neobjevíte, maximálně v sex kategorii. Takže pak vidíme i to, co už jsme si též jednou ukazovali, že na takovém Chat.cz se sejde v místnosti více lidí než v jakékoliv pokecové místnosti na Chatujme.

    A ve 22:49 bylo k vidění na Chatujme toto, podívejte, nejaktivnější pouze SEX místnosti.
    http://jyxo.info/uploads/DE/de55358913f72ad98346a9e6ae7bda27cf67a597.png

    Mimochodem v tuto dobu bylo na Chatujme celkově na chatu 70 lidí z toho 32 právě v Sexu. Takže v pokecových bylo 38. Nu, skoro polovina lidí na Chatujme v SEXU. Že by se nám po XChatu rodil další SEXChat?

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, a když jsme u toho sexu, tak na mrtvých diskuzích Chatujme se objevilo v diskuzi Sex po netu toto
      http://jyxo.info/uploads/A3/a37fa15c9b675a41b314ecd0c0a295e7301fd855.png

      Ano, příspěvek Ankch (52) známé to zastydlé anarchistky a prý dominy, též přispěvatelky na diskuzi MRCH (48), kam už přispívá jen Elamir (58) a známý trollprudič všech diskuzí na netu Jupite (62)

      A-A

      Vymazat
    2. Podívejme se ještě jak to vypadá deset minut před půlnocí na chatech.

      XChat 1715 - 1096
      Libimseti 181 - 44
      Chatujme 89 - 48
      Chat.cz 13/11 reg.
      SuperPokec 8

      Ještě si řekněme, v návaznosti na předešlé, že na Chatujme z oněch 48 bylo 28 v sex kategorii, což se blíží 60% lidí v sexu. Na XChat to ovšem zdaleka nemá, tam bývá v sex místnostech cca. 5/6 lidí. Nu..

      A-A

      Vymazat
  5. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM ::::::: 17.6.

    Máme 21:35 a Já jsem se usídlil (rozuměj přihlásil) na 3 chatech, tedy Libimseti, SuperPokec a XChat. To není ani nijak důležité. Pojďme se podívat opět na návštěvnost. Samozřejmě, že na těch chatech co jsem, odečtu jedničku :D

    XChat 1656 - 1135
    Libimseti 264 - 56
    Chatujme 162 - 67
    Chat.cz 31/27 reg.
    SuperPokec 24

    Tak to jen zatím takové rychlé info.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Teď se přesuneme do času 22:40

      XChat 1831 - 1224
      Libimseti 286 - 55
      Chatujme 143 - 53
      Chat.cz 28/23 reg.
      SuperPokec 15
      to, z těch dlouhodobých čísel, že XChat ale i Chat.cz jsou "v laufu", zatímco "důchoďáky" pod kuratelou Cenzora Grantika zjevne skomírají, hlavně LuRy by si měl asi vyhodnotit, kde udělal zásadní a radikální chybu (tedy v té záplavě soustavných chyb). Ale to je koneckonců jeho věc, on je spojumatitel, druhý "zakládající" majitel Dutch už na chat ani nechodí (poslední přihlášení téměř před 2 měsíci)

      A-A

      Vymazat
    2. Mimochodem, je to opožděně, neb jsem se zasekl na XChatu, kde se možná chystá ustalování nové místnosti. Uvidíme, na zkostnatělém XChatu, zda li se tam vůbec něco takového dá učinit. Takže případně téma na glosu. Nu

      A-A

      Vymazat
    3. ::::::: LETEM CHATOVÝM SVĚTEM ::::::: 19.6.

      Dnes to vezmeme souhrně, první údaje jsou z 22:00, druhé z času 23:00. Klasicky celková návštěvnost na portálu - počet uživatelů na službě chat.

      XChat 1639 - 1135
      XChat 1761 - 1110

      Libimseti 268 - 58
      Libimseti 275 - 67

      Chatujme 164 - 59
      Chatujme 133 - 44

      SuperPokec 22
      SuperPokec 14

      Chat.cz 21/18 reg.
      Chat.cz 23/20 reg

      V podstatě, s nějakými menšími odchylkami, můžeme vidět stále totéž. Zřetelný úpadek Chatujme, před které se dostává Libimseti; a Chat.cz, které je v průměru už na roveň opět SuperPokecu. Služby, které ovládá Grantik (SuperPokec a Chatujme) v poslední době moc nešlapou. Nu..

      K diskuzím se dostaneme příště, nebo spíše si je schovám na příště a to v jednom případě přímo do glosy, která by měla vyjít pravděpodobně zítra. Bude to takový pel-mel. Na co se můžete těšit? Odhalíme odkud na Chatujme dorazil blamáž anketník admin Lava, ukážeme si zvláštní ustalovací akci na zkostnatělém XChatu a něco málo výhrůžek mé osobě. Těště se :)

      A-A

      Vymazat
  6. Blíží se 60 tisíc zobrazení Xglos, takže bude opět nějaká statistika, tentokráte se pro změnu jednak zaměřím hlavně na nejčtenější glosy a druhak něco podobného učiním i nově a poprvé u X-Fejetonů, kde nyní zrovna není žádná publikační exploze, neb poslední fejeton vyšel 3.6. Rozhodně spojím tentokráte Xglosy a X-Fejetony (ono už ty hlavní statistiky byly uveřejněny na AN ve Zprávě k 4. výročí).

    Více v CO SE CHYSTÁ v menu
    https://xglosy.blogspot.com/p/blog-page_26.html

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024