Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

XChat: Multinicky, osobní údaje, zcizení identity a 2 Stížnosti

 (AKTUALIZACE 13.11. 20:00)

Záhy poté, co byl na mojí žádost smazán Administrátory příspěvek z diskuzního fóra Astrální cestování, kde bylo zveřejněno společně s mým nickem i mé celé civilní jméno, tak si, zřejmě, známý (neznámý) multinick z místnosti Komouš výchova nejen založil nový účet s přezdívkou mého celého jména ale dokonce publikoval na příslušné diskuzi ku stálé místnosti, pod tímto jménem, i svůj příspěvek.



Zdroj: Kategorie místností Volný čas a sport; Diskuze na XChat.cz

Byl jsem nucen se opětovně obrátit na Vedení XChatu, a to na všechny žluté hvězdy (krom adminy OpiFka, protože s ní nic řešit rozhodně již nebudu). Vše podstatné si můžete sami přečíst na obrázku mnou zmiňovaného E-mailu.

Zdroj: E-mail AN Anděla Azazela



A jaký bude závěr dnešní glosy? Podnikne XChat již konečně nějaká smysluplná opatření na eliminaci opakujících se jevů na jeho portálu? Protože jak už jsem psal v e-mailu, toto již opravdu nikoho nebaví, ani Mě a ani jistě Vedení XChatu.

Anděl Azazel


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------



POKRAČOVÁNÍ 12.11.


STBácké praktiky, multinicky a kyberšikana nejsou moderní.


Zastrašování a nátlak na mojí osobu, ne nepodobné STBáckým praktikám, se neshledá jako účinné. Nenechám se zastrašit. Nyní bylo zveřejněno mé celé jméno, co bude příště? Obec, ve které mám trvalé bydliště? Ulice? Číslo popisné? Číslo orientační? Můj zdravotní stav? Mimochodem, úplně poprvé odhalil mé jméno uživatel Ebisek (možná i vyhackoval) a dal ho k dobru mnohým včetně prudičů. Tudíž to není až tak velká novinka. Ano, ten Ebisek, co byl kamarád s Bogemanem, a tihle dva se kamarádili s Gymem, pro kterého, dle jeho vlastních slov, cosi testovali. Tak to jsme se dostali na úplný prvopočátek. A vidíte, jak i zde vše se vším souvisí.

Konkrétně k současné situaci. Má stížnost adresovaná žlutým adminů zatím nebyla vyslyšena. Zvláštní, neb předešlá stížnost, která se týkala v podstatě téhož byla vyřešena Vedením XChatu smazáním příspěvku. A druhý čin, tedy založení nicku s mým jménem a postování příspěvku na fóru Komouš výchova, je jen pokračováním téhož. Administrátoři nebudou konzistentní, v jednom případě rozhodnou tak a ve druhém, který je jen pokračováním prvního to vyhodnotí jinak? To jako vážně?

Jediné co se zatím událo, byl elaborát z pera SS Komouš výchova Ataky. Tedy ony už vznikly ze stejného pera elaboráty dva. Můžete se na to podívat ZDE

Pojďme si k tomu něco říci. Nejdříve si odcitujme jeden odstavec:

"Klidně at si mě dá k soudu, že porušuju zákony, klidně at na mě podá trestní oznámení, klidně at jde na policii a udá mě jako stbácký udavač co má komouš výchovu. Dokud nezjistí mé civilní jméno, nemá šanci mě najít. A podle IP adresy? S tím at na mě nejde, s tím se mu soudce akorát vysměje, chodím na xchat ze 4 IP adres ve 3 městech, navíc se na těch PC střídá dost lidí. A kdyby něco, tak na svůj PC pouštím kluka co nemá na net, já na xchatu nikdy nebyl! :-D"

Dámy a pánové, za toto by se nemusel stydět pražádný prudič. To je až neuvěřitelné, neskutečné a hlavu si vykroutivší, že toto může psát Stálý správce místnosti na XChat.cz.


On už začátek Atakova elaborátu značí značnou stupiditu, když hovoří o novém uživateli atd. Každý, kdo má všech pět pohromadě, tak ví, že je to jen pokračování akce na jejímž konci byla má Stížnost a smazání závadného příspěvku. Tudíž srovnat by si to ve svém lebu měl pan Ataka.

Kdyby Gym dělal dobře svou práci, pak má na svém chatu nějaké uživatele, v té normální "slušné" části mu jich už moc nezůstalo. A proč zdrhli? Těch příčin bude jistě mnoho, na některé neměla skutečnost, jak Gym vede XChat vliv, na jiné ovšem, dle mého mínění, ano. Třeba právě tím, že uživatelé již dnes, v téměř roce 2020, nejsou na některé jevy zvědaví, protože se s nimi na Facebooku či mnohých jiných sociálních sítích nesetkají. Ano, nikdo není zvědavý na "milion" multinicků (Mé pradávné motto bylo: Každý slušný uživatel má 2 nicky, jeden hlavní a druhý záložní, víc jich nepotřebuje.) Nikdo není zvědavý na spousty fejků, na podporu prudičů, už jen tím, co sám hlásal GymJWM, že každý nový nick začíná s čistým štítem, ač by patřil megaprudiči. Nikoho nezajíma chování adminy OpiFka jako by se psaly roky 2000 - 2008, na kterou se Ataka též odvolává. Nikdo není zvědavý na kyberšikanu, které se údajně sami admini smějí, vůči komukoliv, koho nemají rádi. Skandální! A takhle bych mohl pokračovat ještě hodiny a hodiny.

Ale možná Gym dělá svou práci dobře, možná že přesně takto si svůj chat představuje, což je jeho plné právo. Pak se ale nemůže divit, že si tam zůstali jen "ONI" a pak už jen záplava nadrženců, sexoušů, perverzáků, úchylů apod.

Abych to zase až tak nenatahoval, tak už jen zopakuji, co jsem psal v komentářích k současné situaci. Pořád pevně věřím, že Administrátoři naloží řádně s mou Stížností. Pokud by se tak nestalo, a mají na to stále čas, pak se obrátím přímo na Provozovatele 42ideas s.r.o. Jelikož to zatím vždy vyřizoval GymJWM, pak se ho možná i zeptám, zda li to, co napsal o fungování XChatu uživatel Ataka se blíží i jeho představám. Děsím se jeho případné odpovědi.

Prozatím jsem se jal napsat e-mail SS Atakovi. Podívejte se na něj.

Zdroj: E-mail AN Anděla Azazela




A jaký bude závěr dnešní glosy? Bude se též vztahovat k elaborátu Ataky a k části, kde píše cos o tom, že jde jen o jakýsi virtuál a snad spolu chatují roboti. Nikoliv dámy a pánové. Tedy na úplný závěr si tentokrát nedáme má vlastní slova, vypůjčil jsem si tento text z jednoho nejmenovaného profilu na nejmenovaném chatovacím portálu: "Internet z lidí neudělá pouhou změť znaků. Lidé, které potkáváme tady jsou stejní jako ti, které potkáváme všude kolem. Jsou stejní jako já nebo ty. Jsou živí. Mají své radosti i starosti, své nálady a názory. Někteří se chovají hezky, jiní nehezky, a někteří se snaží být někým jiným."


Anděl Azazel


Aktuálně 12.11. 20:20
Správce diskuze Komouš výchova Ataka, vyhověl mé žádosti na odstranění popisovaného příspěvku, a v čase 19:42:04 o smazání onoho příspěvku informoval na příslušné diskuzi.



----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

AKTUALIZACE 13.11. 20:00

Zvěrstva na diskuzi Komouš výchova na kterých se podílí SS i Vedení

To co se rozpoutalo na serveru XChat.cz provozovaném firmou 42ideas s.r.o. na diskuzi Komouš výchova už překračuje veškeré meze těch nejšílenějších nejbujnějších představ o megaskandalních, prudičských, kyberšikanizátorských projevech a výjevech, neb toto se vše děje pod záštitou a samotnou aktivitou Stálého správce a dokonce zástupcem Vedení XChatu adminou OpiFka.

Neb kyberšikana, v podobě zveřejňování osobních údajů, která se děje nejen s požehnáním ale dokonce s přímou aktivitou Vedení chatovacího portálu XChat.cz, který provozuje firma 42ideas s.r.o., je tak něco nevídaného a neskutečného, že k tomuto bude muset být vytvořen samostatný článek, tedy samostatná glosa. Kyberšikanu, kterou schvaluje, podporuje a dokonce aktivně se na ní účastní sám chatovací server, tak to jsme tu ještě neměli.

Zatím se můžete podívat sami, co se na diskuzi Komouš výchova odehrálo ZDE

Jen malé vyjádření, SS Ataka se nechal zřejmě inspirovat Vedením, a též se chová ve stylu "jednou hot a podruhé čehý". Mohl bych to nazvat i jinak, například "odvolávám co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil" z veleznámé pohádky, kde mimochodem figuruje i král Miroslav.

V tomto pokračování už jen napíši, že se zcela jistě obrátím na provozovatele 42ideas s.r.o., protože pokud toto má být nový XChat, pokud 42ideas chce používat celý server XChat.cz jako kyberšikanizátorský web, pak je to gigaskandální. Já stále věřím, že 42ideas o tomto možná nemá ponětí, co se odehrává na jejich serveru, proto budu žádat, aby si na svém portálu zjednala pořádek. A možná se pokusím přímo obrátit na další spolumajitele 42ideas, zda li tuší, do jakého stavu a k jakým nehorázným, a možná zákony porušujícím projevům, dochází pod hlavním "aktivním vedoucím" Janem Zálešákem (GymJWM)

Anděl Azazel



Nejnovější články AzaNovin


http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/nejvetsi-spolumajitel-xchatu-blokovan-na-facebooku/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/firefox-lite-2-0-odlehceny-prohlizec/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/samsung-je-nadale-jednicku-huawei-mohutne-dotahuje/

http://azanoviny.wz.cz/2019/10/26/lesk-a-bida-libimseti/






http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/v-siti-stanou-se-z-lovcu-loveni/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/facebook-vymazal-desitky-uctu-udajne-nekale-ovlivnujicich-kampan-v-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/sef-xiaomi-pristi-rok-vice-nez-10-5g-smartphonu/




http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/surface-duo-skladaci-mobil-od-microsoftu/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/18/matebooky-s-linuxem/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/25/nejoblibenejsi-socialni-site-2019/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/

Komentáře

  1. Znáš to pořekadlo Kdo chce kam, pomozme mu tam?

    Když ses tu onehdá bil v prsa o tom, jak končíš s XChatem, zároveň jsi taky roztruboval cosi o tom, jak se jednou staneš legendou. To se nepochybně stalo, jak je vidět, ale v trochu jiném smyslu. Většina lidí z tebe má prostě prdel, než respekt, po kterým tak krvežíznivě prahneš.

    Jsem ráda, že jsi konečně došel k osvícení vesmírem a přestal mi bombardovat e-mail. Přiznám se, že ten poslední jsem už ani nečetla a rovnou to smazala, protože mě to už přestalo bavit. Na slohové práce nemám vždycky čas, zvášť na ty, ze kterých čpí negativismus, skepse, zášť a osobní vyhoření.

    Vždycky jsem chtěla vědět, proč je ve zvratkách mrkev. Nyní začínám vidět jistou souvislost.

    Tvá nejvíc nejmilounkaťoulinkťoulinkatější opiFka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak právě pro toto, co moji milí čtenáři vidíte, jsem pominul adminu OpiFka. Z minulých zkušeností se má člověk poučit, to jsem právě udělal, neb všichni jiní admini, na které jsem se v poslední době obracel, pojali mé oficiální záležitosti vždy korektně, ať už to byl před časem Giggo, anebo nyní zelení admini na zkoušku Mish.ka a Slahy. To samozřejmě vůbec nemluvím o spolumajiteli GymJWM, u něho bych ani nic jiného než korektnost neočekával.

      Více se k tomu, co tu za ostudu předvedla admina XChatu OpiFka asi nemá cenu vyjadřovat. Ono je to ovšem hlavně ostuda 42ideas, tedy Gyma a jeho party, protože chování obecně, tedy i v minulosti, OpiFky je pro každý solidní server nepřijatelné. Co si může dovolit běžný uživatel, to si rozhodně nesmí dovolovat administrátor. A ještě to řeknu jinak, to co si mohli admini dovolovat před 20, 15 a možná ještě 10 lety, to by si již dávno s přicházejícím rokem 2020 neměli dovolovat ani v náznaku. A všichni víme jak se OpiFka chová k běžným uživatelům přímo na XChatu. Já uživatel XChatu nejsem, pokud bych jím byl, pak bych asi za její konstantě, pro mne, šílené projevy, si na způsoby a chování admina XChatu stěžoval. Takhle to je jen a pouze pro XChat ostuda, když se její admin takto prezentuje, jak už nám tu mnohokrát Opy předvedla.

      A-A

      Vymazat
    2. Jinak vývoj situace si necháme na zítřek, neb ráno moudřejší večera, že.. ovšemže. Nyní se již těmito záležitostmi nebudu zaobírat, ani jsem ještě nezkoumal, zda li se v mé věci něco událo či ne.

      Anděl Azazel

      Vymazat
    3. Taky jsi pominul to, jakým stylem jsi psal ty svoje mejly. Pominul jsi taky důvod, proč jsem ti už dál neodepisovala. Já ti jen oplácím přístup, jak ty ke mně, tak já k tobě.

      Zaráží mě, že se nad tím vůbec pozastavuješ. Postavila jsem se proti tobě a tvojí šikaně vůči mým kolegům, což jsi asi nečekal. Jakou v tom hraje roli to, že mám někde na nějakém serveru práva navíc, prosím pěkně? Čekal jsi zřejmě korektnost a že budu šlapat, jak si pískneš. Jenže jsi se, hochu, šeredně spletl. Tady admin nejsem, jsem jen člověk z masa a kostí, co má svůj názor. A rozhodně si nenechá kálet na hlavu od takových šmejdů, jako jsi ty. A budu rozbíjet tvoje lži a dezinformace dál a dál, a to s radostí. Tak co ti taky zbylo jinýho, než mě umístit na tvůj blogový "pranýř" a ohánět se nepodloženými, řekla bych i neexistujícími informacemi z XChatu?

      Pro mě bylo cílem stočit tvoje příspěvky od mých kolegů a nakopat ti slovně prdel tak, aby ses začal zabývat mou osobou. Což se mi povedlo a rozhodila jsem ti sandál. Tak pokračuj. Mně je tvůj názor totiž docela ukradený :)

      Vymazat
    4. Dámy a pánové, moje milé čtenářky a milí čtenáři, zde vidíme další šílený a neskutečný projev administrátorky XChatu, která pokračuje ve své roli "pistolnice", jen si krapet neuvědomuje, že toto není XChat (je samozřejmě na Provozovateli XChatu 42ideas zda li své admině dovolí na svém portálu se k uživatelům chovat, dle mě nepřijatelným způsobem, a všichni víme, jak se tato admina k uživatelům chová, dalo by se říci, že ještě tak 10x hůře než jsou zde její veřejné výblitky. 42ides na začátku slibovala jiný styl a přístup adminů, jak je vidět ani v tomto, stejně jako v mnoha jiných věcech, své sliby a proklamace nenaplnila). Ano, a právě proto, že toto není XChat, kde jsou ji tyto šílenosti dovolovány, pak zde na Xglosách je to ve svém důsledku ještě horší, zde netrpí uživatelé, zde trpí portál XChat, jednak se veřejně ukazuje, jak to na XChatu chodí a jak se tam mohou někteří admini chovat k uživatelům, a druhak těmito veřejnými výstupy poškozuje jako zástupce Vedení XChatu celý tento portál, vlastníka 42ideas s.r.o. a v podstatě dělá XChatu totální antireklamu.

      Navíc admina XChatu OpiFka dosti nadsazuje a přehání svojí důležitost, neb Já se její osobou nijak nezabývám a v podstatě mě tato osoba nezajímá, protože po zkušenostech jde o osobu, jejíž úroveň je tak hluboce bod mou, že s něčím takovým Já již nekomunikuji a nehodlám ani do budoucna na tom nic měnit. Samozřejmě může být předmětem zpravodajských informací, tak jako spousta jiných. K nějakým nesmyslům a zvratkům ohledně mailů a dalších věcí, které vychází z bujné vylhané fantazie OpiFky, kdy si lživě přizpůsobuje děje a vymýšlí si vlastní lživé příběhy, se nemá smysl vyjadřovat. Koneckonců, už jsem to naznačoval dříve a mimochodem její schopnost neuvěřitelně lhát mi potvrdilo několik uživatelů, kteří ji znají daleko lépe než Já.

      A na závěr této mé rakce vám sdělím, že velmi silně uvažuji o nějaké formě stížnosti u provozovatele 42ideas za veřejné projevy jejich administrátorky, které považuji za neslučitelné s funkcí administrátora jakéhokoliv slušného a solidního portálu.

      A-A

      Vymazat
    5. No, asi si vezmi prášky. To bude nejlepší řešení.

      S kyberšikanou, pomluvami, lhaním a obracením slov jsi začal TY. Zveřejňuješ tu celá jména taktéž jen TY.

      Tak co čekáš?

      Voda se uvařila, mlýny domlely a karma je tu. Narazil jsi na pár lidí, co si to nenechali líbit. Tvoje smůla, že jsi s tím nepočítal. A buď rád, že zatím nikoho nenapadlo založit na FB nějakou skupinu na tvůj výsměch nebo blog, kde by tě drtili stejným metrem, jako tys to dělal léta u nás.

      Tak přemýšlej, koho si tu bereš do huby. Mohlo by se ti to šeredně vymstít a pokud se to dostane "ven", tak ti v tom už XChat nepomůže.

      Chudinko šikanovaná.

      Vymazat
    6. @ OpiFka (admina XChat.cz)

      Nic z toho co tu opět ve svých lživých smyšlenkách popisuješ jsem nikdy nečinil. Přijdeš mi jako velmi nezábavný troll, nastuduj si co je to Pomluva, už jednou jsem ti dokonce soukromě posílal definici. To že zřejmě nejsi schopna pochopit psaný text, je tvůj problém, pak tu ovšem vykřikuješ takovéhle nesmysly. A můžeš tu milionkrát to stavět do světla, že je to jen nějaká odplata za to co dělám Já. Jenže Já nic z toho nedělám. Ne, ani milionkrát opakovaná lež OpiFky se nikdy nemůže stát pravdou. Ale to již, moje milé čtenářky a moji milí čtenáři, sami dobře víte.

      A-A

      P.S.: A už jsem tu i v minulosti mluvil u OpiFky o bájném (bájivém) lhaní. Ono to je psychická porucha.

      Vymazat
  2. ::::::::::::: Prozatimní vývoj situace :::::::::::::

    Co se nám tede zatím událo. Ataka na fórum Koumouš výchovy sepsal jakýsi šílený pokrytecký, částečně prudičský, gympatolízalský elaborát, který ještě rozeberu, a to pravděpodobně v pokračování (aktualizaci) této glosy.

    Jinak nick i příspěvek na jmenované diskuzi zůstal, odezva od adminů zatím žádná. Já pravděpodobně ještě napíši žádost samotnému Atakovi o odstranění příspěvku. Na vyřešení celé situace dám samozřejmě administrátorům čas, ten ovšem nebude nekonečný. Pokud by se nestalo vůbec nic, obrátím se na provozovatele 42ideas. I to bude zřejmě součástí pokračování glosy. Toto jsou jen rychlá sdělení.

    A ještě se můžeme podívat přímo do místnosti Komouš výchova a zde spatříme opět další další další a další nick z rodiny Alzazeli, ten nejnovější je elev_Alzazeli. Podívejte se na to na skrýnu ZDE

    Jedno malé vyjádření ku elaborátu Ataky tak aktuálně učiním. Ano, Gym si může na XChatu dělat co chce, může tam mít i mulťácký a jiný bordel, když se mu bordel líbí. Pokud ovšem tento bordel bude zasahovat do práv mé osoby, pak se proti tomu budu ohrazovat.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A ještě jedna malá doplňující informace ku zeleným hvězdám. I Hudyna již má zveřejněný e-mail, tudíž celá pětice je již mailově kompletní.

      A-A

      Vymazat
    2. No, slušný.. Jelikož se zneužitím jména mám osobní zkušenosti, pokud by admini nic nepodnikli, doporučuju se obrátit na orgány činné v trestním řízení, je to stalking.

      Vymazat
    3. Ono to hlavně už začíná nabývat znaky kyberšikany. A Já se v pokračování článku budu ptát, když nám tu sdělila admina OpiFka, že se smějí, tak administrátoři XChat.cz se smějí kyberšikaně? No to snad ne. A co provozovatel 42ideas s.r.o., ten bude přihlížet kyberšikaně pacháné a vzešlé z jeho portálu? No to snad ne. Takže Já stále věřím, že to na XChatu vyřeší, třeba jak teď musí hlasovat, tak ještě nebyli usnášení schopní. Uvidíme.

      A jinak, jak už jsem se vyjadřoval v minulosti a toto je u mě naprosto konstantní, opravdu nehodlám cokoliv řešit přes orgány činné v trestním řízení, tohoto jsem dalek a nevím co by se muselo stát, abych o tom uvažoval. Už zvláště i proto, že za celou mojí chatovou karieru jsem byl nesčetněkráte obdarován výhrůžkami trestních oznámení apod. Tudíž, toto není můj styl, ohánět se takovými věcmi.

      A-A

      Vymazat
  3. Ty tu sám aplikuješ kyberšikanu na mnoho lidí a když ti to někdo vrátí, tak tu začneš brečet, jak malá holka? Vše, co jsi tu plácal za kecy na lidi, které ani neznáš, za všechno to lhaní a dezinformace. Za všechen výsměch a ponižování. Neštítil ses používat naše fotky bez našeho souhlasu, než vešlo v platnost GDPR, a hyzdil si je svýma hrozně vtipnýma hláškama, abys ses nám vysmíval.

    Karma je zdarma. Na každou svini se najde řezník. A i ty Boží mlýny melou...Dobře ti tak.

    Teď chceš pomoc? Od lidí, kterým se tu imrvére vysmíváš a otravuješ je? To máš docela drzost a odvahu dožadovat se nějaké pomoci. Vždyť na Xchatu ani neexistuješ, tak jak ti někdo mohl vzít identitu nicku, natož aby někdo znal tvoje vlastní jméno?


    PS: Lidi se ti smějou za to, jakej jsi dement. Ne nějakýmu nicku, tak neobracej má slova a piš fakta.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady kdekdo vykřikuje "lži a dezinformace", ovšem jsou to vždy jen výkřiky do tmy, stejně jako u adminy XChatu OpiFka, protože nikdy nikdo konkrétně neřekne toto a toto je lež, toto je dezinformace, pak se totiž nad tím dá diskutovat, a pak se vůbec takový výkřik dá brát vážně. Obecné hulákání "lžeš, překrucuješ, dezinformuješ" naopak ukazuje, že přináším pravdivé informace, které není nikdo schopen konkrétně vyvrátit, proto používá obecných výkřiků do tmy. A opět tu máme vyfantazírované bludy adminy XChat.cz OpiFky, protože plkům o fotkách a hyzdění nějakými hláškami rozumí asi jen ona sama, protože nikdo jiný netuší oč by se mělo jednat, stejně jako u nějakého jí vyfantazírovaného bludně lživého výsměchu, Já přináším informace o dění na chatech, u těch se snažím býti maximálně objektivní a faktický, a pak je samozřejmě i subjektivně glosuji.

      A je vidět, že admina XChat.cz je naprostý nýmand a neprofesionál, Já jednak nechci žádnou pomoc od nějakých lidí, mně je úplně jedno kdo zastává v tomto případě funkce adminů, Já se čehosi dožaduji, a měl by tak činit každý, neb tu nejde až tak o mojí osobu, tedy dožaduji po Vedení XChatu, tedy po administrátorech a je mi úplně jedno jak se jmenují. Znovu opakuji, mé žádosti směřují ku Administrativě XChat.cz, osobní stránku věci neřeším a nezajímá mě, a takto profesionálně by se měly věci řešit. Protože zde řešíme nějaký problém, problém který se může týkat kohokoliv, neřešíme tu nějakou osobu.

      A jelikož jsem v reakci viz. výše zmiňoval možnou stížnost na adminu OpiFka u samotného Provozovatele XChatu firmy 42ideas s.r.o., tak zde moje silné úvahy o tomto zopakuji a potvrdím, a vzhledem k tomu, co jsem shlédl na diskuzi XChatu Komouš výchova, to pravděpodobně rozšířím o další věci. Jak to celé pojmu, to se ještě rozmyslím, každopádnně to co se nyní odehrává na XChatu a jak se prezentuje směrem k veřejnosti, to je pro mne naprosto neuvěřitelné až skandální, a Já samozřejmě budu chtít znát názor 42ideas, zda li se ztotožňuje s projevy kyberšikany a dalších prudičských ohavností, které nejen Administrativa 42ideas neřeší ale dokonce se na nich sama podílí.

      A-A

      Vymazat
    2. Dochází ti arzenál, tak si jdeš stěžovat na mě? A na co konkrétně? Že ti někde mimo XChat píšu? Kdybych ti komentovala komentáře na Facebooku, tak budeš taky psát na XChat? Copak nevidíš, jak je to úplně dementní logika?

      A vážně si myslíš, že kdybych neměla žlutou, že bych ti nepsala? To ses trochu spletl :)) Na to, abych řekla svůj názor, nepotřebuju nikde funkci.

      Na XChatu delší dobu neexistuješ. Do mejlu už mi též naštěstí nepíšeš, tudíž jediný kontakt, který tu provádíme je ten, že ti komentuju články na blogu. Co s tím má společnýho mé fungování administrátora prosím pěkně? Vyjadřuju se sama za sebe, ne jako admin.

      Navíc, nějaká kauza o tvém jménu šla mimo mě. Nikdo si mi ofiko nestěžoval, tudíž to neřeším a nesnažím se o to. V jaký fázi je tvá stížnost, nevím. Nezajímá mě to. Jak se jmenuješ, nevím, protože jsem ten příspěvek na foru ani nestačila přečíst. Sám jsi tu hulákal, jak jsi mi to schválně neposílal, tak co bych měla řešit? Jen se tomu usmívám nad tím, jak ses z toho celého ve finále náramně pokákl.

      A tak pročítám další a další příspěvky, co tu házíš, a komentuju je.

      A dělat to budu :)

      Vymazat
    3. @ OpiFka (admina XChat.cz)

      Prezident Miloš Zeman, když někde něco řekne, tak to říká vždy jako prezident, nikdy jako soukromá osoba Miloš Zeman. Ty jsi admina XChat.cz, i zde je za tebou tato funkce, stejně jako u prezidenta.

      A-A

      Vymazat
    4. @ OpiFka (admina XChat.cz)

      Ano, po tobě nikdo ani žádné řešení nechtěl. Ty se ovšem na tom kyberšikanizátorském honu na Azazela sama podílíš, a pokud jsi admin XChat.cz, pak je to právě ta děsivá hrůza, že toto činí i skrze tvou osobu a funkci samotný chatovací portál XChat.cz. Portál co se podílí sám na kyberšikaně, hnus všech hnusů.

      A-A

      Vymazat
  4. A jednak mimochodem, než vznikne nová glosa, pak dávám k zamyšlení, když jsem tu zmínil reklamu, zda li by zadavatele reklamy na XChatu (což je v podstatě hlavní příjem serveru XChat.cz) mohlo zajímat, kam svojí reklamu umísťuje a zda li web, který se sám podílí a schvaluje kyberšikanu, je tím pravým místem pro zobrazování reklam.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A k tomu přidám ještě jednu aktuální informaci, tedy aktuální z hlediska ověření, největší prudička XChatu všech dob Happy613 se nyní objevuje v místnosti Bezva Flirtík pod nickem "A _zase_ona". Tady vidíme přístup XChatu, který potvrdil zástupce 42ideas přímo mojí osobě do mailu, že ke keždému novému nicku je přistupováno jako k nepopsanému listu papíru a čeká se až se pod novým nickem, ač by to byl recidivující megaprudič, projeví. Teprve pak je dle 42ideas s.r.o. provozující portál XChat.cz záhodno zakročit. Že na tento styl uvažování a vedení chatovacího portálu není nikdo zvědavý, že si lidé (uživatelé) představují jiné postupy, o tom se přesvědčujeme neustále u snižující se návštěvnosti předně normálních "slušných" místností. Lidé si toto evidentně nepřejí, doufali, že 42ideas zavede na XChatu jiné přístupy. Příroděžel se nedočkali, jsou naopak perzekuováni lidé, kteří na toto poukazují a megaprudičům je dáván opakující neomezený prostor. Čím dál tím více nechápu, na co je 42ideas hrdá, když si na svém webu jako hlavní heslo napsala "Hrdý vlastník legendárních serverů XChat a Fotoalba". A co vy moji milí čtenáři, nechápete to stejně jako Já? Ano, dobře děláte, protože ono to k pochopení není.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024