Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Limity stálých místností na Chatujme III.

Dnes to bude vyhodnocovací glosa, myslím že je ten správný čas si ukázat a zhodnotit spuštění počítadla hodin místností a nastavení limitů. Limity se natvrdo spustili začátem října, jelikož se jednalo nově o 30 denní období zpětně, tak se dá říci, že v podstatě to tvrdé počítání hodin začalo v září.


Glosa jak vidíte nese římské označení s číslem 3 a my si investigativně projdeme vše od prvopočátku. Tím byla má první glosa ku limitům na Chatujme, kde jsem kritizoval týdenní období, které dle mého názoru odporovalo smyslu stálých místností. Glosu první si tedy můžete připomenout ZDE. A jelikož LuRy tuto tezi přijal, začal pracovat na jiném počítadle hodin a prodloužení sledované doby pro limity na měsíc (30 dnů).

Staré a nové počítadlo hodin; Zdroj: Chatujme.cz


Řekněme si, že po prázdninách roku 2018 počítadlo s limity nebylo spuštěno, pracovalo se na novém, a tento stav trval celý rok. Jak jsme si řekli v úvodu, počítání hodin začalo až po prázdninách letošního roku.

Glosa druhá, na kterou se můžete podívat ZDE, vznikla po více než roce, a to ve chvíli, kdy Administrátor Lava oznámil oficiálně datum spuštění limitů a jejich výši pro jednotlivé kategorie. Nakonec ovšem došlo k jedné významné změně, neb původně v kategorii Ostatní nebylo přihlíženo na web, čímž byl jednotný limit pro všechny místnosti v oné kategorii, tudíž schválený web zde neměl účinnost na snížení limitu. I po mé kritice tohoto, se Vedení zřejmě usneslo, že i v této kategorii bude snížení limitu odvislé od webu stejně jako všude jinde.


A pojďme vyhodnocovat.

Při posledním mém sčítání stálých místností bylo na chatu Chatujme 108 roomek, což bylo opravdu děsivé číslo, v současné době, po spuštění limitů, je stálých místností 74. Tudíž je viditelné, že celkem k podstatné korekci počtu místností došlo, což je jistě pozitivní, neboť v minulosti vypadal chat, jak jsem to již dříve nazval, jako chat duchů. Nyní už to až tak hrozivě nepůsobí, ovšem žádná hitparáda, se snižujícím se počtem návštěvníků, se nekoná.

Tím můžeme přejít k tomu, jak vyšel můj tip z Druhé glosy "Nechme se překvapit, co přinese první říjnový den a dny následující. Můj osobní tip je takový, že se domnívám, pokud popadají některé (mnohé) místnosti, pak ti lidé z nich nebudou pravděpodobně chodit do jiných room ale přestanou na Chatujme chodit úplně, čímž se dále sníží již tak padající návštěvnost chatu, potažmo celého portálu Chatujme." Díky tomu, že se Vedení Chatujme na poslední chvíli rozhodlo i v kategorii Ostatní poskytnout snížení limitu místnostem s webem, pak se nakonec můj katastrofický scénář nenaplnil. Tudíž fakt, že se Chatujme potýká s těžkou návštěvnostní krizí, se odvíjí spíše od určitých kroků LuRyho z minulosti a samotné spuštění limitů na návštěvnost má vliv jen velmi malý až nicotný.


A jaký bude závěr dnešní glosy? Příroděžel stále platí, že na Chatujme není žádná velká místnost, jsou tam jen malé až mikro skupinky lidí v jednotlivých roomech. A stále stejní lidé, nikdo nový nepřichází, nedochází k žádné obměně, k žádnému novému svěžímu vánku. Zatuchlost, strnulost, monotonnost a ponorková nemoc, tak by se dal vyjádřit stav portálu Chatujme, který díky tomuto má budoucnost velmi mlhavou. Babkám u kávičky a mini fanklubu grantíkova rádia to možná stačí, ovšem přijde mi, že Chatujme si v minulosti, zvláště po skončení staré verze Lidé.cz, kladlo daleko ale daleko větší cíle.


Anděl Azazel



Nejnovější články AzaNovin




http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/na-messenger-se-nove-bez-facebooku-neprihlasite/
 http://azanoviny.wz.cz/2019/12/29/zakladatel-an-se-pustil-do-podcastu/
http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/aktualizace-pro-windows-7-naposledy-v-lednu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/slouceni-whatsapp-messengeru-a-instagramu-usa-nepovoli/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/huawei-je-jiz-plne-nezavisla-na-hadrwaru-z-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/12/07/diskutnici-konci/




http://azanoviny.wz.cz/2019/12/05/wt-social-spoluzakladatel-wikipedie-spustil-novou-socialni-sit/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/nejvetsi-spolumajitel-xchatu-blokovan-na-facebooku/



Komentáře

  1. Občas sem do komentářů dávám statistiky, většinou z návštěvnosti všech portálů. Dneska to uděláme jinak, když jsme pod glosou o Chatujme, tak si ukážeme zajímavé statistiky právě z tohoto portálu, tedy počty uživatelů dle kategorie místností (placená, stálá, dočasná).

    Ještě před tím, jako rozšíření glosy, si řekněme, že Chatujme je jediný chat, kde si můžete koupit místnost, nikde jinde již placené místnosti neexistují. To "již" jsem použil proto, že ne tak dávno tato možnost byla i na SuperPokecu, dle všeho ovšem tuto možnost Grantik zrušil. A když jsme u těch limitů stálých místností, pak na Chatujme pro placenou místnost žádné limity neplatí, nemusí je plnit a po celý rok zůstává místností stálou.

    Chat Chatujme
    Počet uživatelů
    == 12:45 ==

    Placené stálé 12
    Stálé místnosti 19
    Dočasné místnosti 5

    V průbehu dne budeme pokračovat a celkový souhrn sem pak vložím. Uvidíme, jak to bude v jiných časech, hlavně těch večerních.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, jsem včera zapomněl pokračující statistiku sem vložit, tak napravuji. A když už jsem v tom, tak jsem hned udělal ještě dnešní ranní přehled.

      Chat Chatujme
      Počet uživatelů
      == 16:15 ==

      Placené stálé 5
      Stálé místnosti 20
      Dočasné místnosti 8

      == 18:45 ==

      Placené stálé 9
      Stálé místnosti 45
      Dočasné místnosti 8

      == 20:00 ==

      Placené stálé 6
      Stálé místnosti 37
      Dočasné místnosti 9

      == 21:30 ==

      Placené stálé 10
      Stálé místnosti 55
      Dočasné místnosti 10

      -- 27.12. --
      == 09:20 ==

      Placené stálé 6
      Stálé místnosti 23
      Dočasné místnosti 1

      A-A

      Vymazat
    2. A ještě pro informační úplnost dodejme, kolik vlastně na Chatujme těch placených místností je.

      Celkový počet stálých místností je 74, to je v glose psáno. Nyní si tedy stálé místnosti rozdělme na běžné a placené. Placených místností je na chatu Chatujme 16. Tedy lehkými počty dojdeme k číslu bežných stálých místností, těch je 58. A právě těchto 58 běžných stálých místností se týkají limity, těch 16 placených žádné limity a počty nachatovaných hodin zajímat nemusejí, nu zaplatili si za to, to je fér.

      A-A

      Vymazat
    3. Těch místností je tam i tak hodně. A většina z nich prázdných. Navíc, 40 tisíc lidí na chatu a jen minimum přihlášených . To je jako bych si koupila 40 tisíc párů bot a nosila jen pět párů. Proč tam admini nezruší profily, co nejsou třeba rok aktivní? Na Lidéčkách to tak bylo.
      Líp by vypadalo třeba 5 tisíc registrovaných , méně místností, ale obsazené.

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Ano, je jich tam pořád hodně, psal jsem, že to není žádná hitparáda. A ano, většina z nich, zvláště v určitých časech, je prázdná, občas někde vysedává jeden člověk (asi, jak říkal i LuRy, z nostalgie drží místnost) ale i jinde se sejdou 2, 3, 5 lidí, pořád ta stejná skupinka a vlastně už to nenaplňuje tu podstatu chatu, kdy se člověk mohl setkávat s různými lidmi, s kterými si našel nějaké společné téma atd., poznával nové lidi, dnes je to tam ale nejen tam tak, že jsou to opravdu jen mini partičky lidí co se znají dlouho a na chatu se občas shluknou a sejdou. Nu, nic není jako dřív, nic není jak bejvávalo.. jak zpívájí čínské lyže (Chinaski), myslím že tady to platí na 666%.

      Těch 40 tisíc lidí je jen číslo zaregistrovaných se na portál za celou dobu, nu asi nemají potřebu tam chodit, protože tam nenajdou to co by hledali. A s tím rušením neaktivních účtů, Já se přiznám že na to nemám jednoznačný názor. Vzhledem k tomu, že to udělal před časem XChat a nevím, jestli to byla úplně správná volba. Jsou lidé, kteří chatují a chatovali nárazově, třeba jednu dvě sezóny, pak si dali na čas oddech, aby se po nějakém čase zase vrátili. Třeba měli na XChatu profil mnoho a mnoho let, a najednou ho tam neměli, což je mohlo docela naštvat, protože někteří si na svém nicku zakládají a také při založení nového člověk působí jako nováček, nehledě že to může působit tak, že člověk jako by ztratí svojí historii na tom či onom chatu. Já bych to asi řešil tak, pokud by to bylo technicky možné, že bych ty neaktivní profily nějak odstavil, aby se nezobrazovali v nějakých přehledech, protože když si člověk zadá do vyhledávání nějaké parametry, tak ho asi nebude zajímat někdo, kdo na portálu nebyl 5 nebo 10 let, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
    5. To máš sice pravdu, Azo, ale podle mě je i dost lidí, co už zemřelo . A když někdy je takový profil vidět, přijdou někdy na řadu i slzičky.Myslím tím vidět profil jako náhodný nebo si ho jen z nostalgie vyhledat.Taky podle mě se už dost lidí nevrátí a prostě by admini měli rozeslat třeba maily s tím, že jestli jim na něj do jisté doby nikdo neodepíše, profil jednoduše zrušit. A nejen na chatujme, ale i jinde na chatech.

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Ano, Já to chápu, proto jsem psal, že ty dlouhodobě neaktivní nicky by se neměly nikde objevovat, tedy v nějakém vyhledávání dle určitých parametrů, anebo jak píšeš ty v náhodných zobrazeních. A také je otázka, co by mělo být dlouhodobá neaktivita, půl roku jako to mají na XChatu je prostě, dle mého názoru, naprostý nesmysl. Vždyť si uvědomme, kdyby třeba Facebook mazal po půl roce neaktivity účty, nepředstavitelné, že.. ovšemže.

      A-A

      Vymazat
  2. ::::::::::::: Vánoční poselství prezidenta republiky Miloše Zemana ::::::::::::

    Jak možná někteří vědí, tak jsem se před lety zařekl, že se nejen na chatech ale obecně v netovém prostoru nebudu vyjadřovat k politickým tématům. Až na výjimky pravidlo potvrzující se mi to daří. Budu se toho držet i dnes. Na diskuzích Líbimseti.cz uveřejnil Kouba projev pana prezidenta a přidal k tomu anketu, kde se známkovalo jako ve škole. Já jsem dal Dvojku, přesnější hodnocení by bylo 1- či 2+. A to je vše. Více se k vánočnímu poselství pana prezidenta nebudu vyjadřovat a hodnotit.

    Jen snad ještě, společně s pány Tomáš Garrigue Masaryk a Miloš Zeman, řeknu toto "Ano, myšlení bolí!".

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. ::::::::::::: Info Xglos :::::::::::::

    Tato glosa bude patrně poslední glosou tohoto roku. V podstatě jsem naplnil naplánované oznámené glosy, až na jednu, tedy hodnocení 4 letého působení 42 ideas s.r.o. na XChatu. Toto si nechám do příštího roku, jednak o XChatu teď bylo psáno myslím celkem dost a též v současné a dlouhodobě vypjaté situaci kolem KV by to nebylo úplně nejvhodnější, neb se domnívám, že je možné, že o nenávistech nenávistníků z KV ještě uslyšíme. Samozřejmě pokud by se stala nějaká překotná aktuální událost zasluhující pojetí glosy, pak by k tomu došlo, ovšem myslím, že všechny novinky a postřehy bude stačit publikovat zde v komentářích.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. ::::::::::::: Svoboda v podání Komouš výchovy = Cenzura nepohodlných osob a názorů :::::::::::::

    Na diskuzi Komouš výchova se včera objevil příspěvek nicku Hudrovadlo, na jiném fóru, tedy diskuzi Kluci S/M týž nick Hudrovadlo vložil příspěvek tohoto znění:

    Hudrovadlo ... 25.12.2019 21:49:55 ... (216/216)
    kouření
    Našel by se tady kluk z Teplic co mi vykouří péro? Já 18 x 4 cm. Jsem mobilní.

    (zdroj: XChat - Fórum - Stálé místnosti / Sex a neřesti od 18 let / Kluci S/M)

    Uživatel Jard01 toto na diskuzi Komouš výchovy zmínil a vtipně přirovnal KV k baru Modrá Ústřice z Policejní akademie. I takové žertíky jsou ovšem nepohodlné, a Jard01 byl nekompromisně CENZOROVÁN, tedy jeho příspěvek smazán. Nu, vidíme tu proklamovanou svobodu slova Ataky, svoboda slova pouze pro to a ty, kteří a co se Atakovi líbí či nelíbí. Felace Hudrovadla a kluků S/M ANO, Jard01 s narážkou na Modrou Ústřici NE!

    Kdyby náhodou někdo neznal legendární Modrou Ústřici z Policejní akademie, nechť se podívá na video ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Třeba není Jard typ toho Ataky , proto hned cenzura :D

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      :D Nu, ono je to příroděžel vážnější. Nech se, stejně jako ostatní čtenářové překvapit. Dozvíte se brzy.

      A-A

      Vymazat
  5. ::::::::::::: 2020 :::::::::::::

    S Novým rokem vstoupí celý projekt AzaNoviny X-Magazín A-A již do své 6. sezóny, Xglosy začnou sezónu čtvrtou. Je to poměrně neuvěřitelné ale k tomu se dostanu možná v Novoročním projevu. Pokud ho tedy stihnu napsat a namluvit, v dosavadním formátu YT. S novým rokem ale mohou přicházet i nové výzvy, nové formáty, nu nechám překvapit i sám sebe, třeba to bude Podcast. Mohl by se jmenovat například Xkozloviny. Co myslíte, to není úplně blbý název, což?

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každopádně ať už to dopadne jak dopadne, téma Podcast bych rád uchopil a napsal o tom glosu. Vůbec bych rád zařazoval mnohem více glos, které budou tzv. mimochatové. Chaty jsou v kopru už nyní, a myslím že s postupem času budou ještě koprovatější, jiný trend už se asi nedá čekat. A vzhledem k tomu, že na nich už zůstává většinou jen sajrajt, tak těch chatových témat potenciálních bude také ubývat, stejně jako ubývá uživatelů. A možná se mi nechce stále a více a ještě více zakončovat své glosy ohledně chatů známou Anathemovou hláškou "To bych blil." Ono už toho právě nad těmi portály ani nic moc jiného dělat nejde. Nu.

      A-A

      Vymazat
  6. ::::::::::::: Plán na konec roku a začátek nového :::::::::::::

    Aneb co Vás a Xglosy čeká a nemine.
    1) Zítra, tedy na Silvestra, by měla vyjít glosa s názvem "Stálé místnosti na XChatu. Plus - STBácké metody, nátlak, zastrašování, výhrůžky" Ten název se ještě může v poslední fázi lehce změnit. Měli jsme tu nedávno glosu o limiteh stálých místností na Chatujme, tak se pro změnu podíváme jak je to se stálými místnosti na XChatu. Nu, a u druhého tématu glosy se nechte překvapit.

    2) Hned záhy na Nový rok vyjde další glosa, bude spíše k poslechu. Už jsem avizoval Novoroční projev, ten bude uveřejněn skrze YouTube, tak jako například AzaPoet.

    3) Do Menu Xglos (a patrně i X-Fejetonů) přibude nová položka, bude se jmenovat "Xkozloviny", kde se budou objevovat všechny další epizody tohoto podcastu, tudíž je tedy patrné, že jsem se rozhodl v této produkci prozatím pokračovat. Na stránce budou i všechna místa a aplikace, na kterých epizody podcastu Xkozloviny lze přehrát. Tedy opět je to snaha o "vše pod jednou střechou", stejně jak to proběhlo v minulosti u AzaNovin, tedy aby na Xglosách samotných byly všechny další produkty, tedy AzaPoet, X-Fejetony a Xkozloviny.

    Anděl Azazel
    Xglosy

    OdpovědětVymazat
  7. ::::::::::::: Postřehy z chatů (Pondělí 30.prosince) :::::::::::::

    LIBIMSETI - Na portálu kolem 21. hodiny přihlášeno více jak 300 lidí. Diskuze jsou v setrvalém stavu, všude Kouba.

    CHATUJME - Tam byla včerejšího dne založena diskuze Svědkové Jehovovi. Nu a objevila se na ni záhy i známá prudička z mnoha diskuzí o víře Pavla119, před lety byla i na mém diskuzním fóru X-Fórum společně s též známým Hosamenem, až jsem nakonec některé diskuze musel utnout, přesunout do X-košíku, některé jsou tuším i v odpadkovém koši, který je veřejnosti neviditelný. Vy se můžete ale na zmiňovanou dvojici podívat ZDE. Nu, to se k LuRymu stěhují pěkní kvítkové, to je právě to, o čem jsem hovořil, protože tato osoba v minulosti právě s Hosamenem dosti řádili na Diskutnících (ale jak jsem říkal, i mnohde jinde).

    Na fóru Slovní kopaná si opět Karl kope sám se sebou, a to v 15 po sobě jdoucích příspěvcích, kde novým slovem reaguje jen a pouze sám na sebe. Mimochodem ve stejném čase kolem 21. hodiny bylo na portálu 167 uživatelů, což je skoro o polovinu méně než na Líbimseti, a to ještě před rokem byly oba portály tak nastejno, nu.

    XCHAT - Tady se probudil známý lenochod admin Giggo a asi aby ke konci roku vykázal nějakou činnost, tak zveřejnil seznam SS a nárok místností na počet SS dle návštěvnosti. Já mu za to vlastně děkuji, velmi mi ulehčil práci, bude to v již avizovné glose. A do glosy si nechám i další informace k druhému avizovanému tématu. Jinak potvrzení už v minulosti řečeného, Karl se našel mezi prudiči z Komouš výchovy a zdá se, že je již neodmyslitelnou součástí této prudičské místnosti.

    SUPERPOKEC - Zde také konstantně setrvalý stav, tedy konstantní mrtvolno.

    CHAT.cz - Jsem slušný, tak se mi nechce dnes vyjadřovat :D

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. ::::::::::::: Oznámení Xglos :::::::::::::

    V menu přibyla položka Xkozloviny

    Bylo rozšířeno menu Xglos o stránku podcastu Xkozloviny, kde najdete vše potřebné, tedy jak epizody tohoto pořadu, tak místa a aplikace kde můžete epizody podcastu Xkozlovin poslouchat.

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  9. ::::::::::::: Oznámení Xglos: Super Novinka do nového roku - NÁVRAT DOMINIKY :::::::::::::

    Ano dámy a pánové, moje milé čtenářky a milí čtenáři, mám tu čest vám zvěstovat tuto super novinku, spoluatorka Xglos Dominikkaa se rozhodla znovu publikovat. Svého času přinesla nový svěží vánek (ale i břitký vichr) a její články byly dokonce ve své době čtenější než Azazela, tedy než moje.

    Některé z nich si můžeme připomenout: Porovnání žumpochatu s chatem; Pekelné zlo s názvem PinQi; Pomstychtiví uživatelé aneb "Samota je zrádná"; Hnus, špína, katastrofa

    Vše bude fungovat jako za starých časů, tedy žádné předběžné porady, žádné mé zásahy či korekce, žádné mé schvalování, slečna Dominika bude mít stejně jako v minulosti naprosto volné pole půblikační působnosti. Prozradila, že chce přijít s trochu jiným formátem, a Já jsem ani víc nechtěl vědět, tudíž se moje milé čtenářky a milí čtenáři nechme všichni překvapit. Já osobně se velmi těším :)

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  10. ::::::::::::: Postřehy z chatů (Úterý 31.prosince) :::::::::::::

    Ani v posledním dni roce nepřijdete o postřehy z chatů. Je to dnes samozřejmě specifický den, za pár hodin tu máme rok 2020.

    Nejdříve uvedu statisiky dnešního silvestrovského večera ku 20. hodině.

    == 20:00 ==

    XChat 1084 (701 - 89)
    Libimseti 237 (57 - 21)
    Chatujme 157 (55 - 54)
    SuperPokec (23 - 23)
    Chat.cz (14/8 reg - 14)

    A teď už k samotnému dění:

    XCHAT - Tady se nám rozepsal opět Ataka na fóru Koumouš výchova, podívat se na to můžete ZDE
    Co nám sdělil? Už v úvodním oslovení promluvil k drahým prudičům a mulťákům, následně poděkoval GymJWM, že jim pomohl s ustálením jejich prudičské místnosti. Druhý odstavec je takový blábol, že si ho prostě přečtěte, páč na to slušně reagovat nelze. Dále Ataka zmínil dobrou návštěvnost, a to i díky prudičům z jiných chatů, čehož si velmi váží.
    Já to pojmu celochatově. Gym a jeho parta (42ideas) sliboval se svým nástupem nový slušnější XChat, zastavení úbytku uživatelů a přilákání nových, narovnání nepoměru mezi sex a pokecovými kategoriemi a mnoho dalšího. A jaká je skutečnost po 4 letech, kdy Gym a jeho parta ovládá XChat? Pochlubit se může tím, že se z jeho portálu stal SEXChat (90% lidí v SEXu), pokecová část se vyprázdnila, slušní, normální, zajímaví a jinak hodnotní uživatelé odešli, za to přilákal, právě třeba prostřednictvím Komouš výchovy, prudiče z jiných chatů. Tudíž Honzovi Zálešákovi gratuluji a přeji mu, nechť v nastoupené cestě vytrvá i v roce 2020, když je právě toto jeho vysněná podoba GYMChatu.

    CHATUJME, SUPERPOKEC - Zde probíhá na rádiu Chat Rádio dlouhá silvestrovská noc, tedy vysílání písniček na přání od 19 hodin až do rána.

    CHATUJME - Tam krom stále si sám se sebou kopajícího Karl1 se rozjíždí nově založená diskuze Svědkové Jehovovi a po nesmělém začátku již přicházejí na řadu jasně náboženská témata, a mám za to, že brzy přituhne, kdy dojde k šíření víry, tedy té které podoby víry, ať v podání Jehovistů či evangeliků, anebo dalších, jejich rozkol a do toho ještě bezvěrci. Ukáže čas, jak jsem se mýlil či ne, v předpokladu brzkých roztržek a problémů na této diskuzi.

    Na ostatních portálech není nic, co by stálo pro dnešní den k zaznamenání.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  11. ::::::::::::: Oznámení Xglos :::::::::::::

    Tak ještě dnes do třetice všeho dobrého v oznámeních. Bude to taková technická poznámka k tomu, abyste věděli jak to bude do budoucna s uveřejňováním nějakých novinek z aktuálního dění na chatech. To bych viděl, že by se mělo objevovat pouze pod mými glosami, páč dle toho konceptu, který tu představila Dominika, pak s odlišným pojetím jejích článků bych předpokládal i jiný druh komentářů a debat pod nimi, tudíž tam by asi ty moje aktuality spíše rušily. Na tom se ještě nějak dohodnem, jak jsem psal jinde, proběhlo to vše hodně narychlo. Každpodně pokud se nic nezmění, pak ty aktuality z nejnovějšího dění a průběžné novinky hledejte předně pod glosami s mým autorstvím. Bylo by právě fajn, kdyby se pod články kolegyně Dominiky rozvinuly diskuze v jiném stylu, což myslím i Dominika tak očekává.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  12. ::::::::::::: Dvě malé technické :::::::::::::

    1) Novoroční projev nebude - Avizoval jsem tu Novoroční projev, ovšem člověk míní a okolnosti mění. Ten projev měl mít širší záběr ale hovořit se v něm mělo i o Xglosách a jejich směřování v dalším roce, kdy jsem je hodlal posunout opět trochu jiným směrem a věnovat se krapet jiným věcem a tématům, tedy spíše změnit určitý poměr. Takže toto tady teď tedy jen sděluji, abyste věděli, páč do toho nečekaně vlétla jak uragán moje bývalá kolegyně Dominika (teď už opět současná) a představila svůj publikační koncept, kterým jde ještě za hranice a další jiný směr toho, co jsem Já zamýšlel. Tudíž se vlastně objevila v pravou chvíli a díky ní bude ten přerod ještě silnější, než jsem předpokládal. Takže shrnuto podtrženo, sice jsem měl hrubý obrys Novoročního projevu, ovšem dopisovat a následně namlouvat ho nebudu, raději tuto energii později věnuji mému podcastu Xkozloviny. Také ten NP měl vyjít jako glosa, těch se tu ovšem nashromáždilo dost a není dobré a žádoucí mít tu 4 glosy v rozmezí 3 dnů, to by bylo i kontraproduktivní.

    2) Zobrazení XGlos v Prosinci - Navzdory mému očekávání, o kterém jsem psal, tak se nakonec Prosinec stal nejúspěšnějším měsícem v celé historii co do počtu zobrazení, tím bylo doposud Září, které mělo 8 523 zobrazení, Prosinec dokonce překonal 9 tisícovou hranici a zastavil se až na čísle 9 024. Nu, uvidíme jak to půjde dál s trochu jinými Xglosami, nejen díky trochu jiné Dominice.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  13. ::::::::::::: Novoroční postřehy z chatů :::::::::::::

    CHATUJME - Dle ShoutBoardu Chat rádia se Silvestrovská jízda až do rána zřejmě moc nevyvedla. Vypadá to, dle shlédnutého, že by se to mohlo jmenovat "Silvestrovské písničky pro Lovely". Když jsem letmo kolem 23. hodiny nahlédl, tak rádio poslouchalo 7 lidí a jak lze zjistit opět z ShoutBoardu, tak poslední písnička na přání má čas 23:46, tedy žádná jízda až do rána se evidentně nekonala. Ku zhlédnutí tam jsou ještě dvě přání z dnešního dopoledne od lidí z celkem nové místnosti na Chatujme s názvem "Domácí výroba", nu co k tomuto dodat, zřejmě "inteligenti" co ještě nepochopili, že písníčky na přání nejsou kdykoliv :D

    Na diskuzi slovní kopaná Karl již tvoří rekord, ten má v tuto chvíli hodnotu 17 samokopů, tedy 17 příspěvků za sebou reagujících sám na sebe.

    XCHAT - Na diskuzi Komouš výchova postovala příspěvek Komous_výchova, ovšem tím rodem si nebuďme jistí, stále je tu i možnost, že nick Komous_vychova je jen dalším nickem Ataky, pro tuto verzi by hovořila i skutečnost, že Ataka byl v jednu chvíli v místnosti EMO v klíčích, tudíž nemohl vstoupit, tak se tam náhle přihnal cos vykřikovat právě nick Komous_vychova. Ale kdo ví, jak to všechno je, a to je na tom právě to nejhorší, svět fejků, mulťáků a multiidentit mi přišel vždycky odporný, myslím stejně jako každému relativně normálnímu člověku.

    Stále čekáme, kdy a kdo ze zelených hvězd postoupí do žlutého stavu a stane se plnohodnotným adminem.

    LIBIMSETI, SUPERPOKEC, CHAT.CZ - Na těchto chatech jsem neobjevil nic zaznamenáníhodného.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, vidíte, že i v Novém roce mám své pero stále ostře nabroušené.

      Ještě mě napadla taková poznámka ku té Silvestrovské rádiové (ne)parádě na Chat Rádiu. V upoutávce na Silvestrovský pořad byla oznámena i soutěž o kredit. Že by kredit vyhrála zcela překvapivě Lovely-dream? Anebo byla soutěž pro nízkou účast zrušena? Tuto informaci o případném výherci vám poskytnout nemohu, tudíž se kdyžtak informujte přímo u pořadatele Chat radio (Grantik). :D

      A-A

      Vymazat
    2. ::::::::::::: Noční perličky :::::::::::::

      SEXCHAT - Na chatu XChat bylo v čase 23:30 1 443 v SEXu a 101 v pokecu, což je 93,45 uživatelů v SEXu, o půl hodiny později bylo to procento ještě vyšší a to 93,50% (SEX 1 325 - pokec 92). Nu, 93,5 procenta lidí v SEXu, tak už je úctyhodný úspěch Jana Zálešáka. A říká se "Jak na Nový rok, tak po celý rok", dosáhne podíl sexoušů letos na XChatu hranice 95%? Nechme se překvapit, základy a předpoklady tu jsou.

      LIBIMSETI - Na Nový rok se neobjevil na tomto portálu Kouba. Bude i zde platit "Jak na Nový rok, tak po celý rok"? Též se nechme překvapit.

      CHATUJME - Tady máme takovou perličku v podobě nicku svatyTomas, který se objevil na čerstvé diskuzi Svědkové Jehovovi, i zde se nechme překvapit, co se na této diskuzi bude v roce 2020 dít a odehrávat. Karl1 má nový rekord na Slovní kopané, a to 19 postů za sebou kde reaguje sám na sebe. Perličkou může být i to, že se na portál Chatujme na Nový rok registroval nick "karl01", na profil se můžete podívat ZDE
      Tady mě napadá ještě jedna souvislost, a je to problém portálů SuperPokec a Chatujme, že mají zcela jednoznačně nejvyšší věkový průměr ze všech portálů a i nové registrace se dějí v tomto duchu.

      A-A

      Vymazat
  14. :::::::::::::: PodcastyCZ :::::::::::::

    V novém roce 2020 AzaNoviny přicházejí s alternativním katalogem podcastů nazvaným PodcastCZ. Na tomto webu bude ještě hodně práce, postupně bude zaplňován a doplňován nejen o jednotlivé tituly podcastů ale i mnohými odkazy a dalšími informacemi z oblasti podcastů. Nově se též objevila položka PodcastCZ v menu na našem hlavním webu AzaNovin.

    Další informace o plánech X-Magazínu v roce 2020 na Blogu AN ZDE

    AzaNoviny X-Magazín A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024