Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Veřejná Výzva Janu Zálešákovi a 42ideas s.r.o. (vlastníkům serveru XChat.cz)

 (POKRAČOVÁNÍ 18.12. 21:00)

Vzhledem k tomu, že kauza napadání lidí s fyzickým postižením nabrala nebývalých rozměrů, pak bylo snad i mou občanskou povinností napsat veřejnou Výzvu Janu Zálešákovi a společnosti 42ideas s.r.o.

Pane Jane Zálešáku a 42ideas s.r.o.,

veřejně Vás a Vaší společnost vyzývám k urychlené nápravě společensky nepřijatelných jevů, jako jsou útoky na handicapované osoby, osoby s jakýmkoliv fyzickým postižením a podobné. Tyto projevy se dějí prostřednictvím Vašeho portálu XChat.cz a dokonce na sebe nabalují podobné projevy od osob z jiných portálů, od osob které se dostavují a celochatově združují v místnosti Komouš výchova, anebo jinými komunikačními prostředky vyjadřují tomuto konání podporu.

Zcela a plně respektuji, pokud se kdysi slavný a legendární XChat pod Vaším čtyřletým vedením proměnil již jen a pouze v SEXChat. Se svým majetkem můžete nakládat dle své libosti a libovůle. Každopádně projevy nenávisti, napadání, urážení a posměchu ku lidem s jakýmkoliv fyzickým postižením, které se prostřednictvím Vašeho portálu XChat.cz odehrává v současné době, již není pouze Vaší soukromou záležitostí ale přerostlo v záležitost celospolečenskou. A rád bych Vás též upozornil, že se jedná o projevy, které nejsou v souladu s právním řádem České republiky.

S pozdravem
Anděl Azazel

X-Magazín A-A



P.S.: Veškeré důkazy podporující tuto Výzvu naleznete na webu Xglosy, další materiály jsou uloženy v mé databázi, a pokud by o ně kdokoliv požádal (komu by se zdálo nepřijatelné to, co se odehrává prostřednictvím Vašeho portálu a chtěl by to řešit právní cestou), nebudu váhat své materiály poskytnout.


Zdroj: E-mail Anděla Azazela




A jaký bude závěr této netradiční glosy? Vše bylo řečeno, vše bylo vysloveno. Na tahu je Jan Zálešák a 42ideas s.r.o.. I přes všechny nechutnosti odehrávající se prostřednictvím jejich serveru XChat.cz a možná nechutnosti, které podporují i někteří administrátoři, budu přát Janu Zálešákovi a 42ideas s.r.o. šťastnou ruku.



Anděl Azazel


---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POKRAČOVÁNÍ 18.12. 21:00 

Konec kauzy? Končí a zároveň nekončí.



Končíme, nechci přijít o SS.

Na XChatu se konečně hnuly ledy (To to ale trvalo.. že, ovšemže). Proběhlo nějaké jednání vedení, nejspíše hlavně GymJWM se stálým správcem Komouš výchovy Atakou. Ten v poledních hodinách uveřejnil na diskuzi ku své stálé místnosti toto:

Ataka ... 18.12.2019 12:41:43
Nové podmínky a pravidla místnosti

zatím jen stručně - od teď je zakázáno psát na sklo v místnosti o novinářích, azazelovi - M.M., o postižených lidech. Od teď, kdo přijde a bude o tom psát, bude bez milosti vyhozen, zaklíčován a nahlášen adminům.
Byl po dohodě s vedením nastaven trvalý filtr 100 h pro eliminaci prudicu a fake nicku a multinicku. Už bylo všeho dost a aby byl klid u nás, u vedení a novináře, tak prosím o respektování a dodržování nových pravidel. Od teď jsme hodná slušná místnost. Jistě nemáme zapotřebí řešit jiné lidi.


Připomeňme si ovšem jeho prohlášení z před více než měsícem, kdy se jednalo o osobní údaje, celá jména apod. V něm též sliboval ukončení, ovšem že se nic takového nestalo a vše přerostlo do nynějších hrůzností, toho jsme byli všichni svědky.

Ataka ... 15.11.2019 18:32:53
Re: Malý detail k téhle akci
Odpověď na příspěvek od opiFka ( opifka@centrum.cz ) z 15.11.2019 17:37:35:

Zcela souhlasím s tím, co zde píše Opy, myslím, že všeho bylo dost, ve všem, co napsala má pravdu, tak je na čase všeho už nechat.
Tímto okamžikem se již k ničemu a hlavně k novináři nebudu vyjadřovat. Pokud mě chce pomlouvat na svém blogu - může, mě to vůbec nevadí.

Takže se celá kauza zveřejnění jména může považovat z mé strany za ukončenou. Konec.

(zdroj příspěvků: XChat.cz - Diskuze - Stálé místnosti / Volný čas a sport / Komouš výchova)


Též jsem od SS Ataky obdržel e-mail, v kterém si klade nějaké podmínky mlčenlivosti, aniž by vůbec napsal, čeho by se jeho případný příští mail měl týkat. Nemyslím si, že by pro mě měl nějakou veledůležitou informaci, která by mě vůbec mohla zajímat. Navíc není v pozici, kdy by si měl cokoliv určovat. A do třetice, po tom všem co proběhlo, to souhrně hodnotím vše snad jako naprostou drzost ze strany Ataky.

Navíc se zde jasně ukazuje, co je Ataka za slizouna. Ano, tím vším, tedy nejnovějšími událostmi a kroky to jen podpořil. Neb dostal jen a pouze velký strach z toho, že by mohl přijít o Stálého správce, což by pro něj byla velká rána. A tak po všech těch nechutnostech z jeho Komouš výchovy, na kterých se sám vehementně podílel, bere zpátečku, tedy říká už jsme se na téma handicapovaných a fyzicky postižených pobavili dost, zasmáli jsme se, užili jsme si to, zasrandovali, a nyní, když hrozí, že bych přišel o SS, tak to utínám a pokud by se věci, které se v mé místnosti odehrávaly a nad kterými jsme se mnohdy všichni společně náramně bavili, tak za téže věci nyní ty, kteří by v tom pokračovali, tak budu klidně nahlašovat adminům. Ano, nyní už budu zase hrát na chvíli hodného kluka.



Nic nekončí.

Jestli bude současným nechutnostem odehrávajícím se prostřednicvím chatovavacího portálu XChat.cz konec, to uvidíme. Rozhodně to ovšem vypadá, že celochatově nic nekončí. Prudiči se možná jen přesunou jinam, tedy z Komouš výchovy na XChatu například na francírkovu žumpu Chat.cz. Podívejme se nejdříve na obrázek.

Zdroj: Chat.cz - Místnost Infinity (U Prdloňky)

Místní prudiči uloupili v nepřítomnosti zakladatelky Denisa-Speedy (Chatujme, kde má svou hlavní placenou místnost) a v místnosti zavedli své prudičské pořádky. Dokonce jak vidíme, je byl navštívit Vita1971, a dle všeho se zřejmě bude opravdu jednat o tohoto člověka, usuzovat například jde z toho, že číslo smajlu opatřil vykřičníky, přesně tak se píšou smajlíci na Libimseti, oproti klasickým hvězdičkám jenž se píší nejen na Chat.cz.

Fakt, že nic nekončí dokládá i nejnovější e-mail od Vita1971




A jaký bude závěr dnešního pokračování? Možná že na XChatu nechutnosti končí (uvidíme), každopádně bych doporučil, aby pro příště Vedení hasilo požár ve cvhíli, kdy se jedná o malý plamínek, ne až tehdy, když hoří kompletně celý dům a tehdy, když už není jiná možnost, jak si alespoň krapet uchovat tvář. Pravděpodobně se jen změní základna a prudičové využijí jiných služem, jako třeba právě zmiňovanou nespravovanou žumpu Pavla Francírka Chat.cz, kterou kompletně ovládají prudiči. Co na této ohavnosti prznící internet hledá za štěstí Denisa-Speedy opravdu stále nechápu, a musím říci, že jsem ji to již několikráte sděloval. Možná holt někteří si musí nabít ústa sami, Já jsem tomu chtěl u Denisy jen předejít.



Anděl Azazel





Nejnovější články AzaNovin

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/aktualizace-pro-windows-7-naposledy-v-lednu/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/slouceni-whatsapp-messengeru-a-instagramu-usa-nepovoli/

http://azanoviny.wz.cz/2019/12/20/huawei-je-jiz-plne-nezavisla-na-hadrwaru-z-usa/


http://azanoviny.wz.cz/2019/12/07/diskutnici-konci/




http://azanoviny.wz.cz/2019/12/05/wt-social-spoluzakladatel-wikipedie-spustil-novou-socialni-sit/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/nejvetsi-spolumajitel-xchatu-blokovan-na-facebooku/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/firefox-lite-2-0-odlehceny-prohlizec/

http://azanoviny.wz.cz/2019/11/14/samsung-je-nadale-jednicku-huawei-mohutne-dotahuje/

http://azanoviny.wz.cz/2019/10/26/lesk-a-bida-libimseti/






http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/v-siti-stanou-se-z-lovcu-loveni/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/facebook-vymazal-desitky-uctu-udajne-nekale-ovlivnujicich-kampan-v-usa/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/23/sef-xiaomi-pristi-rok-vice-nez-10-5g-smartphonu/




http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/surface-duo-skladaci-mobil-od-microsoftu/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/18/matebooky-s-linuxem/
http://azanoviny.wz.cz/2019/09/25/nejoblibenejsi-socialni-site-2019/
http://azanoviny.wz.cz/2019/10/03/mozna-uz-nas-dlouho-spehuje-mimozemska-sonda/

Komentáře

  1. === Nový fejeton - V jeho závěru nekompromisní výzva Janu Zálešákovi z XChatu! Doporučuji k přečtení! ===

    Můj nejnovější počin nese název "Prudiči všech chatů, spojte se!" Naleznete ho jako obvykle na stránce, kde jsou původně publikovány všechny fejetony, tedy na webu X-Fejetony, či si ho nako nejčerstvější fejeton můžete přečíst zde na Xglosách v menu X-Fejetony.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. === Nový fejeton - Bratříčku nevzlykej, to jsou jen mrzáci.. ===

    A je tu další můj fejetonový počin, který se jmenuje "Bratříčku nevzlykej, to jsou jen mrzáci.." Je o Bratříčkovi (Ondřeji Tesárkovi), vaporizaci, XChatu a mrzácích. Přečtěte si ho, pokud budete chtít.

    Naleznete jej jako obvykle na stránce, kde jsou původně publikovány všechny fejetony, tedy na webu X-Fejetony, či si ho jako nejčerstvější fejeton můžete přečíst zde na Xglosách v menu X-Fejetony.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Pokud má ten Jan Zálešák aspoň trochu rozumu a citu, snad na Tvou výzvu zareaguje a udělá konečně pořádek . Chci věřit tomu, že to není už jen unuděný a lhostejný člověk a že mu záleží na jeho chatu.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Tak určitě se něco řešilo, čemuž nasvědčoval již dopoledně fakt, že Ataky nebyl ani ve své místnosti a cosi řešil s GymJWM ve VIP. Pak následovalo prohlášení na diskuzi Komouš výchova. Možná vše končí, anebo možná ne. Už jednou jsme podobnou věc viděli a nejen že nic neskončilo ale naopak přerostlo do současné situace. O všem budu informovat v pokračování této glosy abych vše mohl zasadit do souvislostí.

      Každopádně pokud by to skončilo, jen dobře, alespoň budu moci psát ty věci, které jsem si naplánoval a o kterých jsem tu už informoval, na které mi díky těmto nechutnostem a všemu co s tím souvisí nevyzbyl už čas.

      A-A

      Vymazat
    3. A to se samozřejmě týká dost podstatně i článků psaných pro AzaNoviny, či zvažovaných úprav a lehkých změn v jednotlivých částech portfolia celého projektu X-Magazínu A-A a jeho přípravy pro vstup do roku 2020, tedy do nové 6. sezóny.

      AzaNoviny
      AzaŽurnál
      X-Fórum
      AN blog
      AN Facebook
      AN Twitter
      AN Pinterest
      AN YouTube


      Anděl Azazel

      Vymazat
    4. Protože všechny tyto nesmysly, útoky, nenávisti, zášti, napadání a další nechutnosti prudičského svoločského odpadu mě pouze připravují o čas a energii, kterou bych rád věnoval smysluplnějším a hodnotnějším věcem, a to nejen ohledně celého projektu.

      Anděl Azazel

      Vymazat
  3. A ještě do komentářu hodím jako bonus další ukázku z koncentrace prudičstva na francírkově žumpě Chat.cz a v uloupené místnosti Denisy Infinity. To je panečku sestava hnusu, od Sovy alias Věčná Samota (Fyltr) až po najednou se objevivší známou křivačku a gygafalešnici Fatal-Error. O té už bylo zde na Xglosách též napsáno dosti v minulosti.

    OBRÁZEK
    (Zdroj: Chat.cz, úvodní strana se seznamem místností)

    Ještě musím konstatovat, že toto vše, co si můžete v současné době přečíst na Xglosách, vše jasně a zřejmě vystihuje stav české chatové scény, nejen že se chatovací portály již totálně vylidňují, k tomu na nich, ještě z těch přeživších, v převážné většině již zůstalo jen to nejhorší z nejhoršího. A to je krutá realita, moje milé čtenářky a milí čtenáři.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  4. Jinak abychom si ještě vysvětlili nejnovější napadání a narážky Víti co se týče nějaké odpadající kůže, zmiňované i v posledním mailu (což ve své "zábavě" nedávno přejal i Ataka z Komouš výchovy), tak se to váže k urážkám na domnělé mé malomocenství alias lepru (to už musím být asi opravdu totální absolutní zrůda, když jsem vykleštěný, pedofilní, beznohý, umírající, malomocný a Já nevím co ještě). Mimochodem na Chat.cz někteří šíří informace, že mají k dispozici mé rodné číslo, přesnou adresu a další ryze osobní informace (což tedy zatím neprokázali). To zmiňuji proto, aby bylo jasné, že tady už opravdu nejde jen o nějaké prudičské legrácky ale vše již dosahuje rozsáhlých znaků kyberšikany.

    Co nám pro stručnost (a osvětu) říká o Malomocenství/Lepře Wikipedie:

    Lepra (též malomocenství či Hansenova nemoc) je infekční onemocnění, způsobované bakterií Mycobacterium leprae, která má sklon napadat periferní nervy a jiné chladnější oblasti těla – kůži a sliznice.
    Původně řecké slovo „lepra“ označuje chorobu, při níž se loupe kůže (od slovesa Λέπω – loupu se). Tradiční český název „malomocenství“ odkazuje zřejmě na poškození hmatu, které choroba způsobuje.
    Nejstarší zmínka o lepře pochází z období cca 1500 př. n. l., nejstarší tělesné pozůstatky vykazující jasné známky tohoto onemocnění sahají až do 4. tisíciletí př. n. l.

    (zdroj: Wikipedia)

    A-A

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::::::::: Větší pokrytecký a slizounský výpotek jsem již dlouho nečetl :::::::::::::

    Ataka ... 18.12.2019 19:34:28
    drobnosti

    Dnes v průběhu dne a hlavně dopoledne jsme pořešili se stálými návštěvníky místnosti nová interní pravidla.

    Všichni to pochopili a přijali kladně. Nastavený pevný filtr 100 hodin pro vstup místnosti bude tedy sloužit pro odrazení vstupu prudičů a nicků které by snad mohli někoho pohoršovat.

    Je mi líto, že naše místnost postupně dostála svého názvu, ano, komouš cenzorské praktiky se ted uplatňují v plné síle. Rád bych zde ještě něco důležitého a podstatného napsal, ale napíšu to pouze do zpráv stálým návštěvníkům, veřejně to zde psát nebudu. Tak že ještě jednou Vás prosím při vstupu o dodržování těch pár podmínek a pravidel, ať už máme všichni klid.

    Úplně se tady bojím už cokoliv napsat, aby to zas někdo nepoužil proti mě, aby to neobrátil proti stálým návštěvníkům místnosti.

    Jak by napsal Ceduard - Tady to hrozně dopadlo!

    Svoboda slova.... zamyslete se nad tím to spojením...

    Děkuju za podporu

    SS Ataka

    (zdroj: XChat.cz - Diskuze - Stálé místnosti / Volný čas a sport / Komouš výchova)

    Bez komentáře.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Další bitvu jsi vyhrál Azo, gratuluji. I když si myslíš, že klid dlouho nepotrvá. Ataka dostal bububu, ale i tak si zarýpal,, pro klid novináře,, A jeho pochopení ,, svoboda slova,, to nemá cenu ani komentovat.
      Co se týká Viti , tou rodinou myslí koho? Jediná jeho rodina tady na chatu je jeho bratr , který byl na setkání , které Vita dělal. Možná sis taky všiml, že Vita zrušil ten profil Oskar Schindler, nebo jak byl přesně , ale hotku toho Oskara dal k profilu CAKPA :D :D.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Ano, proto jsem to ani nekomantoval, neb věřím v úsudek mých čtenářek a čtenářů a v obdarování jejich hlav alespoň půlkou mozku. A jsou to právě ti nějvětší prudiči, co se vždy ohání "svobodou slova". Já jsem tím, kdo bude a vždy byl zastáncem svobody slova (a zde to platí podobně jako u ženy, která buď je nebo není těhotná, nic mezi tím není), ovšem to se týká názorové svobody. A myslím, že i zde na Xglosách to zcela jasně potvrzuji, krom lehkého omezení Kodexem Xglos, tu nepředvádím naprosto žádnou cenzuru. Zatím co si všichni vybavujeme, co se za cenzorské reje dělo na diskuzi Komouš výchovy, kdy se nikdo nechtěl hlásit k tomu, kdo maže příspěvky. Ataka je učebnicovým příkladem pokrytectví, kdy se ohání něčím čeho sám není schopen dopřát jiným, nikdo se tomu ovšem nediví na XChatu, kde vládne křižácká pokrytecká morálka (mimochodem krom GymJMW ve VIP byl viděn Ataka i s hlavním křižákem adminem Bogemanem /jeho kamarádem/). Vše ostaní již bylo mnou napsáno, tudíž nemá smyslu se opakovat.

      A-A

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      A k Víťovi. Popravdě zas až tak do hloubky a do podrobna jsem jeho multinicky nezkoumal, každopádně mi určité věci potvrdil sám LuRy, který jako spolumajitel Chatujme má daleko větší možnosti zjistit určité souvislosti a náležitosti ohledně jeho multinickovství a hry na "rodinu a přátele", krom toho jsem dostával infa i od jiných lidí, což celkově vedlo k jasnému mému závěru ohledně "vlastního světa" Víti. Koneckonců nyní to samé předvádí na Libimseti.cz, o čmž jsem již informoval.

      A-A

      Vymazat
  6. I přesto, že už několik let nejsem na chatu , tak sleduji co se kde děje a proč to nepřiznat, hlavně Vitu. Protože toho jsem se svého času dost bála. To jsem tu už psala, že mě vyhrožoval policií. Proto mi neuniklo, že měl i nějaké své diskuze a na jedné z nich zval na setkání a to tam zval i dost trapně několikrát i vedení chatujme. A pak tam měl fotku z toho setkání a z celé jeho ,, rodiny,, tam byl právě jen ten jeho bratr. Bylo to jasně poznat podle fotky toho bratra co měl v profilu a na té fotce ze setkání. Taky tam byla poznat ta Viti přítelkyně , která mimochodem už taky zrušila profil. Jinak tam už byly nějaké staré ženy, už si nepamatuji přesně kolik jich tam bylo, pět nebo šest.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Nu, nevím jestli bratr, hovořívalo se vždy o jeho synovi na diskuzích, když se probíralo rádio, do kterého se Víťa vždycky cpal. Není to až tak důležité a jak už jsem říkal, Já se v těchto věcech nijak zvláště nešťourám. A tu fotku si matně vybavuji, působilo to na mě jako by se v obci vyfotil s postaršími sousedkami, přičemž jediný z chatu tam byl právě jeho bratr či syn. Ale nechme už snad raději Víťu Víťou, ať to nepůsobí jako nějaká provokace, aby mi zase za chvíli nepřistál v poště nějaký "úžasný" mail, kde bych se třeba, k těm věem mým neduhům, nemocem a úchylkám, dozvěděl, že jsem ke všemu ještě zoofil, mám syfilídu, jsem HIV pozitivní a ty černé brýle mám proto, že mám jedno oko skleněné a na druhé jsem slepý :D

      A-A

      Vymazat
    2. Jen pro úplnost, Azo a pak nechám už ,,poldu,, opravdu v klidu dýchat. Na chatujme má Vita toho svého bratra v přátelích na prvním místě a má nick mk0608. Toho údajného syna tam měl pod dvěma profily,, RADIO a Chat-Club,, . Obě fotky těch synů byly stejné, jen focené jedna zprava druhá zleva , jako když Tě fotí na identit na poldech :D :D .
      No a na Líbímseti je s Vitou na jeho místnosti právě ten údajný syn Chat-club, ale světe div se, na fotce je mladá holka :D .
      Mail Ti přistane tak jako tak, jako bys už toho Barona Prášila neznal :D. Tak třeba k těm všem dětským nemocem Vita objeví nějakou novou a pak ji můžeš klidně pojmenovat na počest jejího objevitele : D.
      Ale vážně. Jsem ráda, že jsi tak zatočil s tím póvlem na chatu a že se chytili za čumák , doufám že na dlouhý čas. A máš pravdu v tom, co za slizouna je ten Ataka. Sám toto spustil, vyvolal, vyhrotil a pak si bude hrát na chudinku ublíženou a na pana zákona na té místnosti? Kdyby měl trochu cti v těle, tak se veřejně omluví nejen Tobě, ale všem postiženým a vysvětlí proč se tak zachoval.
      A kde máš vůbec fotku ? Píšeš tu o černých brýlích a já nevím, kde Tvou fotku najít.Ta malinká v tom kulatém okénku není dobře vidět.

      Vymazat
    3. Ano, možná od Víťi v mé poště něco přistane i tak, ovšem nikde není dáno, že mu to zveřejním, tudíž se o tom nebude veřejně vědět a jeho to třaba přestane bavit. On se stejně potřebuje hlavně zviditelnit, težce nese, že byl vyselektován z Chatujme a teď se "zahrabal" někde na nějakém nespravovaném, neudržovaném a rozpadajícím se Libimseti, což myslím nepovažuje za adekvátní náhradu ale jen za ZNC, tedy znouzectnost.

      A na XChatu ty věci někteří vnímají těžce, jako třeba HardBoy, který na diskuzi Komouš výchova napsal "Bohužel, někdo se tzv. "pochcal z písmenek na XChatu" Držte se !!!", což je opět jakýsi prudičský postoj, možná stále pro některé nepochopení, že internet je jen nějaká virtuální hra, jenže ona to žádná virtuální hra není, je to normání součást života nás všech, nakupujeme v e-shopech, ovládáme své bankovní účty a místo z novin z trafiky čerpáme informace ze zpravodajských serverů, sociálních sítí a dalších míst. Písmenka na internetu mají stejnou hodnotu jako slova reálně vyřčená, a to ve všech aspektech včetně stránky právní. Na internetu neplatí jiné zákony než na "ulici". A hlavně všichni víme, že jsou to právě slova, která mnohdy dokáží ranit ze všeho nejvíce, a je úplně jedno v jaké formě ta slova jsou, zda li jsou vyslovená prostřednictvím řeči či napsaná.

      HardBoy je typický dinosaurus a propojenec s XChatem pupeční šňůrou (ono už tam ani moc nidko jiný, než právě pár dinosaurů, pár prudičů a těch, které nazývám "ONI" nezůstal), někdo kdo mě, čert ví proč, celkem nesnáší. Před pár měsíci, když jsem ještě byl občasným uživatelem XChatu, tak mě třeba svévolně klíčoval v jedné místnosti a dokonce se tím sám na skle pak chlubil (psal jsem tu o tom v jedné glose). Tenkráte jsem na něj psal i stížnost, ovšem Hatikva absolutně nereagoval (překvapivě, že.. ovšemže). A když jsem to vše zveřejnil zde na Xglosách, tak si tu stížnost HardBoy nahrál k sobě do Fotoalb a následných pár dní, když mě někde zahlédl, převážně to bylo v nestálé SNB, tak mi chodil házet "vytlemené smajly". Tak to jen tak zpravodajsky a v souvislostech.

      A koukám, že jsem se zase rozepsal (jsem hrozný grafoman :D), tak stačí, neb všeho s Mírou.

      A-A

      Vymazat
    4. Jeho to bavit nepřestane, Azo, bude tak dlouho otravovat na mailech a doufat, že se neudržíš a zareaguješ. Jako by jsi ho už neznal : D. To je celý Vita, zbabělec který zaleze někam na místnost a pod svými nicky si hraje na velkého pána, jednou za čas někde něco hodí paranoidního a pak se ohání kamarády od poldů . :D.
      Také jsem zahlédla na těch Komouších profil poločas_rozpadu. Ano, slovo zraní víc než nůž. Ale věřím tomu, že právě ti postižení tělesně mají už velký odstup a nadhled. Jediná věc co jde na chatu udělat, je prostě vypnout počítač a dát si pauzu.
      Takových co Tě nemají rádi je asi většina a musela jsem se usmát nad tím, když jsi napsal, ,, někdo kdo mě, čert ví proč , celkem nesnáší ,, Mě se líbí, když se rozepíšeš, je to zajímavé čtení - ))

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Pak je Víťa ještě hloupější než jsem si myslel (ale objektivně, není takový sám), Já jsem bezemoční robot, a když to výjimečně neplatí, pak nastupuje moje velmi silná sebevláda, jsem pan Ignorace, když nechci, nikdy nezareaguji. Koneckonců na chatech jsem možnost "ignorace" nikdy nepoužíval a nikdy si do ni nikoho nedával, až na výjimky např. masivní tapetace šeptu, páč to nešlo vyřešit jinak. Moje letité motto zní: Ignoraci používají jen slabí jedinci, ti silní dokáží ignorovat vůlí.

      Vypnout počítač? Král z boje nikdy neutíká! A abych to propojil ještě s tím, jak jsi někde psala, že jsem vyhrál zase další bitvu, tak dám další motto. Každý kdo mě zná ví, že mám rád citáty, samozřejmě ne ty stupidní co jsou na každém blogýsku, facebooku apod. stupidní rádobymoudra. Nu, a jelikož mám rád Wericha, tak tento citát bude právě od něj "Nebojujte jen proto, abyste vyhrál. Bojujte především proto, abyste se nedal."

      A-A

      Vymazat
    6. Vita je podle mě hlavně nemocný a jak jsem už jednou psala, toho odstřihnout na pár dní od virtuálního světa, tak se opravdu zblázní. Ale víš Azo, někdy byla ignorace dobrá, nevěřil bys co dokázali někteří sexpomatenci psát , tak bylo lepší je prostě hodit do ignorace nebo rovnou vypnout počítač.Ono to bylo fakt otravné číst pořád dokola ty žvásty a pak urážky, napadání nadávky.
      Ten citát je moc hezký a když se nad ním člověk zamyslí, je to hluboká pravda. Ale někdy a to hlavně v životě je boj tak dlouhý a vyčerpávající, že občas se na kolena padne.

      Vymazat
    7. @ Nicnechapu

      Ale věřil, sám jsem mnohdy psal, že jsem rád, že jsem muž, neb být červeným nickem na chatech je opravdu opruz. Jednak jsem si vždy vše sám testoval, druhak znám výpovědi mnohých ženščin, takže vím, že u těch nájezdů nejrůznějších testosteronových nadrženců není o co stát.

      Víťa je čistokrevný magor, napíši to takto bez servítků, jsem dalek toho, abych komukoliv dělal psychologiskou diagnozu, ovšem zcela nechápu, proč se tento člověk, který je patrně na Chatujme dlouhodbě BANován (a Já to nevím protože nic konkrétního mi LuRy nesdělil), proč se dennodenně přihlašuje na Chatujme, když tam má napsané, kdy mu ten jeho BAN vyprší. Když jsem Já nemohl využívat všech služeb Chatujme, pak jsem věděl v jakém měsíci se to obnoví a teprve pak jsem se tam pro upřesnění, abych věděl, přihlásil.

      A tedy další AzaMoudro k tomuto příspěvku "Není ostuda upadnout, ostuda je zůstat dlouho ležet".

      A-A

      Vymazat
    8. Testosteronový nadrženec, no to je ale název do pranice :D:D. Ale někdy nemají oni na ty některé nadrženkyně.
      A proč se Vita přihlašuje denně na profil i když má zákaz? Asi proto, aby si přečetl vzkazy, i když na ně odepsat nejde.A jako přihlášený přece taky vidí kdo kde je a co se děje, i když nic jiného nemůže dělat. To si myslím já.
      Ta Tvoje AzaMoudra se mi líbí, budu si muset udělat pamatováčka, protože vše se pamatovat nedá a je dobré se k těm Moudrům vracet a popřemýšlet o nich a některými se i zkusit řídit.

      Vymazat
    9. @ Nicnechapu

      Nu, ono pokud je člověk již delší dobu v BANu, pak těch vzkazů asi moc nechodí, když dotyčný nemůže psát. A ta druhá věc tak není, jako přihlášený se nemůže podívat nikam kde kdo je, veškeré ostatní služby jsou omezeny, takže se nikam nedostane, pouze na svůj Profil, své Vzkazy (pro čtení) a na Hlavní stránku. Tudíž mi stále uniká smysl se dennodenně na Chatujme přihlašovat. Ale tak co u Víti dává smysl, že.. ovšemže :D

      A-A

      Vymazat
    10. Tak to jsem nevěděla, já jsem si myslela, že když se dá přihlásit, že vidí kdo je kde i když je v BANu. U něj dává smysl jen každý nesmysl z jeho hlavy :D

      Vymazat
  7. Opět si dáme par statistických dat z návštěvnosti portálů..

    19. prosince
    == 17:00 ==

    XChat 1196 (846 - 93) 89,0%
    Libimseti 153 (57 - 43) 24,5%
    Chatujme 132 (41- 38) 7,3%
    SuperPokec (15 - 15) 0%
    Chat.cz (14/10 reg - 14) 0%

    == 18:30 ==

    XChat 1264 (883 - 91) 89,6%
    Libimseti 192 (71 - 38) 46,4%
    Chatujme 151 (47 - 42) 10,6%
    SuperPokec (20 - 20) 0%
    Chat.cz (21/13 reg - 21) 0%

    == 20:00 ==

    XChat 1330 (924 - 126) 86,3%
    Libimseti 209 (70 - 29) 58,5%
    Chatujme 170 (62 - 52) 16,1%
    SuperPokec (19 - 19) 0%
    Chat.cz (30/26 reg - 30) 0%

    == 22:20 ==

    XChat 1594 (1 070 - 121) 88,6%
    Libimseti 227 (51 - 23) 54,9%
    Chatujme 151 (65 - 47) 27,6%
    SuperPokec (15 - 15) 0%
    Chat.cz (23/16 reg - 23) 0%

    == 23:20 ==

    XChat 1503 (998 - 87) 91,2%
    Libimseti 189 (41 - 15) 63,4%
    Chatujme 97 (50 - 31) 38,0%
    SuperPokec (11 - 15) 0%
    Chat.cz (19/11 reg - 19) 0%

    Nu, posledně jsem se dost věnovali Chatujme, a tak u něj ještě zůstaňme. Neboť vidíme opět strašidelná čísla, jak celého portálu tak chatu. Já jsem kdysi říkal, že po určitých věcech, kdy se snížila návštěvnost, tak že to ještě není vše a projeví se to v delším časovém horizontu, nu a má prognozá se zřejmě naplňuje do puntíku. Podívejme se i na velmi nepříznivá dnešní čísla u XChatu, pouze v jediném čase kolem 22:20 přesáhl počet lidí celkem na chatu tisícovku.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dáme si i páteční statistiky..

      20. prosince
      == 19:00 ==

      XChat 1217 (864 - 93) 89,2%
      Libimseti 178 (39 - 22) 43,5%
      Chatujme 169 (67 - 56) 16,4%
      SuperPokec (23 - 23) 0%
      Chat.cz (19/17 reg - 19) 0%

      == 20:00 ==

      XChat 1271 (848 - 95) 88,7%
      Libimseti 162 (33 - 18) 45,4%
      Chatujme 182 (76 - 68) 10,5%
      SuperPokec (20 - 20) 0%
      Chat.cz (21/16 reg - 21) 0%

      == 22:30 ==

      XChat 1502 (1 080 - 113) 89,5%
      Libimseti 206 (60 - 31) 48,3%
      Chatujme 140 (65 - 41) 36,9%
      SuperPokec (11 - 11) 0%
      Chat.cz (27/18 reg - 27) 0%

      == 23:40 ==

      XChat 1472 (1 018 - 79) 92,2%
      Libimseti 212 (64 - 44) 31,2%
      Chatujme 94 (44 - 27) 38,6%
      SuperPokec (9 - 9) 0%
      Chat.cz (25/20 reg - 25) 0%

      XChat sotva několikrát přelezl tisícovou hranici lidí na celém chatu a jen jednou jedinkráte bylo pokecových uživatelů přes 100, to už začíná být tragické. Libimseti ve večerních hodinách megatragické, pak postupně nabralo dech. Chatujme o trochu lepší čísla nez den před tím, každopádně jak u něj tak SuperPokecu se dá pozorovat to, co je již typické, i pro spřátelený chat SuperPokec, že ta křivka návštěvnosti dle jednotlivých časů se liší od ostatních portálů, neb na Chatujme a SP s přibývajícím nočním časem dochází k prudkému poklesu, zatímco všichni ostatní naopak posilují či si svá čísla drží.

      A-A

      Vymazat
  8. ::::::::::::: Nic nekončí, vytapetování XGlos! :::::::::::::

    Když nemohou někteří páchat své (zlo)činy tak jako doposud, přejdou k jiné formě, k TAPETACI. Ano, komentáře Xglos, a to přesně pod glosami "Veřejná Výzva Janu Zálešákovi a 42ideas s.r.o. (vlastníkům serveru XChat.cz)" a Atak Atakoidů z XChatu - Veřejná nenávist vůči skupině osob a jednotlivci!" byly brutálně zatapetovány (čas 13:38 - 13:49). Podívejte se jak to vypadalo pod jednou z glos OBRÁZEK

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::::::::: Po vytapetování Xglos si šel tapetář napsat příspěvek na diskuzi Komouš výchova! :::::::::::::

      Ano, ten čas jsem, moje milé čtenářky a milí čtenáři, neuváděl v minulém příspěvku jen tak. Na fóru stálé místnosti Komouš výchova byl zveřejněn tento příspěvek (a všimněte si právě času příspěvku):

      komous_vychova ... 20.12.2019 14:00:27 ... (63/63)
      přání
      Nazdar soudruzi,

      blíží se čas Vánoc, svátků, klidu a pohody. Tak já Vám tedy všem stálým návštěvníkům místnosti Komouš výchova přeju hezké a klidné Vánoce, hodně dárků a splněných přání, a nadcházející dny si užijte hlavně s rodinou a neseďte pořád jen na xchatu. Je to jen virtuální svět bez emocí a citů.

      Hlavně si nedělejte těžkou hlavu z někoho, kdo jen ve světě internetu prudí a otravuje druhé lidi. Takový jedinci nám přeci nestojí za pozornost.
      Ať se utápí ve svých mindrácích, komplexech a problémech, budiž jim to přáno *3* !

      Vaše komouška

      (zdroj: XChat.cz - Stálé místnosti / Volný čas a sport / Komouš výchova)

      Poslední tapeta byla z času 13:49 a příspěvek na diskuzi XChatu byl postnut v čase 14:00. Náhoda? Ale kdeže, náhody neexistují. Tudíž s nějvětší pravděpodobností to nasvědčuje tomu, že si jeden a ten samý člověk šel nejdříve zatapetovat na Xglosy a když svojí "prasečinu" dokončil, tak šel vyplodit příspěvek na diskuzi Koumouš výchova na XChatu.

      A-A

      Vymazat
    2. Stejný text, jakým bylo tapetováno tady na XGlosách, se objevil v nočních hodinách na diskuzi Komouš výchova OBRÁZEK

      Mimochodem některé zdroje, opakuji některé zdroje, hovoří o tom, že by nick Komous_vychova mohl patřit samotnému Atakovi. Že on sám nemá problém se svými multinicky, to sám přiznal, když pravil, že měl spoustu nicků (koneckonců v nedávné minulosti např. též přiznaný Atakova_zloba, který stále existuje ZDE. Je úsměvné, když Ataka hovoří na diskuzích ohledně filtru 100 hodin a prověření žádostí u nicků, zda nejsou fejci, když právě nick Komous_vychova je jasný multinick a fejk, přesto má v klíčích povolený přístup do místnosti, i když má nachatováno pouze 7.39 hodin. U oné tapetace se též našla souvislost s nedávno založeným nickem Pyjoslav_mrtvicka, který předváděl 17.12. přímo v místnosti Komouš výchova podobé věci a parodie, na ten nick se můžete podívat ZDE

      Ono není ani tak podstatné kdo za kým čím se skrývá, ale ukazuje to celou ohavnost a odpornost multinickářství, fejkovství a s tím spojené prudičství.

      A-A

      Vymazat
    3. A ještě jeden aktuální obrázek z dnešního odpoledne a chatu Chat.cz ZDE

      Komentáře netřeba

      A-A

      Vymazat
    4. Když bude Ataka dál prudit, jsi tu Ty, jistě později napíšeš další mail vedení i s důkazy. Oni přece vědí IP adresy a můžou zakročit. Nakonec si Ataka vykoleduje to, že o SS přece přijde a nemusí s koledou čekat až na Štěpána- ))
      A komentář opravdu není potřeba, to víš, takový póvl neumí nic jiného .

      Vymazat
    5. @ Nicnechapu

      Já bych hlavně nejraději už Vedení XChatu nepsal dlouho nic. V jednom měl Ataka pravdu, nebaví to ani Vedení ani Mě (jenom ale v tom). Raději bych psal glosy třeba i z prostředí mimo chaty, fejetony, články pro AzaNoviny a spoustu dalších smysluplnějších věcí, než se venoval psaní stížností a pohoršených mailů, to mě jen připravuje o čas a energii.

      Ataka je hlavně jasný prudič. A o nic nepřijde. Proč? Protože si živě umím představit, jak tento slizoun slizštější než sliz, vše presentoval samotnému Gymovi, co za bulíky mu věšel na nos. Tedy jak mu chodí do místnosti ti oni prudiči a on je nevyhazoval proto, že má rád volnější přístupy, že za všechno můžou nějací fejci a multinickáři a on je vlastně naprosto hodný chlapec. Všichni víme, jaká je pravda a že tento slizoun byl právě mnohdy tím iniciátorem a nejaktivnějším prudičem a svým vzorem a přístupem se stal jakýmsi guru pro všechny ty odporné bestie, čímž logicky musí být sám megabestií. Tohle ovšem Gym asi neví, on nemůže sledovat všechno, nečte Xglosy a nezná jiné pohledy, jen ty, co mu sdělí ti různí Atakové, Bogemanové či OpiFky. Což ovšem Gyma neomlouvá, naopak, moudrý Král se zajímá o to, co se děje v jeho království. Moudří králové k tomu používali třeba šašky, ti mohli královi říct pravdu, skutečný stav věcí, aniž by je čekala gilotina. Jediné čeho se mohli dočkat byl kopanec, ano kopanec, protože "Za pravdu se vždycky platí kopancem, to je mezinárodně uznávaná valuta. (J. Werich)".

      A-A

      Vymazat
    6. A tak tomu Gymovi by nešlo poslat na mail něco z Glos? Ty na něj přece mail máš a myslím, že by si to přečetl . Jen je otázka, jak by se k tomu postavil. Ale rukou by nad tím mávnout neměl. Jenže asi stejně drží ochrannou ruku nad tou šepletí co má na tom svém chatu, tak asi máš pravdu, že by Tě to stálo další energii . Král a jeho šašek, mě se líbila knížka Palečkův úsměv a pláč.
      Bude se těšit na další Tvoje dílo Azo , pěkně se to čte a je hodně věcí k zamyšlení .

      Vymazat
    7. Já samozřejmě s Janem Zálešákem (GymJWM) komunikuji, anebo spíš už teď komunikoval, koneckonců dělal jsem s ním rozhovor pro AzaNoviny, takže kontaktů na něj mám dost a víc než běžný člověk. A ne, nepřečetl by si Xglosy, což mi sám sděloval, že tento blog nečte, vše ostatní jsem už psal, využívá jen jednu zdrojovou stranu informací, třeba proto, že ho pravda a skutečný stav věcí nezajímá, nebo si nechce kazit svůj svět, kde falešná růžová barva je pro něj příjemnější než krutá pravda. Výsledkem je ovšem jen to, že portál XChat naprosto potopil a zdegradoval jeho značku.

      A-A

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024