Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Zabrání už konečně XChat zneužívání jeho portálu k hanebnostem na adresu lidí z Xglos?!

Aktualizace 25.02. 12:00


Ano, moji milí čtenářové, pokud jsou prostřednictvím XChatu napadáni moji kolegové a dokonce i někteří z komentujících, je třeba se proti tomuto rázně ohradit a říci "A DOST!". Zaslal jsem proto majiteli XChatu a vybraným Administrátorům Otevřený dopis.



Otevřený dopis majiteli a administrátorům XChat.cz

Otevřený dopis
Adresováno:
Jan Zálešák (42ideas s.r.o.) = jako Majitel XChatu
Giggo = jako Administrátor XChatu s kompetencí "Stálí správci" (+ monitoring Fóra)
Mish.ka = jako jeden vybraný člen XChat Týmu Administrátorů

Pobouření z urážek a napadání spoluautorů Xglos (+ některých komentujích) prostřednictvím portálu XChat.cz + Stížnost na Stálého správce Ataka (Komouš výchova).

Vážený pane Zálešáku, Vážení Administrátoři,

jsem hrubě pohoršen a mocně se ohrazuji proti nové (další) vlně urážek, napadání a lživých nesmyslů, které jsou prostřednictvím Vašeho portálu XChat.cz namířeny na spoluatuory Xglos a též na některé komentující osoby na Xglosách. Důležitým termínem je tu právě ono "prostřednictvím Vašeho portálu", pokud by se tyto skutky odehrávaly soukromě, anebo i veřejně ovšem prostřednictvým osobních či jiných webů a stránek mimo portál XChat.cz, pak bych neřekl ani popel. V tomto případě ovšem používají a využívají osoby páchající tyto skutky Váš portál, a Já považuji za svou povinnost, jako vlastníka webu Xglosy, Vás velmi důrazně požádat o zamezení zmiňovaných skutků namířených proti spolupracovníkům, spoluautorům ale i některým prostým komentujícím na mém webu Xglosy.

Jsem přesvědčen, že není v samotném Vašem zájmu a v zájmu Vašeho portálu XChat.cz aby byl využíván a zneužíván ku skutkům zde zmiňovaným. Nehledě na fakt, že mnohé napadené osoby jsou též uživately chatovací služby XChat.cz (např. Pez, Jard01, Anathema, Dominikkaa). Dovolím si připomenout slova Jana Zálešáka "Co se tyce vztahu uzivatelu, tak jsou mi uplne jedno, kdyz se nebudou ventilovat na XChatu.. "

Dále si musím opětovně stěžovat na člena Vašeho XChat Týmu s funkcí Stálý správce, tedy na uživatele Ataka, který je též zástupcem Vašeho portálu jako Certifikátor. Je to právě jeho místnost a jeho diskuzní fórum Komouš výchova, kde se již v minulosti odehrávala neskutečná řada neskutečných nehorázností a skutků i v tomto dopise popsaných. Pro pouhou ukázku zasílám obrázek z fóra Komouš výchova (viz. příloha). Tento Stálý správce se sám podílí a v minulosti podílel na některých nehorázných skutcích, tyto skutky sám podněcuje a podporuje, dává jim prostor na svém diskuzním fóru atd. Velmi vážně byste, Vážený pane Zálešáku a Vážení Administrátoři, měli pouvažovat, zda li takový člověk jako Ataka má zastupovat XChat.cz a jeho vlastníka 42ideas s.r.o..

S pozdravem
Anděl Azazel
Xglosy - X-Magazín A-A


Příloha k e-mailu (obrázek)

Zdroj: Příloha e-mailu (původní zdroj obrázku: XChat.cz - Fórum -
Stálé místnosti / Volný čas a sport / Komouš výchova)



A jaký bude závěr této glosy? Je s podivem, že útoky na Xglosy, mojí osobu, mé kolegy, anebo i jen na lidi kteří pouze komentují zde na Xglosách, tedy že tyto skutky, které se táhnou v různých podobách již drahnou dobu, ještě nebyl schopen či ochoten XChat ve vlastnictví firmy 42ideas s.r.o. zarazit. A ještě neuvěřitelnější  je skutečnost, že jednoho z hlavních aktérů, tedy uživatele Ataka, XChat potažmo 42ideas s.r.o. nechává působit jako svého zástupce.

Anděl Azazel

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Aktualizace 25.02. 12:00

Zdá se, že jedním z rozumnějších lidí ve Vedení XChatu bude Administrátorka Mish.ka, která je schopna, a to zřejmě narozdíl i od Administrátora Giggo (který namísto aby řešil ony nepřijatelné ataky na fóru Atakovo Komouš výchovy, tak raději peskuje Pza za OT příspěvek (neuvěřitelné, neskutečné, velesměšné)), rozlišit kde, na jakých místech a prostřednictvím čeho se určité jevy odehrávají.

Narozdíl od Administrátora Giggo velmi správně zasáhla, a příspěvek od Fallen.Angel.666 smazala, s důrazným upozorněním, že podobné záležitosti se mají odehrávat mimo půdu portálu XChat.cz.

Zdroj: XChat.cz - Fórum - Stálé místnosti / Volný čas a sport / Komouš výchova

A jaký bude závěr této aktualizace. Já bych chtěl Administrátorce Mish.ka poděkovat za její profesionální přístup, za její rozlišovací schopnosti a rozumné vyhodnocení situace ve prospěch portálu, který jako Administrátorka spravuje. Myslím že mnozí jiní správci portálu XChat.cz by si mohli z jejího postupu vzít příklad. A do budoucna budu doufat, že podobné šílenosti určitých osob, kteří zneužívají portál XChat.cz, budou stejně rázně zlikvidovány a dále se již nic podobného na XChatu odehrávat nebude.

Anděl Azazel




http://azanoviny.wz.cz/2020/01/18/technologickou-oblast-prvni-faze-dohody-usa-cina-neresi/





http://azanoviny.wz.cz/2020/01/14/usa-tlaci-na-brity-ohledne-huawei/
http://azanoviny.wz.cz/2020/01/14/dnes-konci-podpora-win-7/


http://azanoviny.wz.cz/2020/01/06/navrat-dominikkyy-na-xglosy/
http://azanoviny.wz.cz/2020/01/06/windows-10-nove-funkce-zrejme-budou-nezavisle-na-systemove-verzi/

Komentáře

  1. ::::::::::::: Další vývoj v kauze Komouš výchova na XChatu :::::::::::::

    Admin Giggo mi sice následně v mailu sdělil, že údajně plně souzní s řešením své kolegyně Mish.ka, ovšem v kontextu toho, že na fóru Komouš výchovy byl aktivní již v čase 25.02.2020 09:26:49, tedy dávno před zásahem adminky Mish.ka, a krom peskování Pza neučinil nic, tak to si, moji milí čtenářové, vyhodnoťte sami. Nehledě na to, že údajně onen uživatel má krom smazání příspěvku i nějaké další tresty, což nechtěl Giggo specifikovat. Nu, zajímalo by mě, jak lze potrestat nick, uživatele, který se již dávno smazal? Předpokládám, že ani záznam o jeho IP či další věci již tedy nebudou k dispozici. Ale to si opět vyhodnoťte sami. A není to až tak důležité.

    Za daleko důležitější považuji vyjádření admina Giggo, že ohledně Komouš výchovy a hlavně jejího SS Ataky nespatřuje nic závadného, s výmluvami o tom, že má sice Správce fórum moderovat, ale neexistují žádná pravidla jak často má fórum kontrolovat a jak rychle reagovat. Nu, Giggo, čekal by někdo něco jiného? Tady se několik měsíců odehrávají v režii Ataky, za přihlížení Ataky, za podpory Ataky (dokonce si i přisadila a podpořila pseudoadmina OpiFka), za schvalování Ataky, za rozdmíchávání Ataky šílenosti, při kterých je portál XChat zneužívám ku nechutným odpornostem ohledně zveřejňování osobních údajů, útoků a vysmívání se osobám s fyzickým postižením, útokům na kohokoliv kdo se jen mihne kolem mé osoby a mnohého dalšího, ovšem pro admina Giggo je vše v pořádku. Skandál!

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. ::::::::::::: Mach 05 "Conqueror.Haki " na diskuzi Komouš výchova útočí na adminku Mish.ka! :::::::::::::

    Conqueror.Haki ... 25.02.2020 15:28:31 ... (124/124)
    Re: Takže
    Odpověď na příspěvek od Mish.ka ( X.Mish.ka@seznam.cz ) z 25.02.2020 11:07:30:

    Xchat už je v rozkladu, pravidla uz neplatí. Zkus selfii pro mrkvičku a jeho chazku prerostlych maminek.
    Koukej jak jsem silnej


    Mimochodem, o jakých to dalších postizích Giggo mluvil? Možná jsem nechápavý. Anebo možná jsme nechápaví všichni, že.. ovšemže. Nick Conqueror.Haki opět N/A, tedy určen ku smazání. Podívejte se na to na obrázku ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dám i sem svůj komentář, který jsem napsala v předešlé Glose.
      Já nestačím zírat !! O co jde těm magorům na XChatu ?? Nebudu už opakovat kolik mi je, kolik mám dětí , stejně by si ti idioti jeli svou lajnu . A že jsem napsala pár neumělých veršů ? No a co ? Na to má výhradní právo jen Aza?
      Nejsem Dominika a nejsem Aza . Kdo tomu chce věřit, ať si věří . A jestli mě chce někdo zastrašit a zastavit v napsání mé Glosy, to se mu nepovede. Naopak ! Chtěla jsem být slušná ve své prvotině, ale asi nebudu.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Já to trochu odlehčím, nemám tu žádná výsadní práva ani na verše, ani na právo první noci ani na nic jiného :D (I když u mě už by to mohlo být možná spíš právo poslední noci :D No co, proč si neudělat srandu i sám ze sebe, že.. ovšemže)

      Jinak je ve své prvotině klidně pořádně osol, Já mám letité motto "Každému dle zásluh", a tihle jak všichni vidíme, si nějaké šetření v množství soli nezaslouží.

      A-A

      Vymazat
    3. Právo poslední noci :D.
      To bych přála tomu Atakovi , právo poslední noci na XChatu :D. Podívala jsem se mu na profil a nic moc kluk. Takže si asi mindráky léčí na chatu. Ale co nechápu, že má v přátelích toho Jard01.
      Na sůl se těžko vydělává, navíc ONI si nezaslouží být zasoleni a zasoleni. Jak mě máš ráda? Jako sůl, tatínku :D

      Vymazat
    4. Já bych mu přál právo první noci, protože ten jestli někdy zasune, tak to bude prvně a zároveň naposled. Co je to za magora, co má na xchatu průměr 16 hodin denně???? Koupe se vůbec, čistí si zuby, myje si mastný vlas????

      Vymazat
    5. No on z přátel vyhodit Járu nechce pač jinak by se bál že by mu někdo pěstí na obličeji přistál. Ačkoliv o to byl požádán aby si ho z přátel odebral. A jára tu všechno vidí.:DDD

      Vymazat
    6. @ Šavlozubý křeček

      Nu, popravdě, Já tomu teď moc nerozumím. V nějakých Novinkách na XChatu bylo uváděno, že si již nelze přidat do Přátel někoho jednostranně, tedy že to musí i ten druhý schválit. Tak bych předpokládal, že to platí i opačně, tedy když si někdo "přítele" odebere, tak zmizí i on sám u toho druhého. Koneckonců všude to takhle funguje, na jiných chatech či třeba na FCB. Takže buď je vše jinak a nebo je to zase nějaká nedotažená gymovina.

      A-A

      Vymazat
    7. @ Pez

      Ataka se teď hlavně na XChatu asi děsně nudí, na fórum už moc nemůže psát svá tisková prohlášení a další své blitky, včetně organizování nějakých fejků k vytvoření dojmu, jak ho spousta lidí podporuje :D Tak si teď nově zakládá nestálé místnosti, jako "Práskač" apod. Jinak u něj je úsměvné, že si teď "hraje na XChat", když je XChat totálně v kopru. 15 let ho nikdo neznal, 15 let nikoho nezajímal, narozdíl od nás mnohých, a teď tam šaškuje na skoro mrtvém GymChatu. Veleúsměvné.

      A-A

      Vymazat
    8. @ Nicnechapu

      Ale Giggo se ti líbil :D A když už jsme u něho, a u nedávných debat o oranžádě, tak... Věří někdo na náhody? Já tedy ne, náhody prostě neexistují. Takže po tom, co tu proběhla oranžová rozprava, tak náhle hle, a Gigo unorange :D Profil Gigga ZDE. Ani když si vezmete lupu, ba ani pod mikroskopem byste tam nenašli náznak oranžové :D Vida vida..

      A-A

      Vymazat
    9. Je to tak že jak se tam jednou objeví a jako šmejd se projeví už se ho ta osoba nezbaví a na vždy se jí v přátelích zjevuje.

      Vymazat
    10. Mě teda nejvíc baví happynQi na chat.cz. Tywoe, tam přijde kdokoli kdo se do ní pustí a okamžitě je dle tý nemocný starý ženský PEZ :-))))) Já vím, že jsem jí dával hlavně před lety solidní čočku, ale že jí ze mě natolik jebne, že i víkendový nicky spojí se mnou, to je fakt hustý :-D Přitom já na chaty až na drobné výjimky nikdy o víkendech nelez, takže super, totálně jí ze mě jeblo a je tam kde jsme chtěli :-))))) Dokonce už ani její věrná anállíza bára.TBC jí neleze v kaďák, už i ona poznala, co je happyče zač :-)))

      Vymazat
    11. Ataka už nezájem, von sám ví že u mě udělal chybu, ale pokud už se bude chovat slušně, je mi fuk. Chybu udělá občas každej z nás.

      Vymazat
    12. @ Pez

      Je jen dobře, že tu lidé presentují své pohledy, své úhly pohledu, které se někdy shodují a jindy jsou rozdílné. Aspoň je jasně vidět, že nejsme všichni Gogo :D

      Já osobně to vidím zase trochu opačně, u Ataky nejde o jednu chybu, Ataka je dle mého názoru celý jedna velká nekonečná kolosální gigantická chyba. Nu, a Happyna, ta si myslím dnes už nikoho moc nezajímá a skončila a dopadla dle zásluh, za své odpornosti, ohavnosti a letité hnusoty zůstala sama osaměla na nějaké nikoho nezajímající žumpě Chat.cz, kde se dokonce s ní nebaví ani tamní žumpíci. Já sice nevěřím na "boží mlýny", každopádně je dobře, že u Happyny něco takového zafungovalo, a mlýny jí semlely. A pokud jí někteří na žumpu ještě chodí občas "zvednout mandlle", tak jen dobře, to je takový zasloužený bonus.

      A-A

      Vymazat
    13. @ Šavlozubý křeček

      No tak to to tam Gym moc nevylepšil, to klidně mohl nechat tak jak to bylo dříve, kdy si mohl každý do přátel dát jednostranně koho chtěl, páč jestli tedy, jak říkáš, není možnost přátelství zrušit bez toho, aby s tím souhlasila i druhá osoba, tak je to stejně špatně jak bylo, jen v opačném gardu. Takže toto je Gymův paskvil.

      Mimochodem, jak jsme se tu nedávno bavili o té novince s "ověřeným číslem", tak to číslo se nikde veřejně nezobrazuje, to je jen svázáno s tím či oním profilem, lze si přes to například obnovit heslo. To jen říkám a doplňuji, že tedy naštěstí to tak je, a taky abychom tu oba nevysílali nějakou poplašnou zprávu. Tak to uvádím ještě pro jistotu na pravou míru.

      =================================================================================
      A udělám opět oslí můstek..

      Protože mám v plánu určitou glosu, zatím nechci úplně naznačovat téma, tak bych Vás, kolegy, diskutéry, čtenáře požádal, tedy ty co mají účet na XChatu (páč Já tam žádný nemám) o spolupráci. Jde o to, že se zdá, že Irsag v 16kách domluvil s adminy, že tam bude jen vstup pro lidi právě jen s "ověřeným číslem". Rád bych věděl, zda li to tak je, takže kdyby kdokoliv z Vás kdo na XChatu nemá "ověřené číslo" mohl zkusmo vyzkoušet, zda li ho to do místnosti pustí nebo ne. Moc by mi to pomohlo. Vělmi děkuji :)
      (Napiště to klidně sem nebo do mailu)

      A-A
      XGLOSY - TEN DĚLÁ TO A TEN ZAS TOHLE A VŠICHNI DOHROMADY UDĚLÁME MOC

      Vymazat
    14. A jako malou kulturní vložku VIDEOTen dělá to a ten zas tohle :)

      A-A

      Vymazat
    15. Tato místnost je pouze pro uživatele s ověřeným telefonním číslem. Číslo si můžeš ověřit v nastavení.

      Vymazat
    16. @ Pez

      Díky moc :) Takže to tak opravdu je.

      A-A

      Vymazat
    17. Pod jedním číslem funguje i více nicků. Paskvil ?? Zbytečnost ?? Rádoby úprava ve stylu "MY" se staráme ??

      Vymazat
    18. @ JeliMán

      A to máš podložené čím? Že lze na jedno tlf. číslo navázat více nicků? Pokud máš pro to nějaké důkazy, sem s nimi. Komunita Xglos a čtenářové budou jen rádi. :)

      Zároveň se můžeš na to zeptat Honzy Zálešáka na blogu IKSČET (má ho též na Bloggeru) ZDE. Nějaká debata tam běží, psal tam DonLaFontaine (Ondra.B) a co je ovšem zajímavější, tak pod tím anonem se bude patrně ukrývat SS 16tek Irsaq, který "ověřené číslo" patrně tedy nemá, když fungují jen česká a slovenská čísla, jako SS ale má samozřejmě vstup do místnosti bez tohoto filtru.

      A-A

      Vymazat
    19. Zkusil jsem vytvořit dva nicky, v nastaveni nastavil stejné číslo a s oběma se dostal do 16+. Jak prosté.

      Vymazat
    20. @ JeliMán

      Tak ona je to vlastně taková autorizace, tudíž pouhé ověření, že k nějakému účtu pasuje tlf. číslo. Pokud si vzpomínám, tak bylo na XChatu možné z jednoho e-mailu založit několik účtů. Tudíž to je v podstatě to samé. A pokud to tak tedy opravdu je, pak je to opravdu paskvil a naprostá zbytečnost. Měl by mít Gym nějak ošetřeno, že jedno tlf. číslo může být přiřazeno jen a pouze k jednomu nicku. Tudíž opravdu nechápu co tam Gym nacvičuje a co tímto chtěl básník Gym říci.

      Každopádně opět výzva, pro kohokoliv, kdo čte Xglosy. Máte podobnou zkušenost jako JeliMán? Řekněte nám o tom. Děkujeme.

      A-A

      Vymazat
    21. Nu, tak jsem se na to na IKSČETU zeptal sám, za naší komunitu Xglos a Vás naše čtenáře. Můžete se na to podívat ZDE


      ================================================================================
      Text mého dotazu:
      Dobrý den,

      komunitu a čtenáře Xglos informoval jeden z diskutérů o skutečnosti, že lze jedno číslo použít k ověření několika účtů.

      ******* 27. února 2020 17:40
      Zkusil jsem vytvořit dva nicky, v nastaveni nastavil stejné číslo a s oběma se dostal do 16+. Jak prosté.


      Táži se Vás proto, zda li je toto zde uvedené možné? V té souvislosti by mě, komunitu a čtenáře Xglos (a jistě i Vaše uživatele) zajímalo, k čemu je tedy takováto "autorizace" dobrá, pokud lze na různé, třeba i multiidentitní účty navázat jedno tlf. číslo? A to i vzhledem k možným filtrům ohledně "ověřeného čísla" místností.

      Děkuji za odpověď

      Anděl Azazel
      Xglosy - X-Magazín A-A
      ================================================================================

      Uvidíme, co nám Honza Zálešák, a zda li vůbec, odpoví.

      A-A

      Vymazat
    22. Odpověď přišla bleskurychle:

      Autor Jan Zálešák zanechal nový komentář k příspěvku "Telefonní číslo":

      Nikdo nikdy nerekl, ze neni mozne mit na XChatu vice identit. Proto jsme pri implementaci zvolili moznost navazat na jedno cislo vice nicku. Pokud uvidime, ze je toho i tak zneuzivano, nikde neni receno, ze soucasny limit poctu nicku na jedno cislo nemuze klesnout az na jednicku

      Vymazat
    23. Pokud si Happyča mohla udělat za cca 20 let asi 150 nicků přes jednu IP, nevidím důvod proč by jedno tel. číslo nemohlo mít taky víc nicků..

      Vymazat
    24. @ Pez

      No právě, máme tu zkušenosti, které nám říkají, že správně je jeden nick z jednoho mailu, jeden nick z jednoho tlf. čísla. Myslel jsem, že Gym bude na XChatu odstraňovat to, co je tam bylo špatně, a on to naopak podporuje. Ještě se k tomu pak asi vyjádřím více.

      A-A

      Vymazat
    25. Předpokládám, že peníze z reklam jsou hlavně podle počtu nicků, tak logicky lepší mulitinick než žádný nick :-))))) Ale úpadek je to teda strašnej, holt doba rozmachu chatů je dávno pryč.

      Vymazat
  3. Já tomu nějak nerozumím. Co je na mé otázce OT? Týkala se jednání jednoho magora na foru, tak jsem svou otázku logicky položil na foru.
    Ale možná jsem měl bonzovat dotyčnýho jako atakokot, nebo co mi Giggo chtěl sdělit? Pokud mi to někdo vysvětlí, budu velice rád :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Pez

      Já bych ti to i rád vysvětlil, ale myšlenkovým pochodům Gigga v poslední době opět přestávám naprosto rozumět. Možná tím chtěl jen dát najevo, kde jsou jeho osobní sympatie a antipatie, což by nebylo poprvé. Anathema si jistě společně se mnou vybaví, jak nás kdysi na fórum Administrátoři oba "vypíchl", ono je tam toho řada věcí již smazána (mimochodem pak Giggo přejmenoval fórum z Administrátorů na Kecálisty a vše nakonec vyvrcholilo tím, že tam zasahoval sám GymJWM a smazal a propeskoval i Gigga). Ale pár ukázek je ještě k nalezení. Takže..

      Podívejte se SEM
      A nebo SEM

      Admin Giggo sebe rád označuje Bohem, a rád se jako Bůh chová, tedy jako všemocný. Občas ale i Bůh může narazit.

      A-A

      Vymazat
    2. OT = OFF TOPIC - nesouvisející s věcí. Pokud na foru dochází k fluktuaci jednodenních nicků a já se na tom samém foru zeptám, zda tohle bude administrace nějak řešit, je to všechno možné, jen ne OT. OT by to bylo, pokud bych tuto otázku položil třeba na foru náctiletých nebo na jiném chatu. Tady se pan Giggo trochu spletl a tímto ho srdečně zdravím :-)

      Vymazat
  4. Hah! To je do neba volajúci. Tie na svojim blogísku hanobíš meno xchat, porušuješ vlastné kódexy (napríklad spomínanie celých mien) a iné. A potom sa rozplačeš nad tým keď to niekto urobí tebe a žiadaš satisfakciu. Pokrytectvo level 1000
    Ach jaj .. Azazel Azazel ... Legendo ... palec hore

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby jsi byl nezaujatý, přiznal by jsi, že XChat si svoje jméno hanobí samo. Nebo už jsi zapomněl jak se nejen SS ale i admini na XChatu stavěli například k otázce tělesně postižených? Myslíš si, že tím na své reputaci neutrpěli? A jak pořád dokola pitvají vše co tu Aza a jiní napíší a dělají ze sebe ( Ataka a spol ) idioty, když věčně mění popisky na Komouš výchově? S cílem napadat a urážet kdekoho , kdo se odváží bavit s Azou a jinými čtenáři.
      Je velký rozdíl mezi adminy na XChatu a na Chatujme. Kdo není vyloženě padlý na hlavu to vidí a uzná. Místo toho , aby se na XChatu poučili, chytili se za nos a věnovali se věcem prospěšným pro jejich chat, tak ze sebe dělají jen debily a naprosté nuly.

      Vymazat
    2. Asi ťa sklamem, zaujatý voči ani jednému z chatov nie som. Sú mi celkom u zadku skôr mi príde tá situácia úsmevná a pokyrtecká.. ..thats all

      Vymazat
    3. @ Peťa N.

      To jsou opět tvé známé výkřiky do tmy. Kodex Xglos zde platí jako nepřekročitelný zákon, tvé křivé obvinění a lež o tom, že tu trpím nějaké zveřejňování celých jmen, na tom nic nezmění. Mimochodem právě nedávno jsem mazal jeden příspěvek Pza, kde bylo uvedeno příjmení admina XChatu Bogeman. Ano, Já vyznávám "padni komu padni". A co se týče XChatu, tak o něm pouze informuji, ukazuji pravý stav věcí, nazývám vše pravými jmény. To že se má kritika nese většinou v negativním tónu, za to si může ten portál sám. Ale umím i chválit, když je za co, a myslím že právě v této glose jsem to jasně předvedl.

      A-A

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Tak pokud bychom to srovnání Chatujme vs. XChat brali pouze co se týče této jedné záležitosti, tak ano, to musím ze zkušenosti souhlasit, opakuji co se týče pouze této jedné záležitosti. Dobře víme, co předváděl na Chatujme Víťa, a bylo to podobné, nešlo jen o mojí osobu ale o spoustu dalších lidí (dokonce někteří se mnou neměli v té době ani nic společného), a Chatujme se k tomu postavilo jasně, řeklo tohle je moc, takovéhle věci se skrze náš portál dít nebudou. Na XChatu, tedy skrze XChat abych byl přesný, se již měsíce odehrávají naprosté šílenosti a Jan Zálešák a mnozí jeho admini nečiní naprosto nic, někteří se u toho snad i baví. Neskutečné! Takže ano, tady dává Chatujme XChatu jasné KO! A ještě do třetice všeho dobrého zopakuji, že mluvím a srovnávám jen a pouze tuto jednu záležitost.

      A-A

      Vymazat
    5. Peťane: Jména provozovatelů služby xchat.cz jsou veřejně dostupná např. na justice.cz. To jsi trochu vedle :-)

      Vymazat
    6. Ano, Já jsem to tu už osvětloval mnohokráte, platí Kodex Xglos, kde se ohledně tohoto uvádí: "Je zakázáno - Zveřejňovat osobní údaje jiných osob, a to včetně příjmení (Povoleny jsou pouze nicky)", tedy logicky platí stejná pravidla jako na chatech, samozřejmě i pro zdejší osazenstvo (páč stejně tak jsme každý z nějakého chatu, nebo byli). Tudíž Příjmení uživatelů Xglos, stejně tak uživatelů chatovacích portálů se nezveřejňují. Uživatelem je i Admin nějakého chatu, páč je to jen uživatel s vyššími právy. Něco jiného jsou majitelé, vlastníci, provozovatelé těch serverů, na ty se to nevztahuje. Tudíž např. Jan Zálešák napsat lze, ale u admina XChatu např. Giggo se může uvést jen Milan, případně Milan P., to by taky prošlo, ale více ani ťuk! Doufám, že už je to všem pro vždy jasné. Děkuji za pozornost.

      Anděl Azazel

      Vymazat
  5. Zatím slabota, Zálešák ještě teď pere kapesníky po snůšce nesmyslů, co našel v e-mailu.

    OdpovědětVymazat
  6. ::::::::::::: Postřehy z chatů (25.02) :::::::::::::

    Chatujme - Zde se klasicky bohuje a jinak nic zaznamenáníhodného. Kolem 23. hodiny je na portálu jen něco málo přes 100 lidí, na chatu 27 z toho 9 v sexu.

    Libimseti - Tady též klasika, tedy všude Guru Kouba. Na portálu kolem 23. hodiny přes 150 lidí, na chatu 34 z toho 26 v sexu.

    SuperPokec - Na tomto chatu se snad už ani nic nového čekat nedá. Kolem 23. hodiny 13 uživatelů.

    XChat - Tady začneme návštěvností, GymChat chce patrně trhnout nový SEXrekord, neb před 23. bylo na chatu 1 143 lidí celkem, v pokecových roomech 65, tudíž si lehce spočítáte, že podíl uživatelů v SEXu činil skvělých 94,3 %!

    A podívejme se ještě na fórum Metal, o kterém jsem mluvil v komentech pod předešlou glosou, když jsem to uváděl jako jedno z míst, kde trolloval Mach pod nickem "Scandian". Nu, a reaguje tam na něj Haluška. Ano, v jednom má naprostou pravdu, za chcíplý GymChat opravdu Azazel nemůže, ten podělal během 4 let Gym a jeho parta. A všimněte si tam, jak ani Halušku údajně nic nezajímá (od koho jsme to slyšeli nedávno naposledy, že.. ovšemže, ano A je správně :D) Nu, ono už nemá koho cokoliv na GymChatu zajímat, když tam krom "ONI" nikdo jiný nezůstal. A další kontrolní otázka, kde že to Haluška tráví čas? Ano, v "ONI" místnosti Kávomilové právě s hrobařem XChatu GymJWM.

    Na fórum Metal se můžete podívat ZDE

    Toliko pro dnešek z postřehů. Ano, moc toho nebylo. Ale kde nic není, tam ani kozel nebere.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  7. ::::: "ONI" na Chatujme nedodržují svá vlastní Pravidla! Láva Bot udržuje místnost naživu! :::::

    Fakt, že Bot Lávy nemá skryté prochatované hodiny, je jen jedním z takových porušení pravidel "Bot musí mít skryté prochatované hodiny." Podívejme se na další Pravidla Chatujme:
    - Místnost, která má schváleného Bota do místnosti a má webové stránky místnosti neplatí poloviční limit! Místnost musí splnit limit, jako je určen dané sekci.

    Jak je vůbec možné, že Lávův Bot nachatovává čas místnosti?! Z grafu je to velmi zřejmé. To jako vážně?! Navíc Lávův Bot udržuje místnost naživu, tedy před odstálením. Nejprve si řekněme, že u místnosti je porušeno výše zmíněné pravidlo, pro sekci Pokec a zábava je plný limit 90, místnost Absolutně nej pokec má ovšem limit 45. A pojďme se podívat na prochatovaný čas, ten činil ku 14. hodině 728h/30d. 24 x 30 (nachatovaný čas Láva Botem) = 720. Odečtěme 10 zbývajících hodin do konce dnešního dne, a jsme na čísle 710, to je čas nachatovaný Láva Botem, když ho odečteme od celkového času místnosti (728 - 710), tak nám vyjde, že živí uživatelé nachatovali pouhých 18 hodin. Zopakujme si, že plný limit je 90 a poloviční 45.

    A Já se opět ptám, jak je vůbec možné, že Bot nachatovává čas místnosti? Jak je možné, že Bot porušuje většinu pravidel Chatujme a hlavně jak je možné, že uměle udržuje místnost?

    Dámy a pánové, nezlobte se na mě, ale toto je naprostý skandál! A ukázka toho, jak si "ONI" mohou dělat co chtějí, Pravidla tu jsou pro ostatní, pro "ONI" neplatí. A to, příroděžel není jen na Chatujme. Mega Skandální!

    A-A

    OdpovědětVymazat
  8. :::::::::::: 2 šílenosti na Chatujme - Mínusovoní (boží láska) a Jupiteho kopané :::::::::::::
    KAUZA 1 - Šílené mínusování
    Já osobně jsem byl vždy odpůrcem palcování, kdekoliv a kdykoliv. Pro mě to nikdy nemělo žádnou vypovídací hodnotu, sám si umím zhodnotit příspěvek či diskutéra. Palcování je pro mne naprosto k ničemu. Zvláště, a potvrzovalo se to na mnoha diskuzích, to mají někteří šílenci a fanatici jako svůj koníček.

    Na diskuzích Chatujme LuRy palcování má, a že to přináší jen problémy se ukázovalo jak v minulosti, tak hlavně vše vyvrcholilo v současné době, kdy někteří Alelujáři hlásající lásku neváhali jiné Alelujáře vypalcovávat, tedy zběsile mínusovat.

    Takový Jonatan má např. -101
    Visitor měl údajně nedávno +76 a během krátkého období měl najednou -412

    To už zřejmě dožralo samotného LuRyho (zvláště když si jistě Visitor poplakal a pofňukal na jeho ramínku), že nějaké vyřizování si účtů skrze šílené palcování omezil. A to na 5 hlasu za 15 minut plus limit na počet palců jednomu uživateli za den. Dále vydal výstrahu, že úmyslené vypalcovávání bude postihováno včetně i případné blokace uživatele.

    Mimochodem Visitor má momentálně karmu +83, to mu ji asi někdo ručně upravil, LuRy že, ovšemže. Koneckonců LuRy rád upravuje kde co, to už známe z minulosti při jeho úpravách dat v profilech (aby tím například něco zamaskoval viz. Bad, pamatujeme všichni).


    KAUZA 2 - Jedna Jupiteho kopaná do Archivu, druhá pod Lumirrem jede

    Nejdříve si jasně řekněme, že to, že Lubomirr je JupiteHans je v tuto chvíli domněnka a hypotéza. Ale velmi silná.

    Jupite byl přiděleným správcem diskuze "Slovní kopaná", když si smazal nick, tak logicky diskuze byla bez správce. Poté si založil dva různé nicky, které si opět smazal. Nyní se předpokládá, že si založil nick Lubomirr a zároveň diskuzi "Slovní písmenková extraliga". Prvně jmenovaná diskuze je přesunuta do Archivu a nelze do ni tedy přispívat.

    Zvláštní, pokud by Lubomirr byl opravdu opět JupiteHans, že jedna diskuze je Jupitem jako správcem opuštěna, aby si založil stejnou diskuzi kterou Jupite spravuje, a původní Jupiteho diskuze je přesunuta do Archivu. Zdá se vám to šílené? Jistě, ovšem kolik už jste podobných šíleností kolem Jupiteho a spravování diskuzí v minulosti viděli, že.. ovšemže. To bych blil.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nu, si teď tak říkám, že jsem o těchto zde presntovaných 3 kauzách mohl udělat glosu a nazvat ji třeba "Šílenosti na Chatujme - Láva, karma, Jupite". Nu, Já myslím, že ani tady to nezapadne, ono se chystá v brzkých dnech prvotina Nicnechapu, tak by ani nebylo žádoucí tu vychrlit tolik glos rychle za sebou. Nu, ještě tady k tomu všemu dodám, že jsem opravdu rád, že jsem v chatovém důchodu a že s Chatujme už nemám pranic společného, páč na takovém serveru, ještě k tomu všemu polonáboženském, bych prostě ani fungovati nemohl. Nelze!

      A-A

      Vymazat
  9. A ještě si dnes dáme statistiky chatů z těch nejsledovanějších večerních časů..

    ==26.02.2020==
    == 20:00 ==

    XChat 1351 (934 - 105)
    Libimseti 217 (58 - 30)
    Chatujme 191 (80 - 73)
    SuperPokec (29 - 29)
    Chat.cz (22/18 reg. - 22)

    == 21:00 ==

    XChat 1531 (1 118 - 124)
    Libimseti 223 (59 - 22)
    Chatujme 181 (76 - 64)
    SuperPokec (25 - 25)
    Chat.cz (21/17 reg. - 21)

    == 22:00 ==

    XChat 1625 (1 155 - 107)
    Libimseti 213 (63- 24)
    Chatujme 147 (52 - 41)
    SuperPokec (19 - 19)
    Chat.cz (21/15 reg. - 21)

    Jak vidíme, nic překotného se neděje.

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024