Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!



(Pokračování: 31. března 2020 21:30)

Na diskuzi uživatele LichKingAnathema Literatura - temné (nejen) povídky uveřejňuje Anathema řadu povídek, které vydává jako svá autorská díla, název díla a jejího autora vždy uvádí v předmětu daného postu. My si teď ovšem pojďme pro příklad dát pár ukázek toho, že se jedná o naprosté plagiátorství.


Zdroj: Chatujme.cz a Liter.cz


Povídka Čas večeřet!, kterou Anathema vydává za svou najdete na výše zmiňované diskuzi ZDE, originál této povídky je ale na serveru Liter.cz ZDE

Stejně jako další dílo, označené jako "Zrození bezejmenného - LichKingAnathema" ZDE, je k nalezení na témže portálu Liter.cz ZDE

A do třetice všeho zlého se podíváme ještě na jiný web, a to horror.cz, kde se nachází povídka "Tíha hříchu" ZDE, kterou Anathema opět na své diskuzi presentuje jako svůj autorský počin ZDE

Tak to byly jen tři názorné ukázky plagiátorství Anathemy a zcela zjevného porušování autorských práv.


Plagiát je umělecké nebo vědecké dílo, jež někdo jiný než skutečný autor neprávem vydává za své. Taková činnost se nazývá plagiátorství nebo plagiace.

Český autorský zákon – na rozdíl například od německého - pojem plagiát nepoužívá a nedefinuje, mezinárodní norma ČSN ISO 5127-2003 jej popisuje jako „představení duševního díla jiného autora, půjčeného nebo napodobeného vcelku nebo zčásti, jako svého vlastního“. Ochrana se týká uměleckého a vědeckého díla, „které je jedinečným výsledkem tvůrčí činnosti“, pokud je nějak objektivně vyjádřeno, ale také překladu, programu, databáze a podobně.

(Zdroj: Wikipedie)


Na portálu Chatujme.cz jsou autorská práva zmíněna jak v Obecných pravidlech Chatujme.cz, tak ve Smluvním ujednání a podmínkách upravující užívání služeb poskytovaných Chatujme.cz

Na zjevné porušování autorských práv jsem se jal upozornit chatovací portál Chatujme.cz, a to e-mailem zaslaným na podpora@chatujme.cz.



OTEVŘENÝ DOPIS: Upozornění na závažné porušování autorských práv na Vašem portálu.

Vážené Vedení portálu Chatujme.cz,

chtěl bych Vás upozornit, že na diskuzi "Literatura - temné (nejen) povídky" na Vašem portálu dochází k velmi závažnému porušování autorských práv a plagiátorství ze strany uživatele LichKingAnathema. Uvedu na ukázku tři příklady:

Čas večeřet! - plagiát Anathemy ZDE - originál ZDE
Zrození bezejmenného - plagiát Anathemy ZDE - originál ZDE
Tíha hříchu - plagiát Anathemy ZDE - originál ZDE

Sice se na svém portálu distancujete od odpovědnosti za porušování autorských práv uživateli, ovšem je zcela ve Vašem zájmu, řekl bych i povinnosti, při zjištění, že dochází na Vašem portálu k porušování právních předpisů ČR, takovému jednání dostupnými prostředky bránit a zamezovat, a obsah porušující autorská práva buď odebrat či učinit kroky vedoucí k tomu, aby byl obsah řádně označen a vyhověl požadavkům na zveřejnění, což zcela jistě plagiátorství (rozuměj krádež autorského díla) rozhodně není.

Dovolím si Vám navrhnout možný postup při řešení této nepříjemné záležitosti odehrávající se na Vašem portálu: Požádat uživatele LichKingAnathema, aby sám či s pomocí administrátorů editoval závadné příspěvky, tedy uvedl pravého autora a zdroj. Vyzvat jmenovaného uživatele, ať se již v budoucnu plagiátorství prostřednictím Vašeho portálu nedopouští. V případě nesplnění těchto výzev a požadavků takový závadný obsah z Vašeho portálu odstranit.

Berte to, prosím, jako pouhé osobní doporučení, je zcela jistě na Vás, jak s touto velmi nepříjemnou záležitostí naložíte. Každopádně pevně věřím, že portál Chatujme.cz nechce být místem, kde dochází k porušování právních předpisů a kde jsou jeho prostřednictvím porušována autorská práva.

S pozdravem
Anděl Azazel
X-Magazín A-A


A jaký bude závěr této glosy? Opravdu nemám rád, když se někdo chlubí cizím peřím. Je to prostě hnusné. To jednak. A druhak, moje milé čtenářky a milí čtenáři, Já se řídím heslem "Padni komu padni", odhalil jsem zde již mnoho nejrůznějších nepravostí, v rámci objektivního informování musím být neoblomným profesionálem, jednoduše takto závažnou záležitost mi moje profesionální hrdost nedovolí ututlat či zatajit.

Anděl Azazel

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

POKRAČOVÁNÍ: Lži portál Chatujme kryje plagiátorsví aneb další LuRyho kejkle!
31. března 2020 21:30

Musím se přiznat, že jsem ani odpověď z Chatujme nečekal a vlastně ji nepožadoval. Reakci spolumajitele Lukáše Ryšánka jsem ovšem opět nemile překvapen. Většinou neuvádím takovéto maily od vedení portálů, maximálně z nich cituji. Toto byla ovšem reakce na "Otevřený dopis" a druhak mi to přijde natolik závažné, že je třeba vás, moje milé čtenářky a milí čtenáři, s obsahem mailu plně seznámit.

Text mailu:

Dobrý den,
děkuji za nahlášení.
Byly mi doloženy potřebné podklady, které Vaše nařčení o plagiátorství vyvrací a tím pádem zmíněný uživatel je prokazatelně autorem (respektive veřejně na internetu dohledatelným prvním autorem) výše uvedených textů.
Podklady jsem si prověřil a jsou průkazné.
Rád bych Vás zároveň požádal v budoucnu o lepší prověření Vašich tvrzení a tím zkrácení času, který tomu já i vy musíme zbytečně věnovat.

Díky

S pozdravem LuRy - Vývojář a spolumajitel Chatujme.cz




Z odkazů si můžete všimnout, že v oněch třech ukázkách jde o 3 autory, jedním z nich je Matyasbednar a povšimněte si datumu publikování povídky, je to 23. listopadu 2011. Druhý autor, nebo li spíše autorka je CervenyKralicek, povídka publikována 21.02.2020 a poslední autor se jmenuje Kakarrott, datum zveřejnění povídky 28.04.2018.

Co předložil Anathema za důkazy o svém autorství ovšem LuRy nedokládá, takže se lze s úspěchem domnívat, že mu Anathema při své známé bájné dokazovatelnosti (a my co z minulosti víme, tak víme) nabulíkoval nějaké nesmysly, kterým LuRy buď naivně uvěřil, anebo jim prostě chtěl jakoby, ve svém kejklířství, věřit. Tudíž opakuji to důležité, žádný důkaz o tom, že Anathema je prvotním autorem v tuto chvíli neexistuje. Nebo nechť ho někdo předloží a pak se to dá objektivně posoudit, LuRyho vývodu a závěru Já prostě nevěřím, LuRy pro mě není důvěryhodná osoba, věřím na důkazy, ne na prohlášení.

Podívejme se například též na povídku údajně Anathemy s názvem "Žehlička" z 26.08.19

Jen malá ukázka:

,,Ty jsi ta nejhodnější máma na světě.“

Moje osmnáctiletá dcera mě pevně objala kolem krku a políbila mě na obě tváře.

,,Vždyť si zasloužíš jenom samou radost. Bez tebe bych už dávno skočila z Nuseláku.“

Poté, co jsem to vyslovila, se tvář Alenky zachmuřila. Znáte to, takový ten pocit, když řeknete něco nevhodného. Jako by se zastavil čas a nejraději by jste si nafackovali. Alenka mi pomohla v nejhorším období mého života. Můj muž Robert přes noc ochrnul. Žádní doktoři nebyli schopni vysvětlit, co se mu stalo. Přestal chodit i mluvit. Zírá nepřítomně před sebe, ale není schopný reagovat. Je jako zombie – živá mrtvola. Ne, je něco mnohem horšího. Je jako upír – vysává mou životní energii a pije mi krev.

(Zdroj: Diskuze Chatujme - Literatura - temné (nejen) povídky)

Vidíme, že zde Anathema píše v první osobě, a tedy jako žena. Zvláštní že.

Jinak by samozřejmě grafolog byl schopný určit, zda li všechny ty povídky, pod které se Anathema podepsal jako autor, jsou dílem jednoho člověka. A myslím, že by to nemusel být ani grafolog, jen bystřejší čtenář, který by rozpoznal styl povídek, ono každý máme svůj rukopis a ať bychom se snažili jakkoliv, určitý základní styl je pořád stejný.


A jaký bude závěr tohoto pokračování? Dokud kdokoliv nepředloží jasné a přesvědčivé důkazy, pak všechny dostupné indicie značí, že Anathema je plagiátor a LuRy kejklíř který to, jak je u něj zvykem, jen velmi neumě kryje. A závěr číslo dvě, ne na Chatujme se opravdu nic nezměnilo. Příroděžel.

Anděl Azazel


Články AzaNovin










Komentáře

  1. ::::::: Co se chystá :::::::

    31.03.2020

    V měsíci březnu bylo publikováno 8 glos. Článek o změnách ve způsobech indexace obsahu na netu Googlem, což se má udát v září, bude přesunuta na duben.

    V dubnu by též mohla vzniknout glosa o porovnání Pinterestu a Instagramu, možná i jako článek AzaNovin. Uvidíme.

    Jelikož by někdy v posldním týdnu dubna měla být na AzaŽurnálu publikována pravidelná půlroční statistika návštěvnosti chatovacích portálů, je možné, že ještě v konci dubna by následně vyšlo zde na Xglosách zhodnocení oněch čísel.

    Nicnechápu, po úspěšné publikaci své trilogie, nevylučuje napsání nějaké další své glosy.

    V případě nějakých aktuálních výrazných událostí samozřejmě může nová glosa vzniknout kdykoliv.

    Též by mohly v dubnu začít avizované rozhovory s osobnostmi chatů. To je zatím ale stále jen ve sféře úvah.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  2. Ach jaj, hlúpučký Azazel ...
    Opäť si ma veľmi sklamal svoju neprofesionalitu ku ktorej sa tak urputne hlásiš ...
    No ale k veci, nie som profesionál ako ty ale stačilo mi iba pár minút na google a našiel som si dôkazy, ktoré ťa stavia do dosť zlé situácie.
    si akurát za blbca... gratulujem

    Ale čo by som pre teba neurobil, dal som si takú prácu aby som ti to vypísal

    21.02.2020 - https://www.liter.cz/povidky-horor-863036-cist
    10.10.2010 - https://deathmetal.estranky.cz/clanky/temna--nejen--literatura---anathemathe-besta/zrozeni-bezejmenneho---anathemathe-best---9.10.2010-.html

    28.04.2018 - https://www.liter.cz/povidky-horor-842156-cist
    2.2.2011 - https://deathmetal.estranky.cz/clanky/temna--nejen--literatura---anathemathe-besta/cas-veceret----anathemathe-best--2.2.2011-.html

    23.11.2011 - http://www.horror.cz/hororove-povidky/clanek_tiha-hrichu-2_5016/
    28.2.2011 - https://deathmetal.estranky.cz/clanky/temna--nejen--literatura---anathemathe-besta/tiha-hrichu---anathemathe-best--28.2.2011-.html

    !!!!!!!! 2 z 3 tvojich dôkazov sa líšia o takmer 8 rokov ten tretí o 8 mesiacov
    Čo mi na to povieš? To ti naozaj došli témy k očierňovanie chatov, že už šliapeš po jednotlivcoch?
    Byť Anathema alebo Lury tak žiadam verejné ospravedlnenie z krivého obvinenia a ak sa nemýlim, nie je to u vás trestné?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Peťa N. (Anonym)

      1. Ano, jsi Anonym, anebo ještě možná lépe UFO (neidentifikovatelný předmět). Ač už ses tu vyskytoval (rozuměj prudil - a řadu tvých příspěvků mám stále archivovánu ve spamu), tak ses nám nikdy nepředstavil, nikdy aspoň trochu neidentifikoval. Tvá důvěryhodnost se tedy rovná nule.

      2. V návaznosti na bod 1. se tu většinou vždy zjevíš, když se jedná o portál Chatujme. Tudíž odtud by se dalo usuzovat, že vítr bude foukat. Dalo by se i pouvažovat o tom, čí jsi vlastně alterego a proč tolik horuješ právě ve prospěch portálu Chatujme.

      3. Antidatovat se dá vše. Ale souhlasím, jediný soud může vydat směrodatný verdikt, a to na základě odborných posudků. My to tady těžko rozlouskneme, páč předpokládám, že nikdo z nás nemá takové prostředky, které mají státní orgány k dispozici. A jestli se domníváš, že teď budu dohledávat možná ještě starší datumy oněch děl, které jsem uvedl jen pro příklad, anebo se snad pídit po dalších (ta povídka v první osobě napsaná jako žena nebudí moc důvěry), tak jsi na omylu.

      4. Ten "Ungoth" mezi správci mě opravdu pobavil. Nikdo nikdy nezpochybňoval, že tato osoba existovala. Později už se ovšem na netu nevyskytovala, a tak začal nick Unghot fungovat jako duplicitní nick Anathemy (více v glose z 9.4.17 ZDEohledně XChatu a Chat.cz); (též více v článku mé kdysi kolegyně SS Somnia původně z 23. února 2017 ZDE- poslední odstavec)

      A na úplný závěr, protože už vidím ty plky o Janu Bulvovi, jedno bombastické sebeodhalení! Ano, veřejně přiznávám, že Jan Bulva, v již celkem dlouhé minulosti, byl moje alterego. Koneckonců, nikdy jsem to jednoznačně nepopíral. Takže tímto jediná skvrnka u mé osoby zmizela, ano, teď jsem již křišťálově čistý. Jsem rád, že jsem mohl toto veřejné sebeodhalení a přiznání učinit. Nejsem na Jana Bulvu jako své alterego hrdý, ale správný chlap musí umět udělat velká rozhodnutí, a to i velká sebepřiznání. A nyní nastal ten čas. Pociťuji velkou úlevu.

      A-A

      Vymazat
    2. Ako hovorím, neprekvapuje ma to. Bojkot reálny veci ktorú som ti napísal na ktorú takmer ani neodpovieš, žiadne ospravedlnenie ani priznanie chyby naopak bojkot, zahmlievaniu a zvedenie konverzácie na niečo iné
      Preto sem ani nepíšem pod každou hovadinu, to ako si tú sám sebe píšeš pod článkami alebo ako tu riešite špinenie ľudí všetkého druhu.
      Že si Bulva (!!!! mulťák !!!!) vedel snáď každý ale teraz by mal vedieť každý, že si aj nicnechapu.
      Ale by som ti odpovedal na tvoje zvedov. V minulosti som ti už napísal kto som a anonym alebo UFO rozhodne nie som tým skôr keď vidíš moje meno v nicku.
      Touto logikou môžem povedať ja o tebe, že si ufo a anonym a tvoje "pravé meno je Miroslav Mrkvička" o tom snáď nikto nepochybuje, že je fake.

      Vymazat
    3. @ Peťa N.

      S nelogickým demagogickým nesmyslem a UFOnem jako jsi ty nemá opravdu smysl diskutovat. Takže stručně bodově:

      a) Mě znají všichni a má reálná existence je prověřena - tebe nezná nikdo
      b) Nikdy jsi neříkal jediný slušný identifikátor o své osobě, jsi UFO
      c) Jan Bulva nebyl žádný mulťák, byl použit k tomu, abych se mohl vyjádřit tak, jak jsem se za sebe vyjádřit nemohl, tedy kvůli velké nekorektnosti. Omezovalo mě to, a tak jsem vymyslel Bulvu. Bulva už ale dávno není.
      d) Nicnechápu - To nebudu komentovat, jsi stále stejně prudičsko tragický jako vždy.

      Závěr: Jestli Anathemovi a LuRymu dělá obhájce osoba jako jsi ty, pak bych jim doporučil pro příště vyslat něco na úrovni, ne takovéhoto tragického prudičského blábola.

      A-A

      Vymazat
  3. Stručně, nebo minimálně teď co nejstručněji, neb na tyhle hovadiny fakt nemám čas, minimálně ne dnes.... Když jsem si večer přečetl místní "SKANDÁL" , upřimně jsem se po dlouhé době od srdce rozesmál. Jak píše PetrN, fakt už Azezeli nemáš materiál o chatech, tak musíš konspirovat o jednotlivcích a jako bych to čekal, že bude jen otázka času, kdy zase začneš rejt do mne, ale čas se změnil od minula, a mne je to upřímně úplně jedno, protože na takovýhle věci už asi tak rok nemám vůbec čas a jsou mě upr*ele. Chtěl jsem tě chvilku nechat vycukat po přečtení té glossy, abych rep. aby všichni viděli, jak dalece budeš tentokrát konspirovat, aby jsi se o to více ztrapnil, a pak ti třeba po třech dnech poslal odkaz, který jsi si mohl dohledat sám, ale PetrN mne předběhl, škoda :D , mohlo být ještě trochu zábavy. Dále mne pobavilo to s tou povídkou Žehlička, kterou jsem mimojiné psal pro Sahrazadu a to v rádoby "její" osobě, aby se v tom našla, myslím, že až na tebe, to došlo každému, napsal jsem jí přímo jí na tělo (věk stejný, hlídání dětí stejné a domácí práce atd. :D), a mimojiné to vůbec není má jediná povídka napsaná v ženské osobě, jako správný literát, o čemž nyní tedy již silně začínám pochybovat, že by jsi jím byl, tak limit nějaké osoby, byť z vlastního pohledu, nebo třetí osoby, nebo jiného pohlaví, nebo třeba i zvířecí! není naprosto pro spisovatele limitující, ba právě naopak, někdy to jinak, pokud se chce docílit výsledné poenty a efektu být prostě musí, aby to bylo dokonalé, ale...škoda slov....příští povídku schválně napíši opět v ženské osobě a pro tebe asi vyzdvyhnu "podtrhnu" a dám vysvětlivky!!! :D ,proč je to tak správné :D , nicméně díky tobě a tvému "článku" :D , jsi mne přeci jen byl tímto něčím užitečný...v podstatě jsi mne přivedl na 2 literární amatérské weby, které nejsou špatné (jak co) , na tom prvním jsem se začetl asi do 10ti jednohubkových povídek, a krom toho, že jsem tam objevil ještě asi 3 povídky, které jsem jinde nepublikoval, než před 10ti lety na Lidečkách, což mne taky pobavilo :D , tak zbytek byl výceméně velmi slušný na začátečníky...tedy pokud byly ty povídky jejich a někomu je nešlohli, jako např. mě :D , ale jak jsem včera psal LuRymu, mě je to jedno, já to tak nežeru, stačí mi, když se líbí a je mi jedno, jak se mé povídky propagují, ostatně drtivá většina byly mé začátky, na kterých jsem nijak nelpěl a tehdy dlouho vůbec zvažoval, zda je mám publikovat, abych se za to nestyděl, ale dnes mi to již nevadí, maximálně jsem jen nepatrně něco u sebe po těch letech redigoval, ale spíš to beru z humorem, i kdyby mi na tom někdo něco vytýkal. Něco jiného jsou mé povídky z posledních dvou let. Za těmi si stojím tak, aby byly pro mne perfektně odvedené, ale to je jedno, tebe to stejně nezajímá a odvedeš jak píše PetrN zase věci úplně jinam, jak potřebuješ :D ...druhá věc kter¨á mne zaujala, byla povídka má na Horror.cz, kdy jsem se pořádně zamyslel, odkud ten nick, co to presentoval já znám a na 80procent si myslím, že to byl na lidech nick Lord Euronymus, později Azgaroth, později ještě Thordal, to období jsme měli zrovna takové lehce satanistické a tak to mohl později někde ode mne publikovat, každopádně tedy vím, odkud vítr vál tehdy...ale to je mimojiné taky nyní úplně jedno, je to dávno a Sere na to pes!...nějak jsem nepochopil to s nějakým antidatováním a zbytkem o Ungothovi a Bulvovi jen odvádíš pozornost jinam a o Ungothovi samozřejmě zase lžeš, ale to už mám taky uzavřený se k tomu obhajovat, už jsem to udělal a kdo věří tobě a tvým konspiracím o něm, je jejich věc.
    Závěr: Nás s LuRym nemusí nikdo obhajovat ani vysílat, myslím, že mohu mluvit za LuRyho v tomto též, pokud by to bylo k věci, tak se obhájíme sami, ale spíše se ti na to vyse*eme, neb je to zbytečná ztráta času a ten, kdo ti chce tvé konspirace věřit, tak ti věřit zůstane a ostatním to, pokud budou mít zájem si poslechnout i druhou stranu, vysvětlíme sami (nebo taky ne) a oni si to sami přeberou, nebo nyní v tomto případě uvidí, co jsi ze sebe udělal za blbce....END!

    OdpovědětVymazat
  4. P.S.: Ani mne to tentokrát nijak nevytočilo, jestli jsi toho chtěl docílit, spíše pobavilo, jen jsem ale nyní v práci byť příjemně dost unavený, neb jsem asi do pul čtvrté do rána četl na těch tvých nalezivších webek povídky o sto 666 a byl jsem rád, že literatura neupadá, neb už jsem si to pomalu začal myslet ve světě twitrů, facebooků a v TV nekonečných sračkových seriálů, a to je jenom dobře! Mladým autorům a jejich prvním pokusům přeji hodně zdaru a žádný strach a klidně se nechte někým inspirovat, nebojte se toho!!!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @LichKingAnathema

      Jedno rozhodně tato kauza ukázala, že plagiátorství na netu značně kvete a je těžké se vyznat v záplavě překopírovaných povídek a jiných děl, a to v některých případech i mnohokráte, kdo je či není původním prvotním autorem. A netýká se to jen děl literárních, neb jsem bloger, tak se zevrubně občas zajímám o blogerskou scénu, a vím, že se někteří nezdráhají zkopírovat i celý článek, a to doslova bez toho, že by si dali i minimální práci s nějakými úpravami či lehkými změnami, a vydávat ho za svůj. A kde je pravda v tomto konkrétním případě, Já nevím, protože to co by se mohlo jevit dnes jako pravda, může být zítra úplně jinak. Každopádně musím říci, že jsem tuto glosu patrně uchopil trochu nešťastně.

      Nejsem žádný literát, nikdy jsem nevytvořil ryze literární dílo, i ty moje "fejetony" spadají více do žurnalistiky. Jediné co by mohlo naplňovat nějaké literární kriteria, bude má dávná básnická tvorba, které jsem se ale přestal věnovat, ovšem tu nikdy nikdo nečetl, páč jsem ji nikdy nikde nepresentoval. AzaPoet to jsou jen pouhé říkanky, a Já to ani za nic jiného nevydávám.

      Materiálu o chatech je pramálo a bude postupem doby ještě méně a nicotně, proto se již věnuji i mnohým jiným věcem, myslím že je to tu na glosách patrné, jednou přijde i tady čas, kdy o chatech budu psát jen okrajově. V jednom má Mach pravdu, že chaty dnes opravdu již nikoho nezajímají, a Já přidám ještě jednu věc s tím související, ono se na chatech již dnes v podstatě nepohybují žádní zajímaví lidé, což je logické, páč zajimavých lidí byla vždycky minorita a s tím, jak jsou chaty mrtvé, tak ten zbytek chatových mohykánů je už optravdu jen nezajímavým sajrajtem. Život na síti se už dávno odehrává jinde.

      Ještě poznámka k psaní v ženském rodě. Mě to přijde stupidní, jistě je literatura věcí bezlimitní, každopádně jsou věci, které nepůjdou ani v rodině fantazie a neomezené tvůrčí licence pojmout věrohodně, zjednoduším to, prostě psát pohledem ženy může zase jenom žena, žádný muž ženského pohledu není schopen, snad pokud by byl gay, tam by to asi šlo.

      Unghot je prokazatelný, zdokumentovaný ale nehodlám tu pokračovat ve vytahování historických záležitostí. Spíše mě upoutalo, jak si notuješ nyní s LuRym, nu holt asi mu něco dlužíš, tvé tehdejší odblokování snad po týdnu bo deseti dnech nebylo asi jen tak za nic. A to je, a existuje řada dalších takových věcí, ve kterých se lišíme, páč Já nepotřebuji se nikoho doprošovat, nikde u nikoho škemrat a hlavně nemám ve zvyku se hrbit a sklánět, tobě to problém nedělá. Takže na závěr video z Nesmrtelné tety, je to nastavené přesně na čas a jde o pár vteřin. Ano, ta černá osoba jako jediná rovně stojící jsem Já, rozdíl je jen v tom, že se nejedná ani o pýchu ani o závist, nýbrž o čistou HRDOST, ale vy se klidně shýbejte až k zemi, nu. Video ZDE ZDE

      A-A

      Vymazat
  5. Nevěřím svým očím. Nehodlám se plést do problému autorství povídek. Ale zarazilo mě, jak jsi Anathemo najednou nadšený pro LuRy, když jsi ho nedávno odsoudil. Jistě, hájíš svou pravdu, to chápu. Ale věřím tomu, že pokud Aza zjistí, že poněkud ,,ujel,, přizná to a omluví se. Jako už několikrát v minulosti.
    Zajímalo by mě, Anathemo, co děláš za práci, když si můžeš do rána číst povídky a pak plnohodnotně pracovat.
    A Tobě Peťa N chci jen vzkázat, že jsi hodně mimo v několika věcech. Ještě nedávno jsi se rozčiloval nad tím, že Aza nechce přiznat, že je nebo byl i ten Jan Bulva. Když se tu veřejně nyní přiznal, zahrál jsi to do autu . Ale co mě rozesmálo, že si myslíš , že Aza je i Nicnechápu. Tomu můžeš věřit jedině Ty, Peťa N.
    Protože všichni ostatní vidí ten propastný rozdíl mezi psaním Azy a mým.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Ano, Já též nevěřím svým očím, jak se Anathema náhle s LuRym bratříčkuje. Vzpomínám si, jak byl zhnusen tehdy těmi poměry na Chatujme, jak mi psal, že to jak pozměnil LuRy datum registrace u Badova ženského nicku, aby ji posunul do doby, když už nebyl adminem, že to je poslední kapka. Přitom vzhledem k tomu, co tu průběžně zveřejňuji, se od té doby odehrála řada machinací a kejklí LuRyho, nic se v tomto smyslu nezměnilo, ale náhle to Anathemovi nevadí a je s LuRym jedna ruka. No to bych blil! A to je možná další z rozdílů mezi mnou a Anathemou, Já jsem zásadový, když je mi něco krutě proti srsti, když se nemohu ztotožnit "s režimem", pak ho kritizuji a nechi mít s ním nic společného. Anathema vykřikoval hordy zhnusení, několikrát hlásal, že se na Chatujme smaže, ovšem jak vidno, zásadovosti moc nepobral, když mu to vyhovuje, tak se smíří se vším a bude režim podporovat. Klidně i za cenu nejvyšší, za cenu své KOLABORACE!

      A-A

      Vymazat
    2. Tak snad naposled a pro oba (nebo jste jeden? :D) , ale mne je to jedno:D : Krom toho, že jste zase fofrem jak jsem již psal obratili rychle diskuzi od původního problému a začali to zamlžovat starými hovadinami, které dávno nikoho nezajímají, tak....já s LuRym nikdy neměl nějak problém se bavit o čemkoliv a je tomu tak dodnes. Problém jsem měl s Chatujme a mám dodnes jako takovým! Nelíbilo se mi spojení Grantika s LuRym na Radiu, nelíbí se mi ale naprosto nynější směřování do Bohujme.cz a k tomu se za chvíli ještě vrátím, nelíbilo trollení Jupitehanse a karl1 a tolerování těchto individuí, ale s osobou LuRyho jsem problém neměl nikdy a to přes řadu jiných názorů na dané věci, vždy jsme to dokázali probrat v klidu.Nikdy jsem s nikým nekolaboroval a nadále kritizuji chyby či směřování Chatujme jako takového a to nyní opět v dost velké míře, neb se tam rozvíjí bonzácví alelujářů a fňukání a donášení adminům, když si nedokáží s "největším satanistou!!! :D :D , tím mne včera jedna nejmenovaná Liliana skutečně dostala....poradit, či alespoň hovořit argumentativně...nejprve začínají urážet a následně pak bonzovat. Prostě Megatrapné a hnus, ale typicky panbíčkářské. Tak si pofňukala, ostatní se zasmály a život jde dál. Jen mě zdržela deseti screeny, na které jsem v daný moment neměl čas a nestihnul jsem jinou věc kvůli tomu v osobním životě. Jinak co dělám je myslím dost známo. Mám vlastní firmu s výpočetní technikou a jsem v ní nákupčí a prodejce. V období Covid-19 (než se upgraduje na novější verzi Covid-20 a Covid-20 Pro :D ) samozřejmě to není ani u nás jednoduché a protože chceme omezit více lidí na prodejně, tak krom toho, že jsme zrušili maloobchod a hotovostní prodej (krom servisu) , tak nejsme na prodejně nyní všichni a máme různě home office (já ho měl například v pondělí a ve čtvrtek, další týden ho budu mít v úterý a ve čtvrtek. Takže jelikož se toho až tak tolik na krámu neděje, tak ano mohu si dovolit být unaven :D . Druhou práci jsem vzal o víkendu, kdy dělám ostrahu autosalonu Volvo (12h denní) , kde se až na vyjimky téměř nic neděje, takže využívám čas právě čtením, psaním, díváním se na filmy atd. Stačí to takhle??? :D :D :D , takže mé personali bychom měli Hlaváčku, teď aby nám taky něco řekla obžalovaná(ý) :D

      Vymazat
    3. @LichKingAnathema

      Tak to tě snad není hodno, být jako Víťa "Všichni jsou Azazel :DD".
      Tady nejde ani tak o to co popisuješ, a co všichni vidíme, co se dehrává na Chatujme. Jde o to, že tady platí známé AzaMoudro "Ryba smrdí od hlavy", a tak tedy od LuRyho. V něm je ten zakopaný pes, on je ten, který stále čachruje, dělá machinace, který stále kejklí, a to tak, jak ho zrovna napadne. On je ten kdo kamufluje a zakrývá i zpětně spoustu věcí. Je naprosto netransparentní a to ještě s pravděpodobností blížící se jistotě, na základě všech i předešlých zkušeností, bude mít mnoho kostlivců ve skříni, o kterých nevíme.

      Já bych prostě v tomto LuRyho kejklířském světě žít nemohl, Já ne. Tobě to asi už nevadí, ač ses nad tím v minulosti sám zhnusoval. Nu

      A-A

      Vymazat
    4. A to ani nemluvím o jeho hlavním adminovi Bombas Láva, který nejen že na co jako admin sáhl, tak byla blamáž, nejen že jsem neviděl nic kloudného co by pro Chatujme kdy udělal, za to jsem viděl, že se chová neurvale a nedodržuje ani pravidla (páč on asi nemusí, že.. ovšemže), což dokumentuje nejen to, že v případě toho svého BOTa a věcí kolem, tedy i místnosti ANP, snad porušil úplně všechna prvidla těch záležitostí se týkající. Neuvěřitelnost, kdy BOT ve vlastnictví admina udržuje místnost na živu, to bylo megaskandální.


      A-A

      Vymazat
    5. Tak víš jak, já už tam chodím tak velmi sporadicky, že už nic nehrotím (tedy pokud někdo nezačne hrotit mne!) , chodím sem tam za Sehrou a zbytek je mi šumafuk, ale jak jsem psal, nemohl jsem si i za tu chvilku nevšimnout, že Alelujáři teda pomalu ale jistě začínají svojí dykci a svá pravidla se snaží prosazovat právě různým bonzování a podle mne , jak se chytli s Firerem na diskuzi (Ten Sparda je ale téměř natuti MacCh), je teprve prvopočátek. A´ž se osmělí více, tak uvidím, zda se konečně už i já odporoučím, ale ono jinak, kdyby nebylo toho Covid-19, tak vůbec nemá čas tam ani chodit, dyk jsem tamk nebyl v podstatě 3 měsíce vůbec a pokračovalo by to dále, takže asi tak.

      Vymazat
  6. ::::::: Postřehy z chatů (2. dubna) :::::::

    XCHAT - Zde se Ataka chtěl zviditelnit jakýmsi rádoby aprílovým vtípkem, prý po domluvě s Giggem, kdy mu jako měl sebrat SS. Popravdě si toho ovšem ani nikdo nevšiml, páč to vůbec nikoho nezajímá. Tak tohle se nepovedlo. Trapas. A vy se na to podívejte na fóru KV ZDE

    CHATUJME - Místnost "Domácí výrova" zakladatelky Horkykafex, která místnost uzamkla a ponechávala zaniknout, tak si ji přisvojil, lépe řečeno řekl si o SS a tím zakladatelství uživatel Skalda66. V tuto chvíli nevím, jestli s tím Horkykafex souhlasila, anebo tu místnost Skalda za přispění adminů prostě ukradl. Ano, ten výraz je správný, protože to nebyla žádná zavedená místnost s dlouhým trváním, kde by se takové věci daly chápat a byly by správné a normální. V určitých případech je to ale jinak, mně by se tedy rozhodně nelíbilo, kdyby někde někdo obnovil místnost Hrabě X. Možná do příště zjistím více informací.

    LuRy vítá a daruje správcovství na diskuzi "Básně-Poezie" (tedy na diskuzi, kterou měl pod správcováním JupiteHans, který tam svého času zablokoval Anathemu, aby po smazání nicku si o tuto diskuzi řekl znovu pod jiným nickem a pročistil ji tak, že smazal všechny příspěvky Azazela) uživatšelce Gina, která je spřízněná právě s JupiteHansem (Lubomirr), s kterým si koneckonců už "rýmují ve dvou řádcích" na diskuzi jiné.

    A-A

    Tak okamžitá blesková aktualizace, na diskuzi Komouš výchova 2 příspěvky Ataky již nenajdete, včera večer tam ještě byly. Pravděpodobně Ataka zjistil, že to opravdu nikoho nezajímá, a tak to smazal. Megatrapné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::::::::: Postřehy z chatů (2. dubna) II. :::::::::::::

      CHAT.CZ - Tady ožila diskuze bývalé stálé místnosti "Hrabě X", tedy mé místnosti. Škoda, že uživatelka 12_21 (nick z XChatu) a bývalá SS místnosti "Hrabě X" se zviditelnila jen posměšným příspěvkem (mimochodem kolaborovala po konci s letitou odpůrkyní Freyou).
      Na diskuzi Hrabě X se můžete podívat ZDE ZDE a přenést se třeba do minulosti diskuze zářné, výjimečné, jedinečné místnosti Hrabě X, která posléze existovala souběžně i na Chatujme, až se stala nakonec jen takovým mým "Vůdcovým stanem". Každopádně jsem tehdy požadoval smazání této diskuze, k čemuž nakonec nedošlo.

      I tak to vlastně dopadlo 666x lépe než diskuze k místnosti Anathemy "Přátelé temnoty" ZDE ZDE Ta se tenkrát zvrhla do neskutečných sranců až ji Franci přejmenoval na "Pro Chocholouška" a zařadil do kategorie "Zábava" (Hrabě X je v kategorii "Bývalé stálé místnosti). Mimochodem, najdete Firera (administrátora Chatujme)? Hned ten úvodní příspěvek je Firer, a pak řada dalších. A Anathemu? Mě najdete všude snadno, páč Já se podepisuji (vidíte jak je to dobré, ač se to v dané chvíli může zdát zbytečné, když je nick uveden v záhlaví, že.. ovšemže).

      Předně na diskuzi Hrabě X si můžete všimnout, všichni ti, kdož tu kdy tvrdili, že jsme s Anathemou kamarádi, že jsme tehdy na Chat.cz byli optravdu totálně "na nože". A jak se to stalo? Vyrazil jsem Anathemu jako svého SS z Hrabě X. Pravděpodobně to nepřekousnul dodnes. (Mimochodem většinu doby, než odešel z chatu, se tam objímal právě s mojí odpůrkyní Freyou, ta ho ale nakonec, když ho nepotřebovala, hodila přes palubu)

      Tak to jen takové malé historické perličkové okénko

      A-A

      Vymazat
  7. Ale prosim tě :D , odešel jsem z hraběte sáma to ještě s Legendawnem, důvodů bylo několik, za prvé jsi měl úplně jinou představu o vedení místnosti, já jsem prostě přísný jako SS, ty jsi byl benevolentní (věc úhlu pohledu) a také se velmi brzy ukázalo, co za mulťáky, notorické prudiče a trollery ti dlelo v místnosti, další důvod byl, že přeci jen jsem trochu jiného nebo jinak temného :D zaměření, než ty a prostě jsem si přesně pak tomu uzpůsobil vlastní místnost Přátelé Temnoty a to včetně diskuze. Další důvod a ten byl dlouhodobý, já zase čím dál víc nesnášel tu tvojí tehdejší frajli 12_21 a to víš moc dobře, že jsem tu její pubertální retoriku prostě nesnášel a nejen to. Takže nějaké SS v Hraběti mi bylo a je buřt a něměl jsem dodnes naprosto co překousávat. Konec mé diskuze poté byl a to máš pravdu naprosto katastrofický a můj poslední příspěvek tam už byl skutečně velmi nas*aně sprostý, protože už to jinak nešlo ani komentovat. O Freye se vyjadřovat již nebudu ale z mého pohledu pořád zlatá Freya tehdy, než ta tvá p*ča 12_21. Asi tak. Tím bych to uzavřel, na co se dál bavit o břečce nejvyššího kalibru jakým je chat.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @LichKingAnathema

      Tak to není a Já to osvětlím (Jsem si vypůjčil hlášku Firera :D). Ne, ten rozdíl je v jiné rovině, Já jsem byl vždycky a všude přísný, nekompromisní a tvrdý, když to vyžadovala situace, ovšem my jsme měli v popisku, a to je to důležité, "Není jen černá a bilá, my vidíme tisic a jednu barvu duhy", takže rozdíl je v tom, že Já mám rád rozmanitost, samozřejmě ale za nějakého řádu a pořádku, tobě je vlastní až sterilita. Ano, sterilita a jen lidé s kterými souzníš, tohle ale nikdy nebyla moje představa o místnosti, proto jsem nemohli tenkrát v Meditaci připustit, aby ses tam stal SS. Ano, svoboda a rozmanitost při řádu a pořádku, to je a vždycky bylo moje krédo (takže do toho spadají i lidé s mnohdy úplně jiným názorem, životním přístupem a filosofií, a jedině tak se dá také vybudovat velká místnost a to Meditace stejně jako Hrabě X byly). Tvoje krédo je sterilní prostředí pro pár oveček, ano slovo sterilní je to stěžejní, asi proto jsi vždycky vynášel do nebes (a myslím, že to máš i tak dnes, přes to, že tě Grantík vyrazil) SuperPokec, tedy přecenzorovanou sterilní nudu, kde zůstali už jen důchodci, protže to nikomu jinému vyhovovat ani nemůže.

      Prudiči dleli ve všech místnostech, stejně v Hraběti jako ve Fajn pokecu či Temnotě, jen "naši a vaši prudiči" byli "doma" hodní a chodili prudit jinam, takže "vaši k nám a naši k vám", tohle je pravdivá realita.

      Ale i chatový svět je plný paradoxů, na to co se stalo s vaší diskuzí, v tom jsme zajedno, to ani koneckonců vyhodnotit jinak nelze, paradox byl ale v tom, že za to, že se mi nelíbilo přes to přese všechno, co se na té diskuzi děje a hlavně fakt, že si místnost Temnota (a původně to byla místnost Legendawna a Archivářky) chce přivlastnist nějaká svoloč jako Žalud apod., tak jsem nadřadil nad osobní věci vyšší obecný zájem, no a byl nakonec za to JiHem zlikvidován. To byl vážně úsměvný paradox. Ale pravda. Tohle je vše historie.

      Důležitá je současnost, a to třeba na Chatujme, kde se navrátil z Diskutníků starý známý KarelKeslly, zakládá tam těď jednu diskuzi za druhou (na toho máme názor stejný) a taky tam zdatně trollspamuje, ten KarelKeslly co se přátelí s Ginou, tou Ginou která má vazby na JupiteHanse (Lubomirr) atd.. Když se k tomu přičtou ti alelujáři, tak diskze Chatujme jsou naprosto k zblití. Ale což, ač jsi 666x se sám z poměrů v minulosti i současnosti zhnusoval, ač jsi 666x blil, ač jsi 666x odcházel, tak hle náhle, objímačky s LuRym. Ale to ať si posoudí čtenáři sami už.

      A-A

      Vymazat
    2. A zase, tvůj úhel pohledu....mne Grantík nevyrazil, odešel jsem sám ze dne na den a nechal se smazat, důvody jsem již také někdy někde zmiňoval, klidně je ale na požádání zopakuji, v Meditaci to přesně zůstal taky vesměs samý Prudič a troller a u tebe Aleesové a Amstré a další, to nebyli ničí prudiči, to byli prostě jen prudiči! U mne jsem jen občas, ale musel se chovat slušně toleroval, ale i vyhazoval JeffreyM. A mé místnosti byli až na vyjímky plné pohodových lidí, nebo alespoň dočasu, takže asi tak a to mám radši tu jak špatně tvrdíš tuto sterilitu s řádem a pořádkem a tudíž pak pohodou pro místní, než furt řešit nějaký bordel zvenčí nebo spíš neřešit. Prostě takhle to mám já a jiný nebudu! END!

      Vymazat
    3. @LichKingAnathema

      To není žádný úhel pohledu, to jsou fakta. Jednak veřejné výstupy Grantika..

      Obrázek ZDE
      (Zdroj obrázku: SuperPokec - Diskuze- Kontakt s adminy - Informace pro uživatele)

      .. druhak jsem s Grantikem o tom mluvil osobně (to sem samozřejmě dávat nebudu).

      Ne, Anathemo, nepřekroutíš a nezdeformuješ skutečnost. Aleš byl je a vždycky bude prudič, pokud ale v místnosti nic neprovádí, tak není proč ho eliminovat, koneckonců mnohdy ho v Hraběti ani nebylo vidět, páč si tam v šeptu tokal s Kejt. Takže pravda je taková, jakou jsem už zmínil, "vaši prudiči byli hodní u vás a jinde prudili a naši prudiči byli hodní u nás a jinde prudili". Mimochodem jsi měl v místnosti Angara, který chodil do Hraběte vyvádět naprosto příšerné prudičské věci, sám se pak ještě k dalším věcem později přiznal, takže mi tu laskavě nevyprávěj nic o neprudičích v Temnotě, díky. Angar byl kmenový člen tvého klanu.

      Já ti tvoje představy neberu, každý máme jiné, sterilita kde se musí všichni kamarádit a jinak běda, kde musí mít všichni stejný názor jako vůdce, to mě opravdu nikdy neoslovovalo, Já jsem pro tu rozmanitost, pro střetávání se různých názorů, postojů, životních či filosofických. Na poplácávání se po zádech rodinky nejvěrnějších a nutnosti uznávat kult osobnosti vůdce jsem nikdy nebyl.

      A-A

      Vymazat
  8. Včera jsem hned při příchodu do místnosti Brno, kde shodou okolností KarelKeslly často nyní dlí, mu řekl, že jsem se podíval na tu jeho diskuzi (vlastní) básně, nebo jak to tam má, a takový pý*oviny, co tam jsou vyplozeny, by nenapsal snad ani žáček první třídy základky :D , což komentoval, že to je sranda...já si však myslím, že je to megatrapárna k zeblití :D , nu a dal jsem tam právě na sklo svou báseň Modlitba k Satanovi a v tom to začlo , Liliana chytla takový katolický histerák , který pak ukončila bonzem LuRymu. Samozřejmě zbytečně, neb LuRy to správně vyhodnotil, že za prvé toto má případně řešit SSák v místnosti a navíc v pravidlech místnosti není nic o tom, že by se tam takovéto příspěvky neměli dávat, takže si pofňukala dobře, ale na špatným hrobě :D navíc jsem jí tam pak naprosto zdecimoval asi 666ti vtipy o Ježíšovi, bohu , farářích apod. Čímž se až na ni bavila celá místnost a repasi se málem zabil smíchem pádem ze střechy, kde cosi pokrýval. Navíc jsem stihnul udělat i screeny od začátku až do konce, takže to mohl LuRy v klidu posoudit, kdo do koho ryl a kdo ne, já se dost držel a zpočátku jsem si jí téměř nevšímal, protože kdybych více začal si jí všímat, to by teprve poznala, zač je tohoho u Anathemy loket! :D i tak jsem největší satanista podle ní a největší zlo světa mdlého rozumu :D

    OdpovědětVymazat
  9. ::::: Postřehy a perličky z chatů (4. dubna) :::::

    XCHAT - Zavítáme na osobní diskuzní fórum Jard01 ZDE. Jak můžete vidět, Jarda Křeček se nám tu malinko rozjel se svými nicky IQjakoSNURAnaPRADLO, HoubovnicekTygrovany, Hospodin.Buh.Izraele či Great.White.Shark. Proč si to ale hlavně ukazujeme, je to krásná prakticky shlédnutelná ukázka, jak se na XChatu dá navázat na jeden mail několik nicků, páč jste si jistě všimli, že 5 nicků má stejnou e-mailovou adresu. Tohle je samozřejmě špatně, pokud by své tažení proti prudičům Gym myslel opravdu vážně (jako že nemyslí a nikdy nemyslel), pak by zamezil nasekání si mnoha účtů z jedné mailovky, anebo navázanost mnoha účtů na jedno tlf. číslo. Správně je jen jediná možnost, Jeden mail = Jeden účet. Tečka!

    CHAT.CZ - Už i na Chat.cz jede protialelujářský odboj. Ukazovali jsme si nedávno, že se tu nově objevuje místnost "Onlinekostel" s popiskem: Virtuální kostel - spíš než na bohoslužby, tak na pokec o víře, Bohu a vůbec tak o všem, co lidi zajímá a čím žijí. Do něj chodila i uživatelka "Pagan baby" (údajně má jít o nějakou striptérku či co), aby si ovšem později založila místnost Ateistický koutek. Na obrázek se podívejte ZDE
    Nepřipomíná vám to něco? Chatujme? Bohujme? Mor?

    LIBIMSETI - A na závěr spíše taková perlička. Andělovi (tedy mně) koluje prý v žilách kyselina sírová. Nejen to se dočtete na tamní diskuzi "Jak zvládáte karantenu" ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  10. ===== Zprávy ze spřátelených portálů Chatujme + SuperPokec =====

    ::: Domácí výroba (horkykafex) na SP už neexistuje :::

    Místnost "Domácí výroba" zakladatelky Horkykafex, kterou přesunula z Chatujme na SP, tak tato místnost byla na SP zrušena, a tím i diskuzní fórum. Domácí výroba dále funguje na Chatujme, ovšem bylo tam přiděleno zakladatelství Skalda66. Zvláštní škatulata batulata a kejkle.

    ::: Čistky na diskuzích Chatujme :::

    Uživatelka Gina (spřátelená s JupiteHansem či KarelKeslly) si patrně řekla správkyni diskuzního fóra Ilonaolexova (známé z kauzy kdy 2 své nicky měla jako SS místnosti) o správcovství na diskuzi "Přátelství", čímž ovládla další diskuzi (poté, co ji LuRy přidělil fórum "Básně-Poezie"). Uživatelka Gina oznámila na diskuzi "Přátelství", že smazala 3 roky staré příspěvky. Ono se mi letmo zdálo, že promazala i diskuzi "Básně-Poezie", mimochodem před ní promazal tuto diskuzi JupiteHans (než se smazal a nyní funguje na Chatujme jako Lubomirr).

    A Já se ptám, jakým právem nový správce diskuze maže staré příspěvky? Jak si může dovolit nový správce mazat historické posty? A položím i druhou otázku, platí na Chatujme ještě pravidla Chatujme či pravidla Diskutníků? Jinak řečeno, podkuřuje LuRy Diskutníkům až takovým způsobem, že svá pravidla Chatujme zmuchlá a hodí do koše, a nahradí je pravidly Diskutníků? Ono totiž to, jak se lidé z Diskutníků na fórech, která spravují, chovají, tomu naprosto jednoznačně napovídá.

    A na závěr si neodpustím jednu bonusovou otázku: A co na to Anathema?

    A-A

    OdpovědětVymazat
  11. ----- Nový fejeton: Grantik může brzy zavírat svůj krám. -----

    Můj nejnovější fejetonový počin si můžete přečíst jak jste již zvyklí:

    - na webu X-Fejetony ZDE
    - na Xgloscách v menu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  12. ===== AzaNoviny - Sloupek Anděla Azazela: Pohled druhý aneb pod vlivem koronaviru. =====

    Můj druhý příspěvek do mého Sloupku na AzaNovinách si můžete přečíst ZDE. Oproti všem mým zvyklostem jsem se ve svém Sloupku dopustil opakovaně použití vulgarismu. Přečtěte si to a pochopíte, možná, proč. Zde jen předešlu, že šlo o souvislost s největším spolumajitelem XChatu Ondřejem Tesárkem (Bratříček). Ovšem hlavním motivem bylo něco jiného, přečtěte si to.

    Anděl Azazel za AzaNoviny

    OdpovědětVymazat
  13. ::::::::::::: Já chráním tebe, Ty chráníš mě :::::::::::::

    Ač je to již v reklamě článků AzaNovin, tak i zde bych rád upozornil na skutečnost, kde jsme přispěli do světových dějin, po "robotu" Josefa Čapka, kontaktních čočkách Otto Wichterleho, i komunitní rouškovou ochranou. Čtěte na AzaNovinách v článku "#Masks4All – Češi dali světu slovo robot, kontaktní čočky a .. rouškovou komunitní ochranu." ZDE. Přiznám se, že jsem hrdý na to, jak se k pandemii koronaviru postavil český národ, bez ohledu na to, jaké jsou mé politické preference (to že nejsem obdivovatelem Andreje Babiše je v celku i známo, což ale na mnou řečeném nic nemění). Nebojte se vyjádřit, tady nikoho nekřižuji, jak pánbíčkáři na LuRyho Chatujme, jak Atakoidi z Bogemanem za zádí na XChatu a s největším spoluvlastníkem Ondřejem Tesárkem alias "kokotem" Bratříčkem apod.

    Držte se, držme se.. zvládneme to, zvládáme to.. my Češi, Moravané a Slezané nejsme žádná ořezávátka.. Máme na to, to zvládnout! Diverzanty pohrdejme!

    Váš nekompromisní a bezkompromisní glosátor Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  14. No vy jste dobrý psychopati když to tak čtu ... mazazel nemá o čem psát a ještě lže o tom že web superbulvar neni jeho a píše si svoje blafy ale dokáže se totálně odrovnat sám blbostma co sám vyplodí ... to je vážně směšný jak to tu dál probíhá a vyvíjí ... tuhle nechutnou sr*čku lze publikovat k zasmání a blbosti tvůrce hlavně tomu kdo tohle vůbec takovou prasárnu z 90 let dokázal stvořit :D :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Ten neznamý

      Vyvíjí se to tu jediným možným způsobem, chatovací portály skomírají a kde nic není ani Azazel nebere. Doporučuji přečíst si můj nedávný fejeton V nebi a na chatech nejsou žádní zajímaví lidé..

      Nechápu tvé hlášky ku vzhledu blogu, jedná se o jednu ze šablon Bloggeru bez jakýchkoliv úprav HTML, pouze vyeditované v nastavení šablony. Pro blog je to naprosto dostačující, tady jde hlavně o obsah, o rychlé jednoduché přidávání obsahu atd. Takže Já jsem naprosto spokojen a na Blogger nedám dopustit. Jestli je něco v minulém století, tak je to blogovací systém blog.cz, to je opravdu již pasé. I tak jde ale pořád o blog, takže další doporučení, bylo by vhodné vyhledat si význam slova "blog".

      A-A

      Vymazat
  15. ::::::::::::: AZAŽURNÁL - Téměř 60 % dat posbíráno. :::::::::::::

    V pravidelném jarním statistickém průzkumu návštěvnosti chatovacích portálů se blížíme k 60 procentům. Co zatím surová data naznačují? Více ZDE

    AzaŽurnál
    II. kanál AN X-magazínu A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024