Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

MOAG - Malá Odlehčená Anketní Glosa.

Při pohledu na české chatovací a komunitní portály nás často jímá hrůza. Hrůzné stále se propadající návštěvnosti, hrůzní alelujáři na Chatujme, hrůzní sexživlové na XChatu, hrůzný Guru Kouba na Líbímseti, hrůzně sterilní umíráček SuperPokecu a megahrůzná žumpa Chat.cz. Hrůzné jsou i mnohdy děje na těchto portálech, stejně tak jako jsou hrůzné určité počiny hrůzolidí i mimo tyto portály či směrem z těchto portálů ven.


A tak jsem připravil, pro odlehčení, pár anketních otázek. Můžete si na ně odpovědět ryze soukromě, pokud se budete chtít vyjádřit zde, nic vám nestojí v cestě. Nemusíte odpovídat na všechny anketní otázky, nemusíte ani vybírat z nabízených variant, prostě může se (téměř) všechno a nemusí se nic.

1. Jaký z chatovacích portálů zanikne nejdříve?

a) Chat.cz
b) Chatujme
c) Líbímseti
d) SuperPokec
e) XChat

A tak to vidím Já: Osobně bych tipoval Líbímseti, opravdu nechápu proč tento portál ještě funguje. Systém drží pohromadě asi už jen na čestné slovo, na diskuze už nechodí nikdo, nejen proto, že si je "přivlastnil" totální spamer Guru Kouba, na chatu pár přeživších v podstatě v jedné místnosti. Líbímseti už je jen a pouze totální zmar.




2. Jak vnímáte koronavirus?

a) Chystám se na lyžovačku do Itálie, zájezdy jsou nabízeny s koronavirem zdarma, no nekup to :D
b) Nakoupil jsem zásoby nekazících se potravin na rok. V garsonce se skoro nedá hnout, v práci jsem dal výpověď, mám něco našetříno. Tak za rok zase čau. :D
c) Protože se koronavirus šíří bankovkami, pak všichni zabalte potencionálně infikované bankovky do igelitových sáčků a nechte přede dveřmi. Odvoz zdarma, jde mi o vaše zdraví a životy. :D

A tak to vidím Já: Bez komentáře :D




3. Co si lze na XChatu nechat ověřit a na co slouží nové registrace?

a) Správnou velikost podprsenky a k registrovanému partnerství.
b) Nějaký foun bo co a abych nebyl/a druhořadý ufon.
c) Netuším, rodinné párty mě neberou a TotalGym taky ne.
d) K STBáckým prověrkám a konečnému zničení vnitřního i vnějšího ideového nepřítele.
e) Cože, jaký XChat? To ještě existuje, tam ještě někdo chodí?

A tak to vidím Já: Zde bez komentáře, asi napíši nový fejeton.




4. Jaké jsou nové Smluvní podmínky Chatujme?

a) Jednou za půl roku před zkušební komisí odříkat bezchybně Otčenáš. Předseda komise: Visitor.
b) Pokud chce mít člověk status "ověřený uživatel", musí zaslat svojí fotografii s Biblí v ruce.
c) Uživatel musí prokázat vlastnictví minimálně jedné z následujících věcí: Kopačky, fotbalový míč, dres, rukavice či alespoň šálu značky JupiteHans.

A tak to vidím Já: Opět naprosto bez komentáře.


Máte i Vy nějakou zajímavou Anketu? Podělte se se čtenáři Xglos.


BONUS - O kom se mluví - Adminka XChatu Míša Mish.ka

Nebojte, nebudu tu rozebírat s kým si sedí a s kým ne, kdo jí štve a kdo se na ní kouká skrz prsty, proč utekla z Kávomilova ani nic podobného. Pojďme se podívat na její PROFIL.

Zdá se, že adminka Mish.ka je jakási válečnice, nebo by jí možná chtěla být, anebo čert ví. Na profilu má dvě zajímavá videa.

Jedno je song od Dana Landy s názvem "ONA". Jaké je její jméno? Přeci Válka.




Tak navážu též válkou, ve válce vždy mlčí můzy. Král a Klaun, úžasný počin Karla Kryla v podání Dana Landy. A úžasný Český Krumlov. Jen aby bylo jasno, ten klip samotný je Landovina, to nemá s Krylem nic společného. To pro šťouraly.






Dalším videem na profilu adminky Mish.ka jsou Kabáti a jejich Valkýra.



Valkýry jsou podle severské mytologie dísy, které s nornou Skuld vybírají na bitevních polích duše padlých válečníků hodných Valhally, kterým se pak říká Einherjové. Jejich samotné jméno pochází z tohoto údělu. Severské slovo valkyrja (množné číslo valkyrjur), je složeno ze dvou slov. Z podstatného jména valr (odkazujícího na zabitého na bojišti) a slovesného kjósa (ve smyslu „vybrat“). Společně tedy znamená doslova „vybrat ze zabitých“.

Dle pověstí se jedná o krásné, ale nebezpečné dívky – válečnice ozbrojené štíty, oštěpy a přílbami, jež slouží svému bohu Ódinovi. Valkýry, jezdící do bitev na okřídlených koních, dle Ódinových pokynů řídily boj, střežily válečníky nebo je nechávaly padnout. Mají moc vyvolávat ty, kdo zahynou, a určovat vítězství. V dobách míru obsluhují a rozptylují padlé válečníky ve Valhalle.

Zdroj: Wikipedie



A Já se přidám též s Milanem Špalkem a mým velmi oblíbeným songem "Ďábel a syn"







A jaký bude závěr dněšní netradiční glosy? Obstará ho někdo, kdo už tu byl, ovšem tentokrát si ho dáme v originálu. Dámy a pánové, gigantický básník, král protestsongů, člověk, který neznal slovo kompromis. Karel Kryl.




Anděl Azazel




Nejnovější články AzaNovin

http://azanoviny.wz.cz/2020/03/10/dokument-dopamin-mobilni-zombie/

http://azanoviny.wz.cz/2020/03/08/eu-zvazuje-navrat-vymenitelnosti-baterii-v-mobilech/

http://azanoviny.wz.cz/2020/03/07/giggle-socialni-sit-jen-pro-zeny/

http://azanoviny.wz.cz/2020/03/07/facebooku-microsoftu-i-googlu-kazi-koronavirus-plany/


http://azanoviny.wz.cz/2020/02/28/google-chce-po-amaricke-vlade-obnoveni-spoluprace-s-huawei/


http://azanoviny.wz.cz/2020/02/25/u-mladych-jede-tiktok-instagram-a-facebook-je-pro-ne-nezajimavy/


http://azanoviny.wz.cz/2020/02/21/vrati-se-windows-na-mobily/
http://azanoviny.wz.cz/2020/02/21/prvni-pohled-uvitaci/
http://azanoviny.wz.cz/2020/02/21/defender-pro-android-a-ios/


http://azanoviny.wz.cz/2020/02/12/4-roky-24ideas-na-xchatu/





Komentáře

  1. ::::: Nový fejeton: XChat neexistuje, již zcela ho pohltil GymVirus. Aneb soukromá párty Gym "ONI" rodinky financovaná sexživly. :::::

    Můj aktuální fejetonový počin s faktorem X naleznete jako obvykle..

    - Na webu X-Fejetony ZDE
    - Na Xglosách v menu X-Fejetony ZDE

    Anděl Azazel

    OdpovědětVymazat
  2. ::::::::::::: Dnes od 17 hodin SRAZ místnosti XChatu"16 let a více" U tří prasátek :::::::::::::

    Nu, místnosti, jak se i píše na stránce detailu srazu, tak docházka do místnosti není nutná. Účast má být vskutku obrovská, přislíbilo ji celých 5 lidí.

    Organizuje to HardBoy, který mojí osobu například, a to mnohokráte, když jsem byl ještě na XChatu, jen tak svévolně házel do klíčů, dokonce se tím několikrát chlubil, a též má z jednoho takového svévolného porušování pravidel ve Fotoalbech ještě vystavenou mojí Stížnost ZDE z května minulého roku s popiskem " Jak jsem zabodoval v XGlosách :-D"

    Dalším účastníkem má být uživatel Kubyk

    Nebude chybět ani SS roomky Irsaq, který přiletí tuším z Holandska. Jedna ruka s adminy, kteří prý mají Jarda (Křeček) za prudiče a tak ho jen tak vyhazoval z místnosti. Také si jen tak dle libosti, kdy se mu zachtělo, zakazoval šeptání (nikdy nepochopím svévolné omezování komunikace lidem).

    A jdeme dále k uživateli Vapett. Pokud jste si klikli na jeho nick, tak se vám zobrazila hláška "Hledaný uživatel je blokován.", takže se na něj podívejte jako na Mazlik.XXL na Libku ZDE. Právě tam rád ukazuje na webku své přirození, to ovšem prý také rád na XChatu rozesílá děvčatům. Je to prý neskutečný hajzl (čerpáno z mnoha zdrojů) a taky bude asi pěkný magor, například Pampeliška měla od něj nedávno prý asi 40 nepřijatých hovorů (ale k tomu se může vyjádřit sama /ehm.. snad mi nedá po papuli :D ale tak věděla, koho informuje, že.. ovšemže/). Údajně prý Vapett donášel adminům na SS Irsaqa a chtěl být místo něj SS roomky. Nu, teď je naopak v BANu.

    A to "nejlepší" na konec, ano Fatal-error, kterou jsem kdysi přejmenoval na Faleš-error, a například takový současný admin Chatujme Firer ji nazýval Falešnicí z Falešňákova. Firer o ní píše na svém blogu Firerwal v článku Chat.cz - atakování psychopaty (fatal_error, PaNtHeR) z FP, DNO, loserové, demagogie, nesmyslný zákrok ale i na jiných místech blogu.

    Můžete se podívat i na fórum místnosti ZDE, doporučuji hned na začátku postované příspěvky od její kdysi kolegyně SS Clersmeriize anebo Artysixe.

    A psal jsem o falšnici Fatal-error samozřejmě i Já zde na Xglosách, například v článku "Spojeni moci výkonné a podsvětí. Tady sídlí mafie" ZDE anebo v jiném článku ZDE, to jen tak pro příklad.

    Mimochodem, víte že Míša Fatal-error měla rande kdysi s Anathemou? Tedy ona tomu říkala rande. Nu, a neb znám verze toho (ne)randete od obou, mohu říci, že ty verze se tak liší, jako by snad oba byli každý na úplně jiném (ne)randeti :D Nu, ale stačí, všeho s Mírou, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  3. ::::: Twitter zakročí proti nenávistným tweetům, které útočí na věk, znevýhodnění či nemoc :::::

    Twitter zakročí proti nenávistným tweetům, které útočí na věk, znevýhodnění či nemoc

    Nově tak bude uživatelům, kteří ve svých tweetech útočí na jiné z důvodu odlišného náboženství, věku, zdravotního stavu či nemoci, hrozit jak smazání obsahu, tak i zablokování celého účtu. Samotné blokování se ale bude týkat až nových prohřešků, ty staré budou pouze smazány, pokud je některý z uživatelů nahlásí.

    A co na to XChat? To by byly pěkné Novinky, kdyby se v nich toto objevilo, a hlavně se dle toho také konalo. Ale všichni jsme viděli, jak k nenávistným projevům vůči tělesně postiženým tento portál přistupoval. Takže místo omezení "hate speech" raději vymýšlí omezení komunikace pro všechny nové uživatele, kteří mu neposkytnou svůj telefon. Nu, holt "Jiný kraj, jiný mrav - neboli - Jiná "sociální síť", jiné přístupy", že.. ovšemže. Možná by se měl pan Zálešák inspirovat u těch moderních a velkých sociálních sítí a uvědomit si, že žijeme v roce 2020 a ne v 90. létech, kdy bylo prakticky možné a beztrestné na netu snad úplně (skoro) všechno. Svět se mění, ale XChat se příroděžel nemění s ní.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kdyby se pan Zálešák inspiroval u velkých a moderních sociálních sítí, přišel by o největší póvl a podle něj a jemu podobných o,, legraci,,.

      Vymazat
    2. @ Nicnechapu

      Pan Zálešák hlavně, když zatoužil mít soukromý rodinný chat pro sebe a pár přátel, tak si ho měl, když je tak úžasný programátor, sám napsat a naprogramovat. A ne k tomu použít legendu zvanou XChat. Měl dát příležitost jiným zájemcům o legendární chat, páč ti by jistě nedovedli XChat do takového kopru, do jakého ho dovedl Gym a jeho parta. Jenže, ono je tu to jenže, jenže to by si to musel sám se svými přáteli financovat, takhle sice naprosto zdiskreditoval značku XChat, ale zase mu ten jeho soukromý rodinný dýchánek živí a platí sexživlové. Takže pan Zálesák to udělal výborně. Je tu jen otázka, když parafrázuji staré dobré Katapulty "A co lidi, mají si kde hrát?"

      Katapult - Až

      A-A

      Vymazat
    3. Pan Zálešák to udělal výborně a myslím si, že Gym dotvrdil muziku tím ověřeným tlf . číslem. Blíží se doba, kdy skončí Diskutníci a tak se proti nim asi obrnil tím telefonem. Aby mu nezaplavili jeho Fórum , jako to udělali Křižáci na Chatujme.
      To by pak byli nové naplaveniny vidět na Fóru a ostatní by odsunuli dolů. To je můj názor na to, možná hloupý, ale i to může být jeden z důvodů zavedení ověření tlf. čísla.
      A když se občas objevil na XChatu admin z Chatujme, Lava, třeba šel na poradu a může se stát, že i Chatujme a LuRy se tím dá inspirovat.
      Pokud tedy chce LuRy a jeho tým udělat z Chatujme druhý XChat.

      Vymazat
    4. @ Nicnechapu

      Já myslím, že Fórum XChatu nebude Diskutníky ani nikoho jiného zajímat. Oni hledají logicky něco podobného, jak vzhledově, tak funkčně, a diskuze XChatu jsou v obojím dosti jiné. Fórum XChatu už je na věky věkův mrtvé, tam si budou tak maximálně Haluška se Zoomkem spamovat v těch hravých diskuzích Abeceda, Odčítáme po jedné, Násobilka 2 atd., tedy na fórech, kam může přispívat i zdatnější 5 leté děcko a kde o diskutování nejedná.

      Těžko říci, jaký byl účel návštěv na XChatu admina Chatujme Láva, každopádně když se nedávno na písničkových přáních podepisoval Lavuška, tak jestli on nebude taky taková "prdelka" :D

      A-A

      Vymazat
  4. Tato Glosa mě pobavila, ta anketa :D:D:D.
    1. Zánik- to já nedokážu odhadnout, který chat zanikne jako první. Tolik je neznám.
    2.Koronavirus- :D:D. S ním si hlavu nelámu.
    3.Ověření a registrace -:D. Ověřit si můžeme , že jsme , většina z nás normální, na rozdíl od NICH .
    4. Nové smluvní podmínky na Chatujme. :D:D:D. To se Ti vážně povedlo Azo . Dres s číslem 666, na zádech Jupitehanson Karlos a na hrudi kříž.

    OdpovědětVymazat
  5. ::::::::::::: 8. březen - Mezinárodní den žen (MDŽ) :::::::::::::

    Tento svátek připomněli v popisku na XChatu Kávomilové. Svátek byl za minulého režimu tak trochu, no možná spíš hodně, degradován. MDŽ se slavilo od roku 1909 jako výročí stávky newyorských švadlen. Rovnoprávnost, odstranění diskriminace či volební právo pro ženy, to byly základní myšlenky MDŽ.

    V Česku ještě slavíme Den matek, ten nemá pevně stanovené datum, slaví se vždy druhou neděli v květnu. Tak to jen abychom v tom neměli zmatek, třeba jako Tři sestry :D

    Tři sestry - Večírek

    A-A

    OdpovědětVymazat
  6. ::::::: Postřehy z chatů (8. březen) :::::::

    Chatujme - Mnozí alelujáři mají v úmyslu nějaký finanční příspěvek pro Chatujme, ať už třeba výměnou za nezobrazování reklamy či jen tak. LuRymu evidentně, a je to na diskuzích patrné, září očíčka. O směrování Chatujme je asi trvale rozhodnuto. Znáte přeci to známé AzaMoudro "Koho chleba jíš, toho píseň zpívej", že.. ovšemže.

    Zajímal mě názor Rádia AzaJerevan, a tak jsem se optal, zda li neví, jak přesně je to s tím moudrem a LuRym. Tady je odpověď z Rádia AzaJerevan: "Milý Mirku, v případě pana Lukáše to platí doslovně, už si nechal zaslat Zpěvník náboženských písní a žalmů. I s tím chlebem to platí, jeho přítelkyně prý musí každých 14 dni na neděli upéct hostie".

    SuperPokec/Chatujme - Při sobotních Písničkách na přání absolutně nic nového. Zajímavostí tak může být jen to, že admin Chatujme Láva se v jednom případě podepsal jako Lavuška, později si asi dal i takový nick, aby se v jiném přáníčku podepsal Lavuška babuška. No, božíčku :DD

    XChat - Tento postřeh bych mohl nazvat ::: Takové si XChat hýčká :::. Bogeman převedl známému Peetrimu certifikovaný nick michelangelo1564 (CRT schváleno moje ID 22.07.2019 GymJWM) právě na nick Peetri. Peetri byl velký kamarád uživatelky Velka_nevestka (též měla nick Velka_kurva). Nevěstka se velmi kamarádila s Happynou. Na vlastní kůži ji stihl poznat i například Anathema, a předpokládám, že nebude neznámá ani Pzovi, páč ona byla dosti v minulosti aktivní v místnostech "30 a více" či "40 a více". Tak by nám tu Pez mohl poreferovat a sdělit svůj názor.

    A jedna ukázka, kterou jsem už k nějaké příležitosti dával, ale teď se opět hodí ZDE

    Co to tu psala Nicnechapu o tom póvlu?

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::::: Multi Peetri multimojeID :::::::

      Podívejte se nejdříve na obrázek, který má Peetri na XChatu ve Fotoalbech ZDE

      Já mojeID nepoužívám, samozřejmě vím jak funguje, anebo jak by mělo fungovat. Trochu mě překvapuje, že si jeden člověk může udělat několik mojeID profilů či identit. Jistě, pod všemi má nějaké své údaje, a také záleží na stupni ověření. Takže mě to vlastně při bližším obeznámení s touto službou už zas tak nepřekvapuje. Podívejme se na ty stupně ověření:

      1. stupeň - částečná identifikace - ověření pomocí e-mailu, a pomocí SMS
      Při registraci služby se zadává e-mail, na který přijde PIN1, a telefonní číslo, na které bude zaslán PIN2. Zadáním těchto dvou PIN kódů je základní ověření identity ukončeno a záleží na uživateli, zda přistoupí na další stupně zvyšující důvěryhodnost identity založeného účtu.

      2. stupeň - dokončení identifikace - ověření doručovací adresy
      Pozemní poštou na uvedenou adresu přijde PIN3, po vložení tohoto kódu do profilu získává uživatel 2. stupeň verifikace

      3. stupeň - validace - toto je nejvyšší stupeň ověření
      K tomuto ověření je potřeba buď osobní návštěva s platným dokladem totožnosti, nebo zaslaná žádost o validaci kontaktu podepsaná digitálním certifikátem (elektronický podpis), případně zaslaná žádost o validaci kontaktu s úředně ověřeným podpisem.
      Právnické a nepodnikající fyzické osoby mají také možnost provést 3. stupeň validace prostřednictvím své datové schránky, pokud ji mají.


      (Zdroje: mojeID a Wikipedie)

      Pro XChat je samozřejmě nutný ten 3. stupeň, tedy validace. Tu ale tedy může mít člověk zřejmě též u všech svých účtů. Každopádně je to asi i jedno, na XChatu úplně. Sám spolumajitel Jan Zálešák přeci nedávno 27. února na moji otázku na blogu XChatu IKSČET odvětil toto: "Nikdo nikdy nerekl, ze neni mozne mit na XChatu vice identit. Proto jsme pri implementaci zvolili moznost navazat na jedno cislo vice nicku." A pravděpodobně je též možné mít více nicků na jeden e-mail. Nu, nechť žije multisvět multiidentit GymChatu. Jsem opravdu rád, že nemám s tímto portálem už nic společného. Můj svět totiž toto není! A docela jsem si jist, anebo možná doufám, že ani některých z vás.

      A-A

      Vymazat
  7. 1/ Super pokec, jelikož ho vůbec neznám :-)
    2/ MUHEHE
    3/ D
    4/ C

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Pez

      A o nic jsi nepřišel, s tím SuperPokecem, totální policejní a přecenzorovaný chat. Registrace tam schvalují Administrátoři, když člověk do vzkazu nebo v místnosti napíše "xchat" nebo jiné zakázané slovo, pak se po odeslání zobrazí místo toho slova jakási hláška o nepovoleném odkazu v blikajících vykřičnících a jiné chuťovky CENZORA Grantika, na Chatujme jako Správce Chat Rádia s nickem ChatRadio.

      A-A

      Vymazat
  8. ::::::::::::: Perličky z chatů (Obrázkové) :::::::::::::

    Chatujme
    OBRÁZEK
    (zdroj: Chatujme.cz)

    Tady mě celkem pobavilo, jak přímo nad boxem alelujářských diskuzí kontrastně září "satan" Anathema :D

    Libimseti
    OBRÁZEK
    (zdroj: Libimseti.cz - Chat)

    Na XChatu zaBANovaný Vapett řádí na Libku jako Mazlik.XXL a moc se s tím nemazlí, je první v dnešním TOPu.

    Chat.cz
    OBRÁZEK
    (zdroj: Chat.cz - Info o místnosti)

    Místnost "Proud do neznáma" jejíž nachatovaný čas za 14 dní je 0 sekund. Úsměvní jsou i Stálí správcové, jako známý prudič Alees15 (Alees25) či další prudič a vysmívač postiženým Enfantterrible (Sadhu).

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::::: Bonus: Perlička z XChatu :::::

      Podívejte se do tamních Fotoalb na jednu z fotografií Klenota ZDE
      Povšimněte si hlavně posledního komentáře úplně dole:

      ataka
      přidáno 12.02.2018 01:01
      mmm prdelka


      Obrátil jsem se opět na Rádio AzaJerevan s dotazem, co si o tom myslí?

      Odpověď Rádia AzaJerevan: "Milý Miroslave, alfa slečna Lenka je jen ráda, že má ušetřenou práci a za Mišánkem Atakou nemusí s teploměrem, protože tady je teplota zřejmá. Tady si se svými teploměry vystačí prdelky Klenotek a Mišánek Ataka rozhodně sami."

      A-A

      Vymazat
    2. Já byla zvědavá a podívala jsem se taky na fotky toho Klenota. A musím vyjímečně souhlasit s Atakou. Klenot.... mmm prdelka :D.

      Vymazat
    3. @ Nicnechapu

      No akorát je ta fotka 14 let stará, takže náš Klenotek už je takový "strejc" jako třeba Já a jiní zde se objevující. Dokonce je Klenot i starší než Já, ovšem na XChatu stále hledá "perlu mezi ženami", a to už 20 let. Jak nám tu Zwiře ve svém románu sděloval, tak to na něj prý asi zkoušel, když se spolu setkali, takže on náš Klenotek bude zřejmě "podobojí", jako patrně Ataka. Nu, tak to je samozřejmě každého věc a mě to nijak nezajímá. On je Klenotek takový exotinventář XChatu, právě ten dinosaurus ,o kterých píši a jak je nazývám. Kdyby XChat zhebnul, asi by to pro takové byla těžká přetěžká životní rána :D

      A-A

      Vymazat
    4. A ještě si neodpustím jednu poznámku, mít nick s přeskakující velikostí písmen ve 48 letech, tak to je opravdu megegigainfantilní :D

      A-A

      Vymazat
    5. Tak aby ty fotky nakonec vůbec byly toho Klenota :D.
      Kdyby XChat zhebnul :D:D Tak třeba by Klenot zakotvil na Chatujme. A kam asi zakotví Vita 1971, až zajde na úbytě Libimseti? :D.

      Vymazat
    6. @ Nicnechapu

      Kdepak, to jsou právě lidi, pro které existuje jen ten XChat, Já jsem je párkrát označil jako lidi spojené s XChatem pupeční šňůrou, takže přetržením té pupeční šňůry by u nich zřejmě nastal "konec světa" :D Naopak Víťa, ten se svojí virtuální rodinkou může být kdekoliv, ten si kdekoliv vystačí sám :D

      A-A

      Vymazat
  9. ::::::: INVESTIGATIVNĚ - Návrat do minulosti :::::::

    Ano, vraťme se v čase zpět, o více než 4 roky. Na několika serverech vyšla zpráva o změně vlastníka XChatu. Jeden z článků vyšel i na Lupa.cz - XChat a Fotoalba mají nového majitele. Economia služby prodala

    My se ale spíše zaměříme na diskuzi k tomuto článku DISKUZE K ČLÁNKU

    Najdete tam například i tento post:

    18. 1. 2016 19:39
    bez přezdívky 10

    Výborné zprávy, no... Aby se nakonec neukázalo, že lepší, když tomu "šéfuje" někdo, kdo má celý XChat u zadnice, než skupina zainteresovaných nadšenců.


    Ano, to se nakonec ukázalo, že žádná výhra to nebyla, naopak prohra jako blázen.

    Přečtěte si i další radostné komentáře "No hurá, konečně se xchat vrací do rukou lidem, ...." a porovnejte vše se současností. Co by tito lidé napsali dnes? Všichni víme, že.. ovšemže.

    A-A

    OdpovědětVymazat
  10. Dnes (9. březen) si dáme statistiky ještě trochu jinak. A ukážeme si průběh po celý den. Dva sledované segmenty na Chatu, tedy "slušné místnosti" a "SEX roomky".

    Chat "slušné" místnosti

    (11:00) XChat 71; Chatujme 36; SuperPokec 23; Chat.cz 12/10; Libimseti 1
    (12:00) XChat 70; Chatujme 26; SuperPokec 22; Chat.cz 9/7; Libimseti 1
    (14:15) XChat 78; Chatujme 28; SuperPokec 14; Chat.cz 8/7; Libimseti 1
    (16:30) XChat 83; Chatujme 35; SuperPokec 19; Chat.cz 13/12; Libimseti 0
    (19:00) XChat 117; Chatujme 61; Libimseti 28; SuperPokec 25; Chat.cz 25/21
    (21:00) XChat 143; Chatujme 48; Libimseti 39; Chat.cz 26/22; SuperPokec 23
    (22:00) XChat 141; Chatujme 36; Libimseti 24; Chat.cz 24/19; SuperPokec 12

    Chat SEX

    (11:00) XChat 862; Libimseti 25; Chatujme 7
    (12:00) XChat 814; Libimseti 23; Chatujme 8
    (14:15) XChat 816; Libimseti 29; Chatujme 8
    (16:30) XChat 795; Libimseti 18; Chatujme 9
    (19:00) XChat 887; Libimseti 27; Chatujme 7
    (21:00) XChat 1003; Libimseti 48; Chatujme 8
    (22:00) XChat 1034; Libimseti 34; Chatujme 5

    A ještě dodám jeden údaj ohledně Chatujme z 21. hodiny, tedy toho nejhlavnějšího času, a to počet lidí na Portálu: 165 (To aby LuRy zase neříkal, že chat už není dávno hlavní služba. Ano, to jsme si, i ti nejslepější z nás, stačili už všimnout, co je v současnosti nej nej nejhlavnější službou. Akorat se to nějak moc neprojevuje na celkové návštěvnosti portálu Chatujme, nu)

    Já myslím, že k těm číslům ohledně dvou segmentů na chatu není moc co dodat, myslím, že je to tak přehledně znázorněné, že si to každý vyhodnotí sám.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budeme ještě i dnes (10. března) pokračovat v podobném duchu, rozšíříme to ještě o Portál.

      Portál

      (12:15) XChat 1007; Libimseti 125; Chatujme 121
      (16:00) XChat 1225; Chatujme 160 ; Libimseti 134
      (18:15) XChat 1304; Chatujme 175; Libimseti 153
      (21:30) XChat 1574; Libimseti 223; Chatujme 167
      (23:00) XChat 1584; Libimseti 198; Chatujme 139

      Chat "slušné" místnosti

      (12:15) XChat 60; Chatujme 47; SuperPokec 25; Chat.cz 8/3; Libimseti 3
      (16:00) XChat 62; Chatujme 50; SuperPokec 21; Chat.cz 13/9; Libimseti 8
      (18:15) XChat 137; Chatujme 49; SuperPokec 19; Chat.cz 9/8; Libimseti 11
      (21:30) XChat 143; Chatujme 53; Libimseti 35; Chat.cz 28/18; SuperPokec 16
      (23:00) XChat 105; Chatujme 37; Libimseti 27; Chat.cz 19/12; SuperPokec 8

      Chat SEX

      (12:15) XChat 625; Libimseti 16; Chatujme 1
      (16:00) XChat 769; Libimseti 16; Chatujme 13
      (18:15) XChat 744; Libimseti 24; Chatujme 10
      (21:30) XChat 1 000; Libimseti 38; Chatujme 7
      (23:00) XChat 1 003; Libimseti 34; Chatujme 13

      Myslím, že se z toho takto přehledně dá vyčíst mnohé, třeba to, jaká je křivka návštěvnosti jednotlivých chatů přes celý den, kdy jsou jejich silné časy, z čehož lze dovodit i složení uživatelstva a jiné věci.

      A tím zase na chvíli statistiky opustíme.

      A-A

      Vymazat
  11. ::::::::::::: Co se chystá :::::::::::::

    11.03.2020

    V nejbližší době by měla vzniknout glosa, která bude rozšířenou verzí článku pro AzaNoviny, tedy XG verze, článek se bude zabývat novým způsobem indexace Googlu od září tohoto roku.

    Externí autorka Xglos Nicnechapu má v plánu glosu, která tentokráte bude z prostředí Chatujme

    Kdy se rozepíše kmenová autorka Xglos Dominikkaa a vyjde další pokračování Domi-Story, to v tuto chvíli neumím říci.

    Samozřejmě jako vždy, náhlá glosa k aktuálnímu dění může vzniknout kdykoliv na základě nějaké nové důležité události.

    Také by mohla vzniknout nějaká nová kapitola podcastu Xkozloviny, ovšem toto je opravdu zatím jen vedlejší doplňkový projekt s nízkou prioritou v současné době.

    Anděl Azazel
    Xglosy - X-Magazín A-A

    OdpovědětVymazat
  12. ===== Postřehy z chatů 11.03. =====

    Chatujme - Tady se můžete podívat na graf nachatovaných hodin přímo v infu o místnosti ANP ZDE. Sami vidítě, že se tam tak nějak plynule nachatovává kolem 24 hodin denně, což je admina Lávy anpBot. Ten propad v té křivce kolem 23. února, to byl výpadek Chatujme, který byl oznámen na FCB Chatujme.

    Místnost adminů Firer a Láva je tedy defacto stále prázdná a nikdo do ni nechodí. Nebýt BOTa, tak už je dávno odstálena. Koneckonců Láva nikdy nebyl schopen udržet a provozovat místnost, známý příklad roomky 90s, že.. ovšemže. Vzhledem k tomu, že na co jako admin Láva sáhl, to byla blamáž, je otázkou, proč a z jakého důvodu a jaké kvalifikace a jakých schopností a dovedností dělá tento nýmand Hlavního admina Chatujme? Záhada hlavolamu, nevyřešitelný rábus :D Anebo vás napadá nějaké vysvětlení, rozluštění tohoto rébusu?

    Libimseti - "dyzkuze o korona vyru" tak to je, na beznadějně Guru Koubou zaspamovaných diskuzích Libimseti, jedna z nových diskuzí od někoho jiného. Velmi úžasná už v názvu, že :D Podívat se na to můžete přímo ZDE

    XChat - Nu, tady udělám "reklamu" Jardovi Křečkovi a vy se můžete podívat na jeho osobní fórum ZDE. Asi mu nepřišel nějaký balík :D

    A-A

    OdpovědětVymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Svoboda projevu - Nominuj na ceny a anticeny ve čtyřech kategoriích

Diskuzní fóra vs sociální sítě

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Co měsíc dal - Leden 2024