Jestliže svoboda slova vůbec něco znamená, potom je to právo říkat lidem to, co nechtějí slyšet (George Orwell)

Diskutujme ONLINE EU a COM

 

logo diskutujme

Krom klasických portálů, kde se nachází chat většinou společně s nějakým diskuzním fórem, tak jsem nejen zde psal i o samostatných diskuzních fórech, jako zanikuvších Diskutníci.cz či o Diskutujme. A právě o druhém zmiňovaném obecném diskuzním fóru tu bude dnes řeč, tedy možná bych měl používat množné číslo, o diskuzních fórech Diskutujme.

 

diskutujme.online diskzní fórum
diskutujme.online

Vraťme se nejprve do dubna letošního roku, kdy se v úvodním odstavci článku Diskutujme na AzaNovinách a jeho XG verzi zde na Xglosách psalo pro připomenutí toto:

Diskuzní portál Diskutujme.online, a jeho dceřiná novější zkušební verze Diskutujme.eu, je místem ku skutečným svobodným diskuzím a útočištěm pro lidi z ukončených Diskutníků. Je tomuto webu také vizuálně nejblíže, ač bych řekl, že oproti Diskutníkům je mnohem přehlednější co do orientace v kategoriích a tématech. Profily jsou až minimalisticky jednoduché, na úvodní stránce najdete vše co pro orientaci potřebujete. Kromě diskuzí je tu i pro mne zajímavá sekce Články, které jsou ovšem též takovým úvodníkem k dalším možným diskuzím. A proč jsem psal o skutečně svobodných diskuzích? K prvotnímu seznámení s webem a jeho principy a pojetím doporučuji přečíst si dva stěžejní články Administrátora Dilema zvané Online a Politické školení mužstva čili PŠM.

 

Po sedmi měsících se tedy pojďme navrátit na Diskutujme. Ke konci prázdnin měl tento portál určitý problém. Skutečnost, že došlo k nějaké události na konci prázdnin, zjistí nepřihlášený uživatel hned na úvodní straně, kde se uvádí toto: Pokud jste se registrovali před 1. září 2020, patrně budete potřebovat novou registraci. Což mohu potvrdit, že i v mém případě tomu tak bylo.

 

diskutujme.online úvodní stránka pro nepřihlášené na diskuzním fóru
diskutujme.online Úvodní stránka pro nepřihlášené

 

Ano, ač jsem byl na portálu Diskutujme.online již registrován, pak jsem musel provést registraci opětovnou. Tentokráte mi ovšem nepřišel žádný autorizační e-mail, i tak jsem musel nějaký čas na schválení nové registrace čekat.

Diskuzní fórum Diskutujme.online je rozděleno na několik kategorií - Zpravodajství, Zájmy, Ženy a Muži, Politika a Ekonomika, Bulvár a nevážná témata. Tyto kategorie jsou pak dále rozčleněny do podkategorií, v nichž jsou pak samotná témata. Zajímavostí je ovšem kategorie, kterou uvádím samostatně, a též na portálu se nachází na pravé straně osamoceně, tedy pod Články, její název je vše říkající Osobní spory a zabanovaní. Obsahuje jedinou kategorii "Ring volný" a v ní jediné téma "Bylo za komunistů lépe?". Že vám název diskuze něco připomíná? Ano, podobná jest na diskuzích portálu Chatujme.

Co se týče článků, tak ty jsou po zářijovém restartu na portálu zatím jen tři. Řekněme si, že existují dva druhy článků, a to veřejné nebo jen pro registrované uživatele. Více článků můžete ovšem nalézt na Diskutujme.com. V sekci Uživatelské články zde najdete řadu počinů, kdy jejich výpis čítá 7 stran. Nejstarší článek je z 9.11.2012, ten nejnovější 14.11.2020. Na Diskutujme.com se ale musíte registorovat samostatně, registrace z Diskutujme.online tu nefunguje. I tady se velmi živě diskutuje v rozličných tématech.

 

diskutujme.online uživatelské články

 

Vedle Diskutujme.online a Diskutujme.com ještě existuje již v úvodu zmiňované Diskutujme.eu. Tedy úplně přesně, když zadáte adresu Diskutujme.eu, tak se ocitnete na jakémsi rozcestníku, kde si můžete vybrat, zda li chcete na ONLINE anebo EU. Po kliknutní na EU se vám ovšem neobjeví fórum v té podobě, jaká je presentována na obrázku, nýbrž v nějaké lite verzi. Nebude ani patrně funkční, neboť poslední příspěvek nese datum 27. 08. 2020.

 

Rozcestník diskutujme.online a diskutujme.eu
diskutujme.eu

 

ONLINE, COM a EU, to jsou tři domény, tři diskuzní fóra s jedním názvem DISKUTUJME. Proč je Diskutujme takto rozprostřeno a funguje na třech různých doménách, to vám nepovím. Z tohoto druhu domén, jak už jsem vysvětloval u domény Xglosy.eu, nelze ani vyčíst vlastníka domén, tak jat to lze například u české národní domény .CZ.

 

diskutujme.com diskuzní fórum
diskutujme.com

 

Na Diskutujme dle všeho působí převážná část lidí z Diskutníků, které před časem zanikli. Na diskuze Chatujme se přesunula patrně jen náboženská sekce, proto jsem fórum na Chatujme přejmenoval na Bohujme, neboť tam téměř nic jiného není. Pokud nebudu počítat prudiče a spamera všech diskuzí na celém internetu JupiteHanse a jeho kamarádku Ginu, kteří si slovíčkově čutají a tvoří jakési nepovedené básničky, uživatele KarelKeslly, který si taky mnohde na svých diskuzích vystačí sám, anebo nově jakéhosi megatvůrce megamnožství nových fór, kde sám jen postuje fotky a videa.

 

Všechny díly Hovory X (Speciál Naruby, Anketa X) najdete přehledně na jednom místě



A jaký bude závěr dnešní glosy? Ať už je to s Diskutujme jak chce, tak se na tomto diskuzním fóru (nebo chcete li fórech) svižně diskutuje, tedy baví se spolu množství různých lidí v nejrozličnějších tématech. Je to opravdu velký rozdíl oproti Chatujme - Bohujme, kde si většinou jen spamují své diskuze správci sami, a kde je enkláva pánbíčkářů, která si víceméně diskuze Chatujme - Bohujme přivlastnila. Na Diskutujme žádní nábožňáci nejsou, což je další zjevný klad. Přírodě dík.



Anděl Azazel


Verze článku s názvem "Diskutujme.online" na AzaNoviny.eu


✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦✦

 

Komentáře

  1. Opět tu přibyly dvě velmi zdařilé Glosy.
    Protože chci napsat přímo sem a reagovat na tu malou anketu, Azíku, dovolila jsem si zkopírovat ty dvě otázky a odpovím na ně .

    A) Jaký si myslíte že chat zanikne jako první?

    B) Jaký byste chtěli aby zanikl chat?

    A) Já si myslím, že jako první zanikne Libimseti.
    B) A já bych chtěla, aby zanikl XChat.cz a to proto, že na něm je ta největší lůza a svoloč . Pod velením a už i za ,, hlasitého ,, přikyvování lidí, kteří si říkají Admini , kteří jsou navíc chráněni samotným vlastníkem.

    A k tomu, že na Bohujme si osvojili pro diskuzi název ,,Recepty a vaření,, to by mě osobně tak netrápilo.
    Je vidět, jak jsi Azíku oblíbený a raději číst toto, než ty ubožáky na XChatu .
    Chci se Tě zeptat, Azíku, Ty jsi na nějaké té Diskuzi aktivní, o kterých tu píšeš ?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. @ Nicnechapu

      Vezmu to odzadu, jsem veledlouze již v chatovém důchodu, což znamená nejen chaty, kde jsou přítomny i diskuzní fóra ale i portály, které tvoří jen a jenom diskuzní fórum. Takže nejsem aktivní naprosto nikde. Krom jedné výjimky, a to je X-Fórum, páč je to diskuzní fórum moje, že.. ovšemže. Tam to nějak udržuji, páč je to fórum, třeba upřímně přiznat, naprosto mrtvé.

      Co se týče zániku chatovacích portálů, tak v bodě A) to vidím stejně, že z těch 5 českých chatů jako první zanikne Libimseti, neb jsem již i v minulosti psal, že se domnívám, že se tam snad už opravdu čeká jen na to, kdo se zvedne z křesla a zhasne.

      K bodu B) tedy mým nějakým niterným pocitům a možná přáním, který z chatů bych nechal zaniknout Já, tak k tomu se jako bloger nemohu vyjádřit, už jen proto, že bych pak mohl být nařčen z nějaké podjatosti, neobjektiviti atd. Ono ovšem, když jsem se nad tím pořádně zamyslel, tak Já ani nemám jednoho adepta, úplně popravdě nevidím důvod a smysl fungování u žádného z oněch 5 (slovy: pěti) chatů.

      Nu, a co se děje za šílenosti na Chatujme - Bohujme, k tomu jsem dával aktuálně nový postřeh, takže ano, proti tomu co se děje nyní s obrovským množstvím nových diskuzí, pak je nějaký "obšlehnutý" název Recepty a vaření jen trapnou banalitou.

      A-A

      Vymazat
  2. === Postřehy z chatů (17. listopadu) ===

    Než přidám dnešní postřeh, tak v těchto komentářích připomenutí, ať je to v souvislostech:

    === Postřehy z chatů (16. listopadu) ===

    Chatujme - Vznik mnoha fór

    Dnes a včera vzniklo na Chatujme v Diskuzích mnoho fór se stejným rukopisem. Nick AsusF5 (Registrace od: 15.11.2020) založil hned 9 (slovy: devět) fór, jako Jennifer Lopez, Demi Lovato, Monika Absolonová, Rihanna či Monika Bagárová, fóra obsahují jen řadu obrázků a videí. Nick skylink (Registrace od: 16.11.2020) založil pro změnu 3 diskuze o seriálech a latinsko amerických telenovelách jako Kachorra či Hříšná láska. Nu, že nestačíte zírat co se to na diskuzích Chatujme - Bohujme odehrává? Jak jsem člověk, který se obecně moc nesměje, tak se musím válet smíchy po zemi, neb brečet se mi nejen nechce ale mám ty neprůchodné oční kanálky, že.. ovšemže :D



    Chatujme - Šílenost nových fór pokračuje

    I dnes byla založena na diskuzích Chatujme - Bohujme fóra tzv. jak přes kopírák, 1 o telenovele Divoký anděl a další 4 s názvy Taylor Swift, Shania Twain, Kety Perry a Natalia Oreiro. Nickem SMICHOV (Registrace od: 17.11.2020) a ZbynekMagor (Registrace od: 09.11.2020). Neb všechna fóra, jak v minulých dnech od nicků AsusF5 a skylink nesou známky stejného rukopisu, vše jsou to nově založené nicky, pak je více než pravděpodobné, že tyto 4 nicky patří jednomu člověku. Ten by tedy dohromady (tedy se svými 4 mulťáky) založil celkem během tří dnů 18 nových diskuzí, a to jsem ještě možná něco přehlédl. Co na to LURY? Že by nic? Pravděpodobně. A není to vlastně už jedno, jestli stav diskuzí na Chatujme je hrůzný anebo velehrůzný? Asi je.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. === Postřehy z chatů (18. listopadu) ===

      Chatujme - Magor z fór řádí dál, nové diskuze, nové nicky

      Ano, dnes od stejného člověka, neb je to stále stejný mustr, tedy úvodní informace a představení, pak řada fotografií či videí, tak tedy od stejného a téhož člověka dnes vznikly zatím další 3 diskuze. Nesou názvy: Walker, Texas Ranger, Vražedné pobřeží a Xena. Vznikly k tomuto účelu i 2 nové nicky Cliff a Nails (oba Registrace od: 18.11.2020)

      Takže suma sumárum za poslední dny vzniko dle stejného mustru již asi více jak 21 diskuzí (přesně se mi to snad nechce ani počítat) a též nějakých 6 nicků jednoho uživatele. Otázka zní, kde to skončí? Kolik nakonec bude takových diskuzí? 40? 60? A kolik si onen uživatel ještě naseká nicků a kolik bude mít celkem mulťáků? 12? 20? A co na to LuRy? Když na toto všechno by krásně postačily diskuze 2 (slovy: dvě). Mohly by se jmenovat Seriály a telenovely, druhá diskuze by mohla mít název České a zahraniční zpěvačky. Toto co předvádí nějaký, s prominutím, "magor", je naprostá šílenost.

      Tady si vypůjčím známou hlášku Jeffa: Tak tam to teda dopadlo -)))))))))))))))))

      A-A

      Vymazat
    2. Chatujme - Pandemie nových fór a nicků jednoho člověka pokračuje

      Ano, na diskuzích Chatujme vznikly dle stále stejného mustru další 3 fóra, a to Kylie Minoque, Dido a Legenda z jezera Champlain, čímž se vyšplhal celkový počet nově založených fór jedním uživatelem k číslu cca. 24. Na scénu vlétly také dva další nicky Ferari308GTB (Registrace od: 05.11.2020) a JCDenton2 (Registrace od: 09.11.2020), tudíž to už máme cca. 8 mulťáků. LuRy pořád nic?

      Pamatuji si, jak například za to, že Bořek svého času někam na diskuzi MRCH napostoval video, nějak snad mimo vlákno, a LuRy ho téměř chtěl BANovat, aspoň ho tedy řádně seřval. On vůbec dosti kejklil kolem oné diskuze MRCH. Ono ta diskuze sice pak už ke konci ztrácela naprosto úroveň, každopádně v dobách, kdy tam přispívali i zajímavé bytosti, nejen Anathema či Já, i další, tak to fórum mělo asi tak 666 tisíc krát větší úroveň a kvalitu, než pandemická záplava nesmyslných a nesmyslného množství čítajících fór v podání nějakého bláznivého multinicku. Ale třeba, společně s křižáckou enklávou, je přesně to pravé ořechové, co si LuRy na svých diskuzích představuje. Tak je to jeho portál, že.. ovšemže. My ostatní se půjdeme nejdříve poblít.. aby nám pak lépe šel hurónský smích, jistěže.

      A-A

      Vymazat
    3. Na Chatujme mají teď asi nějaký nový koncept s novým mottem: Čím víc fór a mulťáků, tím víc Adidas! :D :D

      A-A

      Vymazat
    4. === Postřehy z chatů (19. listopadu) ===

      XChat - Stížnost na SS v místnosti "16 let a více"

      Na Fórech XChatu se na fóru Stálí správci včera objevil tento příspěvek:

      SmiLey_cAt ... 18.11.2020 22:35:28 ... (2482/2482)
      Hlášení o špatné SŠ HallucinationFlower
      STALACY ZAVEDLY REZIM JAK ZA OKUPACE

      STALI SPRAVCE HallucinationFlower a Legendawn ZAVEDLI PRAVIDLO KOPAT A KLYCOVAT KAZDYHO KDO JIM Z LEGRACE NAPISE ZE JE PRASE!!I KDYZ TYHLE NADUTCY VI ZE JE TO ZE SRANDI TAK KRUTE JEDNANi A DELAJY ZE MNI IDIOTA A SAMI SOU PLESATY BLBI A BREJLATI A NYKDO JE TAM NEMUSY,,,JEJICH VISWETLENY SE NEDOSTANE AZ JE DOTICNI V ZAMKU TAG PAK POMLUVAJI A NEMAJI V SRDCY KAPKA CITU,,A JA SY RAD PROMLUWYM S E SS A POKECAME A SJEDNAME MYR XCHATU.:(( TA NERD BABA BREJLATA HALUCINOGENI SEREDA NEJEN ŽE ROZNASI FOTKI INTIMNÍ TĚCH CO JÍ DALI KOŠEM ALE TAKI ROZESYLA ZAVADNY OBSAH O PULNOCY NA XCHATU.


      (zdroj: XChat.cz - Uživatelská fóra / XChat / Stálí Správci)

      Nechávám bez komentáře.

      ---

      Chatujme - Další přírůstek multifór

      Na Chatujme přibylo další fórum dle stále stejného mustru, založené nickem AsusF5 s názvem Britney Spears (Založeno: 19.11.2020 08:34), čímž se dostáváme již k počtu cca. 25 nově založených fór jedním uživatelem. Ptát se, co na to LuRy je asi zbytečné, že.. ovšemže.

      Na vše se můžete podívat sami (box Poslední založené diskuze) na Rozcestníku Diskuzí na Chatujme ZDE

      A-A

      Vymazat
    5. === Postřehy z chatů II. (19. listopadu) ===

      Chatujme - Dutch zmizel z patičky i ze seznamu

      V patičce Chatujme se objevoval jak nick zakladatele Dutch, tak nick druhého spolumajitele LuRy. Dutch ovšem z patičky zmizel, byl nahrazen adresou Podpory, zůstal jen LuRy. Stejně tak se Dutch již neobjevuje v seznamu Administrátorů. Stále je veden v přehledu Administrátorů i jako spoluvlastník na stránce "Zásady ochrany soukromí a osobních údajů" v Nápovědě. O čem ale svědčí zmizení Dutche z patičky? Je snad už LuRy jediným vlastníkem a provozovatelem?


      Lidé.cz - Končí 14. prosince

      Nedávno jsem zde dával mini anketu, jaký portál skončí jako první, na výběr byly klasické chaty. Každý ale víme, že v minulosti takovým klasickým chatem bylo i staré dobré Lidéčko. Pak ho Seznam předělal na jakousi paskvilní seznamku. Nu, a ta brzy skončí. Přečíst si o tom můžete například na AzaNovinách ZDE

      A-A

      Vymazat
    6. === Postřehy z chatů (20. listopadu) ===

      Chatujme - FórPandemie neutichá

      Nick AsusF5 založil dle stále stejného mustru dalších 5 (slovy: pět) diskuzí, a to Helena Vondráčková, Lucie Vondráčková, Lucie Bílá, Osmdesátky, Devadesátky. Tím se již dostáváme k poměrně strašidelnému číslu 30 nových diskuzí za pár dnů od jednoho člověka ve stejném stylu. Navíc v té systémové kategorii, kam mají přístup jen přihlášení uživatelé, tedy v kategorii Chatujme.cz založil nick Zbynek75 (Registrace od: 20.11.2020 10:16) diskuzi Kecárna. Zda li i v tomto případě jde o téhož uživatele není jasné.

      Každopádně, co se to na Diskuzích Chatujme děje? A co na to LuRy? Pořád nic? A Admini? Hlavní admin Láva? Firer, který má fóra jako bokovku? Taky nic?

      A-A

      Vymazat
    7. === Postřehy z chatů II. (20. listopadu) ===

      Chatujme - Na chatu vznikla nová stálá místnost s názvem Lidé.cz a popiskem "pro lidi z lidéčka, pro zábavu a smích, pozdravit je fajn, bez urážek prosím, mydle vstup zakázán". Rázem se stala největší místností na chatu, když se v ní pohybovalo cca. 13 lidí. Že by ze strany Chatujme proběhla opět nějaká "náborová reklamní akce" jako v minulosti? Na žádném jiném portálu jsem zatím nezaznamenal nějaký výskyt lidí z končícího Lidé.cz. Tak uvidíme.

      Na Diskuzích přibylo fórum Ewa Farna od nicku MrFreeman (Registrace od: 20.11.2020) a od známeho již ZbynekMagor fórum Jake a Tlusťoch.

      A-A

      Vymazat
    8. === Postřehy z chatů (21. listopadu) ===

      Chatujme - Již dlouho nevznikla žádná náboženská diskuze, řekl si asi nick Syn-Boha (Registrace od: 21.11.2020 03:54), a tak založil fórum Bůh Tě miluje! s Předmětem diskuze: Bůh Stvořitel, Otec, Pán a Spasitel náš miluje každého člověka i celé lidstvo! Sdílejme tedy své pocity o životě v Lásce Boží našeho Tatínka a diskutujme o nich. Človíček. (Syn-Boha).

      Já se přiznám, že to co se děje na Chetujme, Já už ani nevím jak to mám komentovat :D :D

      A-A

      Vymazat
    9. === Rop to rozseknul :D na diskuzi Stálí správci ===

      Na zde uváděný příspěvek na GymChatu na fóru Stálí správci nicku SmiLey_cAt (viz. výše) reagoval dinosaurus Rop. Tedy před tím ještě reagovala HallucinationFlower a Sonccaa. Celé si to můžete přečíst při kliknutí na odkaz viz. níže.

      Rop ... 21.11.2020 22:37:09 ... (2485/2485)
      Re: Hlášení o špatné SŠ HallucinationFlower
      Odpověď na příspěvek od SmiLey_cAt z 18.11.2020 22:35:28:

      S tím musím souhlasit. Každý SS se chová jak za okupace. Všichni to moc žerou. A vůbec lidi tady málo hulej.


      (zdroj: XChat.cz - Fórum - Uživatelská fóra / XChat / Stálí Správci)

      A-A

      Vymazat
  3. === Pro zpestření. Ale spíš to snad raději ani nečtěte. ===

    Čas od času projdu letmo spamové složky u e-mailů, páč někdy se stane, že se tam odfiltruje jako spam i něco, co ve skutečnosti spam není. Nu, a tak jsem tak učinil i v případě redakčního e-mailu AN. A co jsem tam objevil, to se podívejte na obrázku, ale jak píši v nadpise, snad to ani nečtěte.

    OBRÁZEK

    Komentáře moc netřeba, od koho ten spam je, tak to vám snad je všem jasné. Už začátek je značně pomatený, Firer, Chatujme, netuším co bych tam jako chatový důchodce dělal. Ale tak u toho člověka to nepřekvapí, páč snad nikdy v životě nenapsal něco, co by mělo aspoň patu, když už hlavu to mít nemůže. Také tam zmiňuje některé z Vás, tak sice to opravdu ty spamové bláboly nestojí za přečtení, ale kdyby, tak ať víte.

    A-A

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A jen taková technická. PS5 se v České republice začne oficiálně prodávat 19.11.2020 :D :D :D

      A-A

      Vymazat
    2. === Pro zpestření II. - Další výtečník ===

      OBRÁZEK
      (zdroj: Libimseti.cz - Diskuze)

      A-A

      Vymazat
  4. === Recepty a vaření - Nová várka receptů ===

    Další várka receptů na AzaNovinách. Oslaďte si život s Kokosovými tyčinkami či Skořicovými klubky. Nejen pro pivaře Kachna na pivu s nádivkou. Anebo vyzkoušejte Vepřové kotlety s žampiony, milovníci omáček se mohou inspirovat u Vajec v lososové omáčce. Dobrou chuť přejí Recepty a vaření na AzaNoviny.eu. Klikni ZDE

    AN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Azo, nemáš problém s červotočema?

      Vymazat
    2. @ Unknown (ID 03394492413343114071)

      Netuším jak souvisí tento dotaz s Recepty a vaření na AzaNovinách. Jelikož tvůj nedávný koment zde na Xglosách obsahoval slovní obrat "beznohý kripl", pak dedukuji, že by se to mohlo týkat mých údajných dřevěných nohou. Pokud je má dedukce správná, tak děkuji za optání, červotoč není zas tak rychlý, výměna protézy hrazená pojišťovnou je jednou za dva roky, takže pohoda klídek a cigáro.

      A-A

      Vymazat
  5. === X-Fejetony: Třetí vlna migrace z Lidéčka ===

    Třetí vlna migrace z Lidéčka, ano tak jsem nazval svůj nejnovější počin na X-Fejetonech. Jak se na úplném konci dočtete, původně jsem zamýšlel psát o něčem, k čemuž jsem se nakonec ani nedostal. Takže bude pokračování.

    Nový X-Fejeton si můžete klasicky přečíst buď..

    - přímo na publikačním blogu X-Fejetony ZDE

    anebo..

    - zde na Xglosách v menu X-Fejetony ZDE

    A-A

    OdpovědětVymazat
  6. ::: Recepty a vaření - Slané rolády a záviny :::

    Neděle na RECEPTECH A VAŘENÍ byla o Roládách a závinech, tedy těch slaných a masových. Urodil se hned trojlístek receptů: Závin se sýrem a šunkou; Závin se zelím a uzeným masem a Španělská vepřová roláda. Dobrou chuť pejí AzaNoviny.eu.

    Slané rolády a záviny na AzaNovinách

    AN

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ::: AzaNoviny na PINTERESTU :::

      Recepty a vaření jsou v tuto chvíli hlavním hnacím motorem AzaNovin na Pinterestu. Z nějakých nedávných v průměru 300 zobrazení se AN na Pinterestu během jednoho měsíce dostaly k počtu 16,64tis. zobrazení a 12,7tis. počet návštěvníků.

      AzaNoviny na Pinterestu

      A co vy? Ještě nemáte svůj Pinterest? Svůj katalog nápadů, záložkovnu obrázků, katalog inspirací a zajímavostí z celého internetu? Ještě nemáte své Nástěnky a Piny? Svět je o sdílení a interakcích, na Pinterestu nemusíte mít milion přátel, nemusíte čekat dny na nějakou reakci, na Pinterestu si ukládáte nápady, které vidí a sledují ostatní, a třeba si vae nápady taky uloží, stejně jako vy vidíte nápady, které si uložili ostatní, a uložíte si je od nich také. Nemusíte znát jediného člověka a přesto jste součástí komunity těch co hledají, sdílí a rozdělí se o zajímavé věci, které mohou zajímat i vás. Na Pinterestu si každý vybere to své téma, tem svůj obor zájmu.

      Tak na co ještě čekáte? Chyťte si své nápady, páč na XChatu chytnete tak leda úchyláka, na Chatujme ránu krucifixem do hlavy.

      AN a Anděl Azazel

      Vymazat

Okomentovat

Děkujeme za komentář :)
XGLOSY

Mohlo by Vás zajímat

Co měsíc dal - Únor 2024

Autorská práva a plagiátorství: Anathema se na Chatujme chlubí cizím peřím! Skandál!

Kde zakotví lidé z Lidé.cz?

AGI do pěti let - Počítače budou myslet jako lidé

Bard se přejmenoval na Gemini

Jak jsem zvládnul Digitální Garáž od Googlu.

Notesoo končí - Česká sociální síť bez cenzury po 8 měsících zhasne

Blog.cz končí! (XG verze)

Co měsíc dal - Leden 2024

Diskuzní fóra vs sociální sítě